Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 21:56   #1771
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Mi się podobają takie nowoczesne domy, ale tak do pooglądania. Coś z nowocześniejszych rzeczy, które chciałabym umieścić w domu/mieszkaniu? Bardzo podoba mi się np. taka tapeta w esy floresy na ścianie z łóżkiem, stołem w kuchni czy różne kolory ścian. Natomiast nie chciałabym łączyć salonu z kuchnią. Co nowoczesnego w kuchni? Kiedyś wpadło mi w oko fajne ułożenie mebli. Na jednej ścianie blaty z kuchenką, lodówką, zlewem, szafki, a kawałek przed tym, bardziej na środku jest jeden samodzielny duży prostokątny blat, z szafkami, półkami i szufladami

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-02-01 o 21:58
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:59   #1772
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Mi się podobają takie nowoczesne domy, ale tak do pooglądania. Bardzo podoba mi się np. taka tapeta w esy floresy na ścianie z łóżkiem, stołem w kuchni czy różne kolory ścian. Natomiast nie chciałabym łączyć salonu z kuchnią. Co nowoczesnego w kuchni? Kiedyś wpadło mi w oko fajne ułożenie mebli. Na jednej ścianie blaty z kuchenką, lodówką, zlewem, szafki, a kawałek przed tym, bardziej na środku jest jeden samodzielny duży prostokątny blat, z szafkami, półkami i szufladami
Ja właśnie też niezbyt i w tym "naszym" projekcie są całkiem oddzielone gdzie indziej, bardzo mi się to podoba
A takie rozwiązanie jest chyba popularne na zachodzie, w wielu amerykańskich filmach to widzę, ale kuchnia musi być raczej duża do tego.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:01   #1773
Gwizdak
Zakorzenienie

Czemu niezależność jest minusem?
Tak pytam w odniesieniu do plusów i minusów wypisanych przez Olke. Jak dla mnie to plus, że chłopak ma swoje zdanie, potrafi je wyrazić i zrealizować, nawet wbrew swojej dziewczynie. Znaczy, że ma charakter, a nie jakieś ciepłe kluchy Ola, ja tak sobie pomyślałam, że może w tych Waszych nieporozumieniach to trochę o to właśnie chodzi, że Ty w jego mniemaniu robisz "zamach" na jego niezależność (np. nie idź na imprezę, nie spotykaj się z koleżanką, nie nocuj poza domem i zadzwoń do mnie zdać raport ) i dlatego tak się zachowuje - w jej obronie - strzał to jest. Mi się wydaje, że takie rzeczy jak właśnie pewność siebie, niezależność, czy z kolei uległość, to cechy charakteru, a nie cechy związku. W końcu w związku są dwie osoby, różne i dlaczego to facet ma się zmieniać pod dyktando kobiety? No jest niezależny. Jest pewny siebie i realizuje co postanowił. I trzeba to zaakceptować. Tak jak On powinien zaakceptować że Ola jest "uległa", a razem powinni dojść do tego co chcą z tym zrobić - czego od siebie wzajemnie w związku z tym oczekuję (ale nie oczekiwania w stylu: nie bądź niezależny, bo mnie to drażni i rób co Ci każę ).Wyolbrzymiam oczywiście. Ola a ja myślę, że na Twojej liście plusów zabrakło najistotniejszego plusa - że go kochasz, co widać w każdym Twoim poście (i fajną macie fotkę - też plus)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
dzień dobry

Kochane, co planujecie/kupujecie na te nieszczęsne zbliżające się Walentynki ?
ja się zaręczę
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ojjj ja sie chyba tez przeziebilam
gwizdak chyba spacer po starowce i mi nie posluzyl
nooooo....ja chyba serio zachoruję.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:02   #1774
_Maya_
Zakorzenienie

Ilsa...narzekać każdy potrafi, ale ruszyć tyłeczek i poćwiczyć to już niestety ciężko...
ja też idealna nie jestem i mam cellulit na tyłku i małe cycki i inne rzeczy, ale przynajmniej coś próbuję w tym kierunku robić żeby ich nie było - bardzo łatwo tyję, gorzej z chudnięciem chociaż ostatnio 5 kg gdzieś zapodziałam i jestem sflaczała. nie rozpaczam tylko idę na siłownie i nie oczekuję ohów i ahów jaka to śliczna jestem - bo to nie o to chodzi.

na ramiona i tłuszczyk wystarczy skakanka [max 20 zł](jak nie masz prawdziwej to skaczesz jakbyś ją miała = 0zł ), hantle [ok 20zł](jak nie masz to weź dwie butelki 1,5 kg wody albo inne obiążenia = 2,5zł)
Na wiosnę zakładasz adidasy i idziesz biegać - koszt 0zł jeżeli masz adidasy i jakikolwiek dres.
Tym sposobem zaczynasz coś robić - to już dużo.
Tylko decyzja należy do Ciebie...
Ja słodzić nie będę, bo od Was tego też nie oczekuję.
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:03   #1775
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Mam nadzieję, że będę miała możlwość mieszkania w mieszkaniu z dużą/większą kuchnią, gdzie dałoby się tak umeblować Marzy mi się szeregówka, albo mieszkanie w jakimś apartamentowcu

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-02-01, 22:05   #1776
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Biska a nie znalazłaś nic ciekawego w tym wątku z nazwami sklepów?

No pewnie

Dziewczyny tż wybrał dla nas domek http://www.centrumprojektow.eu/projekty-domy/4114/ uważam że jest idealny
co myślicie?

A poza tym mózg mi się lasuje od tej immunologii i jakaś taka zaćma, chyba 18 dni to za dużo na naukę tego
Jakoś właśnie nie znalazłam żadnej nazwy, której bym była pewna, że to ta

Domek śliczny, tylko ja jakoś bałabym się, że mało trwały, wytrzymały i nie na długie lata

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:05   #1777
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:

jutro za rusałkę i Olę trzymam
To i ja poproszę, o 12.30

I mnie się ten Tyberiusz podoba I TŻowi też
A co do nowoczesnych domów - zgadzam się z Claris, Motylkiem i Medeline

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 22:06   #1778
justyna_dt
Zakorzenienie

SZÓSTY - ostatni raz próbuję to napisać, za każdym razem mi kumpel pisze na FB i mi kursor znika, wciskam Backspace i po poście :/
Claris, za mnie też trzymaj! jutro mam ostatnie ciężkie zaliczenie + 1 wpis, chcę je odbębnić za 1 razem, choć babka mi podzieliła ten zal. na dwa, ale z kciukami wzystko możliwe potem już tylko sobotni egzamin. Więc ja też proszę o kciuki
Ilsa, my sobie same krzywdę robimy tymi kompleksami. Był czas, kiedy porównywałam się do byłej TŻa (dziewczyny pamiętają, bo jęczałam o tym chyba kilka tygodni ). TŻ dzielnie znosił, komplementował, aż w końcu nie wytrzymał. Kłóciliśmy się przez to cały czas. W końcu (po wielu poważnych słowach) przyjrzałam się jej, zauważyłam, że ma nos jak kartofel i mi przeszło trochę poza tym przestałam się przejmować wyglądem, jak się dowiedziałam, jaka jest naprawdę... Tak że wiesz Twój facet nie byłby Twoim facetem, gdybyś mu się nie podobała, ale jak będziesz dalej na siebie narzekać, to Cię rzuci, bo uzna, żeś zrzęda.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:07   #1779
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Oglądam domki to pokażę,co nam się marzy
Co do nowoczesnych domów i nowoczesnego urządzenia wnetrz to mi się to z kolei niezbyt podoba.Siostra TŻa ma taki nowoczesny i ogromny dom...i w ogóle nie jest przytulny.Czuję się tam jak w jakimś domku urządzonym na potrzeby magazynu o wystroju wnętrz,a nie jak w domu.Bardzo podoba mi się za to dom Teściów- elegancki, na parterze mają głównie antyki i w ogóle jest baaardzo przytulny. Nasz domek też jest elegancki i przytulny,chociaż antyków nie mamy
Motylku mi też się duże domy nie podobają. Taki 150 m2 to max. Moim zdaniem dom ma być do mieszkania a nie do sprzątania. I chciałabym, żeby mój był w środku "ciepły" w odcieniach beżu i czekolady Nie samo szkło i metal Po prostu nie lubię dębowych mebli i tego typu rzeczy, kojarzy mi się z nowobogactwem I bibelotów też nie lubię. Najchętniej wszystko bym pochowała a na komodzie postawiła tylko wazon z ciętymi kwiatami, a w kuchni fajnie wyeksponowane eleganckie pojemniki na przyprawy. Ale to dobrze, że każdy ma inny styl, bo świat byłby nudny. W domku Claris pasowałby mi kominek i pokoik na poddaszu a w takim eleganckim skórzane brązowe sofy

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:08
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:07   #1780
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Ilsa...narzekać każdy potrafi, ale ruszyć tyłeczek i poćwiczyć to już niestety ciężko...
ja też idealna nie jestem i mam cellulit na tyłku i małe cycki i inne rzeczy, ale przynajmniej coś próbuję w tym kierunku robić żeby ich nie było - bardzo łatwo tyję, gorzej z chudnięciem chociaż ostatnio 5 kg gdzieś zapodziałam i jestem sflaczała. nie rozpaczam tylko idę na siłownie i nie oczekuję ohów i ahów jaka to śliczna jestem - bo to nie o to chodzi.

na ramiona i tłuszczyk wystarczy skakanka [max 20 zł](jak nie masz prawdziwej to skaczesz jakbyś ją miała = 0zł ), hantle [ok 20zł](jak nie masz to weź dwie butelki 1,5 kg wody albo inne obiążenia = 2,5zł)
Na wiosnę zakładasz adidasy i idziesz biegać - koszt 0zł jeżeli masz adidasy i jakikolwiek dres.
Tym sposobem zaczynasz coś robić - to już dużo.
Tylko decyzja należy do Ciebie...
Ja słodzić nie będę, bo od Was tego też nie oczekuję.
no właśnie chodzi o to, że ja nie mogę tak zwyczajnie schudnąć. Nie jest tak, że nie chce mi się ruszyć tyłka ale jak widać jak chudnę to zostaje nadmiar skóry i ramiona wyglądają na sflaczałe i stare. Chciałabym się dowiedzieć co robić, by ujędrnić ciało, może to źle że biorę takie gorące kąpiele ?
Justyna, może i masz rację, ale jak ja mam się wdzięczyć do niego i udawać że czuję się świetnie w swoim ciele jeśli tak nie jest ? On od razu skapuje, że coś jest nie tak.

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:09
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:09   #1781
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no właśnie chodzi o to, że ja nie mogę tak zwyczajnie schudnąć. Nie jest tak, że nie chce mi się ruszyć tyłka ale jak widać jak chudnę to zostaje nadmiar skóry i ramiona wyglądają na sflaczałe i stare. Chciałabym się dowiedzieć co robić, by ujędrnić ciało, może to źle że biorę takie gorące kąpiele ?
To jaki sport uprawiasz, co ćwiczysz i jak często? co robisz poza kąpielami?

idę spać Dobrej nocy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:12
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 22:13   #1782
Claris
Zakorzenienie

Hawwa i Justi za Was też trzymam
Ale kurde Wy pojutrze też macie za mnie, a już mam stresa-giganta, właśnie wypiłam melisę
Stary 2010-02-01, 22:13   #1783
_Maya_
Zakorzenienie

Claris co do projektu - mało okien - za mało.
Salon będzie dosyć ciemny bo okno to co jest z przodu jest pod dachem, drugie okno zależy jak ustawicie dom na działce najprawdopodobniej bedzie na zachodzie tez malo swiatla w dzien.
Dla mnie zbyt duzy hol na gorze 13 m to całkiem sporo niewykorzystanego miejsca. na górze lazienke moznaby polaczyc z ta zabudowana szafa - macie ich sporo w innych pokojach, sa duzych pojemnosci. kolejna strata miejsca.
Nie myslalas zeby z kuchni zrobić wyjscie na werande? fajny pomysl przy imprezach grillowych ale wtedy trzeba by bylo inaczej rozplanować przod domu. kolejna sprawa - dach ma bardzo duze skosy = strata miejsa na pietrze = mniejsze pokoje bo pod skosem nie staniesz tylko trzeba go zabudowac itp.
jak dla mnie projekt do przemyslenia
Stary 2010-02-01, 22:15   #1784
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
frezyjko my nic nie daliśmy, nawet nie zastanawialiśmy się nad tym, czy to trzeba coś dawać, no i nic nie mówił

jutro za rusałkę i Olę trzymam
dzięki za odpowiedź!
mam nadzieję że nasz ksiądz przy okazji pierwszej rezerwacji terminu nie będzie czekał że coś mu damy bo się głupio zrobi jak nie będziemy mieli.........
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:18   #1785
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
To jaki sport uprawiasz, co ćwiczysz i jak często? co robisz poza kąpielami?

idę spać Dobrej nocy
no chodzę na kobiecy fitness i dużo spaceruję po mieście i galeriach z TŻ, oprócz tego chciałabym w wakacje zapisać się na siłkę razem z nim i może te wasze 1000 brzuszków codziennie powinnam zacząć robić ? Ale na ramiona to nijak pomoże, straciły jędrność przez jo-jo
Kąpiele biorę bardzo gorące (lubię); przekręcam wskaźnik na 50 a i tak pokazuje 67 :|

Stary 2010-02-01, 22:19   #1786
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris co do projektu - mało okien - za mało.
Salon będzie dosyć ciemny bo okno to co jest z przodu jest pod dachem, drugie okno zależy jak ustawicie dom na działce najprawdopodobniej bedzie na zachodzie tez malo swiatla w dzien.
Dla mnie zbyt duzy hol na gorze 13 m to całkiem sporo niewykorzystanego miejsca. na górze lazienke moznaby polaczyc z ta zabudowana szafa - macie ich sporo w innych pokojach, sa duzych pojemnosci. kolejna strata miejsca.
Nie myslalas zeby z kuchni zrobić wyjscie na werande? fajny pomysl przy imprezach grillowych ale wtedy trzeba by bylo inaczej rozplanować przod domu. kolejna sprawa - dach ma bardzo duze skosy = strata miejsa na pietrze = mniejsze pokoje bo pod skosem nie staniesz tylko trzeba go zabudowac itp.
jak dla mnie projekt do przemyslenia
Kurcze to rzeczywiście może być prawda przekażę tżtowi co on na to, bo ja ciemnego domu nie chcę, chyba że w salonie dowalić jeszcze okna na tej tylnej ścianie, pewnie można. no i te skosy... a co do wyjścia z kuchni to napewno bym nie chciała. Dziękuję za cenne uwagi
Stary 2010-02-01, 22:19   #1787
pagka
Wtajemniczenie

Ilsa po pierwsze przesadziłaś a po drugie przesadzasz...
Przesadziłaś, bo zrobiłaś TŻtowi awanturę o tego poloneza, mówiłaś, że dziewczyna piękna, cudna, a ja na zdjęciu widzę, że rewelacji nie ma, więc nie wiem po co się foszyłaś... I niepotrzebnie psułaś atmosferę na studniówce jak naprawdę nie było powodu, serio!
Przesadzasz ponieważ ja nie widzę sflaczałych ramion przez , które miałabyś wpadać w depresję. Wyolbrzymiasz, a skoro TŻtowi się podobasz to czego chcieć więcej? Ja mam na przykład brzuch praktycznie do kolan ale wiem, że TŻtowi się podobam więc nie histeryzuję z powodu nadmiernej ilości tłuszczu (chociaż sama wiem, że powinnam coś z tym zrobić ).
Wyluzuj dziewczyno!
Cytat:
To mi się spodobało hodujesz cycki ?

Edytowane przez pagka
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:22
pagka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:23   #1788
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Biska, a myślałaś nad Paryżanką? Może cos prostego, w stylu Madame (nie wiem jak to się pisze), La Paris bądź... http://dotlab.pl/2008/04/04/oryginal...em-do-sukcesu/ może to domeny itd, ale zawsze jakaś ciekawa wskazówka do utworzenia nazwy Albo np przetłumaczyć "dobry/trafiony zakup" na francuski i też coś wyjdzie xD

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:32
Stary 2010-02-01, 22:24   #1789
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Hawwa i Justi za Was też trzymam
Ale kurde Wy pojutrze też macie za mnie, a już mam stresa-giganta, właśnie wypiłam melisę
Oczywiście, że w środę trzymamy za Ciebie kciuki

Ilsa, patrzę na te zdjęcia - nad ramionami faktycznie możesz poćwiczyć (wskazówki Mayi bardzo cenne ), ale poza tym nie powinnaś mieć żadnych kompleksów względem tych dziewczyn, które dałaś dla porównania Ładna z Ciebie dziewczyna

A ta, z którą tańczył TŻ - o którą byłaś tak zazdrosna - widać, że zamknięta w sobie dziewczyna (spójrz na jej zaciśniętą pięść na zdjęciu - ja też zawsze przyjmuję zamkniętą pozycję w trudnych dla mnie sytuacjach i ludzie od "mowy ciała" zwracają na to uwagę...).

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-02-01, 22:25   #1790
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
no chodzę na kobiecy fitness i dużo spaceruję po mieście i galeriach z TŻ, oprócz tego chciałabym w wakacje zapisać się na siłkę razem z nim i może te wasze 1000 brzuszków codziennie powinnam zacząć robić ? Ale na ramiona to nijak pomoże, straciły jędrność przez jo-jo
Kąpiele biorę bardzo gorące (lubię); przekręcam wskaźnik na 50 a i tak pokazuje 67 :|
Kobieto, jakie nasze 1000 brzuszków? Do tego trzeba organizm stopniowo przyzwyczajać! Ja niegdyś robiłam po 500 brzuszków dziennie bez problemu, a teraz ledwo 100 z przerwami i mam zakwasy - wyszłam z formy, a dawna ilość byłaby samobójstwem. Jak narzekasz na obwisy na ramionach, to ja gorąco naprawdę polecam dwie butelki 1,5 l wypełnione wodą i podnoszenie. Ja tak w 1,5 miesiąca wyrobiłam sobie piękne, zgrabne ramiona.

Stary 2010-02-01, 22:32   #1791
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Biska, a myślałaś nad Paryżanką? Może cos prostego, w stylu Madame (nie wiem jak to się pisze), La Paris bądź... http://dotlab.pl/2008/04/04/oryginal...em-do-sukcesu/ może to domeny itd, ale zawsze jakaś ciekawa wskazówka do utworzenia nazwy
La Paris - podoba mi się, tylko nie wiem czy to dobra nazwa na sklep odzieżowy?

No nie dogodzisz, nie ma siły

ale dziękuję

Claris, szatanie! Wkręciłaś mi oglądanie projektów i co? tylko się dołuję przez to...

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:33   #1792
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to rzeczywiście może być prawda przekażę tżtowi co on na to, bo ja ciemnego domu nie chcę, chyba że w salonie dowalić jeszcze okna na tej tylnej ścianie, pewnie można. no i te skosy... a co do wyjścia z kuchni to napewno bym nie chciała. Dziękuję za cenne uwagi
o widzisz, mówiłam to samo ale wystarczy dać to komuś do poprawek a nie później urządzać kłótnie jak moi o to, że mama nie lubi zamykać okiennic

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Przesadzasz ponieważ ja nie widzę sflaczałych ramion przez , które miałabyś wpadać w depresję. Wyolbrzymiasz, a skoro TŻtowi się podobasz to czego chcieć więcej? Ja mam na przykład brzuch praktycznie do kolan ale wiem, że TŻtowi się podobam więc nie histeryzuję z powodu nadmiernej ilości tłuszczu (chociaż sama wiem, że powinnam coś z tym zrobić ).
Wyluzuj dziewczyno!

no ale jak teraz się nie zabiorę za siebie to po ciąży będzie jeszcze gorzej a nie chcę wyglądać jak jego matka
sprzedam moje cycki, kto chce kto chce ? Starczy dla każdego

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ilsa, patrzę na te zdjęcia - nad ramionami faktycznie możesz poćwiczyć (wskazówki Mayi bardzo cenne ), ale poza tym nie powinnaś mieć żadnych kompleksów względem tych dziewczyn, które dałaś dla porównania Ładna z Ciebie dziewczyna

A ta, z którą tańczył TŻ - o którą byłaś tak zazdrosna - widać, że zamknięta w sobie dziewczyna (spójrz na jej zaciśniętą pięść na zdjęciu - ja też zawsze przyjmuję zamkniętą pozycję w trudnych dla mnie sytuacjach i ludzie od "mowy ciała" zwracają na to uwagę...).
no może rzeczywiście ta od tańca jakaś dziwna ale ta ładna jest ładna ale nawet na nią nie zwrócił uwagi. Nie mogę się tak przejmować ramionami, przecież to nie tak, że nie można tego odkręcić skoro się dało że sflaczały to teraz się musi dać ciałko ujędrnić

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Kobieto, jakie nasze 1000 brzuszków? Do tego trzeba organizm stopniowo przyzwyczajać! Ja niegdyś robiłam po 500 brzuszków dziennie bez problemu, a teraz ledwo 100 z przerwami i mam zakwasy - wyszłam z formy, a dawna ilość byłaby samobójstwem. Jak narzekasz na obwisy na ramionach, to ja gorąco naprawdę polecam dwie butelki 1,5 l wypełnione wodą i podnoszenie. Ja tak w 1,5 miesiąca wyrobiłam sobie piękne, zgrabne ramiona.
ojej, a po ile godzin dziennie trzeba unosić te butelki ? I ja myślałam że skoro Kręglicka umie 1000 a nie jest żadną olimpijką to tak się powinno robić. Zaczynam od jutra i zdam relację ile się udało ;D

dzięki że jesteście

Stary 2010-02-01, 22:34   #1793
frezyjka85
Zakorzenienie

Hawwa87, Ola, rusałka, claris.....

podczytuję Was a muszę iść spać bo jutro o 5 pobudka bo jedziemy z TŻtem do Torunia i z powrotem.... jakiś biznes ma do załatwienia a ja jadę z nim żeby towarzyszyć zresztą uwielbiam z nim jeździć jest fantastycznym kierowcą!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 22:36   #1794
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
czerwone: ja się pochlastam
fioletowe: chcieć nie równa się dobrze wyglądać jak laska z okładki - w wakacje to troche późno nie uważasz? chyba że chcesz dobrze wyglądać w bikini za 1,5 roku...to ok. zgadzam się.
zielone: kochana no z brzuszków to raczej mięśni na ramionach nie uzyskasz...jędrość straciły bo nie masz mięśni. musisz je wyrobić żeby Twoja skóra miała na czym się trzymać...jak nie masz wypełnienia w środku to będziesz miała flaczki = smutna prawda.
czerwone: słyszałaś o tym że gorąca woda rozleniwia skóre, komórki, krążenie i jeszcze inne rzeczy o których teraz nie pamietam??? to że lubisz lody to nie znaczy że mozesz je jeść tonami tak samo z gorącymi kąpielami - NIE WOLNO ich brać i koniec. no chyba że chcesz ieć kłopot z pajączkami, rozszerzonymi naczynkami, sflaczałą skóra, cellulitem- tak to też od gorących kąpieli itp no to prosze bardzo.
Cytat:
Dziękuję za cenne uwagi
zawsze do usług Kochana
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Ja mam na przykład brzuch praktycznie do kolan ale wiem, że TŻtowi się podobam więc nie histeryzuję z powodu nadmiernej ilości tłuszczu (chociaż sama wiem, że powinnam coś z tym zrobić ).
Wyluzuj dziewczyno!

no to do dzieła - zacznij razem ze mną: "brzuchu do kolan zniknij i więcej nie wracaj!" zalecam tak ze 100razy dziennie - powinno pomóc

no pewnie że hoduję, nie po to apelowałam dzisiaj do brzucha o teleportacji, żeby o tym teraz zapomnieć powtarzam to jak mantrę - co godzinę
Stary 2010-02-01, 22:37   #1795
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Claris, szatanie! Wkręciłaś mi oglądanie projektów i co? tylko się dołuję przez to...
Przepraszam pomarzyć zawsze można, u nas też przecież nie wiadomo, czy to wszystko będzie tak kolorowo mimo, że trzeba przyznać, w porównaniu do innych i tak mamy dobry start, no i mam bardzo rozgarniętego, samodzielnego i pracowitego tżta, który nie siedzi z założonymi rękoma i nie czeka aż mu manna spadnie z nieba
Stary 2010-02-01, 22:38   #1796
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Hawwa87, Ola, rusałka, claris.....

podczytuję Was a muszę iść spać bo jutro o 5 pobudka bo jedziemy z TŻtem do Torunia i z powrotem.... jakiś biznes ma do załatwienia a ja jadę z nim żeby towarzyszyć zresztą uwielbiam z nim jeździć jest fantastycznym kierowcą!
Do Torunia mówisz?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-02-01, 22:38   #1797
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

No w sumie... Jako logo mozesz wsadzić do La Paris jakąś wieżę eiffla xD Moze być też Paradis, la mode dame... Nie znam się Ale jak chcesz to możemy wymyślać i wymyślać

Mayu, mnie też zjedź za brak cwiczeń bo ja flaczek kosmiczny jestem

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-02-01 o 22:41
Stary 2010-02-01, 22:42   #1798
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Do Torunia mówisz?
nom ale nawet jakbym bardzo bardzo chciała to nie ma opcji sie zatrzymac nawet na kawe wpadamy do jakiejs firmy i lecimy z powrotem bo na drugi dzien w krk znowu gdzies moj TŻ musi byc... acio??
Stary 2010-02-01, 22:43   #1799
justyna_dt
Zakorzenienie

Ilsa, hmm... ja w sumie też stopniowo i na czuja dochodziłam do tego podnoszenia. W pierwszy i drugi dzień po dziesięć - w górę przedramieniem, w górę całą ręką, w boki, na wszelkie możliwe sposoby. Potem 15 razy, potem 15 razy i 2 powtórzenia... tak, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Mówię Ci, naprawdę dużo można zrobić nie umęczając się jak koń w westernie Kręglicka jest byłą "światówką", więc musi trzymać formę, ale to jest dość kosmiczna liczba brzuszków. Jak dojdziesz do 200 (a zajmie Ci to na pewno chwilkę), to wystarczy rozciągaj się, kładź się na boku, unoś nogi, rób skłony w przód i w boki. Powtarzaj podstawówkowy wf co wieczór

Stary 2010-02-01, 22:43   #1800
Claris
Zakorzenienie

frezyjko za mnie to w sr. trzymaj kciuki dopiero

A w ogóle to uczę się teraz dlaczego matka nie odrzuca płodu, bo przecież to obce jakby nie było, ciekawe to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości