|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
|
|
|
|
#4082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
Na Twoim miejscu zmieszalabym z woda i na lebek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najczesciej ta Vejnita wlasnie, bo bardziej wyraziste kolory wychodza i jednak dluzej sie trzyma na wlosach niz te wszystkie "proszki". Ale proszkowanych tez uzywam - eld, venita, i pare razy jakies czeskie chyba. Takich "lepszych" jeszcze nie probowalam Cytat:
A teraz sobie "slodko" spi, bezczelne zwierze ![]() Kasiamajo - moglabys mi ten Twoj super przepis na pizze napisac, prosze Bo pamietam, ze kiedys podawalas i myslalm, ze mi sie nie przyda, bo nie mam piekarnika, ale przeciez piekarniki maja znajomi
|
|||||
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze to jakieś nowe miejsce by się przydało...Cytat:
![]() No jak jestem w domu na wsi, to też tak wyskoczę - ale na jakieś zakupy do galerii handlowej - to już nie
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnostwo moich znajomych konczylo Maczka wlasnie Raczej zadowoleni byli. W Konopnickiej bylam raz i jakos mi sie ta szkola nie spodobala za bardzo
|
||
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staram sie nie przejmowac, ale wszyscy na okolo sa najmadrzejsii bo : "moja Kasia byla u ortodonty co kazal wyrywac zeby, a znalezlismy takiego co nie kaze rwac... " Tylko, ze ciezko zrozumiec, ze tu nie chodzi o krzywe zeby, tylko krzywy zgryz Najgorzej, ze to ludzie, ktorzy nie skonczyli zadnych studiow, a uwazaja, ze wiedza wszystko najlepiej...Przez to zaczela sie moja mama zastanawiac no i ide Ja tam moge sie przejsc to oni straca kase ![]() Jezeli ktos ma priorytet zyciowy, zeby zwiedzac swiat to moze daloby sie to zorganizowac. Ale nie wyobrazam sobie tego, jak bede miala stala prace i obowiazki. Najpierw zeby wyjsc na swoje, kupic jakies mieszkanie czy wybudowac dom to kuuuupa kasy. A jeszcze znalezc i czas i tez sporo kasy na wycieczki ??? Oczywiscie, ze bym chciala, ale przecietny szaraczek nie moze sobie na to pozwolic
|
|
|
|
|
#4086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
połowy kwestii nie tłumaczą drugiego jest narazie 9 odcinków ale na prawdę moim zdaniem fajnie się rozkreca DCytat:
![]() Cytat:
|
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, ze uznajesz tylko zorganizowane wycieczki z biur podrozy z noclegami w hotelach przynajmniej czterogwiazdkowych. Wtedy owszem, bez kupy kasy ani rusz Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chodze w spodnicach bo mam jakis plaski tylek w nich
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę wybrać się na porządne zakupy, pasek, buty itd...
I włosowe trochę też ![]() A że u mnie nic nie ma ostatnio żywcem... to może Rzeszów? Kurcze, nie jestem przekonana do kupowania butów przez internet Ale, ale- o co się mnie tu podejrzewa? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Rzecz świetna i tania. Wprawdzie nie za granicą, no ale Mnie za granice nie ciągnie
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec pojechanie samemu skonczylo by sie dla mnie mega flustracja, ze nie umiem nigdzie dojechac.Plus to, ze za cos trzeba jesc (bo wiem, ze mieszkanie mozna znalezc darmowe, sa tacy ludzie co przyjmuja turystow ).
|
|
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3375
|
|
|
|
|
#4092 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero początek mojego farbowania ziołami, więc dużo testów przede mną jeszcze kupiłam dwa opakowania po 100g i starczają mi na ok 5 farbowań przy włosach do ramion![]() Cytat:
![]() Cytat:
koniecznie kup sobie jakąś i zobaczysz pokochasz je bardziej niż spódnice ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
można to kupić gdzieś? W zoologicznym np? ![]() Cytat:
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4095 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra, dam na łeb. Ale przed myciem szamponem czy po? Cytat:
Cytat:
No i brak obawy przed nieprzewidzianymi sytuacjami :PNad językami trzeba popracować i tyle. Albo jechać z kimś, kto je zna.
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez skorzystam z przepisu
Mama wczoraj szukala sprawdzonego pprzepisu na spod pizzy to jej podrzuce
|
|
|
|
#4097 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że moja pizza ma wzięcie
a ja właśnie po obiadku, a teraz dopycham się jogurtem i batonikiem musli (Lidl rządzi |
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do podróżowania-obiecałam sobie, że do 2020 roku chcę odwiedzic każdą europejską stolicę no i w końcu odwiedzic znajomych ze stanów ![]() w tym roku planujemy pojechać do paryża, berlina, amsterdamu i tak spoza listy-kaliningradu wyjazdy będą weekendowe, krótkie, ale intensywne no i przy dość napiętym budżecie
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że uduszę, zabiję, zamorduję i na futrzaną czapkę przerobię
![]() I tak nie było tego czego się douczyłam na egzaminie ![]() Też uwielbiam spódnice, część mam własnoręcznie uszytych, poprzerabianych, część kupionych. Tylko te mrozy mnie odstraszają. Dziś na egzaminie w sukience byłam i tak mi kolanka zmarzły że szok A sukienki to już w ogóle kocham, zwłaszcza letnie, cieniutkie, wiązane na szyi ![]() A propos zakupów internetowych - zrobiłam wczoraj w chwili słabości drugie zamówienie na EDM - tym razem 4 cienie i pędzelek do cieni
|
#4100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz co - mi się wydaje, że wcale nie trzeba być nie wiadomo jak bogatym, jak powiedzmy oboje z mężem zarabiacie po te 3k zł na miesiąc - to stać was, żeby odłożyć sobie na wycieczkę na wakacje te parę tysięcy i pojechać i coś zobaczyć. Nie mówię tego tak o, bo mam wielu znajomych którzy mają takie zarobki i na wakacje co rok jeżdżą - a to Egipt, Rzym, Jerozolima, Hawaje - więc wydaje mi się, że to jest możliwe. A dom? Nie wiem jak wiele osób, ale wydaje mi się, że sporo - ma kredyt hipoteczny i na tym jedzie. Nie wszyscy, ale na pewno jest część takich osób, bo inaczej człowiek nie wyrobi. A jak ktoś ma kasę - to spłacać ten kredyt 1k zł z 6kzł miesięcznie to nie tak wiele. Cytat:
Cytat:
Tzn - koniec jej no ![]() Ale poszukam może, tylko żebym miała iść z kimś kto doradzi, a ja nie mam takich znajomych co się na tym znają :/ Spodnie - uciskają strasznie i takie niewygodne:P O, w zoologicznym to nie wiem, ale może warto zapytać ? ![]() Cytat:
I ciągle nowe kupuję - ale szkoda mi za nie płacić po 20zł za parę, skoro mogę taniej itd itp
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po prostu boje sie sama podrozowac, czulabym sie zagubiona. Ale zebym miala znajomego, ktory umialby sie odnalezc w obcym kraju pojechalabym bez zastanowienia sie.
A nauke jezyka koncze na studiach i nie mam zamiaru pozniej miec z nim do czynienia Nie mam smykalki do jezykow i miec nie bede. A czasy w jezyku angielskim to dla mnie czarna magia. Jeszcze czytanke potrafilabym zrozumiec, ale mowy... O nie to czarna magia dla mnie...Ale co by nie bylo- za pol roku jade do Szwecji i bedzie mial kto nas oprowadzac bo TŻ bedzie swiadkowac koledze, ktory juz tam mieszka pare lat.
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie?
Ostatni wyjazd był owocny, bo i świetny sweterek i bardzo fajne botki ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Algi... przychodzi mi do głowy jeden taki sklep internetowy... poszukam. A zoolog to raczej nie ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Algi: http://www.mojeciuchy.pl/dane/149543..._maseczki.html http://www.swistak.pl/a978163,ALGI-M...UPER-CENA.html Ale poszukam też w mieście, bo zaczyna to za mną chodzić...
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak wyszlo na to, ze ta corka wujkow wyrwala 2 czworki No ale i tak musieli swoje madrosci wypowiedziec. A co do drugiego to u mnie wlasnie sa inne wnioski. Ci co odkladaja kase to nie chca przebimbac na wycieczki, tylko wtedy kupuja lepszy samochod czy inne materialne rzeczy, a podrozowac wola po kraju- nad jezioro- bo taniej. A moi rodzice wybudowali dom bez zadnego kredytu i ja zaciagac sie na tyle lat tez nie chce. Rodzice TŻ dalej splacaja kredyt, tzn dawno by juz splacili, ale odsetki sa takie duze Do tego splacaja kredy- a mieszkanie po tylu latach nie wyglada najlepiej... Hehehe moze jestem pesymistka Okaze sie z czasem jak mi sie ulozy, bo to na razie tylko plany.Aj ide sie szykowac
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
i tak nie wiem o co Ci chodzi
![]() też kiedyś byłam antysukienkowa, ale wpadłam jak śliwka w kompot, gdy kupiłam sobie pierwszą i teraz to najchętniej chodziłabym tylko w sukienkach świetnie modelują sylwetkę, zobaczysz, tylko odważ się i zmierz kilka fasonów![]() Noemi, a co chodzi z tym ortodontą? może będę mogła Ci jakoś pomóc, bo sama noszę aparat
|
|
|
|
#4105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a wogóle to Witam wszystkich wociłam do domu i sumie jak nie wiedziałam jak wyglada moj promotor tak nie wiem bo go nie zastałam a i okazało się że mam nieważne badania lekarkie na studiach ale oczywiscie traz nei moga dac mi skierowania dopiero pozniej ttaaaa jak się skoncza ferie super juz to widze kiedy ja pojde na badania i pozniej do lekarza
|
|||
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
bejjka chodzi jedynie o to, ze jade do drugiego ortodonty, zeby poznac nowa opinie. Bo kazdy liczy, ze z ta operacja jest przesadzone i na pewno drugi orto powie, ze operacja nie jest potrzebna.
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
ano noszę
choć za ok pół roku już nie będę pora na II śniadanko ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Szkoła dzisiaj szybko minęła, posiedzę dzisiaj nad słowotwórstwem. Zaciągnę też mamę do Biedronki, bo wczoraj nie dotarliśmy.
Pani oddawała wypracowania z polskiego i miałam 13/16 punktów, jestem zadowolona bo to było wypracowanie takie jak na egzaminie. Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Aha i włosy po Joannie mam super Tylko końcówki mogły być lepiej nawilżone, ale ostatnio to moja męka.
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4110 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawych ludzi mozna poznac ![]() Cytat:
Pozostaje jeszcze jedzenie, ale tu tez da sie kombinowac, albo zrobic zapasy, ale ostatecznie, na pewno mniej kosztuje samo wyzywienie niz cala wycieczka ![]() Cytat:
Cytat:
Dobra jest?Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Raczej przed, ale mozesz poeksperymentowac - wiem, ze lubisz ![]() Na poczatek z niczym nie mieszaj i zobaczysz, jaki efekt daja same algi. Potem sie nam pochwalisz, a potem mozesz sobie eksperymentowac dalej ![]() No, no, nie miedzy czwarta a dziesiata rano Ale masz racje, i tak strasznie kocham tego malego dziada ![]() Cytat:
Widze, ze nie tylko ja tu jestem taka pokrecona jesli o podrozowanie, wedrowanie i ogolne wloczenie sie chodzi, tez lubisz?
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

A teraz sobie "slodko" spi, bezczelne zwierze 
Bo pamietam, ze kiedys podawalas i myslalm, ze mi sie nie przyda, bo nie mam piekarnika, ale przeciez piekarniki maja znajomi

połowy kwestii nie tłumaczą
21.06.2014r.

kupiłam dwa opakowania po 100g i starczają mi na ok 5 farbowań przy włosach do ramion