|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
próbowałam nawet jakichś robionych mazideł
mógł wystąpić z Cichopkową w sukni
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
nasza szkoła jest jakaś po ..... bo u nas zapisy na przedmioty na IV semestr polegały na zapisywaniu się uwaga : na kartkach ktore se "lezały" pod dziekanatem
śmiech na sali normalnie
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
głodna jestem,a P. poszedł do sklepu i zaginął
![]() O! idzie widzę przez okno
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nigdy nie wiadomo kiedy rusza zapisy. wiec najpierw wszyscy czekaja do polnocy, a jak o polnocy sie nie wlaczy to najpewniej bedzie to o 5 rano bo jest migracja danych wtedy, wiec wszyscy wstaja przed 5 i czekaja przed komputerami ma to swoj urok |
|
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
On chyba wszędzie dorabia
Na wszelakich imprezach związanych z naszą wioskową galerią jasielską też zawsze obecny jest |
|
|
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak rozdawali karty programowe na tą sesję (pominę już fakt że było za późno) to patrzę a mojej karty nie ma więc idę do dziekanatu, a babka do mnie, że mam zaległość w kwocie 13 zł a ja na to skąd??!! a ona że z odsetek, a ja na to wtf???!!!! i nie dała mi karty, tydzień później zwolniłam się z pracy w pt, wzięłam wszystkie dowody wpłat za szkołe i walę znów do dziekanatu, a babka do mnie, że ją to nie obchodzi, że ja mam dowody wplat, bo ona ma system, w którym jest co innego. no po prostu więc znowu w kolejny tydzień pojechałam do dziekanatu i cud nad wisłą normalnie: PRZEPROSIŁY mnie za nieporozumienie i dały kartę. ale to że teraz muszę kombinować żeby wpisy dostać, to już ich nie obchodzi....
|
|
|
#1299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc nie wiem, po co nam niby dawali przedmioty do wyboru... Tak samo ze specjalizacją zrobili - uruchomili tylko jedną (na szczęście moją) i teraz sporo osób studiuje to, co im się nie podoba i ich w ogóle nie interesuje... Mogli chociaż dwie otworzyć, skoro dwie grupy zrobili...No i na ekonomicznej też nie mam planu i nie wiem, kiedy będzie. A dzienni już mają Zresztą teraz, w przedostatnim, też nam dowalili dwa mega ciężki egzaminy (+ jeszcze trzy inne...), więc było wesoło
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak miło:P no a reszty nei wiem. W każdym razie (podobno) mają być 3 przedmioty więc moze nie będzie źle widzicie nawet nei wiem dokładnie ile bo przepływ informacji w naszej szkole jest tragiczny.
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem nawet na tej mapce, który przedmiot to ćwiczenie bo nie napisali
|
#1303 |
|
Adwokat diabła
|
a Aaś, gdzie zaginęła
namolna nasza poranna gaduła u Was też tak fajnie słonko świeci
|
|
#1304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do Krzysztofa i Bisza to w Warszawie go nie było Dziewczyny pytanie dnia: wzięłybyście wódkę Bols jakby była za 16,50-17zł? Bo tż kręci nosem że to nie jest najlepsza wódka...chociaż za taką cenę to go korci... no i mnie też... tylko dla mnie wódka to wódka. czuję różnicę pomiędzy absolwentem a finlandią a te średnie to dla mnie jeden grzyb ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
tylko nadrabiałam te 3 strony |
||||
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas juz praktycznie na 100% stanelo na Wyborowej i sie okazuje, ze mamy na miejscu nie tylko przedstawiciela PT ale tez Wyborowej. koszt jednej butelki u niego to podobno cos ponad 18zl, do tego dostaje sie butelke gratis przy jakiejs tam ilosci, a jedna dziewczyna jeszcze dostala miniaturki Wyborowej, jakis tam katalog i dwie koszulki ![]() ![]() wiec pewnie u niego zamowimy, bo laski z innego forum twierdza, ze taniej wlasciwie nigdzie sie nie dostanie (no chyba, ze trafilabym sie jakas super promocja w jakims Auchanie itp. )aha a te zaproszenia ktore kiedys zamowilam na all gdzies zaginely na poczcie TZ sie oczywiscie nie moze zebrac do siebie na poczte zeby zrobic awanture gdzie zaproszenia albo awizo, bo jest otwarta w takich godzinach, ze normalnie pracujacy czlowiek nie ma szans na wizyte tam no ale moze juz dzis jakos dotrze ![]() dobrze, ze juz te zaproszenia wlasciwe dostarcza kurier, bo poczta polska to porazka
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Bols się zepsuł odradzam...nie słyszałam dobrej opinii już dawno
|
#1308 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas dopiero ten system wdrażają i generalnie nikt nic nie wie. Trzeba chodzić za wykładowcami i ich pilnować, żeby wszystko tam wpisali, bo oni sami nie wiedzą Ostatnio poszłam do informatyków powiedzieć, że brakuje ćwiczeń z jednego przedmiotu i nikt na nie nie jest zapisany, to mi powiedzieli, że to nasza wina, że tego przedmiotu nie ma, a zapisy zamknięte i oni nam tego nie dopiszą. Prowadząca zajęcia musi nas wszystkich ręcznie do protokołu dopisać A zapisy u nas są 15 lutego. Plany się pojawia pewnie 14 znając życie i moją chorą uczelnię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo jak to mawiałą Wioletka z Brzyduli "każdy orze jak noże" Alimenty też ciągną po kieszeni Cytat:
Mam kolegę, na którego wszyscy mówią Łukasz, a on ma na imię Dawid, ale on przynajmniej na drugie imię ma Łukasz A co do Bolsa, to cena świetna, tyle, że słyszałam wiele opinii, że ta wódka się zepsuła i jest bleee
|
||||||
|
|
|
#1309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale u nas tez trochę inna sytuacja bo ok 15 jak jedzie z powroitem to u nas juz prawie każdy jest w domu. A na PP ogólnie nei narzekam. Ale wkurza mnie np. jak z jednego końca Polski paczka przyjdzie dzień po jej wysłaniu, a z Poznania (ok. 70 km) idzie 3 dni
|
|
#1310 |
|
Adwokat diabła
|
masz szczęście, bo myślałam że się obraziłaś
![]() idę ogarnąć szafę bo mi zrobili mały chlew Martoolka, nie gadaj ![]() nie dobra black! nie dobra update: oh damn it! rzeczywiście, jestem straszna!
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-04 o 11:07 |
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
Czy orientujecie się czy za pas i muszkę do garnituru 89 zł to dużo? Są w kolorze czarnym.
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doszłam do wniosku, że muszę coś zrobić ze swoim cielskiem, bo niedługo wezmą ode mnie miarę na kiecę, więc wskakuję na matę do tańca i zrzucam sadło A później może brzuszki z getrowym porobię
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ktory tort Wam sie najbardziej podoba?
![]() niedlugo idziemy spisywac umowe z cukiernia i wypadloby juz okreslic mniej wiecej co bysmy chcieli smak juz wybralismy - w srodku tort bedzie czekoladowy z chrupkami czekoladowymi teraz zostala kwestia wygladu
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Adwokat diabła
|
Miałam sie pochwalić -> moje biurko tylko w kolorze olchy miodowej http://brw.com.pl/pl/produkt/1104-tb..._stoly_biurowe
Lain mi sie podobają nr 1 i 4
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-04 o 11:27 |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
my za wódkę i całą resztę "dodatków" sami płacimy więc dla nas ta cena jest baaaaaaaardzo kusząca... no dobra. pomyslimy jeszcze nie chcemy przecież zatruć gości Black - ja się nigdy nie obrażam ![]() Ellin ja się nie znam na muszkach i pasach ale chyba nie jest to jakaś wygórowana cena... :why: Lain mi się podoba 1 i 2 - są najbardziej "ślubne" (szczególnie 1 z tą muchą ewentualnie 3 ale już mniej.A ile takie torty mniej więcej kosztują? |
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
czy maniak to nie wiem![]() Na parapecie mam tylko 12![]() ![]() Ale jakieś pechowe bo tylko 1 kwitnie obecnie
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za opinie i czekam na wiecej
![]() Ellin za taki zestaw w Cymbeline zycza sobie 130zl, wiec Twoja cena jest chyba spoko ![]() Cytat:
dlatego szukam jakiegos interesujacego projektu ![]() Cytat:
ja juz nie mam na parapecie u siebie zadnego, bo u mnie czesto koty przesiaduja i te storczyki za czesto spadaly ![]() a ktos moze wie jak to jest z cenami kwiatow? takie cantadeski czy kalie sa drozsze niz jakies roze i gerbery czy porownywalnie? bo mi sie zachcialo bialych cantadesek na stolach
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-02-04 o 11:39 |
||
|
|
|
#1320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tortu to ten 4 super. Nasz będzie piekła koleżanka z pracy- może też jakoś go ubierzemy ładnie. Muszę pooglądać dekoracje jadalne.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-02-04 o 11:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

Ale to chyba dlatego że studia dzienne

jak rozdawali karty programowe na tą sesję (pominę już fakt że było za późno) to patrzę a mojej karty nie ma
więc idę do dziekanatu, a babka do mnie, że mam zaległość w kwocie 13 zł
a ja na to skąd??!!
a ona że z odsetek, a ja na to wtf???!!!!
więc znowu w kolejny tydzień pojechałam do dziekanatu i cud nad wisłą normalnie: PRZEPROSIŁY mnie za nieporozumienie i dały kartę. ale to że teraz muszę kombinować żeby wpisy dostać, to już ich nie obchodzi....
Więc nie wiem, po co nam niby dawali przedmioty do wyboru... Tak samo ze specjalizacją zrobili - uruchomili tylko jedną (na szczęście moją) i teraz sporo osób studiuje to, co im się nie podoba i ich w ogóle nie interesuje... Mogli chociaż dwie otworzyć, skoro dwie grupy zrobili...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A później może brzuszki z getrowym porobię