Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 15:03   #1141
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Nie podobało Ci się? Nigdzie nie jest napisane, że musi
I tak Cię podziwiam, że się bawisz w odciąganie, ja jestem leniwa, mnie by się nie chciało.
Księżniczka śliczna
Do Tatusia zdaje się podobna

...

To mam zakładać ten album na albumik.pl?

Brombi, Ty też przeciwko mnie? Każdy mówi,że wykapany tatuś,a ja tego przeżyc nie mogę,że dziecko do mnie w ogóle nie podobne... No ale może później się zmieni, oby oby

A album zakładaj! świetny pomysł
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:06   #1142
malina81
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Aniulka współczuje tych przejśc- ja miałam podobną sytuacje z połzożna która zaniedbała pępek ale naszczęscie byłam u pediatry która zwróciła uwagę na pępek i dała nam maść z antybiotykiem wiec udało sie bez szpitala.

Madzia mam nadzieje ze to tylko kiepski dzien Grzesia a nie żaden wirus

Kropeczko brawa dla dzielnego Tomusia. A z tymi soczkami to faktycznie jakos wczesnie... U nas przy karmieniu piersia nawet do 6 miesiaca nic nie zalecają

agusia ucałuj swojego 3-miesięcznego synusia od cioci
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:42   #1143
bogus85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny drogie, a mam pytanie - bo chcę dzisiaj koniecznie kupić dwie rzeczy
- nawilzacz powietrza - i z tego co pamiętam, to parę z was polecało Climatic. ale jaki model? i czy jeszcze któraś ma jakiś inny i może polecić? mały ma sucho w nosku a poza tym ogólnie wszystkim lepiej się śpi jak wilgotniej

- karuzelka - Bart bardzo lubi patrzeć i chcę mu dostarczyć dużo fajnych bodźców, a poza tym może go do łóżeczka trochę przekonam w ten sposób... Chcę, żeby była jak najbardziej kolorowa (i takie są z Tiny Love) i najlepiej z projektorem (a takie to ma tylko Fisher Price ), no i sporo muzyki. czy polecacie te co macie? i jakie macie?
Będę wdzieczna za podpowiedzi!!
My mamy tą http://www.allegro.pl/item895760775_...ancja_24h.html i jest całkiem fajna, ale mój mały się nią nie interesuje. Melodyjki są ładne. Projektor ma dwie opcje, można wyświetlać na tym daszku, albo można tą karuzelke ściągnąć i wyświetlać na suficie. Jeśli się wyświetla na daszku, to obracające się zwierzaczki zakrywają projektor i to niezbyt dobrze wyglada- co chwilę przesuwa się taka czarna plama...

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Ja też Wam zazdroszczę tak przesypianych nocy. Mój Niki jak się obudzi w nocy na jedzonko to mam 1,5 h z głowy. Najpierw 1 h żarełka a potem pół h usypiania
Długo je, nie wiem czy mało pokarmu mam czy co???

A powiedzcie - czy dzidzi może być głodne i nie dawać o tym znać?
W piątek miałam taką sytuację, że nakarmiłam małego (zawsze karmię do momentu aż wypuści cyca i nie chce już go ponownie złapać) i pojechaliśmy do przychodni, gdzie lekarz dawał mu szczepionkę doustnie. W trakcie tego lekarz powiedział, że dziecko jest głodne! A mały przecież ani nie płakał, ani nie marudził, spokojnie spał po jedzeniu.
I się zastanawiam czy mały czasem nie głoduje tylko nie daje o tym znać???? Przeraża mnie to!!!!
Hmmmm, to ciekawe. Nie zapytałaś po czym to poznał?

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Brombi, Ty też przeciwko mnie? Każdy mówi,że wykapany tatuś,a ja tego przeżyc nie mogę,że dziecko do mnie w ogóle nie podobne... No ale może później się zmieni, oby oby

A album zakładaj! świetny pomysł
Moim zdaniem córeczka jest bardzo podobna do Ciebie- ma Twoje oczy
bogus85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:51   #1144
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Pietrusia, Kropka, Brombi,Malinka W imieniu Fificzka dziekujemy bardzo za komplementy

Kropciu zazdroszcze ze Tomus byl taki grzeczny na szcepieniu my mamy szczepienie 17 lutego .. ale sie boje;( ja tak nie lubie jak on placze..

Brombi zakladaj album zakladaj

Malinko Filipcia ucaluje od cioci zaraz jak sie obudzi

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:51   #1145
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

Mój podnosił główkę cały czas, tylko coraz wyżej i dłużej. Ale w pewnym momencie zaniedbałam trochę to kładzenie na brzuszku i zapomniał jak to jest, bardzo się złościł jak go kładłam tak, więc powoli na troszeczkę go dawałam i teraz na brzuszku znowu jest ok.

Dziekuje za odpowiedz i album pewnie ze zakladaj i podawaj linka nam

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Moj maly tak ma ale ostatnio zauwazylam ze jeden obrazek go szczegolnie interesuje wiec go klade naprzeciwko i wtedy tak wysoko glowe podnosi i trzyma tak dlugo ze z tz w szoku bylismy ze on tak potrafi leniuszek jeden

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 16:03   #1146
samanthhha
Wtajemniczenie

Dziewczynki macie piękne dzieciaczki

A wiecie co? Mój Iwo dziś pierwszy raz podniósł główkę taaaaak wysoko Zdolniacha

Mam depreche - jestem gruba!!! Mam ponad 10 cm więcej w talii niż przed ciążą To się zejdzie jakoś? Czy już tak zostanie? Niech mnie ktoś pocieszy Nie lubie
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 16:05   #1147
domi7ks
Zakorzenienie

hej

Aniulka i Madziawikp wspolczuje tego latania po szpitalach. Aniulka a ta polozna to bezczelna albo tepa jakas. Zeby nie zauwazyc pepuszka

Ola nie mam NK, usunelam juz jakis czas temu. Ale moze jakies fikcyjne konto sobie zaloze zebym mogla Was poogladac a co do podobizny to nie martw sie- moje Malutka tez podobno caly Tatus. Choc ja widze podobienstwo w oczkach do Ciebie

Agusia i Brombi slodziutkie te Wasze Filusie i Fifcie. I oboje lubia lezec na brzuszku juz sie nie moge doczekac jak moja Pocia bedzie tak wysoko miala głowke. Narazie ja cwicze tak okolo 3 razy dziennie i idze ze coraz wyzej ja daje

Brombi pytalas mnie o te pieluszki baby dream. Jak narazie mam pampersy New born i baby dream *jedynki). I powiem Ci, ze porownujac te pieluszki nie widze, zeby baby dream wcale nie sa gorsze. Sa moze troszke bardziej twarde. A na chwile obcena to dla mojej Malutkiej nawet lepsze, bo z New born juz bedem usiala zrezygnowac bo sa za male. A te Baby dream wieksze.
Ale nie pozostawiaja odciskow i nie uczulaja choc nei wiem czy pieluszki moga uczulac).
Ja bede ich kupowala razem z pampersami i uzywala na zmiane. Poza tym te baby drem (28 sztuk) w Rossmanie sa po 13 zł wiec tanie
a jeszcze musze wyprobowac Huggiesy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 16:21   #1148
kachula27
Zakorzenienie

Agusia najlepszego dla Filipcia
A pamiatam jakby to dzis było jak mi smska przeslalas ze urodzilas

Gdzie Karenina??????

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 16:24   #1149
elalank
Zadomowienie

heloł

Brombi-Fi to mały przystojniacha jest, bedzie miał branie, ze hej!!

Agusia-śliczny Synuś i gratuluje ślubu Super przeżycie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
ja własnie dostałam podobną od mojej siostry i to jest super sprawa bardzo mi się podoba, ale Olce jeszcze bardziej

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ja musze przyznac ze nie chce wychodzic za maz. jakos mi przeszlo ale tz napalony wiec juz wyjde za niego

my po szczepieniu.
Tomus byl grzeczny i tylko buzke w podkowke zrobil i zapiszczal ale zaraz sie przytulilismy i bylo lepiej.
wazy juz 6,6kg i mierzy 63cm. jest pieknym zdrowym chlopcem a pediatra kazala powolutku podawac sok jablkowy, jabuszko, banana. bylam zdziwiona ze tak wczesnie bo on w koncu jest karmiony naturalnie no ale zobaczymy za jakies kilka dni podam mu lyzeczke soku.. narazie musze sie na to psychicznie przygotowac ze mi dziecko dorosleje

juuuuuż owoce????? szybko, co nie?

Sexy- wg mnie jak dziecko głodne to płacze! skąd ten lekarz tą terię wytrzasnął?

Cytat:
no jasne

olalicious- nie przejmuj się, drugi bobas będzie podobny do Ciebie

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Mam depreche - jestem gruba!!! Mam ponad 10 cm więcej w talii niż przed ciążą To się zejdzie jakoś? Czy już tak zostanie? Niech mnie ktoś pocieszy Nie lubie
eee, coś Ty, jak gruba? niemożliwe!!! miara Ci się pewnie skurczyła

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2010-02-01 o 16:31
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 16:35   #1150
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Dziewczynki macie piękne dzieciaczki

A wiecie co? Mój Iwo dziś pierwszy raz podniósł główkę taaaaak wysoko Zdolniacha

samanthhha a od kiedy kładziesz swojego maluszka na brzuszku bo ja dopiero od kilku dni bo jak sie pytałam od kiegy mogę ją kłaść na tym brzuszku bo troche boję się o ten pępuszek żeby go nieoberwać bo wiadomo niewiem jak to wyglada kiedy co i jak bo to pierwsze dzieciątko moje to moja świetna położna powiedziała żeby MOŻE NARAZIE niekłaść puki pępuszek nieodpadnie a w szpitalu znowu inna gadka że powinnam ją kłaść już dawno bo pępuszek niczemu nieprzeszkadza i śmiało ją dawać na brzuszek no i słabiutko ją dzwiga
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 16:44   #1151
samanthhha
Wtajemniczenie

Aniulka no my tak już od kilku dni kładziemy.. Może od tygodnia Iwowi się na pewno podoba
Ja bym słuchała tego co mowią w szpitalu a nie tego co gada taka położna.. I jeszcze to MOŻE NA RAZIE... Może na razie niech ona zajmie się czymś innym a nie pracą przy dzieciach

Ela... nie skurczyła się miara... ja żem jest gruba!!!

Dopisałam się do wątku o odchudzaniu

A Tż mi kupił snikersa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 16:50   #1152
aniulka8204
Wtajemniczenie

ide na allegro poszukać jakichś może leżaczków do dzieciaczków któraś mamusia tu już mi kiedyś pisała że ona ma taki leżaczek i kładzie maluszka po jedzonku żeby sie mleczko uleżało i żeby sie tak nieulewało po jedzonku
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 18:31   #1153
DiTu77
Zakorzenienie

Hej Mamusie
Wpadam się tylko przywitać, dziś byliśmy na szczepionkach. Przy pierwszej malutka nawet nie zauważyła ukłucia, ale przy drugiej króciutko zapłakała, ale za to tak jak nigdy dotąd Madzia pojutrze kończy 7 tygodni a waży już 5400 Lecę - później będę nadrabiać - znów troszkę marudzi (po tych szczepionkach chyba)...

edit. I na przeglądzie podwozia dziś byłam - można jechać dalej

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2010-02-01 o 18:32
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:05   #1154
zatoka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Witam mamusie

a tutaj moj łobuziak ktory wczoraj skonczyl 3 miesiace i wazy 7400 i doi tylko samego cycka wiec chyba musze miec zamiast mleka to smietane w piersiach;p
dla tego Pana!

Cytat:
Muszę tylko pochwalic Blankę - wczoraj po raz pierwszy tak naprawdę jadła z piersi,a nie z butli. Ale ja już tak przywykłam do odciągania i karmienia jej na zmianę z tż, że mi się nie podobało.. A jak jeszcze mnie "ugryzła" i to tak konkretnie to juz w ogole mi się nie podobało i szybko podgrzałam butle No cóż, nie każdy musi karmić piersią, ważne że ma moje mleczko.
No oczywiście!
W zwiazku z tym ja mam pytanie ile ml odciągniętego mleczka wypija Twoja Ksieżniczka?

I jeszcze jedno pytanko do mamuś, ktore podawały maleństwom żelazo, maleństwa miały problemy z kupą , pomagałyście jakoś
zatoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:13   #1155
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
Bartuś dobrze oprócz tego że mu buźkę wysypało (prawdopodobnie ta hormonalna wysypka) to
a skąd wiesz, że hormonalna?
Cytat:

a Tarasiu nast szczepienie mamy tak jak Nilka 15/03
ale fajnie! będę o was wtedy myśleć!
Cytat:
znam to uczucie. Nila według wszystkich wdała się w tatusia ale na pocieszenie dla mnie tż powiedział, że to co ma pomiędzy nogami jest po mamusi żartowniś

dzięki za zaproszenie na NK

Edytowane przez tarasia
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:18
tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:21   #1156
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Mamusie,

czy któraś z Was używa mleka "nutramigen"?

a tak poza tym to nie wiem jak Wy to robicie, że Wasze dzieci przesypiają całą noc albo jej większość.. moja Olcia dziś kończy 9 tyg i pada spać tak ok. 20 a potem budzi się ok półnowy, potem o 3 a potem od 4:30 już praktycznie co godz do jakiejść 8 kiedy znwu idzie spać na jakiś 3h. taki ma rytm i zupełnie nie wiem jak go mienić...
próbowałam jej dawać smoka w nowy ale ona się drze bo jest głodna i do cycka zawsze muszę ja brać.. potem z kolei wciąga cycka chwikę i albo usppia, że nie mogę jej dobudzić albo się drze żeby ją odłożyć..

budzi sę.. buźka
Ja uzywałam go od wczoraj wieczorem do dzisiaj i odstawiłam. Ponieważ mały się nie najadał moim mlekiem wykupiłam nutramigen, bo pediatra tak akzała jakby żółtaczka była pokarmowa... i co... biedactwo pluło nim na kilometr, jadło jak już nie miało wyjścia i to w ilościach po 30, 60 raz 100 wypił jak bardzo był głodny ale trwało to wieki i aż się serce krajało... męczył się też przy robieniu kupci i płakał bardziej niż zwykle... Nie wiem ja jestem nieprzekonana do tego- wiadomo jak nic innego się nie da to trzeba... ale dzwoniłam do lekarza w Prokocimiu żeby termin umówić i powiedział,, że to nieporoumienie i że mam Bebilon 1 mu dać, bo ma tak prosty skład żeby dał sobie z nim radę.
Cytat:
Napisane przez gosik_wwa Pokaż wiadomość
U mnie tez zrobiły się flaczki i pokarm chyba gorszy bo Mały się bardzo denerwuje jak je i się pręży.
Może ma to coś wspólnego z tymi skokami?
No to ma podobnie- widać, że cały czas wodnisty... ale niestety mam nie karmić piersią 2 doby więc męczę się wyciskając albo odciągając laktatorem jak sie robią nabrzmiałeCiekawe jak będzie potem... czy to się unormuje czy już nie...

Byliśmy u pediatry- mały warzy 4,5 kg. Zeschizowała mnie znowu żółtaczką:\ z jednej strony mówiła, ze widać że schodzi z drugiej, że za długo ja ma i mam dość.... Przez te wszytskie stresy prawdopodobnie mam problem z pokarmem, bo stało się to w przeciągu chwili... Moja babcia z nerwów straciła całkowicie pokarm i to tak od razu.
Jak pisałam miałam dawać nutramigen, dawałam z dobę ale wymiękłam jak mały tak się krzywił przy nim i pluł... dobrze, że tamten lekarz mi objaśnił, że to nieporozumienie i Bebilon już wchłonął ze smakiemAle drogi ten rarytas... A więc w poniedziałek Prokocim jeszcze aczkolwiek lekarz przez telefon powiedział, że to się obserwuje(żółtaczkę) ale jak nie przekracza w molach 100 to czeka się jednak aż spadnie-oczywiście kontrolując stan dzidziusia i czy spada... grunt, że go obejrzy i wyniki jutrzejszych badań- ewentualnie zleci następne to będę wiedziała jak spada ta bilirubina.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:26   #1157
samanthhha
Wtajemniczenie

Ja tylko na chwilke, jutro Was doczytam

Mamusie jak wyglądają potówki?

Bo Iwo ma na czole i główce czerwone kropeczki i ja nie wiem czy to potówki czy jakaś wysypka?

Prosze o odpowiedz
Stary 2010-02-01, 19:35   #1158
zebra666
Zakorzenienie

Samanthha nie wiem ale mój ma takich troche jakby krostek czerwonych, zwłaszcza na czólku takie skupisko się ich zrobiło

a to się i tu pochwalę małym i mnOm

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:49
Stary 2010-02-01, 19:42   #1159
brombusia
Zakorzenienie

Sam, potówki to ja nie wiem

Założyłam album na albumik.pl. Jak będziemy wklejać zdjęcia?
Tam można zakładać galerie, może zrobimy tak, że każda Mamusia założy galerię, nazwie ją imieniem swojego dziecka i w nawiasie nick z wizażu i będzie dodawać zdjęcia z kolejnych miesięcy? Co Wy na to?
Ja mogę zrobic na początek żeby wiadomo było co i jak, podam Wam na PW nazwę i hasło, a Wy będziecie same tworzyły galerie swoich dzieci i wklejały zdjęcia?

Młody marudzi i spać nie chce

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:43   #1160
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Dziewczyny jakie zabawki polecacie dla maluszków
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:43   #1161
samanthhha
Wtajemniczenie

Zebra no właśnie u nas tak samo to wygląda

I się zastanawiam czy to nie potówki bo mam wrażenie że robią się bardziej czerwone jak Iwo sie spoci podczas spania.. Nie przegrzewam go ale jest owijany w kocyk bo atakują go NIE WIADOMO CZYJE RĘCE (jego) i się ich boi i trzeba go ochronić

I nie wiem co to.. eh....

Ide ogladać samych swoich I mamy z Tż ajerkoniak jajeczny

Do jutra mamusie
Stary 2010-02-01, 20:02   #1162
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
Założyłam album na albumik.pl. Jak będziemy wklejać zdjęcia?
każda Mamusia założy galerię, nazwie ją imieniem swojego dziecka i w nawiasie nick z wizażu i będzie dodawać zdjęcia z kolejnych miesięcy
nie no rewelka pomysł - ale dopracowane kurcze blade no gites będzie

tylko tak na wstępie - dziewczyny nie wklejajmy zdjęc wielu tylko np. 1-2 z jednego miesiąca
tak aby widziec jak dzieciaczki sie rozwijają, jak rosna i się zmieniaja
to taka moja sugestia

dzieciaki sie pospały - Iza nam padła nawet nie zdarzyłam jej umyc, wygłupiała się z TZ nałóżku i patrze a ona śpi
dziś było OKi - mały nawet sporo zjadł
trochę mu się ulało ale czasem tak mus ie robiło juz
ale pirdzioszki puszczał jak z karabinu
wczorajsze kłopoty, odbijanie i prutki to moze po biostyminie - bo kazała nam dawac 1 ampułke na czczo a w ulotce pisze, ze polowa ampułki i dzis ja mu dałam polowe i jest lepiej
tylko te problemy z dziasełkami - matko kochana jak go mecza, a jak sie sam urazi to jest darcie
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:07   #1163
zebra666
Zakorzenienie

Też myslę, że to potówki...

Wymordowałam piersi dla 50 ml żeby ulżyć... łeee gdzie moje mleko... Daje któraś mamusia dzidzi Bebilon? Jak je oceniacie jeśli stosujecie

Stary 2010-02-01, 20:10   #1164
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
nie no rewelka pomysł - ale dopracowane kurcze blade no gites będzie

tylko tak na wstępie - dziewczyny nie wklejajmy zdjęc wielu tylko np. 1-2 z jednego miesiąca
tak aby widziec jak dzieciaczki sie rozwijają, jak rosna i się zmieniaja
to taka moja sugestia
Tak właśnie myślałam, żeby dać zdjęcie takie zaraz po urodzeniu, potem 1 miesiąc, 2, 3 itd. I może jakieś szczególne okazje typu pierwszy ząbek, pierwszy kroczek...
A jak ktoś będzie chciał się pochwalić , to zawsze może wrzucić tutaj zdjęcie
Dobrze, że Grzesiulek ma się dobrze

Stary 2010-02-01, 20:41   #1165
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Madzia Brombi pomysl elegancki daj logina i haslo na pw

Tomek po szczepieniu mi ol dnia przespal a teraz oczy jak 5zl i gada z karuzelka. Tz nie ma.. powinien wlasnie konczyc lekcje wiec moze na 22:00 bedzie w domu.. a ja cos by zjadla ale sama nie wiem co..

no i ogladam sobie foteliki samochodowe 9-18kg

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:43   #1166
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia Brombi pomysl elegancki daj logina i haslo na pw
Pomysł był Twój
My się tylko zajęłyśmy organizacją

Stary 2010-02-01, 20:50   #1167
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysł był Twój
My się tylko zajęłyśmy organizacją
oj nie moj galeria dzieciaczkow byla twoim pomyslem.. ja tylko pomysl dalam z ulokowaniem

Stary 2010-02-01, 20:55   #1168
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie moj galeria dzieciaczkow byla twoim pomyslem.. ja tylko pomysl dalam z ulokowaniem
Galeria dzieciaczków to była zdaje się Madzi pomysłem

Jaki fotelik planujesz kupić?
My się na pewno szybko przesiądziemy do tego większego, bo w tym mi się ciągle wydaje że mu niewygodnie

Stary 2010-02-01, 21:18   #1169
kropka241
Zakorzenienie

Brombusiu mysle nad roemerem king lub recaro young expert choc pewnie mi sie jeszcze zmieni.. musze sprawdzic jak wychodza w nich testy na mondeo.

masz racje to Madzi sie naleza brawa za pomysl

ja juz dodalam fotki ksieciunia ale ladniej sie oglada zdjecia jak sie jest zalogowanym jako gosc

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-02-01 o 21:21
Stary 2010-02-01, 21:35   #1170
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja juz dodalam fotki ksieciunia ale ladniej sie oglada zdjecia jak sie jest zalogowanym jako gosc
Wiem, bo oglądałam
I Zebra już Piotrusia wkleiła też

A co do fotelika, to mi się maxi cosi tobi podoba, ale cena już mniej

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Ten recaro fajny jest, taki wygodny się wydaje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości