Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 09:46   #361
miiilenka
Zadomowienie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
miiilenka ja się nie mogę obejść bez spagetti

ja właśnie wstałam niedawno,a tak nie mogłam zasnąć,bo mi za gorąco było dopiero jak okno zostawiłam otwarte było mi ok.Byłam już z psem i się zastanawiam na co mam ochotę z rana zjeść
ja tez lubie kluchy, ale potrafie odmowic:P

hehehe ja mam tak, ze jak mi jest goraco w nocy to stopy wystawiam zeby mi sie oziebily:P nie wiem czemu tak mam:P

Wlasnie pije zielona i kuje z prawa podatkowego... ehhh sesyja

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:49   #362
pysia1711
Wtajemniczenie

myślałam,myślałam i wymyśliłam sałatkę dałam do niej:kawałek sera białego,kawałek schabu pieczonego,2 kawałki śledzia,pół pomidora,2małe ogórki kiszony i 3 łyżki kukurydzy.Powiem jedynie,że wyszło bombowe.Wyszło mi na dwie porcje więc drugą zostawię sobie na kolacje,a na obiad będzie zupa pieczarkowa,którą za chwilę zacznę robić żeby była gotowa jak siostra wróci ze szkoły,a co do drugiego dania to zawalczę ze sobą i postaram się go nie zjeść,bo to spagetti zamiast niego mam makrele wędzoną,a na deser jabłko z cynamonem i przysługują mi dziś jeszcze 2 cud herbatki,no jedną już sobie popijam

Edytowane przez pysia1711
Czas edycji: 2010-02-01 o 09:50
pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:54   #363
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

milenka u widzę że to danie z makaronem więc napewno sie skusze
fiolka
enigmatyczna
czarownica
oby oby się znalazła gratuluję spadku wagi
mysiunia
pysia

ok idę sprzątać pokój co by potem świętować w czystości
oczywiście śniadanko dietetyczne
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:38   #364
miiilenka
Zadomowienie

teraz mi sie przypomnialo ze mam kilka przepisow dietetycznych na wizazu znalezionych... jak ktos chce dawac maile to wysle
Wszamuje II sniadanko:4 lyzki musli + mleczko+banan

CI

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2010-02-01 o 10:44
Stary 2010-02-01, 11:14   #365
pysia1711
Wtajemniczenie

kurcze dajcie mi jakiegoś kopa w tyłeczek,bo jeszcze nic nie zaczęłam robić,a tu już 12 tak się zasiedziałam w tym internecie,że aż szok.Muszę przyznać,że poczyniłam postępy jeśli chodzi o moje przyszłe studia,a mianowicie wypełniłam większość kwestionariusza internetowej rejestracji.Maturę już mam zdaną ale w tamtym roku nie wyszło,bo zdałam poprawkę Tak więc te co będą teraz zdawała maturę po raz pierwszy radzę się uczyć,a nie tak jak ja trochę sobie olałam i skutek wiadomo jaki rok w plecy.

Stary 2010-02-01, 12:58   #366
fiolka122
Raczkowanie

czarownica gratuluje zrzucenia tych 3 kg w tydz to super! w moich poprzednich odchudzaniach zrzucałam max 1.5 w pierwszym tyg.Trzymaj tak dalej!

Ze smutkiem muszę powiedzieć, ze w sklepie nie było hula-hop, najwcześniej dostane w środe albo piątek , a tak bojowo nastawiłam sie na nie.

Ide coś wszamać,do tej pory wciągłam płatki owsiane, oczywiście bez cukru, za to wkroiłam banana i było booooskie.
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:02   #367
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Martusia585 Wszystkiego najlepszego powodzenia i wytrwałości w swoich postanowieniach

Ja juz po śniadanku wreszcie poniedziałek weekend leniwy sie skończył.
Pysia ta sałatka mnie przeraziła xD sledz ? schab? ser biały?? jesooo no ja bym czegoś takiego nie połączyła wręcz się boję żeby mnie pogoniło na kibelek .. ale dobrze że Tobie smakowało hehe i rusz sie do nauki !!

PIsałyście o ssaniu w nocy hmm ja juz sie do tego przyzwyczaiłam np i nawet jak mocno mnie ssie to mam to gdzieś i próbuje zasnąc hehe, ale skoro poruszyłyście tą kwestię to tak się zastanawiam nad wodą z sokiem z cytryny hmm trzeba będzie zobaczyć jak to wyjdzie cytryna nie powinna być zła na noc wręcz przeciwnie.

Czego bym sobie nie odmówiła? zależy jaki nastrój i co wcześniej zjadłam i co planuje później zjeść.. ale hmm nie no niektóre rzeczy mnie kuszą nie powiem a ostatnio jednak za mną chodzi cheesburger ale nic z tego nie dam się tym pokusom, nawet jak siostra mnie tu kusi ciastem czy innymi smakowitymi rzeczami to odmawiam nie wiem co by mogła zrobić żebym sie skusiła chyba tym ze jakiś obiad ale by mi musiała powiedzieć jak go robiła i z czego niestety nawet w restauracji nic bym nie zjadła. Ostatnio byłam z koleżanką ona zamówiła normalnego kurczaka z frytkami i sałatką a ja poprosiłam tylko wodę i to wszystko.. ona wcinała kurczaka a ja piłam wodę więc same widzicie kwestia już przyzwyczajenia i straconych 26kg z resztą teraz to wolę sama sobie robic obiady i inne rzeczy bo przynajmniej wiem co wkładam do nich i w ogóle.

Powiem tylko że ostatnio mały kryzysik mam ojjj mam i staram sie nie poddać jemu ehh ale trudne to jest niestety zwłaszcza teraz.

---------------------------------------------------------------
Jadłospis dzisiaj:
śniadanie: kawa czarna z łyżką cukru +grzanka +herbatka,
obiad: herbatka + planowane pierś a'la czosnek (czyli po prostu piers kurczaka z sosem czosnkowym) + może jakaś surówka hmm z ogórków + herbatka
kolacja: jeszcze nie wiem ale herbatka na pewno

Będzie -> ??
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 13:24   #368
fruzia1988
Raczkowanie

GG do fruzia1988 Send a message via Skype™ to fruzia1988

Hejka Dziewczyny! Nie bylo mnie pare dni ale wrocilam. W sob. mialam lenia, wczoraj mialam jechac na hale sportowa pograc w pilke ale nie zgrala sie druzyna
Jeden chory, drugi w robocie i tak mialam drugi dzien leniuchowania. Dzisiaj tylko 30min silowych... dwie szwagierki przyjechaly z dzieciakami i co zrobic?
Mysle wieczorkiem jechac na lodowisko na godzinke z TZ, tylko nie wiadomo czy nie będzie zmeczony po robocie.

A co do HH to proponuje nie kupywac takiego za 5-10 zl bo jest za lekkie i nie chce sie bujac. Sama mam takie i dupa... Tyle razy probowalam i nie potrafie zakrecic dluzej niz 10 sek. Moze na allegro bedzie cos.

66 6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
fruzia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:27   #369
miiilenka
Zadomowienie

sniadanie ja obiad juz jem o 16 cwiczonka

CI

Stary 2010-02-01, 13:29   #370
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

milenka ja chetnie poprosze martusia585@wp.pl

desi
nie martw sie niczym sie obejrzysz i bedzie po kryzysie skoro schudłaś 26 kilo to jest w Tobie duch walki że tak napiszę D:
Stary 2010-02-01, 13:43   #371
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
milenka ja chetnie poprosze martusia585@wp.pl
poszlo! ale sie najadlam ta rybka z makaronem :P

Jest watek tu na dietetycznym odchudzanie od 1 lutego czy cos... masakra jak widze te jadlospisy tych dziewczyn... ciekawe ile wytrwaja na diecie marchewka+woda;|

CI

Stary 2010-02-01, 13:46   #372
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

dziekowac D: a to musze sobie poczytać jak takie jadłospisy to chyba tam są same co z 50 chcą schudnąć na 48
Stary 2010-02-01, 13:48   #373
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
dziekowac D: a to musze sobie poczytać jak takie jadłospisy to chyba tam są same co z 50 chcą schudnąć na 48
nononon heheheh wlasnie same sa takie
jedna pisze, ze rano na sniadanie zrobila kisiel ale jak zobaczyla ze ma 56 kcal to sie przerazila, za to na 2 sniadanie zjadla marchewke;| o zgrozo!

CI

Stary 2010-02-01, 14:02   #374
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Po obiedzie, nie był zły chociaż lepiej żebym nie chuchała na nikogo teraz oddech czosnkowy za dużo wsadziłam go xD

Martusia mam taka nadzieje że minie ale wiesz czasami dopada takie cos jak sobie długi czas odmawiałaś tego co kiedys uwielbiałaś i zaczynasz myśleć że ee jak tyle sie zrzuciło to jedno odstepstwo nic nie zrobi. Jedno tak ale za każdym razem jak będę tak mówic to te kg mi znowu przybedą więc taki okres ciężki jest.

Jesoo te dziewczyny powariowały? przeraziła się że kisiel 56 kcal? :| matko anorektyczki bulimiczki będą z nich jak nic. Ratujmy je !!

Będzie -> ??
Stary 2010-02-01, 14:07   #375
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez desireless Pokaż wiadomość
Jesoo te dziewczyny powariowały? przeraziła się że kisiel 56 kcal? :| matko anorektyczki bulimiczki będą z nich jak nic. Ratujmy je !!
Ja tam nikogo nie bede ratowac, poczekam az im glod do d*py przyjdzie

CI

Stary 2010-02-01, 14:26   #376
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

ee to długo chyba nie będziesz musiała czekac jak tak dalej będą robić
Ehh czekam godzine po obiedzie i ćwiczenia. Kurcze tak to nie patrzyłam jak mocno schudłam ale pamiętam jedną koszulę której nie zapinałam nawet na brzuchu bo nie dało rady .. wczoraj uprana wisiała i tak jakoś przykuła moją uwagę hmm zmierzyłam a tu ... kompletnie na mnie wisi dosłownie to co nie mogłam zapiąć to może jeszcze małe dziecko by sie zmieściło.. rozmiar chyba 48 z tego co patrzyłam ale tyle ile firm tyle różnych rozmiarówek nadal jest i weź tu bądź mądra i idz na zakupy po ciuchy jak niewiadomo jaki rozmiar sie ma tak samo z tymi spodniami jest rozmiar niby 52 ale jak kurde 52 jak ja kiedyś miałam 50 więc to niemożliwe ehh masakra Też macie takie akcje w sklepach?

Będzie -> ??
Stary 2010-02-01, 14:36   #377
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

desi no wiem wiem bo ile można sobie folgować ale zawsze jak po cos sięgasz niezdrowego po raz koleiny to sobie pomyśl nie nie zjem cie bo ilę się namęczyłam aby dojść do tej figury jaką mam

ha i po tygodniu dojdą do wniosku że żadna dieta na nie nie działa i że sie poddają
Stary 2010-02-01, 15:27   #378
pysia1711
Wtajemniczenie

ja już laski po obiadku i zmęczona po pisaniu cv.Nawet nie wiecie jakie to męczące jak nie wychodzi tak jak się chce. wrrr... ale po godzinie kombinowania wyszło spoko.

Stary 2010-02-01, 15:50   #379
miiilenka
Zadomowienie

Ja wlasnie cwiczylam godzine z tamilee webb masakra w czystej postacji, czuje, ze jutro na egzamin sie bede czolgac wycisk na brzuch i posladki, ze hej! Lecz calego treningu nie zrobilam bo rady nie dalam... ale z czasem... Tez tak macie, ze jak pocwiczycie to wam tak wzrasta poziom endorfin? ja sie czujeteraz pelna zycia

CI

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 16:51   #380
mysiunia85g
Zadomowienie

A ja na razie zjadłam tylko ser twarogowy na śniadanie i na obiad ryż z jabłkiem do tego jeszcze herbata zielona. Pół dnia latałam po mieście, a to do banku, zakupy i nieszczęsny urząd pracy, w którym żeby coś załatwić, trzeba latać z jednego stanowiska na drugie, a potem jeszcze trzecie
Idę coś zjeść jeszcze nie wiem co potem psa wyprowadzę i może w końcu będę miała czas dla siebie, żeby poćwiczyć.

Cytat:
Napisane przez fruzia1988 Pokaż wiadomość
A co do HH to proponuje nie kupywac takiego za 5-10 zl bo jest za lekkie i nie chce sie bujac. Sama mam takie i dupa... Tyle razy probowalam i nie potrafie zakrecic dluzej niz 10 sek. Moze na allegro bedzie cos.
Znam ten ból, też mam takie zwykłe hula hop i za chiny ludowe nie umiem nim kręcić już nawet pomyślałam, żeby tam do środka ryżu dosypać, tylko jak mi się o tym przypomni, to ryż już zjedzony

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
hehehe ja mam tak, ze jak mi jest goraco w nocy to stopy wystawiam zeby mi sie oziebily:P nie wiem czemu tak mam:P
Mi tam tylko w lato jest gorąco, teraz to śpię pod dwoma kołderkami i kocem, do tego piżama polarowa

Cytat:
myślałam,myślałam i wymyśliłam sałatkę dałam do niej:kawałek sera białego,kawałek schabu pieczonego,2 kawałki śledzia,pół pomidora,2małe ogórki kiszony i 3 łyżki kukurydzy.Powiem jedynie,że wyszło bombowe.
Obawiam się, że po tej sałatce miałabym niezłą rewolucję w brzuchu, ale podziwiam za wenę twórczą

Cytat:
Muszę przyznać,że poczyniłam postępy jeśli chodzi o moje przyszłe studia,a mianowicie wypełniłam większość kwestionariusza internetowej rejestracji.
A gdzie to się wybierasz na studia? chodzi mi o kierunek?

Cytat:
Ja tam nikogo nie bede ratowac, poczekam az im glod do d*py przyjdzie
ha ha a to dobre jestem jak najbardziej za

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Ja wlasnie cwiczylam godzine z tamilee webb masakra w czystej postacji, czuje, ze jutro na egzamin sie bede czolgac wycisk na brzuch i posladki, ze hej! Lecz calego treningu nie zrobilam bo rady nie dalam... ale z czasem... Tez tak macie, ze jak pocwiczycie to wam tak wzrasta poziom endorfin? ja sie czujeteraz pelna zycia
Oj będziesz się czołgać i to bardzo, kiedys po zrobieniu serii na posladki przez 2 dni bałam się usiąść na krześle o schylaniu się to już nie wspominam
Ja tez tak mam góry bym mogła przenosić pomimo zmęczenia po treningu
Ja teraz wskakuje na orbiego, a Tamilee zamierzam zrobić coś ok. 20, bo stwierdziłam, że jeśli najpierw Tamilke zrobię, to potem już na orbiego chęci nie będę miała
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:06   #381
miiilenka
Zadomowienie

no to mnie mysiu pocieszylas hehehe najwyzej:P
Ja wlasnie lacze smaki parowka plus serek wiejski z cebulka i kawaleczkiem ogora

