Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 14:41   #3901
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Matko! Za niecałe 2 tygodnie zostaję sama w firmie!
Mam poszukać kogoś na staż albo praktykę(bo moja pracowa koleżanka idzie na L4), ale i tak się boję jak to będzie, bo nim ta nowa osoba się wdroży i nauczy wszystkiego to ja będę mieć nawał roboty i jeszcze spadnie na mnie nauczenie tej osoby wszystkiego
Stary 2010-02-02, 14:43   #3902
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mam poszukać kogoś na staż albo praktykę(bo moja pracowa koleżanka idzie na L4), ale i tak się boję jak to będzie, bo nim ta nowa osoba się wdroży i nauczy wszystkiego to ja będę mieć nawał roboty i jeszcze spadnie na mnie nauczenie tej osoby wszystkiego
Oj oj Pamiętaj, ze niedawno Ty zaczynałaś tam staż i pewnie tak samo myśleli pracownicy o Tobie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:47   #3903
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Oj oj Pamiętaj, ze niedawno Ty zaczynałaś tam staż i pewnie tak samo myśleli pracownicy o Tobie
No tak, ale wtedy były tam 3 dziewczyny a teraz ja będę sama z szefową i prezesem + stażystka. Mam obawy jak to będzie wyglądało, nie wiem nawet jak mam wszystko wytłumaczyć, pokazać, nauczyć...
Stary 2010-02-02, 17:08   #3904
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziś mój szczęśliwy dzień Przyszły paczki, na które czekałam.

Nacre des Mers
róż Chanel Fresque
kuracje Sanoflore

jutro wielkie testy!!!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 17:09   #3905
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
No tak, ale wtedy były tam 3 dziewczyny a teraz ja będę sama z szefową i prezesem + stażystka. Mam obawy jak to będzie wyglądało, nie wiem nawet jak mam wszystko wytłumaczyć, pokazać, nauczyć...
Isaaa, ja Cię zaraz uszkodzę chyba sama sie wpędzasz w pętlę stresu. Skoro Cię trzymają w firmie znaczy, że się nadajesz więc sobie uświadom że jesteś dobra!! Masz mózg to sobie poradzisz, a Ty juz na 2 tyg przed panikujesz jakbyś conajmniej jechała do królowej angielskiej na obiad z delegacją samych prezydentów
Luuuzik

Musisz sobie wymyślić jakąś głupią czynność, którą będziesz wykonywać jak tylko zaczniesz myśleć w taki sposób- np. dłubanie w uchu- i w końcu ci przejdzie takie myślenie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 17:22   #3906
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Isaaa, ja Cię zaraz uszkodzę chyba sama sie wpędzasz w pętlę stresu. Skoro Cię trzymają w firmie znaczy, że się nadajesz więc sobie uświadom że jesteś dobra!! Masz mózg to sobie poradzisz, a Ty juz na 2 tyg przed panikujesz jakbyś conajmniej jechała do królowej angielskiej na obiad z delegacją samych prezydentów
Luuuzik

Musisz sobie wymyślić jakąś głupią czynność, którą będziesz wykonywać jak tylko zaczniesz myśleć w taki sposób- np. dłubanie w uchu- i w końcu ci przejdzie takie myślenie
rzyrafko
Ja się po prostu nie spodziewałam (i koleżanka też), że już teraz pójdzie na L4(jest w 5 miesiącu ciąży, ale na tyle dobrze się czuje, że chciała pracować jak najdłużej). Ale szefowa jej powiedziała, że lepiej niech idzie już teraz.

Z tym dłubaniem w uchu mnie rozwaliłaś

Idę chyba poczytać coś do licencjata. Część kserówek biorę jutro do pracy, bo zapowiada się luźniejszy dzień.
A po pracy chyba pójdę do Natury....kupię jakąś maskę lub odżywkę do włosów i szampon (niedawno kupiłam pomarańczowego Herbala Grawitacji Nie a już prawie cały zużyłam!) i coś do smarowania cielska bym chciała. O! I jeszcze się rozejrzę za jakimś matowym cieniem My Secret w odcieniu beżu albo jasnego brązu
Stary 2010-02-02, 18:20   #3907
Estella
Zakorzenienie

A ja się zgadzam z Loverynką; w życiu bym nie wzięła ślubu z osobą, z którą wcześniej nie mieszkałam. Spotykanie się, nawet codzienne, chodzenie na randki to coś zupełnie innego niż 24/7. Tak samo wakacje i wspólne wyjazdy - czym innym jest relaks, wygrzewanie się na słońcu i jedzenie w restauracji itp. a czym innym codzienne, zwykłe życie razem ze stresami, zmęczeniem, pmsem, złym humorem, problemami w pracy, w rodzinie itp.
Tak samo argumentem nie jest fakt, że kiedyś ludzie nie mieszkali ze sobą przed ślubem i te związki funkcjonują i są szczęśliwe - czasy się zmieniły; kiedyś mało kto brał rozwód, więc ciężko mówić o tym, że wszystkie te małżeństwa są szczęśliwe.
No i nikt normalny nie rozstaje się z powodu rozrzuconych skarpetek. Nagle się okazuje, że on nie poczuwa się do obowiązków domowych, bo mamusia go tak wychowała. Bez przerwy pojawia się wątek na Intymnym na ten temat. Nagle się okazuje, że ludzie są ze sobą z przyzwyczajenia, inaczej wyobrażali sobie wspólne życie itp.

Zmieniając temat - Projekt Estella idzie świetnie mam nadzieję, że pozbędę się trochę kolorówki.
Rzyrafko - to właśnie Naked Lunch jest połączeniem beżu, różu, imbiru - bardzo naturalny kolor, bardzo popularny. Phlooof! jest perłowy, baardzo napigentowany, z kroplą różu. Świetnie wygląda z każdym ciemniejszym kolorem - fioletem, brązem, zielenią, szarością i czernią itp.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 18:28   #3908
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
daj spokój dasz radę!
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Nacre des Mers
róż Chanel Fresque
kuracje Sanoflore

jutro wielkie testy!!!
gratuluję nabytków i boję się jak Ci się spodoba Nacre
a ten Chanel fajny?

widziałyście jak wygląda T. Mugler? rozwaliły mnie te zdjęcia
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401960
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:34   #3909
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
gratuluję nabytków i boję się jak Ci się spodoba Nacre
a ten Chanel fajny?
Nacre nie używałam, bo aż szkoda mi ścierać tej błyszczącej warstwy chcę mu jeszcze rano zrobić zdjęcie Chanel śliczny ale też widziałam go tylko w sztucznym świetle, więc mam nadzieję, że jutro mnie nie rozczaruje..
Cytat:
Napisane przez Organzza

Widziałam..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:44   #3910
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym dłubaniem w uchu mnie rozwaliłaś
Bo mi się przypomniało jak ja kiedyś bardzo nie chciałam i zapominałam nosić takiego plastikowego aparatu na zęby i tata mi raz powiedział, żebym za każdym spojrzeniem na zegarek (akurat miałam jakis nowy taki na rękę) przypominała sobei o tym aparacie- no i za każdym razem potem już myślałam i wkładałam go na zeby
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Rzyrafko - to właśnie Naked Lunch jest połączeniem beżu, różu, imbiru - bardzo naturalny kolor, bardzo popularny. Phlooof! jest perłowy, baardzo napigentowany, z kroplą różu. Świetnie wygląda z każdym ciemniejszym kolorem - fioletem, brązem, zielenią, szarością i czernią itp.
Ja właśnie szukam takiego beżowego- imbirkowo-złotego jaki jest w paletce Bourjois Guide deStylo którą mam - strasznei lubię ten kolor i jeszcze nie spotkałam zamiennika
Stary 2010-02-02, 19:33   #3911
bossy
Zakorzenienie

Też bym nie wzięła ślubu z kimś z kim bym nie mieszkała wcześniej.

Poza tym Hosenko, z całym szacunkiem, ale gdzie Ty jesteś staromodna? Twoje zachowanie wyklucza się samo logicznie szczerze mówiąc. Absolutnie tego nie neguję i nie mówię tego w złym tonie, ale mogłabyś tak mówić, gdybyś nie sypiała z facetami na pierwszej randce

Tak wiem. Mam wrażliwość traktora.
W ogóle ja to chyba nigdy ślubu nie wezmę, bo nie będzie z kim. Zostanę stara panna

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 19:38   #3912
karolina1985
Zakorzenienie

Kurcze jaka gorąca dyskusja a ja jak zwykle po czasie

Cytat:
jest świetna, mi już się kończy opakowanie, trzeba dokupić nową tylko zapach.. jest ładny, ale ja spodziewałam się chociaż małego cynamonowego akcentu

aaa! dostałam 4.5 ze statystyki czyli przynajmniej wiem, że jadąc po wpis nie wybieram się na darmo
Faktycznie jest świetna, dziś użyłam i cały dzień wąchałam włosy w pracy, bo tak długo pachnie Zapach b.mi odpowiada

Gratuluję

Cytat:

Precious Posy to chyba taka różowawa brzoskwinka ze złotem, ale głowy nie dam, bo nie miałam.
Obejrzyj też mineralne róże MACa - mam Dainty, niby taki różowawy ze złotem, ale super na skóze wygląda, w ogóle prawie tej różowości nie widać.
Hmm a na pewno nie ma bardziej brzoskwiniowego?
Dzięki, będę polować na niego na Allegro a do MACa wolę na razie nie wchodzić
Dziś dla odmiany umalowałam się Dallasem i znowu strzał w 10
Tak to ja mogę kupować

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
korzystając z całodniowego pobytu w domku upiekłam to ciasto Zebra. nawet łatwe jest, tylko więcej babrania z tym przelewaniem do formy niż samego wyrabiania masy... wygląda naprawdę super i mam nadzieję, że tak samo będzie smakowało!!
To fakt, że najwięcej czasu zajmuje przelewanie, ale mam nadzieję, że jak spróbujesz to stwierdzisz, że warto

Cytat:
A ja nie bardzo rozumiem: "masy wlewać na przemian (po około 3 łyzki)" - jak to fizycznie wyglada? zaczynać od środka i wlewac formując takie kręgi?
Wlewasz na środek 3 łyżki (ja wlewam 2,ale to bez znaczenia) jasnego, na to białe 3 łyżki ciemnego i tak na przemian a ciasto się "rozchodzi" na całą blachę.

Cytat:
Ciekawa jestem smaku. Czy tą colę bardzo czuć?
Nie czuć Ja myślałam, że będzie słodsze, ale nie. Możesz użyć oranżady, albo wody gazowanej, efekt będzie taki sam.
Smaku to nie zmienia, bo moja mama robiła dawno z samym proszkiem do pieczenia i smak był podobny, tylko dzięki tym bąbelkom jest bardziej puszyste

Cytat:
Dokładnie. Isa nie nakręcaj się tak.

Cytat:
A ja się zgadzam z Loverynką; w życiu bym nie wzięła ślubu z osobą, z którą wcześniej nie mieszkałam. Spotykanie się, nawet codzienne, chodzenie na randki to coś zupełnie innego niż 24/7. Tak samo wakacje i wspólne wyjazdy - czym innym jest relaks, wygrzewanie się na słońcu i jedzenie w restauracji itp. a czym innym codzienne, zwykłe życie razem ze stresami, zmęczeniem, pmsem, złym humorem, problemami w pracy, w rodzinie itp.
Tak samo argumentem nie jest fakt, że kiedyś ludzie nie mieszkali ze sobą przed ślubem i te związki funkcjonują i są szczęśliwe - czasy się zmieniły; kiedyś mało kto brał rozwód, więc ciężko mówić o tym, że wszystkie te małżeństwa są szczęśliwe.
No i nikt normalny nie rozstaje się z powodu rozrzuconych skarpetek. Nagle się okazuje, że on nie poczuwa się do obowiązków domowych, bo mamusia go tak wychowała. Bez przerwy pojawia się wątek na Intymnym na ten temat. Nagle się okazuje, że ludzie są ze sobą z przyzwyczajenia, inaczej wyobrażali sobie wspólne życie itp.
A ja zgadzam się z Estellą
Osobiście chcę zamieszkać z TŻtem (tym czy innym ) przed ślubem.I faktycznie nie na początku związku, ale wtedy kiedy będę chciała przejść do "kolejnego etapu".
Ale wierzę też, że są szczęśliwe małżeństwa, którym to potrzebne nie było. Niech każdy robi jak uważa, to jego własne życie.
No i co do tego co napisała Ice-trochę inaczej wygląda sprawa wspólnego mieszkania razem i samodzielnego utrzymywania się niż mieszkania codziennego, ale bez martwienia się, że może nie starczyć do końca m-ca.To też trzeba wziąć pod uwagę oprócz denerwujących nawyków

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 20:07   #3913
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Też bym nie wzięła ślubu z kimś z kim bym nie mieszkała wcześniej.

Poza tym Hosenko, z całym szacunkiem, ale gdzie Ty jesteś staromodna? Twoje zachowanie wyklucza się samo logicznie szczerze mówiąc. Absolutnie tego nie neguję i nie mówię tego w złym tonie, ale mogłabyś tak mówić, gdybyś nie sypiała z facetami na pierwszej randce

Tak wiem. Mam wrażliwość traktora.
W ogóle ja to chyba nigdy ślubu nie wezmę, bo nie będzie z kim. Zostanę stara panna
Yyyy ale kiedy tak było? Chyba że wiesz coś o czym ja nie wiem?

Instagram

Stary 2010-02-02, 20:09   #3914
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Yyyy ale kiedy tak było? Chyba że wiesz coś o czym ja nie wiem?
Może nie na pierwszej randce ale pisałaś, że niektóre znajomości zaczęłaś od łóżka. Choćby ten z tym facetem, który krótko potem wyleciał do anglii. Poza tym kiedyś sama pisałaś, że twoje myślenie się wyklucza właśnie z tego powodu.
Dobra nieważne

.supergirls just fly.
Stary 2010-02-02, 20:33   #3915
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie na pierwszej randce ale pisałaś, że niektóre znajomości zaczęłaś od łóżka. Choćby ten z tym facetem, który krótko potem wyleciał do anglii. Poza tym kiedyś sama pisałaś, że twoje myślenie się wyklucza właśnie z tego powodu.
Dobra nieważne
To tak, ale to nie była randka I to był jedyny taki przypadek, żeby od łóżka zaczał się mój związek

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-02 o 20:35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 20:47   #3916
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
To tak, ale to nie była randka I to był jedyny taki przypadek, żeby od łóżka zaczał się mój związek
Przepraszam

.supergirls just fly.
Stary 2010-02-02, 22:16   #3917
rzyrafka
Zakorzenienie

Jejku, tak się przejadłam- podwójną porcję obiadu walnęłam ok 17stej, a po 20stej bułkę z masłem i kubeł kefiru i prawie pekłam, poszłam spać i dopiero teraz sie czuję lepiej, o mamo

aa, zapomniałam- skończył się żel do mycia twarzy i tusz Glameyes złoty- to już 5 kosmetyków mam na liście
Stary 2010-02-02, 22:33   #3918
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Kurcze jaka gorąca dyskusja a ja jak zwykle po czasie
Ja też... Nie pojechałam nigdzie w końcu dzisiaj, ale od rana czułam się paskudnie. Mam katar w całej głowie

Za to zrobiłam zebrę Bardzo dobre ciasto, wcale nie czuć coli. Piekłam je niestety w szklanej formie i dodałam oleju słonecznikowego i to mu nie posłużyło - czuć od spodu trochę olej. Ale zrobię je jeszcze kiedyś (z rzepakowym, jest najlepszy do ciast), bo naprawdę jest dobre i łatwe - to przelewanie nie jest uciążliwe, szybko idzie.
Dziękuję za przepis
Cytat:
Ale wierzę też, że są szczęśliwe małżeństwa, którym to potrzebne nie było. Niech każdy robi jak uważa, to jego własne życie.
Zgadzam się Zgadzam się też z Noskiem, ale nie mam siły szukać cytatu
Ja raczej nie chcę mieszkać z TŻ przed ślubem i z takim założeniem staram się go poznać jak najbardziej się da. Wiem, że będzie mnie zaskakiwać, ale ja go na pewno też zaskoczę kilka razy. Takie jest życie. Nawet jakbym z nim mieszkała rok czy dwa, to w trzecim czy czwartym wyszłoby coś nowego. Nie da się kogoś poznać w 100%. Teraz zwracam uwagę na rzeczy, których wiem, że bym nie zniosła. No i nie boję się rozmawiać
Wiem, że to nie to samo co wspólne mieszkanie - w życiu zdarzają się różne problemy. Ale chyba najważniejsza jest ufność, że będzie można polegać na drugiej osobie również gdy przyjdą choroby, czy straci się pracę.

Mam wrażenie, ale mało składnie to napisałam, ale w trakcie mysiałam też walczyć z oddechem

Isa, dziewczyny mają rację! Powinnaś się cieszyć, że doczekałaś się momentu, kiedy to Ty będziesz szkolić - to ta nowa ma się stresować nową pracą, a nie Ty!
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 22:44   #3919
rzyrafka
Zakorzenienie

http://bjooti.net/?p=10675

PS. ćwiczę zadania z diagnostyki izotopowej jakby ktoś pytał
Stary 2010-02-02, 23:07   #3920
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
aa, zapomniałam- skończył się żel do mycia twarzy i tusz Glameyes złoty- to już 5 kosmetyków mam na liście
Już pięć kosmetyków zużyłaś w lutym? Ja tylko dwa, a myślałam, że to dużo
Cytat:
http://bjooti.net/?p=10675

PS. ćwiczę zadania z diagnostyki izotopowej jakby ktoś pytał
A jakie świetne efekty osiągasz Tu jest po angielsku: http://www.britishbeautyblogger.com/...s-make-up.html
Ciekawie to wygląda...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 23:09   #3921
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wiecie, niesamowite, tą sukienkę którą pokazywałam Wam wylicytowałam za 79,90 + wysylka! Mam tylko nadzieję, ze będzie jakis porządny materiał, bo na zdjeciach wygląda super.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
I ja myślę, że masz rację chodzi przecież o miłość, a nie o to gdzie i jak i ile się ze sobą mieszka. Jeżeli wady człowieka czy jego sposób bycia są na tyle istotne, żeby zabić uczucie, to wyjdą na wierzch niezależnie od mieszkania ze sobą przed czy po ślubie, oświadczyn czy ich braku.

Ja kiedyś (w poprzednim związku) byłam zdania, że ślub bez mieszkania razem wcześniej nie ma sensu. Za obecnego TŻ wyszłabym w ciemno i zamieszkałabym z nim bez obietnicy ślubu też bez wahania (na temat ślubu mamy zresztą dość rozbieżne zdanie ), chociaż może łatwo mi mówić, bo praktycznie (chociaż teoretycznie absolutnie nie) mieszkamy ze sobą, bo cały właściwie czas spędzamy razem u niego, u mnie, a latem w naszym domku na działce, więc wszystkie jego codzienne obyczaje i zachowania znam już na wylot i od dawna mnie nic nie zaskakuje negatywnie.
No właśnie, bo o wszystko zależy od człowieka, jeden jest taki, który sie maskuje, zawsze jest miły, nie targają nim żadne emocje,chodzący ideał, a w codziennym życiu okazuje sie zupełnie inny. Drugi jak moj TZ, jest szczery do bólu, aż do przesady, nigdy mnie nie okłamał, zawsze mówi mi nawet jeśli zrobi coś, co mi się zupełnie nie podoba i wiedząc że będzie z tego awantura.Ale my mamy taki układ, że walimy wszystko prosto z mostu jak nam się cos nie podoba, kawa na ławę i nie ma zaskoczeń. Mówimy co myślimy, czy się to podoba drugiej stronie czy nie, a potem razem dochodzimy do jakiegoś kompromisu, choć czasem to dochodzenie trochę trwa...
I j uważam, że spędzajac z kimś tyle czasu jednak można go poznać, bo w końcu też się rozmawia o swoich problemach w domu czy pracy, jak się jest chorym to wie się czy można na kogoś liczyć czy nie. Nie gada się przecież tylko o milości i nie żyje się tylko tym. Prozaiczne rzeczy też są poruszane.
Cytat:
Szkoda tylko, że miłość nie idzie w parze z pieniążkami

I to jest jeden z podstawowych problemów młodych ludzi w dzisiejszych czasach. Gdyby każdy otrzymywał kasę za swoją miłość, to nie byłoby problemów typu mieszkać z teściami/rodzicami czy nie.
Cytat:
Zakładam oczywiście, że mieszkanie z rodzicami nie jest docelowe, a jedynie czasowe, bo faktycznie całego życia nie da się tak przeżyć. Ale tak jak mówi luskap w ich przypadku to jest dobre rozwiązanie, teściowe nie wyglądają na zbytnio namolnych a czekać jeszcze 3 lata na wspólne życie... brzmi to strasznie.
No właśnie, my juz nie możemy czekać dłużej, bo chyba byśmy zwariowali!Tym bardziej, ze nasza swoboda jest dość ograniczona.
Nigdy bym się nie zgodziła na mieszkanie z rodzicami czy teściami na zawsze, zarówno moi jak i TZta rodzice są tego samego zdania. Ale skoro jest to przejściowe, a czas szybko mknie, to trudno jakoś przeżyjemy, nie zapowiada sie, że będzie źle.
Cytat:
Isa, poradzisz sobie! Zdolniacha z Ciebie w końcu, masz zaufanie szefowej, ona w Ciebie wierzy, inaczej nie powierzyłaby Ci takiego zadania!Nie martw sie na zapas
Ja się też zaczynam martwić, bo czekają mnie w najbliższym czasie praktyki w gimnazjum boję się tej przemądrzałej "młodzieży" ale to pewnie tylko na początku, a potem mi sie niesamowicie spodoba.
Cytat:

Nacre des Mers
róż Chanel Fresque
kuracje Sanoflore

jutro wielkie testy!!!
Super! zazdroszczę nabytków! Zdaj relację jak już potestujesz
Cytat:

Kocham Twoje podejście!
Cytat:
Wiesz, ciężko mi się też z Tobą nie zgodzić Bo zarówno mieszkanie ze sobą przed jak i po ślubie ma swoje racje, i tu i tu są jakieś plusy i minusy. Akurat w moim przypadku więcej przemawia za tym, ze jednak PO, chodzi tu też o nasze rodziny, sytuację finansową i wiele innych. Ale rozumiem też tych, którzy chcą mieszkać przed i mają takie możliwości. Pewnie jakbyśmy wyjechali razem na studia czy do pracy do innego miasta to byśmy razem mieszkali, ale że jesteśmy na miejscu to jest jak jest i nie trza psuć
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Zgadzam się Zgadzam się też z Noskiem, ale nie mam siły szukać cytatu
Ja raczej nie chcę mieszkać z TŻ przed ślubem i z takim założeniem staram się go poznać jak najbardziej się da. Wiem, że będzie mnie zaskakiwać, ale ja go na pewno też zaskoczę kilka razy. Takie jest życie. Nawet jakbym z nim mieszkała rok czy dwa, to w trzecim czy czwartym wyszłoby coś nowego. Nie da się kogoś poznać w 100%. Teraz zwracam uwagę na rzeczy, których wiem, że bym nie zniosła. No i nie boję się rozmawiać
Wiem, że to nie to samo co wspólne mieszkanie - w życiu zdarzają się różne problemy. Ale chyba najważniejsza jest ufność, że będzie można polegać na drugiej osobie również gdy przyjdą choroby, czy straci się pracę.
Zgadzam się z Tobą w zupełności

Kurcze, odkąd jestem na odwyku, to za bardzo nie mam o czym pisać, tzn chodzi mi o kosmetyki. Wiecie, pierwszy miesiąc był trudny, ale teraz już mi łatwo przychodzi powstrzymanie się od kolejnych zakupów, nawet nie wchodzę za bardzo do drogerii.
Napiszę moze tylko że właśnie wykańczam masło waniliowe Ziai i skóra jest po nim gładziutka i miękka, ale zapach taki sobie, średni.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 23:52   #3922
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Już pięć kosmetyków zużyłaś w lutym? Ja tylko dwa, a myślałam, że to dużo

A jakie świetne efekty osiągasz Tu jest po angielsku: http://www.britishbeautyblogger.com/...s-make-up.html
Ciekawie to wygląda...
No całych to nie- akurat mam resztki na stanie następne w kolejce są: maska Himalayi, płyn do hig. int., krem do rąk, krem do stóp, kulka Rexony, spray Avonu i szampon Loreala.
Przekręciłam do marakujkowego tbska do twarzy pompkę z żelu AA- pasuje idealnie tylko przycięłam rurkę bo za długa była

No, efekty na pewno będą super, zwłaszcza z tymi zadaniami- nie są trudne tylko trza pomyśleć a z tym może być kiepskawo
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wiecie, niesamowite, tą sukienkę którą pokazywałam Wam wylicytowałam za 79,90 + wysylka! Mam tylko nadzieję, ze będzie jakis porządny materiał, bo na zdjeciach wygląda super.

Kocham Twoje podejście!
Zapomniałam sukienkę skomentować- ciekawa chociaż zupełnie nie w moim stylu

Stary 2010-02-03, 07:33   #3923
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nacre nie używałam, bo aż szkoda mi ścierać tej błyszczącej warstwy chcę mu jeszcze rano zrobić zdjęcie Chanel śliczny ale też widziałam go tylko w sztucznym świetle, więc mam nadzieję, że jutro mnie nie rozczaruje..

Widziałam..
Własnie też mialam pytać o Nacres

Macałas może Beige Lumineux? Masz porównanie z Nacres?

Ceny troche spadły na Truskawie, więc moze sie ostatecznie zdecyduję

Instagram

Stary 2010-02-03, 07:37   #3924
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
daj spokój dasz radę!

Cytat:
Dokładnie. Isa nie nakręcaj się tak.
Cytat:
Isa, dziewczyny mają rację! Powinnaś się cieszyć, że doczekałaś się momentu, kiedy to Ty będziesz szkolić - to ta nowa ma się stresować nową pracą, a nie Ty!
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Isa, poradzisz sobie! Zdolniacha z Ciebie w końcu, masz zaufanie szefowej, ona w Ciebie wierzy, inaczej nie powierzyłaby Ci takiego zadania!Nie martw sie na zapas
Ja się też zaczynam martwić, bo czekają mnie w najbliższym czasie praktyki w gimnazjum boję się tej przemądrzałej "młodzieży" ale to pewnie tylko na początku, a potem mi sie niesamowicie spodoba.
Dziękuję za słowa otuchy
Mam nadzieję, że będzie dobrze i przede wszystkim: że nie będę się stresować bardzo i nie przypłacę tego znów nadszarpniętymi nerwami.

A zdjęcie Muglera mnie powaliło W życiu bym nie pomyślała, że on tak wygląda!

Cytat:
Bosiak! Ja tu mam wyłączność na staropanieństwo, więc nie gadaj głupot
Stary 2010-02-03, 08:15   #3925
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ja na początku używałam tylko połowy żeby druga się nie starła potem już puder nie wygląda tak atrakcyjnie, ale w końcu chodzi o działanie
Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy
Mam nadzieję, że będzie dobrze i przede wszystkim: że nie będę się stresować bardzo i nie przypłacę tego znów nadszarpniętymi nerwami.

będzie dobrze, jak sobie z tym poradzisz to już nic nie będzie straszne a na pewno sobie poradzisz

gdybym używała jakichś jego perfum, to chyba by mi zbrzydły
Double with me?
Stary 2010-02-03, 08:24   #3926
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej jest zdjęcie z dołem

A jeszcze dalej jego zdjecie jak wygladał przed operacjami i sterydami (mi się kojarzy z mlodym Costnerem)

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
ja na początku używałam tylko połowy żeby druga się nie starła potem już puder nie wygląda tak atrakcyjnie, ale w końcu chodzi o działanie

będzie dobrze, jak sobie z tym poradzisz to już nic nie będzie straszne a na pewno sobie poradzisz

Ktoś wyjaśniał, że on nie tworzy perfum, tylko jest właścicielem Domu Mody dla którego tworzą inni. Uffff ...

Instagram

Stary 2010-02-03, 08:30   #3927
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś wyjaśniał, że on nie tworzy perfum, tylko jest właścicielem Domu Mody dla którego tworzą inni. Uffff ...
wiem wiem (tak samo jak C. Chanel czy Ch. Dior, którzy dawno nie żyją, a nowości powstają), ale jeśli sygnuje je swoim nazwiskiem.. po prostu źle by mi się kojarzyło
Double with me?
Stary 2010-02-03, 09:45   #3928
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Postaram się dać z siebie wszystko i sobie poradzić.
Ja używam Angela, Innocenta i Aliena...

Cytat:
Dalej jest zdjęcie z dołem
Chyba nie chcę go widzieć
Stary 2010-02-03, 09:52   #3929
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Widzę, że przegapiłam interesujący temat. W zasadzie zgadzam się z wypowiedzią kochanie. :ehem : Też uważam, że zawsze może wyjść coś czego się nie spodziewamy, nie ma znaczenia czy przed ślubem, kiedy mieszkamy razem czy nie. I z noskiem też się zgadzam.

Właśnie zobaczyłam te zdjęcia T. Muglera Porażka.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:13   #3930
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Postaram się dać z siebie wszystko i sobie poradzić.
Ja używam Angela, Innocenta i Aliena...

Chyba nie chcę go widzieć
Ja jednak się skusiłam na ogladnięcie ...

I pierwsze co zobaczyłam to skarpetki + klapki

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości