|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Brombi, Ty też przeciwko mnie? ![]() ![]() ![]() A album zakładaj! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Aniulka współczuje tych przejśc- ja miałam podobną sytuacje z połzożna która zaniedbała pępek ale naszczęscie byłam u pediatry która zwróciła uwagę na pępek i dała nam maść z antybiotykiem wiec udało sie bez szpitala.
Madzia mam nadzieje ze to tylko kiepski dzien Grzesia a nie żaden wirus ![]() Kropeczko brawa dla dzielnego Tomusia. ![]() ![]() agusia ucałuj swojego 3-miesięcznego synusia od cioci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Pietrusia, Kropka, Brombi,Malinka W imieniu Fificzka dziekujemy bardzo za komplementy
![]() ![]() ![]() ![]() Kropciu zazdroszcze ze Tomus byl taki grzeczny na szcepieniu ![]() Brombi zakladaj album zakladaj ![]() Malinko Filipcia ucaluje od cioci zaraz jak sie obudzi ![]() ![]() ![]() ![]()
#1145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki macie piękne dzieciaczki
![]() A wiecie co? ![]() ![]() ![]() Mam depreche - jestem gruba!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Aniulka i Madziawikp wspolczuje tego latania po szpitalach. Aniulka a ta polozna to bezczelna albo tepa jakas. Zeby nie zauwazyc pepuszka ![]() Ola nie mam NK, usunelam juz jakis czas temu. Ale moze jakies fikcyjne konto sobie zaloze ![]() ![]() ![]() Agusia i Brombi slodziutkie te Wasze Filusie i Fifcie. I oboje lubia lezec na brzuszku ![]() ![]() Brombi pytalas mnie o te pieluszki baby dream. Jak narazie mam pampersy New born i baby dream *jedynki). I powiem Ci, ze porownujac te pieluszki nie widze, zeby baby dream wcale nie sa gorsze. Sa moze troszke bardziej twarde. A na chwile obcena to dla mojej Malutkiej nawet lepsze, bo z New born juz bedem usiala zrezygnowac bo sa za male. A te Baby dream wieksze. Ale nie pozostawiaja odciskow i nie uczulaja choc nei wiem czy pieluszki moga uczulac). Ja bede ich kupowala razem z pampersami i uzywala na zmiane. Poza tym te baby drem (28 sztuk) w Rossmanie sa po 13 zł wiec tanie ![]() a jeszcze musze wyprobowac Huggiesy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Agusia najlepszego dla Filipcia
![]() A pamiatam jakby to dzis było jak mi smska przeslalas ze urodzilas Gdzie Karenina??????
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |||
Zadomowienie
|
heloł
Brombi-Fi to mały przystojniacha jest, bedzie miał branie, ze hej!! Agusia-śliczny Synuś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() juuuuuż owoce????? ![]() Sexy- wg mnie jak dziecko głodne to płacze! skąd ten lekarz tą terię wytrzasnął? ![]() no jasne ![]() olalicious- nie przejmuj się, drugi bobas będzie podobny do Ciebie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-02-01 o 16:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
Aniulka no my tak już od kilku dni kładziemy.. Może od tygodnia
![]() ![]() Ja bym słuchała tego co mowią w szpitalu a nie tego co gada taka położna.. I jeszcze to MOŻE NA RAZIE... Może na razie niech ona zajmie się czymś innym a nie pracą przy dzieciach ![]() Ela... nie skurczyła się miara... ja żem jest gruba!!! ![]() Dopisałam się do wątku o odchudzaniu ![]() A Tż mi kupił snikersa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
ide na allegro poszukać jakichś może leżaczków do dzieciaczków któraś mamusia tu już mi kiedyś pisała że ona ma taki leżaczek i kładzie maluszka po jedzonku żeby sie mleczko uleżało i żeby sie tak nieulewało po jedzonku
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Wpadam się tylko przywitać, dziś byliśmy na szczepionkach. Przy pierwszej malutka nawet nie zauważyła ukłucia, ale przy drugiej króciutko zapłakała, ale za to tak jak nigdy dotąd ![]() ![]() edit. I na przeglądzie podwozia dziś byłam ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-02-01 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W zwiazku z tym ja mam pytanie ile ml odciągniętego mleczka wypija Twoja Ksieżniczka? I jeszcze jedno pytanko do mamuś, ktore podawały maleństwom żelazo, maleństwa miały problemy z kupą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fajnie! będę o was wtedy myśleć! Cytat:
![]() ![]() dzięki za zaproszenie na NK ![]() Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2010-02-01 o 19:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byliśmy u pediatry- mały warzy 4,5 kg. Zeschizowała mnie znowu żółtaczką:\ z jednej strony mówiła, ze widać że schodzi z drugiej, że za długo ja ma i mam dość.... Przez te wszytskie stresy prawdopodobnie mam problem z pokarmem, bo stało się to w przeciągu chwili... Moja babcia z nerwów straciła całkowicie pokarm i to tak od razu. Jak pisałam miałam dawać nutramigen, dawałam z dobę ale wymiękłam jak mały tak się krzywił przy nim i pluł... dobrze, że tamten lekarz mi objaśnił, że to nieporozumienie i Bebilon już wchłonął ze smakiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilke, jutro Was doczytam
![]() Mamusie jak wyglądają potówki? ![]() ![]() ![]() Bo Iwo ma na czole i główce czerwone kropeczki i ja nie wiem czy to potówki czy jakaś wysypka? ![]() Prosze o odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Samanthha nie wiem ale mój ma takich troche jakby krostek czerwonych, zwłaszcza na czólku takie skupisko się ich zrobiło
![]() a to się i tu pochwalę małym i mnOm ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-02-01 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Sam, potówki to ja nie wiem
![]() Założyłam album na albumik.pl. Jak będziemy wklejać zdjęcia? Tam można zakładać galerie, może zrobimy tak, że każda Mamusia założy galerię, nazwie ją imieniem swojego dziecka i w nawiasie nick z wizażu i będzie dodawać zdjęcia z kolejnych miesięcy? Co Wy na to? Ja mogę zrobic na początek żeby wiadomo było co i jak, podam Wam na PW nazwę i hasło, a Wy będziecie same tworzyły galerie swoich dzieci i wklejały zdjęcia? Młody marudzi i spać nie chce ![]()
![]() |
#1160 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie zabawki polecacie dla maluszków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
Zebra no właśnie u nas tak samo to wygląda
![]() I się zastanawiam czy to nie potówki bo mam wrażenie że robią się bardziej czerwone jak Iwo sie spoci podczas spania.. Nie przegrzewam go ale jest owijany w kocyk bo atakują go NIE WIADOMO CZYJE RĘCE (jego) i się ich boi i trzeba go ochronić ![]() ![]() ![]() I nie wiem co to.. eh.... Ide ogladać samych swoich ![]() ![]() Do jutra mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko tak na wstępie - dziewczyny nie wklejajmy zdjęc wielu tylko np. 1-2 z jednego miesiąca tak aby widziec jak dzieciaczki sie rozwijają, jak rosna i się zmieniaja to taka moja sugestia dzieciaki sie pospały - Iza nam padła nawet nie zdarzyłam jej umyc, wygłupiała się z TZ nałóżku i patrze a ona śpi ![]() dziś było OKi - mały nawet sporo zjadł ![]() trochę mu się ulało ale czasem tak mus ie robiło juz ale pirdzioszki puszczał jak z karabinu wczorajsze kłopoty, odbijanie i prutki to moze po biostyminie - bo kazała nam dawac 1 ampułke na czczo a w ulotce pisze, ze polowa ampułki i dzis ja mu dałam polowe i jest lepiej tylko te problemy z dziasełkami - matko kochana jak go mecza, a jak sie sam urazi to jest darcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Też myslę, że to potówki...
Wymordowałam piersi dla 50 ml żeby ulżyć... łeee gdzie moje mleko... Daje któraś mamusia dzidzi Bebilon ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ktoś będzie chciał się pochwalić ![]() ![]() Dobrze, że Grzesiulek ma się dobrze ![]()
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Madzia Brombi pomysl elegancki
![]() ![]() Tomek po szczepieniu mi ol dnia przespal a teraz oczy jak 5zl i gada z karuzelka. Tz nie ma.. powinien wlasnie konczyc lekcje wiec moze na 22:00 bedzie w domu.. a ja cos by zjadla ale sama nie wiem co.. no i ogladam sobie foteliki samochodowe 9-18kg ![]()
#1166 |
Zakorzenienie
|
Pomysł był Twój
![]() My się tylko zajęłyśmy organizacją ![]()
#1167 |
Zakorzenienie
|
oj nie moj
![]() ![]()
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki fotelik planujesz kupić? My się na pewno szybko przesiądziemy do tego większego, bo w tym mi się ciągle wydaje że mu niewygodnie ![]()
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Brombusiu mysle nad roemerem king lub recaro young expert choc pewnie mi sie jeszcze zmieni.. musze sprawdzic jak wychodza w nich testy na mondeo.
masz racje to Madzi sie naleza brawa za pomysl ![]() ja juz dodalam fotki ksieciunia ale ladniej sie oglada zdjecia jak sie jest zalogowanym jako gosc ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2010-02-01 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Zebra już Piotrusia wkleiła też ![]() A co do fotelika, to mi się maxi cosi tobi podoba, ale cena już mniej ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Ten recaro fajny jest, taki wygodny się wydaje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.