Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 243 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 09:20   #7261
anna_ivy
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

pysiu, a ten jogurt to na sniadanko czy jako przekaska? Jak na sniadanko, to lepsze sa weglowodany o niskim IG, ktore energie uwalniaja dlugo i powoli. A jesli jako przekasaka to pieknie!!! Ja tez tak uwielbiam

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Horo, szkoda, że przekazałaś Polili informacje od dziewczyn dopiero po op, bo znalazły trochę o nie najlepszej jakości PIPów. Na szczęście zdecydowała się na mentory (może jej koleżanka jej przekazała?). Ty masz ogromne zaufanie do dr i może Ty byś wzięła i PIP-y, gdyby np za drugim razem dr Ci zaproponował, ale Polili nie miała widocznie zaufanie do niego, a Ty ukryłaś przed nią zdanie większości dziewczyn z forum i przekazałaś tylko swoje zdanie, a chyba nie o to jej chodziło, bo przez koleżankę zwróciła się do nas o pomoc i na pewno chciała wiedzieć, co dziewczyny o tym sądzą. To nie fair.
Tak czy inaczej dobrze się skończyło. Musiałam to napisać. Nie gniewaj się

Przyznam, ze tez o tym pomyslalam ... Uwielbiam nasza Horite i wiem, ze miala jak najlepsze intencje Baaaa ... jestem przekonana, ze zarowno Horito, jak i wszystkie Wizazystki zyczyly naszej Polili najlepszych wyborow i najpiekniejszych piersi
Z drugiej strony, osobiscie gleboko mnie martwi, ze raz doswiadczajac "dobra" ze strony lekarza i kliniki, tak trudno sie potem zdystansowac do przeszlosci i w sposob dojrzaly i obiektywny ocenic zmieniajacy i dynamiczny stan aktualny, ktory obiektywnie odbiega od standardow LUX w obsludze pacjentki ...
To tak delikatnie rzecz ujmujac Taki oglad sprawy mam na chwile obecna, ale w glebi duszy wierze, ze jak wroci do nas Polili to napisze, ze tak naprawde te nieszczesne PIP-y byly Jej (za Jej akceptacja)sugerowane wczesniej, ze zostala o wszystkim poinformowana, ze swiadomie sie na nie zgodzila, tylko pozniej jakos tak sie rozmyslila i stad to cale zamieszanie.
Jak wiec widzicie, trudno mi uwierzyc ... baaa uwazam, ze to prawie niemozliwe - chociaz w ogien za tego lekarza, ani za zadnego innego to bym nie wskoczyla - aby mozna bylo w stosunku do pacjentki postapic tak nieprofesjonalnie i niegodziwie Nie, nie ... to nie moglo sie zdarzyc

Bry Slonka Mam za soba pracowita noc, ale bylo super. Czas na prysznic, makijaz i jakies spotkania uskutecznic
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:20   #7262
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość

Horo, szkoda, że przekazałaś Polili informacje od dziewczyn dopiero po op, bo znalazły trochę o nie najlepszej jakości PIPów. Na szczęście zdecydowała się na mentory (może jej koleżanka jej przekazała?). Ty masz ogromne zaufanie do dr i może Ty byś wzięła i PIP-y, gdyby np za drugim razem dr Ci zaproponował, ale Polili nie miała widocznie zaufanie do niego, a Ty ukryłaś przed nią zdanie większości dziewczyn z forum i przekazałaś tylko swoje zdanie, a chyba nie o to jej chodziło, bo przez koleżankę zwróciła się do nas o pomoc i na pewno chciała wiedzieć, co dziewczyny o tym sądzą. To nie fair.
Tak czy inaczej dobrze się skończyło. Musiałam to napisać. Nie gniewaj się
Trelek,
informacje, że implanty PIP są wg dziewczyn najgorsze przekazałam jej przed op ... a to, co dziewczyny , a w szczególności olga wyszukała mialo miejsce juz po op... i nie zależało ode mnie.
A co do przekazania inf. to każda z nas moga sie pofatygować, ale... tego nie uczyniła.

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:22   #7263
pysia222
Zakorzenienie

aniu jako przekaska na sniadanie jem platki
trenowalas juz
Stary 2010-02-04, 09:24   #7264
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

dobrnęłam do końca piękna awanturka
dzień doberek
no to czas popracować

Edytowane przez aldi090
Czas edycji: 2010-02-04 o 09:34
aldi090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:29   #7265
Happy_hour
Rozeznanie

Witajcie drogie kolezanki.
Wlasnie wrocilam z nocki w klinice.To byl moj pierwszy dzien w pracy po
zabiegu.Pracuje z alkoholikami i narkomanami.Pilnuje ich ,zeby sie nie zaglebili w swoim nalogu.Latam po klinice z alkomatem i ich testuje. Haha,czasami na poczatku badam swoj oddech. Ale cicho,sza.Mialam miec miesiac urlopu ale z powodu chwilowego braku personelu zostalam wezwana na sluzbe. No i dalam rade. Jestem z siebie dumna.

Poczytalam wasze posty i az w szoku ogromnym bylam,jak ta biedna HELCIE obstawiajaca angielska produkcje pogonilyscie.
Moze nie miala wystarczajacej ilosci argumentow ale w kazdym klamstwie jest odrobina prawdy, wiec i w jej wypowiedziach moze jakas mala prawda istniala. Tyle,ze jak sie w Polsce juz wyda,ze te Mentorki
( takze moje ) nie sa faktycznie najlepsze, to my i tak bedziemy juz nasze obecne wymienialy na nowsze.Wtedy moze pomyslimy o jakichs angielskich.

A wie ktos co u ILMY ??? Miala wczoraj konsultaje u DR.JARLINSKIEGO.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:34   #7266
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Polili już po zdjęciu bandazy
noc miała ciężką i cieszy sie, ze już minęła
a cycuchy... są ogromne, śliczne ... mam fotke w tel, ale nadal nie mam tego cholernego kabelka ... więc tylko ja nacieszam nimi oczy

Pozdrowienia i buziaczki od polili

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:38   #7267
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
aniu jako przekaska na sniadanie jem platki
trenowalas juz

oj nie Siedzialam w studio do 4.00 Pewnie gdyby nie moj TZ-t ktory wyciagnal mnie za uszy, to siedzialabym do teraz Dzisiaj mam w planach basen z kumpelami a potem plawienie sie w jacuzzi i saune Czyli lajcik
Stary 2010-02-04, 09:39   #7268
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Happy_hour;16948635]Witajcie drogie kolezanki.
zabiegu.Pracuje z alkoholikami i narkomanami.Pilnuje ich ,zeby sie nie zaglebili w swoim nalogu.Latam po klinice z alkomatem i ich testuje. Haha,czasami na poczatku badam swoj oddech. Ale cicho,sza.Mialam miec miesiac urlopu ale z powodu chwilowego braku personelu zostalam wezwana na sluzbe. No i dalam rade. Jestem z siebie dumna.

klask i:kla ski:

Tylko uwazaj na siebie prosze
Stary 2010-02-04, 09:41   #7269
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
a cycuchy... są ogromne, śliczne ... mam fotke w tel, ale nadal nie mam tego cholernego kabelka ... więc tylko ja nacieszam nimi oczy

Horo, dziekujemy za info Alez sie ciesze, ze wszystko ok u Polili i ze szczesliwa z nowych nabytkow Przekaz Jej od nas ucalowania i pozdrowionka! A dla Ciebie za dobre wiesci
Stary 2010-02-04, 09:45   #7270
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
oj nie Siedzialam w studio do 4.00 Pewnie gdyby nie moj TZ-t ktory wyciagnal mnie za uszy, to siedzialabym do teraz Dzisiaj mam w planach basen z kumpelami a potem plawienie sie w jacuzzi i saune Czyli lajcik
do 4 rano a czas na sen
ale widze ze dzisiaj mily dzien Ci sie zapowiada wiec sobie odpoczniesz .

Ja dzisiaj do szkoly na siate jade a o 11 chyba trening sobie zrobie
Chociaz powoli sie zaczynam zastanawiac czy nie lepiej rano cwiczyc a pozniej miec caly dzien wolny

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:

to swietnie , ze wszystko jest ok.
Stary 2010-02-04, 09:48   #7271
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:

bardzo się cieszę, stres minął i teraz pozostaje tylko chwilka na marudzenie i jedynie cieszyć się bimbałkami
HORO ucałuj Polili - dzielna dziewczynka
Stary 2010-02-04, 09:49   #7272
ilma79
Raczkowanie

Hello
Happy już jestem wczoraj jak przyjechałam, to jak zwylke net nie działał - zawsze jak go usilnie potrzebuje to tak sie dzieje
A wiec jestem happy bo wystarczy powiększyć, ale implantem zdecydowanie powyżej 400cc, co dr powiedział będzie duża pierś i czy dam rade taką mieć, czy sie przyzwyczaje a ja na to że w ciąży większe miałam niż ta przymierzana największa wkładka.
Sama wizyta była bardzo miła, dr Jarliński wywarł na mnie duże pozytywne wrażenie, nawet na koniec wyściskał mnie i nie nie chciał zapłaty. Zawołał mojego męża i mówi że piersi będą mniej więcej takie jak przymierzona wkładka a mój M że nawet miałam większe a dr zdziwienie, bo mówi że jestem taka drobna i aż dziwne że mi takie urosły . Dr namawiał męża na drugie dziecko żeby dwóch jedynaków nie wychować, no i tak sie nakręcili że ma najpierw być reprodukcja że nie ustaliłam terminu op., ale dr powiedział ze to zawsze można szybko zrobić.

Kurde właśnie doczytałam o Poli jakiego stresa przeżyła przed op, biedulka.... ale najważniejsze że wszystko się dobrze rozwiązało.

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-02-04 o 09:52
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:50   #7273
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witajcie drogie kolezanki.
Happy_hour, podziwiam Trudna i odpowiedzialna prace wykonujesz ... Nie miewam zadnych depersyjnych sklonnosci, ale w takiej pracy to chyba dzien bez dola, dniem straconym Brawa dla Ciebie i tylko negatywnych wynikow testow

pysiu, ja tez wole rano potrenowac. Dodaje mi to ogromnej energii, dotlenia mozg , napedza metabolizm i generalnie po takim wysilku mam glebokie przeswiadczenie, ze bez wzgledu na to co przyniesie dzien, DAM RADE
Stary 2010-02-04, 09:56   #7274
kbo
Raczkowanie

Oj zazdroszczę wszystkim posiadaczkom pięknych biustów, ja jestem dopiero na początku drogi ku pieknu, ale już byłam u dr Bieleckiego w Poznaniu i mam teraz przemyśleć czy chce 350HP czy 450HP. Z jednej strony boję się że bedą za duże ale jak za małe to też źle. Pomóżcie. Mam 173cm wzrostu i jestem drobna ok 60kg. Czy któraś ma podobne wkładki przy takich wymiarach i jak wyglądają??? Eurosilicony są ponoć jednymi z najlepszych, nie wiem co wybrać.. a może czego nie wybierać poradzicie?
kbo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:00   #7275
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez kbo Pokaż wiadomość
Oj zazdroszczę wszystkim posiadaczkom pięknych biustów, ja jestem dopiero na początku drogi ku pieknu, ale już byłam u dr Bieleckiego w Poznaniu i mam teraz przemyśleć czy chce 350HP czy 450HP. Z jednej strony boję się że bedą za duże ale jak za małe to też źle. Pomóżcie. Mam 173cm wzrostu i jestem drobna ok 60kg. Czy któraś ma podobne wkładki przy takich wymiarach i jak wyglądają??? Eurosilicony są ponoć jednymi z najlepszych, nie wiem co wybrać.. a może czego nie wybierać poradzicie?
450HP
a o ES słyszałam jedynie nie tyle, że najlepsze ale, że najbardziej miękkie....
Stary 2010-02-04, 10:03   #7276
kbo
Raczkowanie

aldi090 dzięki, też się skłaniam ku większym, ale czy nie będą za duże?? może 400HP Mój facet oczywiście chce zebym zrobiła jak największe, hiihihhih
Stary 2010-02-04, 10:05   #7277
magdalenka23
Raczkowanie

Happy_hour ja również czekam na ILMĘ.
magdalenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:05   #7278
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Hello
Happy już jestem wczoraj jak przyjechałam, to jak zwylke net nie działał - zawsze jak go usilnie potrzebuje to tak sie dzieje
A wiec jestem happy bo wystarczy powiększyć, ale implantem zdecydowanie powyżej 400cc, co dr powiedział będzie duża pierś i czy dam rade taką mieć, czy sie przyzwyczaje a ja na to że w ciąży większe miałam niż ta przymierzana największa wkładka.
Sama wizyta była bardzo miła, dr Jarliński wywarł na mnie duże pozytywne wrażenie, nawet na koniec wyściskał mnie i nie nie chciał zapłaty. Zawołał mojego męża i mówi że piersi będą mniej więcej takie jak przymierzona wkładka a mój M że nawet miałam większe a dr zdziwienie, bo mówi że jestem taka drobna i aż dziwne że mi takie urosły . Dr namawiał męża na drugie dziecko żeby dwóch jedynaków nie wychować, no i tak sie nakręcili że ma najpierw być reprodukcja że nie ustaliłam terminu op., ale dr powiedział ze to zawsze można szybko zrobić.

Kurde właśnie doczytałam o Poli jakiego stresa przeżyła przed op, biedulka.... ale najważniejsze że wszystko się dobrze rozwiązało.

Ilma,to super.Wiedzialam,ze mozesz na niego liczyc.Bardzo,bardzo sie ciesze.

AnnaIvy, z ta moja praca to zle nie jest.To mili ludzie potrzebujacy najbardziej kogos kto ma cierpliwosc do sluchania ich problemow i obdarzonego zrozumieniam. Ja sie tego nauczylam wiec mnie lubia.
Moze dlatego troche mi tej Helci zal bylo.Bo taka zahukana opuscila forum.Ale coz.Wszedzie panuja jakies zasady a tu: Albo z nami albo wcale.I juz.
Ci pacjenci ogolnie fizycznie sa zdrowi wiec nie trzeby sie przy nich nameczyc.
Jedynym minusem jest to,ze od swoich depresji czesto mdleja albo maja od chlania i cpania napady epilepsji.
Balam sie ,ze mi sie na nocce to zdazy bo bylam ja sama na strazy i mialam 62 pacjentow ( w tym 4 panie ).A dzwigac to jeszcze niechetnie.
Ale na szczescie wszyscy byli rozluznieni.
To chyba przez moje MENTORKI.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:08
Stary 2010-02-04, 10:07   #7279
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
biedulka odsapnij w tej wodzie

Yagna, przyznam że za cholere twojego posta nie moge skumać kto na kogo jakie pomyje? to że lekarz zachował sie nieprofesjonalnie to fakt i to ze trzeba takie sprawy nagłasniać to sie rozumie samo przez się
a skoro chcesz za nim skakać w ogien - nie zatrzymuje..
troche dystansu

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:08   #7280
magdalenka23
Raczkowanie

o jesteś Ilma. Jesteś zadowolona z wizyty? i czy się decydujesz na op. i kiedy?
magdalenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:09   #7281
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
450HP
a o ES słyszałam jedynie nie tyle, że najlepsze ale, że najbardziej miękkie....
już w nocy zostało ustalone że najlepsze są Nagory i już

Stary 2010-02-04, 10:12   #7282
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Yagnaa;16947359]kiem.

Ja natomiast naleze do niedowiarkow.. niestety, i sprawdzilam "wiarygodnosc" kliniki paroma innymi sposobami, korzystajac z kontaktow mojej rodziny.. bo chodzilo o moje cialo - a ja w takich kwestiach nie odpuszczam.

W "paszporcie na zelki" mam wklejki Mentorow, moj maz byl przy ich wybieraniu, przy ich transporcie na sale i przy ich montowaniu (w bezpiecznej odleglosci). gdyby COKOLWIEK budzilo moje watpliwosci - z pewnoscia czytalybysmy o tym nie tylko na forum..

Przepraszam ,ale musze to napisac

Co do dr. nie wypowiadam sie , bo ciezko cos powiedziec nie znajac zdania obu stron.

Natomiast jak czytam takie argumenty i do tego dodam sobie jeszcze Twoje zdanie "moi rodzice sa osobami publicznymi " to zbiera mnie na
Zacznij wypowiadac sie jako Yagnaa wizazystka a nie "corcia osob publicznych "

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:13
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:12   #7283
kbo
Raczkowanie

no to cieszę się że Eurosilicony są superaśne bo już się nastawiłam, a wiecie jak to jest jak się kobieta napali.. no i kosztowo też mi odpowiada. Zresztą to mój facet płaci, bo mnie namawiała na operację. Będą wielkie, piękne i mięciutkie, oj jeee.
Stary 2010-02-04, 10:14   #7284
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
tak o tym tez czytałam... przepraszam

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
aldi090 dzięki, też się skłaniam ku większym, ale czy nie będą za duże?? może 400HP Mój facet oczywiście chce zebym zrobiła jak największe, hiihihhih
no to sobie odpowiedziałaś jakie brać ja bym się sekundy nie zastanawiała

Edytowane przez aldi090
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:16
aldi090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:17   #7285
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
no to cieszę się że Eurosilicony są superaśne bo już się nastawiłam, a wiecie jak to jest jak się kobieta napali.. no i kosztowo też mi odpowiada. Zresztą to mój facet płaci, bo mnie namawiała na operację. Będą wielkie, piękne i mięciutkie, oj jeee.

KBO, zle zrozumialas.
Zanim dostaniesz nastepne odpowiedzi od moich nerwowych dzis kolezanek,napisze ci w skrocie,ze uwazamy tu wszystkie zgodnie ,ze sa one jednymi z najgorszych.Poczytaj kilkadziesiat poprzednich stron watku to sama zrozumiesz.
I pytaj konkretniej bo zaraz zostaniesz tzw.TROLEM.

Do kochanych wizazystek: dzis czytaj MISKAAA
Nie denerwujcie sie tak dziewczynki ,bo zlosc pieknosci szkodzi.
Zawsze beda dolaczac nowe,niedoswiadczone z glupimi czasem pytankami.
I wtedy tylko spokoj nas uratuje.

Czas edycji: 2010-02-04 o 10:20
Stary 2010-02-04, 10:21   #7286
Miskaa78
Kazar Lady

[QUOTE=pysia222;16949549]
Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość
kiem.
Zacznij wypowiadac sie jako Yagnaa wizazystka a nie "corcia osob publicznych "
o i tu sie musze zgodzić..
Cytat:
KBO, zle zrozumialas.
Zanim dostaniesz nastepne odpowiedzi od moich nerwowych dzis kolezanek,napisze ci w skrocie,ze uwazamy tu wszystkie zgodnie ,ze sa one jednymi z najgorszych.Poczytaj kilkadziesiat poprzednich stron watku to sama zrozumiesz.
I pytaj konkretniej bo zaraz zostaniesz tzw.TROLEM.
dobrze że jest chociaż jedna pozbawiona nerwów bo faktycznie ciężko by było przeżyć

Stary 2010-02-04, 10:23   #7287
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
KBO, zle zrozumialas.
Zanim dostaniesz nastepne odpowiedzi od moich nerwowych dzis kolezanek,

ja tylko niedospana, ale lagodna jak pluszowy mis Oj ... gdybym po treningu i przespanej nocy byla, to by sie dzialo No doooobra ... zartuje

Misia, ale Ty chyba tez w nocy letko nie mialas? Po basenie podjade, wiesz gdzie ...
Stary 2010-02-04, 10:24   #7288
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Miskaa78;16949746
dobrze że jest chociaż jedna pozbawiona nerwów bo faktycznie ciężko by było przeżyć[/QUOTE]

Stary 2010-02-04, 10:25   #7289
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
no baaaaaa ...
Stary 2010-02-04, 10:26   #7290
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=Miskaa78;16949746]
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
o i tu sie musze zgodzić..

dobrze że jest chociaż jedna pozbawiona nerwów bo faktycznie ciężko by było przeżyć
Jak ma sie trzech synow i meza to jest tylko jedna mozliwosc,zeby nie oszalec:
Przyjmowac ludzi takimi jakimi sa, zawsze dawac szanse sie wypowiedziec,potem odpowiedziec spokojnie i rzeczowo a swoje pomyslec i juz.
Zachowanie spokoju ( choc czasem wrecz niemozliwe ) ulatwia zycie.
Staram sie to rozpowszechniac (choc wbrew pozorom czesto sie we mnie gotuje i wtedy jak wykipi to chlpaki chowaja sie pod lozka)

Czas edycji: 2010-02-04 o 10:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości