Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 229 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 10:27   #6841
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Horo, wiedzac ze na rynku sa dostepne inne implanty - znanej i godnej zaufania firmy - ktore dadza Ci efekt pieknych piersi i dobrze wypelnionej klatki i ten efekt jest porywnywalny z tym co wizualnie (bo nie gwarancyjnie) uzyskasz poprzez PIP-y to ktore zelki bys wybrala?
Nie moja sprawa, ale interesujace jest czemu w ogole w klinice tego doktora sa zelki, ktore np. dosc nagminnie wstawia sie w wyjatkowo konkurencyjnych klinikach Czeskich, o ktorych dosc glosno bylo przy okazji wielu bledow w operacjach piersi Angielek, ktore skuszone niziutkimi cenami, to wlasnie w tamtym kierunku uprawiaja cycko-turystyke

Listopadowa, mam pytanie, czy Twoja Pani doktor oferuje PIP-y jako "lekarstwo" na waziutka czy nietypowa klatke? Z moich osobistych doswiadczen wiem, ze kliniki Linea Corporis i dr Bromy nie oferuje i nie poleca PIP-ow.
Aniu - moja pani dr pracuje tylko i wyłącznie na Mentorach. I tak jak dr Broma i lekarze z kliniki Linea Corporis nie oferuje i nie poleca ani ES-ów ani tym bardziej PIP-ów.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:27   #6842
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
dzien doberek kochane
ale zamieszanie z nasza Polili i jaki niepotrzebny stres dla niej tuz przed operacja
mnie zastanawia skoro te pip-y takie odpowiednie dlaczego nie miala ich zaproponowanych na konsultacjach?
mam nadzieje, ze cokowliek Poli wybierze, bedzie zadowolona z efektow!!! Trzymam kciuki za operacje i odpowiednie implanty!

Ja juz po malu glupieje, moze faktycznie mamy zbyt malo inform. na temat PIPów?
Gdyby to bylo " gdzies tam " ?
Ale u Krajewskiego chyba nie wciskaja jej ostatniego badziewia?
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:29   #6843
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ja nie miałam wyboru profilu, więc nie wiem czy u Ciebie to ma być Twój wybój, czy tylko dr tak rzucił a jednak sam dobierze..
ja mam EHR są węższe na podstawie ale z większą projekcją a HR są szersze z ciut mniejszą projekcją..różnica w 2-3mm..
SUPER DZIEKUJE ZA POMOC...BUZIOL
tez myslalam o EHR....i 390

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:29   #6844
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

tutaj link do angielskiego forum dziewczyny pisza o tych implantach, pare pozytywnych opinii i pare negatywnych ( np pekniecie implantu), prosze poczytajcie

http://forum.sofeminine.co.uk/forum/...s-neutral.html
Stary 2010-02-03, 10:36   #6845
agnes281
Wtajemniczenie

Czesc Listopadowa

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:37   #6846
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Nie chcę tutaj stać murem za doktorkiem, ale ... to p[acjentki mówią, ze PIPy przez wąsdką klatke czy szeroki rozstaw..., może to info od pielęgniarek.
Ja do szerokiego rozstawu miaam zaproponowane właśnie Allergan... bo mentory o najwyższej projekcji nie miały takiej szerokości

Horo, przykre że taka sytuacja wynikła akurat u Twojego doktorka, niemniej dobrze że nie trafiło na Ciebie..
Dla mnie taka sytuacja jest nie do przyjęcia, na konsultacji dr dopasował Mentory do wąskiej klatki i szerokiego rozstawu i dał do podpisania umowe, na której były wpisane inne implanty..
i teraz to sobie może mówic co chce .. ale takimi sytuacjami popsuje sobie opinię dość szybko.
a że pacjentki "tak mówią" ..mnie to nie dziwi w końcu jakoś musieli wybrnąć dlaczego im wmontowali PIPy zamiast Mentorów..Pacjentka nie jest osoba kompetentną do wygłaszania takich opinii - chyba ze sama jest plastykiem
A czy to info od pielęgniarek..wybacz dla mnie to śmieszne, wszystko co jest nie tak to wina pielęgniarek? czy na prawdę pielęgniarka to człowiek mniej wykształcony tylko dlatego że pracuje na zlecenie lekarza? Przeciez to lekarz podpisuje umowę z pacjentką a nie pielęgniarka, a to że one akurat musiały szukać implantów to chyba wynika z organizacji pracy kliniki a nie z ich niewiedzy

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:37   #6847
listopadowa80
Zakorzenienie

A ja wam powiem jedno - po takiej akcji w klinice (teraz okazuje się, że mentory jednak są, hmm) raczej zmieniłabym klinikę. I PIP-om nadal mówię NIE
Stary 2010-02-03, 10:38   #6848
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

jeszcze wiecej o tych implantach... producent Francja
http://www.cloverleafproducts.com/co..._implants.aspx

jedna z wielu opinie, ze te implanty bardzo czest opekaja
Pip leaks
Sorry to disappoint anyone but I have had major problems owing to PIP cohesive implants. There had been a SILENT rupture - no symptoms at all until I noticed a little lump under my arm. I had to have enlarged lymph nodes removed from my armpit because the silicone from the ruptured PIP implant had leaked out of the capsule and into my lymphatic system. The surgeon had never seen a rupture so bad. There was silicone all over the chest wall and I was disfigured having had healthy breast tissue removed alongside the silicone.

If you ever try to claim anything - just read the small print first because they are pretty much covered for every eventuality. In other words you have no chance of any compensation as you cannot prove that you did not damage the implant.

Please be very careful girls - do your research!!!
Stary 2010-02-03, 10:39   #6849
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Horo, przykre że taka sytuacja wynikła akurat u Twojego doktorka, niemniej dobrze że nie trafiło na Ciebie..
Dla mnie taka sytuacja jest nie do przyjęcia, na konsultacji dr dopasował Mentory do wąskiej klatki i szerokiego rozstawu i dał do podpisania umowe, na której były wpisane inne implanty..
i teraz to sobie może mówic co chce .. ale takimi sytuacjami popsuje sobie opinię dość szybko.
a że pacjentki "tak mówią" ..mnie to nie dziwi w końcu jakoś musieli wybrnąć dlaczego im wmontowali PIPy zamiast Mentorów..Pacjentka nie jest osoba kompetentną do wygłaszania takich opinii - chyba ze sama jest plastykiem
A czy to info od pielęgniarek..wybacz dla mnie to śmieszne, wszystko co jest nie tak to wina pielęgniarek? czy na prawdę pielęgniarka to człowiek mniej wykształcony tylko dlatego że pracuje na zlecenie lekarza? Przeciez to lekarz podpisuje umowę z pacjentką a nie pielęgniarka, a to że one akurat musiały szukać implantów to chyba wynika z organizacji pracy kliniki a nie z ich niewiedzy
Dokładnie tak
Stary 2010-02-03, 10:41   #6850
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
SUPER DZIEKUJE ZA POMOC...BUZIOL
tez myslalam o EHR....i 390
ja mam EHR 420 i jęczę ze małe

Stary 2010-02-03, 10:41   #6851
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

rozmiarowka

PIP Prefilled Cohesive Silicone Gel High Profile Breast Implants

Volume Diameter Projection Smooth Textured
90cc 8.0cm 2.9cm IMGHC-LS-H-090 IMGHC-TX-H-090
130cc 8.4cm 3.2cm IMGHC-LS-H-130 IMGHC-TX-H-130
150cc 9.0cm 3.4cm IMGHC-LS-H-150 IMGHC-TX-H-150
170cc 9.4cm 3.5cm IMGHC-LS-H-170 IMGHC-TX-H-170
190cc 9.8cm 3.6cm IMGHC-LS-H-190 IMGHC-TX-H-190
210cc 10.2cm 3.7cm IMGHC-LS-H-210 IMGHC-TX-H-210
230cc 10.2cm 3.8cm IMGHC-LS-H-230 IMGHC-TX-H-230
250cc 10.9cm 3.9cm IMGHC-LS-H-250 IMGHC-TX-H-250
270cc 11.2cm 4.0cm IMGHC-LS-H-270 IMGHC-TX-H-270
290cc 11.5cm 4.1cm IMGHC-LS-H-290 IMGHC-TX-H-290
310cc 11.8cm 4.2cm IMGHC-LS-H-310 IMGHC-TX-H-310
330cc 12.1cm 4.3cm IMGHC-LS-H-330 IMGHC-TX-H-330
350cc 12.6cm 4.4cm IMGHC-LS-H-350 IMGHC-TX-H-350
390cc 12.8cm 4.5cm IMGHC-LS-H-390 IMGHC-TX-H-390
430cc 13.5cm 4.6cm IMGHC-LS-H-430 IMGHC-TX-H-430
470cc 14.2cm 4.7cm IMGHC-LS-H-470 IMGHC-TX-H-470
510cc 14.6cm 4.8cm IMGHC-LS-H-510 IMGHC-TX-H-510
570cc 15.1cm 4.9cm IMGHC-LS-H-570 IMGHC-TX-H-570
620cc 15.7cm 5.0cm IMGHC-LS-H-620 IMGHC-TX-H-620
680cc 16.0cm 5.1cm IMGHC-LS-H-680 IMGHC-TX-H-680
Stary 2010-02-03, 10:43   #6852
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Czesc Listopadowa
Hejka Skorpi - jak samopoczucie dzisiaj? Dorwałaś jakąś różową? ( oprócz mnie oczywiście)
Stary 2010-02-03, 10:45   #6853
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

i na koniec jeszcze dlaczego NIE dla tych implantow

http://www.thepetitionsite.com/1/BJSForum-PIP-Petition

petycja, ponoc nie sa one zatwierdzone przez ~FDA
oryginal tu http://www.thepetitionsite.com/1/BJSForum-PIP-Petition
moga byc male bledy wziete z tlumacza google:

Implanty PIP nie są zatwierdzone przez FDA implanty o wysokim współczynniku pęknięciem. Są one okazały się niebezpieczne ze względu na fakt ich integralności Shell jest jednym z najsłabszych wszystkich dostępnych implantów. FDA odmówił implanty PIP na ich rejestru z powodu słabej struktury elastamer powlekania oraz ostatnich badań przez PIP się pokazać wyższe niż średnie ceny torebki przykurcze i pęknięcia.

Harley implantach medycznych Grupa PIP wykorzystania wszystkich procedur powiększania piersi. O ile nie zapytał, lekarzy i pielęgniarek nie będzie mówić o implanty PIP niesławny reputację i wzruszać ramionami na bok wszelkie pojęcie z nich jest niebezpieczna. Niektórzy stwierdzili również, są zatwierdzone przez FDA, który jest całkowicie nieprawdziwe. HMG obciąży wygórowanych kwot pacjenta dodatkowego wniosku, bezpieczniejsze implanty, raporty zostały wysłuchane z ponad 900 Allergan FDA implantów.

Chociaż PIP twierdzą, że oferują 10-letnią gwarancją, że stan:

"PIP nie będzie ... być pociągnięty do odpowiedzialności w przypadku zdarzeń związanych z nieodpowiedni styl życia, który może być przyczyną wcześniejszego starzenia się implanty i / lub spowodować ich pęknięcie.

Jednak większość przepuklin wystąpić bez pacjent nawet nie wiedząc. To u2019s% tylko wtedy, gdy inne objawy, takie jak powiększenie węzłów chłonnych, obecnych, że pęknięcie jest uważany możliwości. Istnieje szansa tysiące kobiet pękła implanty PIP, nawet nie wiedząc.

Oprócz wysokich stóp pęknięcia, nie została niedawno wycofanie z MHRA hydrożelu implanty PIP.

Fakt, że kobiety wydatki tak dużo pieniędzy na ich operacji są podane gorszy produkt jest straszna i potrzeb do końca. Petycja ta jest kierowana do dyrektora i odpowiednie kierownictwo z Harley Medical Group, w celu usunięcia implantów PIP od szpitali i klinik oraz korzystania z implantu więcej integralności powłoki.
Stary 2010-02-03, 10:45   #6854
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Misiu,
ależ on nie ma nic przeciwko temu, zeby dostałą Mentory... sam jej dzisiaj przyniósł...
nie zamierzał zamontować bez jej wiedzy
a Polili sama mi napoisała, ze to dziewczyna z sali tłumaczyła PIPy takimi pierdołami... naprawdę nie wierz e, zeby dr to zaproponował... przeciez robiłam u niego 2 op ... moze to piel...a moze samo gdybanie jakiejs babki
Polili prosiła, zebym napisała czy wiem o wadach tych implantów, ale nie wiem nic ... kompletnie ... ja wychwalam Allergany, a... u Mya doszło do pęknięcia i... nie ma reguły (chociaż tutaj to chyba akurat dr zawinil)...
nie będe się sprzeczać, ale... mam inne doświadczenia z propozycjami właśnie tego doktorka i się nie zawiodłam
trudno mi to oceniać... jak dla mnie za dużo szumu... powiedziała, ze chce mantory, to dał... potem znowu nie wiedziała co chce, więc... wybór pozostawił jej... i chyba nie ma sensu tego roztrzasać

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:46   #6855
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Hejka Skorpi - jak samopoczucie dzisiaj? Dorwałaś jakąś różową? ( oprócz mnie oczywiście)
szczerze mam kaca
Elokurcze wiesz co chyba sobie piety jechały pumexem bo żadna nie wpadła do mnie na dywanik:h ahaha:

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-02-03, 10:46   #6856
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
ja mam EHR 420 i jęczę ze małe
Misia????
a po czym poznać czy to okrąglaski czy anatomy???? w sensie jakie oznaczenie by było....

Edytowane przez aldi090
Czas edycji: 2010-02-03 o 10:52
aldi090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:48   #6857
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
Misia????
a po czym poznać czy to okrąglaski czy anatomy????
okrągłe są okrągłe po prostu
anatomki jakby w ksztalcie łezki- patrząc z profilu, nie ma tego wypuklenia z góry , około 30% mniej

Stary 2010-02-03, 10:50   #6858
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Horowlasnie wertuje angielskie strony i fora, NIE WARTO TEGO BRAC, co druga trzecia dziewczyna skarzy sie na pekniecie implantu, prosze przeczytaj co wkleilam powyzej, na dodatek gwarancja nie obowiazuje jesli np prowadzisz nie odpowiedni wg firmy styl zycia, w tym wypadku moga zaslonic sie czymkolwiek, ze np sportu za duzo uprawiasz i dlatego peklo...
ponoc wwarstwa chroniaca zel jest bardzo slaba, dlatego pekaja. na angielskich stronach na 5 opini jest 3 negatywne, to chyba daje do myslenia.
Poli musi podjac decyzje sama, jesli chodzilo by o mnie to bym wiala jak daleko mnie nogi poniasa od tego implantu!!!!!
Stary 2010-02-03, 10:50   #6859
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze mam kaca
Elokurcze wiesz co chyba sobie piety jechały pumexem bo żadna nie wpadła do mnie na dywanik:h ahaha:
Stary 2010-02-03, 10:54   #6860
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Horowlasnie wertuje angielskie strony i fora, NIE WARTO TEGO BRAC, co druga trzecia dziewczyna skarzy sie na pekniecie implantu, prosze przeczytaj co wkleilam powyzej, na dodatek gwarancja nie obowiazuje jesli np prowadzisz nie odpowiedni wg firmy styl zycia, w tym wypadku moga zaslonic sie czymkolwiek, ze np sportu za duzo uprawiasz i dlatego peklo...
ponoc wwarstwa chroniaca zel jest bardzo slaba, dlatego pekaja. na angielskich stronach na 5 opini jest 3 negatywne, to chyba daje do myslenia.
Poli musi podjac decyzje sama, jesli chodzilo by o mnie to bym wiala jak daleko mnie nogi poniasa od tego implantu!!!!!
już za późno... nie odpisuje, pewnie "śpi"

w takim razie mam nadziej e, ze wybrala mentory
nie słyszalam konm,pletnie nic o PIPach, dlatego nie moglam si e wypowiedzieć...
też szukam... na niektórych stronkach jest, ze PIPy od niedawna sa dopuszczone... coś tam zmienili z powłoką ... ale nie wiem co i jak i kiedy

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 10:57   #6861
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Misiu,
ależ on nie ma nic przeciwko temu, zeby dostałą Mentory... sam jej dzisiaj przyniósł...
a Polili sama mi napoisała, ze to dziewczyna z sali tłumaczyła PIPy takimi pierdołami... naprawdę nie wierz e, zeby dr to zaproponował... przeciez robiłam u niego 2 op ... moze to piel...a moze samo gdybanie jakiejs babki
Polili prosiła, zebym napisała czy wiem o wadach tych implantów, ale nie wiem nic ... kompletnie ... ja wychwalam Allergany, a... u Mya doszło do pęknięcia i... nie ma reguły (chociaż tutaj to chyba akurat dr zawinil)...
nie będe się sprzeczać, ale... mam inne doświadczenia z propozycjami właśnie tego doktorka i się nie zawiodłam
trudno mi to oceniać... jak dla mnie za dużo szumu... powiedziała, ze chce mantory, to dał... potem znowu nie wiedziała co chce, więc... wybór pozostawił jej... i chyba nie ma sensu tego roztrzasać
Horo- nie ma co bronić kliniki. Dla mnie wszystkie osoby zamieszane w tę aferę to zwykli krętacze i oszuści. Do tego wmawiają pacjentce, że PIPy bardzo dobre, a sugestie " niech pani sama wybiera "(a ta pani jest kompletnym laikiem w tej kwestii) ....szkoda gadać

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-03 o 10:58
Stary 2010-02-03, 10:58   #6862
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

tak chcieli je wycofac z rynku, wielka zadyma z nimi...mam tylko nadzieje, ze ich nie wybrala bo jak przyjdzie i przeczyta to wszystko to sie zalamie bidulka!!!!!!!dalej nie moge uwierzyc w to ze tak tam zamieszali w klinice z tymi implantami...zastanawiam sie ile pacjentek przygotowanych na mentory dostalo te pipy :O szok szok szok po prostu
trzymam kciuki za Polili
Stary 2010-02-03, 11:07   #6863
Danni
Raczkowanie

Hello. Od rana ciśnienie mi skacze jak przysiadłam nadrabiać zaległości. 11 lutego jadę do Szczecina i w powrotnej drodze zajadę do Doktora .Powiem mu przy okazji ,żeby się z PIPAMI nie zadawał bo opinię sobie psuje

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
ale to jest sprawdzone nie wciskam ci kitu
Yagna, Danii i Ja to uzywamy
Ja być zadowolona bardzo Olejek można kupić na Ebayu
Stary 2010-02-03, 11:07   #6864
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
Misia????
a po czym poznać czy to okrąglaski czy anatomy???? w sensie jakie oznaczenie by było....
pewnie po tym ze okragłe mają podaną średnice a anatomki dwa wymiary szer i wys ten katalog co podesłałam link to tylko Nagor Impleo te nowe okrąglaski - jak chcesz podrzucę Ci katalog wszystkich nagorków
www.nagor.com
Cytat:
Misiu,
jak to nie zamierzał a na umowie napisał
a Polili sama mi napoisała, ze to dziewczyna z sali tłumaczyła PIPy takimi pierdołami... naprawdę nie wierz e, zeby dr to zaproponował... jak mógł sam nie zaproponować a jest w tej klinice inny Krajewski który używa PIPów?
przeciez robiłam u niego 2 op ... moze to piel...a moze samo gdybanie jakiejs babki
Horo pielęgniarka nie może proponować pacjentce implantów, więc proszę nie insynuuj takich bzdurek

Polili prosiła, zebym napisała czy wiem o wadach tych implantów, ale nie wiem nic ... kompletnie ...
Olgawro na bieżąco pisz o PIPach
własnie o to chodzi - Ty sie nie zawiodłas - super ale nie broń w ciemno dr bo to akurat jest chore co spotkało polili i gdyby to ona była taka niezdecydowana to by nie prosiła w geście desperacji kumpeli zeby z nami jakoś sie porozumieć
jest sens raczej roztrząsać, bo takie działania Kliniki sa nie do przyjęcia poprostu i lepiej żeby więcej osób zwłaszcza przed zabiegiem o tym sie dowiedziało niż tak jak polili tuz przed

od siebie dodam jeszcze - nie traktuj tego jako atak na swoją osobę, bo nie w tym rzecz

Stary 2010-02-03, 11:08   #6865
Danni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
No to sie wydalo.Moze wy wszystkie takie PIPY krajewskie jestescie,co dziewuszki Pana K
Dobre Gwarancję mam na Mentorki .... chyba na drukarce nie robiona
Stary 2010-02-03, 11:09   #6866
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
już za późno... nie odpisuje, pewnie "śpi"

w takim razie mam nadziej e, ze wybrala mentory
nie słyszalam konm,pletnie nic o PIPach, dlatego nie moglam si e wypowiedzieć...
też szukam... na niektórych stronkach jest, ze PIPy od niedawna sa dopuszczone... coś tam zmienili z powłoką ... ale nie wiem co i jak i kiedy
ale mam nadzieję ze przekazałas wczoraj polili nasze stanowisko w sprawie PIPów?

Stary 2010-02-03, 11:10   #6867
Danni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
.....a...ha.............. .
..dzięki
..myślałam,że coś nowego jest
..no,jedna jest po przejściach,wiadomo,że nie miała lekko..
..martwić to się nie ma czym, bo co tu się martwić..
..za parę dni doktorek obluka i powie, co i jak..
..chyba najważniejsze, jaka jest w dotyku,jak jest elast.,nie ma zgrubień etc.to jest dobrze, a reszta jest kwestią czasugenów:roll eyes:i in..
..ta pierwsza jest bardzo ładna..
..czerwone nie są,ani nic..

..a ja to się zastanawiam,czy ktokolwiek kiedykolwiek normalnej kobiecie tak głęboko pod biust zagląda
..pewnie jeszcze latarką musiał by podświetlać
Dziekuję
Stary 2010-02-03, 11:11   #6868
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Misiu,
Dr dzisiaj przyniósł mentory... dopiero wtedy jak pacjentka zaczęła się dopominać o swoje (Bo przecież wcześniej ustalili, że mają być mentory a nie PIPy)
I wydaje mi się, że gdyby nie spostrzegawczość Polili i szybkie działanie jej koleżanki to dzisiaj bezwiednie dostałaby właśnie PIP-y.
I mam nadzieję, że nie zgodziła się na PIP-y.... chociaż kto wie, może zrobili jej burzę mózgu....
Stary 2010-02-03, 11:13   #6869
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dr dzisiaj przyniósł mentory... dopiero wtedy jak pacjentka zaczęła się dopominać o swoje (Bo przecież wcześniej ustalili, że mają być mentory a nie PIPy)
I wydaje mi się, że gdyby nie spostrzegawczość Polili i szybkie działanie jej koleżanki to dzisiaj bezwiednie dostałaby właśnie PIP-y.
I mam nadzieję, że nie zgodziła się na PIP-y.... chociaż kto wie, może zrobili jej burzę mózgu....
kurcze szkoda mi jej nie dość ze operacja sama w sobie to wielki stres to jeszcze ten przekręt z implantami

Stary 2010-02-03, 11:18   #6870
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze szkoda mi jej nie dość ze operacja sama w sobie to wielki stres to jeszcze ten przekręt z implantami
Też mi jej żal....
I mocno wierzę w to, że jak wyjdzie z kliniki i do nas zajrzy to pochwali się Mentorami,....a nie PIP-ami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości