|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
ja naprawde myslalam, zeby stanik przed operacja kupic
ja lubie byc taka przygotowna ....![]() ![]() ![]() ![]() :cic ho:![]() ok juz sie wiecej nie pytam o to...poczekam az mi cycki wyrosna i wtedy bede molestowac Was
|
#7022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma uwierać - na początku, jak się nosiło dajmy na to 75B przy niecałych 70cm pod biustem, i zacznie się nosić 65D to będzie się czuło przez pierwsze dni ten stanik na sobie, bo przecież wcześniej taki megazaluźny to jak się miało czuć.. jakbyś sobie na pupę w rozmiarze S założyła majtki L to byś ich też raczej nie czuła ![]() faktycznie, po kilku dniach się przyzwyczaja i nie czuje stanika w dobrym (nie za luźnym, ale i nie za wąskim) rozmiarze nikt nie mówi tutaj, żeby nagle zakładać coś al'a bandaż elastyczny na ścisło opleciony na ciele ale ten trochę mniejszy obwód a trochę większa miseczka naprawdę dają większy komfort no raczej ![]() hihihi ![]() Cytat:
ten topik to gdzieś przypadkiem kupiła mi Mama ma napis Cotton World i nic poza tym o nim nie wiem
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-03 o 15:59 |
||
|
|
|
#7023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..razem da 500cc ![]() ..poczekam,pewnie,że poczekam.. ..więcej niż 70D, to z pewnością.. ![]() ..bo ja już teraz mam 65E ![]() ..plus impl.,będzie jakieś 65I/J/.. ![]() ..chyba będę sobie szyła staniki na zmówienie,jeśli będę chciała takie"dobrze dobrane" ![]()
|
|
#7024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7025 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
wiesz macerata jak się ciężko czyta te twoje wielokropki..efekt jest taki że docieram do 3 zdania i nie daje rady
|
|
|
|
|
#7026 |
|
Zakorzenienie
|
..nnno...Kochana...to Ty masz geny nie od parady
..dobry dawca genów musiał być ..albo dawca jak dawca, ale materiał do przekazania miał pierwsza klasa ![]()
|
#7027 |
|
Zadomowienie
|
Sami, no to pechoza ... bo ja tez lubie na staniki takie topy zakladac i teraz namietnie szukam jakiegos jasnego
W koncu czlowiek ma sie czym pochwalic, nie? ![]() Dziewczyny, a w sprawie swiecidelkowej pasji naszych Wizazystek, to ja tylko dodam, ze wyjatkowo chetnie obnosze sie z bransoletka zrobiona dla mnie przez Misie Moze barterowo Misia zrobi mi kurs ciecia i giecia
|
|
|
|
#7028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się być bardziej telegraficzna. Się pewnie też okaże, że powinnam stawiać wielkie litery na początku zdania, i używać akapitów,i kropek na końcu, a ja wolę średniki. (he, zdania,a ja przecież nie używałam nawet "zdań",były to równoważniki,w najlepszym wypadku..) I nie zaczynać zdania od "się". Nie zaczynać też zdania od "i". No i nie powinnam stawiać przecinka przed "i",a mi to akurat odpowiada. Postaram się,aczkolwiek niechętnie. Nadawać tekstowi tylko treść,bez formy. Tzn.,(cóż, i po kropce nie powinno być przecinka,wiem)zbliżyć się do bardziej standardowej formy.Spoko. Coś jak powyżej. Kosztowało mnie napisanie tego sporo wysiłku.(>Kosztowało mnie sporo wysiłku napisanie tego wszystkiego.=>uprościć szyk zdania by był bardziej czytelny i nie zmuszał czytelnika do zastanawiania się, co autor miał na myśli.) Ciężko mi było bez moich wielokropków. Ale czego się nie robi dla dobra sprawy. ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- bo w pisaniu wolnym wierszem wolno znacznie więcej,i ja sobię tę wolność cenię. a po powyższej próbie wyszło czarno na białym, jak bardzo odbiegam od normy. wiedziałam,że coś ze mną nie tak,ale nie sądziłam,że jest tego aż tyle. czego się człowiek o sobie nie dowie..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-03 o 18:08 |
|
|
|
|
#7029 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie z kolei pierwotny styl pisania Maceraty bardzo odpowiadał
![]() A ten "wtórny" już niekoniecznie
|
|
|
|
#7030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ot tylko takie moje male zdanie
|
|
#7031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Ja też z kuchenną
|
|
#7032 |
|
Zakorzenienie
|
