|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
W Kamiannej.
Cytat:
I tak mi bylo mało, ale już powoli zamykali.Mi pan pomagał z orczykiem ![]() Cytat:
|
|
#3812 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
(z obecnym TŻ ). Tylko mi by było łatwiej niż Ninie, bo zaczęliśmy spotykać się na wiosnę, a nie w styczniu![]() ![]() A orczykiem widzę, że się nie przejmujesz, bardzo dobrze, z czasem sama nauczysz się go łapać ![]() Zapomniałam zacytować: Isa, i tata nie bał się, że się połamiesz ? Kurczę, za mną to rodzice biegali, jak zaczynałam jeździć (górka byłam prawie bez spadku a sami nie jeżdżą w ogóle, może dlatego się o nas bali )
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie, nie wiem czy się bał czy nie, ale wyszedł chyba z założenia, że jak się nie wywrócę to się nie nauczę
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję kolejnej piąteczki Em, idziesz jak burza! jak Ty to robisz, że same piątki zbierasz? Dużo się uczysz?Musi być "zdolna bestia" z Ciebie![]() Cytat:
No to nieźle Cię uczyli! My tam z bratem trochę zjeżdżalismy z górek na nartach, ale bardziej łaziliśmy. W ferie to wolelismy bardziej jeździć na łyzwach i na sankach niż na nartach. W zeszłym roku poszliśmy jakoś z moją chrześnicą na lodowisko, miałam ochotę znów założyc łyżwy, ale jakoś się obawiałam, że mi znowu wypadnie kolano(miałam taką kontuzję w ostatniej klasie szkoły średniej) iod tej pory boję sie sportów przeciążających kolana. Dla mnie najlepszy byłby basen, czekam, aż u mamy w pracy będą tańsze karnety i chcę chodzić regularnie. Tylko tak ciężko sie zebrać (bo trzeba sie tyle przebierać, suszyć włosy, trochę dużo zachodu) ale muszę sie wziąć za siebie, bo kręgosłup bardzo mi cierpi od tego siedzenia przy kompie. Np w sobotę nie mogłam wysiedzieć na uczelni, tak mnie bolał(bo w sumie siedzi się od 8 do 17 praktycznie bez przerwy)
|
|
#3815 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sama właściwie trochę niedowierzam, że to już tyle lat ![]() Gorsze czasy minęły i myślę, że to małe odseparowanie trochę pomogło. Znów jest dobrze Nina, też gratuluję tak ładnej okrągłej rocznicy! Cytat:
![]() A Brothers&Sisters pierwszy raz obejrzałam będąc na wakacjach w UK w 2007, akurat zaczynał się tam pierwszy sezon. I tak już zostało
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy tam bliziutko (ok 30 minut samochodem), zreszta w mojej okolicy stacji narciarskich jest do wyboru do koloru, w odległosciach 10-40 km.Za każdym razem miałam jakąś przygode z orczykiem, np. narty mi sie rozjeżdały, albo znosiło mnie na bok i słyszałam dziki chichot TZ ![]() Sleepy: bardzo się ciesze, że u was znowu świetnie się układa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-01 o 12:50 |
|
|
|
|
#3817 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jeden z paletki Spicy (pierwszy z lewej z drugiego rzędu, na powiece jest ciepły złoto-brązowy), którą mam w zestawie kupionym na bezcłówce - zaraz poszukam fotki.
Mam: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1247759859 Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak się wcinam nie na temat, ale proszę o trzymanie kciuków o 15
to dla mnie bardzo ważneposty nadrobię po powrocie
|
#3819 |
|
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
pokciukamy razem
![]()
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, ze jeszcze się zobaczymy przed ![]() A jest, no to poszukam Ci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znów pospałam za długo sprzątam, uczę się, robię paznokcie, uczę się- plan na dziś.---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Ja oczywiście też kciukam!
|
|
#3823 | |
|
|
Cytat:
Jutro muszę pojechać na uczelnię po wpis z egzaminu i przy okazji muszę załatwić kilka spraw w dziekanacie - już mi słabo. Ta kobieta która tam siedzi zawsze wygląda jakby miała umrzeć za 5 minut i jej odpowiedzi ograniczają się do: "tak/nie/nie wiem", z przewagą "nie wiem".
|
|
|
|
|
#3824 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nina
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Ninka, ja też kciukam!
![]() siedzę właśnie z miodla na środkowej części twarzy, a po bokach z witaminową nawilżającą z Avonu. Wyglądam jak Zombie!
|
#3826 |
|
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyłączam się do "kciukania".
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kciukam mocno
![]() rzyrafko to czekam w takim razie na nazwę tego dziwnego leku ![]() Zaraz wychodzę z pracy i idę na pocztę wysłać paczkę
|
#3829 |
|
|
Dziewczyny, używałyście może kosmetyków do włosów TREsemme?
![]() Przeglądam własnie allegro, KWC i wpadły mi w oko. |
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie mam pół dużej butli u rodziców, używam bardzo rzadko(raz lub dwa na 2tyg) i tych gorszych właściwości już tak nie widać. Może właśnie częstotliwość używania ma znaczenie, a może to był inny rodzaj szamponu
|
|
#3831 | |
|
|
Cytat:
Dalej szukam.
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Może Aussie? Próbowałaś?
|
#3833 |
|
|
Nie, jeszcze nie używałam niczego z Aussie.
Muszę porządnie przekopać KWC i forum fryzjerskie. Potrzebuję czegoś mocno odżywczego i nawilżającego, jakoś nie mogę się zdecydować na nic. Od olejów robię sobie przerwę, bo włosy mi się trochę przyzwyczaiły (w koncu nakładam oleje na włosy od prawie roku), a nic w 'tradycyjnej formie' (tzn. odżywka/maska) nie zadowala mnie w 100%. Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-02-01 o 15:20 |
|
|
|
#3834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też jestem zaskoczona, że to już, że dziś wylot Czekamy na wieści z frontu ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio oglądam nocami seriale, co by się zmęczyć, ale niewiele to daje, bo po jednym odcinku spokojnie mogę oglądać następny.
|
|||
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to od ok 2-3 tygodni codziennie budzę się o 5 rano i w sumie mogłabym nawet o tej godzinie wstać, bo jestem wyspana. Ale na spokojnie sobie dosypiam do 6.00-6.10 i dopiero się zbieram. Wróciłam do domu wcześniej, bo na poczcie poszło mi szybko. Na obiad mama mi zrobiła brokuły z ryżem. A mi się tak strasznie chciało tych brokułów aż myślałam, że się nie najem ![]() Jadę jeszcze z tatą na zakupy a potem muszę poszperać w necie za kilkoma ustawami itp. do mojej pracy licencjackiej
|
|
#3836 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Zdała dzisiaj ten egzamin Wlazłam na tą stronę z perfumami co pokazywałyście i wstępnie bym chciała CK One i in2you, Diesel fuel for life (moja obecna flaszka powoli się kończy), Angela i Addicta. Hm hm może w nagrodę którąś kliknę
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki ja dziś miałam dzień zawirowany ![]() Na zakupy nie poszłam bo przyjechał tata i mnie zgarnął zaraz po pracy. Jakoś nie mogę znaleść chwili czasu żeby po coś drobnego do sklepu wyskoczyć ![]() Em - gratuluję świetnych wyników w nauce i życzę Ci powodzenia ![]() Idę się wysmarować masłem bielendy Beauty Milky
|
#3838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo sama też się dziwię, że to tak zleciało Cytat:
![]() dziękuję wszystkim kciukającym ![]() mam nadzieję, że uda się zaliczyć, i to chyba na tyle w mojej sesji, jeszcze jutro jadę po wpis i mam ferie (chyba, że jednak nie zaliczę przedmiotu, z którego mam mieć jutrzejszy wpis, to poprawa w środę.. bo wykładowca nie chce podać wyników, od miesięcy sprawdza te prace, dziś wysłał maila gdzie w załączniku miały być wyniki, ale nie dołączył załącznika )Cytat:
![]() Cytat:
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-01 o 17:45 |
||||
|
|
|
#3839 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam dzisiaj pisać streszczenie swojej pracy, ale nowy odcinek już mam na komputerze i kusiiii...Cytat:
Lubię mieszkać w Warszawie, nie umiem sobie wyobrazić siebie w innym mieście, ale szkoda, że tak daleko i do gór i do morza...Cytat:
(trochę późno, ale może pomogą ) I jak poszło???Cytat:
Chociaż, jakby trzeba było, to bym się nie wahała robić tych dziwactw jeszcze raz Ale (na szczęście!) TŻ nie ma już takich pomysłów jak spacery do północy![]() Cytat:
) i nic nie powiedziała, tylko przyjęła...Cytat:
![]() Jak się wciągniesz, to miesiąc i będziemy mieć nową nałogową z wyższym wykształceniem![]() A ja dzisiaj dostałam peeling TBS od Noska ( ) Ale to się nie liczy do zakupów z lutego - odwyku nie złamałam (jeszcze...). Za to wykończyłam dziś w nocy płyn do kąpieli, było już po północy, to chyba mogę powiedzieć, że to luty, co nie Zostało mi 9 rzeczy z projektu Estelli![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Ja też tak zrozumiałam jak Ty, ale na szczęście nie miałyśmy racji Gratuluję sesji![]() Cytat:
![]() No i się spóźniłam ![]() Dziewczyny, gratuluję zdanej sesji, fajnie macie, mi się zawsze najbardziej podobały pierwsze dni ferii (jaka ja stara jestem![]()
|
|
#3840 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() W sumie używam wszystkiego poza jedną pomadką - tą najciemniejszą. Na ustach daje zbyt intensywny efekt, ale reszta jest świetna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też jutro jadę po wpis, więc postresujemy się razem. Cytat:
Tylko jak czasem chcę się dowiedzieć czegoś ważnego, to bardzo mnie denerwuje jak ona wywala oczy i słyszę: "Nie wiem, proszę przyjść kiedy indziej.". ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Pierwszy raz byłaś na nartach i tyle razy na orczyku? Brawo! Ja zaczynałam jeździć jak miałam 10 lat, dopiero po prawie 2 tygodniach poszłam na orczyk. Teraz to się wydaje nieprawdopodobne, ale tak było - i bardzo dlugo się bałam z niego korzystać - właśnie, że nie zdążę usiąść na talerzyku, albo przewrócę się na koniec...
I tak mi bylo mało, ale już powoli zamykali.

). Tylko mi by było łatwiej niż Ninie, bo zaczęliśmy spotykać się na wiosnę, a nie w styczniu
? Kurczę, za mną to rodzice biegali, jak zaczynałam jeździć (górka byłam prawie bez spadku

Em, idziesz jak burza! jak Ty to robisz, że same piątki zbierasz? Dużo się uczysz?Musi być "zdolna bestia" z Ciebie
No to nieźle Cię uczyli! My tam z bratem trochę zjeżdżalismy z górek na nartach, ale bardziej łaziliśmy. W ferie to wolelismy bardziej jeździć na łyzwach i na sankach niż na nartach. W zeszłym roku poszliśmy jakoś z moją chrześnicą na lodowisko, miałam ochotę znów założyc łyżwy, ale jakoś się obawiałam, że mi znowu wypadnie kolano(miałam taką kontuzję w ostatniej klasie szkoły średniej) iod tej pory boję sie sportów przeciążających kolana. Dla mnie najlepszy byłby basen, czekam, aż u mamy w pracy będą tańsze karnety i chcę chodzić regularnie. Tylko tak ciężko sie zebrać (bo trzeba sie tyle przebierać, suszyć włosy, trochę dużo zachodu) ale muszę sie wziąć za siebie, bo kręgosłup bardzo mi cierpi od tego siedzenia przy kompie. Np w sobotę nie mogłam wysiedzieć na uczelni, tak mnie bolał(bo w sumie siedzi się od 8 do 17 praktycznie bez przerwy)

to dla mnie bardzo ważne

Ta kobieta która tam siedzi zawsze wygląda jakby miała umrzeć za 5 minut i jej odpowiedzi ograniczają się do: "tak/nie/nie wiem", z przewagą "nie wiem". 
)