![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Mi się podobają takie nowoczesne domy, ale tak do pooglądania. Coś z nowocześniejszych rzeczy, które chciałabym umieścić w domu/mieszkaniu? Bardzo podoba mi się np. taka tapeta w esy floresy na ścianie z łóżkiem, stołem w kuchni czy różne kolory ścian. Natomiast nie chciałabym łączyć salonu z kuchnią. Co nowoczesnego w kuchni? Kiedyś wpadło mi w oko fajne ułożenie mebli. Na jednej ścianie blaty z kuchenką, lodówką, zlewem, szafki, a kawałek przed tym, bardziej na środku jest jeden samodzielny duży prostokątny blat, z szafkami, półkami i szufladami
![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-01 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie rozwiązanie jest chyba popularne na zachodzie, w wielu amerykańskich filmach to widzę, ale kuchnia musi być raczej duża do tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Czemu niezależność jest minusem?
Tak pytam w odniesieniu do plusów i minusów wypisanych przez Olke. Jak dla mnie to plus, że chłopak ma swoje zdanie, potrafi je wyrazić i zrealizować, nawet wbrew swojej dziewczynie. Znaczy, że ma charakter, a nie jakieś ciepłe kluchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nooooo....ja chyba serio zachoruję.
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
Ilsa...narzekać każdy potrafi, ale ruszyć tyłeczek i poćwiczyć to już niestety ciężko...
ja też idealna nie jestem i mam cellulit na tyłku i małe cycki i inne rzeczy, ale przynajmniej coś próbuję w tym kierunku robić żeby ich nie było - bardzo łatwo tyję, gorzej z chudnięciem chociaż ostatnio 5 kg gdzieś zapodziałam i jestem sflaczała. nie rozpaczam tylko idę na siłownie i nie oczekuję ohów i ahów jaka to śliczna jestem - bo to nie o to chodzi. na ramiona i tłuszczyk wystarczy skakanka [max 20 zł](jak nie masz prawdziwej to skaczesz jakbyś ją miała = 0zł ), hantle [ok 20zł](jak nie masz to weź dwie butelki 1,5 kg wody albo inne obiążenia = 2,5zł) Na wiosnę zakładasz adidasy i idziesz biegać - koszt 0zł jeżeli masz adidasy i jakikolwiek dres. Tym sposobem zaczynasz coś robić - to już dużo. Tylko decyzja należy do Ciebie... Ja słodzić nie będę, bo od Was tego też nie oczekuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że będę miała możlwość mieszkania w mieszkaniu z dużą/większą kuchnią, gdzie dałoby się tak umeblować
![]() ![]()
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domek śliczny, tylko ja jakoś bałabym się, że mało trwały, wytrzymały i nie na długie lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
To i ja poproszę, o 12.30
![]() I mnie się ten Tyberiusz podoba ![]() ![]() A co do nowoczesnych domów - zgadzam się z Claris, Motylkiem i Medeline ![]()
#1778 |
Zakorzenienie
|
SZÓSTY - ostatni raz próbuję to napisać, za każdym razem mi kumpel pisze na FB i mi kursor znika, wciskam Backspace i po poście :/
Claris, za mnie też trzymaj! ![]() ![]() ![]() Ilsa, my sobie same krzywdę robimy tymi kompleksami. Był czas, kiedy porównywałam się do byłej TŻa (dziewczyny pamiętają, bo jęczałam o tym chyba kilka tygodni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-02-01 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna, może i masz rację, ale jak ja mam się wdzięczyć do niego i udawać że czuję się świetnie w swoim ciele jeśli tak nie jest ? On od razu skapuje, że coś jest nie tak. Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-01 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę spać ![]() ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-02-01 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Hawwa i Justi za Was też trzymam
![]() Ale kurde Wy pojutrze też macie za mnie, a już mam stresa-giganta, właśnie wypiłam melisę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Claris co do projektu - mało okien - za mało.
Salon będzie dosyć ciemny bo okno to co jest z przodu jest pod dachem, drugie okno zależy jak ustawicie dom na działce najprawdopodobniej bedzie na zachodzie tez malo swiatla w dzien. Dla mnie zbyt duzy hol na gorze 13 m to całkiem sporo niewykorzystanego miejsca. na górze lazienke moznaby polaczyc z ta zabudowana szafa - macie ich sporo w innych pokojach, sa duzych pojemnosci. kolejna strata miejsca. Nie myslalas zeby z kuchni zrobić wyjscie na werande? fajny pomysl przy imprezach grillowych ale wtedy trzeba by bylo inaczej rozplanować przod domu. kolejna sprawa - dach ma bardzo duze skosy = strata miejsa na pietrze = mniejsze pokoje bo pod skosem nie staniesz tylko trzeba go zabudowac itp. jak dla mnie projekt do przemyslenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że nasz ksiądz przy okazji pierwszej rezerwacji terminu nie będzie czekał że coś mu damy bo się głupio zrobi jak nie będziemy mieli......... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kąpiele biorę bardzo gorące (lubię); przekręcam wskaźnik na 50 a i tak pokazuje 67 :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Wtajemniczenie
|
Ilsa po pierwsze przesadziłaś a po drugie przesadzasz...
Przesadziłaś, bo zrobiłaś TŻtowi awanturę o tego poloneza, mówiłaś, że dziewczyna piękna, cudna, a ja na zdjęciu widzę, że rewelacji nie ma, więc nie wiem po co się foszyłaś... I niepotrzebnie psułaś atmosferę na studniówce jak naprawdę nie było powodu, serio! Przesadzasz ponieważ ja nie widzę sflaczałych ramion przez , które miałabyś wpadać w depresję. Wyolbrzymiasz, a skoro TŻtowi się podobasz to czego chcieć więcej? Ja mam na przykład brzuch praktycznie do kolan ![]() ![]() Wyluzuj dziewczyno! Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-02-01 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
Biska, a myślałaś nad Paryżanką? Może cos prostego, w stylu Madame (nie wiem jak to się pisze), La Paris bądź... http://dotlab.pl/2008/04/04/oryginal...em-do-sukcesu/
![]() ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-01 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa, patrzę na te zdjęcia - nad ramionami faktycznie możesz poćwiczyć (wskazówki Mayi bardzo cenne ![]() ![]() ![]() A ta, z którą tańczył TŻ - o którą byłaś tak zazdrosna - widać, że zamknięta w sobie dziewczyna (spójrz na jej zaciśniętą pięść na zdjęciu - ja też zawsze przyjmuję zamkniętą pozycję w trudnych dla mnie sytuacjach i ludzie od "mowy ciała" zwracają na to uwagę...).
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie dogodzisz, nie ma siły ![]() ![]() ale dziękuję ![]() ![]() Claris, szatanie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sprzedam moje cycki, kto chce kto chce ? Starczy dla każdego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki że jesteście ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Hawwa87, Ola, rusałka, claris.....
![]() podczytuję Was a muszę iść spać bo jutro o 5 pobudka bo jedziemy z TŻtem do Torunia i z powrotem.... jakiś biznes ma do załatwienia a ja jadę z nim żeby towarzyszyć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fioletowe: chcieć nie równa się dobrze wyglądać jak laska z okładki - w wakacje to troche późno nie uważasz? chyba że chcesz dobrze wyglądać w bikini za 1,5 roku...to ok. zgadzam się. zielone: kochana no z brzuszków to raczej mięśni na ramionach nie uzyskasz...jędrość straciły bo nie masz mięśni. musisz je wyrobić żeby Twoja skóra miała na czym się trzymać...jak nie masz wypełnienia w środku to będziesz miała flaczki = smutna prawda. czerwone: słyszałaś o tym że gorąca woda rozleniwia skóre, komórki, krążenie i jeszcze inne rzeczy o których teraz nie pamietam??? to że lubisz lody to nie znaczy że mozesz je jeść tonami tak samo z gorącymi kąpielami - NIE WOLNO ich brać i koniec. no chyba że chcesz ieć kłopot z pajączkami, rozszerzonymi naczynkami, sflaczałą skóra, cellulitem- tak to też od gorących kąpieli itp no to prosze bardzo. zawsze do usług Kochana ![]() Cytat:
![]() no pewnie że hoduję, nie po to apelowałam dzisiaj do brzucha o teleportacji, żeby o tym teraz zapomnieć ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
No w sumie... Jako logo mozesz wsadzić do La Paris jakąś wieżę eiffla xD Moze być też Paradis, la mode dame... Nie znam się
![]() ![]() Mayu, mnie też zjedź za brak cwiczeń ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-01 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Ilsa, hmm... ja w sumie też stopniowo i na czuja dochodziłam do tego podnoszenia. W pierwszy i drugi dzień po dziesięć - w górę przedramieniem, w górę całą ręką, w boki, na wszelkie możliwe sposoby. Potem 15 razy, potem 15 razy i 2 powtórzenia... tak, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Mówię Ci, naprawdę dużo można zrobić nie umęczając się jak koń w westernie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
frezyjko za mnie to w sr. trzymaj kciuki dopiero
![]() A w ogóle to uczę się teraz dlaczego matka nie odrzuca płodu, bo przecież to obce jakby nie było, ciekawe to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.