|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#362 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() ![]() a z filmem to uwazajcie zeby nie przegapic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze laski produkujecie posty z predkoscia swiatla... ja mialam dzis wstac wczesnie bo mam tyle roboty (jak to w dzien wolny: pranie, prasowanie itd) zamiast tego gnilam do 10 i obudzilam sie zasmarkana ![]() ![]() mialam isc na zakupy dzis ale jak patrze na ta zamiec sniezna na dworze to stwierdzilam ze nigdzie nie wychodze i gnije dzisiaj ![]() W ogole to ostatnio nie wiemy co robic... zamarzyl nam sie wyjazd do australii ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |||
Rozeznanie
|
![]() Katunia gratuluje 2 kreseczek ![]() Może nazwe tak swojego syna będzie jak Cezary Cezary z 13 posterunku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A skąd jestes? Cytat:
![]() ![]() domi7ks śliczną masz córeczke ![]()
![]() |
#364 |
Wtajemniczenie
|
Prześliczna córcia Twoja
![]() ![]()
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
a ja wlsnie skonczylam 2 opakowanie tabletek anty qlaira i brzuch mnie w ogole nie boli, i mialam 2 dni delikatne plamienia i to wsyzstko
![]() a miesiac temu umieralam z bolu, bo zmienilam tabsy zastanawiam sie, czy wszystko jest okej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Cześć... ale naprodukowałyście laski no nieeeee ja tego teraz nie mogę nadrobić, przeczytałam chyba 3 strony ale muszę zbierać się do pracy.
Byliśmy wczoraj w biurze finansowym u takiej poleconej finansistki przez naszą znajomą. Starsza babka , wydaje się być ok. Za 2 dni będziemy mieć oferty kredytu przygotowane przez nią. W piątek przed południem jedziemy zobaczyć mieszkanie od Developera 42m2 i można je wyrwać za 205 tys. Myślę , że jakieś 15 tys na remont, bracia mi pomogą z Tż to starczy. Wkleję Wam link . Jedyny minus to jest to , że to mieszkanie składa się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i sypialni i WC. Ten pokój dzienny przynajmniej na planach jest taki średnio ustawny. Ale trzeba to zobaczyć zmierzyć itd. W domu są grzejniki i piec gazowy wielofunkcyjny. Drzwi wejściowe antywłamaniowe. Osiedle ogrodzone z dziedzińcem, windą itd.http://www.osiedleradosne.pl/ To mieszkanie wygląda jak to na parterze numer 9 z tym , że to które będziemy oglądać jest na 3. No nie wiem z drugiej strony jak teraz mieszkamy w tej kawalerce i się mieścimy i mamy tu już wymierzoną przestrzeń na łóżeczko to w tamtym tym bardziej się zmieścimy. No nie wiem rzućcie okiem i napiszcie co myślicie. Lecę do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Scio - nie martw się, to przecież wszytsko od Bozi zależy. Często jest przecież tak, że jak czegoś bardzo pragniemy, to nie wychodzi.
Odbieżcie to żartem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcieliscie jechac do australii? czy ogolnie gdzies za granice?? no wlasnie tak sobie mysle ze na razie jeszcze jestesmy mlodzi, nie mamy tutaj mieszkanka, nie mamy dziecka (wtedy by bylo trudniej wiadomo) w sumie mozna by zaryzykowac i pojechac... zawsze jak nam sie nie spodoba to mozemy przeciez tutaj wrocic... w sumie odnajduje wiecej plusow niz minusow, ale jakos nie moge podjac ostatecznej decyzji... pewne jest to ze jesli bysmy wyjechali i tztowi udalo by sie pracowac tam jako inzynier to mielibysmy zapewnione dostatnie zycie a tu to nawet jak mamy w miare ok prace i tak bedziemy klepac biede od 1 do 1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Scio - prosze sie przywołac do porządku co to za doły tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Wtajemniczenie
|
Domi..ale cudniaste to Twoje dzieciątko
![]() Ale macie dziewczyny ostatnio zawrotne tempo pisania ![]() Co do imion...ja mam na drugie Karolina. Nie znam dokładnie genezy pomysłu na to imię, wiem tylko tyle, ze mama bardzo chciała żebym była Karolina a na drugie Agata, ale ponoć mój brat przeforsował temat i bardziej wolał miec siostrę Agatkę...hehe i tak zostało ![]()
![]() |
#374 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agus,tylko na fotce wygląda ciemno bo aparat jest kiepski, a zdjęcia były robione wieczorem. No i lampe mamy kiepską, taka z castoramy i słabe światło daje, jak prasuje to się zawsze wkurzam bo nic nie widze, musze prasować w wąskiej garderobie bo tam mamy halogeny i jest jasno.
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Mona_ja straaaaaaasznie mi się Twoja sypialnia podoba ... ja też marzę o włochatej wykładzinie ale obawiam się ze trudno byłoby mi ją utrzymać w czystości.
Domiks widziałam mnóstwo małych dzieci, ale Twoja jest jedną z najładniejszych .... naprawdę śliczna. Scio właściwe podejście to połowa sukcesu. Nie możesz teraz łapać doła ![]() Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-02-03 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym chciała! ja tez bym chciała!
![]() Obojętnie gdzie, najlepiej w cholerę, byleby tam zimy nie było! ![]()
#377 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Irytuje mnie ta instytucja cholernie, nie wiem czemu ![]() Cytat:
![]() SSR wiem wiem, że te podpisy to tyczą się ubezpieczenia, ale rozwala mnie fakt, że ponad 40 min jadę a cała akcja trwa w porywach do 5 ![]() ![]() A najśmieszniejsze jest to, że nadal jestem źle wprowadzona do systemu, moja aktywność jako studentki kończy się na licencjacie - powiedziałam, że niestety mają błędne informacje. Babka kazała okazać się dokumentami potwierdzającymi ukończenie studiów magisterskich. Oczywiście nie miałam ich przy sobie bo nie bedę wozić jak idiotka całej sterty dokumentów. POwiedziałam, że mają zapytać tej Pani która mnie rejestrowała ![]() ![]() Wygrana w totka byłaby teraz na wagę złota ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Smutno mi się zrobiło kiedy czytałam ten post, ja Wam kibicuję i jestem dobre myśli ![]() Śliczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okolice E. Leclerc-a są świetne: place zabaw dla dzieci, szkoły, boiska i wkoło sporo zieleni - super. Katuniu gratuluję ![]() Strippi ale agentka z Ciebie, skurcze co chwilka a Ty na wizażu ![]()
![]() |
#378 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() Ale naprodukowałyście tych postów! No ale jakoś dałam radę nadrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do pokoju to my mamy fioletowe ściany i ciemne meble, aż się dziwię, że jakieś znaleźliśmy bo nasz pokoik jest mały i dodatkowo na jednej ścianie jest skos i strasznie ciężko było coś dobrać, ale się udało ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja bym tylko wstawiła ścianke ( jesli jej nie ma bo na mapie nie widze) od wejscia gównego przy salonie zeby zrobić malustki przedsionek. Domi dzidzia słodziusia ![]() Cytat:
Sszczerze jeśli nic was nie trzyma w PL ( dobra praca, dziecko ) to na waszym miejscy bym wyjechała . Wy myslicie o Australii nie wiem jak tam wyglada sytuacja bo to daleko i napewno wyjazd tam nie jest na rok a na troszke dłuzej - ja to bym tam na stałe została ![]() Katunia no teraz to ja też widze dużo wyrazniejszą ta drugą kreseczke . Tak więc będziesz kolejną mamusią . Bedziesz robić jeszcze dodatkowe testy czy porpostu zrobisz za kilka dni jeszcze jeden zwykły test ?? Strippi trzymaj sie dzielnie ![]() Mam zamiar dzisiaj zrobić knedle bo mój mężus mnie meczy - mam nadzieje ze sie zbiore przed pójściem do pracy ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-02-03 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#381 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cały czas myślę o Strippi ![]() Domi, nie dziwię sie ze się chwalisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Wtajemniczenie
|
Skoro się tak długo nie odzywa to pewnie jest już na porodówce
![]()
![]() |
#383 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My niby oboje mamy prace, ale ja pracuje za smieszne pieniadze na 3 zmiany i to jest masakra, bo ja prawie nie mam wolnego tzn niby mam ale co mi z dnia wolnego po nocce ktory caly przesypiam, w weekendy jak tz ma wolne to ja siedze w pracy i w ogole lipa... gdyby chociaz jakos ok placili.... tz mial dobrze platna prace ale znow go wykorzystywali jak murzyna... mial byc 24 h pod telefonem (chociaz nie mial tel sluzbowego ani w umowie nic o dyspozyjnosci) kazali mu chodzic na nadgodziny kiedy im sie tylko podobalo... no a jak zaczeli sie buntowac to go zwolnili... dla przykladu... niby znalazl inna prace no ale tu juz mniej mu placa i w ogole do dupy ![]() Cytat:
a wy na stale macie zamiar zostac w uk?? no moj tz ciagle sle cv przez rozne agencje... moze cos sie wyhaczyc uda... o jezyk sie nie boje, bo w sumie nie jest zle (tzn wiadomo ze trzeba sie podszkolic, ale mysle ze damy rade, o wiele latwiej jest sie nauczyc na miejscu na zywo niz tutaj) tylko rodzinki nie chce zostawiac i najchetniej bym sie kazala im przeprowadzic ze mna... tzn mojej mamci, bratu, babci i dziadkowi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to bardzo miły komplement ![]() dziekuje za mile słowa ![]() ![]() a my sie zbieramy na to usg bioderek, jak dzis lekarza nie bedzie to zabije ich w tym szpitalu ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-03 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
A propos imion dla dzieci, to tu artykuł o modach i fantazjach niektórych rodziców
http://blog.onet.pl/39997,1,archiwum_goracy.html
#386 |
Zadomowienie
|
Jak sama znajdziesz sobie pracę, to wtedy UP dorzuca z tego co się orientuje 200 zł. przez rok(?) nie jestem pewna terminu. Jak zakładasz swoją firmę, to też mozesz ubiegać się o dofinansowanie, zwolenienie z pełnej składki ZUS. Może warto się poświecić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niedawno tez przeczytalam wypowiedz osoby na jakims forum i dowiedzialam sie ze imie które chce dac córce to symbol kiczu i tandety emocjonalno - intelektualnej i każdej innej. i wyrzadzi dziecku krzywde ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-03 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją firmę już zakładałam z dotacji z U.P. i z preferencyjnej składki ZUS cieszyłam się kiedy ją płaciłam, bo rzeczywiście koszty nieporównywalnie mniejsze...ale firmy już nie ma a ja właśnie dlatego, że przez 2 lata miałam połowe ZUS-u opłacaną i tylko jeden miesiąc składkę normalną nie dostaję zasiłku dla bezrobotnych
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.