|
|
#1681 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Cytat:
![]() Swoją droga trochę to śmieszne
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
No tak dla Ciebie może śmieszne, dla mnie trochę mniej. Od 8 lutego miałam mieć ferie. A dzięki temu egzaminowi moje ferie będą trwały jakieś 4 dni
|
|
|
|
#1683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja juz bym miała ferie, ale mam przełożony egzamin na 8.02 i w dodatku muszę jeszcze 9 iść po zaliczenie. a od pon 15 już zaczynamy znów. Studia to niestety nie szkoła- może wogóle nie być ferii...a poza tym już raczej umiesz wszystko, bo miałaś mieć dzisiaj, także będziesz miała takie połowiczne ferie
Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-02-02 o 15:12 |
|
|
|
|
#1684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja na kolosie z procesow psychicznych tez zrobilam foto kolezanka chciala ode mnie zadanie z tabelka a ze niechcialo mi sie tego przepisywac w sms-ie to zrobilam zdj wyobrazcie sobie cisza na auli a tu cyk (mialam telefon na wibracji a i tak byl dzwiek przy robieniu zdj ) babka od razu rzut okiem na sale i tylko powiedziala ze na poprawce nie bedzie takiego samego testu naszczescie sie nie skapla ze to ja zrobilam cyk ![]() zreszta kto by sie tego po mnie spodziewal studentce ktora zawsze siedzi w pierwszej lawce ![]() zaraz przyjedzie moj BS i go wykorzystam hihi
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2010-02-02 o 15:18 |
|
|
|
|
#1685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tak kiedyś kręciłam kolegę, który zasypiał na wykładach. Włączam film: pik!, wykładowca szuka po sali osoby, ja komórke schowałam. Tylko że później trzeba było tą kamerę wyłączyć... z takim samym pik!
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ravi to Ty niezła kujonica jesteś, co?
![]() Ja mam pojutrze egzamin z rachunkowości, a dziś się dowiedziałam, że poza przeprowadzaniem operacji obowiązuje mnie również teoria(książka 200 stron) przeciez ja tego nawet nie zdąże raz przeczytać Ja jestem raczej cykor jeśli chodzi o takie sprawy jak robienie zdjęć na egzaminach czy nawet ściaganie |
|
|
|
#1687 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Orlico - moglabys mi polecic jakis najprostszy program do obrobki zdjec? Potrzebuje z tlem wokol postaci cos zrobic, najlepiej zamazac jakos tylko sie nie orientuje w programach
![]()
|
|
#1689 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
Damo - wszelkich dorad slucham chetnie
Pytalam Orlicy, bo ona tutaj avatarami zarzadza i cuda dziwy wyczynia
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Bs mnie molestował w przymierzalni w galerii
![]() ii... nie zdałam egzaminu ciężkiego, nie wiem jak ja to poprawie?!!
|
|
|
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Konto usunięte
|
Przyszła i moje kolej na kłótnię z BSem
![]() Na studniówkę mieliśmy dojechać limuzyną, mamy ją wykupioną na godzinę we 12 osób. Umówiliśmy się, że odbierać nas będzie z 3 punktów, m.in. spod mojego domu. A moje kochanie ma pretensje, że tak to przecież jedni będą siedzieli w limo godzinę, a inni pół. Że przecież najlepiej byłoby się spotkać w jednym miejscu. I nie docierają do niego argumenty, że dziewczyny będą w szpileczkach i cieniutko ubrane, a śniegu jest po pas, więc taka przeprawa w jakiekolwiek miejsce skończyłaby się pewnie chorobą w połowie przypadków
|
|
|
|
#1696 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16912377]Zgadzam się, photoscape jest genialny i prosty
[/QUOTE]No to juz wiem co sciagnac Dziekuje dziewczyny! ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16916822]Przyszła i moje kolej na kłótnię z BSem ![]() Na studniówkę mieliśmy dojechać limuzyną, mamy ją wykupioną na godzinę we 12 osób. Umówiliśmy się, że odbierać nas będzie z 3 punktów, m.in. spod mojego domu. A moje kochanie ma pretensje, że tak to przecież jedni będą siedzieli w limo godzinę, a inni pół. Że przecież najlepiej byłoby się spotkać w jednym miejscu. I nie docierają do niego argumenty, że dziewczyny będą w szpileczkach i cieniutko ubrane, a śniegu jest po pas, więc taka przeprawa w jakiekolwiek miejsce skończyłaby się pewnie chorobą w połowie przypadków [/QUOTE]no to jak tak bardzo chce jechac godzine limuzyna to niech idzie do pierwszego punku odbioru... jaki w tym problem?
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
O jezu! Na molestowaniu w przymierzalni nie skończymy!
(swoją drogą potem chodził ze stojakiem w gaciach) haha kocham to ![]() Jutro przyjedzie do mnie o 8 rano Cały dom dla siebie...... |
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi dlatego dostalam pseudo aparatka po tej akcji ze zdj na kolosie
![]() dzis moj BS mnie niecnie wykorzystal a ja jego uwielbiam patrzec na niego z gory tzn kiedy ja jestem na gorze i go ujezdzam pierwszym razem przeszkodzila nam mama i w pospiechu ucieklismy BS do wc a ja do lazienki sie ubrac ![]() ale po krotkiej chwili moj BS nie wytrzymal napiecie i dokonczylismy zabawe za zamknietymi drzwiami a potem bylo jeszcze jedno wielkie S pod kocykiem z koncowka na dywaniku ![]() jak ja kocham ta jego wielkosc
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogi Fallusie, wielkie guru Nimfomanek.
Dziekuje Ci za tego malego człowieczyne, ktory wymyslil photoscape'a. Twe tchnięcie światłości w jego umysl było prawdziwym przejawem boskosci. Dzieki temu niewielkiemu programikowi moje skromne zdolnosci obrobki zdjec wzrosly o 0,7l %-tów. Ześlij łaskę wielkokrotnych orgii na Dame_pikowa oraz Orlice, za pomoc dla mnie, uniżolnej Twej czcicielki. Niech wszelkie Twoje błogosławienstwa spłyną na te skomne dziewczęta, aby ich mniejsi (więksi) przyjaciele od BS-ow zawsze stali na bacznosc i wspomagali je dobrodziejstwem pól rozkoszy z bielącym się nektarem życia... Twoja oblubienica, Meg.
|
|
#1700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1701 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jestem wariatką!! to się cieszę ![]() Cytat:
![]() To tyle ![]() Ach no i jeszcze: Och Meg! Wielki Fallus odwdzięczy Ci się za ta modlitwę i szczere życzenia po wielokroć, a wszyscy przyjaciele najsmakowitszych znajomych Twych będą przed Tobą stać na baczność i nektar życia również Ciebie, o uniżona Meg, nie ominie! |
||
|
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezbłędna ![]() Ravi widzę, z tego co mówisz, że Twój BS wrócił do formy. Mój niestety jest tak zajęty sesją, że w ogóle na mnie nie zwraca uwagi i odkąd ja przestałam coś inicjować to w ogóle się nie kochamy. A ja tak długo nie pociągnę Zobaczymy co będzie po sesji.
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki!!!!! wlasnie zdalam najwazniejszy ustny egzamin z fizyki na 3,5
po dwoch dniach nauki jestem hardcorem
|
|
#1707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1708 |
|
BAN stały
|
O, Kochana! Zdać fizykę po 2 dniach nauki??
![]() Jesteś hardcorem
|
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fizyka to moja pięta Achillesowa
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Fallen
kujon! ![]() Bs był mnie wygrzać bo jestem chora od wczoraj a dzień wcześniej rozmawiałam z mamą, że dawno nie byłam chora. Myślę, że to skutek wrzucenia mnie do śniegu przez BS (miałam mokro wszędzie). No i dzisiaj byliśmy calutki czas w łóżku! (3 razy!!!) haahhh cudnie było wygrzał mnie ![]() Dlatego Axaxax impreza odpada jutro, ale za tydzień w czwartek?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Jakiś krtyn z grupy, która pisała przede mną zrobił zdjęcie egzaminu i wysłałdo kogoś z mojej grupy. Wykładowca się zorientował i nie pozwolił nam dziś pisać. Więc egzamin nam przełożył. Niedziela, 14 luty, Walentynki, o 8 rano

Ja juz bym miała ferie, ale mam przełożony egzamin na 8.02 i w dodatku muszę jeszcze 9 iść po zaliczenie. a od pon 15 już zaczynamy znów. Studia to niestety nie szkoła- może wogóle nie być ferii...