|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
pysiu, a ten jogurt to na sniadanko czy jako przekaska?
Jak na sniadanko, to lepsze sa weglowodany o niskim IG, ktore energie uwalniaja dlugo i powoli. A jesli jako przekasaka to pieknie!!! Cytat:
Z drugiej strony, osobiscie gleboko mnie martwi, ze raz doswiadczajac "dobra" ze strony lekarza i kliniki, tak trudno sie potem zdystansowac do przeszlosci i w sposob dojrzaly i obiektywny ocenic zmieniajacy i dynamiczny stan aktualny, ktory obiektywnie odbiega od standardow LUX w obsludze pacjentki ... To tak delikatnie rzecz ujmujac Taki oglad sprawy mam na chwile obecna, ale w glebi duszy wierze, ze jak wroci do nas Polili to napisze, ze tak naprawde te nieszczesne PIP-y byly Jej (za Jej akceptacja)sugerowane wczesniej, ze zostala o wszystkim poinformowana, ze swiadomie sie na nie zgodzila, tylko pozniej jakos tak sie rozmyslila i stad to cale zamieszanie. Jak wiec widzicie, trudno mi uwierzyc ... baaa uwazam, ze to prawie niemozliwe - chociaz w ogien za tego lekarza, ani za zadnego innego to bym nie wskoczyla - aby mozna bylo w stosunku do pacjentki postapic tak nieprofesjonalnie i niegodziwie Nie, nie ... to nie moglo sie zdarzyc ![]() Bry Slonka Mam za soba pracowita noc, ale bylo super. Czas na prysznic, makijaz i jakies spotkania uskutecznic
|
|
|
|
|
#7262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
informacje, że implanty PIP są wg dziewczyn najgorsze przekazałam jej przed op A co do przekazania inf. to każda z nas moga sie pofatygować, ale... tego nie uczyniła.
|
|
#7263 |
|
Zakorzenienie
|
aniu
trenowalas juz
|
#7264 |
|
Raczkowanie
|
dobrnęłam do końca
piękna awanturka ![]() dzień doberek no to czas popracować
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-02-04 o 09:34 |
|
|
|
#7265 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie drogie kolezanki.
Wlasnie wrocilam z nocki w klinice.To byl moj pierwszy dzien w pracy po zabiegu.Pracuje z alkoholikami i narkomanami.Pilnuje ich ,zeby sie nie zaglebili w swoim nalogu.Latam po klinice z alkomatem i ich testuje. Haha,czasami na poczatku badam swoj oddech. Ale cicho,sza.Mialam miec miesiac urlopu ale z powodu chwilowego braku personelu zostalam wezwana na sluzbe. No i dalam rade. Jestem z siebie dumna. Poczytalam wasze posty i az w szoku ogromnym bylam,jak ta biedna HELCIE obstawiajaca angielska produkcje pogonilyscie. Moze nie miala wystarczajacej ilosci argumentow ale w kazdym klamstwie jest odrobina prawdy, wiec i w jej wypowiedziach moze jakas mala prawda istniala. Tyle,ze jak sie w Polsce juz wyda,ze te Mentorki ( takze moje ) nie sa faktycznie najlepsze, to my i tak bedziemy juz nasze obecne wymienialy na nowsze.Wtedy moze pomyslimy o jakichs angielskich. A wie ktos co u ILMY ??? Miala wczoraj konsultaje u DR.JARLINSKIEGO. |
|
|
|
#7266 |
|
Zakorzenienie
|
Polili już po zdjęciu bandazy
noc miała ciężką i cieszy sie, ze już minęła a cycuchy... są ogromne, śliczne ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia i buziaczki od polili
|
#7267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7268 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Happy_hour;16948635]Witajcie drogie kolezanki.
Wlasnie wrocilam z nocki w klinice.To byl moj pierwszy dzien w pracy po zabiegu.Pracuje z alkoholikami i narkomanami.Pilnuje ich ,zeby sie nie zaglebili w swoim nalogu.Latam po klinice z alkomatem i ich testuje. Haha,czasami na poczatku badam swoj oddech. Ale cicho,sza.Mialam miec miesiac urlopu ale z powodu chwilowego braku personelu zostalam wezwana na sluzbe. No i dalam rade. Jestem z siebie dumna. ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:Tylko uwazaj na siebie prosze
|
#7269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czas na sen ![]() ![]() ![]() ale widze ze dzisiaj mily dzien Ci sie zapowiada wiec sobie odpoczniesz . Ja dzisiaj do szkoly na siate jade a o 11 chyba trening sobie zrobie ![]() Chociaz powoli sie zaczynam zastanawiac czy nie lepiej rano cwiczyc a pozniej miec caly dzien wolny ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
to swietnie , ze wszystko jest ok.
|
|
#7271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HORO ucałuj Polili - dzielna dziewczynka
|
|
#7272 |
|
Raczkowanie
|
Hello
![]() Happy już jestem wczoraj jak przyjechałam, to jak zwylke net nie działał - zawsze jak go usilnie potrzebuje to tak sie dzieje A wiec jestem happy bo wystarczy powiększyć, ale implantem zdecydowanie powyżej 400cc, co dr powiedział będzie duża pierś i czy dam rade taką mieć, czy sie przyzwyczaje a ja na to że w ciąży większe miałam niż ta przymierzana największa wkładka. Sama wizyta była bardzo miła, dr Jarliński wywarł na mnie duże pozytywne wrażenie, nawet na koniec wyściskał mnie i nie nie chciał zapłaty. Zawołał mojego męża i mówi że piersi będą mniej więcej takie jak przymierzona wkładka a mój M że nawet miałam większe a dr zdziwienie, bo mówi że jestem taka drobna i aż dziwne że mi takie urosły . Dr namawiał męża na drugie dziecko żeby dwóch jedynaków nie wychować, no i tak sie nakręcili że ma najpierw być reprodukcja że nie ustaliłam terminu op., ale dr powiedział ze to zawsze można szybko zrobić.Kurde właśnie doczytałam o Poli jakiego stresa przeżyła przed op, biedulka.... ale najważniejsze że wszystko się dobrze rozwiązało.
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-02-04 o 09:52 |
|
|
|
#7273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trudna i odpowiedzialna prace wykonujesz ... Nie miewam zadnych depersyjnych sklonnosci, ale w takiej pracy to chyba dzien bez dola, dniem straconym Brawa dla Ciebie i tylko negatywnych wynikow testow pysiu, ja tez wole rano potrenowac. Dodaje mi to ogromnej energii, dotlenia mozg , napedza metabolizm i generalnie po takim wysilku mam glebokie przeswiadczenie, ze bez wzgledu na to co przyniesie dzien, DAM RADE
|
|
|
|
|
#7274 |
|
Raczkowanie
|
Oj zazdroszczę wszystkim posiadaczkom pięknych biustów, ja jestem dopiero na początku drogi ku pieknu, ale już byłam u dr Bieleckiego w Poznaniu i mam teraz przemyśleć czy chce 350HP czy 450HP. Z jednej strony boję się że bedą za duże ale jak za małe to też źle. Pomóżcie. Mam 173cm wzrostu i jestem drobna ok 60kg. Czy któraś ma podobne wkładki przy takich wymiarach i jak wyglądają??? Eurosilicony są ponoć jednymi z najlepszych, nie wiem co wybrać.. a może czego nie wybierać poradzicie?
|
|
|
|
#7275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a o ES słyszałam jedynie nie tyle, że najlepsze ale, że najbardziej miękkie....
|
|
#7276 |
|
Raczkowanie
|
aldi090 dzięki, też się skłaniam ku większym, ale czy nie będą za duże?? może 400HP
Mój facet oczywiście chce zebym zrobiła jak największe, hiihihhih
|
#7277 |
|
Raczkowanie
|
Happy_hour ja również czekam na ILMĘ.
|
|
|
|
#7278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ilma,to super.Wiedzialam,ze mozesz na niego liczyc.Bardzo,bardzo sie ciesze. AnnaIvy, z ta moja praca to zle nie jest.To mili ludzie potrzebujacy najbardziej kogos kto ma cierpliwosc do sluchania ich problemow i obdarzonego zrozumieniam. Ja sie tego nauczylam wiec mnie lubia. Moze dlatego troche mi tej Helci zal bylo.Bo taka zahukana opuscila forum.Ale coz.Wszedzie panuja jakies zasady a tu: Albo z nami albo wcale.I juz. Ci pacjenci ogolnie fizycznie sa zdrowi wiec nie trzeby sie przy nich nameczyc. Jedynym minusem jest to,ze od swoich depresji czesto mdleja albo maja od chlania i cpania napady epilepsji. Balam sie ,ze mi sie na nocce to zdazy bo bylam ja sama na strazy i mialam 62 pacjentow ( w tym 4 panie ).A dzwigac to jeszcze niechetnie. Ale na szczescie wszyscy byli rozluznieni. To chyba przez moje MENTORKI. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-04 o 10:08 |
|
|
|
|
#7279 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
odsapnij w tej wodzie![]() Yagna, przyznam że za cholere twojego posta nie moge skumać kto na kogo jakie pomyje? to że lekarz zachował sie nieprofesjonalnie to fakt i to ze trzeba takie sprawy nagłasniać to sie rozumie samo przez się a skoro chcesz za nim skakać w ogien - nie zatrzymuje.. troche dystansu |
|
|
|
|
#7280 |
|
Raczkowanie
|
o jesteś Ilma. Jesteś zadowolona z wizyty? i czy się decydujesz na op. i kiedy?
|
|
|
|
#7281 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7282 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Yagnaa;16947359]kiem.
Ja natomiast naleze do niedowiarkow.. niestety, i sprawdzilam "wiarygodnosc" kliniki paroma innymi sposobami, korzystajac z kontaktow mojej rodziny.. bo chodzilo o moje cialo - a ja w takich kwestiach nie odpuszczam. ![]() W "paszporcie na zelki" mam wklejki Mentorow, moj maz byl przy ich wybieraniu, przy ich transporcie na sale i przy ich montowaniu (w bezpiecznej odleglosci). gdyby COKOLWIEK budzilo moje watpliwosci - z pewnoscia czytalybysmy o tym nie tylko na forum.. Przepraszam ,ale musze to napisac Co do dr. nie wypowiadam sie , bo ciezko cos powiedziec nie znajac zdania obu stron. Natomiast jak czytam takie argumenty i do tego dodam sobie jeszcze Twoje zdanie "moi rodzice sa osobami publicznymi " to zbiera mnie na ![]() Zacznij wypowiadac sie jako Yagnaa wizazystka a nie "corcia osob publicznych "
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:13 |
|
|
|
#7283 |
|
Raczkowanie
|
no to cieszę się że Eurosilicony są superaśne bo już się nastawiłam, a wiecie jak to jest jak się kobieta napali.. no i kosztowo też mi odpowiada. Zresztą to mój facet płaci, bo mnie namawiała na operację. Będą wielkie, piękne i mięciutkie, oj jeee.
|
#7284 | |
|
Raczkowanie
|
tak o tym tez czytałam... przepraszam
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
ja bym się sekundy nie zastanawiała
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:16 |
|
|
|
|
#7285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
KBO, zle zrozumialas. Zanim dostaniesz nastepne odpowiedzi od moich nerwowych dzis kolezanek,napisze ci w skrocie,ze uwazamy tu wszystkie zgodnie ,ze sa one jednymi z najgorszych.Poczytaj kilkadziesiat poprzednich stron watku to sama zrozumiesz. I pytaj konkretniej bo zaraz zostaniesz tzw.TROLEM. Do kochanych wizazystek: dzis czytaj MISKAAA Nie denerwujcie sie tak dziewczynki ,bo zlosc pieknosci szkodzi. Zawsze beda dolaczac nowe,niedoswiadczone z glupimi czasem pytankami. I wtedy tylko spokoj nas uratuje. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-04 o 10:20 |
|
|
|
|
#7286 | ||
|
Kazar Lady
|
[QUOTE=pysia222;16949549]
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#7287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj ... gdybym po treningu i przespanej nocy byla, to by sie dzialo No doooobra ... zartuje Misia, ale Ty chyba tez w nocy letko nie mialas? Po basenie podjade, wiesz gdzie ...
|
|
|
|
|
#7288 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Miskaa78;16949746
dobrze że jest chociaż jedna pozbawiona nerwów bo faktycznie ciężko by było przeżyć [/QUOTE]
|
#7289 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7290 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Miskaa78;16949746]
Cytat:
Przyjmowac ludzi takimi jakimi sa, zawsze dawac szanse sie wypowiedziec,potem odpowiedziec spokojnie i rzeczowo a swoje pomyslec i juz. Zachowanie spokoju ( choc czasem wrecz niemozliwe ) ulatwia zycie. Staram sie to rozpowszechniac (choc wbrew pozorom czesto sie we mnie gotuje i wtedy jak wykipi to chlpaki chowaja sie pod lozka) Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-02-04 o 10:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

Jak na sniadanko, to lepsze sa weglowodany o niskim IG, ktore energie uwalniaja dlugo i powoli. A jesli jako przekasaka to pieknie!!! 
- aby mozna bylo w stosunku do pacjentki postapic tak nieprofesjonalnie i niegodziwie
Nie, nie ... to nie moglo sie zdarzyc 
Mam za soba pracowita noc, ale bylo super. Czas na prysznic, makijaz i jakies spotkania uskutecznic 

Siedzialam w studio do 4.00 

klask i:

odsapnij w tej wodzie