|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
![]() bo ja mam tak trywialne grzeszki, ze az mi glupio z nimi wyskakiwac. i w sumie nie przychodzi mi do glowy co moglabym tam mowic. pogadam z minute i to by bylo na tyle Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobre ![]() mi sie cos ostatnio nic nie sni moze to i lepiej ![]() Cytat:
![]() patrzysz sobie na rozmiarowke z tylu opakowania, dobierasz wlasciwy rozmiar i MUSZA wejsc ![]() ja chudoscia ud nie grzesze, a najmniejszy rozmiar ponczoch super na nich lezy, wiec spoko - to jest rozciagliwa rzecz ![]() Cytat:
![]() ja z tych samonosnych polecam ponczochy Gatta - wygodne i w miare trwale, mi nigdy sie nic nie zsunelo - gdzie zaloze tam sie trzyma ![]() ja wlasnie robie przerwe w nauce, bo juz mi zaczynaja macierze latac przed oczami zwazylam koty (najpierw wazac siebie, a potem wchodzilam na wage z kotem i odejmowalam wiec jeszcze moze go nie bede odchudzac z tego bebenka, bo wychodzi na to, ze jest ok ![]() wlasnie dzwonila do mnie sis z informacja, ze wylatuja do Islandii w ten sam dzien kiedy my do Egiptu i nie trzeba by robic kombinacji z kluczami zostawionymi w skrzynce na listy itp
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-02-01 o 16:32 |
||||||
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
a ja jeszcze 28 minut i do domu
|
|
#873 |
|
Rozeznanie
|
A my wczoraj kupilismy taka wieksza miske a'la salaterka
chyba ze trzy opakowania wczoraj zrobila mi dzisiaj glupoty sie snily ale nie zwiazane ze slubem, tylko cos takiego ze tz mnie przecial na pol ale jak i czym to nie wiem, a i ze mialam na podworku wielblada, ktory lubil gryzc moja babcie hmmm
|
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie mi przypomniałas na co miałam zwrócic uwagę w sklepie - chciałam większą miseczkę, żeby wygodnie było mieszac sałatki a w sklepie chodziłam koło regału z miskami i za cholere nie mogłam sobie przypomniec co ja miałam kupić
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to dziś we śnie odnalazłam swojego starszego brata, którego moim rodzicom porwali jak był niemowlakiem Aaaa... taka informacja z innej beczki - tabletki do zmywarki są w promocyjnej cenie w Rossmannie, jakby to kogoś interesowało |
|
|
|
|
#877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cześć laski u mnie znowu pada śnieg, już mam dość tego odśnieżania ![]() a poza tym to nic ciekawego nie słychać, jakby któraś z Was była ciekawa
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie mógłby ten śnieg już przystopować Dziś TŻ tak długo odśnieżał i odmrażał samochód, że na pociąg nie zdążyłam. Na szczęście 15 minut później jechał następny ![]() Klopsiki usmażone, placek upieczony, żeberka się pieką i tylko jeszcze krem na placek muszę zrobić i będę gotowa na jutrzejszą wizytę teścia ![]() Aaa. no i kuchnię muszę posprzątać, bo zrobiłam tam kompletną demolkę |
|
|
|
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podziwiamja chyba jestem jedyną na wątku która ma ogólnie dwie lewe ręce w kuchni ale obiecuję, że jak tylko dorobię sie własnej kuchni to sie nauczę
|
|
#880 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście sala, którą wybraliśmy tez się teściowej nie podoba ... ![]() Co do spowiedzi, to też się boję, bo mieszkamy razem i już TZ ostatnio miał problemy z uzyskaniem rozgrzeszenia .... Tośka, teraz już będzie dobrze - im bliżej, tym więcej macie załatwione, więc musi być ok i nie ma się czym stresować (wiem, łatwo mi mówić - sama pewnie będę panikować )A co do legginsów, to nie wiem co Ci doradzić.. ja to jestem zmarzlak, i bałabym się że mi stopy umarzną ..więc ja bym szukała skarpetek
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja początkowo często dzwoniłam do mamy, bo np. nie wiedziałam czym zaciągnąć daną zupę, albo jak długo coś gotować. A teraz sama podrzucam mamie przepisy jak wymyślę nową potrawę, albo znajdę coś na wizażu
|
|
|
|
|
#883 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale do takiego typowego gotowania to mi daleko
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się pochwalę że TŻcik dostał dzisiaj umowę na czas nieokreslony
![]() a i tośka.. własnie stopy mogą Ci zmarznąć.. to może jakieś wkładki termoizolacyjne do butów?? a możę y niepotrzebnie się główkujemy bo u Ciebie w kosciele grzeją ?? ![]() a i byłam w tamtym roku w styczniu na slubie w takim drewnianym kościółu bezs ogrzewania, i PM była w ciązy to załatwili taki przenośny elektryczmy grzejnik i postawili niedaleko państwa Młodych tak że nie byłó widać i było ok
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-02-01 o 18:44 |
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w sumie to samo, poza tym śniegiem Na szczęście ![]() A co do gotowania Lusi to Ja też zaczęłam się uczyć jak zamieszkałam poza domem. Więc i na Ciebie przyjdzie czas ![]() Chociaż mamy jedzonko i tak jest the best
|
|
#886 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też kuchnię omijam szerokim łukiem ![]() Cytat:
![]() na razie się za to nawet nie biorę, bo nie lubię jak ktoś mi patrzy na ręce jak coś robię bo ja do gotowania muszę mieć "ciszę i spokój" oraz pewność, że jak mi coś nie wyjdzie to po prostu będę mogła wrzucić to w kosz i udać, że jak zwykle nic nie robiłam w kuchni bo mi się nie chciało...
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje dla TŻta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#888 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tak właśnie minutkę swojego pogadałam, potem odpowiedziałam na kilka pytań i w sumie jakoś 5-10min byłam przy konfesjonaleCytat:
Jak sprawdzałam rozmiarówkę na allegro, to w rozmiar 3/4 mam szansę się zmieścić wszerz, ale znowu będą za długie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślałam, żeby może założyć dodatkowo takie ocieplacze i zsunąć je na butki, a potem zdjąć w drodze na wesele ![]() http://www.allegro.pl/item906877057_..._promocja.html
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i faktycznie jest cieplej w łydki. A pod suknią i tak ich nie będzie widać (chyba, że przy wysiadaniu z samochodu), więc spokojnie możesz je założyć ![]() A te wkładki termoizolacyjne, o których pisała can't to też bardzo dobry pomysł. Na pewno trochę mniej będzie Ci zimno w stopy. Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-02-01 o 19:08 |
|
|
|
|
#890 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to witam w klubie nieokreślonych Cytat:
u mnie tyyyyle śniegu jest, ze juz mam dość tak mi sie marzą juz jakieś letnie sukieneczki i klapeczki ![]() cos w tym jest, ze jedzenie mamy jest najlepsze uffffffff ![]() Cytat:
Cytat:
ooo coś takiego tez może jak najbardziej być
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
hej ho!!
![]() a ja już klikam do was z domku ![]() can't gratulacje dla tżta ![]() Tosia co do tych ocieplaczy na butki, to jakby nie było pod suknię w kościele nikt ci zaglądać nie będzie ale jeśli jest opcja żeby (tak jak któraś pmka poddała pomysł) postawić gdzieś blisko dodatkowy grzejnik to myślę że byłoby to lepsze rozwiązanie
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też się wpiszę w wątek.
Ślub będę mieć 04.09.2010, a co jest załatwione: suknia kupiona, termin w kościele, sala, fotograf i DJ. Pozostają jeszcze nauki przedślubne, wybór świadków, dodatki do sukni, buty, garniak TŻ itd, kwiaty, lista gości, zaproszenia...itd itp. ach dużo tego jeszcze ale mamy czas.
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że ocieplacze to dobry pomysł, albo te wkładki termoizolacyjne (ale ja osobiście nie znoszę wkładek w półbutach) no i ten dodatkowy grzejnik, jeśli kościół nie jest ogrzewany, albo jest ogrzewany słabo ... |
|
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tośka myślę, że atmosfera Cię ogrzeje poza tym zapytaj styczniowej naszej PM jak rozwiazała ten problem
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-01 o 19:47 |
||
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się jaką suknię kupiłaś
|
|
|
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
Pierwsze nauki za mną
Zostałam wrobiona w spisywanie listy obecności, bo za dużo osób było na jedną dziewczynę, którą też wrobili Poza tym spotkań będzie tylko 6 (ten poniedziałek-środa i przyszły poniedziałek-środa). Samo spotkanie trwało dzisiaj około 40 minut i w sumie ani nie było źle ani super. Zobaczymy, jak będzie to wyglądać z proboszczem
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, moja suknia tutaj w wątku o sukniach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358683&p age=73
Post 2175 Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-02-01 o 20:43 |
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowym watku nie mam czasu do was zagladac zaczelam nawet nadrabiac ale ciezko
Sluchajcie jutro lece do wrocławia.... czy ktoras z was zna jakis fajny salon sukien slubnych blisko centrum no i w ktorym moge od tak wejsc i cos fajnego zmierzyc ?? |
|
|
|
#899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pierwsze koty za płoty, tylko coś mi się nie zgadza ta ilość spotkań nie zgadza ![]() Cytat:
![]() A tak na przyszłość jak będziesz chciała podać link do konkretnej wiadomości to klikasz na numer postu i wtedy on się otwiera w osobnym okienku i możesz go zalinkować. O tak: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2175 ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Gdzieś Ty się tyle czasu podziewała ![]() Z salonem nie pomogę, ale na pewno Kaśka może Ci coś doradzić, bo chyba zna wszystkie salony we Wrocku
|
|||
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() anetka_m, bardzo ładna suknia ![]() Do mnie też dzisiaj przyszła ![]() Ale kiedyś to było wielkie WOW, a teraz... o kurcze! Znowu muszę to robić Cytat:
![]() A ja nie wiem czy pisałam, że mój dyrektor jest ze mnie zadowolony i chce mi przedłużyć umowę na kolejny rok szkolny ![]() Witam wszystkie nowe PM-ki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

i jest całkiem do ludzi
ja już mam jednego sprawdzonego księdza i jest git

Kiedys mogłam nosić na każda imprezę a teraz chwila moment i sa na dole

)

bo ja do gotowania muszę mieć "ciszę i spokój" oraz pewność, że jak mi coś nie wyjdzie to po prostu będę mogła wrzucić to w kosz i udać, że jak zwykle nic nie robiłam w kuchni bo mi się nie chciało...
gratulacje dla TŻta