|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część IX
DIMITI - sto lat sto lat i jeszcze więcej truskawkowych promocji a ja dziś stwierdziłam że krem biothermu który sobie kupiłam do twarzy jest kompletnie niewydajny i w ciągu 10 dni wyszło mi 1/3 opakowania - myslałam że będzie bardziej wydajny; w związku z tym muszę sobie dziś kliknąć emulsję clinique tą z 3 kroków - będe miała ją na noc bo próbka mi służyła - i teraz jeszcze raz moje pytanie bo nadal nie mam 100% pewności - czy te 50 ml w słoiczku różnią sięod 50 ml w tubie??? czy to chodzi tylko o praktyczność opakowania a sama emulsja identyczna??
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
dimiti! wszystkiego NAJ!
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti
![]() |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która ma Trio Sili do konturowania? Mejkapownia może
Bo ja się tak nad nim zastanawiam od kilku dni i chciałam się dowiedzieć jakie to to ma wykończenie..pudrowe:conf used: drobinkowe czy jakie![]() I jeszcze pytanie w kwestii perfum: zna może któraś ten zapach: http://pl.strawberrynet.com/perfume/...205/?CatgId=36 dzisiaj ostatni dzień dodatkowej promocji...a tam jest róża bułgarska w składzie czyli to co ma Addict2, no i tak się zastanawiam właśnie kliknąć czu nie kliknąć? I buteleczka ładna
Edytowane przez Guarana Czas edycji: 2010-02-02 o 10:41 |
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydwało mi sie do tej pory że on jest matowy bez niczego, ale dla świętego spokoju poszłam sprawdzić i on ma jakieś minimalne drobinki - ale tak mało że ich wcześniej nie zauważyłam jasny jest zupełnie matowy i bezdrobinkowy rozświetlacz to moim zdaniem kompletna choinka i w ogóle go nie używam; zapach ralfa kusił mnie jużod listopada ale nigdzie na żywo go nie widziałam - boję się że może być zbyt duszący - wydawało mi się że swego czasu ktoś straszył; sama jestem ciekawa...
|
|
|
#966 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam tego Repairwear z Clinique, tyle że na noc: http://pl.strawberrynet.com/skincare...-lotion/47702/ i jestem z niego bardzo zadowolona. Cera jest bardzo przyjemna w dotyku, nawilżona, gładka - i od razu, i rano, a do tego mam wrażenie, że dość mocno zmatowiona. Często zdarzało mi się, że po nałożeniu innego kremu na noc rano byłam obrzydliwie tłusta, a tu nic. Polecam. Teraz na dzień kupiłam Clinique Continuous Rescue Antidoxant Moisturizer i rzutem na taśmę w ostatni dzień promocji Sephory 3 kroki Clinique z DDML, zobaczymy, jak te dwa będą się sprawować. Clarinsów ani Youth Surge nie próbowałam. Dimiti, |
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti 100 LAT !!!!
![]()
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam tego turkusika u kogoś w wymiance i nawet miałam pytać o ten zapach ale zupełnie nie pamiętam u kogo... też sie nad nim zastanawiałam, on często jest w promocji. Dim
|
|
#970 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dimiti
Sto lat promocji na tru!Oby Cie Zenek zawsze wspierał swoimi zwrotami i służył pomocną dłonią Oby Celny wyrzekł się wszelkich roszczeń do Twoich wstążeczek Oby promocje trafiały w Twe gusta i łagodnie obchodziły się z portfelem Amen
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czy bywało już tak że nie było meteorytów dłuższy czas a potem sie pojawiały? kumpela sie napaliła u mnie na beżowe i chce żebym jej zamówiła i już od miesiaca nie ma
![]() widzę że nawet różowe sie skończyły i tylko mythic wiszą ![]() jak myślicie - wrócą? jest sens pisać do zenka czy dostanę automat że mam wybrać coś z 20.000 innych rzeczy ??
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę, że będą, jakoś mi się wydaje, ze ogólnie dawno nie mieli jakiejś porządnej dostawy. Sporo rzeczy wyszło po świętach i nie ma. A meteorki to już na bank będą. A pisać sensu nie ma
wybierz sobie od razu meteorki spośród 20 000 innych produktów
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a czy bywa na truskawce bronzer Narsa lub roz? Naczytalam sie o Lagunie i Orgasmie i sie strasznie napalilam
Obecnie ich nie ma i nie wiem, czy w ogole warto czekac, czy szukac na ebay'u...
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za opis Cytat:
Na KWC przy opiniach perfum zawsze są zdania mocno podzielone więc się tym nigdy nie sugeruję. I myślę jeszcze nad tym: http://pl.strawberrynet.com/perfume/...695/?CatgId=36 moje zachowanie jest szablonowe: promocja się kończy zaczyna się szaleństwo ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Edytowane przez Guarana Czas edycji: 2010-02-02 o 11:56 |
||
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
DIMITI !!
Zdrówka, szczęścia i radości Niech Twe konto bankowe nigdy nie zeszczupleje (fajną masz date ur )
|
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z tego co pamiętam to chyba wszystkie dziewczyny były zadowolone z zakupu więc i Ty powinnaś ![]() ja tam w kazdym razie gdyby znów było za 20 zeta brałabym od razu na zapas; a tak jak mi sie skonczy to i pewnie za 50 kupię ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- brać cliniqua w słoiczku czy w tubie?? 50 ml ;co byście wybrały ??
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16896565]Nie.[/QUOTE]
Dzięki za odpowiedź
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Diniti 1000000000000000000000000 0000000000000000000000
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaattttttttttttttttt tttttttttttttttt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
I ja skromnie dorzucę trzy grosze - Dimiti wszystkiego naj z okazji urodzin
|
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie swój puder Clarinsa,kurczę,on jest z marca 2002 roku
|
#982 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde ja własnie zamówiłam balsam chanel mam nadzieje że bedzie swieży a może im napisać żeby sprawdzili kod? |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatecznie wybrała clinique youth surge ( 50 ml) na dzien i repairwear na noc (15 ml na probe)fajna jest tez podobno maska touraround 15 min z clinique, wiec tez ja wziela. Wszystko zalezy jaka masz cere, tego clarinsa tez ogladalysmy, ale babka w sephorze powiedziala, ze nie wygladza cery. Moze wybierz sie do sephory i wez probke ktoregos najpierw. Jesli sie decydujesz na clinique popatrz na ceny na allegro, sa chwilowo atrakcyjniejsze niz na TRU .
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesada.
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-02-02 o 14:39 |
|
|
|
|
#986 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś kupwał maskarę na Strawberry, bo ja dwukrotnie się zawiodłam. Może dlatego, że były z promacji. Obie są wyschnięte i praktycznie nie nadają się do użytku. Jedna jest ze Scotta Barnesa a druga ze Stili
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
własnie byłam wczoraj w Superpharmie i zaskoczyły mnie ceny niektórych perfum - w promocji wiele wychodzi nprawdę dużo taniej niż na truskawie, aż się mocno zdziwiłam. Mam nieźle zryty berecik przez truskawę - zakodowałam sobie, ze tam najtaniej i żyję w swoim świecie, a tu takie niespodzianki cenowe i to na wyciągnięcie ręki
|
#988 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec warto się zmierzyć odpowiednio i poszukać dobrego biustonosza bo i biust sie unosi... ja sobie dobrałam super masqerade panache soria i cleo robyn własnie na bradea.pl można zamówić przymierzyć w domu i odesłać.... Cytat:
Tysiaca lat promocji nie tylko truskawkowcyh ale i ciuchowych! oby portfel pękał w szwach od gotówki, a na karcie kredytowej nigdy środków nie brakło.. a zeby nie było off topa - to te błyszczyki chanel - pisałyscie juz cos o nich? fajne? warto? |
||
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat, Dimiti
|
#990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Butelka ma taki sam kształt jak płynne podkłady Clinique, ale nie jest ze szkła, tylko z grubego plastiku. Chyba wolałabym już tubę, żeby móc normalnie wyciskać, a nie trzęsąć butelką wywalać na rękę jej zawartość. Denerwuje mnie wizja tego, ile tego kremu zostanie w środku pod koniec, a ja go nie wyciągnę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Bo ja się tak nad nim zastanawiam od kilku dni i chciałam się dowiedzieć jakie to to ma wykończenie..pudrowe:conf used: drobinkowe
czy jakie
pyszniutkie byly
?

Sto lat promocji na tru!

wybierz sobie od razu meteorki spośród 20 000 innych produktów
Na KWC przy opiniach perfum zawsze są zdania mocno podzielone więc się tym nigdy nie sugeruję. 
brać cliniqua w słoiczku czy w tubie?? 50 ml ;
przesada.
jak ja sobie kupię C u chińczyków (bo tam te chineczki całe chyba takie małe) to metki nie odpruwam i puchnę z dumy