CI

Stary 2010-02-01, 17:30   #382
czarownica2010
Raczkowanie

A mozecie mnie oswiecic i napisac mi, co oznacza skrot TŻ? Domyslam sie, ze chodzi o chlopa, ale poprosilabym o jakies szczegoly, bo ja jakas niekumata jestem...
Moje dzisiejsze menu:
1.sniadanie-pol grachamki z drobiowa poledwica i z ogorkiem+jogobella light+kawa czarna gorzka
2.II sniadanie-jablko
3.obiad-ryba pieczona w folii+surowka z ogorka, papryki, pomidora i cebuli posolona...maggi (nie wiem, czy to bylo madre, ale ja tak lubie i juz)
4.kolacja-jogobella light
5.w miedzyczasie 2xczerwona herbatka+1 zielona+1 czarna lipton karmel i wanilia (no nie moge sie powstrzymac)+ 2 l wody. Ja najbardziej lubie Krople Beskidu niegazowana a Wy?
czarownica2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:37   #383
miiilenka
Zadomowienie

TŻ-towarzysz zycia
ja zywca pije, czasami jaworowy zdroj, ktory jest lekko mineralizowany

CI

Stary 2010-02-01, 17:51   #384
misialinana
Rozeznanie

hej, wlasnie wrocilam z pracy i ledwo nadazam w czytaniu wszytskich dzisiejszych postow... ale ale - przede wszystkim dolaczam sie do

NAJSERDECZNIEJSZYCH ZYCZEN DLA MARTUSI!!!
w tym - nie tylko podwojnych sukcesow odchudzaniu ale w ogole samych sukcesow i powodow do radosci. z usmiechem jestesmy piekniejsze - i tego usmiechu nigdy za wiele

No, dziewczyny, wirtulanie to nie grzeszek zatem

a grzeszkow troszke mam na koncie.. w pracy wszamalam grahamke, pare kromek pieczywka lekkiego, kurczaka w galarecie (taki 'gotowy' pojemniczek), kawe z cukrem, a potem salatke cesara w kfc... z sosem sok pomaranczowy i pare lykow Coli light ...teraz juz nie mam sily na nic wiecej... wracam do domu a tu moj TŻ buszuje w kuchni i cos nam szykuje.... help! chyba udam, ze spie hehe bo przeciez mu nie odmowie gdy tak sie stara!!

Pysia, jakiej pracy szukasz? Ja tez musze dopracowac swoje cv.. do tego musze poprawic swoje portfolio (architektura)... pracuje na umowe o dzielo... a strasznie potrzebuje etatu... heh. trzymam kciuki za Ciebie! obys szybko cos znalazla!
Czareownica, kropla, bez kitu, jest de best
Desireless, te 26 kilo to od poczatki pazdiernika (4 miesiace)????

...dolaczam sie do prosby o przepisy! neelam@wp.pl ...a jesli ktos chce to tez moge sie podzielic. ostatnio znalzlam i skopiowalam sporo przepisow na rozne potrawy z ryb, kurczaka i nie tylko - pieczone, duszone i na parze...

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-02-01 o 18:04
misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 18:02   #385
Camila1983
Zadomowienie

Witam Można sie przyłaczyc?
Mam 26 lat, 160 cm wzrostu i niestety 90 kg na skali wagi .
Mam siedzącą pracę i niedawno rzuciłam palenie. Prowadzę regularny tryb zycia i spokojnie mogę wygospodarowac czas na cwiczenia, ale niestety, zwykle wybieram zimą książkę a w weekendy zakrapiane imprezy. I wszystko idzie w bioderka. A ty niebawem sezon motocyklowy, trzeba się wbic ponownie w kombinezon i jako tako wyglądac
W teorii na odchudzaniu znam się na odchudzaniu jak niejeden ekspert, ale gorzej z mobilizacją. Tutaj tyle fajnych dziewczyn widzę... Moze z Wami mi sie uda w koncu zrzucic chociaż 15 kologramów?
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 18:14   #386
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
...dolaczam sie do prosby o przepisy! neelam@wp.pl ...a jesli ktos chce to tez moge sie podzielic. ostatnio znalzlam i skopiowalam sporo przepisow na rozne potrawy z ryb, kurczaka i nie tylko - pieczone, duszone i na parze...
Wyslalam prosze o odeslanie swoich
Cytat:
Napisane przez Camila1983 Pokaż wiadomość
Witam Można sie przyłaczyc?
Mam 26 lat, 160 cm wzrostu i niestety 90 kg na skali wagi .
Mam siedzącą pracę i niedawno rzuciłam palenie. Prowadzę regularny tryb zycia i spokojnie mogę wygospodarowac czas na cwiczenia, ale niestety, zwykle wybieram zimą książkę a w weekendy zakrapiane imprezy. I wszystko idzie w bioderka. A ty niebawem sezon motocyklowy, trzeba się wbic ponownie w kombinezon i jako tako wyglądac
W teorii na odchudzaniu znam się na odchudzaniu jak niejeden ekspert, ale gorzej z mobilizacją. Tutaj tyle fajnych dziewczyn widzę... Moze z Wami mi sie uda w koncu zrzucic chociaż 15 kologramów?
Jasne ja tez tu jestem od niedawna a juz sie zaklimatyzowalam
Jesli to Ty jestes na avatarze to piekna z Ciebie kobitka
Jesli uwierzysz w siebie to sie uda a my Ci pomozemy i wesprzemy jak bedziesz watpic i miec zly dzien, ze tak powiem... w kupie sila a kupy nikt nie rusza
No wiec witam pania Camile(zabrzmialo jak z dynastii)

CI

Stary 2010-02-01, 18:31   #387
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

misialinana A no dokladnie tak jak to widać w podpisie dokładnie od tej daty tyle poleciało odliczyc 3 dni (1 dzien kiedy to na imieninkach kolezanki kawałek tortu zjadłam i 2 dni Świat jak sie nazarlam jak świnka że aż później od siostry biegłam do domu po schodach żeby lżej było Jeszcze była ciotka i próbowała namówić na 3 dzień rozpusty, ale się nie dałam powiedziałam żę nic z tego !)

Ja również witam nową dietowiczkę hehe uda się na pewno

Kolacja już za mną serek wiejski hyhyhy o kurde herbaty nie wypiłam no to lecem będę później

Będzie -> ??
Stary 2010-02-01, 18:39   #388
alextj
BAN stały

nieopłacona reklama cudownego środka z mózgu marsjańskich żab.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:45
alextj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 18:42   #389
miiilenka
Zadomowienie

za reklamy na wizazu sie placi:[

CI

Stary 2010-02-01, 19:06   #390
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Cytat:
Napisane przez alextj Pokaż wiadomość
Czytam wasz watek poniewaz sama chce schdnać jeszzce 6 kg.Schudłam już 20 kgZawdzieczam to tylko i wylacznie kroplom B-o1.Wczesniej probowalam roznych srodkow i nic!!ZERO!!! Z tymi krpelkami efekty byly takie ,ze zaczelam sie zastanawiac po miesiacu,czy nie zepsula mi sie waga.Schudlam te 20 kg ,kropli juz nie biore.ZERO EFEKTU JOJO JUZ OD PONAD 3 MIESIECY.Naprawde polecam wam ten srodek!Wazne jest jeszcze to ,ze jest w 100% srodekiem naturalnym.
Hyhy trzeba było ćwiczyć a nie jakieś środki cud szukać .. nic za darmo .

Pamiętajcie dziewczyny nie ma diety cud jest tylko Wasz upór konsekwencja i rozum żeby do czegoś dojść w tym i do Waszej wagi wymarzonej. Przynajmniej później możecie schudnięcie zawdzięczać sobie a nie jakimś pierdołom i być z tego dumne że nie dałyście się !
Takie jest moje zdanie I tego będę się trzymać !

Będzie -> ??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości