|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3212 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
Wybacz moją szczerość,ale to troszkę nie męskie używać takich kosmetyków, mężczyźnie naprawde wiele nie trzeba,powinien byc czysty,schludny,pachnący ale scruby,maseczki,podkłady, ehh co to to nie ![]() Tylko się nie gniewaj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Raczkowanie
|
witam,nie jestem konsultantka Ori ale chciałabym dostac jakas opinie na temat balsamu do rak milk&honey?? jaki on jest? czy zostawia tłuste warstwy,czy jest wydajny,czy lepszy niz jakis inny krem?? Ja to cały czas musze używac jakis kremów do rąk itp bo mam suche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten winogronowy zestaw dla siostry 13-letniej może być? ![]() Cytat:
![]() ![]() Pędzelek do cieni jest za duży - nie wiem jakie oko można nim pomalować. A już na pewno bez jakiejś większej precyzji - jeden kolor i to tylko ten podkładowy, bo już w kąciku byłoby ciężko ![]() Pędzelek do kresek - do krech ![]() ![]() Ewentualnie ten do różu mógłby być. Ogólnie są dla mnie za miękkie i za duże. A torebka fioletowa szału nie robi na żywo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
ee tam, ja tez nie przepadam za facetami ktorzy uzywaja wiecej kosmetykow niz ja, ale jesli facet stosuje krem do rak, balsam nawilzajacy, antyperspiranty, czasem jakas maseczke czy scrub, to da sie przezyc. grunt ze nie tuszuje rzes:P acha, ale to, ze facet zna sie na kosmetykach ( z wlasnego doswiadczenia, opinii innych) bo je sprzedaje, dobrze o nim swiadczy. zaloze sie ze jest wiele konsultantek, ktore zapytane przez klienta o opinie na temat jakiegos kosmetyku, tylko rozkladaja rece, bo sa tylko od "rzucenia" katalogiem...
mam pytanie dostalam dzis zamowienie od faceta. chce wode po goleniu ( nie mylic z toaletowa, bo wtedy problemu by nie bylo). kiedys juz mu zamawialam pare ( zdaje sie ze rebel), ale teraz nie ma jej nawet w cenniku ( cena nie gra roli). czy mamy jeszcze jakies wody po goleniu w ofercie? bardzo mi zalezy... dolaczam sie do pytania o filoletowy portfel: ile ma kieszonek? czy jest miejsce na karty? a miejsce na zdjecie?
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2010-02-04 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Facet to też człowiek i ma prawo mieć problemy z cerą. Stosują kremy,pilingi, maseczki. Myślisz że tylko kobiety mają problem z trądzikiem, cerą mieszaną albo suchą a faceci to co uniwersalną mają? ![]() MójTŻ pracuje fizycznie i strasznie niszczą mu się dłonie. I ma maseczki do dłoni na noc, rękawiczki do nawilżania, scruby do rąk, krem. Inaczej by mu chyba skóra zeszła z rąk przy takich warunkach jakich on pracuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
moj tata pracuje na budowie i ma tak dlonie zniszczone ze wylewa tony kremow na nie co chwila...meskosci mu to nie odejmuje
moj TŻ za to zaczal namietnie stosowac maseczki na wlosy ( bo mu powoli "wychodza":P) deeep impact...hm..to tez jest mysl...tylko ze klient to elegancki facet, ktory raczej szajsu nie toleruje...a sama mam o deep impact kiepskie zdanie...moze cos jeszcze?
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2010-02-04 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie mogę go zmyć! ![]() ![]() Dałem mamie, bo nie dałem rady używać tego... ![]() ** Jej, dziewczyny, nie przesadzajmy ! ![]() ![]() Jak już to krem do rąk, scrub, krem do twarzy (mam ten męski samoopalający ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuję, że jedna osoba coś dostrzegła - lubię polecać klientom co i jak, a nie rzucić katalogiem ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapach suuuper ![]() Dziwne uczucie. Tak jakby za bardzo chemiczny... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ też stosuje peeling i czasem maseczkę ![]() uh, ani trochę nie podobają mi się te nagrody w kampanii rekrutacyjnej ![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-02-04 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie sadze, żeby taki tragiczny był, mój tato ma i sobie nie narzeka. a poza tym nie kojarzę, abyśmy mieli jeszcze jakieś wody po goleniu....chyba same wody toaletowe są.... a może są jakieś ukryte hehe:P dziewczynkiiii i chłopcy :P chciałam zapytać o te dwa nowe peelingi z serii białej optimals... fajne są?? koleżanka potrzebuje jakiegoś baaaardzo delikatnego ale zarazem dobrze działającego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
Co do używania przez facetów srubów/kremów itp. to jestem za. Dlaczego facet np. ma dotykać mojej skóry szorstkimi rękami?
![]() ![]() ![]() Młody jak ten krem samoopalający? Nawilża, nadaje delikatny kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tego kremu... Fajna formuła, szybko się wchłania i w miarę nawilża ![]() ![]() Więc jako nawilżający to jest w miarę oki i fajny, bo nie tłusty ![]() ![]() Dodam jeszcze jedno, uważam,że jak na jego właściwości to jest naprawdę za drogi ![]() Traktuję go raczej jako zwykły krem nawilżający ![]()
![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-04 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkąd zapisałam go do ori zaczął używać kosmetyków i rozmawiać na ten temat. Również komentuje strój kobiety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie jak ktoś ma jasną karnację to troszkę kolorytu dodaje ![]() Ja pochodzę z rodzinki o ciemnej karnacji hi ^^ Ale polecam, bo nie klei się ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
To może się tam przejadę do ciebie bo ja lubię ciemną karnację
![]() A w mojej okolicy to jakieś blade twarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pewnie, jeśli jest próbka, to polecam najpierw kupić ze dwie i spróbować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
kiedys tu pisalam juz moja ( i mojego tż) opinie o deep impact. oczywiscie mozecie miec inne zdanie, ale nam nie spodobala sie buteleczka ( w zyciu bym nie pomyslala ze jest plastikowa! w katalogu wyglada jak z metalu czy czegos podobnego, do tego zamkniecie jak do szamponu) . ale cene nie jest wygorowana wiec da sie przezyc
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2010-02-04 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziś idę po odbiór paczki do biura ![]() Wrzucę cały komplet tej biżuterii na katalogowy (żółtej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie, czy te ceny z plakatu zastępczego sa cenami dla klientów czy będa już takie na fakturze?
Młody czy nadal robisz te swoje ulotki? Widzę, że znów się pojawiłeś na forum ![]()
#3237 |
Zadomowienie
|
Asia27100 portfel fioletowy ma 2 komory i kieszonkę na drobne zapinaną na zamek, a oprócz tego kieszonki na karty
![]() MadameButterfly6 najlepsza dla Ciebie byłaby pomadka 'nude' ![]() Tysia, te peelingi są bardzo fajne, kupiłam je w 2 oba. Krem peelingujący jest do skóry cienkiej, suchej i wrażliwej, natomiast peeling do skóry tłustej i normalnej. Młody a Ty nie masz co robić ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 |
Rozeznanie
|
jest napisane że CH
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad zakupem dla siebie wody. Podobają mi się Diamond Musk i Amethyst Fatale, pomimo, że są zupełnie różne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym określenie "niemęskie" jest pojęciem względnym bo mam w swoim otoczeniu byłych żołnierzy sił specjalnych (GROM, SAS) , którzy używają wielu kosmetyków (jakieś maseczki, peelingi i inne cuda) a ich chyba nie można posądzić o "niemęskość"? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.