tak, dostałam stanik w klinice... własnie próbowałam go przymierzyć... obwód lata dookoła a cycuchów nie dam rady zapakować do misek
![]()
|
#7033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi coś nie pasowało w temacie bo jak byłam na poprawce to laski mówiły ,że dostają za free i nie mają swoich .Ja kupiłam sobie na operację Triumpha bo mi zawołali 180 zł za stanik i jak już kredycik wzielam na 12 200 Hm nieładnie
|
|
#7034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Szczecinie dali wliczony w cenę - ale nie wiem za ile go policzyli ( zreszta jak dzwoniłam po jakims czasie zapytać czy mogę kuopić drugi stanik, to mi podali model i poradzili kupić na miejscu u siebie w Triumphie za jedyne 49 zł - oblesny był ) ... tak jak badania robili mi na miejscu i też były wliczone w cenę
|
|
#7035 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tu gdzie ja robie, tez wliczony w cene zabiegu. Myslicie, ze wszedzie trzeba z 1000 PLn za ciecie wokol otoczki doplacic?
|
|
#7036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dobra, dobra a co na to nasz stary, poczciwy Freud ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
U Bromy nie placi sie dodatkowo
|
||
|
|
|
#7038 |
|
Zakorzenienie
|
To się teraz dowiem.Uwaga Uwaga,bo pewnie będzie o seksie.
|
#7039 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7040 |
|
Rozeznanie
|
Wkleiłam swoje miesięczne baloniki,troche chyba okrąglejsze są
,lewy trzyma bardziej i dlatego mam pytanko czy to moze byc przyczyną ze jak patrze na mostek to mi sie wydaje ze krzywe są ,ale jak leze na plecach to jest równo zaraz wkleje do albumu zdjątko...
|
|
|
|
#7041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7042 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje kofana,faktycznie nie rzuca sie to w oczy,widac tylko jak np. sie pochyle i tylko w okol.mostka(ostatnie foto)
|
|
|
|
#7043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taka "krzywizna" po 1miesięcu to jest do zaakceptowania ![]() Może jak leżysz,to mięśnie są wyluzowane,a jak w pionie, to wracają każdy do swojego napięcia..? Pomijając już,że tej "krzywości"to z lupą trzeba szukać
|
|
#7044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Piękne są ![]() P.S. Byłaś może w moim albumie "Układ chronologiczny" : brzydal:---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Horo - czy masz jakieś wieści od Polili??? |
|
|
|
|
#7045 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anna_ivy;16932113]
jesli juz trzeba z talarkami powalczyc, to obgotowane w mundurkach ziemniaczki kroimy na plasterki, delikatnie miziamy olejem posypujemy tymiankiem i sruuuu do piekarnika ![]() Malo tluszczu, zero konserwantow i polepszaczy smakowych, malo sodu Ja tez lubie talarki i stosuje przepis taki jak ania tyle ze ja jeszcze rozmaryn dodaje aniu widze , ze w dziedzinie zdrowego zywienia jestes obcykana , powiedz mi prosze czy moge slodycze zastapic suszonymi owocami : ananas , bannany
|
#7046 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam znowu... raporty doreczenia otrzymuję, ale na razie żadnej wiadomości
![]() ![]() czekamy dalej
|
#7047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7048 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pysia222;16937050]
Cytat:
1. zjadłam mięsko lekko podduszone... bez skórki oczywiscie 2. talarki oddałam mężowi... wszystkie 3. warzywa zjadłam... na wodzie 4. karpatka... popatrzyłam sobie jak zjadaja ją - mąż i dzieci ... talerzyk wylizałam ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ja też wysłałam sms-ka, ze... forum się niecierpliwi
|
|
#7049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7050 |
|
Zakorzenienie
|
Qrczę... ja też "kropkuję"... wprawdzie inaczej, ale... jednak
tylko to tak idzie samo z siebie... nie myśli się o tym... tylko po prostu pisze
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

ja lubie byc taka przygotowna ....
:cic ho:

..i potem już nie uwiera..

Slonko, wymiatasz!!!
Fajny!!! 

Mi coś nie pasowało w temacie bo jak byłam na poprawce to laski mówiły ,że dostają za free i nie mają swoich .Ja kupiłam sobie na operację Triumpha bo mi zawołali 180 zł za stanik i jak już kredycik wzielam na 12 200