Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 11:14   #3931
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Hmm a na pewno nie ma bardziej brzoskwiniowego?
Dzięki, będę polować na niego na Allegro a do MACa wolę na razie nie wchodzić
Dziś dla odmiany umalowałam się Dallasem i znowu strzał w 10
Tak to ja mogę kupować
Dallas jest boski, na pewno kupię duże opakowanie mam w nim największe wgłębienie z całej paletki.
Nigdy nie miałam różu Cliniquea, ale myślę, że w drogerii powinni mieć większość testerów, więc bez problemu znajdziesz coś dla siebie
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wiesz, ciężko mi się też z Tobą nie zgodzić Bo zarówno mieszkanie ze sobą przed jak i po ślubie ma swoje racje, i tu i tu są jakieś plusy i minusy. Akurat w moim przypadku więcej przemawia za tym, ze jednak PO, chodzi tu też o nasze rodziny, sytuację finansową i wiele innych. Ale rozumiem też tych, którzy chcą mieszkać przed i mają takie możliwości. Pewnie jakbyśmy wyjechali razem na studia czy do pracy do innego miasta to byśmy razem mieszkali, ale że jesteśmy na miejscu to jest jak jest i nie trza psuć
Jasne, wszystko zależy też od sytuacji życiowej i finansowej, ale mówimy chyba ogólnie o naszych zapatrywaniach się na ten temat

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 11:39   #3932
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Wcale się nie dziwie, też bym ją brała bez zastanowienia. A można wiedzieć ile mniej więcej taka przyjemność Cię kosztowała?
W ogóle szkoda, że takie paletki są tylko na bezcłówkach. Muszę gdzieś polecieć, nooo... Ale to jednak bliżej lata, na razie mnie nie będzie stać
Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba coś ok. 40euro.
Moje plany wakacyjnego wyjazdu stanęły pod znakiem zapytania, szkoda bo bardzo się cieszyłam. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
fuksjaa a testowałaś w końcu Glorię? ona jest mocno odżywcza! no albo standardowo Waxa L'Biotici polecam
Kupiłam wczoraj Glorię - maskę. Zastanawiałam się jeszcze nad emulsją, ale stwierdziłam, że jak maska mi podpasuje to dokupię. Nie miałam czasu trzymać jej na głowie długo, więc użyłam jak normalnej odżywki i faktycznie włosy są świetne - miękkie, błyszczące.
Dziś wieczorem potrzymam tak z godzinkę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 12:06   #3933
rzyrafka
Zakorzenienie

Tiruriru- siostra skończyła Himalayę, 6 na liście- gońcie mnie
A ja wykończyłam próbkę Bielendy EcoCare pod oczy- fuj, piecze i śmierdzi jak algowy peeling do ciała
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 14:43   #3934
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dzięki

Ciekawa jestem smaku. Czy tą colę bardzo czuć?
smaku Coli w ogóle nie czuć - myślę, że równie dobrze można wlać wodę gazowaną, bo to chyba właśnie o te bąbelki chodzi...

Cytat:
To fakt, że najwięcej czasu zajmuje przelewanie, ale mam nadzieję, że jak spróbujesz to stwierdzisz, że warto
faktycznie jest pyszne!! na pewno zrobię je jeszcze nie raz, tylko dam chyba mniej cukru...

jadę dziś na wizytę do lekarza i na usg - znowu zobaczymy naszego małego akrobatę!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 16:36   #3935
sleepy
Zakorzenienie

Na stronie SP pojawiła się nowa gazetka obowiązująca od jutra
Stary 2010-02-03, 17:06   #3936
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
To chyba siostry sukces, a nie Twój.
A tak poważnie to gratuluję, wymiatasz.
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
jadę dziś na wizytę do lekarza i na usg - znowu zobaczymy naszego małego akrobatę!!
To musi być mega przeżycie dla przyszłych rodziców.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
oo, idę zobaczyć. To nic, że do SP mam daleeko.

Wróciłam od dentysty, okazało się, że muszę jeszcze raz pójść bo poprzednia dentystka źle zrobiła mi ząb i jest do poprawy. Na szczęście obecna jest świetna i bardzo profesjonalna.
A z kremów to wezmę chyba Humektan, bo obecnie przechodzę wysyp spowodowany Acne Dermem (wszystkie mini podskórne grudki wychodzą) i boję się cięższych kremów.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

MagJa, w SP są damskie i męskie CKIn2U w promocji za 129zł/150ml.
Stary 2010-02-03, 17:29   #3937
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
O, pędzę oglądać
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
To chyba siostry sukces, a nie Twój.
A, tam gdybym wstała 5 minut wcześniej ot ja bym to zrobiła

http://www.himalayaherbals.pl/nowosc...ucts&catID=725 szampony i odzywki z nowej linii
Stary 2010-02-03, 17:30   #3938
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz mieć to 3D lub 4D? Bo ostatnio jestem w temacie, bo koleżanka z pracy też w ciąży

Cytat:
O chętnie obejrzę. Tak dawno nie byłam w SP, chyba ostatni raz byłam jakoś jesienią jeszcze
Ale może jak śniegi stopnieją to się wybiorę, bo chcę jakieś perfumy.

rzyrafko, Ty to zawsze wynajdziesz jakieś nowości Ciekawe te szampony. Ale chyba poczekam na jakieś opinie.

EDIT: Jakie tanie byszczyki Glam Shine w SP Z perfum zainteresował mnie Jasmin Noir. Chyba go kiedyś wąchałam, ale nie pamiętam dokładnie.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-02-03 o 17:36
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:08   #3939
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
nawet fajna szczególnie dwa Sensibio
Cytat:
a Niemcy mają nową, malinową serię Herbal Essences http://www.herbalessences.de/collect....php?id=100102 ciekawe, kiedy będzie u nas
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:17   #3940
isa666
Zakorzenienie

Malinowe Herbale! Muszę je mieć
A czy mi się wydaje, czy oni mają w ogóle więcej rodzajów tych kosmetyków? To nie fair.
Seria różowa Glamourös Glatt o zapachu gruszki też wygląda kusząco.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:18
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:17   #3941
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
a Niemcy mają nową, malinową serię Herbal Essences http://www.herbalessences.de/collect....php?id=100102 ciekawe, kiedy będzie u nas
o ja ja chcę!
właśnie jestem na etapie kupna jakiegoś szamponu, te Sephorowe ostatnio mi nie służą
może któraś z Was ma ochotę na połowę monoi?

Organzza, Ty chyba miałaś Amplify, tak? czy on jest perłowy?

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:24
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:28   #3942
rzyrafka
Zakorzenienie

Nie dobra ta gazetka za dużo rzeczy kusi

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Ojeju, grusia
Stary 2010-02-03, 18:31   #3943
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A czy mi się wydaje, czy oni mają w ogóle więcej rodzajów tych kosmetyków? To nie fair.
ja jak skaczę po kanałach, to czasem trafię na niemieckie albo francuskie reklamy i potem zazdroszczę, że tak wcześnie wszystko mają w porównaniu do nas

ano mają więcej, oprócz gruszki jeszcze jest do przetłuszczających się włosów, przeciwłupieżowy a ta malina mogłaby już i u nas wejść
Cytat:
Organzza, Ty chyba miałaś Amplify, tak? czy on jest perłowy?
miałam nie jest perłowy dla mnie jeden z lepszych, jakich używałam
Double with me?
Stary 2010-02-03, 18:36   #3944
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko wiedziałam, że grusia Cię zainteresuje
Mam nadzieję, że ta malinowa seria do nas wejdzie, bo w końcu te nowe Herbale cieszą się popularnością i dobrymi opiniami, więc niech przedstawiciele o naszym kraju nie zapomną

Dziś wieczorem otworzę wreszcie balsam Planet Spa Jagody Goji z Avonu. W opakowaniu pachnie ładnie, ciekawe jak na skórze.
Stary 2010-02-03, 19:11   #3945
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

miałam nie jest perłowy dla mnie jeden z lepszych, jakich używałam

chyba wkońcu wypróbuję, już od dawna o nim myślałam

kochanie, bilet kupiony? o której Cię odebrać?

jeśli lubicie odgłos deszczu i burzy: http://www.rainymood.com/ właśnie się na to natkęłam
Stary 2010-02-03, 20:58   #3946
fuksjaa

Cytat:

Jeżeli malina się u nas pojawi to od razu biorę cały zestaw.
Cytat:
jeśli lubicie odgłos deszczu i burzy: http://www.rainymood.com/ właśnie się na to natkęłam
Ale fajne.
Odgłos deszczu mnie relaksuje.
Stary 2010-02-03, 21:06   #3947
Estella
Zakorzenienie

Ktoś już próbował nowego podkładu Bourjois? Jest w fqajnej promocji i mnie ksui, akurat w piątek będę w Złotych (jak się nie rozłożę, bo coraz gorzej się czuję). Kupiłabym troszkę ciemniejszy odcień, bo dziś zapłaciłam za Egipt nie mogę się doczekać słoneczka i ciepła; mam 2 bardzo jasne podkłady.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2010-02-03, 21:11   #3948
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ktoś już próbował nowego podkładu Bourjois? Jest w fqajnej promocji i mnie ksui, akurat w piątek będę w Złotych (jak się nie rozłożę, bo coraz gorzej się czuję). Kupiłabym troszkę ciemniejszy odcień, bo dziś zapłaciłam za Egipt nie mogę się doczekać słoneczka i ciepła; mam 2 bardzo jasne podkłady.
Chyba Karolina
Stary 2010-02-03, 21:28   #3949
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super heeee

Micel avenki mi się skończył. Dokończę jeszcze tonik synergen z rossmana i dopiero wtedy sobie kupię. Choć zaciekawiły mnie te micele z promocji z superpharmu. Jakaś firma, której nigdy nie testowałam

Ale mnie wysyfiło. Nie wiem czy to po tej masce oczyszczającej ddf? Na to wychodzi. Niedawno zrobiłam 2 raz. Hm. Może ona tak działa... że wyciąga wszystko? Zobaczę.

Mam jakiś wyglądowy kryzys. Strasznie się sobie nie podobam. Ani cera, ani ciało, ani włosy. Nic po prostu.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 22:10   #3950
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się zgadzam z Loverynką; w życiu bym nie wzięła ślubu z osobą, z którą wcześniej nie mieszkałam. Spotykanie się, nawet codzienne, chodzenie na randki to coś zupełnie innego niż 24/7. Tak samo wakacje i wspólne wyjazdy - czym innym jest relaks, wygrzewanie się na słońcu i jedzenie w restauracji itp. a czym innym codzienne, zwykłe życie razem ze stresami, zmęczeniem, pmsem, złym humorem, problemami w pracy, w rodzinie itp.
Tak samo argumentem nie jest fakt, że kiedyś ludzie nie mieszkali ze sobą przed ślubem i te związki funkcjonują i są szczęśliwe - czasy się zmieniły; kiedyś mało kto brał rozwód, więc ciężko mówić o tym, że wszystkie te małżeństwa są szczęśliwe.
No i nikt normalny nie rozstaje się z powodu rozrzuconych skarpetek. Nagle się okazuje, że on nie poczuwa się do obowiązków domowych, bo mamusia go tak wychowała. Bez przerwy pojawia się wątek na Intymnym na ten temat. Nagle się okazuje, że ludzie są ze sobą z przyzwyczajenia, inaczej wyobrażali sobie wspólne życie itp.
Mam podobne zdanie na ten temat. I też nie mówię o mieszkaniu ze sobą jako jakiegoś testu czy sprawdzianu, ale właśnie w momencie kiedy jestem pewna, że chcę z kimś być i to bardzo serio. I oczywiście w miarę możliwości, bo teraz chociaż bym chciała zamieszkać z TŻ to na rzęsach nie stanę, nie da rady i już
Co prawda sama mieszkałam z dwoma Ex, ale że to było w czasach studenckich, to że tak powiem w telegraficznym skrócie tak było łatwiej ze względów lokalowych.
Ale też co innego mieszkać razem w mieszkaniu studenckim, z innymi osobami, utrzymywać się często-gęsto za pieniążki rodziców, a co innego zamieszkać we dwoje i samemu się martwić o swój byt. Wtedy można się sporo dowiedzieć nie tylko o drugiej połowie, ale i o sobie. W końcu dla każdej ze stron jest to nowa sytuacja.

Cytat:
widziałyście jak wygląda T. Mugler? rozwaliły mnie te zdjęcia
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401960
Normalnie brak słów Aż zapiera dech w piersiach z wrażenia i nawet nie mam odwagi otwierać zdjęcia z dolnymi partiami

Cytat:
Dallas jest boski, na pewno kupię duże opakowanie mam w nim największe wgłębienie z całej paletki.
To tak jak ja. Ostatnio to mój numero uno I nawet doszłam do wniosku, że po co mam kupować Deborah Mogano, skoro ich tonacja chyba jest zbliżona, a Dallas jest o tyle bardziej uniwersalny, że mniej błyszczący. Raz go nawet pomyliłam z Hoolą i pół twarzy przybrązowiłam sobię niechcący nim Ale jakoś wyrównałam, bo w sumie Dallas to taki róż z brązem.

Cytat:
Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba coś ok. 40euro.
To nie najgorzej by było. W końcu jest tam cała paletka-czwórka, do tego puder, róż, szminki... Opyla się.

Cytat:
A ja wykończyłam próbkę Bielendy EcoCare pod oczy- fuj, piecze i śmierdzi jak algowy peeling do ciała
Szalejesz, ale uważaj sobie, bo Cię jeszcze przegonię Też mam dużo końcówek i zamierzam ich zużyć z 10 w tym miesiącu.

Co więcej prawie nic nie muszę kupować, więc trochę zejdę ze stanu posiadania. Bo przedwczoraj miałam natchnienie i sobie zrobiłam w excelu listę kategoriami, z podziałem na aktualnie używane i zapasy, i wyniki są zatrważające Wyszło mi 60szt. w użytku i 31szt. w zapasie, ale że zużyłam już jedną saszetkę, to na tą chwilę mam 90sztuk wszystkiego
Muszę się wziąć szczególnie za maseczki i już wprowadziłam zakaz kupowania, zwłaszcza saszetek, no i nakaz używania. W końcu zamknięte tylko w tubkach, słoiczkach czy saszetkach urodzie nie służą Z kremami do stóp i rąk też nie stoję najlepiej, ale pocieszam się, że i tak szybko mi schodzą, więc dam radę. Reszta jako tako, jak wykończę wszystkie końcówki i saszetki, co mam już będzie to lepiej wyglądało.

Cytat:

MagJa, w SP są damskie i męskie CKIn2U w promocji za 129zł/150ml.
Dzięki za cynk, ale doszłam do wniosku, że taka pojemność nie dla mnie. Ani toto zużyć jak się ma z 10 innych flaszek ani toto gdzieś zabrać, bo wielkie. Góra 100ml mogę kupić, więc na razie się wstrzymam. Zresztą w lutym się odwykuję chcąc-niechcąc i tylko o niezbędnikach mogę myśleć.

A ledwie wczoraj wypatrzyłam nowe żele Palmolive Nutra Fruit i mandarynka mnie już korci, zwłaszcza, że od jutra w Tesco są po 7,99zł. Jeszcze jest kiwi i granat. Wszystkie trzy są jakby lekko kremowe i stoją do góry nogami.

I jeszcze YR przysłał nową ofertę i chcą mi dać Krem na Dzień Dobry za free, a ja go w sumie baardzo lubię i na wiosnę byłby jak znalazł

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mniam Gruszka, malina
U nas jak zwykle wybór ograniczony Pamiętam jak wypatrzyłam te Herbale z 2 lata temu na stronie USA i wtedy wpadłam w zachwyt nad serią do loków. No ale u nas oczywiście takiej nie ma, w końcu kto w Polsce ma kręcone włosy

Nie mam siły, od wczoraj jestem jakaś nie do życia. Od rana męczyły mnie zatoki i w ogóle jakaś zmęczona byłam, a jak już wieczorem do domu dotarłam, to było tylko gorzej. Jeszcze mnie TŻ z równowagi wyprowadził całkiem, więc go odprawiłam z GG i zapodałam sobie filma dla relaksu. Dziś mam ochotę na to samo, ale czeka mnie robota z Allegro
W ogóle to nawet się dziś jako tako czułam, po pracy poszłam na stepa, dostałam lekkiego powera, ale powrót do domu i brnięcie przez ten śnieg po kostki zalegający na chodnikach z lekka mnie zmęczyły. No a potem sobie zapodałam na kolację łososia w sosie śmietanowym z makaronem, który to sos skiepściłam i mi jakoś niedobrze

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-02-03 o 22:28
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 22:50   #3951
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie jest pyszne!! na pewno zrobię je jeszcze nie raz, tylko dam chyba mniej cukru...
Cieszę się, że smakowało Ja lubię słodkie

Cytat:
Na szczęście nic mnie nie kusi

Cytat:
Tylko jak jestem bezpieczna w domu

Cytat:
Cytat:
Chyba Karolina
Ano nie wypróbowałam jeszcze :/ Zawzięłam się, że nie otworzę póki nie skończę 10 HSE a ten jak na złość wcale się nie kończy
Ale koleżanka z pracy ma i sobie chwali, mówi, że super zapach i mniej się świeci niż po 10 HSE tzn. dużo wolniej.

Cytat:
Raz go nawet pomyliłam z Hoolą i pół twarzy przybrązowiłam sobię niechcący nim Ale jakoś wyrównałam, bo w sumie Dallas to taki róż z brązem.

A ledwie wczoraj wypatrzyłam nowe żele Palmolive Nutra Fruit i mandarynka mnie już korci, zwłaszcza, że od jutra w Tesco są po 7,99zł. Jeszcze jest kiwi i granat. Wszystkie trzy są jakby lekko kremowe i stoją do góry nogami.
U mnie by to nie przeszło, za jasna jestem, więc na całą twarz się nie odważę, używam go jako typowego brązera lub tak jak różu

Nowe Palmolive?
Szkoda tylko, że kremowe, jakoś jednak wolę niekremowe żele.
Z tego względu odpuściłam malinową Niveę. W ogóle jakaś dziwna ta seria, po co komu balsam matujący

Mam dziś wieczór rolnika Uda i tyłek wysmarowałam pomarańczowym serum na noc Lirene, łydki masłem pomarańczowym Ziaji a resztę balsamem Lirene.
Na pyszczku maseczka oczyszczająca Efektima zasycha, na włosach maska Stapiz i maluję paznokcie u stóp ukochanym Urban Purple
Achhh będę jutro pięęękna

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:13   #3952
isa666
Zakorzenienie

Co tutaj dziś tak cicho?

Od rana boli mnie gardło a nie mam żadnych tabletek, najsss... Jakoś muszę wytrzymać.

Chyba jutro pojadę po pracy do G.Krak. jeśli się będę dobrze czuła. Mam ochotę na zakupy kosmetyczne w tej drogerio-aptece Mediq, bo tam mają dużo fajnych kosmetyków.
Stary 2010-02-04, 10:15   #3953
Estella
Zakorzenienie

U mnie zużytych już 7 końcówek a miesiąc dopiero się zaczął.

Cytat:
To tak jak ja. Ostatnio to mój numero uno I nawet doszłam do wniosku, że po co mam kupować Deborah Mogano, skoro ich tonacja chyba jest zbliżona, a Dallas jest o tyle bardziej uniwersalny, że mniej błyszczący. Raz go nawet pomyliłam z Hoolą i pół twarzy przybrązowiłam sobię niechcący nim Ale jakoś wyrównałam, bo w sumie Dallas to taki róż z brązem.
No właśnie ostatnio czuję się tak sobie w różowych różach, a to jest brązo-róż, piękny kolor. Fajny kolor różu ma też Everyday Minerals; bodajże theme Park; mam całe opakowanie i jestem nim zachwycona. W opakowaniu nic szczególnego, ale na policzkach to taki brąz z nutką różu.
Cytat:
Ano nie wypróbowałam jeszcze :/ Zawzięłam się, że nie otworzę póki nie skończę 10 HSE a ten jak na złość wcale się nie kończy
Ale koleżanka z pracy ma i sobie chwali, mówi, że super zapach i mniej się świeci niż po 10 HSE tzn. dużo wolniej.
Czuję się skuszona

Siegfried Obermeier
Stary 2010-02-04, 10:23   #3954
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Wpadłam się pożegnać, bo jutro rano wyjeżdżam na tydzień do Belgii Dzisiaj mam jeszcze mnóstwo rzeczy do załatwienia i ogarnięcia, więc wieczorem pewnie nie dałabym nawet rady Wam tego powiedzieć.

Buziaki dla wszystkich i do zobaczenia!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:51   #3955
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ale super! a kiedy wylatujesz?
Cytat:
oo, chętnie posłucham, choć tak jak Karolina lubię słuchać, gdy jestem w bezpiecznym miejscu
Cytat:
mnie ciekawią jeszcze korektory, ale znając życie będą za ciemne
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Wpadłam się pożegnać, bo jutro rano wyjeżdżam na tydzień do Belgii Dzisiaj mam jeszcze mnóstwo rzeczy do załatwienia i ogarnięcia, więc wieczorem pewnie nie dałabym nawet rady Wam tego powiedzieć.

Buziaki dla wszystkich i do zobaczenia!
udanego wyjazdu nie szalej tam kosmetycznie za bardzo
Double with me?
Stary 2010-02-04, 10:56   #3956
Hosenka*
Zakorzenienie

Jak ja Wam zazdroszczę tych wyjazdów

Mag: nowe Palmolive? Byłam wczoraj w Realu (kupiłam kurtę na narty - ładną ciemnofioletową i czeka na debiut - może juz w ten weekend?) ale ich nie widziałam
Ja z koleji wolę kremowe, choć np. owocowe Luksji też mi służą (Indian Spice już nie a szkoda, bo ten zapach mnie zniewala )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-04 o 10:57
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:09   #3957
Koshatka
Zakorzenienie

Nosku, baw się dobrze.

Cytat:

Ja z koleji wolę kremowe, choć np. owocowe Luksji też mi służą (Indian Spice już nie a szkoda, bo ten zapach mnie zniewala )
Jeszcze niedawno też tak wyjeżdżałaś do Anglii.

Co Ci nie pasuje w Indian Spice?
Stary 2010-02-04, 11:32   #3958
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Jeszcze niedawno też tak wyjeżdżałaś do Anglii.

Co Ci nie pasuje w Indian Spice?
Nie tak niedawno znowu Ostatni raz byłam 2 lata temu, w styczniu. Jak ten czas leci

Po IS mam wysuszoną, ściągniętą skórę i balsam jest konieczny.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 11:37   #3959
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie, Francja, Belgia, Egipt, Anglia, jakie światowe dziewczyny Też chcę gdzieś pojechać

nosku, udanego wyjazdu!
Stary 2010-02-04, 11:38   #3960
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
udanego wyjazdu nie szalej tam kosmetycznie za bardzo
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nosku, baw się dobrze.
Dzięki. Szaleć raczej nie będę, bo jadę głównie po to, żeby poznać siostrzenicę i przemyśleć parę spraw.

Wyczytałam, że pojawi się nowy balsam Eveline o zapachu orchidei. Gdyby któraś z Was widziała to proszę o cynk.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości