|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Jestem
![]() pewnie zaraz mała sie obudzi wiec bede sie streszczac ;> W piatek mialam mały wypadek, wywinełam orła ![]() Byloby śmiesznie gdyby nie fakt ze prawie zemdlałam....... a tyłek boli do dzis. I najgorsze: wczoraj podczas smarowania szwu po CC wyczułam guzek Niewiem skad to, ale chyba po tym upadku ![]() bo codziennie smaruje ten szew i wyczułabym wczesniej...... Elerii, widze ze juz wrocilas z pracy, dobrze ze jakos minał ci ten dzien Cytat:
a głowke myje teraz co 2 dzien, wczesniej codziennie aannuullaa super, że to nie AZS frida, widze ze ty tez wrociłas do pracy, coraz wiecej nas jest
|
|
#1262 | |||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiec ewenement ![]() Cytat:
a co do lekarki....szkoda, ze nie wzbudzila Twojego zaufania no ale najwazniejsze, ze nie ma tego zapalenia Cytat:
moze to przez zeby? (ktorych jak nie bylo tak nie ma a maruda ekstra ![]() Cytat:
![]() yyyy jaka nowa kolezanka? ja nic nie wiem na ten temat Cytat:
ale dalas rade ![]() frida dla Ciebie tez ![]() zaraz oblookam
|
|
|
#1263 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiesz to zależy jak Kubuś je Martynka ma taki rozrzut że po kąpieli nie miałoby to większego sensu i tak musiałabym ja wymyć raz jeszcze ![]() a tak poważnie to jeżeli Kubuś ma jeszcze siły i cierpliwość po kapaniu jeść łyżeczką i nie ubridzi się bardzo to dawałabym po, bo przed to pewnie z pół godzinki wcześniej trzeba by... Cytat:
" coś w tym jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przepisała Ketotifen...muszę jeszcze o nim doczytać ale jakoś negatywnie nastawiona jestem...skóra małej ostatnio troszkę lepiej wygląda a ja jestem przeciwniczką pakowania w dziecko leków jeżeli nie jest to konieczne...sama nie wiem, doradźcie, zetknęła się któraś z was z was z tym lekiem? Cytat:
![]() i zazdrościmy wiosny ![]() Cytat:
Mam nadzieję że synuś się przyzwyczai, że mamusia w pracy..ehh wredny ten świat ![]() Cytat:
![]() no ja już myślę że chyba na powietrze nie wiem, juz nawet nie mam czego eliminować chociaż mam maleńką nadzieję i wrażenie ze jest ciutke lepiej po zmianie nutrmaigenu na dwójkę..ale ciiiiCytat:
Dziękuję wszystkim ![]() którzy cieszą się razem ze mną ze zdrowia Martysi
|
|
#1264 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aa Marci dziekuje ciociom za gratki
i jeszcze ostatnio zaczal podciagac sie w lozeczku, lapie za ochraniaczi probuje usiasc - a mine ma przy tym nie kiepska
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
no wczoraj pisalam ze umowilam sie z kolezanka z porodowki
jak pierwszy raz tam trafilam to fajne laseczke poznalam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wrociłam niedawno z basenu. Ale fajnie dzisiaj było bo na basenie pustki. Tylko ja, moj brat i 2 chłopaków miałam wolny cały tor w wodzie i super sie pływało ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nastepna najblizsza az 25km ode mnie mieszka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mati najwyraźniej tęsknił za Mamusią Aannuullaa cieszę się, że Malutka nie ma AZS Bartek śpi, ja jem tuńczyka i oglądam eM jak Miłość kurcze tz znowu do pracy poszedł, ale na szczęście jutro ma wolne, spodobały mi się te wspólne wieczory
|
|
#1269 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś jadła zupkę z gerbera i dynię z hippa i sama buźkę otwierała przyjaciółki mieszkają daleko i pracują siostra jakieś 500km mama i teściowa pracują prababcie Zuzi nie dadzą już rady, nie ten wiek (po 80-90 lat) dziadek też pracuje nie mam z kim ale tak jak napisała mariola pewnie kolejki kilometrowe i daruję sobie nawet nie sprawdziłam, bo nie miałam już czasu, musiałam małża podmienić szybko bo szedł do pracy Cytat:
już napisałam wyżej no cieszę się ogromnie Cytat:
małż by mnie co noc molestował ![]() nie mam i odpuszczę jednak Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że skończyło się na obitym tyłku czym smarujesz ten szew? hmmm jaki guzek? jakiej wielkości? jakiś malutki? może to tylko jakieś zgrubienie? Cytat:
więc tak po cichutku...Cytat:
![]() byłam po cc to ani mi w głowie było spacerowanie po salach i nawiązywanie kontaktów
|
|||||||
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2010-02-01 o 21:28 |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pisała Eleerii
Mati ma chyba temperaturę, jest cały rozpalony nie mają termometru bo zepsuł się, czeka na męża ma tylko taki paskowy i tym zmierzyła i było 39 ![]() trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1272 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem zła bo bylam w 2 lidlach i dupa nie ma mleka z promocji juz wykupione
![]() kupilam sobie dzis torebke w ccc, portfel w daichman i kolczyki w orsayu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez dzisiaj walnelam przed domem na szczescie nie mialam malej na rekach
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze ![]() ![]() ![]() chyba to zęby
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1275 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() fajnie ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() trzymam ![]() a ja zapomnialam napisac (znowu), ze Eryk dzis rano tez mial temp i na dodatek wymiotowal ![]() potem dostal leki i juz w dzien czul sie dobrze - teraz tez biega po chacie pelen energii ![]() narazie nie daje go do przedszkola poobserwuje czy cos sie rozwija czy nie
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myje 'włoski' Bartka codziennie, zresztą taką glacę to przejechać łapką i już
![]() pisałyście w co ubieracie maluszki, Mały śpi w pajacu, albo w piżamce 2-częściowej, a w dzień paraduje w rajstopkach i w krótkich albo długich bodach, albo w spodniach dresowych i bluzeczce. ide oglądać film na kompie
|
#1277 | |||
|
Zakorzenienie
|
no wiesz - jak możesz
![]() Cytat:
ja też absolutnie nie myślę o kolejnym dziecku - dopiero jako tako sobie poukładałam życie i teraz chciałabym się skupić na życiu zawodowym nie wiem co będzie za jakiś czas, ale teraz nie chcę drugiego dziecka mój Tomuś jest do wzięcia ![]() Cytat:
![]() Mati na pewno tęsknił i dlatego gorzej jadł doczytałam, że Mati ma gorączkę - oby było ok ![]() Cytat:
- ja mam piżamkę polarkową i nie powiem, żeby było mi gorąco - chyba, ze ja jakaś oziębła jestem
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
tak wlasnie mysle i oczywiscie myje glowke codziennie ale tylko woda z plynem a szamponem 2 razy w tygodniu
![]() a czy wasze dzieciaczki spia w skarpetkach?? bo ja ostatnio zakladalam malej spodenki i bluzke i chcialam gole stopki a tż mnie zjechal ze bedzie jej zimno.....a mala spi w spiworku ,przeciez ja tez nie spie w skarpetach
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-02-01 o 21:46 |
|
|
|
#1279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martynia czasem tak, ale ona pod kocykiem sypia, ewentualnie pod kołderką i nawet pod pajacyk czasem skarpetki daję, często gdzieś się stópka wysunie ![]() Czekoladko, zapomniałam przedtem napisać, dermatolog to raczej dziecięcy zmykam, dobrej i nieprzerywanej nocki życze
|
|
#1280 |
|
Ola-Unhola
|
Eleeri, trzymam kciuki za Mateuszka. Oby to ząbki lub reakcja na brak Mamy (zdarza się).
![]() ![]() Ja już idę lulu, bo mam takie wory pod oczami jakbym tydzień nie spała ![]() Dobranoc
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze w takim razie poszukac jakiegos dermatologa dziecego w okolicy
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczornie
![]() Wyoglądałam wszystkie seriale nudne zesztą jak flaki z olejem i przyszłam do was ![]() Wkurzyłam sie dziś na Gnoma niemiłossiernie Mała nie chce spać, po kąpaniu zebrało jej się na gadanie i zabawę, po paru minutach zaczęła płakać a on mi oznajmia, że wychodzi do kolegów na pokera Gnom jeden cągle gzieś wychodzi jak nie na mecz to na karty jak nie na katy to na bilard i tak wkoło. Już nie wiem jak do dziada dotrzec, że ma za dużó przyjemności a za mało obowiązków![]() No i sie pożaliłam, mam nadzieję, że tego nie przeczyta... Eleeri trzymam kciuki za Mateuszka. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2010-02-01 o 22:19 |
|
|
|
#1283 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sory nie ten watek hyhy
|
|
#1284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Vision, myslałam ze to taki rzetelny zakład, bo firma znana..... 3. dobrze ze nic ci sie nie stało Cytat:
![]() a czy wasi TŻ będą korzystali z urlopu ojcowskiego? mój mąż juz niedlugo bedzie miał. Ps. zmieniłam avatar, mam nadzieje ze mnie poznałyście
|
|||
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny po jakim czasie od włożenia czopka można zmierzyć tem w pupie? wiecie?
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
Ja coś nie tak napisałam????
Mo idzie jak ja zacznę pracować, czyli za miesiąc
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja napisalam posta nie na tym watku co trzeba - dlatego edytowalam
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
Jaka ja niekumata jestem
Spadam spać dobranoc
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650113.html 21.08.2009 23.09.2013 Edytowane przez marysia_258 Czas edycji: 2010-02-01 o 23:09 |
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś niemrawo tu dzisiaj o tej porze... ide spać, dobranoc!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Niewiem skad to, ale chyba po tym upadku 

No ale zawiedzione jestem szczerze mówiąc, myślałam ze to konkretna babka bo tak ją wszyscy polecali, no podjecie do dzieci to ona ma ale praktycznie małej nie obejrzała, poprzepisywała co jej do głowy przyszło i tyle, nie czułam żeby była kompetentna i nie ufam jej jakoś. Przepisała małej syropek odczulający no a tamta poprzednia mówiła że to zdecydowanie za wcześnie....oszaleć można

i jeszcze ostatnio zaczal podciagac sie w lozeczku, lapie za ochraniaczi probuje usiasc - a mine ma przy tym nie kiepska ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- ja mam piżamkę polarkową i nie powiem, żeby było mi gorąco - chyba, ze ja jakaś oziębła jestem