|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Jak jest promocja to oczywiście często kupuję, np dziś kupiłam kolejne masło, mimo że mam w użyciu 6 smarowideł do ciała to te nowe też otworzę i będzie 'w obiegu'. Wszystko jest używane zamiennie bo nie potrafię kupić i odstawić do szafki na 3 miesiące. A jeśli coś mam wykończyć w najbliższym czasie to wtedy zakup nowej sztuki nie jest zapasem, skoro i tak zaraz pójdzie w ruch ![]() Tu mi się znów przypomniał tekst jednaj z Was: 'Czy trzy żele pod prysznic to zapas? Nie, to wybór!' I jak tak mam, nawet 5 żeli jednocześnie w użyciu, ale żadnego czekającego w kolejce na używanie.Cytat:
Fajnie, że do nas zaglądasz. Nawet dziś Izie mówiłam, że też w kwietniu chętnie się z Wami zobaczę
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, wprawdzie nie z mocznikiem, ale tłustą warstewkę zostawia Nivea Mleczko wygładzające. Super nawilża, ale ma taką warstewkę, że aż mnie wkurza...Ja wolę jak się balsamy wchłaniają, a nawilżają
![]() Tak samo masło waniliowe Ziai, które dziś zużyłam ![]() Lizzie, witaj! Cieszę się, ze jesteś i ze o nas nie zapominasz! Co do moich zapasów to wolę nie myśleć, wychodzi jakieś 250szt!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-05 o 00:41 |
|
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
Ten wątek podnosi mnie na duchu, bo nie czuję się już jak głupek ze swoimi zapasami kosmetycznymi wiedząc, że nie jestem jedyna
Minął właściwie dopiero miesiąc nowego roku, a ja już zakupowo wyrobiłam normę za jakieś 6 miesięcy, jak nie więcej ![]() Zapasy to moja wstydliwa tajemnica. Mam łącznie 16 smarowideł do ciała, 14 żeli pod prysznic, 12 odżywek do włosów, 10 szamponów, 8 kremów do rąk... To takie największe grzechy Oczywiście nie wszystko jest pełne, niektóre to końcówki, inne miniaturowe opakowania, a niektórych nie mam zamiaru w ogóle używać, tylko sprezentować komuś przy okazji.Ale mimo takich licznych zbiorów nic się u mnie nie marnuje ani nie przeterminowywuje. Chętnie jednak odchudziłabym swoje zbiory, byłoby o wiele luźniej w łazience ![]() Oj też wam zazdroszczę tych podróży! Ja tylko raz byłam za granicą, we Włoszech ponad 5 lat temu, ale chętnie pojechałabym jeszcze raz
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Fatalnie się dziś czuję, po co ja szłam do tej pracy? Hmmm...trudno powiedzieć, czy będę mieć jakieś wolne w ogóle w okresie wakacyjnym. Rok temu niby miałyśmy w firmie miesiąc wolnego a przecież prawie co 2 dzień byłam w pracy i jeszcze zaliczyłam 2 podróże służbowe w tym czasie ![]() Mi też, na szczęście Jeśli już mam jakiś zapas to jest to 1-2 sztuki.Cytat:
No, ale dziś raczej się nie wybiorę tam, bo marzę tylko o łóżku i lepszym samopoczuciu.
|
|
#3995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli nadal jest w TBS wyprzedaż limitowanek, tak? ![]() Cytat:
![]() no i oczywiście czekam na fotkę Twoich nowości ![]() Cytat:
ale czasem się łamię ![]() ![]() ![]() Cytat:
a co do wakacji, skoro masz urlop, to masz też prawo go zaplanować jak chcesz.. przecież by Cię nie ściągali z innego kraju do pracy dziwny system przyjęła Twoja firma
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Napewno skorzystam Najpierw wypróbuję Isanę ![]() Luskap: Miałam próbkę tego mleczka wygładzającego i za słabe było dla mnie ![]() Masełko waniliowe miałam i bardzo lubiłam Zastanawiam się teraz nad kozim mlekiem, ale kurcze ... Jesli bedzie takie slabe jak Sopot Spa to nie chcę.
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() A ja polece jeszcze balsam dla diabetyków AA therapy Aga (0306) też go lubi z tego co pamiętam ![]() A i jeszcze polece emulsje regenerującą z neutrogeny jest świetna właśnie wczoraj kupiłam 3 na zapas bo u mnie w rossie jest w cenie na do widzenia mam nadzieje że tylko opakowanie w tej serii zmieniają
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest ta z czerwonym akcentem na etykiecie?
|
|
#4000 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) dla mnie lepsza była ta w tubie
|
|
#4002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie zdziwiło mnie że jest w CND bo przecież ta seria krótko u nas jest ale zapas zrobiłam tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#4003 | ||||||||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jejkuuu ale mam zakwasy dzisiaj. ![]() Wczoraj rano zrobiłam sobie trening (trochę zbyt intensywny), a wieczorem jeszcze byliśmy z TŻem na basenie, jacuzzi i saunie - byłam mega zrelaksowana i wreszcie nie boli mnie kręgosłup. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jejkuuu ale mam zakwasy dzisiaj. ![]() Wczoraj rano zrobiłam sobie trening (trochę zbyt intensywny), a wieczorem jeszcze byliśmy z TŻem na basenie, jacuzzi i saunie - byłam mega zrelaksowana i wreszcie nie boli mnie kręgosłup. |
||||||||||
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Za chwilkę będę szła na pocztę więc zbłądzę do Rossmanna
Może będzie ta emulsja? Fuksja: zazdroszczę takiego relaksu Ja byłam wczoraj z TŻ na ponad godzinnym spacerze nad rzeką. Spałam poźniej jak dziecko. Szkoda tylko, że ostatnio mamy tak mało czasu dla siebie Z jutrzejszych nart tez nici, bo TŻ ma szkołę (zachciało mu się kursu pedagogicznego, kurcze no …) a poźniej jazdę.
|
#4005 | |
|
|
Cytat:
Teraz trochę nadrabiamy, bo mam wolne i TŻ tylko pracę, ale jak znowu nam dojdą zajęcia na uczelni (ja studiuję dziennie, TŻ zaocznie), mi jeszcze ten kurs (mam nadzieję, bo póki co nie ma pełnej grupyDodatkowo chcę zapisać się jeszcze na step 2x w tygodniu, bo mam możliwość darmowego karnetu, ale nie wiem czy pogodzę to wszystko.
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dzisiaj dzień czeka...Mam lekcje z dziewczyną sympatyczną a potem księgowa i koncert
|
|
|
|
#4007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrowienia z Białego
![]() Cytat:
Też się cieszę, że się spotkałyśmyDzisiaj zaraz jadę w objazd po tych samych centrach handlowych co wczoraj Melduję, że kupiłam tylko żel passiflorowy tbs (a właśnie, Basiu, aż sprawdziłam: http://www.biology.pl/owoce_egzotycz.../marakuja1.htm ) i lakier brokatowy Eveline. Oba już używane, brokat mam na paznokciach, uratował paskudnie wyglądający China Glaze. A żel![]() Elu, fajnie, że znalazłaś czas na napisanie o nas, nie mogę się doczekać zdjęć nowości No i koniecznie musimy się spotkać na wiosnęNie mam czasu cytować (właściwie nie mam czasu tu pisać )Nosku, udanej podróży, mam nadzieję, że znajdziesz czas na drogerie ![]() Estello, zazdroszczę ) ale Egiptu baaardzoNo to idę w obchód po białostockich sklepach, słońce wychodzi, aż się chce wyjść na dwór ![]() Miłego dnia
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Na przecenie są te same rzeczy co ostatnio ale już bardzo przebrane
Ja też zaraz idę zbłądzić do Rossmana w zakupowych planach tylko dwa żele Fa i pianka do włosów.Cytat:
|
|
#4009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem jeszcze kiedy, może jakoś w kwietniu mi się uda. Chcę jeszcze do Paryża polecieć na kilka dni ![]() Zabierz mnie do outletu MACa i będę przeszczęśliwa ![]() Cytat:
Cytat:
a teraz idę do łóżka, bo zostałam dziś w domu, kiepsko się czuję. Mam nadzieję, że do poniedziałku mi przejdzie.
|
|
|
#4010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To zdaj relację, bo i mnie korci, zwłaszcza, że krem do rąk z mocznikiem mają naprawdę dobry Cytat:
Cytat:
*************** Zmykam z Wizażu, trzeba by coś pożytecznego zrobić. |
||||
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I rzeczywiście słońce cudowne!Donoszę, że te nowe Fa są z serii jogurtowej, nazywają się Body Smoothie. Wziełam oba: malina+granat i marakuja+rodzynka brazylijska ![]() Wpadło mi do koszyka też kilka innych drobiazgów. Skusiłam się na serum nawilżające Blue Lagoon Farmony bo jest akurat CND i grzechem byłoby nie wziąć i nie spóbować gdy kosztuje tylko 6,89zl
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, gdybym nie miała to też bym się skusiła na ten marakujowy żel
obłędnytrafiłam dziś do Arkadii w TBS rzeczywiście to samo i wszystkiego nadal dużo i znowu będą miniaturki najbardziej promują oczywiście cytrynowe, miałam wziąć mały żelik, ale zrezygnowałam ![]() i kusił duży żel (400ml) za 20zł, też się dzielnie oparłam za to kupiłam w SP 2 micele i pomarańczowy zestaw Elmex za 21.99 (grzech nie wziąć, zwłaszcza, że sam płyn do płukania jamy ustnej kosztuje koło 19-20zł )no i chodzą za mną małe masełka
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Szef wypuścił mnie 1,5 godziny wcześniej do domu
![]() Cudowny nastrój niestety musiał prysnąć, bo się okazało, że od jutra znowu mam szkołe
|
#4014 | |||
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo. I były wszystkie 3 rodzaje: emulsja regenerująca czerwona, dżywcza niebieska i balsam nawilżający niebieski, oczywiście te z pompką. A mi się udało upolować niebieski balsam w zestawie z chusteczkami do twarzy za 13,19zł właśnie
Nie mogłam nie wziąć, zwłaszcza, że ten balsam to mój ulubieniec. Próbowałam emulsji i u mnie się nie sprawdziła, a regeneracji nie potrzebuję, więc tym bardziej wersję czerwoną odpuszczam. Aż tak wymagającej skóry całe szczęście nie mam.A tak w ogóle możecie mnie już bić, bo ledwie 5-ty a ja już złamałam odwyk No ale tłumaczę się tym, że aktualne smarowidło się kończy, a ta Neutrogena będzie idealnym nawilżaczem nawet jak już się cieplej zrobi. W zasadzie to mój poranny must-have na wiosnę-lato, bo inne się zaraz kleją albo są za tłuste, a ten balsam nie.Cytat:
Cytat:
No ale w sumie u mnie już tych serum nie widziałam, przynajmniej w tym Ross, w którym wcześniej je kupowałam za te 12zł w promocji.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4015 | |
|
|
Cytat:
Poczułam dziś wiosnę, taką prawdziwą, cieplutką (to nic, że wszędzie pełno śniegu i może jeszcze będą mrozy ), słońce tak pięknie świeciło. W związku z tym coś mnie natchnęło i wzięłam się za konkretne porządki - wieczorem będzie wszystko błyszczeć. O, i jeszcze ciuchy wyprasuję, bo trochę się ostatnio namnożyło.
|
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A outlet będzie naszym pierwszym celem, hehe Pójdę tam jutro, zobaczę czy dorzucili coś nowego czy towar bez zmian.BTW, wczoraj o mało nie kupiłam Sweet Siennki na Ebayu, ale cena 30 funtów razem z przesyłką, wysyłka ze Stanów. Ehhh, nie będę ponad dwukrotnie przepłacać ale zwątpiłam, czy uda mi się ją jeszcze gdziekolwiek dorwać
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Może uda Ci sie zmieszać jakieś pigmenty, żeby oiągnąć podobny efekt?
Spacery nad morzem, super
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na swoje usprawiedliwienie dodam jeszcze, że jestem podzielona między dwoma miastami, więc żeby nie wozić, mam w sumie podwójne kosmetyki, co zwiększa od razu ich ilość. Jednak chciałabym się zamknąć w ładnej okrągłej licznie 50 sztuk łącznie z zapasami
|
|
|
|
|
#4019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miałam dziś pracowity dzień, ale dzięki temu nie odczuwałam tak bardzo tego, że moje zdrowie szwankuje. Przez weekend postaram się wykurować. BTW. Jestem podłamana trochę tym szukaniem stażystki do firmy: dzwoniłam do 2 PUPów, z których moglibyśmy kogoś przyjąć i w jednym może (z dużym znakiem zapytania) pieniądze będą mieli od marca a w drugim dopiero w czerwcu (mają w urzędzie 160 wniosków złożonych od różnych firm i niektóre złożone zostały jeszcze we wrześniu, ale PUP nie ma kasy na staże! ). Nie ciekawie to wygląda ![]()
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam ten balsam Neutrogeny czerwony z pompką. Oczywiscie na razie w zapasach, choć po wypróbowaniu podobał mi się. Tylko ja wolę ślicznie pachnące balsamy
![]() Wrzuciłam dziś na wątki całe swoje zbiory Dla zainteresowanych podaję linki: Perfumy Kolorówka Pielęgnacja 1 Pielęgnacja 2
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

I jak tak mam, nawet 5 żeli jednocześnie w użyciu, ale żadnego czekającego w kolejce na używanie.
i jeśli znajduję czas chociażby na podczytywanie was w wolnych chwilach to już jest dobrze.

Oczywiście nie wszystko jest pełne, niektóre to końcówki, inne miniaturowe opakowania, a niektórych nie mam zamiaru w ogóle używać, tylko sprezentować komuś przy okazji.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam nadzieje że tylko opakowanie w tej serii zmieniają 

No ale w sumie u mnie już tych serum nie widziałam, przynajmniej w tym Ross, w którym wcześniej je kupowałam za te 12zł w promocji.