Panny Młode Kielce - cześć IV :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 13:29   #4591
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Grka-bardzo proszę o namiary na prv A oni nie mają cukierni? A może do jakiegoś sklepu wstawiają?To b. mało płacisz za tort A jakbyś mogła mnie oświecić ile się liczy tortu na osobę?
Ja też bym poprosiła o numer
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:49   #4592
justynao
Raczkowanie

ja tez zamawiam ciasta i tort od p. Burasa pychota mniammm.
justynao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:54   #4593
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Dziewczyny któraś z was będzie miała fontannę czekoladowa na weselu. a co sądzicie o fontannach alkoholowych?
My chyba będziemy mieli właśnie fontannę alkoholową, myślę że jest ona wygodniejsza a robi równie fajne wrażenie Zastanawialiśmy się nad fontanną czekoladową, ale zważając na to że będzie sporo dzieci to pomysł ten nie jest zbyt dobry, bo dzieci by miały pełno radochy, gorzej z rodzicami;P

DamiankaKamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:06   #4594
Lowczyni
Zakorzenienie

ewelkafly ja będę miała czekoladową (u mnie na weselu nie będzie dzieci) dwu kolorową z mleczną czekolada i białą, już ja nawet kupiliśmy. Na moje urodziny mamy zamiar wypróbować Nie wiem gdzie można kupić fontannę alkoholową czy jest taka sama jak czekoladowa ?
Stary 2010-02-01, 14:06   #4595
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Cytat:
Napisane przez grka Pokaż wiadomość
Tak mam od niego i ciasta i tort. Płacisz za bardzo dużą blachę/45zł. Ciasta są bardzo różne, a jak chcesz spróbować to musisz zadzwonić i zamówić wcześniej.
Za tort na 120 osób płacę 220zł. Tel jak chcesz wyślę Ci na prv.
Cytat:
Napisane przez justynao Pokaż wiadomość
ja tez zamawiam ciasta i tort od p. Burasa pychota mniammm.
I ja też zamawiam tort i ciasta od p. Burasa. Mi za tort na 85osób powiedział ok 190zł

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:23   #4596
justynao
Raczkowanie

ktoras z was pytala kiedys o dekoratorke sali i kosciola. ja mam taka Pania ale jest ona spoza kielc (ok.morawicy) . moge dac namiary na priva, jezeli ktos jest zainteresowany
justynao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:10   #4597
agulack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia1429 Pokaż wiadomość
Hej Wam!
Dziewczyny ma do Was ogromną prośbę jeśli znacie jakieś sale weselne gdzieś w okolicach Starachowic albo w samych Starachowicach to proszę dajcie namiary. Wiem że Scio jest chyba z tych okolic, na watku o Pannach Młodych ze Starachowic mało co jest większość z Ostrowca sal, a nam chodzi o Starachowice, bo ona jest z Iłzy i najbliżej by tam było. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i informacje
Znajomi tydzień temu zamawiali termin w tej sali http://www.mloda-para.com/kontakt.html. Ja nie byłam ale oni byli i zamówili na swoje wesele czyli musiało być w porządku.

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 16:55   #4598
ewelkafly
Raczkowanie

Alkoholowe widziałam na przeróżnych stronach ślubnych a koszt wynajęcia wynosi ok 300 - 400 zł. To i tak mniej niż czekoladowe bo taka przyjemność wynosi 600 - 800zł . To trochę dużo ale marzy mi się taka czekoladowa i chyba jednak się zdecydujemy.
DamiankaKamilka kupowaliście fontannę alkoholową czy wynajmujecie?

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Lowczyni wyczytałam że bardzo tanio kupiłaś fontannę. Jak mi się uda taką znaleźć to kupię sobie dla siebie i będę się objadała ile wlezie
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:36   #4599
frogutka
Zadomowienie

Mam pytanie czy zawsze miałyście w umowie gwarancję niezmienności ceny? jeśli wesele jest w następym roku. Nie było żadnych kruczków i dopisków w stylu cena wg ustaleń na dzień dziesiejszy ale może ulec zmianie jeśli będą podwyżki towarów lub usług niezależnych od właściclea sali?
Coś takie spotkało mnie w Korbowej i jestem bardzo zaskoczona i zniesmaczona! Umowy oczywiście nie podpisaliśmy i chyba zrezygnujemy z wesela w Korbowej. Tłumaczyli nam, że spodziewają się podwyżki VAT-u z 7% na 22% i jeśli przejdzie ustawa to cena się zmieni. Dla mnie wygląda to tak, że cena jest obecnie wielką niewiadomą i mielibyśmy do dnia wesela siedzieć jak na szpilkach.
Miałyście taki przypadek?

I jeszcze 1 pytanko ile wg. Was powinno być dań gorących? Obiad oraz 3 dodatkowe to wystarczająco?

Aha czy płacicie ZAIKS? a jeśli tak to ile?

Z góry dziekuje za odpowiedzi!
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:56   #4600
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy zawsze miałyście w umowie gwarancję niezmienności ceny? jeśli wesele jest w następym roku. Nie było żadnych kruczków i dopisków w stylu cena wg ustaleń na dzień dziesiejszy ale może ulec zmianie jeśli będą podwyżki towarów lub usług niezależnych od właściclea sali?
Coś takie spotkało mnie w Korbowej i jestem bardzo zaskoczona i zniesmaczona! Umowy oczywiście nie podpisaliśmy i chyba zrezygnujemy z wesela w Korbowej. Tłumaczyli nam, że spodziewają się podwyżki VAT-u z 7% na 22% i jeśli przejdzie ustawa to cena się zmieni. Dla mnie wygląda to tak, że cena jest obecnie wielką niewiadomą i mielibyśmy do dnia wesela siedzieć jak na szpilkach.

I jeszcze 1 pytanko ile wg. Was powinno być dań gorących? Obiad oraz 3 dodatkowe to wystarczająco?

Jak podpisywaliśmy umowę (luty 2008) to u nas cena była 130 zł/os z zapisem, ze cena może wzrosnąć, ale nie więcej niż ileś tam procent. W każdym bądź razie cena wzrosła do 14o zł w 2009 roku, czym nas babka informowała od czasu podpisania umowy, bo o był rok ciąglych podwyżek.
Co do zaiksu płaciła babka z sali (przynajmniej tak twierdziła)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 18:10   #4601
medioza
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

od czasu do czasu staram się śledzić Wasz watek i korzystać z Waszych porad. Postanowiłam wreszcie do Was dołączyć

Wesele 21.08.2010,
sala: Leśny Dwór,
zespół: Omen z Krakowa,
kamerzysta: Studio Video,
tort: Bracia Janusz
fotograf: Robert (nie pamiętam nazwiska, znajomy znajomych)
suknia: firma Nabla z Krakowa

poszukuję: fryzjerki, wizażystki (z dojazdem do domu), kwiaciarni.

Dołączam się do prośby o numer telefonu Pana Burasa bo tez mam stary.
Jestem również ciekawa cen w kwiaciarni na Panoramicznej.
medioza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 18:23   #4602
srubka87
Zadomowienie

My mamy zapisane w umowie, że jeśli zdrożeje VAT na produkty spożywcze to i cena naszego przyjęcia też wzrasta, podatek nie zdrożał więc cena zostaje ta sama-ufff. Ale dla mnie to oczywiste, że jak drożeje VAt to i przyjęcie-choć bolesne. Wg mnie 3 posiłki są wystarczające jeśli przyjęcie zaczyna się późno, np.ok 19 lub kiedy kończy się wcześnie, ostatnie wesele na którym byłam skończyło się o 2.30. My mamy 4 dodatkowe posiłki, co jest ważne przy przyjęciu od 17( ślub o 16.00) do 5.00-6.00
Jutro dzwonimy do p.Burasa

My nie płacimy ZAIKS-u bo nie mamy w umowie określonego kto ma płacić czy my czy orkiestra czy może hotel.Jeśli ktoś się do nas zwróci to zapłacimy. Jedynie mamy w umowie z kamerzystą zaznaczone, że za utwory na płycie my płacimy ZAIKS. Ale podobnie nie będziemy płacić no chyba, że ktoś do nas zapuka, to powiemy, że na śmierć zapomnieliśmy Poza tym nie muszę mieć takich, za które się płaci.
Stary 2010-02-01, 18:25   #4603
kasia2629
Raczkowanie

Lowczyni, niunia_leyla w sumie macie racje co to tych obrączek... my juz postanowiliśmy że sami kupimy... chociaż teraz jak tak przeczytałam Wasze wypowiedzi to zazdroszczę pamiątek po dziadkach....
Stary 2010-02-01, 18:32   #4604
margaret82
Zadomowienie

Cytat:

Jeśli już takie zapisy pojawiają się w umowach to moim zdaniem muszą być określone w % bo inaczej to jest nie uczciwe. Bo co ma zrobić para na miesiąc przed ślubem jeśli się dowie że cena wzrasta powiedzmy o 30 zł musi płacić bo nie ma wyjścia

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
My nie płacimy ZAIKS-u bo nie mamy w umowie określonego kto ma płacić czy my czy orkiestra czy może hotel.Jeśli ktoś się do nas zwróci to zapłacimy. Jedynie mamy w umowie z kamerzystą zaznaczone, że za utwory na płycie my płacimy ZAIKS. Ale podobnie nie będziemy płacić no chyba, że ktoś do nas zapuka, to powiemy, że na śmierć zapomnieliśmy Poza tym nie muszę mieć takich, za które się płaci.
A My mamy w umowie że zobowiązujemy się zapłacić Zaiks bo hotel tego nie opłaca
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2010-02-01 o 18:28
Stary 2010-02-01, 18:37   #4605
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:

ja mam zagwarantowaną cenę na ten rok a podpisywałam umowę w 2009 w kwietniu. Moim zdaniem jest to nie uczciwe jeśli stawiają Cie w takiej sytuacji... bo skoro tak strasznie boją się zmian i tego co będzie za rok to niech nie przyjmują zamówień na taki okres do przodu....!!!! jeśli chodzi o ZAIKS to mamy przedstawić dowód wpłaty właścicielowi, ale nie wiem czy przypadkiem nie płaci tego moja orkiestra właśnie muszę się dowiedzieć a właściciel w masłowie jak zwiedzalismy sale powiedział że ktoś doniósł że ZAIKS na danym weselu mógł być nie opłacony i w trakcie wesela podobno weszła kontrola i nikt nie miał potwierdzenia i impreza musiała sie zakończyć... nie wiem czy to tylko tak dla nastraszenia powiedzial, czy taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce...

Edytowane przez kasia2629
Czas edycji: 2010-02-01 o 18:41
kasia2629 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 07:46   #4606
efson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
ja mam zagwarantowaną cenę na ten rok a podpisywałam umowę w 2009 w kwietniu. Moim zdaniem jest to nie uczciwe jeśli stawiają Cie w takiej sytuacji... bo skoro tak strasznie boją się zmian i tego co będzie za rok to niech nie przyjmują zamówień na taki okres do przodu....!!!! jeśli chodzi o ZAIKS to mamy przedstawić dowód wpłaty właścicielowi, ale nie wiem czy przypadkiem nie płaci tego moja orkiestra właśnie muszę się dowiedzieć a właściciel w masłowie jak zwiedzalismy sale powiedział że ktoś doniósł że ZAIKS na danym weselu mógł być nie opłacony i w trakcie wesela podobno weszła kontrola i nikt nie miał potwierdzenia i impreza musiała sie zakończyć... nie wiem czy to tylko tak dla nastraszenia powiedzial, czy taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce...
no okropnie by było gdyby taka kontrola się pojawiła ale to rzadkość ....

Co do obrączek to my bedziemy przerabiac jedna ogromna na dwie mniejsze jeszce nie wiem ile nas to wyniesie ale napewno mniej niz by sie dało za nowe do tego marzy mi sie by wygrawerować na nich nasze imiona albo date ślubu

A co do moich przygotować to Jeszce nie wybierałam się po suknie myślę ze ma jeszcze czas z przygotowań slubnych ammy kościół nie ten co marzyłam bo nie bylo juz terminu wolnego orkiedtre oraz kamerzyste i fotografa hmm sporo jak na razie a i kucharki również
Stary 2010-02-02, 08:18   #4607
DamiankaKamilka
Raczkowanie

ewelkafly
My raczej będziemy wynajmować, ale jeszcze jeszcze nie wiemy skąd... Ostatnio na stronach ślubnych widziałam fontanny alkoholowe, w rzeźbach lodowych i to mi się baaardzo spodobało, jednak nie wiem jaka będzie trwałość tego, czy wytrzyma całe przyjęcie

Stary 2010-02-02, 08:23   #4608
Lowczyni
Zakorzenienie

DamiankaKamila ja swoja fontannę czekoladową kupiłam w Lidlu chyba za 120 zł dwukolorową. Czekoladę kupisz za rozsądną cenę na allegro. Polecam, zawsze to zostanie w domu na np. w przyszłości na urodziny dziecka A wydać 600-700 zł za wynajęcie to za duży koszt.
Myślałam też o lodowych rzeźbach, ale gdybym brała ślub w ziemie ładnie nawiązywały by do atmosfery za oknem, w lato jakoś ich nie widzę
Stary 2010-02-02, 08:34   #4609
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Lowczyni
My myślimy nad fontanną, ale alkoholową a taka raczej się później nie przyda Rzeczywiście jeżeli chodzi o czekoladowe, to fajne urozmaicenie różnych imprez nawet rodzinnych, szczególnie jak są dzieci

