Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 250 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 15:18   #7471
macerata
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez kuleczka3 Pokaż wiadomość
świetna propozycja- wrecz genialantylko ona na to nie pójdzie -
ale powiem wam ,z ę mimo swoich wszytskich obaw jest zadowolona i szczęśliwa - nie miała nic poza rodzyneczkami
kuleczka Ty pewnie masz dobre chęci, i chciałabyś jak najlepiej dla Twojej koleżanki,ale uwierz, dopóki ona sama nie zbierze się do kupy, i nie zdecyduje poprawić generalnie swojego losu i wziąść sprawy w swoje ręce,to, niestety,ale prawdopodobnie Twoje wysiłki niewiele tu pomogą..
możliwe,że się wkrótce okażę,że to Ty tu piszesz w jej imieniu, bo mąż jej nie pozwala marnować czasu na goopoty a co dopiero jakieś forum.
niestety, ale nie rozwiążesz tych problemów..

tak,żelki najprawdopodobniej będzie trzeba wymienić,i to nie tylko dlatego,że się zużyją,ale i po ciąży pierś może się zmienić tak,że dla Twojej koleżanki będzie nie do zaakceptowania..
..albo ciało z wiekiem zmieni się tak,że nie będzie to wszystko już do siebie pasowało..
..może też -tfu-tfu-cokolwiek się stać..

jeśli nie ma innej opcji, a koleżanka nie chce poprawiać sobie życiowej sytuacji, to niech choć po kryjomu zacznie drobne odkładać
..wtedy, w razie gdyby zmieniła zdanie w innych sprawach,przynajmniej ta finansowa będzie już na jakimś etapie
jak koleżanka dobrze przemyśli, i sobie to wszystko w głowie poukłada,to znajdzie sposób..

..przecież nie bez powodu mówią,że gdzie diabeł nie może..

..i nie denerwuj się,bo tak z dnia na dzień to się pewnie nic nie zmieni
..dramatu nie ma,trzeba tylko wszystko na spokojnie przemyśleć
Stary 2010-02-04, 15:18   #7472
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
a jakie to są na przykład?
w ogóle jeszcze sa takie?
sa kochana,
w katalogach wielu firm ... takie same, ale z zelem ciekłym ...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:18   #7473
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
czyzby większośc miała PMS???
ja zdecydowanie tak

zmykam, będę wieczorkiem jak dam radę

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:19   #7474
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Matko Święta??? Stara się o dziecko z tym typem??? Dziewczyna chyba na własne życzenie chce zmarnować życie swoje i ...tego dziecka, co planuje
czasami miłość tak pada na oczy, że nie dostrzegamy złej strony osoby, którą kochamy, krzywd które nam wyrządza itd prawda....

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
sa kochana,
w katalogach wielu firm ... takie same, ale z zelem ciekłym ...
aaaaah. no to ta dziewczyna o której pisałam na pewno takich nie miała
ale żel wystrzelił z wkładki że ojjjj.. jakby się pierś ręką ścisnęło z wkładką z małą dziurką, to też by tak mogło....? brrrrrrr

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-02-04 o 15:22
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:26   #7475
kuleczka3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
kuleczka Ty pewnie masz dobre chęci, i chciałabyś jak najlepiej dla Twojej koleżanki,ale uwierz, dopóki ona sama nie zbierze się do kupy, i nie zdecyduje poprawić generalnie swojego losu i wziąść sprawy w swoje ręce,to, niestety,ale prawdopodobnie Twoje wysiłki niewiele tu pomogą..
możliwe,że się wkrótce okażę,że to Ty tu piszesz w jej imieniu, bo mąż jej nie pozwala marnować czasu na goopoty a co dopiero jakieś forum.
niestety, ale nie rozwiążesz tych problemów..

tak,żelki najprawdopodobniej będzie trzeba wymienić,i to nie tylko dlatego,że się zużyją,ale i po ciąży pierś może się zmienić tak,że dla Twojej koleżanki będzie nie do zaakceptowania..
..albo ciało z wiekiem zmieni się tak,że nie będzie to wszystko już do siebie pasowało..
..może też -tfu-tfu-cokolwiek się stać..

jeśli nie ma innej opcji, a koleżanka nie chce poprawiać sobie życiowej sytuacji, to niech choć po kryjomu zacznie drobne odkładać
..wtedy, w razie gdyby zmieniła zdanie w innych sprawach,przynajmniej ta finansowa będzie już na jakimś etapie
jak koleżanka dobrze przemyśli, i sobie to wszystko w głowie poukłada,to znajdzie sposób..

..przecież nie bez powodu mówią,że gdzie diabeł nie może..

..i nie denerwuj się,bo tak z dnia na dzień to się pewnie nic nie zmieni
..dramatu nie ma,trzeba tylko wszystko na spokojnie przemyśleć
bardzo mądrze piszesz
a słyszalś żeby po ciąży aż tak sie piersi z zelkami zmieniły?????
kuleczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:34   #7476
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
czasami miłość tak pada na oczy, że nie dostrzegamy złej strony osoby, którą kochamy, krzywd które nam wyrządza itd prawda....

Prawda... w pewnym sensie wiem to z autopsji...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
bardzo mądrze piszesz
Kuleczko - różnie to bywa. Zawsze się zmienią, ale też nie zawsze na niekorzyść (przy właściwej pielęgnacji biustu, noszeniu dobrze dobranych biustonoszy...). Ale czasami niestety po karmieniu piersi wymagają ponownego 'podrasowania'
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:36   #7477
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Kuleczko - różnie to bywa. Zawsze się zmienią, ale też nie zawsze na niekorzyść (przy właściwej pielęgnacji biustu, noszeniu dobrze dobranych biustonoszy...). Ale czasami niestety po karmieniu piersi wymagają ponownego 'podrasowania'

ale to też nie musi się wiązać z wymianą wkładek można zrobić lifcik wokół brodawek i usunąć nadmiar skóry jeśli zachodzi taka potrzeba
Stary 2010-02-04, 15:37   #7478
Danni
Raczkowanie

Cytat:
Yagna,
zgadzam się z Tobą w zupełności
klask i:
wprawdzie nie rozmawiałam z Doktorkiem tyle razy i tak długo jak Ty, ale... swoje zdanie o nim mam...
Ja też mu ufam i dlatego nie komentowałam za mocno i obrócilam to w żarty. Gdybym była przy całej sytuacji mogłabym się wypowiadać za lub przeciw .Nie bylam , niewiem , nie oceniam .Ja jestem zachwycona z wyboru Doktora i basta

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez alela12 Pokaż wiadomość
lo matko. co to za Heella , co tu sie dzieje,allergany na costarice nice
hehe

No dobrze, to Listopadowa jeszcze raz wielkie dzieki za wiesz co, mezul tez wszystko przetlumaczyl wiec nie jest w 100 % wlokniak a moze tylko po karmieniu cos tam... wiec nic takiego strasznego. zobaczymy.

Dziewuszki zegnam sie juz z wam do 14 lutego wybywan w piatek na narty na Tyrol tu od nas rzut beretem. Bede cwiczyc nogi hehe. Stesknie sie za Wami na pewno, jestem tu nowa ale czuje sie tu super i mam wrazenie, ze znam Was dlugo. Jestescie zyczliwe i wiele sie od Was nauczylam ochh tak mi sie zebralo na slodkosci Kochane jestescie

Maceratko trzymam kciuki za Twoje op. 9.02 tak zapamietalam

Miłego wypoczynku .Ja też Cię lubię już chyba o tym wiesz i czekam na relacje po powrocie ze stoku
Stary 2010-02-04, 15:44   #7479
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
ale to też nie musi się wiązać z wymianą wkładek można zrobić lifcik wokół brodawek i usunąć nadmiar skóry jeśli zachodzi taka potrzeba
Dlatego też nie napisałam o wymianie implantów a o podrasowaniu biustu
A w sytuacji, gdy mąż tej dziewczyny nic nie wie o wcześniejszej op. to nawet taki delikatny lifting może okazać się problematyczny...

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Na razie zmykam, do zobaczenia później
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:45   #7480
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego też nie napisałam o wymianie implantów a o podrasowaniu biustu
Stary 2010-02-04, 15:48   #7481
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
aaaa... maceratko trzymam kciukasy za op i nie moge sie juz doczekac ujrzenia efektow

Cytat:
bardzo mądrze piszesz
kuleczka
może się aż tak nie zmieni, a może bardzo, różnie bywa..
ale od życia w toksycznym związku to się tak zmieni,że za 10 lat koleżanka może być rozdygotana i nie do poznania
a za 10 lat,to żelki będą miały 15, tak?
nie wiem w jakim koleżanka jest wieku,ale z czasem wszystko się zmienia, zęby, włosy..
nie wszyscy widzą konieczność wymiany/naprawy różnych defektów, ale podejrzewam,że jeśli ona już kiedyś była na tyle zdecydowana,by poprawić w wyglądzie element, który jej nie odpowiadał, to z biegiem lat i obserwacją własnego ciała,jak się zmienia,sama będzie tego chciała..
nawet jeśli nic się nie wyleje,etc..
lepiej brać to pod uwagę

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-02-04 o 15:49
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:50   #7482
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

hmm mialam cos napisac , ale chyba jednak nic nie napisze , zreszta i tak pewnie moj post zostalby niezauwazony ....i zeby nie bylo nie czepiam sie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Hello
Happy już jestem wczoraj jak przyjechałam, to jak zwylke net nie działał - zawsze jak go usilnie potrzebuje to tak sie dzieje
A wiec jestem happy bo wystarczy powiększyć, ale implantem zdecydowanie powyżej 400cc, co dr powiedział będzie duża pierś i czy dam rade taką mieć, czy sie przyzwyczaje a ja na to że w ciąży większe miałam niż ta przymierzana największa wkładka.
Sama wizyta była bardzo miła, dr Jarliński wywarł na mnie duże pozytywne wrażenie, nawet na koniec wyściskał mnie i nie nie chciał zapłaty. Zawołał mojego męża i mówi że piersi będą mniej więcej takie jak przymierzona wkładka a mój M że nawet miałam większe a dr zdziwienie, bo mówi że jestem taka drobna i aż dziwne że mi takie urosły . Dr namawiał męża na drugie dziecko żeby dwóch jedynaków nie wychować, no i tak sie nakręcili że ma najpierw być reprodukcja że nie ustaliłam terminu op., ale dr powiedział ze to zawsze można szybko zrobić.

Kurde właśnie doczytałam o Poli jakiego stresa przeżyła przed op, biedulka.... ale najważniejsze że wszystko się dobrze rozwiązało.
no coz moze i doktor ma racje z tym dzieckiem ? w koncu po co za chwile znowu sie ciac ? ja tez sie nad tym zastanawiam i ciagle nie wiem co robic

Cytat:
Napisane przez kbo Pokaż wiadomość
no to cieszę się że Eurosilicony są superaśne bo już się nastawiłam, a wiecie jak to jest jak się kobieta napali.. no i kosztowo też mi odpowiada. Zresztą to mój facet płaci, bo mnie namawiała na operację. Będą wielkie, piękne i mięciutkie, oj jeee.

kbo;16950256]Łatwo powiedzieć najgorsze, a może powiedz dlaczego? Nie denerwuję się bo się zdecydowałam i zaciągnęłam rady fachowców. Eurosiliconki są mięciutkie i najlepszej jakości wg lekarza, a zresztą to moje cycuszki!
nie rozumiem skoro chcesz poznac opinie na temat wkladek i dostalas odp. to czemu sie wkurzasz , ze dziewczyny napisaly ci co mysla i co wiedza i masz racje cycuszki sa twoje i twoja decyzja gdzie zrobisz i jakimi wkladkami

Cytat:
nawet jak z czasem pekną to nie trzeba ich wymieniać!!!!!!!!!!!!!bo z biegeim czasu(lat) tworzy sie naturalna otoczka wokół żelka i nawet jak on bedzie przepuszcał to otoczka uchroni pierś przed wycieknięciem żelu
mowił to super secjalista co ciągle operuje w niemczech ( tak twierdzi)http://www.niemkiewicz.pl/gabinet.php
chyba zaszlo jakies nieporozumienie miedzy dr. , a Twoja kolezanka ... mysle , ze zaden normalny lekarz nie powiedzialby czegos tak absurdalenego ...ale moge sie myslic

buziaki dla Wszystkich forumowiczek i tutaj musze to napisac ,szczegolnie dla tych co sa od poczatku na forum
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 15:55   #7483
macerata
Zakorzenienie

..a czy będzie potrzebna wymiana, czy liftig biustu, czy podniesienie..
to przeszkodą pozostaje mąż, i brak kaski..
..moja rada, w razie czego, i na wszelki wypadek, troszkę kaski niech sobie koleżanka powoli aczkolwiek systematycznie, zabezpiecza..
bo czy na cycuchy, czy na ewentualną ucieczkę od męża,gdy przejrzy na oczy..zawsze jednak,jak to się mówi-potrzebne są "środki"
Stary 2010-02-04, 15:56   #7484
Danni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
a wlasnie kto jest czwartkowy i czemu jeszcze sie nie pokazala
kto dzisiaj stawia juz sie przyznac
JA! JA ! Dopiero dzisiaj wpadłam i czytam zaległości .To stawiam skrzynkę się Panie częstują , a ja doczytam pókim trzezwa
Stary 2010-02-04, 16:22   #7485
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danni Pokaż wiadomość
Ja też mu ufam i dlatego nie komentowałam za mocno i obrócilam to w żarty. Gdybym była przy całej sytuacji mogłabym się wypowiadać za lub przeciw .Nie bylam , niewiem , nie oceniam .Ja jestem zachwycona z wyboru Doktora i basta
..z tej sytuacji z Krajewskim,to wyszedł tutaj taki prawie lincz,pomimo,że tak naprawdę nic nie wiemy, nie znamy nawet bezpośredniej relacji Polili
..ja też mam wrażenie,że prawda leży gdzieś po środku,i wszystko zastało ocenione,skrytykowane i podsumowane mocno przed czasem..
..Polili prosiła o pomoc, która została jej udzielona, na tyle, na ile było to możliwe..
..ale z jakimikolwiek nazbyt zdecydowanymi opiniami przed czasem..
..też jestem przeciw
..i rozumiem reakcję Horo, czy Yagny, bo gdyby ni z tego ni z owego zaczął się zamęt wokół np.Skwiercz, to pewnie też tak w jednym momencie nie zmieniłabym zdania, na podstawie wielokrotnie przeinterpretowanej jednodniowej informacji przekazywanej z ust do ust..
..jeśli coś faktycznie jest na rzeczy, to się wyjaśni..
..albo i nie

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
hmm mialam cos napisac , ale chyba jednak nic nie napisze , zreszta i tak pewnie moj post zostalby niezauwazony ....i zeby nie bylo nie czepiam sie
hej,asionek
żeby nie było,twój post został zauważony, i ten dzisiejszy, i wczorajszy też
bardzo mi miło było też móc się z Tobą zaprzyjaźnić
Stary 2010-02-04, 16:35   #7486
agnes281
Wtajemniczenie

Macerata malo ze soba piszemy, ale moze dlatego ja malo pisze do Ciebie bo wiem co masz na mysli przypominasz mi mentalnie kogos bardzo bliskiego od 5 lat
nie bede stawiac parafki pod kazdym Twoim postem pokazujac, ze sie z toba zgadzam po prostu wiedz,ze sie zgadzam

Asionek uffffff jak dobrze wiedziec, ze sa jeszcze szczere osoby na tym forum

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-02-04 o 16:39
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:44   #7487
Danni
Raczkowanie

Cytat:
..z tej sytuacji z Krajewskim,to wyszedł tutaj taki prawie lincz,pomimo,że tak naprawdę nic nie wiemy, nie znamy nawet bezpośredniej relacji Polili
..ja też mam wrażenie,że prawda leży gdzieś po środku,i wszystko zastało ocenione,skrytykowane i podsumowane mocno przed czasem..
..Polili prosiła o pomoc, która została jej udzielona, na tyle, na ile było to możliwe..
..ale z jakimikolwiek nazbyt zdecydowanymi opiniami przed czasem..
..też jestem przeciw
..i rozumiem reakcję Horo, czy Yagny, bo gdyby ni z tego ni z owego zaczął się zamęt wokół np.Skwiercz, to pewnie też tak w jednym momencie nie zmieniłabym zdania, na podstawie wielokrotnie przeinterpretowanej jednodniowej informacji przekazywanej z ust do ust..
..jeśli coś faktycznie jest na rzeczy, to się wyjaśni..
..albo i nie

hej,asionek
Otóż to ,dlatego nie zagłębiłam tematu .
A jak było ... moim zdaniem się nie dowiemy ,bo oprócz nowej koleżanki także Dr powinien by się wypowiedzieć

Doczytałam do końca i smutno mi się zrobiło. Nie fajnie się to czytało ....

Jedno chiałabym tylko napisać.Przykro mi że uciekacie bo miło w całym składzie solidarnie walić paluchem w f5.

Yagusiu cenię sobie naszą znajomość ,chciałabym ją kontynuować i poznać Cię w realu .Dzięki Tobie odzyskałam część mojej straconej wiary w to ,że są jeszcze ludzie dobrzy i bezinteresowni.

Tyle z mojej strony ...Idę po browca ...zdrowie

A Emil wymiata !

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Agnes wiesz o co chcę spytać zamęczę Cię
Stary 2010-02-04, 16:48   #7488
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:

hej,asionek
napisalam tak troche dla przekory
w kazdym razie milo mi i fajnie czyta sie Twoje posty

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Macerata malo ze soba piszemy, ale moze dlatego ja malo pisze do Ciebie bo wiem co masz na mysli przypominasz mi mentalnie kogos bardzo bliskiego od 5 lat
nie bede stawiac parafki pod kazdym Twoim postem pokazujac, ze sie z toba zgadzam po prostu wiedz,ze sie zgadzam

Asionek uffffff jak dobrze wiedziec, ze sa jeszcze szczere osoby na tym forum
siedze na tym forum od poczatku , przeczytalam wszystkie posty w 4 cz. ... taka maniaczka ze mnie , ale lubie Was czytac i duzoo sie dowiedzialam dzieki temu forum wczesnie sie nie udzielalam , teraz tak , ale jak widac bardzo malo ... ciezko jest sie tutaj "wgryzc "
nie mam oczywiscie o to pretensji do nikogo
napewno bede tutaj dalej wlasnie ze wzgledu na stara grupe i na informacje jak dla mnie bardzo cenne
Stary 2010-02-04, 16:51   #7489
zaga25
Raczkowanie

Tyle z mojej strony ...Idę po browca ...zdrowie

zaga25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 16:52   #7490
horo
Zakorzenienie

GG do horo

asionek

Stary 2010-02-04, 16:55   #7491
macerata
Zakorzenienie

trochę przykro jest mi też z powodu sytuacji, która wynikła wokół Yagny, pomimo,że nie miałam właściwie okazji wymieniać z Nią opinii,zdań itp..
może i odbiega od forumowego standardu,ale nie da się ukryć,że nie w negatywnym tego słowa znaczeniu..
jej zainteresowania dot.żelków też wybiegały daleko do przodu, i mogło się to wydawać absurdalne.
bo większość z nas boryka się ze znacznie bardziej przyziemnymi problemami dnia codziennego, i zazwyczaj nie ma czasu,ani środków, by poświęcać je na takie sprawy.
ale że prędzej czy później korzystamy z informacji zdobytych przez innych,więc dobrze,że są osoby,które mają czas o tym myśleć.

moim zdaniem.

gdyby nie to forum,na którym różne osoby nagromadziły w jednym miejscu i w krótkim czasie pewien określony zakres informacji,to np.ja nigdy nie znalazłabym czasu na poszukiwanie ich, i w efekcie pewnie nigdy nie znalazłabym się na etapie,na którym teraz jestem, na mojej drodze do posiadania biustu

Jako że nie miałam okazji się wypowiedzieć w tym temacie,jak i bardzo prawdopodobne,że takiej okazji już nie będzie..:

..uważam,że Yagnaa jest inteligentną,elokwentą osobą o wysokich standardach,kulturze osobistej,o rozległej wiedzy w interesującym nas temacie..
jak i zapewne w paru innych tematach też.

nijak mi do tego,bo sama jestem raczej zwyczajną osobą borykającą się ze zwykłymi problemami,jak przemoknięte buty,albo którym tramwajem dojechać do..

ale nie będę z tego powodu negować,iż od osób prowadzących zupełnie inny tryb życia,też można się wiele nauczyć, a różnorodność w życiu jest jak najbardziej wskazana..

trochę tolerancji, i akceptacji, a może wszystkim nam będzie żyło się troszkę lepiej
Stary 2010-02-04, 16:58   #7492
agnes281
Wtajemniczenie

Macerata Parafka

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:04   #7493
Danni
Raczkowanie

Cytat:
trochę przykro jest mi też z powodu sytuacji, która wynikła wokół Yagny, pomimo,że nie miałam właściwie okazji wymieniać z Nią opinii,zdań itp..
może i odbiega od forumowego standardu,ale nie da się ukryć,że nie w negatywnym tego słowa znaczeniu..
jej zainteresowania dot.żelków też wybiegały daleko do przodu, i mogło się to wydawać absurdalne.
bo większość z nas boryka się ze znacznie bardziej przyziemnymi problemami dnia codziennego, i zazwyczaj nie ma czasu,ani środków, by poświęcać je na takie sprawy.
ale że prędzej czy później korzystamy z informacji zdobytych przez innych,więc dobrze,że są osoby,które mają czas o tym myśleć.

moim zdaniem.

gdyby nie to forum,na którym różne osoby nagromadziły w jednym miejscu i w krótkim czasie pewien określony zakres informacji,to np.ja nigdy nie znalazłabym czasu na poszukiwanie ich, i w efekcie pewnie nigdy nie znalazłabym się na etapie,na którym teraz jestem, na mojej drodze do posiadania biustu

Jako że nie miałam okazji się wypowiedzieć w tym temacie,jak i bardzo prawdopodobne,że takiej okazji już nie będzie..:

..uważam,że Yagnaa jest inteligentną,elokwentą osobą o wysokich standardach,kulturze osobistej,o rozległej wiedzy w interesującym nas temacie..

nijak mi do tego,bo sama jestem raczej zwyczajną osobą borykającą się ze zwykłymi problemami,jak przemoknięte buty,albo którym tramwajem dojechać do..

ale nie będę z tego powodu negować,iż od osób prowadzących zupełnie inny tryb życia,też można się wiele nauczyć, a różnorodność w życiu jest jak najbardziej wskazana..

trochę tolerancji, i akceptacji, a może wszystkim nam będzie żyło się troszkę lepiej
RACJA ! No to w górę biusty i kielichy !
Stary 2010-02-04, 17:10   #7494
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
asionek
a dziekuje za buziaka

macerata duzo racji w tym co napisalas kazda z nas jest inna i wypowiadajac sie na forum otwartym trzeba to zaakceptowac , co nie znaczy , ze kazdego trzeba od razu pokochac eheh , ale szacunek i wolnosc slowa nalezy sie kazdej z nas
Stary 2010-02-04, 17:11   #7495
skorpion7
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Danni;

A Emil wymiata ![COLOR=Silver
[/COLOR]
d zienx kofffana:roza :
(przekaze komu trzeba )
skorpion7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:14   #7496
Danni
Raczkowanie

Agnes w tym pieczeniu to coś jest . Znowu śpię w staniku i moje dolegliwości zelżały . Myslę ,że to powiązane z tym i faktem w jakim momencie cyklu się jest .

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez skorpion7 Pokaż wiadomość
d zienx kofffana:roza :
(przekaze komu trzeba )
Nie ma za co dzienxować -się podobie - się chwali
Stary 2010-02-04, 17:17   #7497
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

moim zdaniem.

maceratko,
ujęłaś to rewelacyjnie
jestem jedna z osób, które miały okazję... wprawdzie nie osobiście... ale jednak, zamienić z Yagną więcej niż kilka zdań
osoba ciepła, zyczliwa, wartościowa, szanująca ludzi i ich odmienność

a nasze problemy.... każdy ma inne... mniej - dla jednych lub bardziej poważne - dla drugich
ktoś żyje chwila obecną... inny wybiega daleko w przyszłość... jeszcze inny roztrząsa przeszłość
i powiem szczerze, ze mam mase swoich problemów... i tych małych i tych wielkich ... niestety jest ich sporo ... ale szanuję to, ze ktoś moze zamartwiać się czymś, co nie przeszłoby mi nawet przez myśl ... jeśli tylko bede w stanie... pomogę, wesprę, doradzę
i nie jest to obłuda czy fałsz... chęć zjednania sobie czyjejś akceptacji... niestety taka właśnie bezinteresowna pomoc jest tak czasami odbierana... (doczytałam to kilkanaście postów wczesniej)

dlatego dziewczynki... posłuchajcie "seniorki"... szanujmy się, dajmy się każdemu wypowiedzieć i ... nie doszukujmy się samych złych intencji...
i nie prowokujmy!!! ... bo to tez ma niestety miejsce

niestety łatwo jest "wystukać" na klawiaturze coś, co dotknie drugą osobę... nie stoimy naprzeciw
dlatego... jeśli któraś będzie chciala wbić przysłowiową "szpilę", to... sobie w paluszek... zeby powstrzymać "klikanie"... i uniknąć takich sytuacji, do jakich ostatnio tutaj dochodzi... często... zdecydowanie za często

Stary 2010-02-04, 17:20   #7498
skorpion7
BAN stały

Cytat:

moim zdaniem.

MACERATA...
klask i:kla ski: nic dodac -nic ujac !!!!!
zgadzam sie z Toba absolutnie : cmok:

:w inko: A TO ZA ZGODE I MIŁA ATMOSFERE NA TYM FORUM .....
.....BO FAJNE Z WAS KOBIETKI ......
skorpion7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 17:23   #7499
macerata
Zakorzenienie

..taaaki miałam plan,przynajmniej do op.,nie wyrażać zbyt radykalnych opinii,bo się bałam, że jak potem będę w potrzebie,to nikt nie będzie miał ochoty ze mną gadać..
..ale że czas do op.taaaki długi..no to też nie dałam rady doprowadzić tego planu do realizacji..

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
napisalam tak troche dla przekory
w kazdym razie milo mi i fajnie czyta sie Twoje posty
Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Macerata Parafka
Cytat:
Napisane przez Danni Pokaż wiadomość
RACJA ! No to w górę biusty i kielichy !

..no to chlup..

za nasze zdrowie

za piękne biusty

za lepsze jutro

za Złośliwca,co nam ostatnio piękny post wysmarował
..i ja tak od siebie,to nawet za tą ostatnio zabłąkaną kuleziankę, co to kochała Nagory ponad wszystko
Stary 2010-02-04, 17:23   #7500
Danni
Raczkowanie

No a co z tą moją skrzynką postawilam i się Panie nie częstują ...Za meloniki moje- po raz pierwszy- czwartkowo poproszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości