|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
Dominikana!! Meksyk!!! Świetna sprawa. A do września jeszcze sporo czasu.Dasz radę.. Ja właśnie dzisiaj naczytałam się o szóstce weidera i chciałabym się skusić, ale boje sie,że moje brzuszysko nie podoła.
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
mysiunia banan to najbardziej kaloryczny owoc
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Camila może jednak jakis się nad Wami zlitowal i gdzieś wasze imie jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na obiadek były kotlety sojowe i suróweczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Witam nowe kolezanki.
Nie bede dzis pisac o swojej diecie, bo nie ma o czym... Norma. Ktora to odchudza sie z Dukanem, bo nie moge znalezc? Ja rowniez fundnelam sobie "Nie moge schudnac" i jak tylko "wyzre" warzywne zapasy z lodowki to przechodze na dietke proteinowa. Czy ktoras z Was wie, gdzie zniknela Enigmatyczna ze swoja miloscia do owsianki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
wstalam... ale gdyby nie kom to bym nie wstawala tylko do rana spala...
Masakra moje cialo jest juz przemeczone ![]() Nie cwiczylam dzis, ale mam nadzieje, ze jutro rano dam sobie popalic ![]() Jak juz wstalam to tego nie zmarnuje i otworze ten kodeks i bede czytac :| Dzis w nagrode za to, ze zdalam angielski kupilam sobie malego kaktusika ![]() ![]() ![]()
#485 |
Raczkowanie
|
Aniaitis witam serdecznie.
![]() Ja uwielbiam banany ![]() A co złego jest w owsiance?ja też lubie.... ![]() Widzę, że wiele z Was się szykuje na weselne imprezki, no super, ja też mam w lipcu na wesele się wybrać.Więc doszedł kolejny punkt na liście motywującej. ![]() Kurde coś mi się złego z kompem dzieje ![]() ![]() Ja jutro zamierzam wejść na wagę .........i aż się boję jaki będzie efekt.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Fiolka, jesli z ta owsianka bylo do mnie, to naprawde nie bylam zlosliwa pytajac o Enigmatyczna w kontekscie owsianki (glupio to troche brzmi), ale kazda z Was kojarzy mi sie z konkretna rzecza, zachowaniem, etc.. No... Enigmatyczna=milosniczka owsianki+najszczuplejsza z nas.
A tak na marginesie, to gdzie sie podziewacie? Chyba jeszcze nie spicie, Chudzinki moje kochane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | ||
Zadomowienie
|
Na kolację był serek wiejski i to by było tyle na dzisiaj
![]() Zapominałabym dodać, że jeszcze godzinkę molestowałam orbitreka ![]() Powiem Wam, że ćwiczenia mnie coraz bardziej wciągają i oby nadal tak było ![]() Cytat:
![]() Ja mam fioła na punkcie kaktusów i co jakiś czas kupuję nowy na razie mam 3, w planach jest jeszcze parę ![]() Cytat:
![]() Na pewno waga się ruszyła, a kciuki na pewno będę trzymać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja banany też uwielbiam. Nie umiem się im czasem oprzeć,ale ostatnio rzeczywiście jadam je rzadziej. Trzymam kciuki za wagę- będzie dobrze ![]() No więc obie mamy wesela wakacyjne :p Moje dzisiejsze : ś: jajko na twardo +kromka chleba pełnoziarnistego z papryką II ś: jabłuszko o: miseczka zupki kalafiorowej p: 2 marchewki k: no i się złamałam i zjadłam dwa małe naleśniczki z serkiem waniliowym ![]() ![]() Po tym grzeszku naleśnikowym myślę, że spaliłam trochę kalorii, ale zaraz będę robić brzuszki . Buziaki.
http://maxymalizacja.blogspot.com/ Edytowane przez Anaitis Czas edycji: 2010-02-03 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
a u Mnie na kolacyjkę była sałatka(marchew groszek kukurydza ser feta papryka i cebula) 2 kromki pieczywa "Sonko 7 ziaren" i 4 plasterki wędliny....
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
ja banany też uwielbiam mogłabym je jeść dniami i nocami
![]() ![]() a u mnie na kolacyjkę były paróweczki D:
#491 |
Rozeznanie
|
Meksyk.. Dominikana... mi sie marzy Barcelona.. moze kiedys sobie na te upragniona podroz zarobie.. narazie po wyplacie pomysle o tym basenie, ktory mi polecacie.
![]() ![]() ![]() ![]() Nie bede sie 'chwalic' ile czego zjadlam, bo nie mam narazie zbytnio glowy, by ukladac sobie jadlospis, wiec nie jadam dan typu - sniadanie, lunch, obiad, bo obiad wypada mi po 18 jak wracam z pracy wiec jem zamiast 'kolacji' ![]() Ale ogolnie trzymam sie zasady - male pocje, bez cukru, wegli i niezdrowych tluszczy(nie liczac smietanki do kawy... ![]() Jak macie jakies pomysly co jesc w pracy to chetnie poslucham... ![]() Ok.. to juz tydzien jak podjelam decyzje o odchudzaniu,. byly wzloty i upadki. Szykuje sie do rozpoczecia jakiejs konkretnej diety ala ONZ, dunkan, lub Montigniac. JEszcze sie nie moge zdecydowac ktora :P W sumie wpadlam tylko powiedziec Wam dobranoc... padaaaam... Spijcie dobrze i obysmy wstaly pare gram chudsze ![]() PS tez koooocham banany ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-02-03 o 21:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Uuuu ale sie rozpisałyście... Witam rowniez nowa dietowiczke Anatitis
![]() Buuuu ... lejcie bijcie krzyczcie i wszystko naraz ... zgrzeszylam - zapaliłam smroda nawet 2. Watki o papierosach poczytam sobie na pewno ale już jutro, nie wiedziałam wogole ze tak bede czula caly czas pociąg to tych fajek :| gdybym wiedziala to bym wogole nie zaczynała palić ![]() O diecie nie wspomnę bo sama juz nie wiem czy dobrze dzisiaj jadlam czy nie bo caly dzien jakas pelna sie czulam a co jadłam to nie zdradze bo się ze wstydu zapadne pod ziemię. ![]() ![]() Jesooo jutro koniec, miesnie troche rozbujam lekko mam nadzieje i będę mogła wrócic juz normalnie do ćwiczeń. ![]() ![]() ![]() Buziaki i dobranoc ![]()
#494 | |
Zadomowienie
|
Witam Drogi Panie
![]() A mnie znowu mój pies obudził za wcześnie, kiedyś go zabiję za to ![]() Na czczo wypiłam szklankę wody z cytryną, potem kawusia jak zwykle z jednej łyżeczki, no i śniadanko 2 kromki razowca ze słonecznikiem posmarowane jajecznicą z cebulką i zielona herbata ![]() Idę sprzątać kojec, ten pies mnie kiedyś wykończy ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o papierosy, to powiem Ci że najgorsze będą pierwsze 2-3 tygodnie, ale zapewniam, że po tym czasie już będziesz się lepiej czuła, ten kto palił i rzucił na pewno zrozumie jak się teraz czujesz. Ja przez pierwsze parę dni nosiłam ze sobą zapalniczkę i nawet ją kurczowo w ręce trzymałam, aż byłam w stanie ją wyrzucić do śmieci, a miałam jeszcze całą paczkę papierosów, ale oddałam ją bratowej, Tobie też radzę albo komuś dać te papierosy, albo po prostu wyrzucić do śmieci, bo inaczej cały czas będą Cie kusić niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja tylko na minutkę, chciałam się tylko pochwalić, ze rano się ważyłam i jest 2,5kg mniej! ![]() ![]() Czarownica wiem, Ty a nie jesteś kochana ![]() ![]() No mykam zrobić jakieś śniadanko, głodnam się już zrobiłam. __________________ już 7 dni 108,5..106 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Wstalam, zjadlam sniadano, teraz pije czerwona i ide sprzatac pokoj... bo jak baba nie posprzata to nie to samo:P
Milego dnia moje Dzidzie ;*
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zadomowienie
|
Ogarnelam burdel
![]() ![]() Milego przedpoludnia ![]()
#499 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj wieczorem złamałam się, miałam straszne ssanie na coś słodkiego i zjadłam kilka łyżek konfitury wiśniowej domowej roboty ![]() ![]() Dziś na śniadanko były aż 4 (byłam strasznie głodna) kromki wasy cieniutko posmarowanych serkiem twarogowym i chudziutką szynką wędzoną. Pozwoliłam sobie na więcej kanapek, ale zrezygnowałam z mojej ukochanej latte, bo w domu nie ma chudego mleka, a tłustym nie chcę się paśc ![]() Na obiad będę smażyła naleśniki, ale dla siebie muszę wykombinowac cos innego i za bardzo pomysłu nie mam... aaaaa, i przyłączam się do miłośniczek bananów! I tez nigdy z nich nie rezygnuję w trakcie diety, bo są strasznie sycące ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
mysiu zgadza się nasze wzloty i upadku.Oby było więcej tych pierwszych
![]() fiolka ładnie,ładnie gratuluje ![]() szkoda,że jeszcze nikt nie wymyślił jakiegoś zamkniętego ośrodka rzucania palenia z chęcia bym tam mamę wysłała na "dymkowe wakacje" choćby od zaraz. Mnie dziś się bardzo dobrze spało i przez to mam duże chęci do ćwiczeń,za które zaraz biorę jak dopije herbatke i skończe jogurt.Cały dzień zamierzam poświęcić na ćwiczenia z przerwami żeby nie paść. Pomyślnego dietkowania
![]()
#501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fiolka gratulacje !! nie ma co sie bac tej wagi bo jesli przestrzegasz diety to spadek i tak bedzie moze mniejszy moze wiekszy ale bedzie. Za mocno kurcze przeforsowalam sobie miesnie nie wiem czy dam rade dzisiaj jeszcze ćwiczyć ehh. Spróbuje pozniej cos porobic, albo zaczne sprzątanie też xD w koncu to są takjakby ćwiczenia ![]() Tak patrze że u mnie cięzki okres jest w tej diecie .. no nic zobaczymy mam nadzieje że dam rade dalej. Tylko muszę się zebrac do kupy. hehe Miłego dnia dziewczyny i dzieki za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Nareszcie moglam cwiczyc posladki... ostatnio zrobilam 2 serie i o malo na zawal nie padlam dzis zrobilam 3
![]() ![]() ![]() Ja wam dam palenie!!!! ![]() No nic zmykam sie ogarnac i uczyc sie z prawa karnego ![]() ![]() ![]() ![]()
#503 |
Wtajemniczenie
|
jejciu jaki jak dziś mam dobry dzionek
![]() ![]() ![]() ![]()
#504 |
Zakorzenienie
|
desi wiesz że początki są trudne, zobaczysz z czasem przyjdzie Ci to łatwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fiolka gratuluję takiego spadku wagi ![]() ![]() ![]() pysia ja bym z chęcia tam tate wysłała ![]() no cóż u mnie na sniadanko kanapeczki z serkiem chudziutkim ![]() ![]() a na obiad hmm mama zrobiła naleśniki ale nie wiem z czym ja je zjem D: ![]() a i napewno dzisiaj sie biorę za ćwiczenia ![]()
#505 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje że sie uda rzucić te smrody.
Juz głodna ale do 14 musze wytrzymać hihi zaraz sobie łyknę troche wody. Zabrałam sie za sprzątanie za sofami jesooo jak brudno tam, a jakie skarby znalazłam ![]() ![]() ![]() Ale już tam czysto poodkurzane umyta podłoga cacuś glancuś. trzeba bedzie wymyslic cos innego do roboty teraz. hmmm. Dzisiaj spróbuje zrobić salatkę z cykorii podobno dobra jest no ale się zobaczy nigdy nie jadłam, może sie nie otruję hyhyhy, a później może znowu skakanka. Troche słonca było ale zniknelo, kolejny dzien taki jakis ospaly i dziwny hmmm oby sie to zmienilo. A co do tego osrodka - no calkiem dobry pomysl, ja bym poszła jako pierwsza na kuracjuszke ![]()
#506 |
Zadomowienie
|
U mnie pochmurno caly dzien :/
ja dzis mialma krolewski obiad hehehe S:parowka, lyzka keczupu, sucha kromka razowca Trening z tamilee na poslady SII:pol malego jogurtu +garsc musli O: 4 rozyczki brokula z sosem czosnkowym+ugotowana palka kurasa+ garsc makaronu z sosem pomidorowym Popoledniu planuje trening na brzuch ![]() No nic ide zakowac dalej karne ![]()
#507 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny,ależ mi się dzisiaj humorek poprawił
![]() Widzę, że zabieracie się za porządeczki, ja po południu też mam zamiar, nazbierało się wszędzie kurzu co nie miara, ![]() Camila no nieładnie ![]() ![]() Byłam dziś na zakupach i zrobiłam spore zapasy, głównie wafli ryżowych, owoce:banany, mandarynki,jabłuszka, jogurty; otręby granulowane ze śliwkami(jeszcze tego nie próbowałam,ale podobno nadaje się do jogurtów, sałatek,surówek-zobaczymy). A także dwa inne rodzaje herbatek No i kupiłam sobie dwa bambusy, bo moj jeden w domu był jakiś smutny. ![]() Dziś na śniadanko wsunęłam: serek wiejski i pół banana. Podwieczorek: mandarynka. Obiadek: szynka gotowana w ziołach, 2 łyżki ryżu z warzywami, surówka(marchew,pekinka,j abłko).Paluszki lizać, nawet mojemu Tż smakowało o dziwo. Dziewczyny, Wy chyba macie większą motywację do zrzucenia kilogramów niż do rzucenia palenia ![]() Idę obejrzeć film, a pózniej poćwiczyć. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś za to zrobiłam sobie ładny obiadek, ryż podsmażony na łyżce oliwy (pól torebki) z garscia warzyw chińskich. Porządnie przyprawiłam i do tego zjadłam kiszone ogórki. Pycha ![]() Na drugie śniadanie banana nie było, bo tata spałaszował ![]() Wysprzątałam swój pokój na błysk, zrobiłam obiad dla rodzinki i muszę pomyslec o czymś na kolację dla siebie...
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Rozeznanie
|
hej dziewuszki. wlasnie zrobilam sobie przerwe w pracy - specjalnie, zeby z Wami pogadac
![]() jejciu, jejciu. naprawde w kupie razniej. chyba tylko dzięki temu wątkowi na forum jakos sie trzymam. z reguły zawsze mam kryzys w odchudzaniu po tygodniu...hehe... a tym razem jest mi coraz latwiej. ![]() ![]() moze od niedzieli zaczne jakas bardziej restrykcyjna diete nawet. (dopiero wtedy, bo w sobote mamy gosci ![]() Co do tych petów to a macie wszystkie podpalaczki ![]() ![]() Pepea, rzeczywiscie - jak dbac o siebie to na calego. tez od kiedy zaczelam dietke bardziej zaczelam dbac o wlosy, opaznokcie i cere ![]() ![]() Camila,(co do wczorajszego postu)jak jestes chora to ja jednak radze dobrze jesc.. chocby rosolek,albo cos. ale nie przejmuj sie kaloriami teraz az tak bardzo - 1500 tez nie zaszkodzi - zdrowie najwaniejsze!! Ewakuacja, keidys znalazlam taki watek na innym forum - same przepisiki dukanowe ![]() Milenkar20, masz baaaardzo madrego meza - (to apropos tej wagi) ![]() hehehe Fiolka, Super - gratuluje . teraz juz z gorki bedzie ![]() Dziewczynki, gdzies sie pogubilam w postach i nie moge nigdzie znalezc info co to za cwiczenia na te poslady byly ![]() ![]()
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
No powiem, że pogoda nas dziś rozpieszcza, gdybym nie miała tłustych włosów to bym bez czapki wychodziła na dwór
![]() Dobra wszystko pięknie, ładnie by było, gdyby kochana mamusia nie wystawiała mojej silnej woli na taką katorgę ![]() Codziennie musi sobie naleśniki zrobić, a ja bym z miłą chęcią też sobie zjadła, ale tego nie zrobię, bo wiem jakie one tuczące są, matka już prawie 4 kg na nich przytyła w ciągu niespełna miesiąca! Druga sprawa od wczorajszego wieczora chodzi za mną coś słodkiego, tylko jeszcze nie wiem co, na pewno coś czekoladowego i kruchego, ale nie pójdę do sklepu, będę twarda ![]() A zmolestuję teraz orbitreka, to może mi przejdzie głupie myślenie o słodkim. Edytowane przez mysiunia85g Czas edycji: 2010-02-04 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.