Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-04, 20:27   #3211
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

dziekuje bardzo

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 20:30   #3212
karolina1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mlody9218 Pokaż wiadomość
Hm, wiesz, skoro moje opinie nie odpowiadają Ci, to przecież nie musisz ich czytać
Po pierwsze, fakt, stosuję dużo kosmetyków i lubię je próbować (po prostu, dbam o siebie ) I nie widzę w tym nic złego.
A jeśli wypowiadam się o tzw. kosmetykach kolorowych to widocznie znam opinie moich koleżanek, mamy, ciotki, itp...
A co do scrubu, to oczywiście, stosuję Ale wolę ten z serii hancare Jest o wiele lepszy POLECAM!
Nie no ja takich specyfików nie używam.
Wybacz moją szczerość,ale to troszkę nie męskie używać takich kosmetyków, mężczyźnie naprawde wiele nie trzeba,powinien byc czysty,schludny,pachnący ale scruby,maseczki,podkłady, ehh co to to nie
Tylko się nie gniewaj!
karolina1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 20:49   #3213
19patka88
Raczkowanie

witam,nie jestem konsultantka Ori ale chciałabym dostac jakas opinie na temat balsamu do rak milk&honey?? jaki on jest? czy zostawia tłuste warstwy,czy jest wydajny,czy lepszy niz jakis inny krem?? Ja to cały czas musze używac jakis kremów do rąk itp bo mam suche a włąsnie zastanawiam sie nad zakupem tego balsamu,bo ma opakowanie praktyczne :P ale czy w działaniu tez jest dobry??
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 20:50   #3214
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ja na szczęście też nie
ale fajnie - ozdoby do paznokci pojawiły się w tym katalogu i już ich nie ma...

za to zastanawiam się nad winogronowym zestawem, polecacie?
Ja tam myślę, że ich po prostu jeszcze nie ma, a nie już. Pewnie nie dojechały z fabryki .

Ten winogronowy zestaw dla siostry 13-letniej może być?

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Witam ponownie
Właśnie wróciłam ze szkolenia kosmetycznego z nowościami i mogę co nieco napisać.
Woda GG Shine bardzo ładny i elegancki zapach z pierwszą nutą grapefruitową. Perfumy i krem pod prysznic podobny zapach.
Pomadki GG Shine - jak dla mnie zbyt blade.
Pędzle - super - mięciutkie, porządnie wykonane, polecam.
Produkty do paznokci - bardzo dobra rzecz, również godna polecenia
Torebka srebrna -miękka, jedna komora, kieszonki po bokach; portfel mały, w środku saszetka na drobniaki - 'mała'- to mało powiedziane.
Torebka fioletowa - 2 komory i kieszonki po bokach, nawet dość miękka jak na ten fason. Portfel całkiem niezły, kieszeń na drobne zapinana na zamek.
Kosmetyczka 3 w 1 - świetna rzecz. Można sobie posegregować kosmetyki lub próbki.
Cienie smoky - dobrze dobrane kolory. Kosmetyczka robiła nimi makijaż, użyła szarości, ten najciemniejszy jest niemal czarny ale te jasne jakby zbyt jasne w porównaniu z najciemniejszym. Wszystkie cienie posiadają rozświetlające drobinki, tylko ten prawie czarny był najbardziej matowy. Pomadki z tej kolekcji nie bardzo przypadły mi do gustu. Kolor 'pink' w zasadzie wyglądał jak delikatny oranż, beige - beżowy, nude - naturalny.
Linery rzeczywiście robią bardzo cieniutkie kreseczki, szkoda tylko, że tak niewiele kolorów.
To chyba wszystko z nowości.
Ja tylko o tym chciałam napisać, bo strasznie się na te pędzle napaliłam . I widziałam dzisiaj w filii i jestem rozczarowana, więc zupełnie przeciwnie do Twoich odczuć, BogaczKo .
Pędzelek do cieni jest za duży - nie wiem jakie oko można nim pomalować. A już na pewno bez jakiejś większej precyzji - jeden kolor i to tylko ten podkładowy, bo już w kąciku byłoby ciężko .
Pędzelek do kresek - do krech chyba. Za gruby zdecydowanie .
Ewentualnie ten do różu mógłby być.
Ogólnie są dla mnie za miękkie i za duże.

A torebka fioletowa szału nie robi na żywo .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 20:55   #3215
garfieldek
Zakorzenienie

A portfelik fioletowy ma ktos juz moze???

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:00   #3216
asia27100
Zakorzenienie

ee tam, ja tez nie przepadam za facetami ktorzy uzywaja wiecej kosmetykow niz ja, ale jesli facet stosuje krem do rak, balsam nawilzajacy, antyperspiranty, czasem jakas maseczke czy scrub, to da sie przezyc. grunt ze nie tuszuje rzes:P acha, ale to, ze facet zna sie na kosmetykach ( z wlasnego doswiadczenia, opinii innych) bo je sprzedaje, dobrze o nim swiadczy. zaloze sie ze jest wiele konsultantek, ktore zapytane przez klienta o opinie na temat jakiegos kosmetyku, tylko rozkladaja rece, bo sa tylko od "rzucenia" katalogiem...

mam pytanie
dostalam dzis zamowienie od faceta. chce wode po goleniu ( nie mylic z toaletowa, bo wtedy problemu by nie bylo). kiedys juz mu zamawialam pare ( zdaje sie ze rebel), ale teraz nie ma jej nawet w cenniku ( cena nie gra roli). czy mamy jeszcze jakies wody po goleniu w ofercie? bardzo mi zalezy...

dolaczam sie do pytania o filoletowy portfel: ile ma kieszonek? czy jest miejsce na karty? a miejsce na zdjecie?

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2010-02-04 o 21:01
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:05   #3217
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
mam pytanie
dostalam dzis zamowienie od faceta. chce wode po goleniu ( nie mylic z toaletowa, bo wtedy problemu by nie bylo). kiedys juz mu zamawialam pare ( zdaje sie ze rebel), ale teraz nie ma jej nawet w cenniku ( cena nie gra roli). czy mamy jeszcze jakies wody po goleniu w ofercie? bardzo mi zalezy...
deep impact

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 21:05   #3218
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina1989 Pokaż wiadomość
Nie no ja takich specyfików nie używam.
Wybacz moją szczerość,ale to troszkę nie męskie używać takich kosmetyków, mężczyźnie naprawde wiele nie trzeba,powinien byc czysty,schludny,pachnący ale scruby,maseczki,podkłady, ehh co to to nie
Tylko się nie gniewaj!
Podkłady to przesada jak dla mężczyzn ale o co ci chodzi z maseczkami czy scrubami
Facet to też człowiek i ma prawo mieć problemy z cerą. Stosują kremy,pilingi, maseczki. Myślisz że tylko kobiety mają problem z trądzikiem, cerą mieszaną albo suchą a faceci to co uniwersalną mają?
MójTŻ pracuje fizycznie i strasznie niszczą mu się dłonie. I ma maseczki do dłoni na noc, rękawiczki do nawilżania, scruby do rąk, krem. Inaczej by mu chyba skóra zeszła z rąk przy takich warunkach jakich on pracuje...
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:10   #3219
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Witam ponownie
Właśnie wróciłam ze szkolenia kosmetycznego z nowościami i mogę co nieco napisać.
Woda GG Shine bardzo ładny i elegancki zapach z pierwszą nutą grapefruitową. Perfumy i krem pod prysznic podobny zapach.
Pomadki GG Shine - jak dla mnie zbyt blade.
Pędzle - super - mięciutkie, porządnie wykonane, polecam.
Produkty do paznokci - bardzo dobra rzecz, również godna polecenia
Torebka srebrna -miękka, jedna komora, kieszonki po bokach; portfel mały, w środku saszetka na drobniaki - 'mała'- to mało powiedziane.
Torebka fioletowa - 2 komory i kieszonki po bokach, nawet dość miękka jak na ten fason. Portfel całkiem niezły, kieszeń na drobne zapinana na zamek.
Kosmetyczka 3 w 1 - świetna rzecz. Można sobie posegregować kosmetyki lub próbki.
Cienie smoky - dobrze dobrane kolory. Kosmetyczka robiła nimi makijaż, użyła szarości, ten najciemniejszy jest niemal czarny ale te jasne jakby zbyt jasne w porównaniu z najciemniejszym. Wszystkie cienie posiadają rozświetlające drobinki, tylko ten prawie czarny był najbardziej matowy. Pomadki z tej kolekcji nie bardzo przypadły mi do gustu. Kolor 'pink' w zasadzie wyglądał jak delikatny oranż, beige - beżowy, nude - naturalny.
Linery rzeczywiście robią bardzo cieniutkie kreseczki, szkoda tylko, że tak niewiele kolorów.
To chyba wszystko z nowości.
Mozesz opowiedziec mi cos wiecej??? Jak wygladaja na ustach? Czy sa kryjace? Szukam pomadki ktora by nie odcinala sie zbytnio od karnacji i nie moge takiej znalezc, chce osiagnac efekt bladych, jasnych ust.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:13   #3220
asia27100
Zakorzenienie

moj tata pracuje na budowie i ma tak dlonie zniszczone ze wylewa tony kremow na nie co chwila...meskosci mu to nie odejmuje

moj TŻ za to zaczal namietnie stosowac maseczki na wlosy ( bo mu powoli "wychodza":P)

deeep impact...hm..to tez jest mysl...tylko ze klient to elegancki facet, ktory raczej szajsu nie toleruje...a sama mam o deep impact kiepskie zdanie...moze cos jeszcze?

Czas edycji: 2010-02-04 o 21:15
Stary 2010-02-04, 21:18   #3221
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Hehe to ciekawe... jak lista braków ciągnie się na cały ekran, to wszyscy narzekają, jakie to ori jest złe.
A jak jest tylko 6 braków, to nikt tego nie zauważy że może firma się bardziej postarała, tylko narzeka, że to i to ma zamówione akurat albo : uff, na szczęście nic nie mam zamówione.

Młody, no co Ty! Scrub Advanced Hand Care jest o niebo lepszy od zwykłego Hand Care! Nie mówię, że HC jest zły, ale jak już się raz użyje AHC, to do HC się nie wraca
To chyba że na męskie dłonie to jakoś inaczej działa
Ja z tym scrabem zielonym nie mogę dać sobie rady
Nigdy nie mogę go zmyć! Jakby tłusty jest...
Dałem mamie, bo nie dałem rady używać tego... Ale rzeczywiście, może kobiece dłonie inaczej to odbierają, hee ^^

**

Jej, dziewczyny, nie przesadzajmy ! Nie stosuję żadnych podkładów, czy tuszy do rzęs!

Jak już to krem do rąk, scrub, krem do twarzy (mam ten męski samoopalający ), maseczka jakaś, antyperspiranty, żele pod prysznic, balsamy Ale bez przegięć Jestem facetem, nie kobietą

I dziękuję, że jedna osoba coś dostrzegła - lubię polecać klientom co i jak, a nie rzucić katalogiem

Edytowane przez mlody9218
Czas edycji: 2010-02-04 o 21:22
mlody9218 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-04, 21:25   #3222
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
witam,nie jestem konsultantka Ori ale chciałabym dostac jakas opinie na temat balsamu do rak milk&honey?? jaki on jest? czy zostawia tłuste warstwy,czy jest wydajny,czy lepszy niz jakis inny krem?? Ja to cały czas musze używac jakis kremów do rąk itp bo mam suche a włąsnie zastanawiam sie nad zakupem tego balsamu,bo ma opakowanie praktyczne :P ale czy w działaniu tez jest dobry??
Z mamuśką miałem go
Zapach suuuper Ale jak u mnie to szczypały mnie ręce jakoś tak...
Dziwne uczucie. Tak jakby za bardzo chemiczny...
Stary 2010-02-04, 21:25   #3223
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
moj tata pracuje na budowie i ma tak dlonie zniszczone ze wylewa tony kremow na nie co chwila...meskosci mu to nie odejmuje

moj TŻ za to zaczal namietnie stosowac maseczki na wlosy ( bo mu powoli "wychodza":P)

deeep impact...hm..to tez jest mysl...tylko ze klient to elegancki facet, ktory raczej szajsu nie toleruje...a sama mam o deep impact kiepskie zdanie...moze cos jeszcze?
niestety, tylko deep impact

mój TŻ też stosuje peeling i czasem maseczkę

uh, ani trochę nie podobają mi się te nagrody w kampanii rekrutacyjnej

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2010-02-04 o 21:26
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:29   #3224
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
szajsu
nie sadze, żeby taki tragiczny był, mój tato ma i sobie nie narzeka.
a poza tym nie kojarzę, abyśmy mieli jeszcze jakieś wody po goleniu....chyba same wody toaletowe są.... a może są jakieś ukryte hehe:P

dziewczynkiiii i chłopcy :P
chciałam zapytać o te dwa nowe peelingi z serii białej optimals... fajne są??
koleżanka potrzebuje jakiegoś baaaardzo delikatnego ale zarazem dobrze działającego a ma wrażliwa i problemową buźkę
Stary 2010-02-04, 21:30   #3225
wskazówka
Zakorzenienie

Co do używania przez facetów srubów/kremów itp. to jestem za. Dlaczego facet np. ma dotykać mojej skóry szorstkimi rękami? Niech się poświęci i też używa Aby się nie malował
Młody jak ten krem samoopalający? Nawilża, nadaje delikatny kolor?
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:33   #3226
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Co do używania przez facetów srubów/kremów itp. to jestem za. Dlaczego facet np. ma dotykać mojej skóry szorstkimi rękami? Niech się poświęci i też używa Aby się nie malował
Młody jak ten krem samoopalający? Nawilża, nadaje delikatny kolor?
Dzięki za poparcie

A co do tego kremu... Fajna formuła, szybko się wchłania i w miarę nawilża Ale ja nie widzę w ogóle efektu opalenizny Nie wiem, może dlatego, że mam ciemną karnacje (?)
Więc jako nawilżający to jest w miarę oki i fajny, bo nie tłusty ale jako opalacz nie polecam
Dodam jeszcze jedno, uważam,że jak na jego właściwości to jest naprawdę za drogi
Traktuję go raczej jako zwykły krem nawilżający

Edytowane przez mlody9218
Czas edycji: 2010-02-04 o 21:38
mlody9218 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:46   #3227
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlody9218 Pokaż wiadomość
Dzięki za poparcie

A co do tego kremu... Fajna formuła, szybko się wchłania i w miarę nawilża Ale ja nie widzę w ogóle efektu opalenizny Nie wiem, może dlatego, że mam ciemną karnacje (?)
Więc jako nawilżający to jest w miarę oki i fajny, bo nie tłusty ale jako opalacz nie polecam
Dodam jeszcze jedno, uważam,że jak na jego właściwości to jest naprawdę za drogi
Traktuję go raczej jako zwykły krem nawilżający
Właściwie to dobrze, bo mój kolega nie chciałby "efektu maski"
Odkąd zapisałam go do ori zaczął używać kosmetyków i rozmawiać na ten temat. Również komentuje strój kobiety Myślę, że to dobrze. Nie jest obojętny na to jak kobieta wygląda ale zwraca uwagę, na makijaż kobiety również
Stary 2010-02-04, 21:47   #3228
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja tam myślę, że ich po prostu jeszcze nie ma, a nie już. Pewnie nie dojechały z fabryki .

Ten winogronowy zestaw dla siostry 13-letniej może być?
.
no ja zobaczę, zawiozę do domu, albo dam część siostrze, albo sobie wezmę mama ma ten żel winogronowy to jej odpowiada też.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 21:49   #3229
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
Właściwie to dobrze, bo mój kolega nie chciałby "efektu maski"
Odkąd zapisałam go do ori zaczął używać kosmetyków i rozmawiać na ten temat. Również komentuje strój kobiety Myślę, że to dobrze. Nie jest obojętny na to jak kobieta wygląda ale zwraca uwagę, na makijaż kobiety również
Nie nie, no to racja... "efekt maski" byłby nieapetyczny
Ale pewnie jak ktoś ma jasną karnację to troszkę kolorytu dodaje
Ja pochodzę z rodzinki o ciemnej karnacji hi ^^
Ale polecam, bo nie klei się
Stary 2010-02-04, 21:58   #3230
wskazówka
Zakorzenienie

To może się tam przejadę do ciebie bo ja lubię ciemną karnację
A w mojej okolicy to jakieś blade twarze I kolega też blady, może na początek niech z próbki spróbuje tego kremu...
Stary 2010-02-04, 22:18   #3231
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
To może się tam przejadę do ciebie bo ja lubię ciemną karnację
A w mojej okolicy to jakieś blade twarze I kolega też blady, może na początek niech z próbki spróbuje tego kremu...
Nie ma sprawy, wsiadaj w samochód i już
Pewnie, jeśli jest próbka, to polecam najpierw kupić ze dwie i spróbować
Stary 2010-02-04, 22:21   #3232
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
...deeep impact...hm..to tez jest mysl...tylko ze klient to elegancki facet, ktory raczej szajsu nie toleruje...a sama mam o deep impact kiepskie zdanie...moze cos jeszcze?
Moim zdaniem deep impact to nie szajs... Nie jest drogi, ale wody po goleniu zazwyczaj są o połowę tańsze od toaletowych. Kiedyś była woda po goleniu z serii Men i jakiś czas temu widziałam ją w wyprzedaży, ale teraz jej już chyba nie ma. Wydaje mi się, że wody zostały wyparte przez balsamy po goleniu, bo łatwiej je aplikować i nie pieką tak jak wody na alkoholu
Li O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 22:35   #3233
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Moim zdaniem deep impact to nie szajs... Nie jest drogi, ale wody po goleniu zazwyczaj są o połowę tańsze od toaletowych. Kiedyś była woda po goleniu z serii Men i jakiś czas temu widziałam ją w wyprzedaży, ale teraz jej już chyba nie ma. Wydaje mi się, że wody zostały wyparte przez balsamy po goleniu, bo łatwiej je aplikować i nie pieką tak jak wody na alkoholu
Wydaje mi się że określenie "szajs" bardziej odnosiło się do opakowania/butelki niż zapachu.
Stary 2010-02-04, 22:35   #3234
asia27100
Zakorzenienie

kiedys tu pisalam juz moja ( i mojego tż) opinie o deep impact. oczywiscie mozecie miec inne zdanie, ale nam nie spodobala sie buteleczka ( w zyciu bym nie pomyslala ze jest plastikowa! w katalogu wyglada jak z metalu czy czegos podobnego, do tego zamkniecie jak do szamponu) . ale cene nie jest wygorowana wiec da sie przezyc

Czas edycji: 2010-02-04 o 22:39
Stary 2010-02-05, 05:18   #3235
mlody9218
Rozeznanie

GG do mlody9218

Cytat:
kiedys tu pisalam juz moja ( i mojego tż) opinie o deep impact. oczywiscie mozecie miec inne zdanie, ale nam nie spodobala sie buteleczka ( w zyciu bym nie pomyslala ze jest plastikowa! w katalogu wyglada jak z metalu czy czegos podobnego, do tego zamkniecie jak do szamponu) . ale cene nie jest wygorowana wiec da sie przezyc
No właśnie chyba z racji tego, że jest w plastikowym opakowaniu, to cena jest taka w miarę

Dziś idę po odbiór paczki do biura

Wrzucę cały komplet tej biżuterii na katalogowy (żółtej )
Stary 2010-02-05, 07:08   #3236
kosmetyczkaa
Raczkowanie

Słuchajcie, czy te ceny z plakatu zastępczego sa cenami dla klientów czy będa już takie na fakturze?

Młody czy nadal robisz te swoje ulotki? Widzę, że znów się pojawiłeś na forum Pozdrawiam
Stary 2010-02-05, 07:17   #3237
BogaczKa22
Zadomowienie

Asia27100 portfel fioletowy ma 2 komory i kieszonkę na drobne zapinaną na zamek, a oprócz tego kieszonki na karty

MadameButterfly6 najlepsza dla Ciebie byłaby pomadka 'nude'

Tysia, te peelingi są bardzo fajne, kupiłam je w 2 oba. Krem peelingujący jest do skóry cienkiej, suchej i wrażliwej, natomiast peeling do skóry tłustej i normalnej.

Młody a Ty nie masz co robić ?? Cały dzień na forum siedzisz i z samego rana jesteś pierwszy, Ty normalnie uzależniony jesteś ( i kto to mówi )

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 07:32   #3238
Karolinka18222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmetyczkaa Pokaż wiadomość
Słuchajcie, czy te ceny z plakatu zastępczego sa cenami dla klientów czy będa już takie na fakturze?

Młody czy nadal robisz te swoje ulotki? Widzę, że znów się pojawiłeś na forum Pozdrawiam
jest napisane że CH

Karolinka18222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 08:00   #3239
natalie1988
Raczkowanie

Zastanawiam się nad zakupem dla siebie wody. Podobają mi się Diamond Musk i Amethyst Fatale, pomimo, że są zupełnie różne I nie umiem się zdecydować...
natalie1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 08:25   #3240
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
MójTŻ pracuje fizycznie i strasznie niszczą mu się dłonie. I ma maseczki do dłoni na noc, rękawiczki do nawilżania, scruby do rąk, krem. Inaczej by mu chyba skóra zeszła z rąk przy takich warunkach jakich on pracuje...
Też jestem za tym żeby facet używał jakiś kosmetyków poza antyperspirantem i pianką do golenia. Dlaczego ma mnie straszyć suchą/niezadbaną skórą na twarzy ewentualnie dotykać szorstkimi rękami.
Poza tym określenie "niemęskie" jest pojęciem względnym bo mam w swoim otoczeniu byłych żołnierzy sił specjalnych (GROM, SAS) , którzy używają wielu kosmetyków (jakieś maseczki, peelingi i inne cuda) a ich chyba nie można posądzić o "niemęskość"?

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
To będzie nie na temat trochę, ale do suchych dłoni polecam krem z mocznikiem Isany z Rossmanna.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości