|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Mam powtorke z rozrywki- psychobiologia, wiec ucz sie, dziecinko, ucz :P
Zawialo biologia z liceum. I zaczal snieg padac, a ja chce lato! Gdynie!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przepraszam, uduszę się ze śmiechu. Stanowczo zbyt długo nie miałam kontaktu z tamtymi ludźmi |
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja sie dowiedziałam, że moja babcia w srode za tydzien idzie na druga operacje
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2644 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
działało ![]() Cytat:
Ja zawsze miałam dość słuchania o wnętrznościach w liceum:P Za mnie też trzymać kciuki jutro o 10. mikro
|
||
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym w to wierzyc, ale to rak ;(;(;( wezły sa zajete, a jutro jade do niej. Nie mam pojecia co jej powiedziec, jak sama sie nie rozkleje i nie zaczne ryczec.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Po roku przerwy nic nie mam do biologii!
![]() Pozakuwam, pozakuwam i jakos to bedzie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Malwi
To, że tam będziesz będzie znaczyło więcej nić najpiękniejsze słowa![]() Oderwałam się od nauki, żeby wziąć udział w licytacji i co? przegapiłam ją czytając piosenkę moich ludzi z roku Wracam do nauki. Jeszcze został mi monopol, oligopol, rynek pracy i jeszcze jedna rundka ze wszystkim
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, przykro mi, malwi. Spróbuj nie płakać, sądzę, że babcia nie chciałaby cię takiej widzieć. To trudne, ale musisz nie być zmartwiona. Co masz powiedzieć - nie wiedziałabym też. Nie planuj, co jej powiesz. Ważna jest obecność, słowa same przyjdą, jeżeli mają przyjść.
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj nie daje rady i zaraz idę spać, jutro wstanę i cały dzień się będę uczyć :P
na szczęście jest jeszcze jutro i piątek rano
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Was Drogie Panie zostawiam wracam za póltora tygodnia. Jade do babci.
Trzymam kciuki, aby egzaminy wszystkie pozdawały a te Panie które maja wolne to udanych ferii ![]() aaa i nie dajcie sie zimie :P buziaki
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, trzymajcie za mnie kciuki za 10 h, zależy mi na tym, żeby zdać ten diabelski egzamin
![]() A później do domu Dobranoc |
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
marta, bedziemy trzymać
![]() ciagle pozdrawiam z nad zadań. sesja ma chyba na celu min. oduczenie sie spania..
|
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
Ja też poproszę o kciuki o 10
![]() i jak najmniej pytań o wykresy w konkurencji ( a najlepiej wcale:P)
|
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
za wszystkie i przez cały dzien
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze? Odstawiłam tabletki rok temu i od tego czasu ani razu nie używaliśmy gumki. Jestem w stałym związku, mam już swoje lata, że nie boję się konsekwencji jakie mogą z tego wyniknąć, nie boję się ciąży, nie boję się dziecka, nie boję się, że "zniszczę sobie życie". A w ciążę nie jest tak łatwo zajść jak się wszystkim wydaje... Ci co mają wpadki, muszą mieć ogromnego pecha, bo wiem jak długo starają się moje koleżanki o dziudziusia... i nic, i nic... i dalej nic.
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj pewnie umiałabym je namalować. DsC, właśnie miałam pisać, że chyba, że dziecko to nie byłby problem. jeśli nie rezygnowałoby się dla nie z ważnych z spraw, jeśli miałoby się kasę na jego utrzymanie - to wtedy zero antykoncepcji jest ok ja sobie nie wyobrażam no ![]() ![]() ![]() tylko, że niektórzy twierdzą, że to nie byłby problem. ciekawe czy jakby już się tak stało, czy by nie był ]i fakt, trudno zajść w ciążę. a zwracacie uwagę na dni płodne? czy nie? ![]() dzisiaj finanse. all day long. ehh
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
DsC ma rację, zajść w ciążę to wcale nie takie proste, jak się wydaje.
Aczkolwiek dziecko teraz to jedna z ostatnich rzeczy, o jakich marzę. W ogóle ostatnio myślę o tym, że raczej nie chcę mieć dzieci. Zresztą, to raczej za wcześnie, żeby o nich myśleć i decydować, czy je będę miała, czy nie. W następnym semestrze mam wolne piątki, ale się cieszę i to na obu kierunkach. Szkoda, bo nie mam jeszcze obu planów w ręce, ale jeden widziałam, a drugi mam i chyba dam radę poukładać zajęcia tak, żeby się wyrobić ze wszystkim. Istnieje stereotyp, że osoby pracujące w dziekanacie są gburowate i mają gdzieś studentów. Potrzebowałam zaświadczenia, że byłam na pewnym egzaminie i okazało się, że trzeba za nie płacić. Pani w dziekanacie powiedziała jednak, żebym schowała pieniądze W ogóle nigdy się nie spotkałam z tym, żeby nie chciały pomóc czy były niemiłe ![]() Oglądałyście Bękarty wojny? Jak wrażenia? Ja oglądałam wczoraj. |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele moich koleżanek ma piękne dzieciątka i są już szczęśliwymi mamusiami, które rok sobie odpuściły, a teraz poszły normalnie na studia pamiętam jak kiedyś mój nauczyciel z j. polskiego, powiedział, że najlepszy wiek na dziecko to klasa maturalna, wtedy moja reakcja mniej więcej wyglądała tak Jeśli chodzi o mnie, to jasna sprawa, że nie śpieszy mi się z ciążą(!) i dzieckiem, ale wiem, że nie stworzyłoby mi to (chyba ) az tak wielu problemów i nie przeszkodziło w studiowaniu...
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż ja nie miałabym z tym dzieckiem nawet gdzie mieszkać ![]() mojej współlokatorce by się chyba to nie podobało
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 |
|
po prostu Em :)
|
Ale jak to po co?
Przecież wyjechałam na cały semestr, no Erasmus, pamiętacie? Paryż był niezapomniany, wolałam ciągnięcie za sobą 36 kg bagażu niż siedzenie 24h na lotnisku. Teraz sobie siedzę już w akademiku w moim mieście i staram się jakoś wszystko ogarnąć, bo rozpakowywanie idzie mi tak sobie. No i przez dwa dni nie miałam prądu ani światła. Nadrobię was i napiszę potem więcej.
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że zrobiłaś sobie krótką wycieczkę! Czyli jednak jesteś podczas II semestru w Le Havre? Świetnie
|
|
|
|
#2664 |
|
|
Nie w Le Havre, trochę się pozmieniało, trochę się posypało, wszystko szło nie tak, musiałam zrezygnować, potem nagle wszystko się odkręciło.. Szalone to było, do ostatniej chwili nie wiedziałam czy jadę.
![]() Lecę nadrabiać, spamerki.
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Em, pół roku bez TŻ?
![]() tak myślałam, że erasmus, ale nie wspominałaś nic ostatnio ;p
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
wyszłam wczoraj na impreze i włąśnie wróciłam
![]() wybawiłam się świetnie, potańczyłam ![]() za to zetka chyba nadal baluje albo kaca leczy obudziłam się rano koło M., świeci piękne słoneczko, zjadłam pyszne śniadanko ![]() czego chcieć więcej
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra mój wykładowca ma jakieś obiekcje to kobiet
Podawała pytanie oddzielnie dla dziewczyn oddzielnie dla facetów i oczywiście dziewczyny miały znacznie trudniejsze ![]() Tak więc szykują mi się 2 popraweczki, jedna już 19 z dzisiejszego egzaminu ![]() Zaraz szykuję się na pociąg, ale mam nadzieje, że zdąrzę was tu nadrobić. |
|
|
|
#2668 |
|
|
Tak.
![]() Zaraz oszaleję, ale może z czasem będzie łatwiej.. Zresztą, przylatuję do Polski prawdopodobnie trzy razy, i może on też do mnie wpadnie, więc... Myślę, że to świetny sprawdzian dla związku. ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Może nie byłoby tak ciężko, gdybyśmy ostatnio ze sobą praktycznie nie mieszkali przez parę miesięcy.
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
em ile Ty już właściwie jesteś ze swoim TŻtem
?
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
co za noc ![]() Em. aha, myślałam, że tak sobie pojechałaś na chwilkę ![]() Miałam jechać dzisiaj do domu, ale raczej się nie wyrobię, a poza tym pójdę na imprezę!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

mikro

To, że tam będziesz będzie znaczyło więcej nić najpiękniejsze słowa

za wszystkie i przez cały dzien
) az tak wielu problemów i nie przeszkodziło w studiowaniu...
Przecież wyjechałam na cały semestr, no Erasmus, pamiętacie?