Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 17:26   #451
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

[QUOTE=SAMBAdiJANEIRO;1692 5287

W ogole to ostatnio nie wiemy co robic... zamarzyl nam sie wyjazd do australii stwierdzilismy ze tu jest wszystko do dupy, pracujesz jak wol a masz z tego jakies smieszne pieniadze i zadnych perspektyw... nooo i teraz myslimy co tu robic... troche sie boje ze nam sie tam nie powiedzie, chociaz tz ma bardzo poszukiwany tam zawod, wiec mysle ze jakby troszke podszkolil sie z angola to by bylo ok... no i najwazniejsze ze nie wiem jak dam rade opuscic moja rodzinke - to jest najgorsze w tym wszystkim... nooo i na razie myslimy co z tym fantem robic... czy kupowac mieszkanie i pchac sie w kredyt ktory bedziemy splacac przez nastepne 30 lat rezygnujac z wszystkich przyjemnosci czy moze wyjechac...[/QUOTE]
Tylko wezcie pod uwage zeny dostac wize do Australii trzeba spelniac wiele kryteriow Ja nie odwazylabym sie jechac tak daleko,teraz jestesmy 3 h drogi samolotem od domu a bywamy tam bardzo rzadko Teraz z persektywy czasu powiem Ci ze pieniadze nie sa warte tej rozlaki ze wszystkimi No i stamta nie dolecisz do domu w 3 h

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:28   #452
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Fajny pomysł, przynajmniej nie byłoby "wycieku" info

Gratulacje dla mamy i dla córy

Mówisz o dodatku aktywizacyjnym. Tu masz info z UP:
"
  • Prawo do dodatku aktywizacyjnego przysługuje bezrobotnemu posiadającemu prawo do zasiłku, który :
    - podjął zatrudnienie w niepełnym wymiarze czasu pracy w wyniku skierowania przez powiatowy urząd pracy i otrzymuje wynagrodzenie niższe od minimalnego wynagrodzenia za pracę.

Dodatek przysługuje wówczas od dnia złożenia wniosku do ostatniego dnia przysługiwania zasiłku dla bezrobotnych, przypadającego w okresie zatrudnienia, w wysokości stanowiącej różnicę między minimalnym wynagrodzeniem za pracę a otrzymywanym wynagrodzeniem, nie większej jednak niż 50 % zasiłku dla bezrobotnych
    lub
    - podjął zatrudnienie lub inną pracę zarobkową z własnej inicjatywy
    ( praca na podstawie umowy zlecenia, umowy o dzieło, umowy agencyjnej lub w okresie członkostwa w rolniczej spółdzielni produkcyjnej, spółdzielni kółek rolniczych lub spółdzielni usług rolniczych ).
    Dodatek przysługuje wówczas od dnia złożenia wniosku do ostatniego dnia połowy okresu przysługiwania zasiłku dla bezrobotnych, przypadającego w okresie zatrudnienia lub wykonywania innej pracy zarobkowej, w wysokości 50 % zasiłku dla bezrobotnych.
  • Dodatek aktywizacyjny przyznaje się po udokumentowaniu podjęcia zatrudnienia lub wykonywania innej pracy zarobkowej poprzez doręczenie odpowiednio: umowy o pracę lub umowy zlecenia.
  • Za każdy miesiąc przysługiwania dodatku aktywizacyjnego należy dostarczyć zaświadczenie o kontynuowaniu zatrudnienia/wykonywania pracy, najpóźniej do piątego dnia następnego miesiąca.
    W razie niedopełnienia tego obowiązku - wypłata dodatku zostaje wstrzymana.
  • Dodatek aktywizacyjny nie przysługuje w przypadku :
    - skierowania bezrobotnego przez powiatowy urząd pracy do prac interwencyjnych, robót publicznych lub na stanowisko pracy, którego koszty wyposażenia lub doposażenia zostały zrefundowane z Funduszu Pracy,
    - podjęcia przez bezrobotnego z własnej inicjatywy zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej u pracodawcy, u którego był zatrudniony lub wykonywał inną pracę zarobkową bezpośrednio przed zarejestrowaniem jako bezrobotny,
    - podjęcia przez bezrobotnego z własnej inicjatywy zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej za granicą u pracodawcy zagranicznego."
Dzieki choć znów sie potwierdza ze mi się nie należy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:34   #453
atomufka
Zakorzenienie

mona ja super mieszkanko macie

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

strippi gratulacje wreszcie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:38   #454
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Wpadlam tylko powiedziec. ze strippi 20 minut utemu urodzila!!

"Urodziłam córcię siłami natury bez znieczulenia. 325gram 53 dluga, 10pkt dostała. O 17.35 sie urdoziła i zachowałam całe krocze "

Gratulacje
Strippi gratulacje
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:40   #455
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ooo strippi serdecznie gratuluje

a sytuacja z mężem juz ok, wszystko wyjasnione i tak podobno ma już zostać, na razie jest dobrze, nie pojechał w tym tygodniu w trase i troszke mi zaczyna przeszkadzac bo ja przyzwyczajona juz sama siedziec w ciagu tygodnia

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:45   #456
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

a sytuacja z mężem juz ok, wszystko wyjasnione i tak podobno ma już zostać, na razie jest dobrze, nie pojechał w tym tygodniu w trase i troszke mi zaczyna przeszkadzac bo ja przyzwyczajona juz sama siedziec w ciagu tygodnia
fajnie ze juz lepiej
hehe pewnie troche ciasno w domu co?
tym bardziej ze tak jak piszesz juz sie przyzywczailas byc sama w tyg

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 17:52   #457
india83
Zakorzenienie

czesc!

ale sie dziś od rana przez tą snieżyce sie wkurzyłam codziennie pracuje od 7ej, ale dzis byłam umówiona go gina na 8.30, więc w pracy bede musiała odrobić nadgodziny. Szykuje się do wyjścia, a tu tel od położnej, ze oania doktor zasypało i nie dojedzie dzis do pracy ,wizyta przełożona na piątek... i znowu bede musiała się zwolnic z pracy a pozniej to oczywiscie odrobic

Cytat:
A tak, dzis bylam na tym tescie do pracy, i nie licze na to ze przejde do drugiego etapu. wiec kiszka.
.
a co miałas na tych testach??

Cytat:
madziawlenka przy 50soobach chetnych, watpie bym zdobyla minimum 7 pkt na 10 mozliwych, a pytania na 'tescie' byly otwarte wiec opisowka. a ustawy nie jestes wstanie wyryc az tak solidnie na pamiec.

.
wiecej wiary w siebie. ktos musi zaliczyc dlaczego to nie miałabys byc Ty??? ja też nie wierzyłam, ze zalicze testy do obenej pracy... ale się udało. a z perspektywy czasu uważam, ze wcale nie były takie straszne

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy spac nie umiecie ze o takich porach tu piszecie
Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test
I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.

.
dwie krechy! super

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Sprawdzone kolory jakie moge polecić, tylko nie wiem, czy jeszcze sa dostępne:
pole kukurydzy - dulux - piękny kolor bardzo ciepły. Pokój wyglada jak rozświetlony promieniami słonecznymi idealnie kompuje sie z ciepłym brazem. ( mam go w łazience i pokoju)
soczysta pomarańcza dulux- bardzo intensywny pomarańczowy - na początku ciezko jest sie do niego przyzwyczaić. Po dłuższym czasie moze sie znudzić.
Oliwkowy gaj-dulux - cudowny spokojny odcień zieleni przechodzący w czarość (fajnie komponuje się z pmarańczowymi dodatkami)
Tabasco - to nie pamiętam jakiej firmy - kolor kojarzy mi się z cynamonem, bardzo fajny ciepły ciemny kolor idealnie komponuje się w zestawieniu z pole kukurydzy.
Kafe late dulux- kolor spokojy, jednak ściany wyglądają "staro" trochę nudny, dlatego potrzebne są intensywne dodatki.
Dojrzały groszek - najpiękniejszy zielony jaki znam , stonowany, ciepły odcień, średnio ciemny, nadaje się także do małych pokoi.
Orzech włoski - dulux- kolor przypomina szary fiolet idealnie wygląda z jasnymi meblami (białymi również) , super wygladaja na mim fototapety w kolorach szarości, białe dodatki.
Może do czegoś się przydadza moje informacje.

[B.
dzieki, przyda się na pewno

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
[
a ja sie chwale
chwal się chwal, bo córcia jest prześliczna

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć... ale naprodukowałyście laski no nieeeee ja tego teraz nie mogę nadrobić, przeczytałam chyba 3 strony ale muszę zbierać się do pracy.
Byliśmy wczoraj w biurze finansowym u takiej poleconej finansistki przez naszą znajomą. Starsza babka , wydaje się być ok. Za 2 dni będziemy mieć oferty kredytu przygotowane przez nią. W piątek przed południem jedziemy zobaczyć mieszkanie od Developera 42m2 i można je wyrwać za 205 tys. Myślę , że jakieś 15 tys na remont, bracia mi pomogą z Tż to starczy.
Wkleję Wam link . Jedyny minus to jest to , że to mieszkanie składa się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i sypialni i WC. Ten pokój dzienny przynajmniej na planach jest taki średnio ustawny. Ale trzeba to zobaczyć zmierzyć itd.
W domu są grzejniki i piec gazowy wielofunkcyjny. Drzwi wejściowe antywłamaniowe. Osiedle ogrodzone z dziedzińcem, windą itd.http://www.osiedleradosne.pl/
To mieszkanie wygląda jak to na parterze numer 9 z tym , że to które będziemy oglądać jest na 3.
No nie wiem z drugiej strony jak teraz mieszkamy w tej kawalerce i się mieścimy i mamy tu już wymierzoną przestrzeń na łóżeczko to w tamtym tym bardziej się zmieścimy.
No nie wiem rzućcie okiem i napiszcie co myślicie.
Lecę do pracy
Dla mnie największym minusem tego mieszkania jest to, że jest jednostronne.- na co bedzie widok, na blok?poza tym z klatki wejscie od razu do salonu? rzeczywiscie przydałaby się jakaś scianka. szczerze to ja na Twoim miejscu bym sie jeszcze wstrzymała. Mieszkanko może złe nie jest, ale rewelacyjne różniez nie. może warto na spokojnie jeszcze zapoznac się z innymi ofertami?

Cytat:

"Urodziłam córcię siłami natury bez znieczulenia. 325gram 53 dluga, 10pkt dostała. O 17.35 sie urdoziła i zachowałam całe krocze "

Gratulacje
Strippi gratulacja kochana!!!!!!! ale byłas dzielna, doczekała sie w koncu swojego maleństwa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 17:58   #458
domi7ks
Zakorzenienie

STRIPPI GRATULACJE

Laski dziekuje za mile słowa

mona ja swietne mieszkanie, bardzo nowoczesne i łazienka wystrzałowa

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:13   #459
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
nie moge tak siedziec w miejscu caly czas , a jak młody zaśnie to ja wtedy do roboty się biorę bo mam wtedy czas

już troszkę lepiej , ale swędzi jak cholera czuje sie nawet dobrze tylko chciałabym wyjsc na dłużej do ludzi a tż w pracy cały więc nie mam za bardzoz kim zostawic mlodego

chciałam wkleić ale nie mogę jakoś aparat nam sie zepsuł i robiłam telefonem ale nie umiem wejść i zgrać ich na laptopa nie wiem czemu tak jakbym miała coś zablokowane
Kasiu z tego co piszesz to odnośnie wychodzenia masz trochę ograniczone pole manerwu, skoro Dominik często się budzi na karmienie.
Skor Tż-et w pracy to może Twoja mama zgodziłaby się zostać dłuższą chwilkę z małym, a Ty w tym czasie gdzieś wyjdziesz

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
nom fajne
Tak myślałam o tym klubie w kontekście wklejanych zdjęć naszych "wizażowych maleństw" ale nie tylko. W końcu nie wszyscy muszą wszystko o nas wiedzieć, prawda

Cytat:

Gratulacje
Strippi GRATULACJE

Cytat:
Fajny pomysł, przynajmniej nie byłoby "wycieku" info
Iwka to też miałam na myśli

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Fajnie, że wszystko sobie wyjaśniliście
Stary 2010-02-03, 18:20   #460
klion78
Zadomowienie

Strippi GRATULACJE musiało byc na różowo ... w końcu to dziewczynka!!
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:22   #461
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć... ale naprodukowałyście laski no nieeeee ja tego teraz nie mogę nadrobić, przeczytałam chyba 3 strony ale muszę zbierać się do pracy.
Byliśmy wczoraj w biurze finansowym u takiej poleconej finansistki przez naszą znajomą. Starsza babka , wydaje się być ok. Za 2 dni będziemy mieć oferty kredytu przygotowane przez nią. W piątek przed południem jedziemy zobaczyć mieszkanie od Developera 42m2 i można je wyrwać za 205 tys. Myślę , że jakieś 15 tys na remont, bracia mi pomogą z Tż to starczy.
Wkleję Wam link . Jedyny minus to jest to , że to mieszkanie składa się z pokoju dziennego z aneksem kuchennym i sypialni i WC. Ten pokój dzienny przynajmniej na planach jest taki średnio ustawny. Ale trzeba to zobaczyć zmierzyć itd.
W domu są grzejniki i piec gazowy wielofunkcyjny. Drzwi wejściowe antywłamaniowe. Osiedle ogrodzone z dziedzińcem, windą itd.http://www.osiedleradosne.pl/
To mieszkanie wygląda jak to na parterze numer 9 z tym , że to które będziemy oglądać jest na 3.
No nie wiem z drugiej strony jak teraz mieszkamy w tej kawalerce i się mieścimy i mamy tu już wymierzoną przestrzeń na łóżeczko to w tamtym tym bardziej się zmieścimy.
No nie wiem rzućcie okiem i napiszcie co myślicie.
Lecę do pracy
Mnie się nie podoba. Za taką cenę szukałabym czegoś lepszego, zresztą my myślimy o rynku wtórnym.

Cytat:
Scio - prosze sie przywołac do porządku co to za doły tutaj to niedpouszczalne raz dwa i wziąc sie w garść, nie mysl tak o tym, jak to powiedzial moj lekarz - nie nastawiac sie na robienie dzieci tylko sie kochac!! zobacz ile Maggie sie wkurzała stresowała i co ? wystarczył romantik i Fasola uda sie zobaczysz
Już, nie bij
Raz na jakiś czas doła każdy musi zaliczyć, ja akurat miałam wczoraj i dziś rano też, ale byłam z kumpelą na piwku i mi przeszło
Ale się teraz źle czuję. Masakra. Brzuch mi rozwala.

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Scio właściwe podejście to połowa sukcesu. Nie możesz teraz łapać doła
Staram się.

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Scio pamiętaj, że nic na siłę. Uda się w końcu zobaczysz. A może by tak taka akcja jaką Martuś zaproponowała Maggie ?
Smutno mi się zrobiło kiedy czytałam ten post, ja Wam kibicuję i jestem dobre myśli
Dziękuję
To miłe czytać takie słowa. Mega miło.

Cytat:

Scio co to za nastawienie, nie można tak, będzie dobrze, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Scio chciałoby sie napisać z jednej strony nie odpuszczaj -walcz a drugiej odpuść -to samo przyjdzie. I tak pewnie będzie jak przestaniesz o tym myśleć to zajdzieszco do imion to Liliana fajne, nawet znam jedną A ja to bym chciała Jasia i Antosia a z dziewczynek to Łucja, Zuzanna i Jadwiga (w skrócie Wiga, bo Jadzia nieeee) A moje drugie imię to Barbara, bo miałam sie w Barbórkę urodzić, ale trochę nie wyszło
Chyba się nie da odpuścić zawze pozostaje ta myśl, ze dziś owu i takie tam
Łucja też ładnie.
A ja nie mam drugiego.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
U lala to pozazdrościć cyca
Ja tam mam sadzone jajka

myszko, nie przejmuj się, głupków nie sieją, sami się rodzą
Jesteś the best

Cytat:

Gratulacje
HURRRRRAAA:ju pi:

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 18:27   #462
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc

pogniewałam się patrzę na pierwsza stronę a ja oczywiscie nie dodana... a co więcej ktos zajął moje 7 miejsce

FOCH....

idę was nadrabiac

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:34   #463
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc

pogniewałam się patrzę na pierwsza stronę a ja oczywiscie nie dodana... a co więcej ktos zajął moje 7 miejsce

FOCH....
ojjj tam nie denerwuj sie

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-03, 18:34   #464
india83
Zakorzenienie

mona macie świetne mieszkanko, urządzone bardzo nowoczesnie. super!

A ja się stresuje nabór do aresztu zakończył się w piątek, a do mnie nadal się nikt nie odzywa. juz trace nadzieje, że dyro bedzie chciał ze mna rozmawiać ;(
Stary 2010-02-03, 18:34   #465
bzyczka1
Zakorzenienie

ja jestem jak najbardziej za takim klubem chyba wszystkie wiedzą dlaczego

a teraz najważniejsze Strippi gratulacje mamusiu

madzialenka nie martw się a miałam być 13 : hahaha: możesz zając moje miejsce bo w takim tempie to akurat będzie jak twoja stara siódemka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 18:37   #466
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

:
oczywiscie ja tez jak najbardziej jestem za takim klubem
Stary 2010-02-03, 18:39   #467
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
czesc

FOCH....

idę was nadrabiac
Madzia nie denerwuj się, złość piękności szkodzi

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
mona macie świetne mieszkanko, urządzone bardzo nowoczesnie. super!

A ja się stresuje nabór do aresztu zakończył się w piątek, a do mnie nadal się nikt nie odzywa. juz trace nadzieje, że dyro bedzie chciał ze mna rozmawiać ;(
India z tych już wybranych i tak pewnie kogoś odrzucą, także klamka jeszcze nie zapadła. 3mam kciuki

Dzięki za głos

Cytat:
No to super, coraz więcej jest na TAK, ale póki co czekamy na resztę, mam nadzieję, że wszystkie się zgodzicie

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:42
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:40   #468
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dotarlam po calym dniu w pracy i na szkoleniu... padam ze zmeczenia!
W przedszkolu na szkoeniu caly czas siedzenie na malych krzeselkach dzis mnie dobilo - brzuch mnie teraz boli...

Dziekuje za gratulacje dwich kreseczek - teraz tylko trzyba to potwierdzic kolejnym badaniem i do gina.
A jak waszym zdaniem lepiej - najpierw do gina czy najpierw zrobic bete z krwi?

strippi - GRATULUJE !! wiedzialm ze to bedzie dzis. Teraz razem mozecie tulic wasze malenstwo w ramionach. Trzymaj sie cieplutko i wracaj do nas z relacjami!

SSR
- z dodaniem na pierwsza strona jaka zafasolkowana to mysle ze po kolejnym badaniu, moze tym krwi jak bedzie wszystko dobrze. A objawy - opuchniete i bolace piersi, bol w dole brzucha czasem, a teraz bardzo po calym dniu i siedzeniu z skurczonymi nogami na malym krzeselku... no i @ nie ma, ale dopiero 2 dni

mona - bardzo fajne to wasze gniazdko

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:43
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:42   #469
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oczywiscie ja tez jak najbardziej jestem za takim klubem
a o jaki klub chodzi?
bo cos mi umknelo

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-03, 18:44   #470
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Tak myślałam o tym klubie w kontekście wklejanych zdjęć naszych "wizażowych maleństw" ale nie tylko. W końcu nie wszyscy muszą wszystko o nas wiedzieć, prawda
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Już, nie bij
Raz na jakiś czas doła każdy musi zaliczyć, ja akurat miałam wczoraj i dziś rano też, ale byłam z kumpelą na piwku i mi przeszło
Ale się teraz źle czuję. Masakra. Brzuch mi rozwala.
no jasne ze każdy ma prawo do dołka, ale musiałam cie juz przywołać do porzadku

Cytat:

FOCH....
ojejku i nawet wiem kto ci to miejsce zajął cos na to zaradzimy

Cytat:

madzialenka nie martw się a miałam być 13 : hahaha: możesz zając moje miejsce bo w takim tempie to akurat będzie jak twoja stara siódemka

Katunia - moim zdaniem lepiej zrobic bete, bedziesz miala pewnośc, a jak popjdizesz do gina moze jeszcze nic "nie wiedzieć" i tylko sie bedziesz denerwować. tak wiec najpierw beta a potem do gina, moim skromnym zdaniem

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:48
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:44   #471
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje
Jupiiiiiiiiii grzeczna dziewczynka !
Gratulacje mamusiu z całego serduszka córci całej i zdrowej!
I krocze zrobiło wszystko na co ją było stać , gratki!!!
Czekamy na zdjęcia bobaska

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Jesteś the best
hihihi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:44   #472
Maja102
Zakorzenienie

Gratulacje dla Strippi

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Tylko wezcie pod uwage zeny dostac wize do Australii trzeba spelniac wiele kryteriow Ja nie odwazylabym sie jechac tak daleko,teraz jestesmy 3 h drogi samolotem od domu a bywamy tam bardzo rzadko Teraz z persektywy czasu powiem Ci ze pieniadze nie sa warte tej rozlaki ze wszystkimi No i stamta nie dolecisz do domu w 3 h
ja mam dalekich kuzynów w Sydney...
może, moze kiedyś, jak mnei szlag przez te mrozy trafi, to...?
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Strippi GRATULACJE musiało byc na różowo ... w końcu to dziewczynka!!
yyyy.... a czemu zawsze tak jest, że jak dziewczynka, to koniecznie musi być na różowo, a chłopczyk na niebiesko? Może facet w różu wyglada gejowsko, to fakt, ale za nic do mnie te zwyczaje nie przemawiają
Jest tyle fajnych kolorów... co więcej, niebieskookie maluchy (a chyba wszystkie mają szaro-niebieskie oczy) w niebieskim wyglądają świetnie
Stary 2010-02-03, 18:47   #473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

nadrobiłam

mona sliczne mieszkanko
strippiu gratulacje

katunia ja tez widze 2 kreseczki szczęsciaro

ja chce być na liście

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

ojejku i nawet wiem kto ci to miejsce zajął cos na to zaradzimy

nie dobra ty, nie dobra

Stary 2010-02-03, 18:50   #474
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a o jaki klub chodzi?
bo cos mi umknelo
Żabciu przeklejami Ci to co pisałam wcześniej o KLUBACH

właśnie dziewczyny pogrzebałam trochę po wizażu i natknęłam się na niejakie KLUBY czyli "miejsca"gdzie dostęp do informacji, które będziemy tam zamieszczać i zdjęć będą miały tylko i wyłącznie osoby będące członkiniami klubu. Czyli jedna z nas zakłada i wysyła zaproszenia do całej reszty.
Tak sobie myślałam, że to w sumie nie głupie...do informacji z forum ma dostęp każdy, do zdjęć dopiero po zalogowaniu...napiszcie co sądzicie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
yyyy.... a czemu zawsze tak jest, że jak dziewczynka, to koniecznie musi być na różowo, a chłopczyk na niebiesko? Może facet w różu wyglada gejowsko, to fakt, ale za nic do mnie te zwyczaje nie przemawiają
Jest tyle fajnych kolorów... co więcej, niebieskookie maluchy (a chyba wszystkie mają szaro-niebieskie oczy) w niebieskim wyglądają świetnie
Mój brat jest przykładem na to, że jako facet można lubić róż nie będąc gejem i w moim odczuciu nie wygląda(ć) jak gej
żeby nie było, że ma teraz szafę pełną różowych ciuszków lubi ten kolor i udaje mu się czasem tak zgrać kolory, że całkiem całkiem zestaw z tego wychodzi

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:53
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:53   #475
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Hmm tojuż może lepiej poczekać do 1 rocznicy

To fajowsko, więc pewnie będziesz wiedziała jak już będzie otwarta ale i tak nie omieszkam się wtedy pochwalić.. hehe
My byliśmy wczoraj w naleśnikarni u mnie w Rudzie i były poprostu pyszne, a dopiero ostatnio pierwszy raz koleżanka mnie tam zaprowadziła i jadłam naleśniki inaczej niż na słodko i ewidentnie bardziej mi tak smakują
Mam nadzieje że inspiracja się przyda, jak poszukasz na necie to pewnie dużo znajdziesz.. ja szukałam z zielono-białymi ścianami i w sumie też znalazłam całkiem spoko, ale wiadomo i tak się później zrobi po swojemu
zaszla dorobna pomylka.. pomylilam nalesnikarnie i to nie ta o ktorej myslalam... ale wiem gdzie.. i nadal bede was odwiedzac na pizzy

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy spac nie umiecie ze o takich porach tu piszecie

Strippi - zmykaj do szpitala i trzymam dzis caly dzien za Ciebie kciuki za spokojny porod i radosny widok Twojego malenstwa na swiecie !!

Wczoraj mialam dostac @ - nie ma dzis tez na razie wiec zrobilam test
I co sa dwie kreski wyrazne ?? ja widze, na zywo ta druga jest jeszcze wyrazniejsza.

U mnie jakas sniezyca sie zrobila, pada snieg, wieje wiatr, strach wyhodzic na zewnatrz, a ja zaraz do pracy jade busem.
GRATULACJEEEEEEE

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Sprawdzone kolory jakie moge polecić, tylko nie wiem, czy jeszcze sa dostępne:
pole kukurydzy - dulux - piękny kolor bardzo ciepły. Pokój wyglada jak rozświetlony promieniami słonecznymi idealnie kompuje sie z ciepłym brazem. ( mam go w łazience i pokoju)
soczysta pomarańcza dulux- bardzo intensywny pomarańczowy - na początku ciezko jest sie do niego przyzwyczaić. Po dłuższym czasie moze sie znudzić.
Oliwkowy gaj-dulux - cudowny spokojny odcień zieleni przechodzący w czarość (fajnie komponuje się z pmarańczowymi dodatkami)
Tabasco - to nie pamiętam jakiej firmy - kolor kojarzy mi się z cynamonem, bardzo fajny ciepły ciemny kolor idealnie komponuje się w zestawieniu z pole kukurydzy.
Kafe late dulux- kolor spokojy, jednak ściany wyglądają "staro" trochę nudny, dlatego potrzebne są intensywne dodatki.
Dojrzały groszek - najpiękniejszy zielony jaki znam , stonowany, ciepły odcień, średnio ciemny, nadaje się także do małych pokoi.
Orzech włoski - dulux- kolor przypomina szary fiolet idealnie wygląda z jasnymi meblami (białymi również) , super wygladaja na mim fototapety w kolorach szarości, białe dodatki.
Może do czegoś się przydadza moje informacje.

Strippi - ale będzie z Ciebie cudowna mamuśka .
dzieki bardzo mi pomoglas

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

martucha84 o ja też chcę w salonie stół obiadowy i rogówkę i telewizor i wcoraj widzialam taki ładny komplet rustykalny (bo na taki styl robimy salon) tylko, ze jak chciałam ciemny brąz (ciemny orzech, wenge) to było strasznie drogie, tańsze były z kolorem jasny orzech i olcha, ale ta olcha to już za jasna. No i klops, ja to sobie chyba powymierzam ściany i co gdzie chcę i pojadę z gotowym pytaniem czy mi skompletują wszystko na jeden kolor, bo jest problem, jak komoda i reszta mebli jest to stół i krzesła niby ten sam kolor ale inny, bo innego producenta. a nie chcę mieć łaciatego mieszkania Martucha jakie macie kolory w mieszkaniu? A płytki już macie?
ja wlasnie chce wsyztko w nowoczesnym mimimalistycznym stylu... ale chce miec kolorowe sciany jakies wzory.. tylko musze to zebrac w myslach..
a co do kolorow i plytek to my teoretycznie mamy wszytko zorbione.. tylko ze chcemy po swojemu... jeden pokoj jest zolty drugi zielony a przedpokoj i kuchnia na pisaskowe kolory lazienka bialo bordowa... ale w starym stylu.. teraz chcemy po koleji wszytko przerobic pod nasz gust

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Katunia gratulacje

Strippi trzymam kciuki i czekam na wiesci, ale wydaje mi sie, ze szybko u Ciebie pojdzie

a ja sie chwale
cudowna

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kiedyś czytałam że to zależy z czego ten misiek jest zrobiony, bo nie każdy materiał nadaje się do czyszczenia na mokro. mój akurat nadaje sie idealnie
kiedyś już wrzucałam na wizaż ale chyba nie w tym wątku, oto moja łazienka i kuchnia salon jeszcze stoi pusty
wowwwwww

Cytat:

Gratulacje
GRATULACJE STRIPPI JESTES BOSKA
no i grunt ze krocze cale.. ja sie bede drzec ze bez nacinania
Stary 2010-02-03, 18:54   #476
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Mój brat jest przykładem na to, że jako facet można lubić róż nie będąc gejem i w moim odczuciu nie wygląda jak gej
żeby nie było, że ma teraz szafę pełną różowych ciuszków lubi ten kolor i udaje mu się czasem tak zgrać kolory, że całkiem całkiem zestaw z tego wychodzi
no właśnie
chłopak mojej koleżanki też kiedyś w różowej na impreze poszedł.
To nie rozumiem, czemu się tak większość usilnie czepia tych stereotypów, ze chłopczyk, to niebieski, a dziewczynka tylko różowy i basta
Ja tam lubię życ kolorowo
Stary 2010-02-03, 18:54   #477
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie dziewczyny pogrzebałam trochę po wizażu i natknęłam się na niejakie KLUBY czyli "miejsca"gdzie dostęp do informacji, które będziemy tam zamieszczać i zdjęć będą miały tylko i wyłącznie osoby będące członkiniami klubu. Czyli jedna z nas zakłada i wysyła zaproszenia do całej reszty.
Tak sobie myślałam, że to w sumie nie głupie...do informacji z forum ma dostęp każdy, do zdjęć dopiero po zalogowaniu...napiszcie co sądzicie

dziekuje slicznie za oswiecenie
ja tez mysle ze to dobry pomysl sama naleze do takiego klubu i moge pisac co chce i nie martwie sie czy ktos mnie skrytykuje czy nie .. to samo ze zdjeciami

myszka .... to moze zmien na liscie ze strippi juz urodzila

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-02-03 o 18:55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-03, 18:55   #478
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

moge sie tym zając

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:58   #479
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem na tak!!! Tylko będziemy sobie tam pisać w takich ... hmm jak to napisać... yhh.... hmm... w takich 'intymnych' sprawach w małżeństwie? odnośnie różnych, już nie patrzcie tak na mnie!

Bo ogólnie będziemy pisać tutaj a tam w prywatnych

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 19:02   #480
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ale sie fatalnie czuje a jeszcze przed chwilą było wszystko dobrze.

10 minut temu rozbolała mnie głowa, poczułam taką falę gorąca, zakręciło mi się w głowie i... sru do kibelka wymiotowac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości