|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Uciekam dziewczyny spac,mama dala jakas tabletke na spanie,biedna ta moja mama musiala przez tydzien o zelkach wysluchiwac i sie denerwowac
Jutro ruszam do gryfic Zycze wam wszystkim kolorowych.Horo i Miskaa jeszcze raz wielkie dzieki
|
#6452 | |||
|
Rozeznanie
|
na tak dzisiaj mnie nie bylo caly dzien i nadrabiania na 2h
Cytat:
a ci sie stalo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie by bylo razem przez to przejsc ![]() |
|||
|
|
|
#6453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie no ja np. jeszcze nie spie
|
|
|
|
|
#6454 |
|
Zakorzenienie
|
dobra i ja mykam bo o 4 mam pobudke musze meza obudzic
kolorowych snow
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-01 o 23:22 |
|
|
|
#6455 |
|
Wtajemniczenie
|
pinkstar i miskaa czy mowa jest o tej lasce z teledysku co ma czarne wloski z grzywka? jesli tak, to ona jest po prostu za***ista
![]() taki wlasnie chce miec cyc ona jest najlepsza z tego teledysku, w sumie w drugim tez niezle wyglada w sumie fryzure mam podobna do niej, ale nie piersi
|
#6456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, aczkolwiek mam anatomki - a ty raczej zdecydowana na okrągłe---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
. Masz PIĘKNE piersi - cud, miód, palce lizać---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
1. Reakcja osobnicza - zależy od progu bólowego indywidualnej osoby, miejsca cięcia i miejsca umieszczenia implantu. 2. Jest kilku bardzo dobrych chirurgów plastyków - dr Skwiercz, dr Krajewski, dr Broma, dr Jarliński (kolejność przypadkowa ) oraz wielu innych...3. Przed op. - fatalne, po op. -FANTASTYCZNE |
||||
|
|
|
#6457 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() :cis za:![]() aniu wiesz co tak mnie ciekawilo czemu Ty odzywki mikserem mieszasz ( ja mam taki kubek do mieszania,ktory mi sie dzisiaj zapodzial ) ![]() I dzisiaj postanowilam miksera uzyc i ......................... ....................efekt y sa niesamowite mialam dzbanek puchu do wipicia juz w polowie bylam tak zapchana , ze reszte zostawilam ![]() Normalnie czlowiek uczy sie przez cale zycie , czemu ja tego wczesniej nie wymyslilam aniu ![]() ![]() ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-01 o 23:46 |
|
|
|
#6458 |
|
BAN stały
|
siemka wszystkim
probuje nadrobic weekendowe zaleglosci w lektorze ale to chyba nie mozliwe ...tak sie zastanawiam -czy czasem na akord tu nie pracujecie ...normalnie ilosc postow swiadczy ze wasze raczki sa sprytniejsze od tych"malych chinskich raczek co za miske ryzu zasuwaja" Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-02-02 o 00:10 |
|
|
|
#6459 |
|
Zakorzenienie
|
Utworzyłam nowy album - widać jak zmieniały się moje piersi z miesiąca na miesiąc (niestety zdjęcia są pomieszane i trzeba patrzeć na daty
![]() ) . Oj długo były paszczurowate
|
|
|
|
#6460 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() no tak...wszyscy juz sie rozeszli ...![]() ja to mam wyczucie .... ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6461 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilkę
, przez cały dzień wizaż (u mnie) szwankował .Zatem na imprezkę się nie załapałam, więc co najwyżej możemy powypijać pozostałości z kieliszków i posprzątać szybciutko , bo ja zaraz muszę iść spać (robota...)Ale podejrzewam, że na nocną zmianę przybędzie Macerata i Mya |
|
|
|
#6462 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wlasnie przejrzalam i mysle ze niema sie czym strachac...mozna tylko podziwiac ich ewolucje i ze sa piekne bez dwóch zdan!!! a przy okazji -(moze bylo juz to na forum) ale ile od operacji zajmuje piersiom osiagniecie finalnego wygladu? |
|
|
|
|
#6463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile czasu musi upłynąć do osiągnięcia ostatecznego wyglądu? 1-2 lata, aczkolwiek spotkałam się z opiniami, że implanty układają się nawet do 5 lat! |
|
|
|
|
#6464 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez zmykam |
|
|
|
|
#6465 |
|
Zakorzenienie
|
..ja to tylko wpadnę życzyć wszystkim dobrej nocki,
..bo po dość męczącym dniu nie miałam weny do pisania,i jakoś wymęczyłam do tej pory, ale już dawno powinnam wygrzewać nadwątlone ciałko w łóżeczku ![]() ..tak więc Słodkich Snów ![]()
|
#6466 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
....i nadal twierdze ze paszczorow zadnych tam nie widzialam takowe to sa u mnie ( ale mam nadzieje ze juz blizej jak dalej)1-2lata? troche dlugo.... no ale na zelki zdecydowanie dluzej czekam wiec te dwa lata to pikus jeszcze raz milej nocki |
|
|
|
|
#6467 |
|
Zakorzenienie
|
Skorpion7 i Maceratka
Kolorowych, słodkich snów |
|
|
|
#6468 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
grzej ,grzej i wygrzewaj ...termin tuz tuz wiec musisz byc wypoczeta ,zrelaksowana i gotowa na przyjecie nowych pociech milych snow zycze i trzymam kciuki |
|
|
|
|
#6469 |
|
Przyczajenie
|
podpowiedzcie mi czy dr. łoń z linea corporis jest dobry i jak to jest z tymi rozmiarami jesli mam teraz 75d i dojda wkladki 350 to jaki bede miala rozmiar mam 170cm i 65kg czy beda duze ;P takie typowe sylikony i czy lepiej jest pod miesien ( czy one wtedy nie obwisna??) i pozdrawiam
|
|
|
|
#6470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny maz siedzi w samolocie
, dziewczynka w szkole no a ja sama w domu .Moze to smieszne , ale nawet po 11 latach martwie sie jak gdzies leci ,dlatego musi zawsze dzwonic jak dojedzie na lotnisko ( u nas dalej snieg i slizko) a nastepnie jak wyladuje ![]() Nie lubie jak wyjezdza , nieznosze sama spac
|
#6471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
matryca zrobiona i w końcu widze wasze zdjecia w albumie no i .... ![]() ![]() k laski:a teraz mykam na www.lejaby.....moze cos znajde Halo jest tam kto? pewnie Pysia i Horo mleko rozwożą---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ![]() Nie denerwuj sie, to nic nie da wiesz o tym? nosek i główka do góry
|
#6472 |
|
Raczkowanie
|
Dziendobry dziewczyny,szykuje sie do wyjazdu do gryfic ale mam stresa
a co to bedzie dopiero jutro Listopadowa dziekuje za zaproszenie, ja bede mialam okragle bo doktorak powiedzial ze anatomy w moim przypadku to bez sensu,bo tez chcialam.Moze znajde jeszcze chwilke zeby pobuszowac po twoich fotkach.Jeszcze raz dzieki
|
#6473 |
|
Zakorzenienie
|
polili trzymaj sie cieplutko i powodzenia
agnes dzieki ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Dzisiaj na 15 mykam do pracki Mala odbiore o 21-tej od kolezanki a jak przyjade to chyba na forum przenocuje do jutra . Moze jakies trunki z wczoraj zostaly to horo mnie poczestuje ![]() ![]() Mimo , ze mam dzisiaj aerobox to chyba troche potrenuje bo inaczej Was do 15 - tej zamecze
|
#6474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powodzenia! Super juz jutro wszysko sie zmieni ![]()
|
|
#6475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale za to jaki pozniej sa powitania A co do odzywki, to rzeczywiscie zmiksowana daje pyszniutka pianke i ogromne nasycenie. Sprobuj tez jeszcze inaczej. Do normalnej porcji odzywki dodaj bardzo malo mleka i miksuj ok. 2 - 3 minut. Powinien powstac pyszny mus, ktory mozesz jesc lyzeczka Dodawaj tyle mleka, aby konsystencja nie byla wodnista, ale tez nie kluchowata, tylko taka leciutka piankowa A jak znajde czas, to wrzuce do przepisow recepturke na ciasteczka owsiano_bialkowe z wykorzystaniem odzywki Pychota na okolotreningowy posilek ![]() My juz po silowni. Dzisiaj od 6.00, bo dzisiaj pracowity dzionek ![]() feendi, przed swoja operacja szukalam rowniez danych na temat lekarzy z Linea Corporis. Nie znajdziesz ich zbyt wiele w necie. Generalnie nie ma zlych, jest troche dobrych glownie o dr Stanczyku. Nie mniej do wyboru tej kliniki brakowalo mi wiekszej ilosci danych i opinii pooperacyjnych. I jeszcze jedno, waga i wzrost to troche malo, abysmy cokolwiek Ci tutaj podpowiedzialy. Napisz o swoich obwodach, stanie piersi, czy karmilas, albo czy dopiero planujesz macierzynstwo. Czy jestes juz po pierwszej konsultacji? |
|
|
|
|
#6476 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#6477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na jakiś urlopik![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#6478 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa a jak u ciebie blizny, czy jeszcze widac, czy ani widu ani slychu po nich
|
#6479 |
|
Rozeznanie
|
Ja teraz wyjade z pytaniem z innej beczki,bo zanim z doktorkiem pogadam to sie was kochane poradze.
![]() Ksztalt moich NOWYCH piersi zadowala mnie w 100 % i jestem bardzo szczesliwa ze to zrobilam ,ale jak to " kobieta byc " szukam u siebie zaczepki do nastepnego marudzenia.A wiec chodzi o to ,ze mam duze otoczki ( juz zawsze mialam a po karmieniu jeszcze sie powiekszyly ) i jak dojde do siebie to chce dac je pomniejszyc.Niedlugo wrzuce fotki to zobaczycie. Wiecie moze,czy jest jaki sposob laserowy na rozjasnienie zewnetrznych brzegow ( tak zeby uniknac krojenia ) bo jak na razie to znalazlam tylko info ,ze mozna je zmniejszyc chirurgicznie razem z podnoszeniem piersi , co u mnie nie bylo konieczne. I tak sobie pomyslalam,ze jak tatuaze mozna wybarwic i Michaela J calego mozna bylo rozjasnic, to pewnie mozna tez otoczke .( nie cala,tylko troche na zewnatrz,zeby byla jasniejsza i przez cienka bluzeczke sprawiala wrazenie mniejszej, no bo w koncu mam zamiar niedlugo pomykac w takich bluzeczkach). Moj M mowi,ze ja na "Wizaz choruje" i ze moje piersi sa cudowne i je kocha nad zycie i mi slodzi bez konca ale ja sobie wymyslilam i pewnie i tak cos z tym zrobie ? Napiszczcie czy cos wiecie ? I czy ja moze nie przesadzam ? |
|
|
|
#6480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
". Niestety taki mój urok, tak mam od dziecka . Choćbym nawet stosowała najlepsze mazidła u mnie cały ten proces trwa powoli .Więc stosuję Veraderm (ale w przypadku tych blizn niezbyt systematycznie, ot - jak mi się przypomni ) i blizny nie są zgrubiałe, są jaśniejsze, ale nadal widoczne (choć umiejscowione idealnie w fałdzie![]() ).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Jutro ruszam do gryfic

. Zrobie jeszcze raz 

. Masz PIĘKNE piersi
- cud, miód, palce lizać

.
(robota...)
, dziewczynka w szkole no a ja sama w domu .
k laski:
.