|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
|
|
#6482 |
|
Zakorzenienie
|
A na razie muszę lecieć
![]() Do zobaczenia później ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- No przecież nic się nie stało ![]() . Generalnie to i widać i nie - nie są blade więc widać , ale są w fałdzie - więc nie widać
|
|
|
|
#6483 |
|
Zadomowienie
|
Happy, tez mam wieksze otoczki, ale dzieki temu moglam miec na nich ciecie z czego bardzo sie ciesze. Przyznam, ze nie myslalam o pomniejszeniu/rozjasnieniu, bo nie sa duze tylko srednie i nie ciemne tylko dosc jasne.
Natomiast dla zamaskowania duzych otoczek mozna uzywac silikonowych przylepcow, co jak dla mnie jest chyba jedynym sposobem nalozenia lekkiej bluzki bez stanika. Moje sutki to straszne frywolniaki i zbyt szybko przechodza w faze sutkowej erekcji |
|
|
|
#6484 | |
|
Raczkowanie
|
happy a jak duze masz otoczki, ja tez mam dosc duze i tak sobie mysle, ze po op. beda jeszcze wieksze... br. Hmm, moze przy op. bede mogla je pomniejszyc, sama nie wiem. O rozjasnianiu/wybielaniu nie mam pojecia. Wloz zdjecie do albumu jak mozesz;-)
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() zazdraszczam frywolniakow moje tylko jak jest b. zimno
|
|
#6485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez nie narzekam na wszelkiego rodzaju doznania co uwidacznia ilosc moich dzieci.HIHI. a co to za przylepce sylikonowe ? Nie znam. Co do fotek to w czwartek zdejma szwy to zrobie, bo do czwartku zakaz zdejmowania stanika, ktory i tak juz na chwile zlamalam. |
|
|
|
|
#6486 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzien dobry.... Kochane dr.Broma mi odpisal i powiedzial ze daje mi wiecej niz 350 duzo wiecej
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-02-02 o 10:18 |
|||||
|
|
|
#6487 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek wszystkim cycatkom
nie wiem jak z tymi otoczkami, moze jakby uzywac jakichs kremow wybielajacych albo moze tymi kwasami calymi je potraktowac ?? spytaj doktora na pewno bedzie mogl cos pomocHappy no widze, ze mocno trszymasz sie postanowien doktora, tak trzymac. Ty juz pare dni po operacji, czy czujesz sie juz zupelnie dobrze? jak piersi bola moze? pozdrawiam cieplutko z ranka
|
#6488 |
|
BAN stały
|
hejka dziewczyny
[/QUOTE]Happy, tez mam wieksze otoczki, ale dzieki temu moglam miec na nich ciecie z czego bardzo sie ciesze. Przyznam, ze nie myslalam o pomniejszeniu/rozjasnieniu, bo nie sa duze tylko srednie i nie ciemne tylko dosc jasne. Natomiast dla zamaskowania duzych otoczek mozna uzywac silikonowych przylepcow, co jak dla mnie jest chyba jedynym sposobem nalozenia lekkiej bluzki bez stanika. Moje sutki to straszne frywolniaki i zbyt szybko przechodza w faze sutkowej erekcji ![]() u mnie cucie zaniklo wraz z cyckami a tak wogole dziewczyny , pytanko(wiem ze to juz bylo ale mnie chyba nie bylo na tej lekcji albo jestem intelygentna inaczej ).....chodzi o pomiary "w" i "pod"..... ktore na wdechu a ktore na wydechu? a moze wszystkie jednakowo? .... |
|
|
|
#6489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co chwile sie przebieram i patrze jak bluzeczki leza. Humerek dopisuje ,a o te kwasy na rozjasnienie brodawek doktorka podpytam i zrobie nawet jesli beda to kwasy siarkowe. Kobiety to glupie sa co ? A ja jestem przykladem nr.1 Centymetr za duze otoczki i problem robie. Juz mi kompletnie odbilo. Jesli chodzi o caloksztalt moich cycuchow po op. to i tak jestem zachwycona. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-02 o 10:37 |
|
|
|
|
#6490 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Kobitki a ja dzis mam dwa pytanaka do was ![]() 1.Czy ktoras stosowała i mascie i plastry silikonowe np.Veraderm?co wg.was lepiej sie sprawdza?Ja dostalam od Doktorka ok.14ml Veraderm w próbkach,czyli prawie mala tubeczka i sie maziam,ale sie zastanawiam czy jak sie skończy to nie kupic plasterki,moze są wygodniejsze? 2.Tu raczej pytanko do Ani lub Pysi...Mam w planach jak sie zrobi ciutke cieplej i troche tez czasu od op. minie(czyli tak na wiosne,moze marzec?) wziąc sie troche za siebie,bo stepperek w domku to takie...hmmm...domowe sposoby na relaks ![]() Ogólnie nie chciałabym schudnąć,moze minimalnie mieśnie uwydatnic,ale głównie chodzi mi o ujędrnienie i takie ze tak powiem "zebranie do kupy" tego co troche poobwisło(czytac tyłek).Myśle nad Pilatesem,co sadzicie? |
|
|
|
#6491 |
|
Raczkowanie
|
Happy no to rewelacja, ze sie dobrze czujesz, szybko doszlas do siebie! Zaga chyba generalnie tez juz sie czuje ok.
Mimi, ja nie wiem na 100% ale z tego co czytalam to i mas i plastry silikonowe sa super i dobrze by bylo tego uzywac na zmiane wydaje mi sie, bo wtedy skora sie nie przyzwyczaja i reaguje odpowiednio. Z tego co pamietam to Pysia uzywa tych plastrow a jej blizny juz prawie niewidoczne!!!
|
#6492 |
|
Zadomowienie
|
mimi, pilates bedzie bardzo dobrym treningiem ujedrniajacym. Nie mniej musisz pamietac, ze aby byl skuteczny MUSI byc systematyczny. Napisz moze do jakich zajec masz dostep a wybierzemy najlepsza opcje. Bo widzisz do pilatesu dorzucilabym jeszcze zajecia na silowni. Jesli nie chcesz schudnac to na pewno nie obwodowe, tylko takie normalne powtarzanie w seriach kolejnych grup miesniowych z odpowiednim odpoczynkiem na regeneracje.
Dziewczyny ... znikam Mam teraz wysyp spotkan ... bede popoludniu albo wieczorkiem
|
|
|
|
#6493 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi też dr odpisał - podałam mu wszystkie wyniki łącznie z ostatnią morfologią i jest ok, nie ma konieczności powtarzania badań przed samą operacją 11. lutego będę posiadaczką nowych piersi Cytat:
pod na wydechu ![]() Szybko tylko przeczytałam, co od wczoraj napisałyście. Nie będę miała jak do Was zajrzeć już dziś i jutro, więc proszę o litość i nie piszcie za dużo Buziaki!!!
|
|
#6494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,bo działanie z tego co wiem jest podobne Polili to bedziemy trzymac kciuki dzis za podróż jutro za "montaz"Trelek,świetnie bardzo sie ciesze ze jednak sie wyrabiasz z terminem
Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:50 |
|
|
|
|
#6495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
trzymaj sie cieplutko ....buziaki Edytowane przez skorpion7 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:48 |
|
|
|
|
#6496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wydaje mi sie, ze jak blizna jest dokladnie w faldzie, to nie bedzie nic wycierac poza tym taka masc to i tak chyba trzeba rozsmarowac najpierw i ona dziala jak sie wchlania, wiec pewnie podczas tego koniecznego masazu kiedy nakladasz i rozsmarowujesz masc, preparat oddaje swoje wlasciwosci..czy ja dobrze rozumuje?
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-02-02 o 10:51 |
|
|
|
|
#6497 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
teraz jeszcze tylko muszę w terminie @ dostać, powinnam jutro zmykam (trudno się z wami rozstać, a F5 niedługo przestanie działać )
|
#6498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,zatrzymuje potrzebną ilośc wody w skorze co pomaga w prawidlowej regenaracji,dlatego sie jej nie wmasowuje bo sie nie wchlania tylko smaruje sie cienka warstwa i zostawia do wyschniecia.A ja właśnie mam wrazenie ze mi sie ściera |
|
|
|
|
#6499 |
|
Raczkowanie
|
ahh czyli taka kolderka..
no to w takim przypadku to nie wiem juz, chyba musisz brac tubke ze soba i smarowac jak czujesz ze juz sucho
|
#6500 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie nie chciałabym schudnąć,moze minimalnie mieśnie uwydatnic,ale głównie chodzi mi o ujędrnienie i takie ze tak powiem "zebranie do kupy" tego co troche poobwisło(czytac tyłek).Myśle nad Pilatesem,co sadzicie?[/QUOTE]
na ujedrnienie, podniesienie posladkow polecam: podpierasz sie na rekach, nogi zgiete w kolanach i sciskasz posladki na dol do gory i tak 50 na jedna noge 50 druga codziennie, dziala. Mozesz stac i odchylac noge do tylu w czasie wolnej chwilii i juz miesnie pracuja ale codziennie, dziala
|
#6501 |
|
Zakorzenienie
|
Pink star
![]() A poza tym - no kochana, będziesz miała cudny biuścik jak Tobie dr Broma taką ładną objętość wmontuje - jakoś nie wierzę w te twoje 65A![]() Skorpion7
|
|
|
|
#6502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[/QUOTE] a i jeszcze mostek i sciskasz posladki i kolana do siebie i od siebie
|
|
#6503 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja planuje dr Brome ale nie moge znalezc galeri z jego cycuchami juz sama nie wiem co mam robic,nawet zastanawiam sie czy wybrac ciecie w faldzie czy otoczce bo wydaje MI SIE ZE CIECIE W FALDZIE PODPIERSIOWYM daje ladniejszy ksztalt piersiom...![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
jakie ciecie wybralas ? ty tez u bromy robisz prawda? widzialas gdzies jego galerie? |
||
|
|
|
#6504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- może co nieco udostępniąNie wydaje mi się, aby miejsce cięcia miało wpływ na kształt piersi po op.
|
|
|
|
|
#6505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6506 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziwczyny ma do was pytanie jako ze jestesci ekspertami w sprawach cyckow
sobie zrobic. w sumie mialabym duzo pytan ..... dziweczyny czekam na wasza odpowiedzpa laura |
|
|
|
#6507 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=listopadowa80;16900 117]Dr Broma robi fantastyczne piersi
- może co nieco udostępniątak gadacie o Dr. Bromie, hmm, a ja go nie wybralam , pewnie jakbym trafila na to forum wczesniej wybralabym wlasnie jego.
|
#6508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- [QUOTE=alela12;16900266]Alela a u kogo robisz cycuchy? |
|
|
|
|
#6509 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kora1;16900286]Listopadowa kochana ja to juz mam metlik w glowie normalnie nie moge sie zdecydowac wciaz jakies watpliwosci mnie nachodza no bo jak juz sie kroic to zeby zadowolonym byc
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- wybralam klinika dr. Szczyta a robie dr. K.Potockiego na grzybowskiej. czytalam o obu pozytywne opinie zero negatywow. No i robili kilku osobom publicznym ale wiesz kazdy cyc inny jest ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- [QUOTE=alela12;16900484] Cytat:
|
|
#6510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
juz sie zastosowlam do zalecen i wymiarki prawidlowe sa pod fotami moich miernotek w albumie a narazie uciekam .... wpadne pozniej buziolki dla wszystkich kulezianek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

". Niestety taki mój urok, tak mam od dziecka
. Choćbym nawet stosowała najlepsze mazidła u mnie cały ten proces trwa powoli
.
) i blizny nie są zgrubiałe, są jaśniejsze, ale nadal widoczne (choć umiejscowione idealnie w fałdzie
, klinika Szczyta

fajnie by bylo razem przez to przejsc
a co to bedzie dopiero jutro

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mam teraz wysyp spotkan ... bede popoludniu albo wieczorkiem