Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 17:09   #1231
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej Żoneczki

Witam po weekendzie. U mnie było nawet ok - wczoraj bylismy zdobywać szczyt Biskupia Kopa. Byłam tam juz z resztą koło 5 razy. To jest blisko nas, w Górach Opawskich, godz. autkiem. Mieliśmy ochot popatrzyć na piękne zimowe krajobrazy i poprzedzierać sie po śniegu po kolana Później wam może jakies fotki wkleję.

A widzę że tu moda na zmianę avków nastąpiła. Zapoczątkowała Dagusia kawką, Paulinka - też pyszności Izka - super stworaczek, no i Kasieńka - sexi w całej okazałości

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Czescwpadam na szybko postawic wam w imieniu Werci po kaszce malinowej bo świetujemy dzisiaj pol roczku!!!
Ciut spuźnione buziaczki półroczkowe dla Werci Obie wyglądacie bosko - twój nowy fryz bomba

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nooo i juz po wprawdzie proboszcz nie przyszedl ale byl taki mlody ksiadz i dowiedzialam sie ze zaraz w polowie lutego silownia bedzie otwarta i juz wyjasniam: u nas w kolo kosciola jest taki "domek" (kiedys daawno temu jak nasze osiedle bylo malutkie byla tam plebania) i w tym domku jest wlasnie silownia i dzieciaki moga tam chodzic na jakies zajecie np plastyczne, sa komputery wiec jak ktos nie ma w domu to moze tam przyjsc i np na necie posiedziec i nawet mala kawiarenka jest i jest to wszystko za darmo (takiego fajowego proboszcza mamy )

a co do prawka to moze i moj instruktor ma racje z tym ze ja ciagle taka spieta jestem jak jezdze i strasznie sie denerwuje jak mi cos zle wychodzi taki gupek ze mnie
Fajnie macie z tą siłownią - super proboszcz
A z jazdami to normalka że sie denerwujesz, bo ci zależy i nie chcesz nikogo rozjechać Ja tam wierzę że super ci idzie
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a my stawiamy mleczko
Agatka ma 4 miesiące
oczywiście dla Agatki też całuski na 4 miechy
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
A ja jestem pijana strasznie i idę spać. Z TŻ sie pokłóciłam Do jutra! (dziś)
No i jak tam starcie z tż ?
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka
A ja dzisiaj cale rano po imprezce, kurde zawsze musze przecierpiec a wlace duzo nie wypilam. Jednak bylo fajnie i nawet potancowalismy troche a pozniej jeszcze gralismy w butelke najpierw na calusy a potem grali na rozbierane ja czekalam na takse a tam juz chopaki w samych gaciach byli a i dwie dziewczyny w stanikach dobrze ze sie urwalam bo wiekszosc gosci to po raz pierwszy widzialam na oczy i bym sie nie rozebrala
No to niezła imprezka była
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej
Poza tym u mnie całkiem ok, dwie soboty były imprezowe, w poprzednią wypiłam 4 piwa, jak dla mnie dawka powiedzmy sporawa, byłam przygotowana na "umieranie" następnego dnia i co...nic, wstałam jak młody bóg.
No widzisz - powinnaś sie cieszyć, większość (czyli ja) tak ma że z wiekiem coraz słabsza głowa
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
(
i tu teraz apel do wszystkich dziolszek: PROSZE MI TU PISAC BO JAK NIE TO PRZEJADE SIE DO KAZDEJ Z WAS I..... ()
No ale żeby tak z pałą tu na nas ?
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
i powiem Wam, że trochę bez przekonania szłam na Avatara, bo nie jestem fanką sci-fi, ale jestem nim oczarowana, zachwycona itp, itd Mimo, że fabuła banalna i przewidywalna aż do bólu, to efekty powaliły mnie na kolana, świat Pandory wspaniały, bajkowy, magiczny po prostu Navi- śmieszni i tacy duzi krajobrazy, dżungla, woda no wszystko zrobiło na mnie takie wrażenie, że jestem sama zadziwiona chwilami się łapałam na tym, że wyciągam rękę, żeby dotknąć czegoś

Ogółem polecam bardzo jak się ktoś waha, to dla samych efektów specjalnych warto się wybrać do kina, bo obejrzenie Avatara na płaskim ekranie, w domu na kompie nie odda tego klimatu i będzie tylko stratą czasu
Ja już od 3 tyg. nie mogę się wybrać bo ciągle u nas sala zapchana z dużym wyprzedzeniem. Chyba też mi pozostanie pójśc tak jak ty na jakąś 13-tą czy coś

Izka - przegapiłam twój post i przegapiłam pączki - czy może jeszcze został choć jeden malutki ?

