|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
[QUOTE=Miskaa78;16929062]nie, nie próbowałam i nie zamierzałam ( czekać na te przesuniecia z pleców cokolwiek to znaczy) a stanik mam odpowiednio dobrany
![]() fałdek na plecach nie mam i nie miałam ![]() tylko dziwie się że skoro przeszłaś te migrację to po co powiększałas piersi?:confused Nie przeszłam migracji, napisałam, że w dobrze dobranym biustonoszu efekt był niesamowity, Po co operacja? Bo bez stanika, też chciałam dobrze wyglądać. Nie wierzę w migrację, ale dobrze dobrany stanik zrobił, co powinien, a jak go dobrać musiałam gdzieś przeczytać i tamto forum mi w tym pomogło. Nie wierzę, że cokolwiek oprócz operacji może powiększyć na trwałe piersi. |
|
|
|
#6992 |
|
Rozeznanie
|
nie trzeba
![]() Ja musze sie googlami wspomagac jak jakies wyniki mam po lacinie ,jest wiec zazwyczaj tylko ogólny obraz tego co sie działo ,o reszcie trza sie domyślać a tu nieraz bywa tak jak u Maceraty z tym domyslaniem sie Podziwiam bo na studiach tez mialam i nic nie kumam ![]() |
|
|
|
#6993 | |
|
Zakorzenienie
|
w albumiku dałam fotki moich blizn po 1 op
aktualnych nie mam ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
to nie taki pikuś... wązne jest nie tylko rozmiar implantów, ale takze twoje wymiary a moze na razie się wstrzymaj... dostaniesz 1 od doktorka,.. potem zejdzie opuchlizna, również z brzucha, spod piersi... mięśnie puszczą... cycuchy wystrzela...
|
|
#6994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6995 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
a kupowanie w ciemno - bajer.. masz 83 pod biustem to jakieś 75 stanik powinnaś mieć a w SA 80 max nie da sie wstępnie ustalić rozmiaru miseczki po pojemności żelka.. ja mam 420cc nosze 65F/G Sami ma 325cc nosi 65F Horo ma 615 nosi 65i ... |
||
|
|
|
#6996 |
|
Raczkowanie
|
ahhh a ja bym juz chciala kupic i miec i sie przebierac w rozne staniczki
czy ten jeden co mi doktor da to starczy na pierwsze 2 tygodnie? bo chcialam miec chociaz jeden na zmiane...
|
#6997 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do naszej Wizazystki, to nie wyobrazam sobie aby dala sobie wmontowac PIP-y Cytat:
Horitko, a to nie Ty przez przypadek masz ten piekny podpis o zdrowym odzywianiu??? Karpatke oddajemy wscibskiej sasiadce, pieczony kurak stanowczo obdzieramy z tlustej aczkolwiek apetycznej skorki, talarki ziemniakow zostawiamy TZ-towi do piwa (a niech tam, niech mu bojler rosnie Cytat:
jesli juz trzeba z talarkami powalczyc, to obgotowane w mundurkach ziemniaczki kroimy na plasterki, delikatnie miziamy olejem posypujemy tymiankiem i sruuuu do piekarnika ![]() Malo tluszczu, zero konserwantow i polepszaczy smakowych, malo sodu Cytat:
A w tubie jest Ci bossssko olgawro, super psiaki ... ale przyznam, ze nie moj kaliber Nie mniej z takimi to nawet w nocy nie strach wychodzic na spacer ![]() Boshe ... mam jeszcze do nadrobienia 4 strony ... ide dalej czytac
|
||||
|
|
|
#6998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem jestem, czytam w internecie o tym swinstwie ![]() po niemiecku jest napisane, ze wlasnie jest taki Knötchen, solide Läsion. wie bei Fibroadenom. I jeszcze prawa BIRADS 3, lewa BIRADS 2. blande Mammazysten. Kurde, czy ja musze robic biopsje?? Tu mi nie kazali tylko na kontrole za 6 miesiecy ale nie wiedza, ze mam miec powiekszenie biustu....
|
|
#6999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie lubie jak tam stanik ciasno ma byc zapiety, i to tez chyba nie zdrowo...a z tym SA jak na mnie bedzie za duzy to mamuska dostanie bo ona ma swoje naturalki jak marzenie i tez mala kobitka nie jest wiec bedzie w sam raz ..zalozmy ze po operacji przybedzie minimum 10 cm? czyli powinno byc 110 w biuscie )czyli suma sumarum musze czekac...
|
|
#7000 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, znikam na chwilkę
|
|
|
|
#7001 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje za help Listopadowa
|
#7002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zdrowo, ale... nie dajmy sie zwariować ![]() (musze się stopniowo przestawiać... niew tak od razu... i taki rygor) ![]() ![]() jedyne... to skórke z kurczaka oddam chętnie... nie lubię a reszta mniami
|
|
#7003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ah. edit! dziewczyny, chyba żartujecie z tym kupowaniem staników PRZED operacją...
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-03 o 15:23 |
|
|
|
|
#7004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... jest cały rozmiar stanika rozmiar bryt, stawiam na 36 FF, a polski 80 I/J ![]() ![]() ale to już po wszystkim... vczekaj i nic nie kupuj
|
|
#7005 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
czyli sie nie pomyliłam Kochana |
|
|
|
|
#7006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Knötchen to znaczy wezelek, supelek Wiecej nie pomoge |
|
|
|
|
#7007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie BIRADS: Birads Coraz częściej spotkają Panie w wynikach opis w skali BIRADS od 0 do 5 Jest to skala oceny zmian występujących w piersiach określająca stopień ryzyka choroby nowotworowej. Celem skali BIRADS jest ujednolicenie opisów badań ,łatwość prowadzenia baz danych Jak i standaryzacja zaleceń postępowania z pacjentkami. Kategoria 0- wymaga dalszych badań celem określenia kategorii tzw. diagnostyka nie zakończona Kategoria 1- mammografia prawidłowa Kategoria 2- zmiana łagodna Kategoria 3- zmiana prawdopodobnie łagodna Kategoria 4- zmiana podejrzana Kategoria 5- zmiana o wysokim prawdopodobieństwie raka Aha - na podstawie tego co napisałaś masz zmianę zarówno w piersi lewej i prawej... Alela - uważam, że powinnaś zrobić biopsję... i powiedzieć radiologowi, że masz zamiar poddać się op. Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-03 o 15:36 |
|
|
|
|
#7008 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczynki juz sobie poradze
|
#7009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..jak sobie tak wielokrotnie powietrza upuszczę,że ledwo zipię,(na wielokrotnym wydechu ) to dochodzę do 73>72cm..![]() ..350cc
|
|
#7010 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,praktyka jest bardzo ważna ale ja np.wiem tyle co na pierwszej lekcii z niemieckim? no taaak ....jezyk wroga trzeba znac.... ![]() Cytat:
,olgawro staniki to zdążysz jeszcze ,a w ciemno sie nie da przewidzec co ci tam urośnie,doktorek ci moze powiedziec ze to bedzie np. D ale nawet 2 cm różnicy to juz inny rozmiar... 95?przy twoich 83cm?? |
||
|
|
|
#7011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyjściówka też jest ważna moje 615 dało mi taki rozmiar jak 400 u mimi ![]() ![]() ![]() na pewno bedzie więcej niz 70 D ![]()
|
|
#7013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szoku zycia doznalam, przeciez ja nie bede mogla cyckonosza kupic haha ale wielkie beda o ja nie moge...ciekawe czy tez na takie beda wygladaly SZOK,ledwo sline przelknelam
|
|
#7014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niemiecki - uczyłam się wiele lat, ale obecnie mam rzadko kontakt z tym językiem, choć czasami jakieś wypisy piszę w tym języku
|
|
|
|
|
#7015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7016 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze - teraz 3 podejście do ewakuacji
Ale jeszcze tu wrócę |
|
|
|
#7017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 87!!!!! a czy to 87 to znaczy ta biustonoszowa rozmiarowke( czyli 87 to najlepszy bylby polski 85 stanik)a poza tym jak bylam w Polsce, mierzylam biustonosze w "reserved" i 80 byla za mala,a z inne firmy 80 jest ok no i czasem 85.. ok poczekam z tymi biustonoszami, ale jak jeden od doktorka bedzie za malo na 2 tygodnie to osobiscie przyjade i tylki sklapie!!!!
|
|
#7018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogłaś mieć w tej 80tce za małą miskę, biuścik się nie mieścił, i wrażenie było takie, że obwód za mały
|
|
|
|
|
#7019 | |||
|
Zakorzenienie
|
..26.04.to było chyba ok.4 mies po op.?
![]() ..to piękne były te blizny ![]() ..no i zupełnie bezbarwne ..jak te nowe też tak dobrze się sprawują, to pewnie,że mogą nie przeszkadzać Cytat:
![]() ..uwiera, bo to ma uwierać ![]() ..taka filozofia tych "dobrze dobranych" ![]() ..podobno po paru dniach się przyzwyczajasz, tracisz czucie ..i potem już nie uwiera....o nic mnie nie podejrzewaj, ja też jeszcze w praktyce nie sprawdzałam, i jakoś mi nie spieszno.. ![]() ..i rzeczywiście, trochę się zastanawiam,czy to na pewno tak zdrowo.. ..no bo jak ta krew krąży w takim ścisku.. ![]() ..i czy niedotleniony biust(skóra,ale jednak..) nie ulegnie przedwczesnemu więdnięciu.. ![]() Cytat:
..można sobie humor poprawić.. ..bo wg tego kalkulatora już powinnam nosić 65E ![]() Cytat:
![]()
|
|
#7020 |
|
Zadomowienie
|
Sami, odwiedzilam Twoj albumik
Slonko, wymiatasz!!! I zdradz koniecznie gdzie nabylas ten jasny staniczek, ktory masz na SA Fajny!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

A co do naszej Wizazystki, to nie wyobrazam sobie aby dala sobie wmontowac PIP-y 

, klinika Szczyta
)

,praktyka jest bardzo ważna ale ja np.wiem tyle co na pierwszej lekcii
no taaak ....jezyk wroga trzeba znac....

haha ale wielkie beda o ja nie moge...ciekawe czy tez na takie beda wygladaly