|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
mam w nim największe wgłębienie z całej paletki.Nigdy nie miałam różu Cliniquea, ale myślę, że w drogerii powinni mieć większość testerów, więc bez problemu znajdziesz coś dla siebie ![]() Cytat:
|
|
|
#3932 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Moje plany wakacyjnego wyjazdu stanęły pod znakiem zapytania, szkoda bo bardzo się cieszyłam. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytat:
Dziś wieczorem potrzymam tak z godzinkę.
|
||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Tiruriru- siostra skończyła Himalayę, 6 na liście- gońcie mnie
![]() A ja wykończyłam próbkę Bielendy EcoCare pod oczy- fuj, piecze i śmierdzi jak algowy peeling do ciała
|
#3934 | |
|
Rozeznanie
|
smaku Coli w ogóle nie czuć - myślę, że równie dobrze można wlać wodę gazowaną, bo to chyba właśnie o te bąbelki chodzi...
![]() Cytat:
jadę dziś na wizytę do lekarza i na usg - znowu zobaczymy naszego małego akrobatę!! |
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie SP pojawiła się nowa gazetka obowiązująca od jutra
|
#3936 | |
|
|
To chyba siostry sukces, a nie Twój.
![]() A tak poważnie to gratuluję, wymiatasz. Cytat:
oo, idę zobaczyć. To nic, że do SP mam daleeko. Wróciłam od dentysty, okazało się, że muszę jeszcze raz pójść bo poprzednia dentystka źle zrobiła mi ząb i jest do poprawy. A z kremów to wezmę chyba Humektan, bo obecnie przechodzę wysyp spowodowany Acne Dermem (wszystkie mini podskórne grudki wychodzą) i boję się cięższych kremów. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- MagJa, w SP są damskie i męskie CKIn2U w promocji za 129zł/150ml.
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
O, pędzę oglądać
![]() A, tam gdybym wstała 5 minut wcześniej ot ja bym to zrobiła ![]() http://www.himalayaherbals.pl/nowosc...ucts&catID=725 szampony i odzywki z nowej linii
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O chętnie obejrzę. Tak dawno nie byłam w SP, chyba ostatni raz byłam jakoś jesienią jeszcze ![]() Ale może jak śniegi stopnieją to się wybiorę, bo chcę jakieś perfumy. rzyrafko, Ty to zawsze wynajdziesz jakieś nowości Ciekawe te szampony. Ale chyba poczekam na jakieś opinie.EDIT: Jakie tanie byszczyki Glam Shine w SP Z perfum zainteresował mnie Jasmin Noir. Chyba go kiedyś wąchałam, ale nie pamiętam dokładnie.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-03 o 17:36 |
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet fajna
szczególnie dwa SensibioCytat:
ciekawe, kiedy będzie u nas
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowe Herbale! Muszę je mieć
![]() A czy mi się wydaje, czy oni mają w ogóle więcej rodzajów tych kosmetyków? To nie fair. Seria różowa Glamourös Glatt o zapachu gruszki też wygląda kusząco.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-03 o 18:18 |
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę!właśnie jestem na etapie kupna jakiegoś szamponu, te Sephorowe ostatnio mi nie służą ![]() może któraś z Was ma ochotę na połowę monoi? Organzza, Ty chyba miałaś Amplify, tak? czy on jest perłowy?
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2010-02-03 o 18:24 |
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dobra ta gazetka
za dużo rzeczy kusi ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Ojeju, grusia
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano mają więcej, oprócz gruszki jeszcze jest do przetłuszczających się włosów, przeciwłupieżowy ![]() miałam nie jest perłowy dla mnie jeden z lepszych, jakich używałam
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko wiedziałam, że grusia Cię zainteresuje
![]() Mam nadzieję, że ta malinowa seria do nas wejdzie, bo w końcu te nowe Herbale cieszą się popularnością i dobrymi opiniami, więc niech przedstawiciele o naszym kraju nie zapomną ![]() Dziś wieczorem otworzę wreszcie balsam Planet Spa Jagody Goji z Avonu. W opakowaniu pachnie ładnie, ciekawe jak na skórze.
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wkońcu wypróbuję, już od dawna o nim myślałam kochanie, bilet kupiony? o której Cię odebrać? jeśli lubicie odgłos deszczu i burzy: http://www.rainymood.com/ właśnie się na to natkęłam
|
#3946 | ||
|
|
Cytat:
![]() Jeżeli malina się u nas pojawi to od razu biorę cały zestaw. Cytat:
![]() Odgłos deszczu mnie relaksuje.
|
||
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś już próbował nowego podkładu Bourjois? Jest w fqajnej promocji i mnie ksui, akurat w piątek będę w Złotych (jak się nie rozłożę, bo coraz gorzej się czuję). Kupiłabym troszkę ciemniejszy odcień, bo dziś zapłaciłam za Egipt
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heeee Micel avenki mi się skończył. Dokończę jeszcze tonik synergen z rossmana i dopiero wtedy sobie kupię. Choć zaciekawiły mnie te micele z promocji z superpharmu. Jakaś firma, której nigdy nie testowałam ![]() Ale mnie wysyfiło. Nie wiem czy to po tej masce oczyszczającej ddf? Na to wychodzi. Niedawno zrobiłam 2 raz. Hm. Może ona tak działa... że wyciąga wszystko? Zobaczę. Mam jakiś wyglądowy kryzys. Strasznie się sobie nie podobam. Ani cera, ani ciało, ani włosy. Nic po prostu.
|
|
|
#3950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co prawda sama mieszkałam z dwoma Ex, ale że to było w czasach studenckich, to że tak powiem w telegraficznym skrócie tak było łatwiej ze względów lokalowych. Ale też co innego mieszkać razem w mieszkaniu studenckim, z innymi osobami, utrzymywać się często-gęsto za pieniążki rodziców, a co innego zamieszkać we dwoje i samemu się martwić o swój byt. Wtedy można się sporo dowiedzieć nie tylko o drugiej połowie, ale i o sobie. W końcu dla każdej ze stron jest to nowa sytuacja. Cytat:
Aż zapiera dech w piersiach z wrażenia Cytat:
To nie najgorzej by było. W końcu jest tam cała paletka-czwórka, do tego puder, róż, szminki... Opyla się. Cytat:
Co więcej prawie nic nie muszę kupować, więc trochę zejdę ze stanu posiadania. Bo przedwczoraj miałam natchnienie i sobie zrobiłam w excelu listę kategoriami, z podziałem na aktualnie używane i zapasy, i wyniki są zatrważające Wyszło mi 60szt. w użytku i 31szt. w zapasie, ale że zużyłam już jedną saszetkę, to na tą chwilę mam 90sztuk wszystkiego Muszę się wziąć szczególnie za maseczki i już wprowadziłam zakaz kupowania, zwłaszcza saszetek, no i nakaz używania. W końcu zamknięte tylko w tubkach, słoiczkach czy saszetkach urodzie nie służą Z kremami do stóp i rąk też nie stoję najlepiej, ale pocieszam się, że i tak szybko mi schodzą, więc dam radę. Reszta jako tako, jak wykończę wszystkie końcówki i saszetki, co mam już będzie to lepiej wyglądało.Dzięki za cynk, ale doszłam do wniosku, że taka pojemność nie dla mnie. Ani toto zużyć jak się ma z 10 innych flaszek ani toto gdzieś zabrać, bo wielkie. Góra 100ml mogę kupić, więc na razie się wstrzymam. Zresztą w lutym się odwykuję chcąc-niechcąc i tylko o niezbędnikach mogę myśleć.A ledwie wczoraj wypatrzyłam nowe żele Palmolive Nutra Fruit i mandarynka mnie już korci, zwłaszcza, że od jutra w Tesco są po 7,99zł. Jeszcze jest kiwi i granat. Wszystkie trzy są jakby lekko kremowe i stoją do góry nogami. I jeszcze YR przysłał nową ofertę i chcą mi dać Krem na Dzień Dobry za free, a ja go w sumie baardzo lubię i na wiosnę byłby jak znalazł Cytat:
Gruszka, malina U nas jak zwykle wybór ograniczony Pamiętam jak wypatrzyłam te Herbale z 2 lata temu na stronie USA i wtedy wpadłam w zachwyt nad serią do loków. No ale u nas oczywiście takiej nie ma, w końcu kto w Polsce ma kręcone włosy ![]() ************************* Nie mam siły, od wczoraj jestem jakaś nie do życia. Od rana męczyły mnie zatoki i w ogóle jakaś zmęczona byłam, a jak już wieczorem do domu dotarłam, to było tylko gorzej. Jeszcze mnie TŻ z równowagi wyprowadził całkiem, więc go odprawiłam z GG i zapodałam sobie filma dla relaksu. Dziś mam ochotę na to samo, ale czeka mnie robota z Allegro W ogóle to nawet się dziś jako tako czułam, po pracy poszłam na stepa, dostałam lekkiego powera, ale powrót do domu i brnięcie przez ten śnieg po kostki zalegający na chodnikach z lekka mnie zmęczyły. No a potem sobie zapodałam na kolację łososia w sosie śmietanowym z makaronem, który to sos skiepściłam i mi jakoś niedobrze
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-03 o 22:28 |
|||||
|
|
|
#3951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię słodkie ![]() ![]() Na szczęście nic mnie nie kusi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale koleżanka z pracy ma i sobie chwali, mówi, że super zapach i mniej się świeci niż po 10 HSE tzn. dużo wolniej. Cytat:
Nowe Palmolive? Szkoda tylko, że kremowe, jakoś jednak wolę niekremowe żele. Z tego względu odpuściłam malinową Niveę. W ogóle jakaś dziwna ta seria, po co komu balsam matujący ![]() Mam dziś wieczór rolnika Uda i tyłek wysmarowałam pomarańczowym serum na noc Lirene, łydki masłem pomarańczowym Ziaji a resztę balsamem Lirene.Na pyszczku maseczka oczyszczająca Efektima zasycha, na włosach maska Stapiz i maluję paznokcie u stóp ukochanym Urban Purple Achhh będę jutro pięęękna
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Co tutaj dziś tak cicho? ![]() Od rana boli mnie gardło a nie mam żadnych tabletek, najsss... Jakoś muszę wytrzymać. Chyba jutro pojadę po pracy do G.Krak. jeśli się będę dobrze czuła. Mam ochotę na zakupy kosmetyczne w tej drogerio-aptece Mediq, bo tam mają dużo fajnych kosmetyków.
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie zużytych już 7 końcówek
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3954 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Wpadłam się pożegnać, bo jutro rano wyjeżdżam na tydzień do Belgii
Dzisiaj mam jeszcze mnóstwo rzeczy do załatwienia i ogarnięcia, więc wieczorem pewnie nie dałabym nawet rady Wam tego powiedzieć. ![]() Buziaki dla wszystkich i do zobaczenia!
|
|
#3955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie szalej tam kosmetycznie za bardzo
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja Wam zazdroszczę tych wyjazdów ![]() Mag: nowe Palmolive? Byłam wczoraj w Realu (kupiłam kurtę na narty - ładną ciemnofioletową i czeka na debiut - może juz w ten weekend?) ale ich nie widziałam ![]() Ja z koleji wolę kremowe, choć np. owocowe Luksji też mi służą (Indian Spice już nie a szkoda, bo ten zapach mnie zniewala )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-04 o 10:57 |
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, baw się dobrze.
![]() Cytat:
![]() Co Ci nie pasuje w Indian Spice?
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni raz byłam 2 lata temu, w styczniu. Jak ten czas leci ![]() Po IS mam wysuszoną, ściągniętą skórę i balsam jest konieczny.
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, Francja, Belgia, Egipt, Anglia, jakie światowe dziewczyny
Też chcę gdzieś pojechać![]() nosku, udanego wyjazdu!
|
#3960 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dzięki.
Szaleć raczej nie będę, bo jadę głównie po to, żeby poznać siostrzenicę i przemyśleć parę spraw. ![]() Wyczytałam, że pojawi się nowy balsam Eveline o zapachu orchidei.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

mam w nim największe wgłębienie z całej paletki.
Bo zarówno mieszkanie ze sobą przed jak i po ślubie ma swoje racje, i tu i tu są jakieś plusy i minusy. Akurat w moim przypadku więcej przemawia za tym, ze jednak PO, chodzi tu też o nasze rodziny, sytuację finansową i wiele innych. Ale rozumiem też tych, którzy chcą mieszkać przed i mają takie możliwości. Pewnie jakbyśmy wyjechali razem na studia czy do pracy do innego miasta to byśmy razem mieszkali, ale że jesteśmy na miejscu to jest jak jest i nie trza psuć 

Z perfum zainteresował mnie Jasmin Noir. Chyba go kiedyś wąchałam, ale nie pamiętam dokładnie.

za dużo rzeczy kusi 
Aż zapiera dech w piersiach z wrażenia 

Szaleć raczej nie będę, bo jadę głównie po to, żeby poznać siostrzenicę i przemyśleć parę spraw.