A miała któraś z Was może rzeźby lodowe?? Kusi mnie to strasznie jednak boję się że nie wytrzymają

Stary 2010-02-02, 08:51   #4610
Lowczyni
Zakorzenienie

Damianka ciężko Ci będzie znależć kogoś od rzeźb lodowych, zwłaszcza że żadna dziewczyna na forum tego nie miała z tego co pamiętam od roku czasu. Spróbuj zadzwonić np do hotelu Łysogóry oni może znają kogoś kto to wykonuje, albo poszukać w googlach, może w agencjach reklamowych.
Na placu Artystów teraz stoją rzeźby lodowe, może warto pogrzebać kto konkretnie je robił wiem że zajmował się tym pan Sławomir Micek Prezes Polskiego Związku Artystów Plastyków. Może z nim warto się skontaktować, albo poszukać kogoś kto pracuje, uczy się w Liceum Plastycznym. A firma iceevolution robi to profesjonalnie, ale obawiam się że cenę również będą mieć "profesjonalną"
Co do fontanny alkoholowej to na pewno mniej się przyda niż czekoladową, chodź czuje że na 18 twojej przyszłej córki lub syna mogłaby zrobić furorę

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-02-02 o 08:53
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:57   #4611
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Co do fontanny alkoholowej to na pewno mniej się przyda niż czekoladową, chodź czuje że na 18 twojej przyszłej córki lub syna mogłaby zrobić furorę
Do tego czasu, to pewnie wymyślą już inne cuda, to już będzie przeżytkiem;P

Znalazłam jedna firmę która to robi, ale z Warszawy, ale ściągać to taki kawałek, to trochę średnio mi się to uśmiecha;>

Stary 2010-02-02, 09:46   #4612
grka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez medioza Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dołączam się do prośby o numer telefonu Pana Burasa bo tez mam stary.
Jestem również ciekawa cen w kwiaciarni na Panoramicznej.
Numer poszedł na priv, mam nadzieję, że do wszystkich dotarł. Jakby coś było nie tak napiszcie
Ceny na Panoramicznej to około 120-160 za wiązankę ślubną, wszystko zależy od kwiatów, około 150 zł mi pano powiedziała za przystrojenie samochodu różami i 600-700zł na kościół, z tym, że ja tam mam i ołtarz boczny, i mównicę .... No w każdym razie niestty dużo tego
A jeszcze jedno
http://www.niezbednik-slubny.pl/inde...id=9&Itemid=11
To link do fontan alkocholowych z Łodzi...

http://www.weselezklasa.pl/rzezby-we...a-weselne.html
A ten drugi to na lodowo-alkoholową obsługują cały kraj... Nie trzeba narzekać trzeba poszukać

Edytowane przez grka
Czas edycji: 2010-02-02 o 09:54
grka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:09   #4613
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grka Pokaż wiadomość
A jeszcze jedno
http://www.niezbednik-slubny.pl/inde...id=9&Itemid=11
To link do fontan alkocholowych z Łodzi...

http://www.weselezklasa.pl/rzezby-we...a-weselne.html
A ten drugi to na lodowo-alkoholową obsługują cały kraj... Nie trzeba narzekać trzeba poszukać
Dzięki wielkie za linki Napewno się przydadzą

Stary 2010-02-02, 10:11   #4614
elusia20
Raczkowanie

GG do elusia20

witam wracam po nieobecności ale mam usprawiedliwienie maiłam egzaminy, dziś był ostatni, a na uczeli właśnie mi się zaczeła sesja więc dopiero 1 marca zaczynam nowy semestr Ja poszukuję teraz fryzjerki, butów i bielizny pod suknie, oraz dekoratorki. I mam pytanie do Łowczyni czy do niej do salonu trzeba się na zabiegi umawiać?? Chciałabym już się zająć swoją buzią.
elusia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:16   #4615
Lowczyni
Zakorzenienie

Elu napisałam do Ciebie na privie
Stary 2010-02-02, 10:25   #4616
srubka87
Zadomowienie

hmmm...dzwoniłam do p.Burasa i zdziwiłam się...żeby spróbować jego wypieków trzeba zamówić co najmniej każdego ciasta po pół blachy... Czyli przy czterech rodzajach wychodzi suma ok. 100 zł. Po co mi aż tyle? Pan doradził żebyśmy na święta zamówili sobie, tylko że na święta to u nas w domu piecze się ciasta...Dziwna ta jego polityka. Jego ciast nie ma w żadnej cukierni, ani sklepie. Dobra mogę się poświęcić i kupić za 100 zł tego ciasta no ale co jak nam nie posmakuje?Dla porównania w Lazurze zapłaciliśmy 11 zł za 'próbki' ciast. Sama nie wiem co o tym myśleć...

Mam do Was pytanko...czy wybierając zaproszenia ślubne kierujecie się ogólną wizją ślubu i wesela, tzn kolorystyką bukietu czy wystrojem sali?
Bo mi osobiście podobają się te zaproszenia z kokardkami i tak sobie pomyślałam, że zamówimy na białym papierze z zielnymi i fioletowymi/różowymi(część takich i takich) bo taką kolorystykę będzie miał mój bukiet i dekoracja sali, a Tż-owi nie podobają się takie(jemu ogólnie mało które zaproszenia się podobają)...Ostatecznie podobają mu się zaproszenia w kolorze ecru i z taką samą wstążką. Mnie też się w sumie podobają. I właśnie nie wiem czy to ma znaczenie że do niczego nie pasują.

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:34
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:31   #4617
Lowczyni
Zakorzenienie

Srubka ja dobieram w miarę kolorystkę zaproszeń skupiając się głównie na winietkach (zawieszek na alkohol nie będę miała) do całego wystroju sali min. serwetki, kwiaty, stół (zazwyczaj bukiet P. M. jest też utrzymany w podobnej tonacji ja przynajmniej mam zamiar tak zrobić użyć tych samych kwiatów w bukiecie i na stołach - mieczyki).
Co do ciasta to na prawdę rewelacyjne ciasta w Szarotce cukierni jest na osiedlu Uroczysko w domku jednorodzinnym ja tam zamawiam ciasta dla gości i gdybym nie miała w cenie ciast to na wesele też u nich bym wzięła. Polecam, cena chyba 15 zl za kg, możesz spróbować jakie ciasto chcesz i ile chcesz pod warunkiem że kiedy przyjedziesz do cukierni akurat będzie Strasznie schodzą im ciasta zwłaszcza na weekendzie

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:33
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:53   #4618
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Mam do Was pytanko...czy wybierając zaproszenia ślubne kierujecie się ogólną wizją ślubu i wesela, tzn kolorystyką bukietu czy wystrojem sali?
Bo mi osobiście podobają się te zaproszenia z kokardkami i tak sobie pomyślałam, że zamówimy na białym papierze z zielnymi i fioletowymi/różowymi(część takich i takich) bo taką kolorystykę będzie miał mój bukiet i dekoracja sali, a Tż-owi nie podobają się takie(jemu ogólnie mało które zaproszenia się podobają)...Ostatecznie podobają mu się zaproszenia w kolorze ecru i z taką samą wstążką. Mnie też się w sumie podobają. I właśnie nie wiem czy to ma znaczenie że do niczego nie pasują.
My nie dopasowywaliśmy zaproszeń do wystroju sali z prostego powodu - zaproszenia dajemy 3 miesiące przed ślubem i nikt ich na wesele nie przynosi więc goście nawet nie zauważą, że nie będą pasować do wystroju sali. Do wystroju powinny pasować winietki, zawieszki czy co tam jeszcze ktoś wybiera bo to jest na sali w dniu wesela.
Stary 2010-02-02, 11:00   #4619
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Czy ja też mogłabym prosić o tel. do Pana Burasa i aktualny adres jego cukierni bo mam stare dane

Lowczyni czy ja też mogłabym prosić o jakieś info na temat wizyt u Ciebie?? Też muszę pomyśleć o zabiegach jakichś bo do ślubu już tylko 6 miesięcy a buźka nie za ciekawa

NIKOLA - 05-03-2012

Edytowane przez syrwia81
Czas edycji: 2010-02-02 o 11:03
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:17   #4620
stokko
Przyczajenie

Witam kieleckie Panny Młode
Mam do Was serdeczną prośbę, czy możecie mi powiedzieć coś na temat sali weselnej w Hoteliku Bilcza i w kielckiej Zuga SHL?
stokko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości