|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
.---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Zaczeła mnie głowa boleć i chce mi się spać chyba czas na kawe :ziewa: .
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to wrecz przeciwnie to tesciowa wprowadzila taka tradycje od swoich urodzin zabrala nas wszystkich i potem tak jakos zostalo ze jak kazdy ma urodzinki to wiadomo ze idziemy do lokalu takze tak fajnie wymyslila
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka tradycja kto ma urodziny stawia beczke piwa a później to zamieniło się jak wszyscy pracowali wódkę w barze i tak zostało .
|
|
|
|
|
#1624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, bo liczyłam na taki wspólny wypadzik gdzieś, już niekoniecznie w góry, gdziekolwiek. A tu niestety lipa ![]() Mi się na zakupy dzisiaj nie opłaca już jechać, bo u mnie w mieście nic nie znajdę, a w Poznaniu bym była dopiero tak na 17:00, albo jeszcze później. Może moja mama się da namówić na taki wypadzik jutro i byśmy zaczęły się rozglądać za butkami, choć nie wiem, czy w ciągu tygodnia się pojawiły jakies nowe modele Kolejne spotkanie z krawcową mam dopiero 11 marca, więc może jeszcze poczekam z tym zakupem dwa tygodnie, moze się zacznie cosik pojawiać białego w sklepach? Choć chyba nie ma żadnej pory odpowiedniej na białe buty Czyli dzisiaj jesteś słomianą wdową Lubię czasami takie wieczorki bez Piotrka, kiedy to się kąpię godzinami i nakładam różne maseczki na twarz, a potem do łózka szybko i książka w dłoń Ja na dzisiejszy wieczór mam w planach to co zawsze czyli zbrodniarskie seriale na Zone Reality Uwielbiam je Skoro jutro Łukasz ma wolne, to pewnie będzie dla niego cosik szykować ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nawet jak będziemy mieć dzieci to zamierzam je podrzucać co jakiś czas mojej mamie, czy teściom, a my będziemy wychodzić gdzieś razem, bo w przeciwnym razie codzienność może nas zabić ![]() W ogóle czasami jak nas najdzie na cosik ochota to potrafimy jechać specjalnie do Poznania, zeby wypić sobie Shake'a Kupujemy wtedy po shake'u i wracamy do domu Czasami myślę, że jesteśmy nienormalni
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A takie wypady bo Nam się chce to też mamy ale na kebaby |
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co do butkow to moze cos sie zacznie w marcu bo to juz beda wiosenne kolekcje co do jutra to jeszcze zobaczymy ciekawe jak sie bedzie czul po dzisiejszej imprezie co do takich zachcianek to tez tak mamy najczesciej z Mc donaldem wczesniej jak jeszcze mieszkalismy u mojej mamy to mielismy pod domem sklep calodobowy wiec czasem nawet o 23 jak sie cos nam zachcialo to Lukasz lecial a teraz tu gdzie mieszkam to wogole nie mam sklepow kolo domu ale to moze i dobrze nie kusi tak troszke zaoszczedzimy
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak byliśmy w Chorwacji nakupowaliśmy sobie melonów, bo tam miały one zupełnie inny smak, znacznie lepszy niż te z polskich sklepów. I po przyjeździe do Polski okazało się, że melony nie wytrzymały trasy i się popsuły w samochodzie Ach, tęsknię za wakacjami Chętnie bym sobie zjadła krewetki, albo ośmiorniczki Ale chyba mam pomysł, zabiorę Piotrka na owoce morza A potem winko chorwackie, które nam jeszcze z wakacji zostało
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się wypowiem-my staramy się też chodzić na randki (rocznica, walentynki,ale nie tylko)
to zawsze miła odskocznia od codzienności-dawno nie byliśmy,więc mnie zainspirowałyście ten weekend odpada,a w następną sobotę chcemy pójść ze znajomymi na balety, bo ostatni weekend karnawału...w niedzielę walentynki,więc coś wymyślę miłego-na jakiś obiadek na miasto do restauracji...hmm:rolleye s: a co do urodzin-robiłam przedwczoraj porządki (mieszkamy prawie 2 miesiące i prześladował mnie jeszcze jeden nierozpakowany karton...) i znalazłam wykonane przez siebie zaproszenie na moją 18 ![]() i zaśmiewałam się,że od 10 lat (udokumentowane, bo nie pamiętam co było na 17-stkę) urodzinujemy w jednej i tej samej knajpie. Co prawda ekipa się zmieniła,ale lokal nie )Odkąd jestem z R., to ze 2 razy nie robilismy moich urodzin tam, ale Oboje robimy w knajpie dla przyjaciół... i też mam w nosie jak ktoś mówi,że to strata pieniędzy-a co niby jak w domu,to za darmo?? narobisz się i padasz (w zeszłym roku tak robiłam-dla rodzinki-ale tylko 5osób-gdyby nie R,to bym się nie wyrobiła ![]() Niektórzy mówią,że przejdzie nam takie łażenie po knajpach-mam nadzieję,że nie. to moje życie i moja sprawa jak spędzam czas... Nie wiem jak będzie w tym roku, skoro mieszkamy razem na swoim. Nie byłam już dawno w lokalu-jakoś tak domówki wyszły bo wszyscy chcą obejrzeć jak mieszkamy,a nam to nie przeszkadza ![]() Tak chaotycznie trochę piszę,ale katar mnie jakiś łapie i martwię się żebym się nie dobiła na wyjeździe, bo dopiero co byłam chora (tfutfu na psa urok |
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mc'u tylko shake'i lub czasami jak nas najdzie ochota na na hamburgera Uwielbiam Mc Chickena W poznaniu mamy jeszcze taką ulubioną knajpkę, gdzie jest strasznie fajny wystrój, takiej jakby starej piwniczki, a do tego jedzenie jest strasznie pyszne!!! Mnie od jakiegoś czasu korci sushi, ale nie wiem czy mi to będzie smakować Obiecaliśmy sobie z Piotrkiem, że napewno sie kiedyś przejdziemy spróbować, ale jak na razie lądujemy w miejscach, gdzie podają bardziej "normalne" jedzenie ![]() Słowenia jest podobno piękna Ogólnie to nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy po ślubie. Raczej odpada Egipt, Turcja i Tunezja bo są strasznie oklepane
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
w ramach podróży poślubnej?
A tak wogóle to się wybieracie dziewczynki ze swoimi mężami na jakiś "miesiąc miodowy gdzieś?" my tak wstępnie-mój mnie zskoczył, bo mi sypnął cenami-a to znaczy,że sprawdzał chcielibyśmy gdzieś nad ciepłe morze (choć mieszkamy nad morzem-wody to nam chyba nigdy dość w zeszłym roku byliśmy w ustce,a 2 lata temu- trójmiasto wariaci-zamiast w góry, to zwiedzmy polskie morze |
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do sushi jesli lubisz surowe ryby to bedzie ci smakowac, ja najadlam sie za wszystkie czasy jak bylam w USA ale tam byly tez z grilowanymi rybami i to bylo pyszne u nas takich nie robia a szkoda, takich surowych to nie lubie wiec nie chadzam ale osmiorniczki w ciescie to owszem
|
|
#1634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno będą to dwa tygodnie podczas ktorych nie będziemy nic robić tylko się kąpać i opalać Tęsknię za takim lenistwem ![]() Nasze morze też bardzo lubię, jednak trafić na fajną pogodę niestety jest ciężko, więc jak już to jedziemy tam na kilka dni. Piotrek ma wujków nad morzem i oni nas zapraszają do siebie, ale wiecznie nam nie pasuje. Może po ślubie się to zmieni ![]() Cytat:
I gdzieś żeby dupsko wygrzać![]() Cytat:
Normalnie co za szczęście
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
Forget_me przepraszam, że to napisze, ale miałam cię za bardzo inteligentną dziewczynę, ale to co zaczęłaś pisać o związkach na odległość to jest jakaś żenada po prostu. nawet nie mam zamiaru tego komentować, bo to jest taki stek bzdur, takimi stereotypami rzucasz, że aż śmiać mi się chce. masakra, że dorosła dziewczyna takie rzeczy pisze
brawo z mojej strony dla myszkaazi, że próbowała z Tobą polemizować, ale przekrzyczeć tego co mówicie się niestety nie da.ja tam swoje wiem. kocham swojego Tż i na pewno z nim będę szczęśliwa, bo go ZNAM i wiem jakim jest człowiekiem, choć na codzień nie piorę mu skarpetek i codziennie mu nie gotuję obiadu, co dla fistaszek24 jest najważniejszym wyznacznikiem dobrego poznania drugiej osoby
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Tobie też to świadczy ![]() Życzę Ci tylko, żebyś się nie przejechała na tym swoim super poznaniu swojego Teżeta Bo mi się śmiać chce, jak słyszę o tym, że spotykacie się kilka razy w miesiącu, ale znasz swojego faceta lepiej niż my wszystkie razem wzięte na tym forum ![]() Gratuluję ![]() Poza tym widać, że prawda w oczy kole Ale to już nie mój problem Jeśli nadal się masz zamiar rozwodzić na ten temat to może ząłóż sobie inny wątek bo jak widzisz my temat zakończyłyśmy
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2010-02-05 o 13:12 |
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
farciara (jest jedno takie powiedzenie... ![]() ja też lubię sushi-w zeszłym roku (a raczej w 2008)byliśmy z rodzicami na zakupkach i dla fazy i popróbowania kupiliśmy różności z sushi baru-pychota (a dopóki nie spróbowałam,to sądziłam,ze surowej ryby to nie wezmę do ust). nie próbowałam co prawda z jakąs inną rybą-tylko z łososiem,ale dobre było |
|
|
|
|
#1639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie twierdzę, że znam go lepiej niż wy wszystkie razem wzięte, więc nie przesadzaj. mnie prawda w oczy nie kole, tylko krew mnie zalewa jak widzę, że ktoś takie bzdury pisze. i nie mam zamiaru rozwodzić się na ten temat, bo nie muszę nikomu niczego udowadniać, po prostu ja zaczęłam ten temat wczoraj, więc chcę móc go ze swojej strony zakończyć. ot cała filozofia.
|
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslałam, że siostra dzwoni w sprawie wódki, a tu nagle takie zaskoczenie W ogóle super, że pomyśleli własnie o nas ![]() Nigdy w życiu sushi nie jadłam, ale zawsze miałam wielką ochotę się przejść na takie jedzenie do sushi baru Żeby było śmieszniej proponowałam to wyjście mojej siostrze i jej facetowi, ale stwierdzili, że to nie dla nich Teraz mają darmowe bony więc stwierdzili, że może jednak się przejdą i zabiorą nas ze sobą Czekamy więc na wolny weekend Piotrka i może na nieco ładniejszą pogodę
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie zabieralam glosu bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji wiec po co, no i tez mialam nadzieje ze jakos sie rozejdzie ten temat po kosciach
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie opieram się wyłącznie na stereotypach ![]() Poza tym wybacz, ale nie przekonuje mnie Twoje zdanie, że rozmowy telefoniczne, czy spotkania kilka razy w miesiącu są w stanie wyrownać kilka dni, czy tygodni nie widzenia się. A ten przykład, że jak jedziesz na miesiąc to przynajmniej możesz widzieć jak się facet odnosi do rodziny to mnie rozłożył!!! Bo z tego wynika, że np. ja, czy Fistaszek (bo ona też popiera te moje brednie Albo to stwierdzenie, że Wasza miłość to jest większa, bo więcej znosicie. Sorki, ale co znosicie? Tylko odległość i tyle. Więc to jest dal Was miarą miłości? Jeśli tak to naprawdę gratuluję A jesli chodzi o to, że znasz swojego faceta lepiej niż my razem wzięte na forum, to była to ironia O ile wiesz, co to takiego
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2010-02-05 o 13:30 |
|
|
|
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
Forget_me nie będę już dyskutowała na ten temat, bo zaczynasz mieszać wypowiedzi moje, >>anka<< i myszkaazi i przypisujesz mi słowa, których nie wypowiedziałam, więc ta gadka nie ma w ogóle sensu.
bawcie się dobrze w swoim gronie samouwielbienia, bo tu nikt złego słowa, albo inaczej innego zdania niż wy wypowiedzieć nie może. pozdro
|
|
#1645 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anka pisała o tej wielkiej miłości, która jest znacznie większa niż dziewczyn mieszkających ze swoim facetem w jednym mieście Zapomniałam dodać, że jeszcze przytakiwała Ci w sprawie teściowej, bo też ma w niej super powierniczkę i zarazem super szpiega, który stoi na straży moralności Teżeta i donosi jej wszystko, co, gdzie i z kim Co do grona samouwielbienia, to wiesz, też powiem, że się tego po Tobie nie spodziewałam. Obrażasz pozostałe dziewczyny, które się nawet do rozmowy nie włączyły. Poza tym nie rozumie stwierdzenia, że nie pozwalamy wypowiedzieć swojego zdania Przecież swoje zdanie powiedziałaś, tylko jak widać, nie dorosłaś jeszcze chyba do dyskusji i nie wiesz, że nie każdy musi mieć od razu takie samo zdanie jak Ty. Ty powiedziałaś, co masz do powiedzenia, ja z Fistaszkiem też wyrazilyśmy swoje zdanie na ten temat, każda ze stron przedstawiła swoje argumenty, a Ty na końcu rzuciłaś zabawkami i podsumowałaś, że nikt nic powiedzieć nie może Brawo ![]() ![]() ![]() Nic na to nie poradzę, że spodziewałaś się aprobaty z naszej strony, a się delikatnie przejechałaś ![]() Również na koniec pozdrawiam ozięble z domieszką ironii Paaaaaaaaa![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Już nic pisać w tej sprawie nie będę Wrócmy do pogadanek o wszystkim i o niczym Zakończyłyśmy na sushi
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Pracowałam wchodze a tu się o mnie mówi. Phi podobno o gwiazdach się mówi Ania także spoko :smiech:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Ja wiem, ze jestem miła, fajna, piękna ale żeby odrazu mówić że wpadłam w samouwielbienie???? |
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obie kąpiemy się przecież we wannie własnego narcyzmu
|
|
#1649 |
|
Rozeznanie
|
obracać kota ogonem z Tobą mogłabym tak do samego wieczoru, ale nie widzę w tym najmniejszego sens
![]() dyskutować umiem.. tylko trzeba mieć jeszcze z kim. nie odpisuj już nic, bo już tu nawet zaglądać nie mam zamiaru.
|
|
#1650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak to zachodzi mniejsze prawdopodobieństwo popełnienia grzechu ![]() .---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Prowadzimy dyskusje a dyskusja polega na wymianie poglądów a nie na przytakiwaniu i zgadzaniu się we wszystkim chyba ![]() .
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

Wystroję się i pójdziemy gdzieś sobie posiedzieć 
.
ale dzieki temu ze dzis impreza to jutro wolny dzien w pracy
Kolejne spotkanie z krawcową mam dopiero 11 marca, więc może jeszcze poczekam z tym zakupem dwa tygodnie, moze się zacznie cosik pojawiać białego w sklepach? Choć chyba nie ma żadnej pory odpowiedniej na białe buty

brawo z mojej strony dla myszkaazi, że próbowała z Tobą polemizować, ale przekrzyczeć tego co mówicie się niestety nie da.