|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że rośnie poziomo...
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej jestem ciekawa jej rzeczywistego koloru
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Andi nigdy bym się nie pozbyła ![]() A porządki w szafie robię zawsze wraz z nowym sezonem : wiosna/lato i jesień/ zima ... Teraz planuję pod koniec marca się za to wziąć, przy okazji wymieniam garderobę na wiosenną - czyli zimowe grubaśne rzeczy lądują na górze i w zakamarkach szafy a na półkach pojawiają się lekkie sweterki i bluzeczki już się doczekać nie mogę - bo nie cierpię zimy ! |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Po za tym nadal i nieustająco nie wyszły mi trójki I teraz jak tak dłuuugo nie wychodziły to teraz zaczyna mi jedna wychodzić tak totalnie z przodu, totalna masakra. No i rośnie mi jedna ósemka Póki co mnie nie boli, ale jak czytam Wasze komentarze to zaczyna mnie boleć Chociaż jest dopiero jej koniuszek. Czeka mnie aparat... Chciałabym się nie zgodzić, ale ta trójka mnie przeraża
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śliczna jest
jak to Emilka ![]() Moja tez nie smierdziała. Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego nie mozesz nosic na krotkim pasku? |
||
|
|
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać że jesteś prawdziwą torebkomaniaczką ![]() Ja swoje torby trzymam w szafie - ale szafę mam sporą w sypialni więc się jeszcze mieszczą Ale jeśli Ty w szafie już nie masz miejsca - to wiklinowy kosz lub pudełko takie duże ze sztywnego kartonu - będzie super rozwiązaniem. Fajne kartony są w Pepco - dziewczyny nawet na wizażu gdzieś zdjęcia wklejały w wątku o Pepco ( takie w panterkę i zeberkę ). Wszystko ładnie poukładane i niewidoczne Myślę że torebki na zewnątrz mogą drażnić Tż-ta jak je schowasz to nie zauważy kolejnych zakupów ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() A nowy kolor Emilek na zdjęciach jest perłowy ale może na żywo już nie ? Poczekajmy do jutra - może real fotki się pojawią ![]() A na blogu masz ładne zdjęcia z Neną kobaltową Odważnie ale ciekawie ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- super i czekamy na zdjęcia ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
dobrze trafili z tym kolorem na wiosnę .... ale zaczekajmy do jutra na zdjęcia ....A z Dewi - fajny pomysł torebka zupełnie się zmieni - ćwieki teraz na czasie i do Dewi będą pasować ... Jak się zdecydujesz na przeróbki - pochwal się nam fotką |
|||
|
|
|
#3282 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to też niedobrze, takie błędne koło, nie pójdę na wizytę kontrolną bo się boję bólu ( jeszcze znajdzie jakąś dziure), a idę wtedy kiedy już wytrzymać z bólu nie mogę i wtedy leczenie lub wyrywanie boli jeszcze bardziej.Cytat:
Nie chce mi się myśleć, że będę musiała ją usunąć. Straszna historia z tą lekarką i weź się człowieku nie bój, w końcu tu chodzi o twarz, głowę...Ósemki to naprawdę chamskie zęby ![]() Cytat:
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dodeczko współczuje
. Mi dentystka dzisiaj powiedziała, że wszystko niby jest z nim w porządku ... że się wyrzyna .Kazała płukać sodą i kłaść bezpośrednio na zęba 1/4 tabletki polopiryny i na to wacik - i tak trzymać 15 minut. Faktycznie jak mi tak położyła to na kilka godzin mialam spokój, ale co z tego jak znowu mnie zaczyna boleć i zamiast się na czymś skupić (np.na nauce bo zwolnienie mam tylko na makro, a w piątek mam egzamin z prawa) to nie mogę bo myślę o zębie i o tym, że mnie boli
|
#3284 | |
|
catch me if I fall.
|
dziekuje Wizazance za skorzystanie z mojego kodu przed chwilapochwal sie zakupem (czyzby emilka? )---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
biore znieczulenie, bo u mojej dentystki jest darmowe, ale i tak mnie boli nawet glupie borowanie, nienawidze tego bolu
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Andi jest świetna - to teraz do kompletu nowa Emilka pudrowa by się przydała A kolor określiłaś idealnie - wrzosowy albo taki lila-róż Tylko że na każdym monitorze inaczej wygląda - to fakt ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Ogólnie z Top Secret miałam 2 torebki kupione dlatego że nie udało mi się tej karmelowej zdobyć i już nigdy więcej nie skuszę się na tą firmę ... W jednej zepsuło się zapięcie - taki haczyk cały odleciał a w drugiej skórka się zadzierała i niszczyła tak szybko że chyba po miesiącu już wyglądała paskudnie ... Tak więc narazie pozostaję wierna etorebce ... Ale fason tej karmelowej z Top Secret warty podrobienia
|
||
|
|
|
#3287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeszcze bardziej nienawidzę zapachu gabinetu dentystycznego- od razu dostaję gęsiej skórki ![]() Moja nie była wygnieciona Jasne trochę się pogniotła, ale wyprostowała się bardzo szybko Jedyny minus to smrodek, ale wole to niż zniekształcenia![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Ogólnie jeśli chodzi o Top Secret to przynajmniej teraz nie grzeszą jakością, wydaje mi się, że dawniej było lepiej. Kupowałam tam mnóstwo ubrań i byłam zadowolona, a ostatnio słyszę coraz mniej pochlebne opinie o tej firmie.Dokładnie, nie obraziłabym się gdyby etorebka podrobiła tamten fason i najlepiej w tym samym kolorze, tylko jakość żeby była lepsza
|
|
#3288 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam bardzo, że się tak wcinam w wątek
ale czy Emili jest ze skóry ?
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
albo mi sie wydaje,albo tu jest nowa Emilka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1259073342
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś pomacać emili solarową. Poza tym że wcale nie jest przeceniona(?) to fakturę materiału opisałabym jako coś podobnego do takich czarnych worków na śmieci. Totalna porażka dla mnie. Jest gładka śliska i wątpię, czy nawet po tygodniowym leżakowaniu pod książkami ta skórka by się zagięła
Emili etorebki jest najlepsza i już moja szara miała dziś chrzest bojowy z którego dałam jej ocenę celującą ;D
|
|
#3293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze imituje naturalną i jest naprawdę porządna ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
ale gdyby ta z etorebki była taka - wyglądałaby świetnie ... I wszystko na to wskazuje że będzie śliczna na żywo |
||
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie brzmi dobrze - ale mi i tak na Solarową Emilkę przeszła ochota, jak pojawiła się nowa pudrowa
|
|
|
|
|
#3296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kombinatorka ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widziałam dzisiaj na ulicy szarą Andi i muszę powiedzieć,że jest przepiękna! Tysiąc razy ładniejsza niż na zdjęciach na stronie Szkoda tylko,że nie ma czarnej bo nie mogę sobie kupic kolejnej szarej torebki- to już by była prawie zbrodnia!!! :P Oprócz tego widziałam też moją szarą Emilkę- stałyśmy z dziewczyną obok siebie w H&Mie i tak patrzymy na swoje torebki obie i w śmiech :P Naprawdę stają sie coraz bardziej popularne
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
super
to możemy liczyć na to, że jutro wkleisz zdjęcia? ![]() siostra była dziś w etorebce i oglądała nową emilkę... mówi, że ekoskórka identyczna jak szarej, kolor to taki brudny róż, delikatnie perłowy - powiedziała, że bardzo ładna eh.. sama nie wiem, co robić ale chyba poczekam na nową kolekcję a mama z czarnej Olive zadowolona -co prawda trochę przeraziła ją wielkość, ale jest ok ![]() jak będę mieć chwilę to wkleję fotki ![]() Cytat:
![]() ja jednak się łudzę, że skoro p.K. nie wspominał że oprócz czarnych i szarych będą jeszcze różowe emilki, to może o innych kolorach tez na razie milczy - a się pojawią Cytat:
i gratuluję zaliczenia informatyki oj, biedna jesteś z tym ząbkiem moja siostra
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-02-02 o 20:30 |
||
|
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwal się jak coś wymyślisz a z Twoimi zdolnościami krawieckimi i do przeróbek na pewno świetnie wyjdzie Cytat:
ale jeśli emilka etorebkowa też ma taki śliczny kolor to coraz bardziej się będę zastanawiać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

chyba nie znają takich kolorów o jakich marzycie hehehehe cos tak czuje w powietrzu, poza tym myslę że jak tak wszystkie marzycie o tym kolorze to by juz dawno wprowadzili, mieli by zzysk prawda? Więc może nie da rady z jakiejś innej przyczyny....hmmm już sama nie wiem. Mi ma się marzą pikowane torebki Szanelowskie na łańcuszku i....tez nie ma 

szkoda, że rośnie poziomo...

A którą już masz??

I teraz jak tak dłuuugo nie wychodziły to teraz zaczyna mi jedna wychodzić tak totalnie z przodu, totalna masakra. No i rośnie mi jedna ósemka
jak to Emilka 

Ale to też niedobrze, takie błędne koło, nie pójdę na wizytę kontrolną bo się boję bólu ( jeszcze znajdzie jakąś dziure), a idę wtedy kiedy już wytrzymać z bólu nie mogę i wtedy leczenie lub wyrywanie boli jeszcze bardziej.
dziekuje Wizazance za skorzystanie z mojego kodu przed chwila