|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
[QUOTE=mlody9218;16939504]Kochana, sprawa wygląda tak: z tego, co widzę, paczkę otrzymałaś kurierem
![]() ![]() (Ja przynajmniej tak miałem ![]() Sprawa wygląda tak,że albo on sam przywiezie Ci go, bo zorientuje się ![]() Albo najlepiej zadzwoń do Oriflame i powiedz, jak wygląda sytuacja ![]() Oni powinni coś zaradzić. A powiedz mi jedną rzecz, czy na kartonie z kosmetykami masz naklejoną naklejkę: TOSTER 620559 ? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Ślicznie dziękuje za pomoc ![]() ![]() ![]() Tak...Na przesyłce, którą odebrałam była naklejka TOSTER 620559. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Rozeznanie
|
Widzieliście może kartkę walentynkową z Ori?
![]() https://poland.secure.oriflame.com/p...010/banner.jpg
#3184 |
Zakorzenienie
|
O nie widziałam tej kartki. BTW pójdę do sklepu i kupię sobie za 2 zł "bez łaski"
![]() Dzisiaj odebrałam zestaw za 39,90zł konsultantce i jest torba. Czyli ukryła się pod jakąś inną nazwą w zamówieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Rozeznanie
|
dostaliście info na pocztę o brakach ;p??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Rozeznanie
|
https://poland.secure.oriflame.com/p...walentynki.pdf
to jest oferta na pocieszenie ;p Szanowny/na Konsultancie/tko Oriflame! Informujemy, że w Katalogu 3 kilka produktów z naszej oferty będzie niedostępnych. Aby zapobiec niemiłym niespodziankom w trakcie robienia zakupów i w porę uprzedzić swoich Klientów, prosimy wcześniej zapoznać się z poniższą listą: 15221 VOLARE - PERFUMOWANA WODA TOALETOWA 11427 O.B. - PODWÓJNY KOREKTOR - MEDIUM 3478 V. - DWUSTRONNA KREDKA DO POWIEK - THELMA & LOUIS 3479 V. - DWUSTRONNA KREDKA DO POWIEK - TOM & JERRY 18773 V. - OZDOBY DO PAZNOKCI 11355 DIVINE - WODA TOALETOWA Ponieważ powyższe produkty są chwilowo niedostępne, zapraszamy do skorzystania z przygotowanej przez nas specjalnej oferty: 2883 V - ROZJAŚNIAJĄCE KREDKI DO POWIEK - PINK PRODIGY CH 5,50 zł 2884 V - ROZJAŚNIAJĄCE KREDKI DO POWIEK - UPBEAT BLUE CH 5,50 zł 2885 V - ROZJAŚNIAJĄCE KREDKI DO POWIEK - WHITE LIGHT CH 5,50 zł 2886 V - ROZJAŚNIAJĄCE KREDKI DO POWIEK - GREEN GLEAM CH 5,50 zł 13885 ZESTAW EMBRANCE HER CH 23,00 zł Dodatkowo proponujemy zestaw winogronowy ponad 55% taniej. Aby zakupić zestaw należy wpisać wszystkie trzy kody (10627, 10628 i 10629) na zamówieniu. Cena całego zestawu to 23 zł (CH): 10627 WINOGRONOWY ŻEL DO MYCIA TWARZY 150 ML 10628 WINOGRONOWY KREM NA NOC 75 ML 10629 WINOGRONOWA MASECZKA ZŁUSZCZAJĄCA 50 ML |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Przyczajenie
|
ja tak troszke niz gruszki ni z pietruszki... Co powiecie na temat zestawu korektorów - kamuflażu z Oriflame??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Raczkowanie
|
to lipa. miałam zamówienie na Volare. 16 PP w plecy
![]()
#3191 |
Rozeznanie
|
ja też akurat z tego nic nie chciałam, ale kusi mnie ten zestaw winogronowy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a miałam zamówienia na ozdoby do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Pani Buka
|
ja na szczęście też nie
![]() ale fajnie - ozdoby do paznokci pojawiły się w tym katalogu i już ich nie ma... za to zastanawiam się nad winogronowym zestawem, polecacie? ![]()
#3194 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie
![]() Właśnie wróciłam ze szkolenia kosmetycznego z nowościami i mogę co nieco napisać. Woda GG Shine bardzo ładny i elegancki zapach z pierwszą nutą grapefruitową. Perfumy i krem pod prysznic podobny zapach. Pomadki GG Shine - jak dla mnie zbyt blade. Pędzle - super - mięciutkie, porządnie wykonane, polecam. Produkty do paznokci - bardzo dobra rzecz, również godna polecenia Torebka srebrna -miękka, jedna komora, kieszonki po bokach; portfel mały, w środku saszetka na drobniaki - 'mała'- to mało powiedziane. Torebka fioletowa - 2 komory i kieszonki po bokach, nawet dość miękka jak na ten fason. Portfel całkiem niezły, kieszeń na drobne zapinana na zamek. Kosmetyczka 3 w 1 - świetna rzecz. Można sobie posegregować kosmetyki lub próbki. Cienie smoky - dobrze dobrane kolory. Kosmetyczka robiła nimi makijaż, użyła szarości, ten najciemniejszy jest niemal czarny ale te jasne jakby zbyt jasne w porównaniu z najciemniejszym. Wszystkie cienie posiadają rozświetlające drobinki, tylko ten prawie czarny był najbardziej matowy. Pomadki z tej kolekcji nie bardzo przypadły mi do gustu. Kolor 'pink' w zasadzie wyglądał jak delikatny oranż, beige - beżowy, nude - naturalny. Linery rzeczywiście robią bardzo cieniutkie kreseczki, szkoda tylko, że tak niewiele kolorów. To chyba wszystko z nowości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
link do produktów zastępczych => https://poland.secure.oriflame.com/p...walentynki.pdf
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Rozeznanie
|
Ja na CAŁE SZCZĘŚCIE TEŻ!
![]() Cieszę się ![]() Ale ta oferta... masakra... naprawdę żadna rewelacja ![]() Dla mnie była świetna ulotka jak Diamond Musk był po 39,90 a Dancing Lady po 22,90 ![]() Musk'ów wziąłem wtedy 10x a Dancing'ów 4x ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, jaka będzie ![]() Mnie osobiście u kobiety bardziej podobałaby się ta srebrna ![]() Bardziej taka kobieca ![]() ![]() (Moje zdanie rzecz jasna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
kurcze mam problem.... nie dostalam cennika od szefowej a poniewaz nie mam jeszcze swojego numeru nie umiem sprawdzic na stronce ori.... moglby mi ktos ew. zeskanowac i wyslac na maila ??
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- ja sobie fioletowy portfelik zamowilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Rozeznanie
|
BogaczKa - dzieki na info o nowosciach
![]() napisz prosze jeszcze cos wiecej o tej fioletowej torabce, np.gdzie są te dodatkowe kieszonki oraz czy jest szeroka po otwarciu czy wąziutka jak teczka. A co z innymi paletki 3-kolorowymi, zieloną i brązową - jak wyglądają te kolory, ciemne są?
#3203 |
Zakorzenienie
|
Którego katalogu?
BogaczKa czy mogłabyś coś więcej napisać o tym portfelu srebrnym? Czy z tej kieszonki na drobne nie będą wypadać monety? Bo jest na zatrzask. Kieszonka na banknoty nie jest na suwak? Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2010-02-04 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie jakbym czytała opinie dziewczyn,oczywiście bez obrazy ![]() No ale jakoś moi znajomi to raczej zdanie nie wykrztuszą na temat kosmetyków takich jak np. scrub do rąk o którym pisałeś.... A tak poza tym to Witam Wszystkich serdecznie,sledzę ten wątek od długiego czasu,ale jako że jestem studentką dwóc h kierunków bywam bardzo rzadko i nie wypowiadam się. Ale w Oriflame jestem 3 latka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zadomowienie
|
Cd o nowościach
![]() Torebka srebrno-szara bardziej mi się podoba, chociaż w pierwszej wersji wolałam fioletową. Szara jest większa i pojemniejsza niż fioletowa i ma po pbu stronach kieszonki. Z jednej str są niezapinane a z drugiej zapinaną na zamek. Fioletowa torebka, tak jak pisałam wcześniej, ma 2 komory główne i w każdej z nich po zewnętrznej stronie są kieszonki, z jednej nie zapinane a z drugiej zapinane. Torebka nie jest zbyt szeroka - na oko może ze 12cm ale wygląda całkiem ładnie. Prosta, elegancka, klasyczna. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Szary protfel - tak jak widać na zdjęciu w K3 ma zamek zapinający tzw część główną, saszetka na drobne jest na zatrzask, nie wiem czy pieniądze z tej saszetki mogą wypadać bo nawet jej nie otwierałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze, fakt, stosuję dużo kosmetyków i lubię je próbować (po prostu, dbam o siebie ![]() ![]() A jeśli wypowiadam się o tzw. kosmetykach kolorowych to widocznie znam opinie moich koleżanek, mamy, ciotki, itp... A co do scrubu, to oczywiście, stosuję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zadomowienie
|
Hehe to ciekawe... jak lista braków ciągnie się na cały ekran, to wszyscy narzekają, jakie to ori jest złe.
A jak jest tylko 6 braków, to nikt tego nie zauważy że może firma się bardziej postarała, tylko narzeka, że to i to ma zamówione akurat albo : uff, na szczęście nic nie mam zamówione. ![]() Młody, no co Ty! Scrub Advanced Hand Care jest o niebo lepszy od zwykłego Hand Care! Nie mówię, że HC jest zły, ale jak już się raz użyje AHC, to do HC się nie wraca ![]() To chyba że na męskie dłonie to jakoś inaczej działa ![]()
Edytowane przez revontulet_ Czas edycji: 2010-02-04 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
garfieldek tutaj cennik ci wrzuciłam
http://www.sendspace.pl/file/88944836599f42e43425661 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.