offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 09:21   #4411
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402089

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Moja sasidka tez tak mówi. Jakby nie mogła nawet tych tabletek kotkom do jedzenia dać.
Ten temat -

A co do takich ludzi, to są chorzy psychopaci, którzy nie powinni w ogóle mieć zwierząt, takie jest moje zdanie. Mnie w tym roku podrzucili 6 kotów. I co ja mam niby z nimi zrobić? Ludzie są tacy ograniczeni... Za takie akcje powinni karać. Ja bym już doszła do tego, kto to zrobił, ale moi rodzice to takie, za przeproszeniem, dupy wołowe, które nawet by się nie ruszyły jakby ktoś im kochanego synusia zamordował - bo i tak się nie znajdzie, kto to zrobił, a po co się jeszcze denerwować itd. A potem krzyczą nie wiedzieć czemu na mnie, że koty ich majątek kosztują.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:33   #4412
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Otóż to
Stary 2010-02-03, 09:34   #4413
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Bejko dziękuję za linka! Właśnie go szukałam. Dam znać w piątek jak wycieczka i w ogóle zakupy
nie ma sprawy kiedyś dostałam go od Dymki i zapisalam w ulubionych tylko, że już dawno zapomniałam o jego istnieniu i przypomniałaś mi akurat przed moim wyjazdem do warszawy więc Aniu i ja Tobie dziękuję mam nadzieje, że mają więcej kosmetyków niż na stronce

Dziewczyny czy Wam też robią się supełki na pojedyńczych włosach?
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 09:38   #4414
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Moja sasidka tez tak mówi. Jakby nie mogła nawet tych tabletek kotkom do jedzenia dać.
temat jest dobry...
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
oj tak.. mi ostatnio strasznie się plączą
Stary 2010-02-03, 09:49   #4415
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

oj tak.. mi ostatnio strasznie się plączą
no właśnie mi też wczoraj chyba z dziesięć włosków musiałam ciachnąć by się ich pozbyć a dziś patrzę-są kolejne supełki

po dwóch kawach i dwoch tabletkach dopiero przestała boleć mnie głowa już drugi dzień z rzędu.....
Stary 2010-02-03, 09:50   #4416
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Mi ostatnio na bole menstruacyjne (a miewam straszne, pare razy mnie nawet do szpitala wywiezli) pomaga... APAP Wszystkie Ibupromy, Paracetamole, Pylarginy, Nospy przeroboam - pomagaly przez jakis czas, potem sie organizm przyzwyczajal i kicha. APAP poki co daje rade
A tak to sie lecze ziolami i innymi domowymi sposobami (najbardziej na swiecie kocham czosnek). Do lekarki mojej rodzinne czasem zajrze, ale dlatego, ze fajna z niej babka, zawsze mi, jesli potrzebuje odpowiednie badania zleci i w ogole, ale musze sie stawiac osobiscie W obecnej sytuacji to juz w ogoel nie mam co wydziwiac, bo mieszkam bardzo daleko od rodziny, wiec chodze po te nieszczesne zwolnienia, jak musze. Biore zwolnienie, biore recepty i lecze sie po swojemu
A wiesz, że apap to ponoć z tych wszystkich najgorsze świnstwo?
Nie znam się dokładnie, ale wierzę mamie, bo ta to wszystkie leki przeciwbólowe przerabiała. Ibupromy i inne... no cóż.
Ogólnie nie kupuję takich leków w sklepach, tylko zawsze w aptece - te 'sklepowe' są trzymane w nieodpowiedniej temperaturze przez co tracą swoje właściwości

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:01   #4417
dymka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziś miałam trochę czasu więc nadrobiłam wczorajszy dzień
Cytat:
nie ma sprawy kiedyś dostałam go od Dymki i zapisalam w ulubionych tylko, że już dawno zapomniałam o jego istnieniu i przypomniałaś mi akurat przed moim wyjazdem do warszawy więc Aniu i ja Tobie dziękuję mam nadzieje, że mają więcej kosmetyków niż na stronce
Obawiam się, że więcej niż na stronie nie mają niestety. Tzn. ja w tym sklepiku nie byłam, ale wysłany tam kumpel mówił, że tylko jedną półkę mają - kazałam mu sprawdzić czy inne olejki albo jakieś maski są i mówił że nie. Ale to w październiku czy listopadzie było-może coś się zmieniło

Pokażę wam mój wczoraj odkryty obiekt westchnień:
http://www.lumierecosmetics.com/cata...lors-82-1.html

Moje minerałki nie dotarły jeszcze do PL - wręcz nałogowo sprawdzam czy już jest info o przyjściu paczki doczekać się nie mogę. Odkąd spróbowałam minerałów i puder prasowany i podkład nie są w stanie mnie zadowolić

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
no właśnie mi też wczoraj chyba z dziesięć włosków musiałam ciachnąć by się ich pozbyć a dziś patrzę-są kolejne supełki
Mi kiedyś się robiły - ale to raczej jeden, dwa supełki. Teraz nie odnotowuje.

Zmykam odśnieżać i głowę muszę umyć bo olejek mamusiowy mam na głowie a na 15 na uczelnię po wpis (trzeci celujący ) i może nie tylko po wpis
Stary 2010-02-03, 10:19   #4418
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Obawiam się, że więcej niż na stronie nie mają niestety. Tzn. ja w tym sklepiku nie byłam, ale wysłany tam kumpel mówił, że tylko jedną półkę mają - kazałam mu sprawdzić czy inne olejki albo jakieś maski są i mówił że nie.
mam nadzieję, że wzbogacili asortyment, bo na amlę dabura zdecydowanie nie mam ochoty tej co posiadam zużyć nie mogę fajnie byłoby dorwać jakąś maskę vatiki, albo coś innego fajnego
Stary 2010-02-03, 10:24   #4419
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Nie no ta panienka z tego wątku to jakiś hardcore
Stary 2010-02-03, 10:43   #4420
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że wzbogacili asortyment, bo na amlę dabura zdecydowanie nie mam ochoty tej co posiadam zużyć nie mogę fajnie byłoby dorwać jakąś maskę vatiki, albo coś innego fajnego
Jakby pojawiło się coś nowego to daj znać kumpel na pewno da się wykorzystać raz jeszcze

40 minut odśnieżania... cały mój ogródek to jedna wielka zaspa, a ze śniegiem nie ma już co robić

Fajka( bo mi się należy ) i zmykam myć włosy
Stary 2010-02-03, 11:05   #4421
astra85
Zakorzenienie

witajcie
u mnie wieje i pruszy snieg
mimo odwyku kupilam sobie odzywke matrixa bo maska mi sie skonczyla,i dzis sie ciesze prosciusienkimi jak druty wlosami jakas radosc w taka pogode musze miec
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 11:16   #4422
eyee
Rozeznanie

DZIEWCZYNY NIE MOGE SOBIE PRZYPOMNIEC wykonawcy takiego utworu-dosyc nowego-teledysk jest czarno-biały w którym wystepuje piosenkarka na rodero-refren leci tak "she wants it....
moze ktos kojarzy

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

juz znalazłam!

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 11:23   #4423
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie
u mnie wieje i pruszy snieg
mimo odwyku kupilam sobie odzywke matrixa bo maska mi sie skonczyla,i dzis sie ciesze prosciusienkimi jak druty wlosami jakas radosc w taka pogode musze miec
Matrix pomarańczowy?
Ode mnie astra masz rozgrzeszenie
Ja właśnie z joanną na głowie siedzę chciałam matrixa nałożyć, ale za sprawą mojej mamy wywędrował do innej łazienki, a już mi się po domu biegać nie chciało
Stary 2010-02-03, 11:33   #4424
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Matrix pomarańczowy?
Ode mnie astra masz rozgrzeszenie
Ja właśnie z joanną na głowie siedzę chciałam matrixa nałożyć, ale za sprawą mojej mamy wywędrował do innej łazienki, a już mi się po domu biegać nie chciało
tak pomaranczowy ,dziekuje za rozgrzeszenie
kupilam odzywke 250ml za 35zl bo niebylo duzej maski a malej 150ml za 36zl mi sie nieoplacalo to wzielam odzywke,ale rownie dobra jak maska
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 11:57   #4425
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Robią i strasznie mnie to denerwuje

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 12:02   #4426
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Robią i strasznie mnie to denerwuje
mnie też i nie wiem jak temu przeciwdziałać, bo wciąż odkrywam, że jest ich coraz więcej niby stosuje OMO, delikatnie myje głowę, staram się w miare często rozczesywać......

czy macie jakąś specjalną technikę mycia włosów?
Stary 2010-02-03, 12:03   #4427
saming
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też i nie wiem jak temu przeciwdziałać, bo wciąż odkrywam, że jest ich coraz więcej niby stosuje OMO, delikatnie myje głowę, staram się w miare często rozczesywać......

Ja jak myję to zawsze kołtunię, nie pytaj dlaczego

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 12:11   #4428
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
tak pomaranczowy ,dziekuje za rozgrzeszenie
kupilam odzywke 250ml za 35zl bo niebylo duzej maski a malej 150ml za 36zl mi sie nieoplacalo to wzielam odzywke,ale rownie dobra jak maska
Odżywki nigdy nie miałam, ale na Twoim miejscu też bym pewnie wzięła, bo mała maska strasznie droga w porównaniu do dużej. W sanoe mała kosztuje 24zł duża 32zł

mam jakieś 2,5h do wyjścia - będę musiała suszarkę uruchomić :/

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Jak myłam w kąpieli też mi się strasznie kołtuniły
Teraz myję głową w dół. Przed myciem rozczesuję, dokładnie namaczam (jak mam olej na głowie to cieplejszą wodą, jak nie taką lekko ciepłą) wylewam na dłoń szampon, trochę wody, mieszam i taką mieszankę nakładam w kilku miejscach i opuszkami palców masuję całą skórę głowy, później w wytworzonej pianie przeduszam resztę włosów, później dokładne płukanie
Stary 2010-02-03, 12:14   #4429
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Specjalnej techniki nie mam, włosy myję głową w dół. Staram się myć delikatnie, po każdym myciu odżywka ale i tak się plączą i robią supełki. Gdy robią się przy samym końcu, obcinam no ale jak zrobią się w połowie włosa to jednak szkoda

Stary 2010-02-03, 12:18   #4430
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

ja myję podobnie jak Dymka, jeszcze jak mam odżywkę to przezczesuje włosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami
Stary 2010-02-03, 12:28   #4431
malina19
Zakorzenienie

wlaśnie wróciłam od dentysty
wogóle wchodze na wizaż i patrze że Agusia pisze że palomę wycofują to nic że ani razu jej nie spróbowałam a taka jedna sztuka u mnie na półce leży i może w takim razie przejadę sie do rossmanna a tak mi się nei chce wychodzic w taka okropną pogode bleee

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

wypiję pokrzywkę i pojadę do najblizszego rossmana kupić choć 1 palomę a jak siee nie uda to jutro pojadę do innych dwóch rossmanów mam nadzieje ze w którymś uda mi się kupić, ale ostatnio wszytko co dobre chcą wycofac tak jak odzywkę janatara teraz zel palomy to juz staje sie nudne
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 12:40   #4432
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam arachnofobie, koszmarstwo. A kleszcze to w sumie takie male pajaki (podobnie obrzdliwe korsarze, wszystkie dziady to pajeczaki), brrr...
Najwiecej kleszczy czai sie w olchach, co z reszta podwierdzily moje wieloletnie doswiadczenia
Ja mam arachnofobie tylko na pewien rodzaj pająków - pająk domowy. To jest taki wielki, czarny i włochaty. Zimne poty mnie oblewają nawet jak o nim piszę.
Cytat:
Mi ostatnio na bole menstruacyjne (a miewam straszne, pare razy mnie nawet do szpitala wywiezli) pomaga... APAP Wszystkie Ibupromy, Paracetamole, Pylarginy, Nospy przeroboam - pomagaly przez jakis czas, potem sie organizm przyzwyczajal i kicha. APAP poki co daje rade
A tak to sie lecze ziolami i innymi domowymi sposobami (najbardziej na swiecie kocham czosnek). Do lekarki mojej rodzinne czasem zajrze, ale dlatego, ze fajna z niej babka, zawsze mi, jesli potrzebuje odpowiednie badania zleci i w ogole, ale musze sie stawiac osobiscie W obecnej sytuacji to juz w ogoel nie mam co wydziwiac, bo mieszkam bardzo daleko od rodziny, wiec chodze po te nieszczesne zwolnienia, jak musze. Biore zwolnienie, biore recepty i lecze sie po swojemu
No właśnie ja najchętniej zrezygnowałabym z hormonów ale biorę je na bóle miesiączkowe. Moja każda miesiączka wygląda tak, że nie wiele zniej pamiętam bo przez 2 dni jestem głownie nie przytomna. Po prostu odpływam i czasem wraca mi świadomość na kilka minut. Do głupiej łazienki nie mogę iść sama. Ibuprom w ilości mniejszej niż 6 tabletek na raz nie daje absolutnie nic. Innych nie mogę brać, bo nie dość, że nic nie dają to po nich wymiotuję. Przy paru utratach przytomności trwale się uszkodziłam. Miałam rozciętą głowę, rozcięty podbródek i niezliczoną ilość guzów na głowie. Zastanawiałam się tylko, kiedy zrobię sobie coś poważniejszego, jak wybite zęby, czy pęknięcie czaszki. W szpitalu też parę razy wylądowałam. Przejechałam się karetką na sygnale

Nie rozumiem dlaczego naukowcy jeszcze nic na to nie wymyślili
Mój lekarz powiedział bardzo optymistycznie - "wszystko przejdzie jak pani urodzi dziecko".
Tyle, że ja nie chcę mieć dzieci
Pozostaje więc terapia hormonalna, tylko co to za terapia kiedy jak przerwę piguły wszystko wróci do poprzedniego stanu

Cytat:

Już miałam się w tamtym temacie udzielić ale dałam sobie spokój. Na głupotę nie ma lekarstwa
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ten temat -

A co do takich ludzi, to są chorzy psychopaci, którzy nie powinni w ogóle mieć zwierząt, takie jest moje zdanie. Mnie w tym roku podrzucili 6 kotów. I co ja mam niby z nimi zrobić? Ludzie są tacy ograniczeni... Za takie akcje powinni karać. Ja bym już doszła do tego, kto to zrobił, ale moi rodzice to takie, za przeproszeniem, dupy wołowe, które nawet by się nie ruszyły jakby ktoś im kochanego synusia zamordował - bo i tak się nie znajdzie, kto to zrobił, a po co się jeszcze denerwować itd. A potem krzyczą nie wiedzieć czemu na mnie, że koty ich majątek kosztują.
Tu jest taka cudowna rzecz jak RSPCA zwierzęca policja. Całkowicie państwowa instytucja. Dzięki nim nie istnieje tu coś takiego jak bezdomny pies czy bezdomny kot. Wytrwale też ścigają za znęcanie się.
A jak ktoś ma niewykastrowanego kota, wystarczy do nich zadzwonić i pojawią się w drzwiach z nakazem.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:05   #4433
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Tu jest taka cudowna rzecz jak RSPCA zwierzęca policja. Całkowicie państwowa instytucja. Dzięki nim nie istnieje tu coś takiego jak bezdomny pies czy bezdomny kot. Wytrwale też ścigają za znęcanie się.
A jak ktoś ma niewykastrowanego kota, wystarczy do nich zadzwonić i pojawią się w drzwiach z nakazem.
I to jest normalne, a nie to, co się dzieje w Polsce. Tutaj ktoś się zainteresuje losem zwierząt dopiero, kiedy mieszkają we własnych odchodach i są przerabiane na smalec i to nie zainteresuje się policja, ale telewizja.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

A jeszcze dodam, co mnie doprowadza do białej gorączki: ludzie, którzy nie zajmują się zwierzęciem, są tacy u nas, którzy mają husky'ego i go widocznie nie karmią, wypuszczają na wieś, żeby sobie kurę od sąsiada upolował. A potem idą do kościoła i wielce święci ludzie. Nie rozumiem, po co chodzą, skoro według swojej wiary za takie coś będą się smażyć w piekle a każda ich spowiedź i przyjęta komunia jest nieważna

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:21   #4434
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

A jeszcze dodam, co mnie doprowadza do białej gorączki: ludzie, którzy nie zajmują się zwierzęciem, są tacy u nas, którzy mają husky'ego i go widocznie nie karmią, wypuszczają na wieś, żeby sobie kurę od sąsiada upolował. A potem idą do kościoła i wielce święci ludzie. Nie rozumiem, po co chodzą, skoro według swojej wiary za takie coś będą się smażyć w piekle a każda ich spowiedź i przyjęta komunia jest nieważna
A co powiesz o księdzu, który dzieciakom w szkole, działającym bodajże w wolontariacie przy schronisku, mówi że pomoc zwierzętom to grzech?
Bo marnują energię i czas, które mogłyby poświęcić dla ludzi.
Itd..

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2010-02-03 o 13:22
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:27   #4435
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Niestety tak jest jak piszecie dlatego księża są dla mnie nikim, znam tylko jednego takiego młodego który porusza życiowe tematy a nie gada jakieś głupoty typu stary ksiądz proboszcz , że dokładne mycie się to masturbacja! z reszta dla księdza nie chodzę do kościoła tylko dla siebie i swojej wiary
Stary 2010-02-03, 13:30   #4436
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
A co powiesz o księdzu, który dzieciakom w szkole, działającym bodajże w wolontariacie przy schronisku, mówi że pomoc zwierzętom to grzech?
Bo marnują energię i czas, które mogłyby poświęcić dla ludzi.
Itd..
biorąc po uwagę to ze Kościół uważa ze zwierzęta nie maja duszy to postawa księdza była całkowicie zgodna doktryną... kolejny powód dla którego nie lubię kościoła
Stary 2010-02-03, 13:33   #4437
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Szmyrku, sama widzisz, że WSZYSTKIM kojarzysz się z jakimś niemiecko języcznym narodem
Moze to i dobrze...
Cytat:
Placza mi sie wlosy straszliwie od jakiegos czasu, ale supelkow nie zanotowalam
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A wiesz, że apap to ponoć z tych wszystkich najgorsze świnstwo?
Nie znam się dokładnie, ale wierzę mamie, bo ta to wszystkie leki przeciwbólowe przerabiała. Ibupromy i inne... no cóż.
Ogólnie nie kupuję takich leków w sklepach, tylko zawsze w aptece - te 'sklepowe' są trzymane w nieodpowiedniej temperaturze przez co tracą swoje właściwości
Cos tam o tym slyszalam, ale nie bralam sie za sprawdzanie tego. Twoja mama jest farmaceutka czy cos w tym stylu?
Sprobuje raz jeszcze dac szanse ziolkom i zaopatrze sie przy najblizszej okazji w wiesiolek, zobaczymy. Ostatnich kilka miesiecy pije rumianek i ide spac, no ale na taki luksus nie zawsze sobie moge pozwolic... Moze najwyzszy czas jakies homeopatyczne metody wyprobowac, hm.
Cytat:
Zmykam odśnieżać i głowę muszę umyć bo olejek mamusiowy mam na głowie a na 15 na uczelnię po wpis (trzeci celujący ) i może nie tylko po wpis
Dymka, co Ty tam znow kombinujesz?
Gratuluje fantastycznych ocen, zdolniacha z Ciebie
Cytat:
Ja mam arachnofobie tylko na pewien rodzaj pająków - pająk domowy. To jest taki wielki, czarny i włochaty. Zimne poty mnie oblewają nawet jak o nim piszę.
E, taka arachnofobie to ja bym mogla miec. Ja sie trzese na sama mysl o jakimkolwiek pajeczaku - niestety, ale jezeli cos ma SZCZEKOCZULKI i NOGOGLASZCZKI to temu czemu ufac nie mozna. Brr, mam ciary na sam dzwiek tych okropnych nazw. Dziekuje Bogu, ze w naszym klimacie nie ma zadnych skorpionow ani innych jadowitych "gadow", a roztocza sa takie malenkie.
Cytat:
No właśnie ja najchętniej zrezygnowałabym z hormonów ale biorę je na bóle miesiączkowe. Moja każda miesiączka wygląda tak, że nie wiele zniej pamiętam bo przez 2 dni jestem głownie nie przytomna. Po prostu odpływam i czasem wraca mi świadomość na kilka minut. Do głupiej łazienki nie mogę iść sama. Ibuprom w ilości mniejszej niż 6 tabletek na raz nie daje absolutnie nic. Innych nie mogę brać, bo nie dość, że nic nie dają to po nich wymiotuję. Przy paru utratach przytomności trwale się uszkodziłam. Miałam rozciętą głowę, rozcięty podbródek i niezliczoną ilość guzów na głowie. Zastanawiałam się tylko, kiedy zrobię sobie coś poważniejszego, jak wybite zęby, czy pęknięcie czaszki. W szpitalu też parę razy wylądowałam. Przejechałam się karetką na sygnale

Nie rozumiem dlaczego naukowcy jeszcze nic na to nie wymyślili
Mój lekarz powiedział bardzo optymistycznie - "wszystko przejdzie jak pani urodzi dziecko".
Tyle, że ja nie chcę mieć dzieci
Pozostaje więc terapia hormonalna, tylko co to za terapia kiedy jak przerwę piguły wszystko wróci do poprzedniego stanu
Bledne kolo, kicha. Wspolczuje Ci, ze mna az tak zle nie jest, nie trace przytomnosci. Tez zawsze slysze - tylozgiecie macicy, po urodzeniu dziecka wszystko sie unormuje Nie wierze, ze nic na to nie ma - pewnie nic, jesli chodzi o konwencjonalna medycyne, ktorej coraz mniej ufam. Moja znajomana wszelakie bolaczki bardzo sobie chwali homeopatie, moze sprobuj, chyba bez sensu do konca zycia tak na hormonach "jechac"...
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:34   #4438
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
wlaśnie wróciłam od dentysty
wogóle wchodze na wizaż i patrze że Agusia pisze że palomę wycofują to nic że ani razu jej nie spróbowałam a taka jedna sztuka u mnie na półce leży i może w takim razie przejadę sie do rossmanna a tak mi się nei chce wychodzic w taka okropną pogode bleee

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

wypiję pokrzywkę i pojadę do najblizszego rossmana kupić choć 1 palomę a jak siee nie uda to jutro pojadę do innych dwóch rossmanów mam nadzieje ze w którymś uda mi się kupić, ale ostatnio wszytko co dobre chcą wycofac tak jak odzywkę janatara teraz zel palomy to juz staje sie nudne
Coo? Palome wycofują? Mój tato się załamie...
To jest pewna informacja?
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:35   #4439
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Siedzę właśnie z Placentą na włosach zaraz idę zmywać. Nie wiem czy to zasługa szamponu Stapiz ale mam dłużej świeże włosy

Stary 2010-02-03, 13:46   #4440
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka, co Ty tam znow kombinujesz?
Gratuluje fantastycznych ocen, zdolniacha z Ciebie
Dziękuję Szmyreczku
Ja mam coś kombinować - nigdy w życiu
to że kompletnie nie wiem w co się ubrać jeszcze nic nie znaczy

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości