Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 23:33   #571
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Dziewczyny

Bede troche nieobecna ......... dzisiaj zmarl moj tata przyszlo jedno zycie a zabrano drugie nawet mu nie zdazylismy powiedziec, ze bedzie dziadkiem
a umarl w urodziny swojej kochanej wnusi-nawet nie zdazyl jej zlozyc zyczen torebka z prezentem wisiala na drzwiach... pewnie sie wlasnie do niej wybieral
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 00:34   #572
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny

Bede troche nieobecna ......... dzisiaj zmarl moj tata przyszlo jedno zycie a zabrano drugie nawet mu nie zdazylismy powiedziec, ze bedzie dziadkiem
a umarl w urodziny swojej kochanej wnusi-nawet nie zdazyl jej zlozyc zyczen torebka z prezentem wisiala na drzwiach... pewnie sie wlasnie do niej wybieral
bardzo Ci kochana wspołczuje badz silna i uwazaj na siebie i swoja kruszynke tato bedzie sie wami opiekował i patrzyl na was z nieba
ech jakie to zycie ludzkie jest dziwne taki wianek z wielkiej radosci i wielkiego smutku
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 00:39   #573
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny

Maggie tak mi przykro ....

Domyślam się, jaki to jest szok, więc dojdź do siebie... i nie przejmuj się nami

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-02-04 o 00:40
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 00:50   #574
agnes208
Zakorzenienie

Doczytalam Strippy moje gratulacje dzielna dziewczyna z Ciebie
Stary 2010-02-04, 02:37   #575
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

zabcia wymienilamsie ze strippi numerem telefonu, by Was powiadomić o dobrej nowinie
???
o Ty sprytna jestes

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Fajnie by było zalożyć w klubie osobny wątek z relacjami i zdjęciami ze ślubu, kto napisał swoją relacje to moglby tylko tam skopiowac i by fajna calosc to tworzylo
ooo fajny pomysl tez

Cytat:
Dziewczyny

Jejku tak mi przykro
domyslam sie ze jest Ci bardzo ciezko
zycze niestety takie jest .. nic na to nie poradzimy ...
Trzymaj sie kochana jakos i pamietaj ze jak bedzisz sie chciala wygadac to wiesz gdzie zagladnac A Twoj tato napewno bedzie tam z gory na Ciebie i kruszynke zerkal

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 04:00   #576
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Maggie bardzo mi przykro Wiem jak Ci ciężko, ale musisz być silna dla Twojej kruszynki, a Twój tata na pewno będzie się Wami z góry opiekował.
Strippi moje GRATULACJE i mam nadzieję, że już za niedługo zobaczymy zdjęcie Twojej córci

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no właśnie
chłopak mojej koleżanki też kiedyś w różowej na impreze poszedł.
To nie rozumiem, czemu się tak większość usilnie czepia tych stereotypów, ze chłopczyk, to niebieski, a dziewczynka tylko różowy i basta
Ja tam lubię życ kolorowo
Wiem, że kiedyś to dziewczynka była na niebiesko (ponieważ to kloro Maryji i oznacza czystość) a chłopczyka ubierano na różowo, ale to już baaardzo stare i odległe czasy.

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Wy ale ja w nim już jestem
i się boję. Może jutro Wam powiem? muszę się nastawić psychicznie

1.Wejść na profil myszka_maj
2.Wcisnąć "przyłącz się do klubu"
3.Nacisnąć na obrazek "żonki 2009"
4.I tam na dole coś pisało czy chcesz należeć do klubu i 'tak' i to wsio
Ja wchodzę tak jak piszesz, ale na dole mi nie pisze "czy chcesz należeć do klubu"

Przeczytałam wszystko od wczoraj, ale żeście naszkrobały Ja nadal nie umiem wejść do tego klubu myszko czy możesz mnie zaprosić, bo ja chyba jakaś nie kumata jestem mi na fioletowym pasku nic nie pisze.

A tak w ogóle to dzień dobry Dzisiaj znowu tak wcześnie. Byliśmy wczoraj z mężem oglądać to mieszkanie i jest nawet fajne tylko ta ubikacja na korytarzu no, ale wanne mamy w mieszkaniu. Ubikacja byłaby tylko na 2 mieszkania tyle tylko, że to jest 2 piętro, a ubikacja jest na 1, ale w sumie opłaty za to mieszkanie wyszłyby nas 360zł miesięcznie, bo 260zł za wynajem i potem raz na dwa miesiąc woda i prąd (gaz jest z butli gazowej nawet ci właściciele mają butle, bo w ogóle tam gazu nie ma) no, a że tylko mój mąż pracuje to każdy odłożony grosz na dziecko się liczy. No i blisko mamy więc obiady jedlibyśmy u niej i zawsze pomogłaby przy dziecku. Jedyny argument przeciw to ta ubikacja na korytarzu. Poza tym mieszkanko bardzo ładne nawet taka mała komórka jest w środku. No i to nie jest na wieki, bo będziemy się starać o mieszkanie z przydziału może by się szybko udało dostać. Narazie powiedzieliśmy tym właścicielom, że je bierzemy, a jakby coś się zmieniło to damy znać. Nie wiem co robić może wy troszkę pomożecie.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2010-02-04 o 04:20
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 05:53   #577
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Kwiatuszku Dzień dobry tylko my o tak wczesnej porze tu sie pojawiamy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 06:46   #578
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Kwiatuszku Dzień dobry tylko my o tak wczesnej porze tu sie pojawiamy
Ja już tak mam, że nie umiem długo spać za to też nie umiem siedzieć do późna
Stary 2010-02-04, 06:48   #579
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
A możesz napisać coś wiecej bo ja byłam zarejestrowana w UP i sama sobie znalazłam pracę i nic nie dostaje z UP a słyszałam ze powinnam
Ja nie byłam tak do końca zorientowana, iwka pięknie się wypowiedziała.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

dzieki, przyda się na pewno

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

dzieki bardzo mi pomoglas
z przyjemnością

Maggie -bardzo mi przykro, bądź dzielna.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-04 o 06:50
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 06:51   #580
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny

Kochana trzymaj sie przykro mi

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 07:19   #581
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny

kochana bardzo mi przykro, wiem co czujesz, bo też niedawno straciłam tatę. Musisz być silna, dla swojej kruszynki. Niestety ludzie umierają i nic na to nie poradzimy. Będzie na was patrzył z nieba. trzymaj sie kochana

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dzięki kochane

chyba zaraz się połozę.

kurcze sama nie wiem skąd te bóle głowy. kiedys miałam raz na rok a teraz??
myszka, ty się nie śmiej... na pierwsze miejsce się nie wybieram mam włąsnie @
ja ostatnio też miałam takie silne bóle głowy i zawroty i niedobrze mi było. Trwało to ok 2 tygodnie a puźniej przeszło mi całkiem. Nasilało się to jak miałam okres, to takie miałam mdłości, że masakra. Poszłam do lekarza, zrobiłam prześletlenie zatok i minęło. Od tamtej pory (miesiąc ) już mnie nie boli głowa. Może u Ciebie też zatoki?

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Maggie bardzo mi przykro Wiem jak Ci ciężko, ale musisz być silna dla Twojej kruszynki, a Twój tata na pewno będzie się Wami z góry opiekował.
Strippi moje GRATULACJE i mam nadzieję, że już za niedługo zobaczymy zdjęcie Twojej córci

---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ----------

Wiem, że kiedyś to dziewczynka była na niebiesko (ponieważ to kloro Maryji i oznacza czystość) a chłopczyka ubierano na różowo, ale to już baaardzo stare i odległe czasy.

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

Ja wchodzę tak jak piszesz, ale na dole mi nie pisze "czy chcesz należeć do klubu"

Przeczytałam wszystko od wczoraj, ale żeście naszkrobały Ja nadal nie umiem wejść do tego klubu myszko czy możesz mnie zaprosić, bo ja chyba jakaś nie kumata jestem mi na fioletowym pasku nic nie pisze.

A tak w ogóle to dzień dobry Dzisiaj znowu tak wcześnie. Byliśmy wczoraj z mężem oglądać to mieszkanie i jest nawet fajne tylko ta ubikacja na korytarzu no, ale wanne mamy w mieszkaniu. Ubikacja byłaby tylko na 2 mieszkania tyle tylko, że to jest 2 piętro, a ubikacja jest na 1, ale w sumie opłaty za to mieszkanie wyszłyby nas 360zł miesięcznie, bo 260zł za wynajem i potem raz na dwa miesiąc woda i prąd (gaz jest z butli gazowej nawet ci właściciele mają butle, bo w ogóle tam gazu nie ma) no, a że tylko mój mąż pracuje to każdy odłożony grosz na dziecko się liczy. No i blisko mamy więc obiady jedlibyśmy u niej i zawsze pomogłaby przy dziecku. Jedyny argument przeciw to ta ubikacja na korytarzu. Poza tym mieszkanko bardzo ładne nawet taka mała komórka jest w środku. No i to nie jest na wieki, bo będziemy się starać o mieszkanie z przydziału może by się szybko udało dostać. Narazie powiedzieliśmy tym właścicielom, że je bierzemy, a jakby coś się zmieniło to damy znać. Nie wiem co robić może wy troszkę pomożecie.
Ważne, ze wanna jest w środku i nie trzeba będzie z dzidzią ganiać po korytarzu, a wy przez ten czas sobie jakoś poradzicie. Ja jakbym miała oszczędzać to bym wzięła to mieszkanko, bo naprawdę tanio, a kiedyś znajdziecie sobie coś innego

stripi gratuluję kochana córy!!!! super, że jest już z tobą.

myszka_maj czy ja mam już dostęp do tego klubu? bo wchodziłam na twój profil wg instrukcji dziewczyn i nie wiem czy to już

od kilku dni jestem ciągle zmęczona i nic mi się niechce, to chyba ta długa zima tak działa, masakra jakaś

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-02-04 o 07:20
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 07:24   #582
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Ważne, ze wanna jest w środku i nie trzeba będzie z dzidzią ganiać po korytarzu, a wy przez ten czas sobie jakoś poradzicie. Ja jakbym miała oszczędzać to bym wzięła to mieszkanko, bo naprawdę tanio, a kiedyś znajdziecie sobie coś innego
W sumie tak mój szwagier powiedział, że odkąd się dowiedział o ciąży mojej siostry wszystko zaczęło mu się układać więc może z nami też tak będzie, że jak weźmiemy to mieszkanko i się trochę przemęczymy to potem uda nam się znaleźć o wiele lepsze
Stary 2010-02-04, 07:26   #583
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny

Aż mi łzy w oczach stanęły kiedy to przeczytałam. Śmierć rodziców to coś czego od zawsze obawiam się najbardziej.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 07:34   #584
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 07:47   #585
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
Nie zagladałam od wczorajszego popołudnia, a tu proszę same nowości !!!
Strippi...GRATULACJE dla dzielnej mamusi !!! Wreszcie się doczekałaś

No proszę i elitarny klub się pojawił Też się dołączam i proszę o akceptację kandydatury...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 07:52   #586
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ja idę oglądać z małżonkiem 'ostatni dom po lewej' niby horror, jutro zdam relacje, czy fajny
W tamtym klubie faktycznie, piszmy coś prywatnego, aby ktoś obcy nie przeczytał
film ujdzie pod koniec krwisty

Cytat:
Dziewczyny

biedactwo, ściskam mocno
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
moja mama jeszcze to pamięta 0 na starych obrazach Chrystus ma zwykle białe lub czerwone stroje, a Maryja niebieskie, stąd u ludzi tak było. A teraz obrót o 180 stopni i starsi sie gubią
Stary 2010-02-04, 07:55   #587
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 08:16   #588
klion78
Zadomowienie

Próbuję, próbuję i nie mogę dostać się do klubu ... moze to i lepiej bo skoro nie mogę się dołączyć do klubu to prawie na pewno nie umiałabym się w nim poruszać ... to dla mnie zbyt skomplikowane. Aż mi wstyd.

Co do kolorów to mój TŻ uwielbia żywe kolory, różowy też. No i ostatnio przyszedł na obiad do moich rodziców w różowej polówce a mój 6-cio letni bratanek w śmiech, że TŻ ma dziewczyńską koszulkę.

Acha... wczoraj poinformowałam męża o tym że rozpoczynamy staranka ... jak mu przedstawiłam grafik to zwątpił ... powiedział że nawet on nie wydoli
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 08:30   #589
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Kwiatuszki, prędkość światła to przy Waszej prędkości pisania postów pikuś
Wróciliśmy wczoraj z Ikei, po drodze byliśmy jeszcze w jednym salonie meblowym, ale te ceny to nawet nie na moje marzenia a co dopiero na kieszeń. A w ikei w końcu miałam do porównania kilka różnych frontów mebli kuchennych w aranżacjach wnętrz na żywo. No i po przedyskutowaniu z tż, ustaliliśmy, że na pewno nie chcemy kuchni takiej typowo nowoczesnej (same proste blaty), bo to teraz jest modne i jeszcze dwa dni temu taką chciałam, ale nie wiem czy za 10lat będzie mi się dalej taka podobac. Więc stawiamy na klasykę co to z mody nie wyjdzie nigdy. No przynajmniej jedno z głowy

mona_ja z powodu walentynek. Ja to nie znoszę jak tż decyduje o czymś bez porozumienia ze mną, normalnie mnie wtedy roznosi. Ale niestety faceci chyba trochę inaczej myślą niż my. I przeważnie nie jest to ich egoizm, tylko oni nie pomyślą, bo nie wiedzieli, ze tak można grrrrr.
A różne koszyczki są w Jysku i teraz też w tesco widziałam, no wszędzie tego, albo ja mam taką manię szukania koszyków

ania84 co podpatrzyliśmy w ikei hmmmmm, no tam jest tego za dużo. Fajny był taki pojemnik do montowania na drzwiczkach szafki (pojemnik na foliowe worki), no i regaliki na płyty i na winko. Ale raczej takie pierdółki. A i jeszcze fajny stolik widziałam, taka ława - no ale do meblowania jeszcze daleko.
A i pomysł z klubem fajny, tylko trzebaby tam się tylko przenieść, bo przecież nie będziemy się powtarzać i tu i tam. Z drugiej strony to same piszemy na forum, bo tak wybrałyśmy. Ale jakby co jestem ZA!!! A to bzyczka była co jej wieści życzliwi donosili do jej małża.

strippi gratulację, super, ze już po. No to teraz czekamy na zdjęcia Julci

india83 no nie łam się. Jak się w piątek zakończył nabór, to oni pewnie dopiero wszystkie oferty przeglądają, a oni zawsze mają czas. Ja już też czekam na odpowiedź (jutro będzie miesiąc), ale już mi się tam nie chce dzwonić i słyszeć, że pani naczelnik jeszcze nie wybrała. Ale co tam będzie dobrze

maja102 no właśnie też sie nad tym kiedyś zastanawiałam (ten róż i niebieski kolor dla różnych płci). Niby wszystko fajnie, ale jak przychodzisz do kogoś z kolejną różową sukienką to potem ma sie tego dosyć (tak mówią wszystkie moje mamy do dokoła). Ja tam jestem za zielonym i żółtym, radosne kolory a neutralne. Ale ja tam chodzę we wszystkich i tak jak pisałaś z niebieskiego nie zrezygnowałabym nigdy
No a te kolory to się pewnie utarły, żeby odróżnic kto to, bo w niemowlęctwie to kiepsko widać czy to chłop czy dziewucha A rzeczywiście na starych obrazach to ja pamiętam Jezusa w różowej sukni (ze dwadzieśca lat temu to miałan nawet taki obrazek z kolędy), a niebieski wiadomo kolor Maryjny.

martucha84 przerobić na Wasz gust czyli? Będziecie zmieniać wszystko, łącznie z łazienką - skuwać kafelki? No ja też chciałam salon w takim jak mówisz minimalistycznym stylu i tak bardzo nowocześnie, ale to było wtedy jak jeszcze szukaliśmy mieszkań. Teraz jak mamy nasze to zbywcy w salonie nam zostawili takie drewniane belki na suficie, chyba 4 czy 5 ich jest (jak w jakimś starym młynie), no i łuk -wejście do salonu obłożone kamieniami (które będą skuwane i dawane nowe). No ale wszystko jest w takim starym stylu, więc nie za bardzo mi się widzi minimalistyczny nowoczesny salon. Teraz już zdecydowaliśmy, że będzie na staro komoda nad którą będzie wisieć lustro, jakas witrynka na kieliszki, stół i 6krzeseł, rogówka, tv, a na ścianach rogi i marzenie mojego tż bimbający zegar z wahadłem. Taką mamy mysl, ale jak się weźmiemy za remont to nie wiadomo co nam jeszcze strzeli do głowy.

myszka_maj noto chyba musisz mnie zaprosić, bo robię wszystko wg instrukcji Agaty i ciągle mi pisze, że musz ebyć członkiem, żeby przeglądac zawartośc. No i nie mam nigdzie, że chce należeć do klubu, klikam tylko "przyłącz się do klubu" i nic dalej się nie dzieję

anuulaa dzięki za opis Twoich inspiracji. Kurczątko zaraziłyście mnie tą fioletową sypialnią Płytki fajne widziałam je też w kolorystyce zielonej, a połączenie tej zieleni i brązu było super. Chciałam sobie z nich zrobić łazienkę, ale za ciemno by było. A tapeta fajni się prezentuje- wczoraj własnie dokładnie taką widziałam w pizzerii i wyglądała super A my też jak zrobimy kuchnię to kasa się skończy i będziemy ten remont chyba prze dwa lata robić, bo jeszcze czynsz, rata i inne. Normalnie nie wiem jak to będzie. A co do remontu bez rewolucji to ja ostatnio jak policzyłam ile to wszystko kosztuje to stwierdziłam, że ma być ładnie, porzadnie i tanio, no i teraz tż z naszym kumplem muszą z tego jakoś wybrnąć

Daysy85 to może rzeczywiście poczekajcie na info od tego wnuczka. Bo kurcze to może być to. 170 a 205 tys to jest 30kafli więc spokojne sobie wszystko wymienicie

*Agatek* no i widzisz jak sie pięknie ułożyło całe 4 dni tylko we dwoje i dla siebie No to trzymam kciuki, aby małż dalej na to mówił "nie ma sprawy" Jak posmakuje innego życia to mu się spodoba, zresztą musi być jakaś odskocznia

Maggie bardzo mi przykro. Trzymaj się, bo masz dla kogo.

No to uciekam do kuchni (pomieszczenia w którym kuchnia będzie) i zrywam wszystko co tam jest. A jest tego mnóstwo w kolejności panele, tapeta, okleina i znów tapeta i w końcu tynk, no to się trochę pobawię

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 08:50   #590
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
bo ja musze chyba pierwsza wyslac zaproszenie, powoli kazdej wysyłam takze dziewczynki próbujcie
Zaprosisz mnie??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:01   #591
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny

Maggie tak mi przykro

ja juz jetsem i zaraz pozapraszam do klubu reszte zonek, cierpliwości

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:12   #592
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Dziewczyny

Maggie
Bądź silna

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Prosze o przyłączenie mnie do klubu
Stary 2010-02-04, 09:19   #593
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny

Maggie wyrazy współczucia

tak jak napisała Klion mnie nawet myślenie o tym sprawia ból

dziewczyny a co do Klubu to Agatek zamieściła fajną instrukcję tyle, że u mnie pytanie czy się chce przyłączyć do klubu było nad obrazkiem "Żonki 2009"
Stary 2010-02-04, 09:22   #594
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny

badz dzielna musisz.... dbaj o was... a tata - bedzie waszym aniolkiem

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Kwiatuszki, prędkość światła to przy Waszej prędkości pisania postów pikuś
Wróciliśmy wczoraj z Ikei, po drodze byliśmy jeszcze w jednym salonie meblowym, ale te ceny to nawet nie na moje marzenia a co dopiero na kieszeń. A w ikei w końcu miałam do porównania kilka różnych frontów mebli kuchennych w aranżacjach wnętrz na żywo. No i po przedyskutowaniu z tż, ustaliliśmy, że na pewno nie chcemy kuchni takiej typowo nowoczesnej (same proste blaty), bo to teraz jest modne i jeszcze dwa dni temu taką chciałam, ale nie wiem czy za 10lat będzie mi się dalej taka podobac. Więc stawiamy na klasykę co to z mody nie wyjdzie nigdy. No przynajmniej jedno z głowy

martucha84 przerobić na Wasz gust czyli? Będziecie zmieniać wszystko, łącznie z łazienką - skuwać kafelki? No ja też chciałam salon w takim jak mówisz minimalistycznym stylu i tak bardzo nowocześnie, ale to było wtedy jak jeszcze szukaliśmy mieszkań. Teraz jak mamy nasze to zbywcy w salonie nam zostawili takie drewniane belki na suficie, chyba 4 czy 5 ich jest (jak w jakimś starym młynie), no i łuk -wejście do salonu obłożone kamieniami (które będą skuwane i dawane nowe). No ale wszystko jest w takim starym stylu, więc nie za bardzo mi się widzi minimalistyczny nowoczesny salon. Teraz już zdecydowaliśmy, że będzie na staro komoda nad którą będzie wisieć lustro, jakas witrynka na kieliszki, stół i 6krzeseł, rogówka, tv, a na ścianach rogi i marzenie mojego tż bimbający zegar z wahadłem. Taką mamy mysl, ale jak się weźmiemy za remont to nie wiadomo co nam jeszcze strzeli do głowy.
jak bylismy w katowickiej ikei to wiem w jakim salonie tez... tym okob: czad no nie
a co do miesxzkania.... to tak naorawde nie musimy robic nic... tylko do salonu kupic naroznik i szafke pod tv... ale poprzedni lokatorzy maja odmienny - zupelnie- styl od naszego.. dlatego po koleji w miare pieniazkow bedziemy robic kazde pomieszczenie - calkowicie.. zaczynami od salonu bo tu spedzamy najwiecej czasu... potem lazienka.. no i pokoik dla dziecka bo to bedzie juz pewnie ten czas.. a pozniej kuchnia.. bo w kuchni jest ladnie ale tak troche jakby bez polotu ale DAMY RADE:d w salonie tz zrobi podwieszany sufit w ksztalcie litery L tak na tych scianach co bedzie rogowka i stol obiadowy.. ogolnie troszke poszalejemy
na szczescie nie musimy wszytkiego robic juz..
Stary 2010-02-04, 09:29   #595
myszka_maj
Zakorzenienie

Zaprosiłam kolejne Żonki, jesli jeszcze któras chce sie dołaczyc to prosze o info...

Kurcze tak mi smutno z powodu taty maggie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 09:30   #596
agnes208
Zakorzenienie

czesc dziewczyny chciałabym również nalezec do tego KLUBU ale cos mi u mnie nie wyglada to tak jak piszecie wiec poprosze o zaproszenie
Stary 2010-02-04, 09:45   #597
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny

Bardzo mi przykro Trzymaj się

A tak w ogóle to dzień dobry...

Kurcze niby blondynką nie jestem ale nie umiem się obsłużyć tym klubem Myszkooo mogę prosić o zaproszenie
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 09:57   #598
bzyczka1
Zakorzenienie

maggie musisz być dzielna, masz dla kogo

a co do wstąpienia do klubu, to mi takie napis czy chcę należeć pokazał się dopiero w momencie gdy dostałam zaproszenie do niego, wcześniej jak klikałam w zdjęcie to mnie przełączało do listy klubów na wizażu ale już jestem

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 10:03   #599
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny chciałabym również nalezec do tego KLUBU ale cos mi u mnie nie wyglada to tak jak piszecie wiec poprosze o zaproszenie
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro Trzymaj się

A tak w ogóle to dzień dobry...

Kurcze niby blondynką nie jestem ale nie umiem się obsłużyć tym klubem Myszkooo mogę prosić o zaproszenie
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
maggie musisz być dzielna, masz dla kogo

a co do wstąpienia do klubu, to mi takie napis czy chcę należeć pokazał się dopiero w momencie gdy dostałam zaproszenie do niego, wcześniej jak klikałam w zdjęcie to mnie przełączało do listy klubów na wizażu ale już jestem
Dziewczyny nie martwcie się, ja się wczoraj tak samo męczyłam jak Wy, próbując znaleźć tą informację o przynależności do klubu i tak jak Marta napisała trzeba dokładnie czytać, sierota ze mnie
byłam prawie bliska płaczu, ale się udało
Stary 2010-02-04, 10:09   #600
monarika
Wtajemniczenie

martucha84 a weź mi napisz czy te twoje @ które dostawałaś jak już byłaś w ciąży to takie normalne @ były czy może jakieś takie nienormalne?? Tzn jakieś bardziej skąpe czy krótsze??
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości