|
|
#2431 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
~~te słowa... ;( wiem zrobiłam błąd tego nie wybaczę sobie...i nie zostało nic z naszych marzeń i snów...tylko pył.. ~~Proszę wróć do mnie kochanie chce dla Ciebie znów zatrzymać czas... ~~Ja naprawdę Cie kocham..serce woła wróć --------------------------- BŁYSK OCZU ANIOŁA |
|
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
Missi_16
- pomóż mi. - spojrzała na niego z nadzieją - jak? - sprawiłeś, że się w Tobie zakochałam... spraw, abym teraz to uczucie porzuciła... - Mogłabym Cie znowu pokochać... - Po co niszczyć sobie przyszłość... - A teraz chodź. - Ale dokąd? - Naprzeciw marzeniom... -jaką porę dnia wolisz? -noc. -dlaczego? -bo w ciemnościach nie widać mojej twarzy, mogę być wtedy kim chcę, albo po prostu sobą... - Czy Ty uważasz się za dorosłą? - Zależy w jakim sensie... - No psychicznym - Nie, ponieważ kiedy widzę przystojnego chłopaka i to pożądanie w jego oczach - myślę tylko o tym, żeby go mieć i delektować się jego smakiem. - ał !! za co to?? - to bez znaczenia. To już przeszłość. - ale boli nadal! - oo tak. Przeszłość często boli. -Długo z nim byłam, prawda? -Tak kupa czasu, dlatego tak śmierdziało. jest jeden moment, którego żałuje... -jaki? że wtedy gdy napisałeś Kocham Cię, ja sobie tego nie uświadomiłam i nie napisałam ja Ciebie też! - Co byś zrobił, gdybym była teraz obok Ciebie? - Sprawdziłbym najpierw, czy to nie jest tylko piękny sen. Zakochanaaaa moje ulubione, wszystkie z wizazu nawet mój szampon do włosów pachnie Twoją bluzą. paczka papierosów dziennie, widzisz jak mnie niszczysz ? Metr osiemdziesiąt jeden, plus seksowny głos. byłam. jestem. będę. co chcę to zdobędę. truskawkowa pełnia szczęścia z czekoladowym posmakiem radości. plus ,minus , nieskończoność. mistrzyni w "kocham cię misiu". wciąż pamiętam jak tonęłam w jego ulubionej bluzie. i siedząc w wannie spowiadam się pralce z miłości do Ciebie. Kolekcjonyję meskie ega. Przyłączysz swoje? pilnuj mnie. `tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 ch*ja warte A dziś pokażę, jakie są dziewczynki, przed którymi ostrzegał Was Tatuś wciąż pamiętam jak tonęłam w jego ulubionej bluzie. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-02-02 o 21:53 |
|
|
|
#2433 |
|
Rozeznanie
|
ZjadamKwiatka : ''... z plastikowych rzęs znowu płynie smutna łza ...'' Ale Ty jesteś zimny, jak lód, obojętny jak głaz, wolisz być sam, zupełnie sam. to ja mogłabym Cię nauczyć szczęścia, ale chyba nie mam na to szans ... chciałabym zrozumieć dlaczego uczucia się rodzą, a później muszą tak boleśnie obumierać ... tak bardzo pragnę, tego co jest nierealne. Czuję, że wokół mnie nie kocha nikt. Czuję, że zawsze już będzie tak.. są takie oczy, które nigdy nie będą moje.! za kawałek Ciebie mogłabym oddać całą siebie. Starałam się, tak cholernie się starałam i po co mi to było? ![]() Powiedz czy to ładnie tak, kiedy w kącie płacze ktoś, kogo niby kochać masz? żałuję, że nie może być tak jak to sobie wymarzyłam.... szkoda, że to akurat ja lubię Cię bardziej, a nie na odwrót. ''...co zrobił z myślami o mnie? z moimi słowami? z obrazem mojego uśmiechu w jego głowie? co zrobił z moim zdjęciem na swoim biurku? z moją miłością...?.'' ![]() Bryczek x3 : Wiesz jesteś nadal częścią mnie. <3 Walka o strzępek marzeń. o wieczne nadzieje ciągle trwa ... smutna istotka, z cudownymi marzeniami, uśmiecha się przez łzy do własnych myśli... ![]() ...''tyle wieczorów, które kończyły się z myślą, że jesteś przy mnie. teraz kończą się z myślą, że już Cie nie ma ...'' ![]() i nagle skończy się to wszystko w co wierzysz ... co kochasz... ...''Skrawek mego serca pofrunął latawcem wraz z Tobą wiatr zerwał linkę bezpowrotnie...'' Niejeden z nas popełnia czasem błąd... czasem nawet dwa razy pod rząd... Żałuję tego co się stało, żałuję że nie ma nas.. chcę cofnąć czas... dodawałam niektóre opisy już dzisiaj ale może wykorzystasz ...
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 16:16 |
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
~~ULUBIONE~~ ~~...ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy .Ważnych jest kilka tych chwil Tych na które czekamy... ~~Są chwile w życiu, kiedy znajdujemy się na rozdrożach.Przestraszeni, zmieszani,Bez żadnej mapy. ~~delikatne, jasne promienie niosą nadzieję.. ~~prowadź gdy już nie mogę, gdy wątpię,gdy już nie chcę. ~~ I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć.. na dziś to tyle dobranoc Wszystkim kolorowych )-------------------------- bo tyle czasu bez Ciebie to stanowczo o tyle za dużo Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 22:08 |
|
|
|
#2435 |
|
Przyczajenie
|
Zakochanaaaa
ulubione . ` I Pamiętaj Księżniczko, że Łobuz kocha najbardziej. ` ' -Nie patrz na mnie tak. - Jak ? - jakby między nami mogło coś być.. ' ` 'A te wszystkie chwile i tak rozpłynął się w wieczności, jak łzy na deszczu.. ' ' Chodź, zjaramy się powietrzem wtedy powiem Ci, jak bardzo Cię chce. ' Dużo by można wymieniać, to te naj <3
|
#2436 |
|
Przyczajenie
|
znajdą się jakieś ostre opisy dla chłopaka który był z inną laską jednocześnie?
takie ostre pojazdowe .. żeby aż mu się przykro zrobiło. bo mam ochote idiote zabic. |
|
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
I znów prośba...
![]() Ten Doskonały, po prostu cholernie mnie zranił... Jak gdyby nigdy nic napisał "Żegnam" ![]() Kolesie, to kretyni ![]() Można jakieś opisy, że mi smutno, że to zabolało...
|
#2438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
'Nie to nie dla tego gościu, że byłeś brzydki,ale miałam dość faceta w wydaniu męskiej dzi*wki' le chłopcze do tej gry, po prostu brak Ci jaj!` Bo autor tej historii to nie pan a męska dzi*ka.` Pier* sie chu**, trochę zmieniam twe gadanie!` owłosiona pa*a wcale nie czyni z Ciebie faceta!` Ryczałeś za mną dzi*ko,za plecami zdradzałeś, jedno pytanie- Czy ty w lustro spojrzałeś ?!` a gdy powiedziałam koniec uciekałeś piz**do z płaczem.` Bo jesteś męską dzi**ką i nic na to nie poradzisz,to sie nie zmieni nawet gdy jej ch**ja wsadzisz.` xd Istotka z Bajki ![]() I teraz siedzę w oknie i razem z wspomnieniami wdycham smutek . Może jeszcze zobaczę uśmiech w odbiciu w lustrze . I nagle spadła na mnie brutalna rzeczywistość. Powiedz czemu czasami nie chce sie zyc,tylko jak wilk do ksiezyca wyc Znam prawde,ale nie chce przestc wierzyc Czasem nie ma happy endów, a żyć z tym trzeba Ciężko jest żyć bez nadziei,ale umierać bez złudzeń łatwiej..` myślę o tobie jakoś nie mogę przestać, cały mój świat w twojej osobie się streszczał Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-02 o 23:42 |
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
Istotka z Bajki
Nie rozumiem tego, co rozłączyło nas... Nienawidzę Twoich słów, które pozostawiły chłód. Nie wiem, dlaczego byłam tak naiwna i pozwoliłam Ci wygrać. Nie wiem, dlaczego zostawiłam Tobie siebie, chociażby w połowie. Może nie kochałes mnie zbyt mocno ? Kocham.. Cierpię .. A to wszystko przez Ciebie . chyba nic nie pomoggłam .
Edytowane przez Bryczek x3 Czas edycji: 2010-02-02 o 23:02 |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiadam tylko na prośby z dzisiaj, bo senna jestem
![]() Istotka z Bajki - współczuję sytuacji ![]() Słowa ranią bardziej niż niejeden nóż. Wiesz, ja też mam uczucia. Szkoda, że tego nie zauważasz. Ranisz, zadajesz ból i znikasz, by nie widzieć jak cierpię. Jasne, odejdź i zniknij na zawsze. W końcu jestem kolejną laską, która nie była Ciebie warta. yours Wiesz, moje życie to nie miejsce dla Ciebie. Nie kolekcjonuję śmieci. Wiesz, coś tu śmierdzi. Obawiam się, że to Ty. Bryczek x3 Słowa, które nie powinny zostać wypowiedziane, nie pozwalają mi spokojnie zasnąć. Wiem, że za swoje błędy trzeba płacić, ale chciałabym móc je naprawić. Wróć, bez Ciebie pusto i źle. Przepraszam, przepraszam, przepraszam... mogę tak do końca świata i jeden dzień dłużej, bylebyś znów spojrzał na mnie. Zakochanaaaa - ulubionych chyba brak, bo dużo takich, ale... `Siedzę sama, bo lubię towarzystwo ludzi inteligentnych... `Dobre dziewczynki robią złe rzeczy, bo zmusza je do tego sytuacja. `Rano patrzę w lustro i zastanawiam sie, co ten geniusz dzisiaj wymyśli `Skoro superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na getry? `Kobiety to brylanty: twarde, niezniszczalne i równie wartościowe. EjjSenioritta Każdego dnia budzę się z nadzieją, że Cię spotkam. Myję zęby zastanawiając się, co ubiorę. Zrobię wszystko, bylebyś nie mógł oderwać ode mnie wzroku. Nie, nie chcę się znęcać nad Twoją psychiką. Po prostu lubię jak patrzysz na mnie tymi swoimi świecącymi oczami. Uśmiecham się. Nieważne, że znowu przemokły mi buty, a w szkole nie poszło tak jak powinno. Uśmiecham się, bo wiem, że Ty jak zawsze zamienisz wszystko w żart, przytulisz mnie do siebie i powiesz, że jutro znów zaświeci słońce. NieidealnaJa Lubię patrzeć jak Ty patrzysz. Może marzymy o tym samym? Uśmiechnij się, uwielbiam jak się śmiejesz. Na Twój widok promienieję. Każdego dnia zastanawiam się, czy znajdziesz chwilę, by ze mną pogadać. Wybaczcie, że tylko tyle, ale wstaję o 6.00 i jutro będę umierać. Kocham Was <3
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny. Sory ale dziś nie pomogę.
![]() Ale prośbę mam; 1. O tym że zależy mu tylko na sexie. ;( 2. O tym że dowiedziałam sie paru rzeczy i nie wiem co z tym zrobić, lub że trudno mu ufać. Bardzo pilne, potrzebuje mu dac do zrozumienia |
|
|
|
#2443 |
|
BAN stały
|
1. Kazdy facet jest taki sam .
Naucz sie myslec glowa,sercem,czym kolwiek byle nie tym co masz w spodniach. Schowaj ta swoja 'magiczna rozdzke' i zaczaruj mnie slowem! 2.Zaufanie latwo stracic,trudniej odzyskac . Liczy sie zaufanie pod kazdym wzgledem. Nie zasługujesz na mnie,bo zawiodłeś zaufanie nie fer bylo Twoje zachowanie.. Nie no . nie ta godzine :p moze jutro cos wymysle
|
|
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
Zakochanaaaa
moje ulubione .. hm? człowieku! życie mi się kruszy. daaaaaaaaaamn. /[krótkie ale zwięzłe. xd] damn=cholera. ps.nadajesz sens mojemu życiu. <3 w moim świecie jesteś ze mną nawet gdy mamy kryzys, bo pamiętasz tak jak ja że to jest kwestią decyzji. ostatnio często mam ten: meet me halfway.<3 aktualnie również ten: question mark. two spot ; asterisk. [czyli po angielsku "?;*"] je deteste l'amour! [nienawidzę miłości. ma się ten początakujący francuz. ]xDCzekoladowaMarciaxD 1. typowy facet, który myśli jednym i o jednym. ejj, kotku oczy mam wyżej. jeśli to jest jedyna rzecz, na której Ci zależy to idź do lasu i tam szukaj laski. i nie będę dla ciebie jedynie fajną niunią. o nie. 2. trudno słuchać rozumu gdy serce głupie krzyczy WALCZ. i nawet ty, nawet ty zawiodłeś mnie. zwykły z ciebie, ten zwykły z ciebie zimny drań. xd kac moralny. jak mogłam ci wierzyć? kolejne rozczarowanie, znikam gdzieś, koniec. i walę głową w ściane jak mogłam być tak naiwna. trudno mi dostosować się do tej sytuacji i coś wymyśleć, dałam plamy. ![]() Istotka z Bajki przykro mi;*<przytul> może dam coś mniej smutnego, coś co go wkurzy i dodam też kilka smutniejszych ![]() wolę być sama niż mieć męską, zakłamaną ku^wę przy boku ;] tchórz? za mało powiedziane. żegnaj? kiedyś za to podziękuję. i wiem, że straciłam cię, bo w tym ukryty jest cel. kiedyś spotkam ktosia i uśmiechnę się znów. baby don't cry! pośród szklanych łez, w sercu szukam cię. bezwarunkowa miłość? god damn it i love you! [cholera kocham cię] nie mam pomysłów, trzymaj się ;* yours szmata? męska dzi^ka? zakłamana ku^wa? oooj, za mało powiedziane. frajer na zawsze zostanie frajerem. kochanie nie martw się, wszystko się do ciebie wróci;] w końcu dostrzegłam w jakim palancie byłam zaślepiona. uff dobrze ze juz op wszystkim. mniej niz zero. dobranoc talenciarki ;* <3333333333333333333333 33
|
#2445 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam, od każdej skubnęłam... ![]() Jesteście fantastyczne
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
NieidealnaJa
_midnight_ dziękuje <3
|
#2447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
~~Jak zaufać skoro Anioł mnie oszukał? ----------------------------~~ Zaufałam Ci... chciałam spełnić twoje sny ~~Zdeptałeś dawno całe zaufanie, to dla mnie znaczy jedno kochanie. ~~Miłość polega na zaufaniu wiec postaraj się by zaufała Ci znów ~~Dlaczego byłam taka naiwna?? Bo miłość wiąże się z zaufaniem... ![]() Błysk Oczu Anioła |
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane, pomocy.
Chciałabym dać chłopakowi subtelnie do zrozumienia że rani mnie milcząc. Do niedawna co wieczór żegnał mnie sms'em na dobranoc, co rano czekała na mnie wiadomość na gadu, a od 3dni milczy.
|
|
|
|
#2449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kradnę i dziękuje;* ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Skarbie nie ma za co ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
rób co chcesz niczego nie żałuj..chciałeś wybrałeś w dupe mnie pocałuj . a teraz sp** mogłeś mieć mnie ..wybrałeś inną sam tego chcesz..!-! byles dla mnie wszystkim. teraz jestes nikim! spier** do tamtej. mnie brzydzi to wszystko. gdy w chuja tnie osoba,z którą byłeś blisko. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Widzę,że niewiele rozumiesz z tego co do Ciebie czuję Wszystko było inne, Gdy byłeś ze mną tu. Noc sie kończy, samotność boli... Chowam Cie pod poduszke by nie śnić o tym co było... Nie ma Cie nawet we śnie.... Twoj zapach, twe myśli i ta okłamana miłość. ` i pochłaniam kolejne butelki wody, żeby wymazać smak Twoich ust.
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
~~Milczenie jest najcięższa bronią. ~~lęk skrada się w milczeniu ~~Gdy się milczy, sytuacja staje się jasna. ----------------------- o czym w środku dnia potrafię śnić nie pytaj mnie ;] Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-03 o 12:50 |
|
|
|
|
#2451 |
|
BAN stały
|
Niebo_w_Twoich_Oczach Przerywając ciszę,żegna się kryzys .. 'Ta cisza zabiera Ci mnie ' Podobno milczenie jest zlotem,dla mnie Twoje slowa sa wiecej warte. Lubię słów Twoich smak.Nawet tych pisanych.Nie zabieraj mi tej przyjemności. Rozmawiać z Tobą chcę . Dlaczego milczysz już kolejny dzień gdy nie ma Cię przy mnie chodz powiedz mi,że jest na świecie miejsce,w którym nadal bedziemy spotkac się Niby zwykły sms,a tak wiele dla mnie znaczy...Bo od Ciebie ![]() widziała na ekranie " ;* " i radość przepełniała jej serce ... Teraz jakoś smutno tak ... Ty milczysz ... Oby nie stało się to Twoim nawykiem . eh Zastanawiam się dlaczego milczysz . Ciagle mam nadzieje,że mi się przyśnisz i słowem pisanym uratujesz mnie . coś nie bardzawo , przepraszam ![]() |
|
|
|
#2452 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To Twoje milczenie, jest jak sztylet, który dźga mnie od czasu do czasu... Każdego ranka patrząc na ekran telefonu, jestem zawiedziona... Słodko mi się śpi, gdy dźwięk SMS zaczyna mnie kołysać swą treścią: "Dobranoc"... Nie... Przepraszam. Pewnie nie pomogłam
|
|
#2453 |
|
BAN stały
|
a cos typu "w sercu hoduje pustke"
|
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
yours : Niebo nam obiecałeś... gdy całowałeś mnie, byłeś z nią myślami... Bo to był książę bez sumienia. Taki piękny oszust ..! Czegoś więcej trzeba mi niż zabawy w Twoje 'my' .. weź no się Mały nie przeceniej, bo jesteś dla mnie teraz wielkie, puste, bezwartościowe nic... Nie dzięki mnie odzyskasz twarz, której już nie masz, którą straciłeś już bezpowrotnie... Tak się niemądrze w niemądrym kochać ... ![]() Żałosnym Gówniarzom mówimy stanowcze "nie!" ![]() Jesteś tyle samo wart, co zeszłoroczny śnieg.. Popłynąłeś już.. ''Smutek..? Nie.. złość, naiwność i zawiedzenie..'' Kochałam dupka. No cóż, miłość to miłość ... Jesteś naprawdę na poziomie. Szkoda, że tak niskim ... Faceci to gracze i to fakt. Więc nie wściekaj się. Odegraj się ![]() 'Sam wybrałeś! Twoja strata! Wypi****laj z mego świata!' Panie Boże! Proszę Cię o .... mądrość, żebym mogła zrozumieć mężczyznę , o miłość .... - bym mogła mu przebaczyć , o cierpliwość .... - bym mogła znieść jego humory. Nie proszę Cię o siłę, bo bym go za*******a. Istotka z Bajki : Boli mnie serduszko.. boli - to wszystko ![]() ..a Ona dla Niego - żadnego znaczenia.. .. ranisz ... wiesz ? i znowu me serce i marzenia w poniewierce ... .. i nie zrobiłeś nic, wypuściłeś ją. juz nie wróci .. ..już nigdy więcej nie pozwolę ,by ktoś mnie zranił, tak jak ty zraniłeś mnie .. Moje serce? Głaz. Nieruchomy. Pokaleczony. Ale silniejszy. Dzięki ... ![]() ...''Zamykam oczy i udaję że nie widzę Zatykam uszy i udaję że nie słyszę Zamykam serce i udaję że nie czuję ...'' ''..i nagle poczuła,że miłość zawodzi.. '' Wszystko ma swój koniec..ale nie wszystko się zapomina !... Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek? ..Ja wiem . ![]() Stałam się silniejsza. Nauczyłeś mnie tego, gdy tak bardzo zraniłeś ...
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 16:17 |
|
|
|
#2455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co ja dmuchana lala jestem.?Tylko do zabawy.?! Mmmm te upojne noce...Nie ze mną kochany! Zależy Ci...Na mnie.? Czy na częściach mojego ciała.?! Zaufanie jak nadszarpniesz, możesz nigdy nie odzyskać... Gdy mniej wiesz lepiej śpisz.Wole mniej spać a wiedzieć wszystko. Albo naucz się kłamać,albo kłam tak bym się nie dowiedziała. Przepraszam że tak mało,i pewnie słabe,no ale cóż bynajmniej spróbowałam ;] Będzie dobrze
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
EjjSenioritta
_midnight_ zabciaolgus xLostInDreamx Zussska ForNothing Babki teraz to mam opisów w trzy dupy i jeszcze trochę dziękuję <3
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
xDCzekoladowaMarciaxD : ... Chcesz mnie ściągnąć do poziomu swego? Nie Ty pierwszy chcesz dokonać czegoś niewykonalnego...! Nic z tego. Siedzi we mnie coś innego. ... ''...Śmiejesz się? To ja Cię pieprzę... Jesteś dla mnie powietrzem...Nie zmienię się, bo tego nie chce. Nie jestem z tych panienek, które swój charakter i rozum oddają w czyjeś ręce. ..'' za dobra dla Ciebie Kotku. Nie każdy może ją mieć, więc możesz ją tylko chcieć... jeśli nie pasuję Ci taka jaka jestem teraz, to nie pasuję Ci w ogóle... od kiedy to niby nasze szczęście jest uzależnione od seksu? Ty masz mi coś do powiedzenia? Skończ pie***lić bo się wzruszę z wrażenia, j***ą mnie twoje na ten temat spostrzeżenia! Swoich nie zmienię ![]() Nawet się nie przedstawiłam, ty już rozbierasz mnie wzrokiem. Ej, skąd wiesz co myślę, z oczu moich czytasz? Niemożliwe, bo twoje przylepiły się do tyłka. Chciałbyś czegoś więcej ? Skarbie, nieistotne pragnienia... Tak trudno zaufać znów. ... Chce ci zaufać, chociaż wiem, że to dość trudne. .. ... ''bo niektórzy po prostu nie zasługują na to całe zaufanie..'' ..i spraw żebym zaufała ;* Dlaczego do dziś w niektóre słowa nie mogę uwierzyć? Niebo_w_Twoich_Oczach : milczenie na śniadanie zaserwowane ... Ani śladu po Tobie ... Lubiłam, gdy pisałeś smsa zaraz po tym jak się rozstawaliśmy. Wiedziałam wtedy, ze zależy Ci na mnie. W każdą noc czekam na Twój jeden znak , tylko jeden .. chce wiedzieć że pamiętasz ... ''...cieszę się ogromnie, gdy w wiadomości od Ciebie widzę dwukropek i gwiazdkę...''...:rolleyes : ''rozkołysz tak bym uniosła się nad ziemią znów..'' Wystarczy promyk nadziei, aby otwarło się niebo.... światła smuga zaczepnie do mnie mruga przez Twoje drzwi.... Podaruj mi iskierkę nadziei, która nigdy nie zgaśnie... ![]() milczysz jakoś, a to nie była dla mnie tylko zwykła przyjaźń. ... ''dłoń na sercu połóż.. trochę ciepła dołóż.'' ![]() i .. znów to rozkoszne sam na sam ... ![]() Nagle wszystkie szczęśliwe chwile znikają, gdy milczysz tak... ![]() ***
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 16:17 |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze ja swoich nie dodałam: ^^ Wymaluj w myślach mój mały świat i zostań tam. ... Jadam powietrze nadziane obietnicami i pragnieniem Twoich ust.. dolej mi do herbaty kropelkę szczęścia. '' oddychają sobą. światy dwa które odnalazły się.'' .... zanim zgasną resztki dnia. zanim anioły się przyśnią.. Iskierka zamienia się w płomień - dzięki Tobie... ....''Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać...'' ... ''Całować Cię we wszystkich kolorach świata. ...'' dotykają mnie uczucia.... ''Na szczęście ceny nie ma.. ani na miłość czaru..''... Wpadłeś mi w oko! Nie zmarnuj tego. W oczach ognie znów się zapalają. ![]() marzenia błyszczące słońcem .... ![]() 'w głowie mi siedzisz wciąż o Tobie myślę dzień i noc.!’ ... Nie obawiaj się deszczu! Załóż kalosze i skacz po kałużach ! .. Radością nadziewane życie ... w kolorach tęczy - tańcząca wśród kropli deszczu. ![]() poznałam dzisiaj moje marzenia, kiedy mijałam je na popołudniowym spacerze ^^ sto sześć miliardów sześćset tysięcy zerkań w Twoją stronę ![]() nie wiem czy się spodobają też ale rzecz gustu ![]() ***
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 16:18 |
|
|
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
_midnight_ Niereformowana
dzięki wspaniałe... ;* _________________________ ________________________ Niebo_w_Twoich_Oczach może pomogę. ![]() * kiedyś byłam szczęśliwa... no właśnie kiedyś! * brakuje mi twoich czułych słów.... * -księżniczka straciła swojego księcia... -jak to? -nie dawał znaku życia... tęskniła... *może kiedyś znów powiesz czułe dobranoc... *kładąc się spać wymawiała jego imię od kilku dni jakoś tego nie czuła...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

kolorowych

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY