|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
_midnight_ , to komplement? ojacie :wstydniś:
izka19855 - jejka , aż się rumienię ;-p _________________ duszę strach Twoich słów.
upijam się Tobą. odchodze , potykając się o własne zakończenie zaburzenia uczuć. nie wracaj gdy będę Cię kochać.
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
Istotka z Bajki- dziękuje Ci, chociaz Ty mnie kochasz
Byłam... zakochana. To dziś wydaje się takie dziwne i nieprawdopodobne prowadzi mnie przez życie nadzieja z łez z klatek schodowych płyną rozmowy o życiu, to tam rodzą się pierwsze miłości Ten dzień był zaskakująco bezbolesny
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
-Policz do 3 i przestań Go kochać. - 1, 2. Co jest po 2 .? - 3 -Nie, nigdy nie powiem 3. Będe udawać, że nie potrafie liczyć. nie umiem Cię pocieszyć, kiedy patrzysz w przeszłość, ale mogę wziąć dobre wino i pójść z Tobą tańczyć w deszczu. Słuchaj, Serce. Nie rób mi tego. Proszę cię. Nie załatwiaj ze mną nic przy wódce |
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
izka19855- Bardzo, bardzo mi miło, ciesze sie i wg te wszystkie duperelki. I przy okazji wzięłam ten ostatni od Ciebie
_______ Droga samotności, droga, na której nikogo nie spotkasz.
Potrzebowała tylko jednego uśmiechu. Nic więcej. Ranek.Południe. Wieczór. Noc. Nieważne. I tak zawsze z tą samą myślą. Zawsze te same uczucia. Ta sama, jedna tęsknota. Ta sama dziura. Ta sama bezradność. Ten sam powód. Ten sam ON...
|
#1625 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czemu, ranisz tak mocno... Mówiłeś KOCHAM i nagle inna jest, a teraz już mam swój własny świat...! PRZESTAŁAM PŁAKAĆ
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
* gdy patrzę na innych zakochanych serce podchodzi mi do gardła i bardzo zazdroszczę im szczęścia ze swoją miłością .
* przecież wiedziałeś że nigdy bym cie nie zraniła . * mieć ciebie przy sobie... wydaje się to nie realne . * za każdym razem gdy cie widzę mam motylki w brzuchu, które odlatują kiedy znikasz z oczu . * chciała bym byś pewnej nocy przyszedł do mnie przez okno i powiedział ze kochasz jak nigdy nikogo . * po tobie zostały tylko puste smsy i stare zdjęcia . * twój zapach doprowadzający do szaleństwa cały czas za mną chodzi . * twoje oczy był takie niezwykłe, lśniące i kochające .
|
#1627 |
|
Rozeznanie
|
1. Nieporadnie rozpalam kolejną zapałkę w nadziei, na rozniecenie ognia w Twym sercu. Nadaremnie. Nie daj mi zginąć. Pamiętasz jak skończyła "Dziewczynka z zapałkami"?
2. Jak mam ogrzać serce bez twojego "Kocham"? To nie stopy, na które można naciągnąć wełniane skarpety. 3. -Kocham Cię. -Ale... -Nie, nic nie piłem. 4. Głośno wyklinając miłość ukradkiem błagam by przyszła. Na dzień, godzinę, minutę. Sekundę... 5. Kolekcjonerka bólu. 6. W królestwie niespełnionych nadziei zasiadam na tronie. 7. Potrzebny mi przeszczep serca. Natychmiastowy. 8. Dziś rano, za zakrętem, szczerzyło się do mnie szczęście. 9. Dawnymi czasy przyjaźniłam się z miłością. Dziś su.ka nawet nie pamięta jak mam na imię. 10. Ścisnąć Twoją dłoń jakby nigdy nic. Spojrzeć w Twe przepełnione błękitem oczy patrzące na mnie z bezgraniczną miłością. Wtulić twarz w Twoją pachnącą szyję. Niewykonalne. |
|
|
|
#1628 |
|
Zadomowienie
|
Troszeczke mnie nie było..
Ludzie do siebie nie należą.
Nie dam Ci, zamknąć mnie w klatce. |
|
|
|
#1629 | |||||||
|
Raczkowanie
|
myszka23101 - Kradnij mała , cała przyjemnosc po mojej stronie. ja tez nakradłam !
* Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
<3 .. ale żem nakradła xd . to teraz cos ode mnie : _________________________ ... Bo ja , umieram gdy Ciebie mi brak : * I to co Ty robisz tak naturalnie , zapiera mi dech w piersiach ! Był wszyskim na co tylko czekałam , cudem : ( Szukałam szczęścia i wpadłam na Ciebie .
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
*DREAMS*** - dziękuję za te serducha hihi
ruda wiwiora to nas tu rozpieszcza tymi pochwałami ;p grise - a ja się czuje niekiedy taka malutka ;p _________ nasza miłość już nie unosi się w powietrzu podobno z boku zawsze widać smutek na twarzy najbezpieczniej byłoby przeczekać, siedząc na żyrandolu a odpowiedzi nie ma moja osoba w sumie to już nie świeci potrafię być suką. ale Ty już to wiesz kłamstwo zasłania ich prawdziwe twarze od Ciebie bije tak potrzebny mi blask
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
- ej! - co? - daj spokój, przecież jest coś między nami. - tak, stanowczo zbyt mała odległość. wyobraźnia pomaga. boję się przyzwyczajenia. z samą sobą nie mam nic wspólnego. za gęsto od emocji w powietrzu. ulegam tylko silnym ramionom, czułemu spojrzeniu i słodkim słówkom. - rozumiesz mnie? nie jesteś jakiś super fajny, nie myślę o tobie 24h na dobę i nawet nie jaram się tobą, gdy cię widzę, ale masz w sobie coś co sprawia że chcę chodzić do miejsc gdzie 'przez przypadek' mogłabym cię spotkać.- nie. - tym lepiej, najgorzej jest rozumieć. |
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
witam, Misiaczki. *:
przejrzałam trochę poprzednich postów i smutno, ponieważ widzę zalewie kilka Duszyczek, które podbijały serca za 'moich czasów'. ------------------------------- już wtedy Twoje oczy mówiły "nie jestem dla ciebie". w tekturowych pudełkach ukrywamy kruche dłonie połamane ręce, nogi, palce, żebra obgryzione paznokcie, zniszczone włosy oczy zapuchnięte od wspomnień. tak, chcielibyśmy. serce, gdy pęka hoduje swój ból by kroplę krwi słusznie wyrzeźbić tępym gwoździem. skorpiony pier*doloone! wczoraj diabeł zaglądał do naszych okien. na szybie zostawił suche ślady łez.. pan też kiedyś umrze. i pani. gdy biegniemy przed siebie, licząc gwiazdy na mokrym asfalcie. a moje dłonie się trzęsły, gdy czułam że emocje zaraz opadną.. to nie sprawiło mi bólu. to wyrwało mi serce i przygniotło je kostką brukową. oddycham powietrzem. gwiazdy kaleczą mą duszę. na poddaszu kwiaty usychają, usta milczą, a serce unosi się w spazmach bólu lub euforii... dzisiejszej nocy brakuje mi jedynie tych ciepłych słów, które tak często tułały się po mej głowie. zimą świat wcale nie jest piękniejszy. śnieg po prostu potrafi ukryć jego ból, strach, nienawiść i uczynić go cichym... bo potrafił ukoić każdy ból. kiedyś potrafił.. nikt z nas nie rodzi się bez wyżej określonego celu. jedni z nas istnieją po to, by wyrwać innym serce, a drudzy po to, by nauczyć się z tym żyć.. świat ufa jedynie małym dziewczynkom, które kochają patrzeć w gwiazdy. wczoraj przebudzenie zabrało mi ciebie, księżyc i ciepło słów, które były balsamem dla duszy... proszę, nie przestawaj.. co ty możesz o mnie wiedzieć?! -bardzo wiele.. Me serce pod twą stopą, pokrewne kamieniom. czy to się kiedyś skończy? - Pada deszcz, kochanie, będziesz chory. - Nie, nie mogę zostawić jej tu samej... Zostań tam, gdzie jesteś. Nie musisz wracać.. "Nie musisz tu przychodzić jeśli nie chcesz." Chcę, kocham blask świec. Moje lustro zasnuwa się mgłą – jeszcze kilka oddechów, a już niczego nie odbije. Jeszcze kilka oddechów, a już niczego nie odbije. W Twoim tłustym, czarnym sercu kołek tkwi. Swój czas poślubiłam cieniowi. Chcę koni płynących na wietrze. Miejsca i czasu poza umysłem.. Świat naprawdę jest ciemny, prawie czarny. Nieruchomy i zimny... the dreams in which i'm dying.. a dzisiaj chciałabym nauczyć się gasić księżyc.. popatrzmy na płaczące niebo. zbierzmy chmury, z których lały się łzy. bo przecież obiecaliśmy sobie więcej.. Zaśmieję się wtedy. I zrozumiem, czym jest życie..
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2010-02-02 o 23:21 Powód: ....tak o |
|
|
|
#1634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję . <3 Wspaniała Ty . ;* Lustrzane odbicie tamtych dni .
A nawet po kilkunastu miesiącach milczenia ' dobranoc ' z setką średników z gwiazdką nowego ukochanego nie znaczy aż tyle ile ' hej ' z jednym buziakiem od Ciebie . Nawet wibracje rozładowanej baterii rodzą nadzieję na nową wiadomosc od Ciebie . A w kalendarzu stawiała kreskę gdy tylko o nim pomyślała , niestety kalendarz się szybko kończył a myśli przybywało .
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudna, te dwa zabieram _______ Każda pozytywna myśl o Tobie automatycznie przywraca bolące wspomnienia.
Potrzebuję Cię czuć, muszę wiedzieć, że jesteś. Kim jesteś beze mnie? Tak banalne słowa, jak wschód i zachód słońca, czy każda pora roku. Bo jesteś wart największego poświęcenia, każdej miłości i dotyku wzrokiem. Bez przerwy powtarzam myślom, żeby o Tobie nie szeptały. -Tęsknię.. -To nie tęsknij ! Zawsze będziesz tym szczęściarzem, którego czekają najpiękniejsze powroty. Gubisz mnie.
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
izka19855 dziękuję miło
![]() styrana wróciłaś !!!! <zakochany> papergirl okradam !!! ![]() 1. Jeśli są razem, to tylko na zdjęciach 2. Obiecaliśmy cos sobie, cztery splecione dłonie i uniesienie 3. Prosić niebo o ramię Na którym mogę się oprzeć To za mało 4. Nie można zabic miłości 5. Tęsknię, chociaż wiem, że nie powinnam 6. Czekałam do rana, aż wrócisz i mnie dotkniesz... 7. Bo dzięki Tobie stąpam ponad niebem
M. <3 ![]() Edytowane przez libri Czas edycji: 2010-02-02 o 23:32 |
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
pomiędzy łzami, ma coś jakby kawałeczek kryształu, który opadł z sił, starając się nie czuć bólu. -dziękuję słoneczko. < 3bo wierzyć w miłość często znaczy tez ryzykować.. ale znaczy też żyć, zawsze. zamykam oczy i smakuję chwilę,w której ktoś i to nie byle kto, ma odwagę nazwać miłością to, co miłością jest. izka19855. bardzo mi miło.;* Nensie IDEALNE;* dziękuję, pryncypałko .<3
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak na wstępie okradam ;*Nadchodzę, wykrzykuje sobie płuca i staram się do ciebie dostać
Jesteś moim jedynym... |
|
|
|
|
#1639 |
|
BAN stały
|
Jeżeli kochasz - to coś zrób!
Jeżeli nie… - to porzuć już! Zauważ, ze my chcemy wziąć, ..głębszych wdech karze raczkować po ostatnich ze ścieżek.... Dusza moja już wypalona. Zniszczył ją! zamknęłam oczy tylko na chwilę by spłoszyć ciemności zimę Dobrze jest ustom dostarczyć smaku Cicho podejdziesz z poranną kawą i pyłem świtu, rytm dnia posłodzisz... ![]() Toniemy w chemicznych nałogach! Papieros wolności, Alkohol i dragi, pozorny azyl. Co sekunda odmierza kroplę gorzkiej łzy niespokojna rozpacz. Dusza krzyczy dławiąc się nieposkromionym żalem do Ciebie nierozumny że uczucie które jest z każdym dniem pogrążane w głębokim smutku niedowiarku że to Ciebie wybrało głupie serce!! |
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
styrana
![]() blondii69 - oczywiście, że będę Twą muzą ale Ty zostaniesz moją, tzn. Ty już nią jesteś. ;* nawet nie zapytałam czy chcesz. (;idę boso zdążając w nieznane po tej drodze wybrukowanej smutkiem. Twoja obojętność jest bronią przybitą do skroni. trzeba zerwać opaskę z oczu i powstać. wyjdę tej nocy aby dotknąć stopami ziemi, aby spędzić noc w tych barach aż do rana, aby dowiedzieć się co ukrywa się pod niebem, aby zobaczyć to czego nikt nie chce poznać. jestem znużona tym, że nikt nic nie robi. tym światem podzielonym, gdzie nikt nie dba o jutro. jestem zmęczona odwracaniem głowy od widoku bólu, zapomnienia, od tego życia tak podłego. byłam ślepa wierząc w melodię Twej pieśni. ale dziś zostały tylko słowa, które zaśmiecają pustkę w moim sercu.teraz poznałam się na tej grze i nigdy nie wpadnę w Twą pułapkę. koniec z Tobą, koniec z tym wszystkim. nawet nie myśl pokochać mnie, Ty tchórzu. dość tego, bo już nie chcę. dość bo umrę. już zmęczyła mnie bolesna miłość. już zmęczyła mnie ta samotność. już zmęczyło mnie czekanie, aż wrócisz mnie kochać gdy jej nie będzie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-02-03 o 00:11 |
|
|
|
#1641 |
|
BAN stały
|
Witam wszystkich tak troche niesmialo... bo pierwszy raz... zagladam tu czesto to postanowilam ze czasem moze i sama glos zabiore. Oczywiscie dodaje cos od siebie.
*Poddaje sie, nie podejmujac nawet walki, bo mam zbyt wiele dumy a za malo odwagi *... i moglabym przespac cale zycie, snic i snic bez konca, bo tylko w snach widze nas razem *Nieświadoma moc Twych dłoni, gdy przypadkiem dotkniesz moją twarz, ja próbuję je odtworzyć, gdy wieczorem kładę się już spać *jak dobrze w twoich ramionach zapominac sie *bo najbardziej boli gdy musisz udawac przyjaciolke kogos kogo kochasz *kiedy wyplaczesz wszystkie lzy, doplyniesz do brzegu *tysiąc razy oddawać, to co trafiło się raz. *Znowu muszę udawać, uśmiech przemycić na twarz, że to nic, że to tylko taki stan, że ja tak mam. *I przyrzekam, ze dopoki zyje nie zapomne o Tobie! Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-02-03 o 00:55 |
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
Olej te wstępy, zagrajmy va bank, wbijasz?
Dajesz,dajesz,bo przecież dla tych chwil noc trwa... zamyka w sobie cały ból. chce go udusić a później wypłakać. i uwierzyć w to, że nawet wspomnienia kiedyś znikną na zawsze. Edytowane przez Kaskowa Kurcakowa Czas edycji: 2010-02-03 o 08:32 |
|
|
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję.
+ specjalna :rudawdzięczność: wiadomo dla kogo. ![]() _____________ mówią, że to nadzieja.
zagrajmy w miłosną grę, w miłość. w grę miłości. za oknem śnieg, tęsknię za tobą. jak jedno słowo może znaczyć tak wiele? jak może sprawiać tak wiele problemów? jak może coś pięknego zamienić w coś tragicznego?
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma szczęście to ktoś do kochania i nadzieja na coś |
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
styrana - jesteś Na lewym uszku usiadł mi mały diabełek, który opowiada baardzo niegrzeczne rzeczy. ![]() ![]() Chcesz posłuchać? ![]() Bogowie tego miejsca nazywają się Alkohol, Zima, Gówno i Samotność. Mogłabym siedzieć wtulona w twoje ramiona wszystkie dni schodowe.
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
boundlessly - dzięki słońce . <3
nensie - ja niesamowita ? dzięki,dzięki . ___________ Poznałam kogoś. Nie każ mi przestawać. Choć dobrze wiesz, że sama nie chcę wierzyć, że my to jednak za mało. On już nie wróci , możesz dopić jego herbatę.. lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować ,że się grzeszyło ? Gówno prawda. Chcę znów żyć, być i oddychać. mój humor można spieprzyć nawet w niecałą sekundę , więc nie podchodź. tak bardzo byłeś jeden, jak nigdy, nigdy nikt. nie wiem już co ze sobą zrobić. po prostu bądź - ale na prawde, nie w mej wyobraźni. ____________________ uwielbiaj - co raz bardziej mi się podobasz, no.
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-02-03 o 09:59 |
|
|
|
#1647 |
|
Rozeznanie
|
Istotka z Bajki ciesze, że się podobają Pamiętam wciąż zabawy w białej pościeli Pamiętam też rozmowy namiętne i szczere Na zdjęciu twoja twarz to wszystko co dziś mam
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
siedziałam rozdygotana,tępo gapiąc się przed siebie. czas nie stał w miejscu i działał na moją niekorzyść. tak jak wszystko inne. Trafiają się kobiety z defektem moralnym, niezdolne kochać nic i nikogo, prócz swoich przelotnych kaprysów, podobnież i mężczyźni; jest to tak dobra wada, jak: głuchota, ślepota, paraliż, tylko mniej widoczna. Czasami rano, kiedy się budzę, robi mi się smutno i zastanawiam się, kto umarł? Potem sobie przypominam, co się stało i żałuję, że nie mogę z powrotem zasnąć. Jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że wygodniejsze jest znane. Każda zmiana powoduje stres i bardzo często unikamy czegoś dużo lepszego, chroniąc się przed stresem właśnie. Przecież jak pada, to znaczy, że przestanie padać, jak przestanie padać, to wyjrzy słońce, to się zrobi ciepło, to znowu sobie będę mogła narzekać, że upał. Ale od złych słów,które się usłyszało,nie można się uratowac,choc tak bardzo by się chciało.
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
papergirl
b o s k o.!"Bawisz się słowami.Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma." -Andrzej Sapkowski Każdy pragnie odrobiny miłości. Ale nie można wymagać jej tylko od innych ale należy też samemu dawać.
Głębokie i szczere uczucia są tylko, te które ukrywamy. "Kokaina tuliła mnie do snu a śmierć spokojnie czekała..." Pamiętaj o tym że Cię naprawdę kochałam... I to miłość skazała mnie na śmierć... "Bo bardzo dbali, aby żadnemu nie było zimno. Ani w łóżku, ani w sercu"
|
#1650 |
|
Konto usunięte
|
po co nam gwiazdy, które życzeń nie spełniają? zakopmy je w ogródku.
może miałam do powiedzenia nie wiele, ale myślałam, że 'kocham' wystarczy. wyhodowałam jezioro pod powiekami. słony zbiornik wspomnień o Tobie. nieliczylamwcalesie, blondii69, _ZaagubiOna_, boundlessly, Nensie, caroline2324 <3 kamisha, drift, kochanaa, suve <3 <3 <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Cudna, te dwa zabieram 

b o s k o.!