|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::MAC Lancome Dior Chanel + inne ::..
Cytat:
Najchętniej przyjęłabym rzeczy szybkozbywalne - widzę u Ciebie jakieś szampony, może bym przygarnęła, ale z drugiej strony co ja zrobię z 10 szamponami Jak coś znajdziesz, to pisz ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- jak wyżej
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
* MAC Infatuating Rose: 6 Cool Eyes - paletka 6 cieni
* Lancome L'Extreme tusz fioletowy 04 Violet stretch, nowy coś u mnie?
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale poszperam i wieczorem dam znaka )
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy oddasz ![]() |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)To czekam na info jak coś znajdziesz ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- tak myślałam ![]() rozmiary typu s albo m nie dla mnie - pisałam w pierwszym poście. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ok no to i ja czekam na info w razie czego
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok ![]() wesoła krówka do mnie mówi plus jakieś inne żele / sole do kąpieli. Ale krówka najbardziej, tylko nie wiem, ile takie cudo kosztuje?
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedyne, gdzie krówkę znalazłam to serwis aukcyjny - za 35 złotych, tylko, że tamten zestaw jest ciut inny - ma mleko i 2 mydła a mój ma mleko, mydło, gąbkę i mini mydło
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewentualnie jakbyś znalazła jeszcze coś za jakiś żel / sól albo coś takiego? |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
a perfumy Cie nie interesuja?
![]() edit: mze za fioletowego mineralnego Maca chcialabys nowy tusz Clinique? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-02-04 o 19:00 |
|
|
|
#48 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,mam z Clarinsa Instant smooth Perfecting Touch 4ml,Eye Revive Beauty Flash 3ml nówki i HydraQuench Cream 5ml,ale na oko to nie pełna tubka
|
|
|
|
#49 | |||
|
Zakorzenienie
|
to mi się podoba:
ORGANIQUE NATURALS ANTI - AGE szampo LANCOME Renergie . CLARINS HYDRA QUENCH RICH CREAM VERY DRY SKIN Bogaty krem nawilżajacy cera sucha, zimny klimat2x5ml 11. POLAAR Supra Vitamin Eye Contour 5ml ![]() Cytat:
to też mogłoby być czy nie? bo jak mogłoby być to coś znajdę Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16962737]a perfumy Cie nie interesuja? ![]() edit: mze za fioletowego mineralnego Maca chcialabys nowy tusz Clinique?[/QUOTE] za tusz CLinique dzięki, ale jakoś mam uraz do kolorówki klinikowej (po paru próbach przekonania się ), natomiast chętnie posłucham jakie masz perfumki ![]() Cytat:
![]() Poczekam na inne oferty i w ciągu kilku dni będę się pewnie decydować na to, co wybiorę
|
|||
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś znalazła za niego?
bo to też istotne, bo ten burżujek nie jest mi niezbędnie potrzebny do życia, chyba, że wybierzesz coś, co chętnie oddam
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kadus Amulett Dimensions – Pianka do włosów, około 50% (ale pewnie więcej) z 400 ml, kod D0025309 Matrix - Sleek.look - odżywka, 20 ml, nowa L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Odżywka Luksja - grejpfrutowy balsam do ciała - nowy Mineral Care - sól do kąpieli w torebce Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html ++ Dove - żel pod prysznic 250 ml + Yves Rocher - Nawilżająca maseczka
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
to mi pasi
![]() Z tym że od razu mówię, że dam radę wysłać dopiero w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że to nie problem
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
a kto Ci powiedział, że nieaktualny? zbieram oferty
Nad zapachami myślę Hmm, a dorzuciłabyś tenżel pod prysznic dove jeszcze? (czyli krówka, maseczka sól i żel za 2 cienie? |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam 100 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...vin-Rumeur.htm i 30 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...dividuelle.htm . edit: mam tez krem po oczy z wit. C Borghese |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi mi na to, ze calkiem sensownie robie ostatnio zakupy
![]() Poza zapachami mam: balsam do ciala marks&spencer w szklanym sloiku nowy, aloe vera z pompka tez spencera do rak i ciala z 300ml zostalo jakies 285 , sypkie cienie barry m 2 kolory bordo-fiolet i czarny z drobinkami turkusowymi, cytrusowa kula do kapieli lush, liner mac z kolekcji hello kitty girl groove z drobinkami, roz bobbi brown kolor nectar, wklad cienia maca noctrunelle ewentualnie i chyba to tyle
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Gdybys powiedziala, czego moge szukac byloby latwiej
ale jak nie powiesz, to wieczorkiem poszperam i dam znaka