No i jeszcze jeden mi post uciekł (o co kaman )
kasieńko - twoje zakupki: Torba sie mi bardzo podoba i tuniczka z twarzą choć nie mój styl (ale widzę w niej potencjał to miksowania w noszeniu ) I te twoje stolce przegoń raz na zawsze. Skąd u ciebie takie kompleksy? przecież każdy jest inny, ma inna figurę i urodę ale sztuką jest to wydobyć, podkreślić - ty właśnie taka sztukę posiadasz Jak nikt potrafisz się zawsze modnie ubrać i masz swój styl który sprawia, że naprawdę się seksownie prezentujesz

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-02-01 o 17:17 Powód: posty mi pouciekały ...
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:14   #1232
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka

Kotek jestem, jestem oszczedze Ci tej drogi do mnie - masz wolne to sobie odpocznij a nie do Irlandii z pala

Kurde po tej imprezce do dzis mnie lydki bola ale od czego??? Maz twierdzi ze mam zakwasy ale nigdy w lydkach nie mialam co najwyzej w udach po jakims wiekszym wysilku. Hehe no troche potanczylam ale na dysce wiecej tancze i nic mi nie jest - chyba sie starzeje

Dzisiaj pospalam sobie do 12 fajnie tylko teraz dzien taki krotki sie wydaje... pozprzatalam cale mieszkanie, pomylam gary, zrobilam pranie...a teraz w pracy sie nudze no ale jeszcze 2 godzinki i do domciu - mezus obiado - kolacje robi

Moonik o to widze ze tez sie niezle bawilas A na Avatar sie wybieramy i wybrac nie mozemy a nie wiecie do kiedy beda go grac w kinach?? moze sie w marcu zalapiemy jeszcze

Anusia fajnie ze masz tak blisko gory dawaj foteczki

Gosia planujecie jakis wypadzik do cieplych krajow?? My we wrzesniu gdzies chcemy skoczyc i myslimy zeby wrocic na Costa Del Sol jeszcze raz bo bardzo nam sie tam podobalo i nie zdazylismy skorzystac ze wszystkich atrakcji

Malutka ciesze sie ze juz lepiej

Kasienko jak tam bole juz przeszly??
Stary 2010-02-01, 19:54   #1233
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Witam po weekendzie. U mnie było nawet ok - wczoraj bylismy zdobywać szczyt Biskupia Kopa. Byłam tam juz z resztą koło 5 razy. To jest blisko nas, w Górach Opawskich, godz. autkiem. Mieliśmy ochot popatrzyć na piękne zimowe krajobrazy i poprzedzierać sie po śniegu po kolana Później wam może jakies fotki wkleję.

A widzę że tu moda na zmianę avków nastąpiła. Zapoczątkowała Dagusia kawką, Paulinka - też pyszności Izka - super stworaczek, no i Kasieńka - sexi w całej okazałości

Ja już od 3 tyg. nie mogę się wybrać bo ciągle u nas sala zapchana z dużym wyprzedzeniem. Chyba też mi pozostanie pójśc tak jak ty na jakąś 13-tą czy coś
pokazuj fotki

ja też zmieniłam, nie zauważyłaś

my mieliśmy rezerwację robioną 3 tygodnie temu
a taka godzina wczesna, bo szliśmy razem ze znajomymi, którzy przyjechali też na tą imprezkę spod Przemyśla i jeszcze w niedzielę wieczorem mieli wracać do siebie.

Cytat:

Kurde po tej imprezce do dzis mnie lydki bola ale od czego??? Maz twierdzi ze mam zakwasy ale nigdy w lydkach nie mialam co najwyzej w udach po jakims wiekszym wysilku. Hehe no troche potanczylam ale na dysce wiecej tancze i nic mi nie jest - chyba sie starzeje

Dzisiaj pospalam sobie do 12 fajnie tylko teraz dzien taki krotki sie wydaje... pozprzatalam cale mieszkanie, pomylam gary, zrobilam pranie...a teraz w pracy sie nudze no ale jeszcze 2 godzinki i do domciu - mezus obiado - kolacje robi

hehehe starość nie radość
a nie miałaś butków na obcasie? mnie wtedy właśnie bolą łydki po tańczeniu najbardziej
włączył Ci się "czyścik" dzisiaj nie ma to jak orobić się w domu a potem w pracy się nudzić

co do filmu, nie wiem, myślę, że są szanse, że jeszcze będą grać w marcu bo póki co film cieszy się dużym zainteresowaniem

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 09:19   #1234
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

dzień dobry

Witam Was-zmasakrowana atakiem grypy żołądkowej Oszczędzę wam szczegółów ale naprawde było ciężko

Wy cierpicie po imprezach a ja bez imprez

Anusia
Biskupia Kopa jest fajnym podejsciem- na poczatku łagodnie a potem już dość ostro wzbija się w góre-zimą nie miałam okazji jej widzieć
Kasieńka bąblu mam nadzieję ze jakoś bóle przezyłaś. A na twarde stolce polecam Regulax:P

Chociaż ja teraz dałabym wiele za twardy stolec

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-02-02 o 09:20
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:26   #1235
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe starość nie radość
a nie miałaś butków na obcasie? mnie wtedy właśnie bolą łydki po tańczeniu najbardziej
włączył Ci się "czyścik" dzisiaj nie ma to jak orobić się w domu a potem w pracy się nudzić

co do filmu, nie wiem, myślę, że są szanse, że jeszcze będą grać w marcu bo póki co film cieszy się dużym zainteresowaniem
a no racja
Monisiu zawsze tańcuję w obcasach ale w sobotę właśnie najpierw w butacha potem na boso i może zabardzo naprężałam nogi jak na palcach skakałam - już sama nie wiem... wczoraj normalnie nie mogłam zasnąc tak mnie całe nogi bolały, na szczęście dziś już lepiej

No właśnie wolałabym obejrzec go w Polsce chociaż jak tylko dla efektów warto zobaczyc to może i tu się wybierzemy w niedzielę, z tego co wiem to nie trzeba robic rezerwacji

Izazusiu współczuję rewolucji żołądkowych
Stary 2010-02-02, 14:48   #1236
katarzinka
Wtajemniczenie

heloł

nie było mnie bo net mi zdechł <grrrr>, a poza tym jestem na etpaie załatwianai formalności złobkowych i przygotowań powrotu do pracy

Agatula je swoje pierwsze marchewki

a ja zaliczyłam w sobote najlepszy seksik w życiu
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:49   #1237
kasienka1985
Zakorzenienie

witam wszystkie doskonałe i te przesiadujace w tualecie-mniej doskonałe
moje wczorajsze zakupy:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=198
gdyby ktoś był ciekaw

brzuch już nie boli jest trzeci dzien, wiec powinien...
i @ jakby mi sie konczyl... dziwne to

oj Avatar- to jest coś!

Wczoraj moja nowa torba zrobiła na zakupach furorę
hie hie
no cheba że to ja tak ładnie wyglądałam- ale watpię

miłego dzionka dziołszki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:29   #1238
paulinaizabela
Zakorzenienie

Katarzinko Agatka niedługo wszystko zacznie pochłaniac ten czas tak pędzi...
Gratki udanego seksiku

Kasieńko a Ty znowu szalałaś na zakupkach najbardziej podoba mi się ta szara tunika z cwiekami
Stary 2010-02-02, 18:24   #1239
katarzinka
Wtajemniczenie

Kasieńko patrzę na tą laskę - fiu fiu fiu - chyba późno zakminiłam, ze masz nowego ava

Paulinko pewnie tak , zresztą juz niedługo wracam do pracy i dopiero będę się dziwic - tak to z nią siedzę w domku cały czas, a tak poł dnia nie będę jej widziec i chyba jak wróce z pracy to zacałuję szkraba
zresztą sama pewnie się niebawem przekonasz - trzymam nieustająco
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-02, 18:36   #1240
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko pewnie tak , zresztą juz niedługo wracam do pracy i dopiero będę się dziwic - tak to z nią siedzę w domku cały czas, a tak poł dnia nie będę jej widziec i chyba jak wróce z pracy to zacałuję szkraba
zresztą sama pewnie się niebawem przekonasz - trzymam nieustająco
Na pewno będzie Ci ciężko na początku ale dasz radę
Oj mam nadzieję
Stary 2010-02-02, 20:13   #1241
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńko a Ty znowu szalałaś na zakupkach najbardziej podoba mi się ta szara tunika z cwiekami
hie hie
i jeszcze mam kasę!!!
brak mi tylko czasu na latanie po sklepach
musze kupic żakiet czarny taki dłuższy do tych tunik!!!
i nie widze takiego
Cytat:
Kasieńko patrzę na tą laskę - fiu fiu fiu - chyba późno zakminiłam, ze masz nowego ava
a dziekuje dziekuje
i zazdroszcze fajnego sexiku
u mnie kiepsko z tym

właśnie zastanawiam co sobie zamówic z Avonu, bo mnie molestuja zebym jakies perfumy zamowila i cos tam jeszcze...
na razie wymyslilam:
-krem rozświetlajacy z tymi drobinkami <juz jeden mam, ale ten moze poczekac, az tamten sie skonczy- lubie miec zapas>
-z tej samej serii jakies serum na noc wyszlo- to chyba spróbuje
-balsam z tych jagód goi miał ktoś??
-serum do włosów puszących się
-krem do rąk jakiś taki za 4,90

i to sycko
robilam dzis obiada i wyszedł taki se!
ale mąż chwalił cos czuję że kłamał!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 22:01   #1242
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziołszki!

Z mężem nie było tak strasznie, rankiem następnego dnia już byliśmy pogodzeni Ja trochę przeginam po alkoholu, to dlatego

Kasieńko, mi też marzą się jakieś zakupy ciuchowe. Tylko gorzej z wygospodarowaniem czasu

Czytam świetną książkę - "Śnieg" , autorem jest Orhan Pamuk, który dostał Literacką Nagrodę Nobla w 2006 r. Polecam!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 22:15   #1243
katarzinka
Wtajemniczenie

proszę KAsieńko - jakżem się zachwyciła to napisałam

Asiuk - czytałam juz jakis czas temu - dla mnie dobra , nie świetna, ale kazdy ma swoj gust
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-02, 22:25   #1244
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk - czytałam juz jakis czas temu - dla mnie dobra , nie świetna, ale kazdy ma swoj gust
Dostałam ją od TŻ pod choinkę W końcu, po "Alchemiku" Coelho i "Paris, London, Dachau" Drotkiewicz, udało mu się kupić coś, co mnie nie uśpiło Wcześniejszych pozycji nie doczytałam, co bardzo rzadko mi się zdarza

Idę poczytać gazetki, bo już mi oczy z gapienia się w monitor wyłażą

Dobranoc

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-02-03, 01:55   #1245
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hie hie
i jeszcze mam kasę!!!
brak mi tylko czasu na latanie po sklepach
musze kupic żakiet czarny taki dłuższy do tych tunik!!!
i nie widze takiego

właśnie zastanawiam co sobie zamówic z Avonu, bo mnie molestuja zebym jakies perfumy zamowila i cos tam jeszcze...
na razie wymyslilam:
-krem rozświetlajacy z tymi drobinkami <juz jeden mam, ale ten moze poczekac, az tamten sie skonczy- lubie miec zapas>
-z tej samej serii jakies serum na noc wyszlo- to chyba spróbuje
-balsam z tych jagód goi miał ktoś??
-serum do włosów puszących się
-krem do rąk jakiś taki za 4,90

i to sycko
robilam dzis obiada i wyszedł taki se!
ale mąż chwalił cos czuję że kłamał!
No Kochana też bym tak chciała szaleć na zakupkach i mieć kasę!!

Kurka wodna odkąd jestem w Avonie (od maja 2009) to mam kosmetyków tyle, że nie mieszczą mi się w łazience w każdym katalogu zamawiam pełno rzeczy - nie mogę się oprzeć

skoro mężuś zadowolony to tylko się cieszyć a nie doszukiwać kłamstw
Stary 2010-02-03, 08:40   #1246
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam ją od TŻ pod choinkę W końcu, po "Alchemiku" Coelho i "Paris, London, Dachau" Drotkiewicz, udało mu się kupić coś, co mnie nie uśpiło Wcześniejszych pozycji nie doczytałam, co bardzo rzadko mi się zdarza

Idę poczytać gazetki, bo już mi oczy z gapienia się w monitor wyłażą

Dobranoc
to chyba masz z ksiązkami tak jak ja - jak już zaczęłam to muszę skonczyć czytać choć czasem ciężko z tym bywa, a Alchemika czytałam chyba jeszcze w szkole średniej i wtedy mi się podobał (młodziencze marzenia ;P ) a teraz jest dla mnie zbyt naiwny
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-03, 09:43   #1247
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wita Was zdechlak patentowy
Wyglądam w wyrku mniej więcej tak.
Co do książek-cały ten Paulo Cohelo wydaje mi się naiwny-jakoś nie potrafię zdzierżyć jego tonu w powieściach. Do Twojego Stylu bodajże (albo Pani) pisze takie felietony-je lubię bo to takie opowieści o buddyjskich mnichach-anegdoty w których zawsze jest ciekawa puenta.
mam chrapkę na dobrą książeczkę ale narazie odpuszczam bo inne rzeczy na głowie.

Kasieńko nie no- ja musze powiedzieć to głośno: Uważam że jesteś zakupoholiczką
Nie powiem-szmatki całkiem ładne ale chyba niedługo jeden pokój domu trzeba będzie zamienic w Twoją garderobę. Na miejscu Twojego Mendozy zrobiłabym zawczasu dobudówkę

Asiuczku- fajnie że do nas zaglądasz Ostatnio sobie wchodziłam na Twój profil na nk bo mi się bardzo podoba Wasza fota w tej katowickiej restauracji
Stary 2010-02-03, 13:27   #1248
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
to chyba masz z ksiązkami tak jak ja - jak już zaczęłam to muszę skonczyć czytać choć czasem ciężko z tym bywa, a Alchemika czytałam chyba jeszcze w szkole średniej i wtedy mi się podobał (młodziencze marzenia ;P ) a teraz jest dla mnie zbyt naiwny
Hehe, dokładnie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Co do książek-cały ten Paulo Cohelo wydaje mi się naiwny-jakoś nie potrafię zdzierżyć jego tonu w powieściach. Do Twojego Stylu bodajże (albo Pani) pisze takie felietony-je lubię bo to takie opowieści o buddyjskich mnichach-anegdoty w których zawsze jest ciekawa puenta.
mam chrapkę na dobrą książeczkę ale narazie odpuszczam bo inne rzeczy na głowie.

Asiuczku- fajnie że do nas zaglądasz Ostatnio sobie wchodziłam na Twój profil na nk bo mi się bardzo podoba Wasza fota w tej katowickiej restauracji
Moja przyjaciółka czyta wszystkie jego książki Dla mnie są nieco grafomańskie, przeczytałam kiedyś "Zahir", z braku laku. "Alchemika" sama sobie dawno temu zażyczyłam, bo niby taka głęboka jest
Ty mnie normalnie podglądasz, Izuś Fajnie, że Ci się zdjęcie podoba

Wracam do pracy, bo szef się gdzieś czai.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-02-03, 13:51   #1249
Milibili
Zadomowienie

Hej Kochane żonki!!!

Czekotubcu mąż mój to rocznik 80 czyli w lutym stuknie mu szacowna 30 co do tych woalów to hmmm... czyli ty szyjesz te rolety tak? Ale co z tym "szaliczkiem" co jest na karniszu? też szyjesz??? Jesli tak to podpowiedz mi prosze co i jak bo ja zielona jestem w takich tematach tak jak juz mówiłam

Anusia, Izazusia dziękuje za wskazówki co do butów Izuś polecasz jakies konkretne akcesoria???

Czekoladko
Świetnie wyglądasz w nowej fryzurce I gratulacje dla malutkiej

Kottek jesli chodzi o jazdy to zobaczysz praktyka czyni mistrza A gdzie ty mieszkasz, że nazekasz ze nie masz z kim wyjsc?? Bo cos ostatnio o jakims spotkaniu wspominalas

Gosiu
ja tez sie z Kasienka zgadzam - wcale nie dobrze ze Cie nie było! Nie zostawiaj nas

izazusia biedactwo Dobrze, że już mineło... Skąd takie paskudzctwo sie do Ciebie zapałetało??

Katazinko
u mnie od czasu urodzenia Luśki też istne szaleństwo w tym temacie

Kasieńko
bardzo podobaja mi sie Twoje zakupy zwłaszcza ta sukienka w kwiatki a Ty nie masz jakiegos pomyslu co do tych moich buciorów???
A tak pozatym to powiem Ci, że jak słysze, że taka piękna i zgrabna dziewczyna jak ty ma o sobie takie mniemanie to czuje sie jak ostatnie zero... Albo jestes kotku ślepa albo jestes szaloną perfekcjonistką. Nie ma ludzi idealnych

Asiuk
dobrze, że z mężem lepiej??

A gdzie Soffcia??? Pewnie przestraszyłą sie tego, że chce ją na spotkanie wyciągnąć Ale co ja poradzę, że przeprowadzilismy sie i wszyscy nasi znajomi zostali kawał dogi od nas i łaknę dobrego towarzystwa a Soffcia niewątpliwie takim jest

---------------------------------------------------------------------

O ... Biricchina widzę Cię Co tam u Ciebie???

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Edytowane przez Milibili
Czas edycji: 2010-02-03 o 13:54
Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:11   #1250
katarzinka
Wtajemniczenie

no i skryklałyśmy głębie pana Coelho

Mili
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-03, 14:13   #1251
mooonik
Zakorzenienie

Cześć

wczoraj była u mnie wiosna - rano obudziło mnie słońce i śpiew ptaków, gdyby nie mróz i śnieg to mogłabym pomyśleć, że przespałam parę miesięcy a dzisiaj sypie śniegiem równo

Czytałam właśnie na onecie o nadawaniu "modnych" imion dzieciom http://blog.onet.pl/39997,1,archiwum_goracy.html

I tak sobie pomyślałam, że ludzie w pogoni za modą, chęcią wyróżnienia nie zdają sobie sprawy jaką krzywdę mogą dzieciom zrobić. Bo np moja koleżanka pracuje w przedszkolu i ma dziewczynkę która nazywa się Naomi Kiełbasa....No przegięcie póki dziewczynka jest w przedszkolu to ok, ale jak pójdzie do szkoły to ja jej współczuje, dzieci przecież będą się z niej śmiały nie wiem jak można być tak nie myślącym.

Mi bardzo podoba się Oliwia, tak chciałam kiedyś, żeby moja córka miała na imię, ale jako że nazywam się teraz tak a nie inaczej po mężu, nie dam tak bo śmiesznie by to wyglądało
zwłaszcza zdrobnienie

A ciekawi mnie jak MAMUSIE nasze wybierały imiona dla swoich brzdąców- jakieś tradycje rodzinne, czy może znaczenie imienia, a może na chybił trafił w księdze imion?

Cytat:
a ja zaliczyłam w sobote najlepszy seksik w życiu
fiu fiu

Cytat:
Monisiu zawsze tańcuję w obcasach ale w sobotę właśnie najpierw w butacha potem na boso i może zabardzo naprężałam nogi jak na palcach skakałam - już sama nie wiem... wczoraj normalnie nie mogłam zasnąc tak mnie całe nogi bolały, na szczęście dziś już lepiej

No właśnie wolałabym obejrzec go w Polsce chociaż jak tylko dla efektów warto zobaczyc to może i tu się wybierzemy w niedzielę, z tego co wiem to nie trzeba robic rezerwacji
hehe no to może dlatego, że zdjęłaś butki dobrze, że minęło

wybierzcie się tam jak macie możliwość dialogi są proste, bardzo łatwo zrozumieć o czym gadają ( chociaż pewnie z ang u Was nie ma problemu )

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
moje wczorajsze zakupy:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=198
gdyby ktoś był ciekaw
podoba mi się ta szara tuniczka i ta w krateczkę- super jest

a poza tym popieram Izę - jesteś ZAKUPOHOLICZKĄ

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wita Was zdechlak patentowy
Wyglądam w wyrku mniej więcej tak
Co do książek-cały ten Paulo Cohelo wydaje mi się naiwny-jakoś nie potrafię zdzierżyć jego tonu w powieściach.
biedny zdechlaczku ma nadzieję, że trochę Ci przechodzi??

a co do Coehlo- tak samo myślę, nie wiem czym się tak dużo osób zachwyca, dla mnie jego książki to zbiór aforyzmów, podniosłych tekstów, nie wiadomo z jakim przekazem, zebranych do kupy i oprawionych w okładkę, przeczytałam Alchemika, Weronikę, Pielgrzyma i Nad brzegiem rzeki Piedry i z każdą kolejną książką zastanawiałam o czym ona jest co autor miał na myśli

Cytat:
Cześć, dziołszki!

Z mężem nie było tak strasznie, rankiem następnego dnia już byliśmy pogodzeni Ja trochę przeginam po alkoholu, to dlatego
no i gites a po alkoholu to i mnie zdarza się przegiąć

AAAA gdzie się podziewa Agunia ??? Kochana odezwij się, co tam u Ciebie??

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-02-03 o 14:14
Stary 2010-02-03, 14:30   #1252
katarzinka
Wtajemniczenie

moonik
co do imion - dla chłopca wiedzielismy do razu oboje, a dla dziewczynki oboje zrobilsimy liste imion i z tych dwóch wybraliśmy to które nam się obojgu najbardziej podobało
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-03, 14:52   #1253
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie dziewoszki

Mam w pracy tyle roboty ze najchetniej poszlabym na zwolnienie i liczyla na to ze ktos to wszystko obrobi za mnie. Ale tak dobrze niestety nie ma.
Weekendzior spedzony w Bydgoszczy, pojechalismy do tego naszego Koreanskiego znajomka. Jego siostra wyjechala na urlop do Egiptu i mielismy caly domek do dyspozycji. Niestety pogoda straszna wialo, sypalo i musielismy 3 razy odsniezac podjazd, potem walczylismy zeby brame zamknac, bo oblodzilo prowadnice, a Bydgoszczy nie udalo sie zwiedzic w taka zawieruche, bo 2 psy i czlowiek z kulami (bo znajomy po oberacji kolana) na taka pogode sie nie nadaja.

Kasienko ach te Woje tuniczki sa cudowne. A ta kwiaciasta to juz mega wypas.
Iza wracaj do zdroweczka, ale dzieki temu kilka kg mniej . Choc nie zazdrosze wcale.
Moonik a wiesz ze jak w Matki Bozej Gromnicznej slonce to dluga zima.....
Asiuk najlepsze jest godzenie
Paulinko ja tez jak mialam konsultatnke pod reka to z Avonu co miesiac cos mialam nowego a teraz zapasy sie pokonczyly.....

Nooo i wczoraj w koncu zrobilam MURZYNA . A poza tym ciesze sie niezmiernie ze moja sukienka sie wam spodobala.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:00   #1254
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
moonik
co do imion - dla chłopca wiedzielismy do razu oboje, a dla dziewczynki oboje zrobilsimy liste imion i z tych dwóch wybraliśmy to które nam się obojgu najbardziej podobało
no i fajnie a Agatka b. ładne imię i chyba nie takie popularne, bo przynajmniej ja nie spotkałam się za często z nim

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Moonik a wiesz ze jak w Matki Bozej Gromnicznej slonce to dluga zima.....
nie żartuje tak nawet świstak też wczoraj widział swój cień
ja chcę wiooooooooooooooooosnę

szkoda, że się Wam nie udało zwiedzić Bydgoszczy

Julitka

Stary 2010-02-03, 15:00   #1255
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Helloł

i siedzi przed kompem okularnica narazie fotek nie dam bo sama musze sie przyzwyczaic anie bede was straszyc

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

Czekoladko
Świetnie wyglądasz w nowej fryzurce I gratulacje dla malutkiej

dziekowac

Cytat:

I tak sobie pomyślałam, że ludzie w pogoni za modą, chęcią wyróżnienia nie zdają sobie sprawy jaką krzywdę mogą dzieciom zrobić. Bo np moja koleżanka pracuje w przedszkolu i ma dziewczynkę która nazywa się Naomi Kiełbasa....No przegięcie póki dziewczynka jest w przedszkolu to ok, ale jak pójdzie do szkoły to ja jej współczuje, dzieci przecież będą się z niej śmiały nie wiem jak można być tak nie myślącym.

Mi bardzo podoba się Oliwia, tak chciałam kiedyś, żeby moja córka miała na imię, ale jako że nazywam się teraz tak a nie inaczej po mężu, nie dam tak bo śmiesznie by to wyglądało
zwłaszcza zdrobnienie

A ciekawi mnie jak MAMUSIE nasze wybierały imiona dla swoich brzdąców- jakieś tradycje rodzinne, czy może znaczenie imienia, a może na chybił trafił w księdze imion?

my nie mielismy problemu z imieniem bo zdecydowalismy ze nasze dzieci beda mialy nasze drugie imiona i tak jest Weronika(moje drugie imie), a dla chlopczyka mamy Robert

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:01   #1256
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witanko

Mooniś hehe z artykułu najbardziej mi się podoba DOLORES ŚLEDŹ

Mi się dla dziewczynki bardzo podoba Amelia a dla chłopca w sumie nie mam ulubionego imienia ale zanim będę miała dzieci to jeszcze mi się pewni zmieni sto razy

Dageciku życzę chwilki wytchnienia w pracy

Izazusia zdróweczka

Czekoladko no nie bądź taka i pokaż się

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-02-03 o 15:03
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:04   #1257
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
nie żartuje tak nawet świstak też wczoraj widział swój cień
ja chcę wiooooooooooooooooosnę

szkoda, że się Wam nie udało zwiedzić Bydgoszczy
Wiesz to zalezy w ktorym koncu Polski..... bo u nas wczoraj an grama slonca nie bylo
A Bydgoszcza sie nie przejmuje, mamy juz zaproszenie na wakacje moze wtedy , najwazniejsze aby przetrzec szlaki. A nasz pies zrobil furore, wszyscy jej zdjecia pstrykali....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 15:13   #1258
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
my nie mielismy problemu z imieniem bo zdecydowalismy ze nasze dzieci beda mialy nasze drugie imiona i tak jest Weronika(moje drugie imie), a dla chlopczyka mamy Robert

a faktycznie, pamiętam jak kiedyś pisałaś fajne rozwiązanie u nas by nie przeszło, bo ja mam na drugie Anita- które średnio mi się podoba, a mąż nie ma wcale,dopiero z bierzmowania ma Sylwester - a to całkowicie odpada
a Robert mi się strasznie podoba ( chyba po mojej pierwszej miłości )

Cytat:
Witanko

Mooniś hehe z artykułu najbardziej mi się podoba DOLORES ŚLEDŹ

Mi się dla dziewczynki bardzo podoba Amelia a dla chłopca w sumie nie mam ulubionego imienia ale zanim będę miała dzieci to jeszcze mi się pewni zmieni sto razy
no ta i inne kwiatki- masakra

Amelia- ładne, ale za często słyszę na ulicy
ja pewnie też jak przyjdzie do wyboru imienia będę mieć tysiąc pomysłów na godzinę

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wiesz to zalezy w ktorym koncu Polski..... bo u nas wczoraj an grama slonca nie bylo
A Bydgoszcza sie nie przejmuje, mamy juz zaproszenie na wakacje moze wtedy , najwazniejsze aby przetrzec szlaki. A nasz pies zrobil furore, wszyscy jej zdjecia pstrykali....
ooo to oby się to przysłowie spełniło z Twojego regionu

Wcale się nie dziwię że Czika zrobiła wrażenie- super musi wyglądać taka puchata kulka na śniegu
no i widzę, że Czika zagościła w avku teraz

Julitka

Stary 2010-02-03, 15:27   #1259
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladko no nie bądź taka i pokaż się
musze sie najpierw przekonac ze dobrze mi w nich

Cytat:
a faktycznie, pamiętam jak kiedyś pisałaś fajne rozwiązanie u nas by nie przeszło, bo ja mam na drugie Anita- które średnio mi się podoba, a mąż nie ma wcale,dopiero z bierzmowania ma Sylwester - a to całkowicie odpada
a Robert mi się strasznie podoba ( chyba po mojej pierwszej miłości )

hehe wlasnie ja tez nie protestuje bo Robert to tez byla moja 1 milosc z czasow podstawowki

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:05   #1260
kotekk81
Zakorzenienie

Hejka

mialam dzis kolejne jazdy i niby ok ale sie zestresowalam i do teraz mnie glowa boli (jakas laska juz na egzaminie jechala przede mna i tak nia obrucilo ze stanela w poprzek drogi i zamiast sie wycowac to ona chyba 1 wrzucila i prawie w nia wjechalam ) chyba wezme jakas tabletke i sie poloze bo mi glowe rozsadza

Mili mieszkam w Sosnowcu a Ty?

ide sie polozyc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości