Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 218 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 12:14   #6511
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090
Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez laura _ Pokaż wiadomość
Czesc dziwczyny ma do was pytanie jako ze jestesci ekspertami w sprawach cyckow .mieszkam kolo krakowa , ale to wsumie nie wazne , chcial sie dowiedziec jak jest najlepsze chiurg w calej polsce . juz sama nie wiem gdzie mam te moje hemoroidy sobie zrobic. w sumie mialabym duzo pytan ..... dziweczyny czekam na wasza odpowiedz
pa laura
skoro z okolic Krakowa to nie wierze, że tam nie słychać o MISZCZUNIU DR "K"
a tak na poważnie - Laura wystarczy trochę poczytać forum i popytać dziewczyn u kogo robiły a będziesz miała pełen obraz sytuacji
Stary 2010-02-02, 12:16   #6512
listopadowa80
Zakorzenienie

Laura - wiesz, jest kilku bardzo dobrych chirurgów plastyków. Ciężko doradzić tego jednego, najlepszego
Skwiercz, Krajewski, Broma, Jarliński, Kolasiński, Grobelny, Szczyt... i wielu innych również
Byle nie do Kliniki Sankowskiego i Lembasa

Alela - dr Szczyt i dr Potocki mają bardzo dobre opinie, myślę, że będziesz w dobrych rękach i zadowolona z efektu. Sama również rozważałam dr Szczyta, ale jako że pod nosem miała doskonałego chirurga wybrałam moją panią dr
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 12:18   #6513
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kora1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore opreowaly sie u jarlinskiego ,czy doktorek robi ciecie w otoczce czy tylko w faldzie podpiersiowym?

Doktor Jarlinski preferuje ciecie pod piersia.Mowi,ze jest najwygodniejsze dla lekarza ( hmm. przynajmniej jest szczery ) i ze najprosciej jest tamtedy uformowyc piers.
Ale zalezy to przede wszystkim od wielkosci implantu.

Przy duzych rozmiarach impl. i malych brodawkach- tylko pod piersia.
Przy malych rozmiarach impl. i duzych brodawkach-moze byc w otoczce.

Mi by przez brodawki dalo rade bo mam duze otoczki ,ale i tak zdecydowalam sie na ciecie pod bo dostalam tez duze implanty.
Moze i zle zrobilam?
Okaze sie za kilka miesiecy jak bedza wygladaly blizny.

Z tego co wiem dziewczyny sa zachwycone tym otoczkowym cieciem.
pozdrawiam
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 12:21   #6514
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa kochana ja to juz mam metlik w glowie normalnie nie moge sie zdecydowac wciaz jakies watpliwosci mnie nachodza no bo jak juz sie kroic to zeby zadowolonym byc a ja im dluzej wasze cycuchy ogladam tym wiecej mysle i kombinuje

Słonko - kombinuj, czytaj, oglądaj fotki. Na pewno wybierzesz takiego chirurga, z którego pracy będziesz mega zadowolona

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Na razie mykam - miłych pogaduszek życzę
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 12:24   #6515
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Dziewczyny a ja powaznie mysle nad wzieciem dla siebie mniejszego implantu. Jeszcze bede konsultowac z doktorem w dniu operacji..
Najpierw chcialam duzo duzo, ale teraz to sama nie wiem, jeszcze to dziecko jakby co :/..ciezka decyzja..zdam sie co mi doktor doradzi, dla niego ten 450 implant to juz jest mega wielki, ale tylko ciekawi mnie czy taki implant rzeczywiscie bedzie na mnie bardzo duzy..bo za wielkich tych cycow to ja nie chce,ale tez zeby nie za male...no i jak tu takiej dogodzic????
Stary 2010-02-02, 12:28   #6516
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja powaznie mysle nad wzieciem dla siebie mniejszego implantu. Jeszcze bede konsultowac z doktorem w dniu operacji..
Najpierw chcialam duzo duzo, ale teraz to sama nie wiem, jeszcze to dziecko jakby co :/..ciezka decyzja..zdam sie co mi doktor doradzi, dla niego ten 450 implant to juz jest mega wielki, ale tylko ciekawi mnie czy taki implant rzeczywiscie bedzie na mnie bardzo duzy..bo za wielkich tych cycow to ja nie chce,ale tez zeby nie za male...no i jak tu takiej dogodzic????

Bo nasz doktorek to malutkie piersi lubi.Male jest piekne.
Przy moich to powiedzial" dziewczyno kochana trzeba zaladowac tobie takie wielkie gruchy 430 ml, zeby tam nic nie wisialo " .On juz tak ma.
Ale robi ladnie.No bo co? Niby wielkie gruchy a z B -D sie zrobilo.
Czy to tak duzo ? Olgawro-nie bierz mniejszych.
A ile masz wzrostu?

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-02-02 o 12:30
Stary 2010-02-02, 12:31   #6517
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
na ujedrnienie, podniesienie posladkow polecam: podpierasz sie na rekach, nogi zgiete w kolanach i sciskasz posladki na dol do gory i tak 50 na jedna noge 50 druga codziennie, dziala. Mozesz stac i odchylac noge do tylu w czasie wolnej chwilii i juz miesnie pracuja ale codziennie, dziala

a i jeszcze mostek i sciskasz posladki i kolana do siebie i od siebie
alela dzieki ,podobne właśnie cwiczenia są w pilatesie ,takie napinanie miesni itp.Mam w domku stepperek i w pracy tez staram sie "zad" napinać ale myslalam o czymś bardziej kompleksowym i pod fachowym okiem

Cytat:
Czesc Mimi chcialam cie zapytac co spowodowalo ze wybralas dr Stanczyka? cycuchy masz super ja planuje dr Brome ale nie moge znalezc galeri z jego cycuchami juz sama nie wiem co mam robic,nawet zastanawiam sie czy wybrac ciecie w faldzie czy otoczce bo wydaje MI SIE ZE CIECIE W FALDZIE PODPIERSIOWYM daje ladniejszy ksztalt piersiom...
Witaj Kora ,Stańczyka a raczej LineaCorporis wybrałam bo widzialam kilka cyców zrobionych w tej ''fabryce".Dr.Loń podobno jest lepszy w montowaniu przodów,ja jednak zostalam przy Stańczyku zrobił na mnie lepsze wrazienie no i najwazniejsze wtedy dla mnie Łoń miał wolne terminy dopiero w drugiej polowie stycznia,ja moglam wziąc urlop tuz po Nowym roku+kilka dni swiąt+Sylwek i zrobiło mi sie prawie 3 tyg wolnego,zdążylam pojechac w gory odpocząc i odrazu po powrocie zrobic sobie tuning.Pozatym po rozejrzeniu sie po Polsce postanowilam zostac w warszawie,bo musialabym mocno sie nakombinowac zeby jezdzic na zdjecia szwów,wizyty kontrolnie itp.
Efekty jakie są widać w albumie u mnie,a opieką po op. jestem naprawde bardzo zadowolona,kobitki były w mgnieniu oka na kazde skinienie paluszka,uśmiechniete i uprzejme Naprawde z czystym sumieniem moge polecic.

Co do cięcia,to tu raszej mówimy o fachowości chirurga-dobry dr. zapakuje ci zelki przez otoczke i bedą tak samo ładne ,cięcie w fałdzie jest prostsze i daje więkza gwarancje ze cyce będą równiutkio zrobione.Pozatym przez otoczke nie da sie wmontowac duuuzych wkładek.

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-02-02 o 12:46
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 12:45   #6518
alela12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
a i jeszcze mostek i sciskasz posladki i kolana do siebie i od siebie
alela dzieki ,podobne właśnie cwiczenia są w pilatesie ,takie napinanie miesni itp.Mam w domku stepperek i w pracy tez staram sie "zad" napinać ale myslalam o czymś bardziej kompleksowym i pod fachowym okiem

Witaj Kora ,Stańczyka a raczej LineaCorporis wybrałam bo widzialam kilka cyców zrobionych w tej ''fabryce".Dr.Loń podobno jest lepszy w montowaniu przodów,ja jednak zostalam przy Stańczyku zrobił na mnie lepsze wrazienie no i najwazniejsze wtedy dla mnie Łoń miał wolne terminy dopiero w drugiej polowie stycznia,ja moglam wziąc urlop tuz po Nowym roku+kilka dni swiąt+Sylwek i zrobiło mi sie prawie 3 tyg wolnego,zdążylam pojechac w gory odpocząc i odrazu po powrocie zrobic sobie tuning.Pozatym po rozejrzeniu sie po Polsce postanowilam zostac w warszawie,bo musialabym mocno sie nakombinowac zeby jezdzic na zdjecia szwów,wizyty kontrolnie itp.
Efekty jakie są widać w albumie u mnie,a opieką po op. jestem naprawde bardzo zadowolona,kobitki były w mgnieniu oka na kazde skinienie paluszka,uśmiechniete i uprzejme Naprawde z czystym sumieniem moge polecic.[/QUOTE]

bardzo chcialabym zobaczyc te cudenka
Stary 2010-02-02, 12:50   #6519
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
bardzo chcialabym zobaczyc te cudenka
akceptacje masz wiec sobie zerknij ,co prawda są tam staruszki "kamienne głazy" teraz juz delikatnie miesne zaczynaja puszczac,postaram sie dzis wkleic nowsze fotki
Stary 2010-02-02, 12:52   #6520
alela12
Raczkowanie

dziekuje juz wiedzialam czekam na wiecej
Stary 2010-02-02, 12:57   #6521
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Bo nasz doktorek to malutkie piersi lubi.Male jest piekne.
Przy moich to powiedzial" dziewczyno kochana trzeba zaladowac tobie takie wielkie gruchy 430 ml, zeby tam nic nie wisialo " .On juz tak ma.
Ale robi ladnie.No bo co? Niby wielkie gruchy a z B -D sie zrobilo.
Czy to tak duzo ? Olgawro-nie bierz mniejszych.
A ile masz wzrostu?
Hello Happy
Ja mam konsultacje jutro zobaczymy co mi powie, jak zobaczy tą ilość skóry. Jak o 430anatomach powiedział wielkie gruchy, to pewnie nie bedzie mi chciał dać więcej. Zgroza.
Jedziesz do dr na zdjęcie szwów może jutro?
Stary 2010-02-02, 13:01   #6522
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Happy ja tam mysle, ze juz prawie 29 lat, dziecko moze kiedys w planach...wiec tylko i wylacznie dlatego mysle zeby wziac cos mniejszego.
Ja mam 173 cm ale mam szeroka klatke piersiowa (87) no i generalnie jestem grubokoscista i nie mala..
Inaczej duze piersi wygladaja na drobnych dziewczynach a inaczej na takich duzych wiec dlatego moje dylematy, no ale po rozmowie z doktorem mam nadzieje, ze bede mogla sie zdecydowac ...
Stary 2010-02-02, 13:08   #6523
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Hello Happy
Ja mam konsultacje jutro zobaczymy co mi powie, jak zobaczy tą ilość skóry. Jak o 430anatomach powiedział wielkie gruchy, to pewnie nie bedzie mi chciał dać więcej. Zgroza.
Jedziesz do dr na zdjęcie szwów może jutro?
Nie jade,tu mi moja gin. wyciagnie.Bo 13 godzin jazdy dla 5 minut wyciagania szwow to sobie odpuszcze.
Napisz jutro co ci powiedzial.O ktorej bedziesz mniej wiecej na wizaz´u ?

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Happy ja tam mysle, ze juz prawie 29 lat, dziecko moze kiedys w planach...wiec tylko i wylacznie dlatego mysle zeby wziac cos mniejszego.
Ja mam 173 cm ale mam szeroka klatke piersiowa (87) no i generalnie jestem grubokoscista i nie mala..
Inaczej duze piersi wygladaja na drobnych dziewczynach a inaczej na takich duzych wiec dlatego moje dylematy, no ale po rozmowie z doktorem mam nadzieje, ze bede mogla sie zdecydowac ...
Jezeli tobie nie wisza to doktor i tak zasugeruje ci mniejsze.
Tylko nie schodz ponizej 400cc bo sie zgubia przy twoim wzroscie.
Ja mam 169 cm i 59 ( kurcze teraz z cyckami prawie 60 kg, o zgrozo ). I nie martw sie nic,bedzie dobrze a w efekcie koncowym po kolejnych oper. i tak wszystkie bedziemy sie szczycic 5 -mi albo 6-mi z przodu

Czas edycji: 2010-02-02 o 13:12
Stary 2010-02-02, 13:16   #6524
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Happy ja juz mam rozmiar ustalony doktorkiem, to jest mentor okragly hp 450cc zastanawialam sie nawet nad 500 ( doktor stwierdzil ze wielki,ale by wsadzil). Nic mi nie wisi zreszta moja wyjsciowke mozesz zobaczyc u mnie w albumie
poniezej 400 sie zgubia mowisz, a roznica pomiedzy 400 aa 450 niewielka wiec tak czy siak pewnie nie ma sensu w moim przypadku brac mniejkszych, bo potem bede zalowac ze wiecej nie wzielam jak mi dawano
Tylko jeszcze mysle o tym puszczaniu miesnia i wystrzeliwaniu piersi do przodu troszkie, czyli trzeba zalozyc ze sie powieksza z czasem odrobinke..
Dopytam doktora i wszystko bedzie jasne mam nadzieje, chodz wiem, ze on mnie bedzie do mniejszych namawial
Stary 2010-02-02, 13:17   #6525
laura _
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to laura _

dzieki dziewczyny bede szukala opini na temat lekarzy co mi podalyscie, a ceny w krakowach to jakie sa mniej wiecej?
buzki
laura _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:23   #6526
ilma79
Raczkowanie

Konsultacje mam na 16.30 a potem napewno 3 godzinki jazdy przy takich warunkach (zaś wali śniegiem). Ja jestem niska 164cm i pod biustem 71, 50kg, doktor może sie bać mi dać większych implantów i pewnie powie że trzeba podwieszać - a to po ciężkim myśleniu zrobie jednak po drugim dziecku. Jutro sie rozstrzygnie
Stary 2010-02-02, 13:25   #6527
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Cytat:
Konsultacje mam na 16.30 a potem napewno 3 godzinki jazdy przy takich warunkach (zaś wali śniegiem). Ja jestem niska 164cm i pod biustem 71, 50kg, doktor może sie bać mi dać większych implantów i pewnie powie że trzeba podwieszać - a to po ciężkim myśleniu zrobie jednak po drugim dziecku. Jutro sie rozstrzygnie
Ilma no to trzymamy kciuki za Twoje jutrzejsze konsultacje
Koniecznie daj znac jak juz bedziesz wiedziala co i jak, i pamietaj by nie podjemowac decyzji na szybko
Stary 2010-02-02, 13:28   #6528
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Happy ja juz mam rozmiar ustalony doktorkiem, to jest mentor okragly hp 450cc zastanawialam sie nawet nad 500 ( doktor stwierdzil ze wielki,ale by wsadzil). Nic mi nie wisi zreszta moja wyjsciowke mozesz zobaczyc u mnie w albumie
poniezej 400 sie zgubia mowisz, a roznica pomiedzy 400 aa 450 niewielka wiec tak czy siak pewnie nie ma sensu w moim przypadku brac mniejkszych, bo potem bede zalowac ze wiecej nie wzielam jak mi dawano
Tylko jeszcze mysle o tym puszczaniu miesnia i wystrzeliwaniu piersi do przodu troszkie, czyli trzeba zalozyc ze sie powieksza z czasem odrobinke..
Dopytam doktora i wszystko bedzie jasne mam nadzieje, chodz wiem, ze on mnie bedzie do mniejszych namawial

To ty sobie kochana 500 na deser zostaw ( po latach,po dzidziusiu ) i pozostan przy tych 450. jak to sie mowi: " Jak daja to bierz a jak biora to uciekaj."

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Koniecznie daj znac jak juz bedziesz wiedziala co i jak, i pamietaj by nie podjemowac decyzji na szybko
Ilma, ja rowniez myslami jestem z toba
Stary 2010-02-02, 13:30   #6529
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
akceptacje masz wiec sobie zerknij ,co prawda są tam staruszki "kamienne głazy" teraz juz delikatnie miesne zaczynaja puszczac,postaram sie dzis wkleic nowsze fotki
Mimi wyslalam ci zaproszenie
Ja tez chetnie poogladam
A jaki rozmiar staniczka nosisz? i jaka mialas wyjsciowke
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:31   #6530
ilma79
Raczkowanie

Cytat:

Dziękuję bardzo, ja już konsultowałam się meilowo z dr Jarlńskim i mi polecił powiekszenie dużym implantem bo mam dużo swojej wiszącej skóry i gruczołu, ale elektronicznie to taka diagnoza nie precyzyjna i jutro się okaże na 100%.

HAppy Buziaczki
Stary 2010-02-02, 13:33   #6531
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Ilma na pewno jestes w dobrych rekach, dr J to super fachowiec i przemily czlowiek jeszcze raz powodzenia!
Stary 2010-02-02, 13:34   #6532
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Mimi wyslalam ci zaproszenie
Ja tez chetnie poogladam
A jaki rozmiar staniczka nosisz? i jaka mialas wyjsciowke
Dziewczynki od Bromy czy wy widzialyscie galerie prac dr.? dlaczego wlasnie jego wybralyscie, chcialabym poogladac cycuszki przez niego robione zanim podejme ostateczne decyzje....ludzie naprawde jest mi ciezko sie zdecydowac. a ile kosztuje operacja u Br pamietacie?
Dziekuje pieknie
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:35   #6533
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
To ty sobie kochana 500 na deser zostaw ( po latach,po dzidziusiu ) i pozostan przy tych 450. jak to sie mowi: " Jak daja to bierz a jak biora to uciekaj."

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Ilma, ja rowniez myslami jestem z toba

haha dobre podsumowanie, taka kropka nad I no i na pewno masz racje, lepiej biadolic ze duze i sie przyzwyczaic potem do nich niz narzekac ze male
dzieki
Stary 2010-02-02, 13:36   #6534
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Olgawro ja na twoim miejscu niebrałabym mniejszych,jeśli w obwodzie masz tyle co podajesz to zobaczysz ze bardzo dużych to nie bedziesz miała,takie akuracik bedą z 450cc ,ja tez przed op.miałam dylemat,dr.dawał mi 375cc ja sie zastanawiałam nad 400-420.... kika dni przd op. twierdziłam ze starczą mi 375 i dr.wie co robi ale jednak zostalam przy 400 i powiem ci ze jak bym miała 420cc to tez bym sie nie pogniewała....
Stary 2010-02-02, 14:01   #6535
ilma79
Raczkowanie

Jeszcze raz dzięki Olgawro, jestem ciekawa jak to bedzie, ale zabardzo sie nie podniecam bo potem wyjde z wielkim rozczarowaniem, jeśli powie że jednak trzeba podwiesić. Ja również przyłączam się do rad dziewczyn że jak dr tyle daje to tyle bierz a będzie ładnie wyglądało, szczególnie że jesteś wysoka.
Stary 2010-02-02, 14:07   #6536
pink star
Rozeznanie

ja na chwilke listopadowa buzka specjalnie dla ciebie dzis wstawie moje skorki do albumu wieczorkiem...buzka

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:08   #6537
alela12
Raczkowanie

no dobra to teraz ja pomecze. Nie daja mi spokoju te ciecia (najpierw wielkosc teraz ciecia- nie miala baba klopotu...

Coraz bardziej mysle o cieciu wokol otoczki, zwlaszcza, ze mam duze. Moj M. twierdzi, ze to musi strasznie bolec itp. itd. Pod piersia przeciez tez boli jak sie goi? Dziewczyny doradzcie robic wokol czy pod?
Stary 2010-02-02, 14:11   #6538
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

ilma, teraz mi sie przypomnialo, ze na róziu czytalam o dziewczynie, która miała bardzo dużo luźnej skóry na biuscie po odchudzaniu. Nigdy nie rodziła, ale jej piersi wygladaly kiepsko. U Stanczyka robila dwie operacje. Pierwsza to wlasnie podwieszanie, a druga znaczne powiekszenie biustu. I jakos sie dalo ...

Dziewczyny, troche tutaj mitow naopowiadalyscie w sprawie ciecia na otoczce a wielkosci implantu. Piszac, ze przez otoczke nie da sie wlozyc duzego implantu, to co konkretnie macie na mysli? Misia ma okragle 420cc, a ja anatomy 360cc. Oba implany mega wielkie nie sa, ale tez nie 160 - 240cc Jesli ktos oczekuje wlasnie takiej wielkosci implanu, a wielkosc otoczki na to pozwala i umiejetnosci doktora sa sprawdzone, to jest to swietny sposob na umieszczenie zelka

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Dziewczynki od Bromy czy wy widzialyscie galerie prac dr.? dlaczego wlasnie jego wybralyscie, chcialabym poogladac cycuszki przez niego robione zanim podejme ostateczne decyzje....ludzie naprawde jest mi ciezko sie zdecydowac. a ile kosztuje operacja u Br pamietacie?
Dziekuje pieknie
kora, a nie lepiej zadzwonic do kliniki i umowic sie na konsultacje z doktorem? Bedziesz miala info z pierwszej reki, nie tylko cene ale tez jaki implant proponuje Ci Broma i jakie ciecie
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:16   #6539
Happy_hour
Rozeznanie

Dziewczyny, troche tutaj mitow naopowiadalyscie w sprawie ciecia na otoczce a wielkosci implantu. Piszac, ze przez otoczke nie da sie wlozyc duzego implantu, to co konkretnie macie na mysli? Misia ma okragle 420cc, a ja anatomy 360cc. Oba implany mega wielkie nie sa, ale tez nie 160 - 240cc Jesli ktos oczekuje wlasnie takiej wielkosci implanu, a wielkosc otoczki na to pozwala i umiejetnosci doktora sa sprawdzone, to jest to swietny sposob na umieszczenie zelka

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------

To doktorek mi mowil ze jak duzy implant a mala otoczka to ciezko wcisnac a jeszcze ciezej porzadnie ulozyc. A moze to tylko dla zabezpieczenia bo w koncu pod piersia to dluzsze ciecie i lepsze dojscie.

Czas edycji: 2010-02-02 o 14:17
Stary 2010-02-02, 14:16   #6540
alela12
Raczkowanie

160 - 240cc Jesli ktos oczekuje wlasnie takiej wielkosci implanu, a wielkosc otoczki na to pozwala i umiejetnosci doktora sa sprawdzone, to jest to swietny sposob na umieszczenie zelka

jestem prawie za

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości