|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Naprawdę nie jest zle! Masz całkiem niezłe nogi i możesz chodzic w krotkich spodniczkach! Wierz mi,ze niektóre z nas mają gorzej - np ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Raczkowanie
|
ja się załamuję Wami. jak aj bym miała takie nogi jak Wy to bym całowała podłogę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Raczkowanie
|
Izooncia, Twoje nogi są bardzo ladne! Co z tego, że masz przerwę między kolanami; Twoje nogi są zgrabne, naprawdę! Na Twoim miejscu cieszylabym się z przerwy między udami i szczuplej sylwetki
![]() Wydaje mi się, że Twoje nogi wyglądają lepiej tak jak teraz, niż gdyby lączyly Ci się kolana, bo wtedy nie wyglądaloby to naturalnie ![]() ZAZDROSZCZĘ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Przyczajenie
|
![]() Nawet nie wiem czy krzywe czy grube czy co ...? Sama jestem szczupła a nogi masakra , szczególnie łydki ;( ;( co wy mysliciee ? ![]() Wogóle zobaczcie , wyglądaja jak dwie nogi nie do pary straszna roznica :/ Edytowane przez Kotekx3 Czas edycji: 2010-01-31 o 15:09 Powód: nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Raczkowanie
|
Kotex3, to chyba lekkie X-y, prawda? Czy grube, trudno powiedzieć, bo nie ma porónania z sylwetką, ale ćwiczenia na ten typ nóg są proste: godzinami siedzieć 'po turecku'
![]() ![]() ![]() No więc myślę, że na X powinno pomóc ![]() Edytowane przez Vika 92 Czas edycji: 2010-01-31 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI Edytowane przez Aaliyah1981 Czas edycji: 2010-01-31 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Przyczajenie
|
Ale Ja Jestem Dosc Aktywna , Mam 160 wzrostu i waże 50 kg :/
Tylko takie mam nogi , to nawet nie jest tłuszcz bo jak się dotknie to czuć mięśnie Dx |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Raczkowanie
|
A ja jadę w kwietniu na koncert, chcialam sukienkę do kolan zalożyć... ale chyba w spodniach pojadę
![]() tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba moich nie widziałaś jakieś 2 strony wcześniej... Wg mnie wy wszystkie macie normalne nogi. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3912 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Z!elOna , uwierz mi wolałabym mieć takie nogi jak ty . Moje są okropne , teraz to nawet wstydze się nosić spodnie bo i tak to widać ... :/ Vika92 , myślałam że są grube ale właśnie chodzi o to że brzuch mam płaski na boczkach nie mam dużo tłuszczu ( nawet czuć i widać kośći ) i uda też nie są takie złe ani ramiona praktycznie nie mam takiej partii ciała która byłaby 'gruba' Dlatego te łydki ak odstają ... :< Edytowane przez Kotekx3 Czas edycji: 2010-01-31 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jakie dokladnie robisz cwiczenia na lydki???
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Przyczajenie
|
Stanie na schodku i podnoszenie sie na palcach
i Staje sie w rozkroku zniza troche i najlepiej z ciezarkiem w reku podnoszenie sie tez na palcach ... ![]() Wyczytalam o nich na forach i pomyślałam że i tak nie nosze spódnic to nie zaszkodzi jak spróbuje gorzej byc nie morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Przyczajenie
|
Kurcze, nie wiem, dzięki dziewczyny, że tak piszecie, ale czasami naprawdę mam ochote chodzić tylko w spodniach a te wszystkie krótkie spodenki i spódniczki wyrzucić. Bo tak sobie mówię, co z tego że szczupła jestem jak mam krzywe giry i jeszcze bardziej to widać. Muszę porobić jakieś ćwiczenia, wyrzeźbić te krzywe patyki jesli się da, czy przytyć, cokolwiek, czy wogóle cos moze jeszcze na to pomóc? -.-' Pewnie do końca życia będę się męczyć z tym problemem i mieć kompleks. A niektóre dziewczyny mają takie zgrabne i do tego proste nogi... Jak im zazdroszczę.
KOTEKX3 Ty nie masz krzywych ani jakichś grubych nóg, są normalne. Nawet nie widać krzywizny żadnej specjalnie. I tak jak Aaliyah pisze, można po prostu trochę poćwiczyć na te nóżki. Z!IELONA, Ty też masz normalne nogi, nie widać u Ciebie tego przejścia tragicznego między łydką a kolanem, bo masz zupelnie delikatnie i płynnie, a u mnie to widać jak cholera -.-' Aaliyah a miałaś może gdzieś wstawioną jakąś fotkę nóżek? Może masz rację, nie warto rezygnować teraz z tych wszystkich spódniczek, jestesmy dziewczynami powinnysmy to wykorzystac tylko czasami po prostu nie widzę sensu bo co za "ladny" widok z moich dwóch krzywiaków . Już nawet próbuję nie patrzeć, czy ktoś obserwuje moje nogi bo cały czas mi się wydaje, że słyszę myśli czlowieka "ale krzywe." eeeeh ![]() Edytowane przez izooncia Czas edycji: 2010-01-31 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Raczkowanie
|
ja juz opracowałam mj steper co do łydek. Wem już jak robic cwiczenie by po dosłownie chwili łydki aż bolały! ogólnie robie po ok 2000 stepów nieraz więcej i jest ok ale robiąc tą techniką łyski mi chce wyskoczyć po chwili
![]() ja muszę wyrobić łydkę i zgubić uda choć będzie ciężko, u mnie w rodzinie masywne uda to standard. Niekóre z Was nają np przekrzywione troszkę kolana, ale ogólnie nogi macie ładne, ładny zgdabny kształt. ja bym śmigała z takimi nogami w spódniczce. Taniec napewno doda ładnego wyglądu, ale i tak możesz spokojne odkrywać swoje nóżki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, macie świetne nogi !
Spójrzcie tylko na nogi Katherine Heigl . Nosi spódniczki, krótkie sukienki a ma nogi bardzo krzywe. Zauważyłam w filmie "Tata i małolata" oraz "Brzydka prawda" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
No bez przesady. O Pameli Anderson czy Kate Moss można powiedzieć ze mają krzywe nogi, ale Katherine Heigl? Ma zgrabne i długie nogi, poniżej jej foto
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
albo tu:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dwa lat temu na koloniach śmieliśmy się wszyscy z krzywych nóg opiekuna xD ktoś kazał mu je złączyć, żeby sprawdzić czy ma proste. Później spróbowałam sama w łazience i przeżyłam szok! Miałam takie nogi jak on ;( po złączeniu stup przypominały literę O ! Strasznie szeroko ;( Nic z tym nie robiłam, dopiero jakoś miesiąc temu może postanowiłam je "naprawić". Codziennie pięć minut starałam się je złączyć w kolanach (jednocześnie kolana kierując na zewnątrz i stopy razem). Na początku cholernie bolało. Ale stwierdziłam,że jakoś to wytrzymam. Teraz (po miesiącu) moje nogi jak złączę je tak naturalnie to maja może przerwę góra 2 cm (to nic w porównaniu z tym co było wtedy). Ale też potrafię je tez złączyć w kolanach bez większego problemu ![]() ![]() Tylko jest jedno ale. Nie wiem czy to dobrze czy niedobrze, ale moje nogi zaczęły się łączyć po takim pstryknięciu w kolanie xD Nic to nie bolało ale odczułam jakby coś się tam przestawiło xD Chyba sobie nic nie uszkodziłam, nie? A i mam jeszcze jedno małe pytanko. Czy da się jakoś "zredukować" dziurkę między udami? Została mi jeszcze. nie jest taka bardzo duża ale jest ;/ Chyba nigdy nie da się dokładnie zlikwidować tej wady ;( Wiecie może jak stawiać stopy przy chodzeniu? Hehe ale napisałam. Dziękuję jeśli ktoś przeczyta moje wypociny xD i odpowie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Przyczajenie
|
Katherine Heigl ma zupelnie proste a do tego ladne i zgrabne nogi . -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zdjecia gdzies uciekły. w kazdym razie post 3105 str 104 czy cos z nimi mozna jeszcze zrobic? Edytowane przez kasiaaj Czas edycji: 2010-02-02 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje
![]() ![]()
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
Zabieg (jego oficjalna nazwa medyczna brzmi: osteotomia korekcyjna kości piszczelowej z zastosowaniem innowacyjnej płytki kompatybilnej z tkanką kostną pacjenta), przeprowadzony w nowatorskiej technologii nazwanej System iBalance AKR (Axial Kneee Realignment) to przede wszystkim nadzieja dla tysięcy pacjentów, cierpiących na zwyrodnienia stawów kolanowych.Przełomowa technologia System iBalance AKR pozwala na uniknięcie zabiegu wymiany stawu na endoprotezę. Jest to technika pozwalająca na nieosiągalną do tej pory dokładność i bezpieczeństwo dla pacjenta. Innowacyjność polega na tym, że choremu zamiast protezy zakłada się implant, tzw. biopłytkę, kompatybilną z tkanką kostną. Jest ona zbudowana z materiału, przyjaznego kościom i nie wymaga usunięcia po wygojeniu.
Implant wykonany jest z takiego materiału, że nie jest konieczne wprowadzanie dodatkowych elementów, takich jak metalowe płytki czy śruby, stosowane przy zakładaniu endoprotezy. Standardowe endoprotezy, ponieważ są sztywne, nie gwarantują stabilności stawu, co zapewnia w 100 procentach nowatorski implant. Zmodyfikowane zostały także narzędzia stosowane podczas operacji.. Zaprojektowano je tak, aby jak najbardziej precyzyjnie przygotować pole operacyjne – najpierw wycina się fragment z kości piszczelowej, potem w jego miejsce zakłada biopłytkę, mocując go tzw. kotwicami. Niestety na razie operacje korekcyjne kości piszczelowej z zastosowaniem innowacyjnej płytki nie są refundowane. Koszt zabiegu, wraz z implantem, wynosi ok. 8 – 10 tys. zł.zabieg wykonuje w Warszawie dr.Konrad Słynarski tel.(22)8184242. jesli to zabieg to powinien byc duzo bezpieczniejszy niz operacja |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy dzięki jeździe na łyżwach można jakoś wyrobić mięśnie łydek ?
#3930 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
chyba wczesniej wstawialam fotki rendgenowskie wlasnie z tego zabiegu ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.