|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
a tak na poważnie - Laura wystarczy trochę poczytać forum i popytać dziewczyn u kogo robiły a będziesz miała pełen obraz sytuacji
|
|
#6512 |
|
Zakorzenienie
|
Laura - wiesz, jest kilku bardzo dobrych chirurgów plastyków
![]() Skwiercz, Krajewski, Broma, Jarliński, Kolasiński, Grobelny, Szczyt... i wielu innych również Byle nie do Kliniki Sankowskiego i Lembasa Alela - dr Szczyt i dr Potocki mają bardzo dobre opinie , myślę, że będziesz w dobrych rękach i zadowolona z efektu |
|
|
|
#6513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Doktor Jarlinski preferuje ciecie pod piersia.Mowi,ze jest najwygodniejsze dla lekarza ( hmm. przynajmniej jest szczery ) i ze najprosciej jest tamtedy uformowyc piers. Ale zalezy to przede wszystkim od wielkosci implantu. Przy duzych rozmiarach impl. i malych brodawkach- tylko pod piersia. Przy malych rozmiarach impl. i duzych brodawkach-moze byc w otoczce. Mi by przez brodawki dalo rade bo mam duze otoczki ,ale i tak zdecydowalam sie na ciecie pod bo dostalam tez duze implanty. Moze i zle zrobilam? Okaze sie za kilka miesiecy jak bedza wygladaly blizny. Z tego co wiem dziewczyny sa zachwycone tym otoczkowym cieciem. pozdrawiam |
|
|
|
|
#6514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Na razie mykam
|
|
|
|
|
#6515 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja powaznie mysle nad wzieciem dla siebie mniejszego implantu. Jeszcze bede konsultowac z doktorem w dniu operacji..
Najpierw chcialam duzo duzo, ale teraz to sama nie wiem, jeszcze to dziecko jakby co :/..ciezka decyzja..zdam sie co mi doktor doradzi, dla niego ten 450 implant to juz jest mega wielki, ale tylko ciekawi mnie czy taki implant rzeczywiscie bedzie na mnie bardzo duzy..bo za wielkich tych cycow to ja nie chce,ale tez zeby nie za male...no i jak tu takiej dogodzic????
|
#6516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo nasz doktorek to malutkie piersi lubi.Male jest piekne. Przy moich to powiedzial" dziewczyno kochana trzeba zaladowac tobie takie wielkie gruchy 430 ml, zeby tam nic nie wisialo " .On juz tak ma. Ale robi ladnie.No bo co? Niby wielkie gruchy a z B -D sie zrobilo. Czy to tak duzo ? Olgawro-nie bierz mniejszych. A ile masz wzrostu? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-02 o 12:30 |
|
|
|
|
#6517 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Efekty jakie są widać w albumie u mnie,a opieką po op. jestem naprawde bardzo zadowolona,kobitki były w mgnieniu oka na kazde skinienie paluszka,uśmiechniete i uprzejme Naprawde z czystym sumieniem moge polecic.Co do cięcia,to tu raszej mówimy o fachowości chirurga-dobry dr. zapakuje ci zelki przez otoczke i bedą tak samo ładne Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-02 o 12:46 |
||
|
|
|
#6518 |
|
Raczkowanie
|
alela dzieki
![]() Witaj Kora ,Stańczyka a raczej LineaCorporis wybrałam bo widzialam kilka cyców zrobionych w tej ''fabryce".Dr.Loń podobno jest lepszy w montowaniu przodów,ja jednak zostalam przy Stańczyku zrobił na mnie lepsze wrazienie no i najwazniejsze wtedy dla mnie Łoń miał wolne terminy dopiero w drugiej polowie stycznia,ja moglam wziąc urlop tuz po Nowym roku+kilka dni swiąt+Sylwek i zrobiło mi sie prawie 3 tyg wolnego,zdążylam pojechac w gory odpocząc i odrazu po powrocie zrobic sobie tuning.Pozatym po rozejrzeniu sie po Polsce postanowilam zostac w warszawie,bo musialabym mocno sie nakombinowac zeby jezdzic na zdjecia szwów,wizyty kontrolnie itp. ![]() Efekty jakie są widać w albumie u mnie,a opieką po op. jestem naprawde bardzo zadowolona,kobitki były w mgnieniu oka na kazde skinienie paluszka,uśmiechniete i uprzejme Naprawde z czystym sumieniem moge polecic.[/QUOTE]bardzo chcialabym zobaczyc te cudenka ![]()
|
#6519 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6520 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
![]()
|
#6521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam konsultacje jutro zobaczymy co mi powie, jak zobaczy tą ilość skóry. Jak o 430anatomach powiedział wielkie gruchy, to pewnie nie bedzie mi chciał dać więcej. Zgroza.Jedziesz do dr na zdjęcie szwów może jutro?
|
|
#6522 |
|
Raczkowanie
|
Happy ja tam mysle, ze juz prawie 29 lat, dziecko moze kiedys w planach...wiec tylko i wylacznie dlatego mysle zeby wziac cos mniejszego.
Ja mam 173 cm ale mam szeroka klatke piersiowa (87) no i generalnie jestem grubokoscista i nie mala.. Inaczej duze piersi wygladaja na drobnych dziewczynach a inaczej na takich duzych wiec dlatego moje dylematy, no ale po rozmowie z doktorem mam nadzieje, ze bede mogla sie zdecydowac ...
|
#6523 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz jutro co ci powiedzial.O ktorej bedziesz mniej wiecej na wizaz´u ? ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Tylko nie schodz ponizej 400cc bo sie zgubia przy twoim wzroscie. Ja mam 169 cm i 59 ( kurcze teraz z cyckami prawie 60 kg, o zgrozo Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-02 o 13:12 |
||
|
|
|
#6524 |
|
Raczkowanie
|
Happy ja juz mam rozmiar ustalony doktorkiem, to jest mentor okragly hp 450cc
zastanawialam sie nawet nad 500 ( doktor stwierdzil ze wielki,ale by wsadzil). Nic mi nie wisi zreszta moja wyjsciowke mozesz zobaczyc u mnie w albumie poniezej 400 sie zgubia mowisz, a roznica pomiedzy 400 aa 450 niewielka wiec tak czy siak pewnie nie ma sensu w moim przypadku brac mniejkszych, bo potem bede zalowac ze wiecej nie wzielam jak mi dawano Tylko jeszcze mysle o tym puszczaniu miesnia i wystrzeliwaniu piersi do przodu troszkie, czyli trzeba zalozyc ze sie powieksza z czasem odrobinke.. Dopytam doktora i wszystko bedzie jasne mam nadzieje, chodz wiem, ze on mnie bedzie do mniejszych namawial
|
#6525 |
|
Przyczajenie
|
dzieki dziewczyny bede szukala opini na temat lekarzy co mi podalyscie, a ceny w krakowach to jakie sa mniej wiecej?
buzki |
|
|
|
#6526 |
|
Raczkowanie
|
Konsultacje mam na 16.30 a potem napewno 3 godzinki jazdy przy takich warunkach (zaś wali śniegiem). Ja jestem niska 164cm i pod biustem 71, 50kg, doktor może sie bać mi dać większych implantów i pewnie powie że trzeba podwieszać - a to po ciężkim myśleniu zrobie jednak po drugim dziecku. Jutro sie rozstrzygnie
|
#6527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koniecznie daj znac jak juz bedziesz wiedziala co i jak, i pamietaj by nie podjemowac decyzji na szybko
|
|
#6528 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ty sobie kochana 500 na deser zostaw ( po latach,po dzidziusiu ) i pozostan przy tych 450. jak to sie mowi: " Jak daja to bierz a jak biora to uciekaj." ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez chetnie poogladam A jaki rozmiar staniczka nosisz? i jaka mialas wyjsciowke
|
|
|
|
|
#6530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo HAppy Buziaczki
|
|
#6531 |
|
Raczkowanie
|
Ilma na pewno jestes w dobrych rekach, dr J to super fachowiec i przemily czlowiek
|
#6532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ile kosztuje operacja u Br pamietacie?Dziekuje pieknie |
|
|
|
|
#6533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha dobre podsumowanie, taka kropka nad I no i na pewno masz racje, lepiej biadolic ze duze i sie przyzwyczaic potem do nich niz narzekac ze male dzieki
|
|
#6534 |
|
Rozeznanie
|
Olgawro ja na twoim miejscu niebrałabym mniejszych,jeśli w obwodzie masz tyle co podajesz to zobaczysz ze bardzo dużych to nie bedziesz miała,takie akuracik bedą z 450cc
|
|
|
|
#6535 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dzięki Olgawro, jestem ciekawa jak to bedzie, ale zabardzo sie nie podniecam bo potem wyjde z wielkim rozczarowaniem, jeśli powie że jednak trzeba podwiesić. Ja również przyłączam się do rad dziewczyn że jak dr tyle daje to tyle bierz a będzie ładnie wyglądało, szczególnie że jesteś wysoka.
|
#6536 |
|
Rozeznanie
|
ja na chwilke listopadowa buzka specjalnie dla ciebie dzis wstawie moje skorki do albumu wieczorkiem...buzka
|
|
#6537 |
|
Raczkowanie
|
no dobra to teraz ja pomecze
Coraz bardziej mysle o cieciu wokol otoczki, zwlaszcza, ze mam duze. Moj M. twierdzi, ze to musi strasznie bolec itp. itd. Pod piersia przeciez tez boli jak sie goi? Dziewczyny doradzcie robic wokol czy pod?
|
#6538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ilma, teraz mi sie przypomnialo, ze na róziu czytalam o dziewczynie, która miała bardzo dużo luźnej skóry na biuscie po odchudzaniu. Nigdy nie rodziła, ale jej piersi wygladaly kiepsko. U Stanczyka robila dwie operacje. Pierwsza to wlasnie podwieszanie, a druga znaczne powiekszenie biustu. I jakos sie dalo ... ![]() Dziewczyny, troche tutaj mitow naopowiadalyscie w sprawie ciecia na otoczce a wielkosci implantu. Piszac, ze przez otoczke nie da sie wlozyc duzego implantu, to co konkretnie macie na mysli? Misia ma okragle 420cc, a ja anatomy 360cc. Oba implany mega wielkie nie sa, ale tez nie 160 - 240cc Jesli ktos oczekuje wlasnie takiej wielkosci implanu, a wielkosc otoczki na to pozwala i umiejetnosci doktora sa sprawdzone, to jest to swietny sposob na umieszczenie zelka ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#6539 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, troche tutaj mitow naopowiadalyscie w sprawie ciecia na otoczce a wielkosci implantu. Piszac, ze przez otoczke nie da sie wlozyc duzego implantu, to co konkretnie macie na mysli? Misia ma okragle 420cc, a ja anatomy 360cc. Oba implany mega wielkie nie sa, ale tez nie 160 - 240cc
Jesli ktos oczekuje wlasnie takiej wielkosci implanu, a wielkosc otoczki na to pozwala i umiejetnosci doktora sa sprawdzone, to jest to swietny sposob na umieszczenie zelka ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 --------- To doktorek mi mowil ze jak duzy implant a mala otoczka to ciezko wcisnac a jeszcze ciezej porzadnie ulozyc. A moze to tylko dla zabezpieczenia bo w koncu pod piersia to dluzsze ciecie i lepsze dojscie. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-02 o 14:17 |
|
|
|
#6540 |
|
Raczkowanie
|
160 - 240cc
Jesli ktos oczekuje wlasnie takiej wielkosci implanu, a wielkosc otoczki na to pozwala i umiejetnosci doktora sa sprawdzone, to jest to swietny sposob na umieszczenie zelka jestem prawie za
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

sobie zrobic. w sumie mialabym duzo pytan ..... dziweczyny czekam na wasza odpowiedz

Naprawde z czystym sumieniem moge polecic.

wiec dlatego moje dylematy, no ale po rozmowie z doktorem mam nadzieje, ze bede mogla sie zdecydowac ...