Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 19:33   #1741
_Remedios
Zadomowienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ty to jesteś odważna babka Ja to nie umiem zrobić striptizu
no ja też nie umiem
Stary 2010-02-01, 19:35   #1742
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Biska a nie znalazłaś nic ciekawego w tym wątku z nazwami sklepów?

No pewnie

Super :brawo: sprawiedliwości stało się zadość!

Dziewczyny tż wybrał dla nas domek http://www.centrumprojektow.eu/projekty-domy/4114/ uważam że jest idealny
co myślicie?

A poza tym mózg mi się lasuje od tej immunologii i jakaś taka zaćma, chyba 18 dni to za dużo na naukę tego
śliczny domek!

Cytat:
Faaajnie.Też chciałąbym,żeby TŻ mnie zabrał gdzieś na weekend,ale obecnie to mógłby chyba tylko...pociagiem lub autobusem Poza tym oboje mamy zajęte weekendy.

Dzisiaj podpisaliśmy umowę i jestem spokojna i zadowolona. Pan kierownik faktycznie będzie czuwał nad weselem i dużo Nam pomoże w organizacji.On się na tym faktycznie zna i fajnie,że ktoś Nam będzie doradzał i sugerował najlepsze rozwiązania Ufff.Ufam mu
jeeej! ja czekam z niecierpliwością na podpisanie umowy w lokalu..... ale najpierw oferte muszą przysłać....

a tak poza tym to Wy już w lutym wybieracie się do księdza?? będziecie rezerwować termin?? i w ogóle wiecie czy przy takiej okazji daje się "co łaska"?

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Oj a my dziś byliśmy z "potencjalną teściową" kupować kanapę i strasznie mnie wzięło na urządzanie domu.
zapraszam do mnie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
na pewno "coś" szykuje

tak piszecie o tych rocznicach i uświadomiłam sobie, że my z TŻ w ogóle nie obchodzimy, bo w sumie nawet nie wiem kiedy... i tak dziwnie mi
moze porozmawiajcie i ustalcie jakąś wspólną datę ?

madziamacius8786 postaram się pisać częściej kochana jesteś!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:40   #1743
crozee
Zakorzenienie

z tego co wiem, to do ksiedza dopiero 3 miesiace przed slubem... u nas tak jest i nie chce przyjmowac rezerwacji wczesniej...
Stary 2010-02-01, 19:41   #1744
frezyjka85
Zakorzenienie

szła właśnie reklama w tv o filmie "oświadczyny po irlandzku" wybierzemy się ?? idziecie ze swoimi lubymi? można by mężczyzn ostrzec że jak oni się nie oświadczą to kobiety ubiora portki w tym związku
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:45   #1745
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
aa myślałam,że pisałaś ,że 4

no jak 4.02 jak na weekend a 4 to czwartek - zakrecona kobitko

ale mi sie spac chce - chyba zaraz pojde dalej odsypiac ta warszawe...
Stary 2010-02-01, 19:47   #1746
Gleniusia
Zakorzenienie

Ech, zrobiłam sobie gorący popcorn i zaraz oglądam Cougar Town, a potem pewnie moje kochane Gilmorki i to jest relaks
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:48   #1747
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to jesteś odważna babka Ja to nie umiem zrobić striptizu
Normalnie to bym pewnie nie zrobiła tak sama z siebie, ale mieliśmy kiedyś zakład no i przegrany miał zrobić striptiz...
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Ta piosenka dla mnie emanuje seksem, przy takiej wlasnie albo striptiz, albo bara bara
Moja droga a po striptizie to myślisz że co było?
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
jak mi sie nie chce uczyyyyyyyc
eh zastanawiam sie cały czas nad ta pizama dla tzta...
http://allegro.pl/item898133333_jesi...on_xxl_tu.html

nie wiem, czy wypada na walentynki taki prezent, nie wiem, czy w ogole on cos zorganizuje, a ja wyskocze z prezentem jak głupia, nie wiem, czy to nie za drogi prezent jak na walentynki............... .......... no ale spodobała mi sie, fajnie by w niej wygladał.... i teraz nie wiem

piosenka mi sie z nim kojarzy, bo czesto na gitarze mi ja gra ale rozebrac sie bym chyba nie umiała kompelksy mam
Jeśli wiesz, że by w niej spał to oczywiście że wypada

Ja się stresowałam bardzo, ale stwierdziłam że raz się żyje, zamknęłam oczy i się po prostu zaczęłam ruszać, a jak w końcu otworzyłam oczy... wzrok TŻa mówił wyraźnie "podoba się"
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
co do striptizu to chodziłam kiedyś na zajęcia sexy dance i powiem Wam, że te ruchy by się idealnie nadawały także polecam iść nawet na kilka tylko lekcji, fajna sprawa
No na pewno trochę pewności siebie to dodaje chociaż ja miałam np. problem z radami typu "dotykaj swoje ciało". Jakoś tak kurde nie mogłam się przełamać.
Cytat:
Łuuu ale tam Pan ma coś w spodenkach

Piżama to przecież fajny prezent na Walentynki. Chociaż ja moze się nie znam,bo mój nie śpi w piżamie
Cytat:
podobno wiekszosc facetow nosi w lewej nogawce
Cytat:
no właśnie też mi się w oczy rzuciło
Mi również się rzuciło w oczy eh.... głodnemu....
Cytat:
no ja też nie umiem
Ja też nie umiem, ale doszłam do wniosku że raczej tego nie trzeba umieć. Ok, co innego jakbym miała rurę na środku pokoju to już by pasowało trochę się tam przy niej poruszać, ale tak...

Zresztą wydaje mi się, że każdy facet byłby na tyle oczarowany, żeby powiedzieć coś miłego. Mój stwierdził "nie wiedziałem że potrafisz się tak seksownie ruszać". I bez względu na to czy rzeczywiście tak było czy pościemniał żeby mi było miło- nie żałuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 19:49   #1748
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Jestem w totalnym dołku
Miałam zrobic dzisiaj jeszcze 30 stron seminariów. A ja dalej męczę ostatnie 2 wykłady, bo nic nie rozumiem z tej całej fizyki i z tych wszystkich metod... po prostu

Claris, cudowny domek taki ma front, jaki podoba mi się najbardziej w takich domkach drewnianych

Coś na poczcie - nie dotyczy spraw sercowych

A co do striptizu... Ja mojemu zrobiłam z okazji urodzin To była niespodzianka, nie był zapowiedziany, no po prostu jeden wielki szok i uwielbienie i zachwyt

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:51
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:52   #1749
upadly_aniol00
Zakorzenienie

eh striptiz no może .. muszę się nad tym zastanowić , wspólna kąpiel odpada już praktykowaliśmy mam za małą wannę

Ehhh jak ja bym już chciała być żoną i mieć małą dzidzię, albo pod serduszkiem już nosić dzidzię ...
Stary 2010-02-01, 19:54   #1750
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, zrobiłam sobie gorący popcorn i zaraz oglądam Cougar Town, a potem pewnie moje kochane Gilmorki i to jest relaks
gilmore girls??
Stary 2010-02-01, 20:03   #1751
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No na pewno trochę pewności siebie to dodaje chociaż ja miałam np. problem z radami typu "dotykaj swoje ciało". Jakoś tak kurde nie mogłam się przełamać.

no te rady rzeczywiście słabe "poczuj swoje piersi" ale poza tym beczka

Cytat:
gilmore girls??
yes oglądam jeszcze raz 3 sezon, bo tam jest Jess
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 20:04   #1752
Claris
Zakorzenienie

medeline załatwione, fajna fotka
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:18   #1753
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Claris, dziękuję Ogólnie dziękuję wszystkim

Aniołku, no, w końcu najlepszy wiek rozrodczy, twoje ciało krzyczy: rozmnóż mnie! Szkoda, ze mężczyznowaty rozum tego nie słyszy

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:23   #1754
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Claris, dziękuję Ogólnie dziękuję wszystkim

Aniołku, no, w końcu najlepszy wiek rozrodczy, twoje ciało krzyczy: rozmnóż mnie! Szkoda, ze mężczyznowaty rozum tego nie słyszy
Słyszeć może słyszy , ale ani zaręczyn jeszcze nie było , ślub za dwa lata dopiero , ja nie pracuje , Mój TŻ w trakcie szukania pracy , więc za to by tu było utrzymać dziecko
TŻ powiedział , że jakby okazało się że w ciąży jestem to by wyjechał za granicę na 3 miesiące by coś zarobić na dzidzi a tak trzeba czekać , wszystko po kolei zaręczyny ślub , dzidzia
Stary 2010-02-01, 20:32   #1755
OlkaR
Zakorzenienie

Ja uciekam pod prysznic i odpocząć trochę bo jutro ciężka przeprawa z CezarEm mnie czeka (czyli profesorem od farmakologii).... Trzymajcie kciuki
Dobranoc

A, Magda- rozesłałam linka więc trochę glosów powinno nabić
Stary 2010-02-01, 20:41   #1756
rusałka_1
Zakorzenienie

• Cytat:
    na pewno "coś" szykuje
Cytat:
tak piszecie o tych rocznicach i uświadomiłam sobie, że my z TŻ w ogóle nie obchodzimy, bo w sumie nawet nie wiem kiedy... i tak dziwnie mi
My też nie
Też spotykalismy sie jakiś czas jako kolega i koleżanka i potem to samo jakoś tak płynnie przeszło i nie ustalilismy dokładnej daty tylko miesiąc

Ale teraz mamy datę zaręczyn i właśnie sobie uświadomiłam że wczoraj była nasza miesięcznica

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość

Wiecie co...nie zdałam egz.

Claris śliczny domek!

A ja juz skupic sie mogę! Oby jutro sie udało.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:53   #1757
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
śliczny domek!

jeeej! ja czekam z niecierpliwością na podpisanie umowy w lokalu..... ale najpierw oferte muszą przysłać....

a tak poza tym to Wy już w lutym wybieracie się do księdza?? będziecie rezerwować termin?? i w ogóle wiecie czy przy takiej okazji daje się "co łaska"?

zapraszam do mnie
Eeee nie wiem czy coś za to trzeba dawać.Ale w ogóle to nie patrz na mnie,bo ja biorę ślub w Kościele Ewangelickim,to tam jest dużo rzeczy inaczej.
A wybieramy się do Kościoła może nie tyle zarezerwować termin,ale dowiedzieć się od Księdza co mamy zrobić. I zapytać,czy stricte on mógłby dać nam ślub,bo podobno w tym roku przechodzi na emeryturę,a nam bardzo zależy.
Co do rezerwacji godziny to nie mamy takiego ciśnienia,bo oni tam mają niewiele ślubów. I jak zdarzy się drugi tego samego dnia to bedzie święto Ale fajnie-nie będzie Nas nikt przeganiał spod Kościoła,że jest następny ślub itp.
Jednak jesli się uda ustalić,że chcemy o godzinie 15 to będzie super

Cytat:
szła właśnie reklama w tv o filmie "oświadczyny po irlandzku" wybierzemy się ?? idziecie ze swoimi lubymi? można by mężczyzn ostrzec że jak oni się nie oświadczą to kobiety ubiora portki w tym związku
Aaa widziałam to w kinie. Strasznie to jest głupie A mój TŻ by płakał jakbym go na to ciągnęła

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:01   #1758
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
kochana to już jutro Wasza rocznica
i tak jak ja wtedy z moim TŻtem idzecie pierwszy raz razem do teatru mnie mój tego dnia oświadczył może teatr ma magiczną moc ?
Jutro rocznica i jutro każde z nas ma egzamin w innym mieście Spotkamy się dopiero w piątek/sobotę, a teatr to w walentynki jak dobrze pójdzie... A ja nie chcę zaręczyn w walentynki Zresztą i tak na razie się nie spodziewam. Ale mam świadomość, że prędzej czy później...

Cytat:
A ja nawet nie wiem o czym to, jestem do tyłu Ale wzięłam P. na "Narzeczonego mimo woli" i się trafiły oświadczyny przed seansem Fajnie się to wspomina

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:08   #1759
Ilsa Lund
Zakorzenienie

za nic mojemu nie zrobię striptizu przejrzałam te oficjalne zdjęcia ze studniówki i przez to że wiecznie chudnę i tyję mam takie obleśne ramiona Inne dziewczęta są jędrne i zgrabne a ja taki wielki kloc i przeżywam smutek tej studniówki na nowo. No ale przynajmniej TŻ jest miły. Ale ostatnio to się nie rozbieram przy nim, jak ogląda piersi to przez podwijanie bluzki i w ogóle e, nie chcę mu robić żadnych zdjęć

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 21:17   #1760
butterfly20
Zakorzenienie

Ilsa nie ma co przesadzać.Też mam kompleksy,ale nie dzielę się nimi z TŻem. Bo jakbym o nich mówiła to może by je zaczął widziec...a tak to ma ciągle ochotę na mnie patrzeć i mówi,że jestem idealna I najlepsze,że widać,że naprawdę tak myśli Co go będę z błędu wyprowadzać?

Aaaaa przypomniała mi się sytuacja z dzisiejszego dnia
Bo na tym spotkaniu byliśmy w restauracji tego Naszego organizatora. On ma dwie restauracje i tę naszą salę wynajmuje od miasta na większe imprezki i wtedy catering jest z jego restauracji...

No w każdym razie jak tam usiedliśmy to przyszedł kelner-wydawał mi się znajomy. I faktycznie-okazało się,że znają się z TŻem.
I mi się od razu przypomniała sytuacja skąd znam tego kolesia

3 lata temu jak TŻ był w ostatniej klasie technikum byliśmy na takiej wycieczce do Krakowa ( głównie chodziło o teatr) i ten koleś też na niej był-jest rok młodszy od TŻa,czyli teraz będzie miał 22.
I pamiętam,że coś się śmiał z kolegami z mojego M.,że on mnie ma tak na stałe i pewnie żałuje,że nie może podrywać dziewczyn itp. Powtórzyłam to TŻowi,bo tego nie słyszał i w przerwie sztuki podszedł do tego kolesia i mu powiedział,żeby tak nie cwaniaczył,bo jak się zakocha to nie będzie widział innych dziewczyn prócz jednej.Tamtemu się głupio zrobiło i był spokój.

Przechodząc do meritum- składaliśmy zamówienia,patrzę na ręce tego chłopaka i co widzę?Obrączkę Nie taką srebrną,tylko normalną,porządną złotą obrączkę z jakimś wzorem-widać,że ślubna. Nooo to się chłopak jednak zakochał i pospieszył

Stary 2010-02-01, 21:27   #1761
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa nie ma co przesadzać.Też mam kompleksy,ale nie dzielę się nimi z TŻem. Bo jakbym o nich mówiła to może by je zaczął widziec...a tak to ma ciągle ochotę na mnie patrzeć i mówi,że jestem idealna I najlepsze,że widać,że naprawdę tak myśli Co go będę z błędu wyprowadzać?

Aaaaa przypomniała mi się sytuacja z dzisiejszego dnia
Bo na tym spotkaniu byliśmy w restauracji tego Naszego organizatora. On ma dwie restauracje i tę naszą salę wynajmuje od miasta na większe imprezki i wtedy catering jest z jego restauracji...

No w każdym razie jak tam usiedliśmy to przyszedł kelner-wydawał mi się znajomy. I faktycznie-okazało się,że znają się z TŻem.
I mi się od razu przypomniała sytuacja skąd znam tego kolesia

3 lata temu jak TŻ był w ostatniej klasie technikum byliśmy na takiej wycieczce do Krakowa ( głównie chodziło o teatr) i ten koleś też na niej był-jest rok młodszy od TŻa,czyli teraz będzie miał 22.
I pamiętam,że coś się śmiał z kolegami z mojego M.,że on mnie ma tak na stałe i pewnie żałuje,że nie może podrywać dziewczyn itp. Powtórzyłam to TŻowi,bo tego nie słyszał i w przerwie sztuki podszedł do tego kolesia i mu powiedział,żeby tak nie cwaniaczył,bo jak się zakocha to nie będzie widział innych dziewczyn prócz jednej.Tamtemu się głupio zrobiło i był spokój.

Przechodząc do meritum- składaliśmy zamówienia,patrzę na ręce tego chłopaka i co widzę?Obrączkę Nie taką srebrną,tylko normalną,porządną złotą obrączkę z jakimś wzorem-widać,że ślubna. Nooo to się chłopak jednak zakochał i pospieszył
i nie zazdrościsz że miał wcześniej swój ślub ?

no nie wiem, napisałam mu że raczej nie będzie zdjęć i jak się czuję a on na to że trudno bo i tak mnie kocha i mu się podobam. No ale co innego miał powiedzieć ? Tak wypada bo jest moim chłopakiem. Gdybym miała robić te zdjęcia to całe by ociekały skropleniem i gaussem

Stary 2010-02-01, 21:29   #1762
carmelova
Zakorzenienie

Odpisuję:
Ad. Walentynki, zdarzyło nam się dawać sobie jakieś drobiazgi, ale nigdy nie był to dla nas specjalny dzień. W zasadzie żadnych nie pamiętam...

Ad. projekty domów, to nie przepadam za takimi, jaki pokazała Claris. Kojarzą mi się z moim domkiem na działce z czasów, kiedy jeszcze dziadkowie mieli działkę. Dworkowe jeszcze jeszcze, ale bez przesady, żadnych kolumienek, falistych dachów ani (nie daj Boże) baszt czy wieżyczek. Najbardziej lubię nowoczesne, prste projekty. Ten artykuł oddaje gusta Polaków... albo brak gustu...: http://wyborcza.pl/1,76842,6979035,C...as=4&startsz=x

Ad. buty sportowe, to ja mam takowe jedynie na fitness :P Jak już mam chodzić "na płaskim" to wolę balerinki.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:31   #1763
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
i nie zazdrościsz że miał wcześniej swój ślub ?

no nie wiem, napisałam mu że raczej nie będzie zdjęć i jak się czuję a on na to że trudno bo i tak mnie kocha i mu się podobam. No ale co innego miał powiedzieć ? Tak wypada bo jest moim chłopakiem. Gdybym miała robić te zdjęcia to całe by ociekały skropleniem i gaussem
A czego niby mam zazdrościć?? Każdy ma swoje życie i swoją drogę.Prawda jest taka,że jakbyśmy chcieli to moglibyśmy wziąć ślub już w tym roku.Ale chcemy się trochę nacieszyć narzeczeństwem Noooo chyba,że coś po drodze wypadnie i treba będzie przyspieszyć

A z tymi zdjęciami to naprawdę przesadzasz

Stary 2010-02-01, 21:34   #1764
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Odpisuję:
Ad. Walentynki, zdarzyło nam się dawać sobie jakieś drobiazgi, ale nigdy nie był to dla nas specjalny dzień. W zasadzie żadnych nie pamiętam...

Ad. projekty domów, to nie przepadam za takimi, jaki pokazała Claris. Kojarzą mi się z moim domkiem na działce z czasów, kiedy jeszcze dziadkowie mieli działkę. Dworkowe jeszcze jeszcze, ale bez przesady, żadnych kolumienek, falistych dachów ani (nie daj Boże) baszt czy wieżyczek. Najbardziej lubię nowoczesne, prste projekty. Ten artykuł oddaje gusta Polaków... albo brak gustu...: http://wyborcza.pl/1,76842,6979035,C...as=4&startsz=x

Ad. buty sportowe, to ja mam takowe jedynie na fitness :P Jak już mam chodzić "na płaskim" to wolę balerinki.
przecież ten Tyberiusz sympatyczny jest !
http://www.allegro.pl/item905814392_...m_garazem.html

a ze zdjęciami nie przesadzam, zaraz Ci pokażę na mailu te obleśne ramiona i taką ładną laskę ;(

Stary 2010-02-01, 21:36   #1765
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Odpisuję:

Oglądam domki to pokażę,co nam się marzy
Co do nowoczesnych domów i nowoczesnego urządzenia wnetrz to mi się to z kolei niezbyt podoba.Siostra TŻa ma taki nowoczesny i ogromny dom...i w ogóle nie jest przytulny.Czuję się tam jak w jakimś domku urządzonym na potrzeby magazynu o wystroju wnętrz,a nie jak w domu.Bardzo podoba mi się za to dom Teściów- elegancki, na parterze mają głównie antyki i w ogóle jest baaardzo przytulny. Nasz domek też jest elegancki i przytulny,chociaż antyków nie mamy

Stary 2010-02-01, 21:39   #1766
Gleniusia
Zakorzenienie

Ilsa, przecież śliczna jesteś, a biuścik masz super, także zdjęcia zrób, to chłopak się ucieszy przecież każda z nas ma jakieś kompleksy, ale jak ktoś kocha to ich nie zauważa ja np. mam malutkie piersi i zawsze się wstydziłam, na początku zakrywałam, nie chciałam pokazywać itp...ale teraz wiem, że nawet jeśli są małe, to Tż je też kocha i mówi, że przynajmniej są oryginalne a wczoraj leżeliśmy sobie, ja przyszłam z łazienki na golasa (), a on takim wzrokiem maślanym na mnie i mówi, że piękna jestem... no to jak tu się martwić wyglądem?
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-02-01, 21:41   #1767
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

frezyjko my nic nie daliśmy, nawet nie zastanawialiśmy się nad tym, czy to trzeba coś dawać, no i nic nie mówił

jutro za rusałkę i Olę trzymam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 21:45   #1768
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa, przecież śliczna jesteś, a biuścik masz super, także zdjęcia zrób, to chłopak się ucieszy przecież każda z nas ma jakieś kompleksy, ale jak ktoś kocha to ich nie zauważa ja np. mam malutkie piersi i zawsze się wstydziłam, na początku zakrywałam, nie chciałam pokazywać itp...ale teraz wiem, że nawet jeśli są małe, to Tż je też kocha i mówi, że przynajmniej są oryginalne a wczoraj leżeliśmy sobie, ja przyszłam z łazienki na golasa (), a on takim wzrokiem maślanym na mnie i mówi, że piękna jestem... no to jak tu się martwić wyglądem?
no bo kurczę jak mu powiedziałam że mam takie owakie ramiona to nie powiedział że nie mam tylko że dlaczego chudnę i tyję jeśli nie chcę mieć takich nie-jędrnych. [już są zdjęcia na mailu]
Nie wiem, smutno mi przez te wszystkie bóstwa. Ja straciłam figurę w zeszłe wakacje bo w ogóle nie jadłam obiadów tylko jakieś świństwa (mamy nie było)

Stary 2010-02-01, 21:48   #1769
Gleniusia
Zakorzenienie

Ilsa widziałam fotki i nie kumam, o co Ci chodzi z tymi ramionami...wytłumacz

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

jak chcesz ujędrnić, to jakieś ćwiczenia na ręce trzeba chyba, hantelki może sobie kup na początek? na zdjęciach to nie widzę, żeby były nie-jędrne

A w ogóle fajne to zdjęcie, jak tańczycie
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-02-01, 21:51   #1770
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam domki to pokażę,co nam się marzy
Co do nowoczesnych domów i nowoczesnego urządzenia wnetrz to mi się to z kolei niezbyt podoba.Siostra TŻa ma taki nowoczesny i ogromny dom...i w ogóle nie jest przytulny.Czuję się tam jak w jakimś domku urządzonym na potrzeby magazynu o wystroju wnętrz,a nie jak w domu.Bardzo podoba mi się za to dom Teściów- elegancki, na parterze mają głównie antyki i w ogóle jest baaardzo przytulny. Nasz domek też jest elegancki i przytulny,chociaż antyków nie mamy
Mi jakoś też się nie widzą. Kojarzą mi się właśnie z brakiem przytulności, surowością, zimnem... Jak się cieszę, że w tej kwestii mamy z tżtem identyczne gusta

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

oj Ilsa gdyby ludzie mieli tylko takie problemy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości