|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
możliwe,że się wkrótce okażę,że to Ty tu piszesz w jej imieniu, bo mąż jej nie pozwala marnować czasu na goopoty a co dopiero jakieś forum.niestety, ale nie rozwiążesz tych problemów.. tak,żelki najprawdopodobniej będzie trzeba wymienić,i to nie tylko dlatego,że się zużyją,ale i po ciąży pierś może się zmienić tak,że dla Twojej koleżanki będzie nie do zaakceptowania.. ..albo ciało z wiekiem zmieni się tak,że nie będzie to wszystko już do siebie pasowało.. ..może też -tfu-tfu-cokolwiek się stać.. jeśli nie ma innej opcji, a koleżanka nie chce poprawiać sobie życiowej sytuacji, to niech choć po kryjomu zacznie drobne odkładać ![]() ..wtedy, w razie gdyby zmieniła zdanie w innych sprawach,przynajmniej ta finansowa będzie już na jakimś etapie ![]() jak koleżanka dobrze przemyśli, i sobie to wszystko w głowie poukłada,to znajdzie sposób.. ..przecież nie bez powodu mówią,że gdzie diabeł nie może.. ..i nie denerwuj się,bo tak z dnia na dzień to się pewnie nic nie zmieni ![]() ..dramatu nie ma,trzeba tylko wszystko na spokojnie przemyśleć
|
|
#7472 |
|
Zakorzenienie
|
sa kochana,
w katalogach wielu firm
|
#7473 |
|
Rozeznanie
|
ja zdecydowanie tak
![]() zmykam, będę wieczorkiem jak dam radę
|
#7474 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale żel wystrzelił z wkładki że ojjjj.. jakby się pierś ręką ścisnęło z wkładką z małą dziurką, to też by tak mogło....? brrrrrrr Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-04 o 15:22 |
||
|
|
|
#7475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a słyszalś żeby po ciąży aż tak sie piersi z zelkami zmieniły????? |
|
|
|
|
#7476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
. Zawsze się zmienią, ale też nie zawsze na niekorzyść (przy właściwej pielęgnacji biustu, noszeniu dobrze dobranych biustonoszy...). Ale czasami niestety po karmieniu piersi wymagają ponownego 'podrasowania'
|
||
|
|
|
#7477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to też nie musi się wiązać z wymianą wkładek można zrobić lifcik wokół brodawek i usunąć nadmiar skóry jeśli zachodzi taka potrzeba |
|
|
|
|
#7478 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Miłego wypoczynku .Ja też Cię lubię już chyba o tym wiesz i czekam na relacje po powrocie ze stoku
|
|
#7479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sytuacji, gdy mąż tej dziewczyny nic nie wie o wcześniejszej op. to nawet taki delikatny lifting może okazać się problematyczny... ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Na razie zmykam , do zobaczenia później |
|
|
|
|
#7480 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może się aż tak nie zmieni, a może bardzo, różnie bywa.. ale od życia w toksycznym związku to się tak zmieni,że za 10 lat koleżanka może być rozdygotana i nie do poznania a za 10 lat,to żelki będą miały 15, tak? nie wiem w jakim koleżanka jest wieku,ale z czasem wszystko się zmienia, zęby, włosy.. nie wszyscy widzą konieczność wymiany/naprawy różnych defektów, ale podejrzewam,że jeśli ona już kiedyś była na tyle zdecydowana,by poprawić w wyglądzie element, który jej nie odpowiadał, to z biegiem lat i obserwacją własnego ciała,jak się zmienia,sama będzie tego chciała.. nawet jeśli nic się nie wyleje,etc.. lepiej brać to pod uwagę
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-04 o 15:49 |
||
|
|
|
#7482 | |||
|
Rozeznanie
|
hmm mialam cos napisac , ale chyba jednak nic nie napisze , zreszta i tak pewnie moj post zostalby niezauwazony ....i zeby nie bylo nie czepiam sie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i masz racje cycuszki sa twoje i twoja decyzja gdzie zrobisz i jakimi wkladkami ![]() Cytat:
buziaki dla Wszystkich forumowiczek i tutaj musze to napisac ,szczegolnie dla tych co sa od poczatku na forum |
|||
|
|
|
#7483 |
|
Zakorzenienie
|
..a czy będzie potrzebna wymiana, czy liftig biustu, czy podniesienie..
to przeszkodą pozostaje mąż, i brak kaski.. ..moja rada, w razie czego, i na wszelki wypadek, troszkę kaski niech sobie koleżanka powoli aczkolwiek systematycznie, zabezpiecza.. bo czy na cycuchy, czy na ewentualną ucieczkę od męża,gdy przejrzy na oczy..zawsze jednak,jak to się mówi-potrzebne są "środki"
|
#7484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skrzynkę się Panie częstują , a ja doczytam pókim trzezwa
|
|
#7485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ja też mam wrażenie,że prawda leży gdzieś po środku,i wszystko zastało ocenione,skrytykowane i podsumowane mocno przed czasem.. ..Polili prosiła o pomoc, która została jej udzielona, na tyle, na ile było to możliwe.. ..ale z jakimikolwiek nazbyt zdecydowanymi opiniami przed czasem.. ..też jestem przeciw ![]() ..i rozumiem reakcję Horo, czy Yagny, bo gdyby ni z tego ni z owego zaczął się zamęt wokół np.Skwiercz, to pewnie też tak w jednym momencie nie zmieniłabym zdania, na podstawie wielokrotnie przeinterpretowanej jednodniowej informacji przekazywanej z ust do ust.. ..jeśli coś faktycznie jest na rzeczy, to się wyjaśni.. ..albo i nie ![]() Cytat:
żeby nie było,twój post został zauważony, i ten dzisiejszy, i wczorajszy też bardzo mi miło było też móc się z Tobą zaprzyjaźnić
|
|
#7486 |
|
Wtajemniczenie
|
Macerata malo ze soba piszemy, ale moze dlatego ja malo pisze do Ciebie bo wiem co masz na mysli przypominasz mi mentalnie kogos bardzo bliskiego od 5 lat
nie bede stawiac parafki pod kazdym Twoim postem pokazujac, ze sie z toba zgadzam ![]() Asionek uffffff jak dobrze wiedziec, ze sa jeszcze szczere osoby na tym forum
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-04 o 16:39 |
|
|
|
#7487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak było ... moim zdaniem się nie dowiemy ,bo oprócz nowej koleżanki także Dr powinien by się wypowiedzieć Doczytałam do końca i smutno mi się zrobiło. Nie fajnie się to czytało .... Jedno chiałabym tylko napisać.Przykro mi że uciekacie bo miło w całym składzie solidarnie walić paluchem w f5.Yagusiu cenię sobie naszą znajomość ,chciałabym ją kontynuować i poznać Cię w realu .Dzięki Tobie odzyskałam część mojej straconej wiary w to ,że są jeszcze ludzie dobrzy i bezinteresowni. Tyle z mojej strony ...Idę po browca ...zdrowie A Emil wymiata ! ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Agnes wiesz o co chcę spytać zamęczę Cię
|
|
#7488 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w kazdym razie milo mi i fajnie czyta sie Twoje posty Cytat:
wczesnie sie nie udzielalam , teraz tak , ale jak widac bardzo malo ... ciezko jest sie tutaj "wgryzc " ![]() nie mam oczywiscie o to pretensji do nikogo napewno bede tutaj dalej wlasnie ze wzgledu na stara grupe i na informacje jak dla mnie bardzo cenne |
||
|
|
|
#7489 |
|
Raczkowanie
|
Tyle z mojej strony ...Idę po browca ...zdrowie
|
|
|
|
#7490 |
|
Zakorzenienie
|
asionek
|
#7491 |
|
Zakorzenienie
|
trochę przykro jest mi też z powodu sytuacji, która wynikła wokół Yagny, pomimo,że nie miałam właściwie okazji wymieniać z Nią opinii,zdań itp..
może i odbiega od forumowego standardu,ale nie da się ukryć,że nie w negatywnym tego słowa znaczeniu.. jej zainteresowania dot.żelków też wybiegały daleko do przodu, i mogło się to wydawać absurdalne. bo większość z nas boryka się ze znacznie bardziej przyziemnymi problemami dnia codziennego, i zazwyczaj nie ma czasu,ani środków, by poświęcać je na takie sprawy. ale że prędzej czy później korzystamy z informacji zdobytych przez innych,więc dobrze,że są osoby,które mają czas o tym myśleć. moim zdaniem. gdyby nie to forum,na którym różne osoby nagromadziły w jednym miejscu i w krótkim czasie pewien określony zakres informacji,to np.ja nigdy nie znalazłabym czasu na poszukiwanie ich, i w efekcie pewnie nigdy nie znalazłabym się na etapie,na którym teraz jestem, na mojej drodze do posiadania biustu ![]() Jako że nie miałam okazji się wypowiedzieć w tym temacie,jak i bardzo prawdopodobne,że takiej okazji już nie będzie..: ..uważam,że Yagnaa jest inteligentną,elokwentą osobą o wysokich standardach,kulturze osobistej,o rozległej wiedzy w interesującym nas temacie.. jak i zapewne w paru innych tematach też. nijak mi do tego,bo sama jestem raczej zwyczajną osobą borykającą się ze zwykłymi problemami,jak przemoknięte buty,albo którym tramwajem dojechać do.. ale nie będę z tego powodu negować,iż od osób prowadzących zupełnie inny tryb życia,też można się wiele nauczyć, a różnorodność w życiu jest jak najbardziej wskazana.. trochę tolerancji, i akceptacji, a może wszystkim nam będzie żyło się troszkę lepiej
|
#7492 |
|
Wtajemniczenie
|
Macerata Parafka
|
#7493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7494 |
|
Rozeznanie
|
a dziekuje za buziaka
macerata duzo racji w tym co napisalas kazda z nas jest inna i wypowiadajac sie na forum otwartym trzeba to zaakceptowac , co nie znaczy , ze kazdego trzeba od razu pokochac eheh , ale szacunek i wolnosc slowa nalezy sie kazdej z nas |
|
|
|
#7495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(przekaze komu trzeba ) |
|
|
|
|
#7496 |
|
Raczkowanie
|
Agnes w tym pieczeniu to coś jest . Znowu śpię w staniku i moje dolegliwości zelżały . Myslę ,że to powiązane z tym i faktem w jakim momencie cyklu się jest .
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Nie ma za co dzienxować -się podobie - się chwali
|
#7497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ujęłaś to rewelacyjnie ![]() ![]() jestem jedna z osób, które miały okazję... wprawdzie nie osobiście... ale jednak, zamienić z Yagną więcej niż kilka zdań osoba ciepła, zyczliwa, wartościowa, szanująca ludzi i ich odmienność a nasze problemy.... każdy ma inne... mniej - dla jednych lub bardziej poważne - dla drugich ktoś żyje chwila obecną... inny wybiega daleko w przyszłość... jeszcze inny roztrząsa przeszłość i powiem szczerze, ze mam mase swoich problemów... i tych małych i tych wielkich ... niestety jest ich sporo ... ale szanuję to, ze ktoś moze zamartwiać się czymś, co nie przeszłoby mi nawet przez myśl ... jeśli tylko bede w stanie... pomogę, wesprę, doradzęi nie jest to obłuda czy fałsz... chęć zjednania sobie czyjejś akceptacji... niestety taka właśnie bezinteresowna pomoc jest tak czasami odbierana... (doczytałam to kilkanaście postów wczesniej) ![]() dlatego dziewczynki... posłuchajcie "seniorki"... szanujmy się, dajmy się każdemu wypowiedzieć i ... nie doszukujmy się samych złych intencji... i nie prowokujmy!!! ... bo to tez ma niestety miejsce ![]() ![]() niestety łatwo jest "wystukać" na klawiaturze coś, co dotknie drugą osobę... nie stoimy naprzeciw dlatego... jeśli któraś będzie chciala wbić przysłowiową "szpilę", to... sobie w paluszek... zeby powstrzymać "klikanie"...
|
|
#7498 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
MACERATA... ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski: nic dodac -nic ujac !!!!!zgadzam sie z Toba absolutnie ![]() :w inko: A TO ZA ZGODE I MIŁA ATMOSFERE NA TYM FORUM ..........BO FAJNE Z WAS KOBIETKI ...... |
|
|
|
|
#7499 | |
|
Zakorzenienie
|
..taaaki miałam plan,przynajmniej do op.,nie wyrażać zbyt radykalnych opinii,bo się bałam, że jak potem będę w potrzebie,to nikt nie będzie miał ochoty ze mną gadać..
![]() ..ale że czas do op.taaaki długi..no to też nie dałam rady doprowadzić tego planu do realizacji.. Cytat:
..no to chlup.. ![]() za nasze zdrowie za piękne biusty za lepsze jutro ![]() za Złośliwca,co nam ostatnio piękny post wysmarował ..i ja tak od siebie,to nawet za tą ostatnio zabłąkaną kuleziankę, co to kochała Nagory ponad wszystko
|
|
#7500 |
|
Raczkowanie
|
No a co z tą moją skrzynką postawilam i się Panie nie częstują ...Za meloniki moje- po raz pierwszy- czwartkowo poproszę
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

tylko ona na to nie pójdzie -
a co dopiero jakieś forum.

klask i:

. Dr namawiał męża na drugie dziecko żeby dwóch jedynaków nie wychować, no i tak sie nakręcili że ma najpierw być reprodukcja że nie ustaliłam terminu op., ale dr powiedział ze to zawsze można szybko zrobić.
juz sie przyznac 
skrzynkę się Panie częstują , a ja doczytam pókim trzezwa 
bo miło w całym składzie solidarnie walić paluchem w f5.
wiesz o co chcę spytać