O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 12:01   #1621
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ooo!! To jest myśl Wystroję się i pójdziemy gdzieś sobie posiedzieć Jeszcze kino też wchodziło w grę, ale byliśmy tydzień temu, ile można do kina jeździć
Czekam już na jakiś wolny weekend, gdzie Piotrek nie pojedzie do szkoły. Wtedy już mu powiedzialam, jedziemy do Poznania i albo wyjście na miasto, posiedzieć przy drinku, piwku czy soku z gumijagód, albo winko, świece i siedzenie w domku Uwielbiam takie wieczory, ale ostatnio, ze względu na szkołę nie zdażają się nam one zbyt czesto
Kurde fajnie, że mimo tych lat razem chce Nam i Wam się chodzić na randki . Ja to lubie bardzo. Dzis pokłóciłam się z moją ciotką, która twierdzi "jak będą dzieci to wam się odmieni" jak powiedziałam jej o tym, ze my urodziny i imieniny wyprawiamy w knajpkach i spokój mamy. Powiedziałam jej, że mamy roziców którzy chętnie się zajmą dzieciakami a ja nie mam zamiaru w swoje święto sałatek robić o nie wole wydać pieniążki może i według niej to burżujstwo ale mam to w nosie póki Nas stać to będziemy chodzić tam gdzie Nam się podoba booczywiście dla niej, dla moich roziców i dla teściów jak idziemy na kawe do knajpki to jest chore bo oni za taką cenę jak nasze dwie kay mają pół kilo kawy więc już wiemy, że marnotrawimy pieniądze i udajemy dużoooooooooo ale mnie to rybka teraz jest afera troche bo chcemy kupić auto przed weselem bo Nasze odmawia posłuszeństwa i nie jakieś drogie takie do 5000zł żeby można było jeździć więc pytanie pada od wszystkich ciekawe za co jedynie mój tata i teściu rozumie i nie pytaja skąd mamy kase bo ich to nie obchodzi .

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Zaczeła mnie głowa boleć i chce mi się spać chyba czas na kawe :ziewa:.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:07   #1622
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Kurde fajnie, że mimo tych lat razem chce Nam i Wam się chodzić na randki . Ja to lubie bardzo. Dzis pokłóciłam się z moją ciotką, która twierdzi "jak będą dzieci to wam się odmieni" jak powiedziałam jej o tym, ze my urodziny i imieniny wyprawiamy w knajpkach i spokój mamy. Powiedziałam jej, że mamy roziców którzy chętnie się zajmą dzieciakami a ja nie mam zamiaru w swoje święto sałatek robić o nie wole wydać pieniążki może i według niej to burżujstwo ale mam to w nosie póki Nas stać to będziemy chodzić tam gdzie Nam się podoba booczywiście dla niej, dla moich roziców i dla teściów jak idziemy na kawe do knajpki to jest chore bo oni za taką cenę jak nasze dwie kay mają pół kilo kawy więc już wiemy, że marnotrawimy pieniądze i udajemy dużoooooooooo ale mnie to rybka teraz jest afera troche bo chcemy kupić auto przed weselem bo Nasze odmawia posłuszeństwa i nie jakieś drogie takie do 5000zł żeby można było jeździć więc pytanie pada od wszystkich ciekawe za co jedynie mój tata i teściu rozumie i nie pytaja skąd mamy kase bo ich to nie obchodzi .

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

fistaszku to tak jak my tez zawsze urodzinki wyprawiamy w lokalu bo moim zdaniem to wychodzi na to samo w domu tez musze wydac kase na produkty na alkohol i jeszcze potem sprzatac a tak wszystko nam podadza i potem tylko zabieramy sie do domku nie musze nic robic
u mnie to wrecz przeciwnie to tesciowa wprowadzila taka tradycje od swoich urodzin zabrala nas wszystkich i potem tak jakos zostalo ze jak kazdy ma urodzinki to wiadomo ze idziemy do lokalu takze tak fajnie wymyslila
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:12   #1623
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
fistaszku to tak jak my tez zawsze urodzinki wyprawiamy w lokalu bo moim zdaniem to wychodzi na to samo w domu tez musze wydac kase na produkty na alkohol i jeszcze potem sprzatac a tak wszystko nam podadza i potem tylko zabieramy sie do domku nie musze nic robic
u mnie to wrecz przeciwnie to tesciowa wprowadzila taka tradycje od swoich urodzin zabrala nas wszystkich i potem tak jakos zostalo ze jak kazdy ma urodzinki to wiadomo ze idziemy do lokalu takze tak fajnie wymyslila
Ja dla teściów i rodziców nie robie urodzin robie je tylko dla znajomych taka tradycja kto ma urodziny stawia beczke piwa a później to zamieniło się jak wszyscy pracowali wódkę w barze i tak zostało.
Stary 2010-02-05, 12:15   #1624
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu a co z wyjazdem na walentynki jedziecie gdzies?
a ja dzisiaj spedzam wieczor na sklepach moze cosik znajde fajnego bo Lukasz ma jakas impreze z pracy oczywiscie bez osob towarzyszacych ale dzieki temu ze dzis impreza to jutro wolny dzien w pracy
Chyba z wyjazdu nici, bo Piotrek ma kolejne sesyjne egzaminy Szkoda, bo liczyłam na taki wspólny wypadzik gdzieś, już niekoniecznie w góry, gdziekolwiek. A tu niestety lipa
Mi się na zakupy dzisiaj nie opłaca już jechać, bo u mnie w mieście nic nie znajdę, a w Poznaniu bym była dopiero tak na 17:00, albo jeszcze później. Może moja mama się da namówić na taki wypadzik jutro i byśmy zaczęły się rozglądać za butkami, choć nie wiem, czy w ciągu tygodnia się pojawiły jakies nowe modele Kolejne spotkanie z krawcową mam dopiero 11 marca, więc może jeszcze poczekam z tym zakupem dwa tygodnie, moze się zacznie cosik pojawiać białego w sklepach? Choć chyba nie ma żadnej pory odpowiedniej na białe buty
Czyli dzisiaj jesteś słomianą wdową Lubię czasami takie wieczorki bez Piotrka, kiedy to się kąpię godzinami i nakładam różne maseczki na twarz, a potem do łózka szybko i książka w dłoń Ja na dzisiejszy wieczór mam w planach to co zawsze czyli zbrodniarskie seriale na Zone Reality Uwielbiam je
Skoro jutro Łukasz ma wolne, to pewnie będzie dla niego cosik szykować My się będziemy widzieć dopiero ok. 18:00

Cytat:

Też nie rozumiem takich par, które tylko kiszą w domu bo zal im wydać kasy na jakieś wyjście do knajpki. Ja takie wypady uwielbiam, czy to na drinka, czy też na jakąś kolację W przysżłości też nie wyobrażam sobie, żebym miała siedzieć tylko w chacie i zajmoać się mężem i dziećmi!!! Koszmar jakiś to by był!!!
Nawet jak będziemy mieć dzieci to zamierzam je podrzucać co jakiś czas mojej mamie, czy teściom, a my będziemy wychodzić gdzieś razem, bo w przeciwnym razie codzienność może nas zabić
W ogóle czasami jak nas najdzie na cosik ochota to potrafimy jechać specjalnie do Poznania, zeby wypić sobie Shake'a Kupujemy wtedy po shake'u i wracamy do domu Czasami myślę, że jesteśmy nienormalni
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:20   #1625
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba z wyjazdu nici, bo Piotrek ma kolejne sesyjne egzaminy Szkoda, bo liczyłam na taki wspólny wypadzik gdzieś, już niekoniecznie w góry, gdziekolwiek. A tu niestety lipa
Mi się na zakupy dzisiaj nie opłaca już jechać, bo u mnie w mieście nic nie znajdę, a w Poznaniu bym była dopiero tak na 17:00, albo jeszcze później. Może moja mama się da namówić na taki wypadzik jutro i byśmy zaczęły się rozglądać za butkami, choć nie wiem, czy w ciągu tygodnia się pojawiły jakies nowe modele Kolejne spotkanie z krawcową mam dopiero 11 marca, więc może jeszcze poczekam z tym zakupem dwa tygodnie, moze się zacznie cosik pojawiać białego w sklepach? Choć chyba nie ma żadnej pory odpowiedniej na białe buty
Czyli dzisiaj jesteś słomianą wdową Lubię czasami takie wieczorki bez Piotrka, kiedy to się kąpię godzinami i nakładam różne maseczki na twarz, a potem do łózka szybko i książka w dłoń Ja na dzisiejszy wieczór mam w planach to co zawsze czyli zbrodniarskie seriale na Zone Reality Uwielbiam je
Skoro jutro Łukasz ma wolne, to pewnie będzie dla niego cosik szykować My się będziemy widzieć dopiero ok. 18:00

Też nie rozumiem takich par, które tylko kiszą w domu bo zal im wydać kasy na jakieś wyjście do knajpki. Ja takie wypady uwielbiam, czy to na drinka, czy też na jakąś kolację W przysżłości też nie wyobrażam sobie, żebym miała siedzieć tylko w chacie i zajmoać się mężem i dziećmi!!! Koszmar jakiś to by był!!!
Nawet jak będziemy mieć dzieci to zamierzam je podrzucać co jakiś czas mojej mamie, czy teściom, a my będziemy wychodzić gdzieś razem, bo w przeciwnym razie codzienność może nas zabić
W ogóle czasami jak nas najdzie na cosik ochota to potrafimy jechać specjalnie do Poznania, zeby wypić sobie Shake'a Kupujemy wtedy po shake'u i wracamy do domu Czasami myślę, że jesteśmy nienormalni
My za to uwielbiamy owoce przy moim chyba już spróbowałam wszystkiego co dla innych oczywiście jest rozpustą bo kupisz taki małt owoc jak mały pomidor i dasz tyle pieniędzy zgłupieliście???? a co mi tam przynajmniej wiem jak smakuje i dzięki Nam moi i jego rodzice uwielbiaja pomelo, mango, liczi . A takie wypady bo Nam się chce to też mamy ale na kebaby .
Stary 2010-02-05, 12:27   #1626
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

o to szkoda, ze wyjazd nie dojdzie do skutku, co do butkow to moze cos sie zacznie w marcu bo to juz beda wiosenne kolekcje tak dzisiaj jestem slomiana wdowa moge poszalec z kumpelami co do jutra to jeszcze zobaczymy ciekawe jak sie bedzie czul po dzisiejszej imprezie co do takich zachcianek to tez tak mamy najczesciej z Mc donaldem wczesniej jak jeszcze mieszkalismy u mojej mamy to mielismy pod domem sklep calodobowy wiec czasem nawet o 23 jak sie cos nam zachcialo to Lukasz lecial a teraz tu gdzie mieszkam to wogole nie mam sklepow kolo domu ale to moze i dobrze nie kusi tak troszke zaoszczedzimy
Stary 2010-02-05, 12:28   #1627
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
My za to uwielbiamy owoce przy moim chyba już spróbowałam wszystkiego co dla innych oczywiście jest rozpustą bo kupisz taki małt owoc jak mały pomidor i dasz tyle pieniędzy zgłupieliście???? a co mi tam przynajmniej wiem jak smakuje i dzięki Nam moi i jego rodzice uwielbiaja pomelo, mango, liczi . A takie wypady bo Nam się chce to też mamy ale na kebaby .
Owoce też wszelakie Do tego jeszcze jakieś sałatki owocowe Ale bym sobie zjadła, a tu niestety w tej fazie diety jeszcze nie mogę
Teraz jak byliśmy w Chorwacji nakupowaliśmy sobie melonów, bo tam miały one zupełnie inny smak, znacznie lepszy niż te z polskich sklepów. I po przyjeździe do Polski okazało się, że melony nie wytrzymały trasy i się popsuły w samochodzie
Ach, tęsknię za wakacjami Chętnie bym sobie zjadła krewetki, albo ośmiorniczki Tylko w Polsce to już nie to samo Ale chyba mam pomysł, zabiorę Piotrka na owoce morza A potem winko chorwackie, które nam jeszcze z wakacji zostało
Stary 2010-02-05, 12:32   #1628
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Owoce też wszelakie Do tego jeszcze jakieś sałatki owocowe Ale bym sobie zjadła, a tu niestety w tej fazie diety jeszcze nie mogę
Teraz jak byliśmy w Chorwacji nakupowaliśmy sobie melonów, bo tam miały one zupełnie inny smak, znacznie lepszy niż te z polskich sklepów. I po przyjeździe do Polski okazało się, że melony nie wytrzymały trasy i się popsuły w samochodzie
Ach, tęsknię za wakacjami Chętnie bym sobie zjadła krewetki, albo ośmiorniczki Tylko w Polsce to już nie to samo Ale chyba mam pomysł, zabiorę Piotrka na owoce morza A potem winko chorwackie, które nam jeszcze z wakacji zostało
My dopiero we wrześniu chcemy na Słowenie nad wybrzeże jechać .
Stary 2010-02-05, 12:38   #1629
Tygrysek_aa
Zadomowienie

To i ja się wypowiem-my staramy się też chodzić na randki (rocznica, walentynki,ale nie tylko) to zawsze miła odskocznia od codzienności-dawno nie byliśmy,więc mnie zainspirowałyście ten weekend odpada,a w następną sobotę chcemy pójść ze znajomymi na balety, bo ostatni weekend karnawału...
w niedzielę walentynki,więc coś wymyślę miłego-na jakiś obiadek na miasto do restauracji...hmm:rolleye s:

a co do urodzin-robiłam przedwczoraj porządki (mieszkamy prawie 2 miesiące i prześladował mnie jeszcze jeden nierozpakowany karton...)
i znalazłam wykonane przez siebie zaproszenie na moją 18
i zaśmiewałam się,że od 10 lat (udokumentowane, bo nie pamiętam co było na 17-stkę) urodzinujemy w jednej i tej samej knajpie.
Co prawda ekipa się zmieniła,ale lokal nie )
Odkąd jestem z R., to ze 2 razy nie robilismy moich urodzin tam, ale Oboje robimy w knajpie dla przyjaciół...
i też mam w nosie jak ktoś mówi,że to strata pieniędzy-a co niby jak w domu,to za darmo??
narobisz się i padasz (w zeszłym roku tak robiłam-dla rodzinki-ale tylko 5osób-gdyby nie R,to bym się nie wyrobiła
Niektórzy mówią,że przejdzie nam takie łażenie po knajpach-mam nadzieję,że nie. to moje życie i moja sprawa jak spędzam czas...

Nie wiem jak będzie w tym roku, skoro mieszkamy razem na swoim.
Nie byłam już dawno w lokalu-jakoś tak domówki wyszły bo wszyscy chcą obejrzeć jak mieszkamy,a nam to nie przeszkadza

Tak chaotycznie trochę piszę,ale katar mnie jakiś łapie i martwię się żebym się nie dobiła na wyjeździe, bo dopiero co byłam chora (tfutfu na psa urok )
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:39   #1630
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
o to szkoda, ze wyjazd nie dojdzie do skutku, co do butkow to moze cos sie zacznie w marcu bo to juz beda wiosenne kolekcje tak dzisiaj jestem slomiana wdowa moge poszalec z kumpelami co do jutra to jeszcze zobaczymy ciekawe jak sie bedzie czul po dzisiejszej imprezie co do takich zachcianek to tez tak mamy najczesciej z Mc donaldem wczesniej jak jeszcze mieszkalismy u mojej mamy to mielismy pod domem sklep calodobowy wiec czasem nawet o 23 jak sie cos nam zachcialo to Lukasz lecial a teraz tu gdzie mieszkam to wogole nie mam sklepow kolo domu ale to moze i dobrze nie kusi tak troszke zaoszczedzimy
U nas góruje KFC W mc'u tylko shake'i lub czasami jak nas najdzie ochota na na hamburgera Uwielbiam Mc Chickena
W poznaniu mamy jeszcze taką ulubioną knajpkę, gdzie jest strasznie fajny wystrój, takiej jakby starej piwniczki, a do tego jedzenie jest strasznie pyszne!!!
Mnie od jakiegoś czasu korci sushi, ale nie wiem czy mi to będzie smakować Obiecaliśmy sobie z Piotrkiem, że napewno sie kiedyś przejdziemy spróbować, ale jak na razie lądujemy w miejscach, gdzie podają bardziej "normalne" jedzenie

Cytat:
Słowenia jest podobno piękna My tylko przez nią przejeżdżaliśmy w drodze do Chorwacji.
Ogólnie to nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy po ślubie. Raczej odpada Egipt, Turcja i Tunezja bo są strasznie oklepane
Stary 2010-02-05, 12:43   #1631
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
w ramach podróży poślubnej?
A tak wogóle to się wybieracie dziewczynki ze swoimi mężami na jakiś "miesiąc miodowy gdzieś?"
my tak wstępnie-mój mnie zskoczył, bo mi sypnął cenami-a to znaczy,że sprawdzał chcielibyśmy gdzieś nad ciepłe morze (choć mieszkamy nad morzem-wody to nam chyba nigdy dość w zeszłym roku byliśmy w ustce,a 2 lata temu- trójmiasto wariaci-zamiast w góry, to zwiedzmy polskie morze
Stary 2010-02-05, 12:44   #1632
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
U nas góruje KFC W mc'u tylko shake'i lub czasami jak nas najdzie ochota na na hamburgera Uwielbiam Mc Chickena
W poznaniu mamy jeszcze taką ulubioną knajpkę, gdzie jest strasznie fajny wystrój, takiej jakby starej piwniczki, a do tego jedzenie jest strasznie pyszne!!!
Mnie od jakiegoś czasu korci sushi, ale nie wiem czy mi to będzie smakować Obiecaliśmy sobie z Piotrkiem, że napewno sie kiedyś przejdziemy spróbować, ale jak na razie lądujemy w miejscach, gdzie podają bardziej "normalne" jedzenie

Słowenia jest podobno piękna My tylko przez nią przejeżdżaliśmy w drodze do Chorwacji.
Ogólnie to nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy po ślubie. Raczej odpada Egipt, Turcja i Tunezja bo są strasznie oklepane
Dlatego my wybraliśmy Słowenie i zaszalejemy z hotelem bo chcemy jechać do najlepszego i oczywiście lecimy samolotem a co tam raz w życiu mam podróż poślubną .
Stary 2010-02-05, 12:46   #1633
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

czasem tez sie skusimy na KFC ale bardziej jednak Mc'a ja zaluje ze u nas skasowali Burger Kinga jest teraz tylko w paru miastach w Polsce
co do sushi jesli lubisz surowe ryby to bedzie ci smakowac, ja najadlam sie za wszystkie czasy jak bylam w USA ale tam byly tez z grilowanymi rybami i to bylo pyszne u nas takich nie robia a szkoda, takich surowych to nie lubie wiec nie chadzam ale osmiorniczki w ciescie to owszem
Stary 2010-02-05, 13:01   #1634
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
w ramach podróży poślubnej?
A tak wogóle to się wybieracie dziewczynki ze swoimi mężami na jakiś "miesiąc miodowy gdzieś?"
my tak wstępnie-mój mnie zskoczył, bo mi sypnął cenami-a to znaczy,że sprawdzał chcielibyśmy gdzieś nad ciepłe morze (choć mieszkamy nad morzem-wody to nam chyba nigdy dość w zeszłym roku byliśmy w ustce,a 2 lata temu- trójmiasto wariaci-zamiast w góry, to zwiedzmy polskie morze
My cały czas myślimy, gdzie by tu jechać. Pewne jest, że ma tam być super ciepło Napewno będą to dwa tygodnie podczas ktorych nie będziemy nic robić tylko się kąpać i opalać Tęsknię za takim lenistwem
Nasze morze też bardzo lubię, jednak trafić na fajną pogodę niestety jest ciężko, więc jak już to jedziemy tam na kilka dni. Piotrek ma wujków nad morzem i oni nas zapraszają do siebie, ale wiecznie nam nie pasuje. Może po ślubie się to zmieni

Cytat:
Dlatego my wybraliśmy Słowenie i zaszalejemy z hotelem bo chcemy jechać do najlepszego i oczywiście lecimy samolotem a co tam raz w życiu mam podróż poślubną .
My też obowiązkowo samolotem I gdzieś żeby dupsko wygrzać

Cytat:
czasem tez sie skusimy na KFC ale bardziej jednak Mc'a ja zaluje ze u nas skasowali Burger Kinga jest teraz tylko w paru miastach w Polsce
co do sushi jesli lubisz surowe ryby to bedzie ci smakowac, ja najadlam sie za wszystkie czasy jak bylam w USA ale tam byly tez z grilowanymi rybami i to bylo pyszne u nas takich nie robia a szkoda, takich surowych to nie lubie wiec nie chadzam ale osmiorniczki w ciescie to owszem
Teraz uważajcie, my tu gadu gadu o sushi, a tu nagle dzwoni moja siostra i mówi mi, że jej facet wygrał u siebie w firmie dwa bony na 125 zł do baru sushi i jeden dadzą nam Wieć idziemy!!! Własnie dzwoniłam do Piotrka i tez się bardzo ucieszył
Normalnie co za szczęście
Stary 2010-02-05, 13:03   #1635
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
My cały czas myślimy, gdzie by tu jechać. Pewne jest, że ma tam być super ciepło Napewno będą to dwa tygodnie podczas ktorych nie będziemy nic robić tylko się kąpać i opalać Tęsknię za takim lenistwem
Nasze morze też bardzo lubię, jednak trafić na fajną pogodę niestety jest ciężko, więc jak już to jedziemy tam na kilka dni. Piotrek ma wujków nad morzem i oni nas zapraszają do siebie, ale wiecznie nam nie pasuje. Może po ślubie się to zmieni

My też obowiązkowo samolotem I gdzieś żeby dupsko wygrzać

Teraz uważajcie, my tu gadu gadu o sushi, a tu nagle dzwoni moja siostra i mówi mi, że jej facet wygrał u siebie w firmie dwa bony na 125 zł do baru sushi i jeden dadzą nam Wieć idziemy!!! Własnie dzwoniłam do Piotrka i tez się bardzo ucieszył
szczesciara tylko pogratulowac to fajnie juz macie plany
Stary 2010-02-05, 13:05   #1636
aicila
Rozeznanie

Forget_me przepraszam, że to napisze, ale miałam cię za bardzo inteligentną dziewczynę, ale to co zaczęłaś pisać o związkach na odległość to jest jakaś żenada po prostu. nawet nie mam zamiaru tego komentować, bo to jest taki stek bzdur, takimi stereotypami rzucasz, że aż śmiać mi się chce. masakra, że dorosła dziewczyna takie rzeczy pisze a fistaszek24 ci potakuje i te banały potwierdza.

brawo z mojej strony dla myszkaazi, że próbowała z Tobą polemizować, ale przekrzyczeć tego co mówicie się niestety nie da.

ja tam swoje wiem. kocham swojego Tż i na pewno z nim będę szczęśliwa, bo go ZNAM i wiem jakim jest człowiekiem, choć na codzień nie piorę mu skarpetek i codziennie mu nie gotuję obiadu, co dla fistaszek24 jest najważniejszym wyznacznikiem dobrego poznania drugiej osoby

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:11   #1637
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Forget_me przepraszam, że to napisze, ale miałam cię za bardzo inteligentną dziewczynę, ale to co zaczęłaś pisać o związkach na odległość to jest jakaś żenada po prostu. nawet nie mam zamiaru tego komentować, bo to jest taki stek bzdur, takimi stereotypami rzucasz, że aż śmiać mi się chce. masakra, że dorosła dziewczyna takie rzeczy pisze a fistaszek24 ci potakuje i te banały potwierdza.

brawo z mojej strony dla myszkaazi, że próbowała z Tobą polemizować, ale przekrzyczeć tego co mówicie się niestety nie da.

ja tam swoje wiem. kocham swojego Tż i na pewno z nim będę szczęśliwa, bo go ZNAM i wiem jakim jest człowiekiem, choć na codzień nie piorę mu skarpetek i codziennie mu nie gotuję obiadu, co dla fistaszek24 jest najważniejszym wyznacznikiem dobrego poznania drugiej osoby
Dziękuję i gratuluję, że dla Ciebie wyznacznikiem inteligencji jest czyjeś zdanie na jakiś temat O Tobie też to świadczy
Życzę Ci tylko, żebyś się nie przejechała na tym swoim super poznaniu swojego Teżeta Bo mi się śmiać chce, jak słyszę o tym, że spotykacie się kilka razy w miesiącu, ale znasz swojego faceta lepiej niż my wszystkie razem wzięte na tym forum
Gratuluję
Poza tym widać, że prawda w oczy kole Ale to już nie mój problem
Jeśli nadal się masz zamiar rozwodzić na ten temat to może ząłóż sobie inny wątek bo jak widzisz my temat zakończyłyśmy

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2010-02-05 o 13:12
Stary 2010-02-05, 13:15   #1638
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:

farciara (jest jedno takie powiedzenie...
ja też lubię sushi-w zeszłym roku (a raczej w 2008)byliśmy z rodzicami na zakupkach i dla fazy i popróbowania kupiliśmy różności z sushi baru-pychota (a dopóki nie spróbowałam,to sądziłam,ze surowej ryby to nie wezmę do ust). nie próbowałam co prawda z jakąs inną rybą-tylko z łososiem,ale dobre było
Stary 2010-02-05, 13:17   #1639
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję i gratuluję, że dla Ciebie wyznacznikiem inteligencji jest czyjeś zdanie na jakiś temat O Tobie też to świadczy
Życzę Ci tylko, żebyś się nie przejechała na tym swoim super poznaniu swojego Teżeta Bo mi się śmiać chce, jak słyszę o tym, że spotykacie się kilka razy w miesiącu, ale znasz swojego faceta lepiej niż my wszystkie razem wzięte na tym forum
Gratuluję
Poza tym widać, że prawda w oczy kole Ale to już nie mój problem
Jeśli nadal się masz zamiar rozwodzić na ten temat to może ząłóż sobie inny wątek bo jak widzisz my temat zakończyłyśmy
wyznacznikiem inteligencji jest to jak ktoś się na dany temat wypowiada, a nie to jakie ma zdanie. ale ty chyba nie widzisz tej różnicy. wszystkie twoje przykłady, że związki na odległość są beznadziejne opierały się tylko i wyłącznie na stereotypach, więc jakoś mnie te Twoje tłumaczenia nie przekonują.
nie twierdzę, że znam go lepiej niż wy wszystkie razem wzięte, więc nie przesadzaj.
mnie prawda w oczy nie kole, tylko krew mnie zalewa jak widzę, że ktoś takie bzdury pisze. i nie mam zamiaru rozwodzić się na ten temat, bo nie muszę nikomu niczego udowadniać, po prostu ja zaczęłam ten temat wczoraj, więc chcę móc go ze swojej strony zakończyć. ot cała filozofia.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-02-05, 13:18   #1640
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
ja się nie odzywałam,bo miałam nadzieję,że się temat skończy-a tu
Stary 2010-02-05, 13:20   #1641
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
farciara (jest jedno takie powiedzenie...
ja też lubię sushi-w zeszłym roku (a raczej w 2008)byliśmy z rodzicami na zakupkach i dla fazy i popróbowania kupiliśmy różności z sushi baru-pychota (a dopóki nie spróbowałam,to sądziłam,ze surowej ryby to nie wezmę do ust). nie próbowałam co prawda z jakąs inną rybą-tylko z łososiem,ale dobre było
Szczęście naprawdę niesamowite Myslałam, że siostra dzwoni w sprawie wódki, a tu nagle takie zaskoczenie W ogóle super, że pomyśleli własnie o nas
Nigdy w życiu sushi nie jadłam, ale zawsze miałam wielką ochotę się przejść na takie jedzenie do sushi baru Żeby było śmieszniej proponowałam to wyjście mojej siostrze i jej facetowi, ale stwierdzili, że to nie dla nich Teraz mają darmowe bony więc stwierdzili, że może jednak się przejdą i zabiorą nas ze sobą Czekamy więc na wolny weekend Piotrka i może na nieco ładniejszą pogodę
Stary 2010-02-05, 13:21   #1642
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
ja się nie odzywałam,bo miałam nadzieję,że się temat skończy-a tu
ja tez nie zabieralam glosu bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji wiec po co, no i tez mialam nadzieje ze jakos sie rozejdzie ten temat po kosciach
Stary 2010-02-05, 13:27   #1643
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
wyznacznikiem inteligencji jest to jak ktoś się na dany temat wypowiada, a nie to jakie ma zdanie. ale ty chyba nie widzisz tej różnicy. wszystkie twoje przykłady, że związki na odległość są beznadziejne opierały się tylko i wyłącznie na stereotypach, więc jakoś mnie te Twoje tłumaczenia nie przekonują.
nie twierdzę, że znam go lepiej niż wy wszystkie razem wzięte, więc nie przesadzaj.
mnie prawda w oczy nie kole, tylko krew mnie zalewa jak widzę, że ktoś takie bzdury pisze. i nie mam zamiaru rozwodzić się na ten temat, bo nie muszę nikomu niczego udowadniać, po prostu ja zaczęłam ten temat wczoraj, więc chcę móc go ze swojej strony zakończyć. ot cała filozofia.
Aicila blagam Cię, bo teraz to wybacz, ale wypisujesz farmazony!!! Rozumiem, że bronisz swojej miłości, bo akurat Tobie trafiło się bycie z kimś na odległość, ale jak wspomniałam, też w takim związku byłam i cosik na ten temat też wiem Więc nie opieram się wyłącznie na stereotypach
Poza tym wybacz, ale nie przekonuje mnie Twoje zdanie, że rozmowy telefoniczne, czy spotkania kilka razy w miesiącu są w stanie wyrownać kilka dni, czy tygodni nie widzenia się. A ten przykład, że jak jedziesz na miesiąc to przynajmniej możesz widzieć jak się facet odnosi do rodziny to mnie rozłożył!!! Bo z tego wynika, że np. ja, czy Fistaszek (bo ona też popiera te moje brednie ) w ogóle nie wiemy, jak się nasi faceci odnoszą do swoich rodzin, bo nie mieszkamy u nich przez miesiąc
Albo to stwierdzenie, że Wasza miłość to jest większa, bo więcej znosicie. Sorki, ale co znosicie? Tylko odległość i tyle. Więc to jest dal Was miarą miłości? Jeśli tak to naprawdę gratuluję
A jesli chodzi o to, że znasz swojego faceta lepiej niż my razem wzięte na forum, to była to ironia O ile wiesz, co to takiego

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2010-02-05 o 13:30
Stary 2010-02-05, 13:32   #1644
aicila
Rozeznanie

Forget_me nie będę już dyskutowała na ten temat, bo zaczynasz mieszać wypowiedzi moje, >>anka<< i myszkaazi i przypisujesz mi słowa, których nie wypowiedziałam, więc ta gadka nie ma w ogóle sensu.

bawcie się dobrze w swoim gronie samouwielbienia, bo tu nikt złego słowa, albo inaczej innego zdania niż wy wypowiedzieć nie może.
pozdro

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-05, 13:37   #1645
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
ja tez nie zabieralam glosu bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji wiec po co, no i tez mialam nadzieje ze jakos sie rozejdzie ten temat po kosciach
forget_me- odpuść sobie, pleaseee
Stary 2010-02-05, 13:44   #1646
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Forget_me nie będę już dyskutowała na ten temat, bo zaczynasz mieszać wypowiedzi moje, >>anka<< i myszkaazi i przypisujesz mi słowa, których nie wypowiedziałam, więc ta gadka nie ma w ogóle sensu.

bawcie się dobrze w swoim gronie samouwielbienia, bo tu nikt złego słowa, albo inaczej innego zdania niż wy wypowiedzieć nie może.
pozdro
Nie mylę wątków, Ty pisałaś o super teściowej, która donosi Tobie o Teżecie i o tym, jak to pijesz z nią kawki i rozmawiacie po kilka godzin Anka pisała o tej wielkiej miłości, która jest znacznie większa niż dziewczyn mieszkających ze swoim facetem w jednym mieście Zapomniałam dodać, że jeszcze przytakiwała Ci w sprawie teściowej, bo też ma w niej super powierniczkę i zarazem super szpiega, który stoi na straży moralności Teżeta i donosi jej wszystko, co, gdzie i z kim

Co do grona samouwielbienia, to wiesz, też powiem, że się tego po Tobie nie spodziewałam. Obrażasz pozostałe dziewczyny, które się nawet do rozmowy nie włączyły. Poza tym nie rozumie stwierdzenia, że nie pozwalamy wypowiedzieć swojego zdania Przecież swoje zdanie powiedziałaś, tylko jak widać, nie dorosłaś jeszcze chyba do dyskusji i nie wiesz, że nie każdy musi mieć od razu takie samo zdanie jak Ty.
Ty powiedziałaś, co masz do powiedzenia, ja z Fistaszkiem też wyrazilyśmy swoje zdanie na ten temat, każda ze stron przedstawiła swoje argumenty, a Ty na końcu rzuciłaś zabawkami i podsumowałaś, że nikt nic powiedzieć nie może Brawo
Nic na to nie poradzę, że spodziewałaś się aprobaty z naszej strony, a się delikatnie przejechałaś
Również na koniec pozdrawiam ozięble z domieszką ironii Paaaaaaaaa

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
forget_me- odpuść sobie, pleaseee
Już nic pisać w tej sprawie nie będę Wrócmy do pogadanek o wszystkim i o niczym Zakończyłyśmy na sushi
Stary 2010-02-05, 13:49   #1647
fistaszek24
Zakorzenienie

Pracowałam wchodze a tu się o mnie mówi. Phi podobno o gwiazdach się mówi Ania także spoko :smiech:

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Ja wiem, ze jestem miła, fajna, piękna ale żeby odrazu mówić że wpadłam w samouwielbienie????
Stary 2010-02-05, 13:49   #1648
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Pracowałam wchodze a tu się o mnie mówi. Phi podobno o gwiazdach się mówi Ania także spoko :smiech:
Oj mówi i to sporo Obie kąpiemy się przecież we wannie własnego narcyzmu
Stary 2010-02-05, 13:51   #1649
aicila
Rozeznanie

obracać kota ogonem z Tobą mogłabym tak do samego wieczoru, ale nie widzę w tym najmniejszego sens
dyskutować umiem.. tylko trzeba mieć jeszcze z kim.
nie odpisuj już nic, bo już tu nawet zaglądać nie mam zamiaru.

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-05, 13:55   #1650
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Oj mówi i to sporo Obie kąpiemy się przecież we wannie własnego narcyzmu
Oj tak ale jakże błogo Nam . Nie kumam niektórych poprostu podaje przykłady z życia wzięte a one mi tu jadą po mnie jak po psie . A pozatym stwierdzenie po slubie zamieszkamy razem dla mnie równa się po jakimkolwiek ślubie a nie że po kościelnym chyba, że dopiero po kościelnym bo będzie mozna sie kochać a tak to zachodzi mniejsze prawdopodobieństwo popełnienia grzechu . Dobra dośc pośmiałam się a teraz powaga . .

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
obracać kota ogonem z Tobą mogłabym tak do samego wieczoru, ale nie widzę w tym najmniejszego sens
dyskutować umiem.. tylko trzeba mieć jeszcze z kim.
nie odpisuj już nic, bo już tu nawet zaglądać nie mam zamiaru.
Nie wiem o co się obrażasz???? Prowadzimy dyskusje a dyskusja polega na wymianie poglądów a nie na przytakiwaniu i zgadzaniu się we wszystkim chyba .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości