|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mlody, nigdzie nie napisałam, że trzeba być dyrektorem - zresztą, żeby być dyrektorem, trzeba zapisywać, więc nie wiem jakby to miało być w odwrotną stronę. Podpisać trzeba wniosek osoby, która się zapisuje. Ale ja nie muszę podpisywać żadnej umowy, żeby mieć możliwość zapisywania - myślałam, że o to było pytanie. Bogaczka, napisałam o dyrektorze i liderze, bo wydaje mi się, że jednak łatwiej, gdy ktoś na początku poprowadzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Rozeznanie
|
Po prostu źle się zrozumieliśmy, hii ^^
Ponowię pytanie: Słuchajcie, w K3 na str. 85 jest woda Giordani Man (przy jej zakupie gratis jest dezodorant i balsam po goleniu) za 76,90 zł. I teraz mam pytanie, czy wiadomo może, czy ten zestaw będzie cały dostępny? W brakach ciągle jest balsam do golenia... ;/ I co w przypadku, jak nie będzie balsamu? :/
![]() |
#3094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zadomowienie
|
To musisz patrzeć na produkty niedostępne w poniedziałek rano. Ja kiedyś też się martwiłam bo klientka De Marco zamówiła dla męża i gratis były dwie rzeczy do niego i były w produktach niedostępnych. A w poniedziałek jak zamawiałam rano już były dostępne.
A jaki tusz polecić klientce z katalogu nr 3? Bo jest na str 13 Giordani Gold Fascination i na str. 36 taki nowy dwustronny Lash Explosion z Oriflame Beauty. |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Dzięki za info. Ale coś widzę, że koleżanka jakaś bardzo nerwowa... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3098 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hi, może też zależy od klienta po prostu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3100 |
Zadomowienie
|
A ja uwielbiam tusz wonder ale teraz dla odmiany wzięłam sobie GG Fascination i też jestem zadowolona bo szczoteczka bardzo fajnie rozczesuje rzęsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Były czasy, że jak był w promocji to zamawiały babki po 3 sztuki ![]() *** Pisałem do Ori w sprawie tego zestawu Giordani Man i odpowiedź dostałem: Uprzejmie informuję, że zgodnie z promocją zawarta w katalogu nr. 3 przy zakupie wody Giordani Man gratisy będą udostępnione : dezodorant i balsam po goleniu Giordani Man. Na dzień dzisiejszy nie mamy żadnych informacji - aby te produkty miały być niedostępne. Suuper ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-03 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tych podwójnych to jeszcze się nie wypowiem bo nikt nie zamawiał ![]() A skoro z Milicza to od kogo jesteś, tzn. kto cie sponsoruje? ![]() ************************* Kochani a pytanie z innej beczki, kto się wybiera w sobote na konferencję do Wisły? ![]() ![]()
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
potrzebuje porady , z ori podkład mam w odcieniu porcelain, chce kupić miekki puder pyłkowy i nie wiem który odcień wybrać wybiore ten jasny i będe wyglądać jak biała dama a wybiore ten ciemniejszy odcień i będzie za ciemny , niech mi ktoś powie który odcień dobrać , z góry dzięki za radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Pani Buka
|
Mlody, ja mam takie pytanie - gdzie Ty jako facet zbierasz takie duże zamówienia?
![]() jakbym miała kogoś zapisywać to się jeszcze dopytam Was pewnie ![]()
![]() |
#3106 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie jaśniejszy. Nie jest on aż taki blady, ja używam jasnego a podkład mam w kolorze Natural Ivory, czyli ciemniejszy niż Twój i ładnie się zgrywają. Wydaje mi się że ten ciemniejszy puder to raczej nadaje się dla osób które używają podkłady Natural Beige i ciemniejsze. Jeśli wybierzesz za ciemny puder do stworzą ci się brzydkie placki i będziesz wyglądała jakbyś była brudna na buzi.
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki wielkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Rozeznanie
|
a ja mam takie pytanie z innej beczki :P
trafiłam na katalogi firmy konkurencyjnej A... (żeby nie było, że ją lansuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Rozeznanie
|
jak to nie mamy? A ulotki, które ukazują się na stronie? Chociażby ta aktualna gdzie masz dwa zestawy do wyboru za 19.9. Może to u nas nie jest w takiej skali jak w Avonie, bo w Oriflame raczej produkty są wyprzedawane na bierząco (stąd też tyle braków) no i nie zalegają na magazynach więc i nie ma czego wyprzedawać, a przynajmniej nie w takich ilościach.
![]() |
#3110 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dyrektor to Dorota Poruszek, a sponsor to Katarzyna Pokora ![]() A Ty skąd jesteś, że znasz tu te okolice ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Interesuję się kosmetologią naprawdę dużo, rozmawiam babkami o kosmetykach i już przez 3 lata dobrze się w tym odnalazłem ![]() Uwielbiam wręcz to! ![]() ![]() Zresztą, 150 PP to i tak mało ![]() ![]() A jeszcze nigdy w życiu nikogo nie zaprosiłem do struktury jako sponsor ![]() *** Dostałem maila od Ori z biura obsługi, że to prawda - nowa rekrutacja to opłata wpisowa 1 zł, I etap 20 zł (rabat), II etap 30 zł (rabat) i w III etapie możliwość zakupu kuferka zielonego za 19,90 ![]() ![]() *** A co do Beaty ;P Od poniedziałku będę już pod Beatą ![]() Wchodzę do Ori jako na siebie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-03 o 14:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak mają być takie jak ta obecna to szkoda gadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
dokładnie ta obecna ulotka to masakra;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po Turbo Fire ![]() ...ZUZKA LIGHT ![]() 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wkroplideszczu Czas edycji: 2010-02-03 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=wkroplideszczu;1693 3270]
Cytat:
![]() Do ZIELONEGO ![]() ![]() ![]() Wiesz, nigdy nie sponsorowałem, bo szczerze, jakoś nie lubię nawiać ludzi, ale teraz jakoś będę chciał coś poproponować ludziom ![]() Nigdy nie bawiłem się w to, ale myślę, że czas zacząć ![]() A Ty zapraszasz, sponsorujesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=mlody9218;16933360]
Cytat:
To ja widze że ty niewiele wiesz w ogóle o sponsorowaniu jeśli mówisz że to namawianie ![]() Osobiście dosyć aktywnie sponsoruję, trochę miałam przestój w czasie świąt ale już spowrotem się wbiłam w rytm spotkań i organizuję coraz wiecej. Jestem u Beaty i cały czas z nią ściśle współpracuję, tak samo jak z dyrektorką, Anetą. W zasadzie to nawet by mi do głowy nie przyszło żeby kogoś namawiać :O Hehe, bo wychodzę z założenia że nie ma sensu tracić czasu i energii - jeśli ktoś nie chce współpracować, to nie będzie, dla mnie to bardzo proste ![]() A ty, chodzisz na szkolenia? Twoja sponsorka przygotowuje cie do budowania struktury?
![]() |
#3117 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=wkroplideszczu;1693 4204]
Cytat:
![]() ![]() Dlatego przechodzę do Beaty ![]() ![]() ![]() A czasami nie wisi m.in. Twoje zdjęcie w biurze z Beatą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=mlody9218;16934340]
Cytat:
Wisi, jestem u niej w zespole kluczowym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3119 |
Raczkowanie
|
Hej wam ;*
Ja także wybieram sie w sobote do Wisły ;D ale bd biba ^^ A teraz pytanko bo z moja sklerozą zapomniałam na jaki adres mailowy wysyłac skany potwierdzenia zapłaty z banku ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na przyszłość oriflame.pl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.