Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 217 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 09:57   #6481
alela12
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Alela - ja już wielokrotnie pisałam, że bardzo długo 'blednę ". Niestety taki mój urok, tak mam od dziecka. Choćbym nawet stosowała najlepsze mazidła u mnie cały ten proces trwa powoli.
Więc stosuję Veraderm (ale w przypadku tych blizn niezbyt systematycznie, ot - jak mi się przypomni) i blizny nie są zgrubiałe, są jaśniejsze, ale nadal widoczne (choć umiejscowione idealnie w fałdzie).
niedoczytalam sorki. Czyli generalnie ich nie widac
Stary 2010-02-02, 09:59   #6482
listopadowa80
Zakorzenienie

A na razie muszę lecieć
Do zobaczenia później

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
niedoczytalam sorki. Czyli generalnie ich nie widac
No przecież nic się nie stało. Generalnie to i widać i nie - nie są blade więc widać, ale są w fałdzie - więc nie widać. Trochę pomieszane z poplątanym
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:01   #6483
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

no bo w koncu mam zamiar niedlugo pomykac w takich bluzeczkach).
Happy, tez mam wieksze otoczki, ale dzieki temu moglam miec na nich ciecie z czego bardzo sie ciesze. Przyznam, ze nie myslalam o pomniejszeniu/rozjasnieniu, bo nie sa duze tylko srednie i nie ciemne tylko dosc jasne.
Natomiast dla zamaskowania duzych otoczek mozna uzywac silikonowych przylepcow, co jak dla mnie jest chyba jedynym sposobem nalozenia lekkiej bluzki bez stanika. Moje sutki to straszne frywolniaki i zbyt szybko przechodza w faze sutkowej erekcji
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:07   #6484
alela12
Raczkowanie

happy a jak duze masz otoczki, ja tez mam dosc duze i tak sobie mysle, ze po op. beda jeszcze wieksze... br. Hmm, moze przy op. bede mogla je pomniejszyc, sama nie wiem. O rozjasnianiu/wybielaniu nie mam pojecia. Wloz zdjecie do albumu jak mozesz;-)

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Happy, tez mam wieksze otoczki, ale dzieki temu moglam miec na nich ciecie z czego bardzo sie ciesze. Przyznam, ze nie myslalam o pomniejszeniu/rozjasnieniu, bo nie sa duze tylko srednie i nie ciemne tylko dosc jasne.
Natomiast dla zamaskowania duzych otoczek mozna uzywac silikonowych przylepcow, co jak dla mnie jest chyba jedynym sposobem nalozenia lekkiej bluzki bez stanika. Moje sutki to straszne frywolniaki i zbyt szybko przechodza w faze sutkowej erekcji
zazdraszczam frywolniakow moje tylko jak jest b. zimno
Stary 2010-02-02, 10:11   #6485
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
W faze sutkowej erekcji powiadasz.Dobre.
Tez nie narzekam na wszelkiego rodzaju doznania co uwidacznia ilosc moich dzieci.HIHI. a co to za przylepce sylikonowe ? Nie znam.

Co do fotek to w czwartek zdejma szwy to zrobie, bo do czwartku zakaz zdejmowania stanika, ktory i tak juz na chwile zlamalam.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:15   #6486
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
pinkstar i miskaa czy mowa jest o tej lasce z teledysku co ma czarne wloski z grzywka? jesli tak, to ona jest po prostu za***ista
taki wlasnie chce miec cyc
ona jest najlepsza z tego teledysku, w sumie w drugim tez niezle wyglada
w sumie fryzure mam podobna do niej, ale nie piersi
no o jej cycolki ma cudna a wloski tez mam takie tylko krudsze

Cytat:
Utworzyłam nowy album - widać jak zmieniały się moje piersi z miesiąca na miesiąc (niestety zdjęcia są pomieszane i trzeba patrzeć na daty) . Oj długo były paszczurowate . Jak ktoś ma ochotę się troszkę wystraszyć tak przed snem to zapraszam
lece ogladac

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

super wiadomosc !! moze i ja dam rade w podobnym terminie fajnie by bylo razem przez to przejsc
bylo by bosko

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Dziendobry dziewczyny,szykuje sie do wyjazdu do gryfic ale mam stresaa co to bedzie dopiero jutroListopadowa dziekuje za zaproszenie, ja bede mialam okragle bo doktorak powiedzial ze anatomy w moim przypadku to bez sensu,bo tez chcialam.Moze znajde jeszcze chwilke zeby pobuszowac po twoich fotkach.Jeszcze raz dzieki
trzymaj sie bedzie okej

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

Co do fotek to w czwartek zdejma szwy to zrobie, bo do czwartku zakaz zdejmowania stanika, ktory i tak juz na chwile zlamalam.
czekam z niecierpliwoscia na efekty

Dzien dobry....
Kochane dr.Broma mi odpisal i powiedzial ze daje mi wiecej niz 350 duzo wiecej i przesle mi wszystko dzis albo jutro bo zapomnialam napisac mu ze chce okragle.... ale czekam na jego wiadomosc....

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:18
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:22   #6487
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Dzien doberek wszystkim cycatkom
nie wiem jak z tymi otoczkami, moze jakby uzywac jakichs kremow wybielajacych albo moze tymi kwasami calymi je potraktowac ?? spytaj doktora na pewno bedzie mogl cos pomoc

Happy no widze, ze mocno trszymasz sie postanowien doktora, tak trzymac. Ty juz pare dni po operacji, czy czujesz sie juz zupelnie dobrze? jak piersi bola moze?

pozdrawiam cieplutko z ranka
Stary 2010-02-02, 10:26   #6488
skorpion7
BAN stały

hejka dziewczyny

[/QUOTE]Happy, tez mam wieksze otoczki, ale dzieki temu moglam miec na nich ciecie z czego bardzo sie ciesze. Przyznam, ze nie myslalam o pomniejszeniu/rozjasnieniu, bo nie sa duze tylko srednie i nie ciemne tylko dosc jasne.
Natomiast dla zamaskowania duzych otoczek mozna uzywac silikonowych przylepcow, co jak dla mnie jest chyba jedynym sposobem nalozenia lekkiej bluzki bez stanika. Moje sutki to straszne frywolniaki i zbyt szybko przechodza w faze sutkowej erekcji [/QUOTE]

t ylko pozazdroscic tych nieokielzanych suteczkow
u mnie cucie zaniklo wraz z cyckami

a tak wogole dziewczyny , pytanko(wiem ze to juz bylo ale mnie chyba nie bylo na tej lekcji albo jestem intelygentna inaczej ).....
chodzi o pomiary "w" i "pod".....
ktore na wdechu a ktore na wydechu? a moze wszystkie jednakowo?
bo ja ciemna baba wszystkie na wdechy porobilam

....
skorpion7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:31   #6489
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dzien doberek wszystkim cycatkom
nie wiem jak z tymi otoczkami, moze jakby uzywac jakichs kremow wybielajacych albo moze tymi kwasami calymi je potraktowac ?? spytaj doktora na pewno bedzie mogl cos pomoc

Happy no widze, ze mocno trszymasz sie postanowien doktora, tak trzymac. Ty juz pare dni po operacji, czy czujesz sie juz zupelnie dobrze? jak piersi bola moze?

pozdrawiam cieplutko z ranka
Czuje sie wysmienicie,nie biore zadnych przeciwbolowcow.
Co chwile sie przebieram i patrze jak bluzeczki leza.
Humerek dopisuje ,a o te kwasy na rozjasnienie brodawek doktorka podpytam i zrobie nawet jesli beda to kwasy siarkowe.

Kobiety to glupie sa co ? A ja jestem przykladem nr.1
Centymetr za duze otoczki i problem robie.
Juz mi kompletnie odbilo.
Jesli chodzi o caloksztalt moich cycuchow po op. to i tak jestem zachwycona.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:37
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:32   #6490
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Hejka
Kobitki a ja dzis mam dwa pytanaka do was
1.Czy ktoras stosowała i mascie i plastry silikonowe np.Veraderm?co wg.was lepiej sie sprawdza?Ja dostalam od Doktorka ok.14ml Veraderm w próbkach,czyli prawie mala tubeczka i sie maziam,ale sie zastanawiam czy jak sie skończy to nie kupic plasterki,moze są wygodniejsze?

2.Tu raczej pytanko do Ani lub Pysi...Mam w planach jak sie zrobi ciutke cieplej i troche tez czasu od op. minie(czyli tak na wiosne,moze marzec?) wziąc sie troche za siebie,bo stepperek w domku to takie...hmmm...domowe sposoby na relaks
Ogólnie nie chciałabym schudnąć,moze minimalnie mieśnie uwydatnic,ale głównie chodzi mi o ujędrnienie i takie ze tak powiem "zebranie do kupy" tego co troche poobwisło(czytac tyłek).Myśle nad Pilatesem,co sadzicie?
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:39   #6491
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Happy no to rewelacja, ze sie dobrze czujesz, szybko doszlas do siebie! Zaga chyba generalnie tez juz sie czuje ok.
Mimi, ja nie wiem na 100% ale z tego co czytalam to i mas i plastry silikonowe sa super i dobrze by bylo tego uzywac na zmiane wydaje mi sie, bo wtedy skora sie nie przyzwyczaja i reaguje odpowiednio.
Z tego co pamietam to Pysia uzywa tych plastrow a jej blizny juz prawie niewidoczne!!!
Stary 2010-02-02, 10:41   #6492
anna_ivy
Zadomowienie

mimi, pilates bedzie bardzo dobrym treningiem ujedrniajacym. Nie mniej musisz pamietac, ze aby byl skuteczny MUSI byc systematyczny. Napisz moze do jakich zajec masz dostep a wybierzemy najlepsza opcje. Bo widzisz do pilatesu dorzucilabym jeszcze zajecia na silowni. Jesli nie chcesz schudnac to na pewno nie obwodowe, tylko takie normalne powtarzanie w seriach kolejnych grup miesniowych z odpowiednim odpoczynkiem na regeneracje.

Dziewczyny ... znikam Mam teraz wysyp spotkan ... bede popoludniu albo wieczorkiem
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:41   #6493
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Moze to smieszne , ale nawet po 11 latach martwie sie jak gdzies leci ,dlatego musi zawsze dzwonic jak dojedzie na lotnisko ( u nas dalej snieg i slizko) a nastepnie jak wyladuje
Ja ma tak samo, a powinnam się już przyzwyczaić, bo często wyjeżdża.

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Dziendobry dziewczyny,szykuje sie do wyjazdu do gryfic ale mam stresaa co to bedzie dopiero jutro
trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość

Dzien dobry....
Kochane dr.Broma mi odpisal i powiedzial ze daje mi wiecej niz 350 duzo wiecej i przesle mi wszystko dzis albo jutro bo zapomnialam napisac mu ze chce okragle.... ale czekam na jego wiadomosc....
super
mi też dr odpisał - podałam mu wszystkie wyniki łącznie z ostatnią morfologią i jest ok, nie ma konieczności powtarzania badań przed samą operacją 11. lutego będę posiadaczką nowych piersi

Cytat:
Napisane przez skorpion7 Pokaż wiadomość
chodzi o pomiary "w" i "pod".....
ktore na wdechu a ktore na wydechu? a moze wszystkie jednakowo?
bo ja ciemna baba wszystkie na wdechy porobilam

....
w biuście na wdechu
pod na wydechu

Szybko tylko przeczytałam, co od wczoraj napisałyście. Nie będę miała jak do Was zajrzeć już dziś i jutro, więc proszę o litość i nie piszcie za dużo Buziaki!!!

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:44   #6494
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Happy no to rewelacja, ze sie dobrze czujesz, szybko doszlas do siebie! Zaga chyba generalnie tez juz sie czuje ok.
Mimi, ja nie wiem na 100% ale z tego co czytalam to i mas i plastry silikonowe sa super i dobrze by bylo tego uzywac na zmiane wydaje mi sie, bo wtedy skora sie nie przyzwyczaja i reaguje odpowiednio.
Z tego co pamietam to Pysia uzywa tych plastrow a jej blizny juz prawie niewidoczne!!!
Olgawro mi chodzi głównie o to jak maść i plastry sie sprawdzają w praktyce,bo ja np. mam takie wrazenie ze maść sie "obciera" stanikiem a plaster jednak zostaje ,bo działanie z tego co wiem jest podobne

Polili to bedziemy trzymac kciuki dzis za podróż jutro za "montaz"

Trelek,świetnie bardzo sie ciesze ze jednak sie wyrabiasz z terminem

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:50
Stary 2010-02-02, 10:46   #6495
skorpion7
BAN stały

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Ja ma tak samo, a powinnam się już przyzwyczaić, bo często wyjeżdża.

trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!

super
mi też dr odpisał - podałam mu wszystkie wyniki łącznie z ostatnią morfologią i jest ok, nie ma konieczności powtarzania badań przed samą operacją 11. lutego będę posiadaczką nowych piersi

w biuście na wdechu
pod na wydechu

Szybko tylko przeczytałam, co od wczoraj napisałyście. Nie będę miała jak do Was zajrzeć już dziś i jutro, więc proszę o litość i nie piszcie za dużo Buziaki!!!
dzieki trelek wiedzialam ze cos pokrecilam ...lece naprawic swoj bład i pobrac nowe wymiary (choc to i tak nie powiekszy moich mizerot )
trzymaj sie cieplutko ....buziaki

Edytowane przez skorpion7
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:48
Stary 2010-02-02, 10:50   #6496
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Olgawro mi chodzi głównie o to jak maść i plastry sie sprawdzają w praktyce,bo ja np. mam takie wrazenie ze maść sie "obciera" stanikiem a plaster jednak zostaje ,bo działanie z tego co wiem jest podobne
Mimi, to moze wtedy masc kiedy stanika nie nosisz, a plastry kiedy wkladasz biustonosz ??
ale wydaje mi sie, ze jak blizna jest dokladnie w faldzie, to nie bedzie nic wycierac
poza tym taka masc to i tak chyba trzeba rozsmarowac najpierw i ona dziala jak sie wchlania, wiec pewnie podczas tego koniecznego masazu kiedy nakladasz i rozsmarowujesz masc, preparat oddaje swoje wlasciwosci..czy ja dobrze rozumuje?

Edytowane przez olgawro
Czas edycji: 2010-02-02 o 10:51
olgawro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:55   #6497
trelek_
Rozeznanie

Cytat:

Trelek,świetnie bardzo sie ciesze ze jednak sie wyrabiasz z terminem
dzięki teraz jeszcze tylko muszę w terminie @ dostać, powinnam jutro

zmykam
(trudno się z wami rozstać, a F5 niedługo przestanie działać )

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:27   #6498
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Mimi, to moze wtedy masc kiedy stanika nie nosisz, a plastry kiedy wkladasz biustonosz ??
ale wydaje mi sie, ze jak blizna jest dokladnie w faldzie, to nie bedzie nic wycierac
poza tym taka masc to i tak chyba trzeba rozsmarowac najpierw i ona dziala jak sie wchlania, wiec pewnie podczas tego koniecznego masazu kiedy nakladasz i rozsmarowujesz masc, preparat oddaje swoje wlasciwosci..czy ja dobrze rozumuje?
z tego co ja zrozumiałam,to taka maść działa na zasadzie oslonki,czyli powinna zostac jako cieniusienka powłoczka,obrazowo cos w rodzaju Gore-texu w butach ,zatrzymuje potrzebną ilośc wody w skorze co pomaga w prawidlowej regenaracji,dlatego sie jej nie wmasowuje bo sie nie wchlania tylko smaruje sie cienka warstwa i zostawia do wyschniecia.A ja właśnie mam wrazenie ze mi sie ściera
Stary 2010-02-02, 11:29   #6499
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

ahh czyli taka kolderka..
no to w takim przypadku to nie wiem juz, chyba musisz brac tubke ze soba i smarowac jak czujesz ze juz sucho
Stary 2010-02-02, 11:41   #6500
alela12
Raczkowanie

Ogólnie nie chciałabym schudnąć,moze minimalnie mieśnie uwydatnic,ale głównie chodzi mi o ujędrnienie i takie ze tak powiem "zebranie do kupy" tego co troche poobwisło(czytac tyłek).Myśle nad Pilatesem,co sadzicie?[/QUOTE]

na ujedrnienie, podniesienie posladkow polecam: podpierasz sie na rekach, nogi zgiete w kolanach i sciskasz posladki na dol do gory i tak 50 na jedna noge 50 druga codziennie, dziala. Mozesz stac i odchylac noge do tylu w czasie wolnej chwilii i juz miesnie pracuja ale codziennie, dziala
Stary 2010-02-02, 11:44   #6501
listopadowa80
Zakorzenienie

Pink star - mam nadzieję, że jeszcze żyjesz po odwiedzinach mojego albumu
A poza tym - no kochana, będziesz miała cudny biuścik jak Tobie dr Broma taką ładną objętość wmontuje. Ale i tak zdania nie zmienię - jakoś nie wierzę w te twoje 65A

Skorpion7 - pod biustem - ciasno na wydechu, w biuście - luźno na wdechu
Stary 2010-02-02, 11:44   #6502
alela12
Raczkowanie

Cytat:
Ogólnie nie chciałabym schudnąć,moze minimalnie mieśnie uwydatnic,ale głównie chodzi mi o ujędrnienie i takie ze tak powiem "zebranie do kupy" tego co troche poobwisło(czytac tyłek).Myśle nad Pilatesem,co sadzicie?
na ujedrnienie, podniesienie posladkow polecam: podpierasz sie na rekach, nogi zgiete w kolanach i sciskasz posladki na dol do gory i tak 50 na jedna noge 50 druga codziennie, dziala. Mozesz stac i odchylac noge do tylu w czasie wolnej chwilii i juz miesnie pracuja ale codziennie, dziala[/QUOTE]

a i jeszcze mostek i sciskasz posladki i kolana do siebie i od siebie
Stary 2010-02-02, 11:47   #6503
kora1
Raczkowanie

Cytat:
z tego co ja zrozumiałam,to taka maść działa na zasadzie oslonki,czyli powinna zostac jako cieniusienka powłoczka,obrazowo cos w rodzaju Gore-texu w butach ,zatrzymuje potrzebną ilośc wody w skorze co pomaga w prawidlowej regenaracji,dlatego sie jej nie wmasowuje bo sie nie wchlania tylko smaruje sie cienka warstwa i zostawia do wyschniecia.A ja właśnie mam wrazenie ze mi sie ściera
Czesc Mimi chcialam cie zapytac co spowodowalo ze wybralas dr Stanczyka? cycuchy masz super ja planuje dr Brome ale nie moge znalezc galeri z jego cycuchami juz sama nie wiem co mam robic,nawet zastanawiam sie czy wybrac ciecie w faldzie czy otoczce bo wydaje MI SIE ZE CIECIE W FALDZIE PODPIERSIOWYM daje ladniejszy ksztalt piersiom...

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
dzięki teraz jeszcze tylko muszę w terminie @ dostać, powinnam jutro

zmykam
(trudno się z wami rozstać, a F5 niedługo przestanie działać )
Czesc Trelek
jakie ciecie wybralas ? ty tez u bromy robisz prawda? widzialas gdzies jego galerie?
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:49   #6504
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kora1 Pokaż wiadomość
Czesc Mimi chcialam cie zapytac co spowodowalo ze wybralas dr Stanczyka? cycuchy masz super ja planuje dr Brome ale nie moge znalezc galeri z jego cycuchami juz sama nie wiem co mam robic,nawet zastanawiam sie czy wybrac ciecie w faldzie czy otoczce bo wydaje MI SIE ZE CIECIE W FALDZIE PODPIERSIOWYM daje ladniejszy ksztalt piersiom...
Dr Broma robi fantastyczne piersi (ale dr Stańczyk również) - pogadaj z "Bromówkami" - może co nieco udostępnią

Nie wydaje mi się, aby miejsce cięcia miało wpływ na kształt piersi po op. . Zarówno z cięcia w fałdzie i wokół otoczki wychodzą ślicznotki, o ile chirurg jest dobry
Stary 2010-02-02, 11:52   #6505
kora1
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Czesc Trelek
jakie ciecie wybralas ? ty tez u bromy robisz prawda? widzialas gdzies jego galerie?
Dziewczyny ktore opreowaly sie u jarlinskiego ,czy doktorek robi ciecie w otoczce czy tylko w faldzie podpiersiowym?
Stary 2010-02-02, 11:53   #6506
laura _
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to laura _

Czesc dziwczyny ma do was pytanie jako ze jestesci ekspertami w sprawach cyckow .mieszkam kolo krakowa , ale to wsumie nie wazne , chcial sie dowiedziec jak jest najlepsze chiurg w calej polsce . juz sama nie wiem gdzie mam te moje hemoroidy sobie zrobic. w sumie mialabym duzo pytan ..... dziweczyny czekam na wasza odpowiedz
pa laura
laura _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:56   #6507
alela12
Raczkowanie

[QUOTE=listopadowa80;16900 117]Dr Broma robi fantastyczne piersi (ale dr Stańczyk również) - pogadaj z "Bromówkami" - może co nieco udostępnią

tak gadacie o Dr. Bromie, hmm, a ja go nie wybralam, pewnie jakbym trafila na to forum wczesniej wybralabym wlasnie jego.
Stary 2010-02-02, 12:00   #6508
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Dr Broma robi fantastyczne piersi (ale dr Stańczyk również) - pogadaj z "Bromówkami" - może co nieco udostępnią

Nie wydaje mi się, aby miejsce cięcia miało wpływ na kształt piersi po op. . Zarówno z cięcia w fałdzie i wokół otoczki wychodzą ślicznotki, o ile chirurg jest dobry
Listopadowa kochana ja to juz mam metlik w glowie normalnie nie moge sie zdecydowac wciaz jakies watpliwosci mnie nachodza no bo jak juz sie kroic to zeby zadowolonym byc a ja im dluzej wasze cycuchy ogladam tym wiecej mysle i kombinuje

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

[QUOTE=alela12;16900266]
Cytat:

tak gadacie o Dr. Bromie, hmm, a ja go nie wybralam, pewnie jakbym trafila na to forum wczesniej wybralabym wlasnie jego.
Alela a u kogo robisz cycuchy?
Stary 2010-02-02, 12:07   #6509
alela12
Raczkowanie

[QUOTE=kora1;16900286]Listopadowa kochana ja to juz mam metlik w glowie normalnie nie moge sie zdecydowac wciaz jakies watpliwosci mnie nachodza no bo jak juz sie kroic to zeby zadowolonym byc a ja im dluzej wasze cycuchy ogladam tym wiecej mysle i kombinuje

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:

Alela a u kogo robisz cycuchy?
wybralam klinika dr. Szczyta a robie dr. K.Potockiego na grzybowskiej. czytalam o obu pozytywne opinie zero negatywow. No i robili kilku osobom publicznym ale wiesz kazdy cyc inny jest

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

[QUOTE=alela12;16900484]
Cytat:
Listopadowa kochana ja to juz mam metlik w glowie normalnie nie moge sie zdecydowac wciaz jakies watpliwosci mnie nachodza no bo jak juz sie kroic to zeby zadowolonym byc a ja im dluzej wasze cycuchy ogladam tym wiecej mysle i kombinuje

wybralam klinika dr. Szczyta a robie dr. K.Potockiego na grzybowskiej. czytalam o obu pozytywne opinie zero negatywow. No i robili kilku osobom publicznym ale wiesz kazdy cyc inny jest
pewnie jakbym sie tu wczesniej znalazla robilabym u tego co wiekszosc dziewczyn na forum
Stary 2010-02-02, 12:11   #6510
skorpion7
BAN stały

Cytat:
Pink star - mam nadzieję, że jeszcze żyjesz po odwiedzinach mojego albumu
A poza tym - no kochana, będziesz miała cudny biuścik jak Tobie dr Broma taką ładną objętość wmontuje. Ale i tak zdania nie zmienię - jakoś nie wierzę w te twoje 65A

Skorpion7 - pod biustem - ciasno na wydechu, w biuście - luźno na wdechu
tak jest Pani PREZES!!!
juz sie zastosowlam do zalecen i wymiarki prawidlowe sa pod fotami moich miernotek w albumie

a narazie uciekam .... wpadne pozniej
buziolki dla wszystkich kulezianek : cmok:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości