Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 13:23   #2761
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cześć

Pozdrowienia dla Szanownych Jubilatek

Czuję się połamana Aaaa... I będę narzekać - muszę się w końcu wciąć za pracę magisterską

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:25   #2762
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
ahhhhhno cóż... u mnie nic nowego zbytnio się nie dzieje także nie mam za bardzo o czym się udzielać a te tematy które na "tapecie" nie za bardzo mnie dotyczą także co ja tu szaraczek mam wskórać ;>

Nam będzie bardzo miło jak będziesz tu z Nami pisać
Stary 2010-02-05, 13:25   #2763
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Nam będzie bardzo miło jak będziesz tu z Nami pisać
No właśnie, wielu z nas "tematy na tapecie" nie dotyczą
Stary 2010-02-05, 13:27   #2764
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Basiu, wtedy byłam na etapie zapuszczania włosów dla TŻta i prostowałam. Bo kiedyś inną fryzurę miałam, ale wymagała kosmetyków modelujących albo prostowania więc zapuszczałam. I włosy każdy w inną stronę był bez prostowania
Niby sobie włosów nie zniszczyłam, ale też długo to nie trwało i starałam się rzadko prostować
Bo to się nie da tak, żeby nic nie robić i mieć super fryzurę

A próbowałaś używać jakich kosmetyków wygładzających włosy, albo wręcz przeciwnie, uwydatniające skręt? Albo wgnieść piankę na noc i isć spać z mokrymi?
Stary 2010-02-05, 13:30   #2765
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Cześć

Czuję się połamana Aaaa... I będę narzekać - muszę się w końcu wciąć za pracę magisterską
Hej
to coś Ty robiła?

Ins - Basia dobrze Ci radzi może spróbuj z tą pianką,co?
Stary 2010-02-05, 13:30   #2766
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Biska też piękna kobietka, taka drobniutka... Ja to bym na miejscu TŻta Cię na rękach nosiła
Ale też tak samo pozytywnie pamiętam Basię (pazurki i fruzura) i Justynkę (mega wesoła, pozytywna)

Ale Ty, Carmi, kojarzysz mi się z taką Panią Prezes właśnie może to złe określenie, bo różne się kojarzy ;-) ale bije od Ciebie taka elegancja, pewność siebie, świadomość siebie
O tak, Biska to taka sympatyczna drobinka, Basia cały czas uśmiechnięta, Ins bardzo pozytywna Kamka elegancka i otwarta, zawsze chciałam taka być ;-) ale że ja mega wesoła i pozytywna? Ja dużo gadam, bo nie lubię ciszy w towarzystwie, a z reguły jestem malkontentem ;-) a Wy to zdecydowanie za cicho byłyście i zastanawiam się, czy to dlatego, że jesteście nieśmiałe, czy ja Was zdetronizowałam
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że wczoraj ćwiczyłam ramiona z butelkami 1,5l (Justynka ). Zrobiłam 4 ćwiczenia x 15 powtórzeń x 3 serie
Super! Cieszę się, że się na coś przydałam ;* podejrzewam, że robiłaś to, co ja, bo ja też 4 ćwiczenia w sumie ;-) pierwsze efekty widoczne już po 1,5 tygodnia, a po miesiącu w pełnej krasie ;-)
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Śliczne pazurki to Basiulek miał
A moje piersi są najnormalniejsze w świecie, ja nie jestem z nich w ogóle zadowolona i jest to mój kompleks ale
Co do Justyny, to też zapamiętałam Jej gadulstwo, ale ja strasznie lubię takie osoby
A Kama, wydała mi się wtedy strasznie, ale to strasznie pozytywnie zakręconą i wiecznie zabieganą osobą
A Agatka, była chyba trochę w szoku na początku nawet nie skojarzyła, że ja to ja i po całym spotkanku napisała mi sms, że właśnie odwiedziły ją Zazdrośnice
Kobieto, piersi to Ty masz idealne! Matko Boska, zaczynam się poważnie zastanawiać nad ślubami milczenia
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a ja nie mam waszych numerów tel. i mam doła czasem, bo chcę napisać, że np. coś się stało itp. a nie mam jak
Zaraz Ci wyślę PW, możesz pisać kiedy chcesz
Cytat:
Niech mnie ktoś zmotywuje
Ćwicz, pracuj! Co z Tobą!? ;-)
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja mam Biski i Justynki
A mnie tak często męczy, żeby do Cię napisać albo zadzwonić, ale koniec końców nie wiem, co bym Ci miała powiedzieć
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Systkiego najlepszego wszystkim Agatkom

Co do Justynki to się zgadzam ale ja to wolę słuchać, niż gadać

I pamiętacie jak błądziłyśmy szukając Agaty? ehh... śmiesznie było i jak już znalazłyśmy, a ona takie oczy:
Dobra, serio, składam śluby milczenia! Będę pisać na karteczkach A z tym błądzeniem to Jezusie... Biska do brata dzwoniła, żeby jej na necie sprawdził, gdzie ta knajpka

Sto lat Agatkom!!!
Cytat:
A rude w ogóle uwielbiam, nie tylko na sobie a te moje lubię, bo wiem, że naturalnie farbowane ziółkami i nie wychodzi mi marchewa, tylko jakie miedzane, czerwonawe odcienie
Też uwielbiam rude zastanawiam się cały czas, czy się na rudo nie trzasnąć, myślisz, że dobrze bym wyglądała? ;-)
Cytat:
No nie koniecznie, słyszałam że jak się je za dużo marchewki, albo np przez dłuższy czas codziennie wypija "Kubusia" to się plamy pojawiają
Ale może cos przekręciłam, albo źle doslyszalam. Może Gwizdak coś na ten temat wie?
Ja wiem, że po Kubusiu się jest pomarańczowym ;-) wiem, bo piłam namiętnie na II roku, a potem jak znajomi zobaczyli moje zdjęcia z Wigilii, to mi zarzucili, że chodzę do solarium (co zupełnie mijało się z prawdą).

Kurde, nie wiem, co zrobić, żeby nie być tak zapatrzoną w siebie nie wiem, podejrzewam, że to nie jest mylne wrażenie, niby lubię robić coś dla ludzi, najlepiej za friko, ale każde niemal zdanie zaczynam od "ja" :/ ogromnie mnie to razi, ale nie umiem inaczej... !@#$%%^&*!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:34   #2767
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Tak? Jeszcze nigdy nic takiego nie słyszałam, ani nie zauważyłam W ogóle nie wiem skąd masz niektóre info na temat fryzjerstwa, ale co po niektóre rzeczy są bardzo dziwne. Tak jak np to, żeby wodą utlenioną podjaśniać włosy. Każdy produkt ma swoje zastosowanie i powinniśmy się do tego stosować, pewnie ze niektórzy używają, ale u każdego reakcja skóry i efekt będzie inny. ja np wolała bym nie ryzykować poparzeniem skóry głowy, czy wybielonymi plamami na skórze...
ale ja mówiłam o kosmetycznej wodzie utlenionej a co do przedziałka
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Co do zmiany przedziałka... Włosy się nie niszczą, tylko "oklapują". A zmiana przedziałka zapobiega temu trwalszemu oklapnięciu - podobno
głównie o to mi chodziło ale też o wypadanie włosów. Ja na pewno przesadzam z tymi zmianami ale ludzie którzy mają całe życie taki sam przedziałek mają później w tym miejscu przerzedzone włosy
Cytat:
a mogłabyś się dowiedziec jak to się nazywa skoro takie dobre? bo ja kiedys też byłam ale to co dostalam wcale nie pomoglo....

to Ty mu wyciskasz? a bleee
jasne, spytam go, on ma osobny lek na plecy a osobny na twarz a wyciskanie lubię bo robi takie plop nie wiem, jestem jak iskający pingwin, jak mi pozwoli na jednego to się dorwę do każdego dopóki mi nie każe przestać, strasznie to lubię. Ale ręce mam czyste i wiem jak to robić żeby mu nie zrobić zakażenia, zresztą wyduszam mu tylko takie brzydkie widoczne

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:35   #2768
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Justynko, ładnemu we wszystkim ładnie, więc pewnie Ci będzie pasować
I ja to raczej nieśmiała, w zasadzie nie mówię dużo z nas dwojga to TŻ mówi za pięciu także mi pasuje towarzystwo takich osób, jak Ty

Basiu, oj tam - nie mówię żeby nic nie robić ale żeby móc wyjść do ludzi bez tego czasem używam prostownicy właśnie (chociaż rzadko), mam suszarkę z Wizażowego konkursu, która bez niczego prostuje mi włosy heh czasami używam jakiś cudów do skrętu, albo zwykłej gumy do włosów ale cenię sobie uniwersalność, żebym nie musiała się szykować przed lustrem zanim do sklepu po chleb pójdę
Poza tym wiem, że samo cięcie dużo daje i nawet przy fajnej fryzurze złe cięcie wszystko zepsuje

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

a poza tym to zaraz znowu do pracy i równie mi się nie chce, jak wczoraj
Stary 2010-02-05, 13:41   #2769
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Hej
to coś Ty robiła?
Nie wyspałam się
Poza tym mam taki fajny materac z wpijającym się w ciało sprężynami - żeby ich nie czuć zawijam się w kołderkę jak nadzienie w naleśnika

Po Sokach marchewkowych ja chyba miałam pomarańczowe łapki
justyna_dt Zaczynanie zdania od ja niekoniecznie świadczy o własnym uwielbieniu. Ja też chętnie lubię coś robić bezinteresownie - ale się dzisiaj trochę wkurzyłam (a raczej roześmiałam) jak zobaczyłam maila z pracy z zadaniem z deadlinem na poniedziałek - a ja nie jestem zatrudniona (przynajmniej na ten moment) i nikt mi nic nie mówił o jakiś konkretnych decyzjach odnośnie umowy. Co więcej, wcześniej napisałam krótkie pytanie - z odpowiedzią na tak/nie i mi nie odpisano.

Stary 2010-02-05, 13:44   #2770
justyna_dt
Zakorzenienie

Ilsa, z tym iskającym pingwinem to mam podobnie
Ins, zgadzam się, jeśli chodzi o przedziałek ale co do samej fryzury, to nie wiem, co Ci polecić... ja bym Cię widziała w wariactwach (np. tak jak już któraś proponowała, w kręconych), ale odpadają, bo niszczą włosy... Ew. jakoś baaardzo mocno wycieniowane, ale w sumie ze mnie żaden spec ładnemu we wszystkim, taaa... ładnemu to może, ale nie mnie kuszą mnie te rudości, ale trochę się boję, bo walczyłam o moje włosięta dość długo.

Stary 2010-02-05, 13:45   #2771
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ja sie wybieram w lipc najprawdopodobniej
a co do walentynek- to super pomysł

Insanse wszystkiegi najlepszego
O to super. Bede pamietac A to twoja pierwsza wizyta w Londynie?Po co jedziesz? Na dlugo? - sto pytan do...

Ins- masz taka charakterystyczna twarz, wyroznia sie bardzo Moje pierwsze skojarzenie to do Belli z Twilight. Piekna dziewczynka jestes i tyle. Orginalna.

Claris- suknia przecudnie ci pasuje. (zedytowalam, bo doczytalam ze juz kupiona)

A co to jest twister? Na co pomaga?

a mojego posta o walentynkach tylko Crozee widziala...

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-02-05 o 14:08
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 13:46   #2772
justyna_dt
Zakorzenienie

Zwiesu, JA wiem? MI się wydaje , że jak się czyjaś wypowiedź w dużej mierze składa ze zdań "o mnie o moim" to coś w tym jest... Naprawdę mnie to przeraża. Co do bezinteresowności to owszem, ale nie w takim wydaniu, o jakim piszesz. Z pracy, w której nie jesteś zatrudniona? Jeśli masz to zrobić, to wydaje mi się, że za wynagrodzenie. Co innego podjęcie się pracy w ramach wolontariatu i poprawy sobie nastroju, a co innego "a, no skoro każą...".

Stary 2010-02-05, 13:49   #2773
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ilsa, z tym iskającym pingwinem to mam podobnie
Ins, zgadzam się, jeśli chodzi o przedziałek ale co do samej fryzury, to nie wiem, co Ci polecić... ja bym Cię widziała w wariactwach (np. tak jak już któraś proponowała, w kręconych), ale odpadają, bo niszczą włosy... Ew. jakoś baaardzo mocno wycieniowane, ale w sumie ze mnie żaden spec ładnemu we wszystkim, taaa... ładnemu to może, ale nie mnie kuszą mnie te rudości, ale trochę się boję, bo walczyłam o moje włosięta dość długo.
mi to się irokezy podobają, ale mi nie pasują do twarzy hehe
A co do rudości, to myślę, że by pasowały, ale też takie ciemniejsze, miedziane. Nie marchewki

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
O to super. Bede pamietac A to twoja pierwsza wizyta w Londynie?Po co jedziesz? Na dlugo? - sto pytan do...

Ins- masz taka charakterystyczna twarz, wyroznia sie bardzo Moje pierwsze skojarzenie to do Belli z Twilight. Piekna dziewczynka jestes i tyle. Orginalna.

Majuuu- suknia przecudnie ci pasuje. Bierz ja natychmiast!!!!!

a mojego posta o walentynkach tylko Crozee widziala...

ja wiem... chyba zależy od makijażu też

a co do walentynek, to ja widziałam! Zazdraszczam nocy w hotelu
Sama nie mogę odżałować weekendy w Zakopanem, a teraz już po ptokach, TŻ nie może jechać zaraz po pracy do Zakopca i z Zakopca do pracy

I w ogóle myślę, ze w Walentynki będzie kolejny wysyp pierścionków
Stary 2010-02-05, 14:00   #2774
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Zwiesu, JA wiem? MI się wydaje , że jak się czyjaś wypowiedź w dużej mierze składa ze zdań "o mnie o moim" to coś w tym jest... Naprawdę mnie to przeraża. Co do bezinteresowności to owszem, ale nie w takim wydaniu, o jakim piszesz. Z pracy, w której nie jesteś zatrudniona? Jeśli masz to zrobić, to wydaje mi się, że za wynagrodzenie. Co innego podjęcie się pracy w ramach wolontariatu i poprawy sobie nastroju, a co innego "a, no skoro każą...".
No ok, ale ja czasami stosuję takie sformułowanie, żeby kogoś nie urazić, wyrazić informację o mojej subiektywnej opinii:
- Moim zdaniem, ...., jednakże jest to moja personalna opinia ... bla bla bla
- Wydaje mi się, że ...., nie musisz się z tym zgadzać ....

Nie wiem od kiedy tak mam, ale od jakiegoś czasu - w większości przypadków wyszło mi to na dobre

Stary 2010-02-05, 14:05   #2775
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
No nie koniecznie, słyszałam że jak się je za dużo marchewki, albo np przez dłuższy czas codziennie wypija "Kubusia" to się plamy pojawiają
Ale może cos przekręciłam, albo źle doslyszalam. Może Gwizdak coś na ten temat wie?
No to tłumaczę.

Jak wiecie w świecie są witaminy Dużo ich jest, ale tylko 4 rozpuszczają się w tłuszczach: A, D, E i K.
Skupmy się na witaminie A
Witamina A (retinol) jest przeciwutleniaczem (antyoksydantem), a zatem zapobiega chorobom nowotworowym oraz spowalnia starzenie się. Wspomaga również proces widzenia a jej niedobór powoduje tzw. kurzą ślepotę.

Witamina A w produktach spożywczych nie zawierających tłuszczu występuje jako prowitamina (czyli witamina, tylko nie aktywna). Jedną z prowitamin jest tzw. beta-karoten. Barwnik występujący w marchewce

Kiedy spożywamy produkty na bazie marchwi, spożywamy też beta-karoten (pomarańczowy barwnik) i jeśli nie zjemy niczego dodatkowo, co zawiera tłuszcz, beta karoten nie zostanie aktywowany do witaminy A i odłoży się, gdzie? W skórze, nadając jej pomarańczowy/ciemny/żółty odcień. Wszystko zależy jak jest rozłożony u człowieka pigment. Jeśli ktoś ma pigment rozłożony nie równo, plamy na skórze (nawet takie których nie widać na co dzień, ale np. widać po opalaniu), to beta karoten też rozłoży się nierówno, stąd plamy. Oczywiście żadna przesada nie jest dobra, ale jeśli u kogoś ładnie się rozkłada barwnik, to na pewno picie/jedzenie marchwi jest zdrowsze niż solarium. Efekt działania beta karotenu bardzo ładnie widać na malutkich dzieciach, które na ogół są karmione dużą ilością przecierów marchwiowych i wyglądają na ślicznie opalone

Taka jest prawda o beta karotenie właśnie

A teraz test:

Z czym zjesz marchewkę, aby uzupełnić poziom witaminy A w organiźmie?:
a.) z groszkiem
b.) z pieczywem ciemnym
c.) z olejem
d.)gotowaną

Pytanie to było kiedyś na egzaminie wstępnym na AM
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-02-05 o 14:08
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:07   #2776
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
No ok, ale ja czasami stosuję takie sformułowanie, żeby kogoś nie urazić, wyrazić informację o mojej subiektywnej opinii:
- Moim zdaniem, ...., jednakże jest to moja personalna opinia ... bla bla bla
- Wydaje mi się, że ...., nie musisz się z tym zgadzać ....

Nie wiem od kiedy tak mam, ale od jakiegoś czasu - w większości przypadków wyszło mi to na dobre
To fakt pisz mi tak jeszcze, wtedy się tak nie dołuję
Ins, myślisz? Brałam pod uwagę coś takiego http://img.bazarek.pl/43770/6412/234...3f4a7c1525.jpg A Tobie irokez mógłby pasować, zależy jeszcze jaki

Stary 2010-02-05, 14:11   #2777
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Mają bardzo, ale to bardzo brzydki kształt, ale to dla mnie naprawdę wstydliwy temat
A gdzie Ty masz zerowe? proszę Cię
WSZYSTKIE tutaj komplementowały Twój dekolt, a Ty się czepiasz swojego biustu??? nie grzesz mówię Ci
A co do drugiej części, to stanik inny niż miękki robi swoje uwierz ja serio nie mam biustu

Cytat:
MAJUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!:j upi:

cud , miód Ty pszczółko

przecudnie wyglądasz , jeszcze dopasują, włoski, makijaż, fryzura i aż sobie Ciebie wyobraziłam jak kroczysz przez ten ołtarz i się łezki pojawiły co to będzie za przeżycie!
Kochana dziękuję i prosze udzielaj się, bo widzę że tylko podczytujesz, a ja tak tęsknie za Tobą

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No Claris... rewelacja to jest zdecydowanie TA sukienka. Pierwszy raz taką widzę... ale no... śliczna

A te pytania
No ale dobrze, że już część biochemii masz za sobą, przeżyłam i wiem że jest to koszmar dorównujący immunologii, także respekt

Cytat:

dziewczyny czego Maja tak daleko mieszka? Claris masz tam gdzieś niedaleko jakiś hotelik tani albo noclegownie? ;>
Ano coś by się znalazło Chciałabyś mnie odwiedzić ;>

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Twister? A ja też bym sobie zamówiła, żeby się pokręcic, bo ruchu mam zero... Możesz mi jakiś polecic?
Właśnie ja sama nie wiem który na allegro jest tego pełno http://allegro.pl/listing/search.php...string=twister Chyba niektóre z Was mają twister, doradźcie który jest fajny?

Cytat:
A mnie tak często męczy, żeby do Cię napisać albo zadzwonić, ale koniec końców nie wiem, co bym Ci miała powiedzieć
No przestań, chyba się mnie nie wstydzisz a dzwoniłaś kiedyś do mnie z tego spotkania i chyba nie gryzę co? I pisałaś też także się nie krępuj

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Majuuu- suknia przecudnie ci pasuje. Bierz ja natychmiast!!!!!

Gwiazdeczko ja ją już kupiłam
A twister ponoć pomaga najbardziej na uda, biodra - ujędrnia je i na boczki też działa.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Gwizdak wypadałoby, że z tłuszczem?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:12   #2778
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt pisz mi tak jeszcze, wtedy się tak nie dołuję
Jak mi się przypomni coś jeszcze, to dam znać

Stary 2010-02-05, 14:13   #2779
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Gwizdak wypadałoby, że z tłuszczem?
no wypadałoby, czyli z czym ?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-05, 14:17   #2780
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no wypadałoby, czyli z czym ?
to pewnie nie z tłuszczem
Stary 2010-02-05, 14:20   #2781
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

Właśnie ja sama nie wiem który na allegro jest tego pełno http://allegro.pl/listing/search.php...string=twister Chyba niektóre z Was mają twister, doradźcie który jest fajny?

Każdy jeden będzie dobry, ważne żeby te skręty robić. Ja obecnie planuję kupić z linkami, wcześniej miałam bez, ale wkurzało mnie stanie przy ścianie czy szafie żeby się opierać, więc linki będą dla mnie dobrym rozwiązaniem. Jeśli chcesz wydać więcej to możesz kupić metalowy (jest bardziej trwały i podobno ciszej pracuje), nie wiem tylko czy się nogi po nim nie ślizgają bo on nie ma takiej powierzchni antypoślizgowej jaką mają te plastykowe. No i nie wiem czy metalowe na allegro można dostać, ale to w sumie nie problem, bo sklepów internetowych z takim sprzętem jest mnóstwo.
Stary 2010-02-05, 14:25   #2782
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Aż głupio na chybił trafił celować, nie? A co do dzwonienia, nie wstydzę się, ale tak mnie nabiera, a w sumie sama nie wiem na co w ogóle myślę, zobaczę, co mi z wypłaty zostanie, bo chciałabym Cię odwiedzić w końcu a myślę... żeee.... może tak po weekendzie i Kraków też bym chciała napaść

Stary 2010-02-05, 14:25   #2783
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
no z olejem noooooooo nie było odpowiedzi tłuszcz

dlatego pamiętajcie drogie koleżanki: kiedy jecie surówki lub sałatki, zawsze dodawajcie od razu trochę oleju lub oliwy, gdyż wszystkie świeże warzywka zawierają tłuszczo rozpuszczalne witaminy, które tylko przelatują przez nasz organizm, jeśli ich się nie połączy z tłuszczem

Koniec pogadanki moralizatorsko-dietetycznej
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-05, 14:28   #2784
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

dlatego pamiętajcie drogie koleżanki: kiedy jecie surówki lub sałatki, zawsze dodawajcie od razu trochę oleju lub oliwy, gdyż wszystkie świeże warzywka zawierają tłuszczo rozpuszczalne witaminy, które tylko przelatują przez nasz organizm, jeśli ich się nie połączy z tłuszczem

Koniec pogadanki moralizatorsko-dietetycznej
to ja bym mogła zrobić doktorat z dietetyki przez te wszystkie mądrości mojej mamy oczywiście zawsze jest olej w sałatce i wszystko zdrowo a jak zrobiłam im na obiad tego kurczaka w czosnku z makaronem to pochwaliła ale zaraz zaczęła narzekać na złe połączenie no i kiedyś namiętnie zaczytywała się w Tombaku. Generalnie wiem o tych wszystkich zasadach ale nie stosuję

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:30   #2785
butterfly20
Zakorzenienie

Claris ja mam z linkami i licznikiem i fajny jest.Ale najpierw się rozciągam,potem orbitrek, potem Twister,a na końcu próbuję 6 weidera (ale to ostatnie od 5 dni i to jest ciężkie ćwiczenie).

Co do zaręczyn w Walętynki to ja bym nie chciała...nie uznaję tego święta,więc to dla mnie masakra

Jadę po TŻa i pomagać Teściowej.Trza się podlizać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:37   #2786
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Aż głupio na chybił trafił celować, nie? A co do dzwonienia, nie wstydzę się, ale tak mnie nabiera, a w sumie sama nie wiem na co w ogóle myślę, zobaczę, co mi z wypłaty zostanie, bo chciałabym Cię odwiedzić w końcu a myślę... żeee.... może tak po weekendzie i Kraków też bym chciała napaść
A to tak na 1 dzień?
Ja do krk też bym chciała, ale tż mnie nie puści żebym gdziekolwiek SAMA jechała Jeszcze w tę i z powrotem...

Cytat:
no to raczej, że groszek to nie tłuszcz

butterfly widzę na all z licznikiem, a co ten licznik liczy?
Stary 2010-02-05, 14:40   #2787
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to ja bym mogła zrobić doktorat z dietetyki przez te wszystkie mądrości mojej mamy oczywiście zawsze jest olej w sałatce i wszystko zdrowo a jak zrobiłam im na obiad tego kurczaka w czosnku z makaronem to pochwaliła ale zaraz zaczęła narzekać na złe połączenie no i kiedyś namiętnie zaczytywała się w Tombaku. Generalnie wiem o tych wszystkich zasadach ale nie stosuję
no nie gniewaj się, ale na razie to byś nie mogła

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Claris, groszek nie, ale w pieczywie już trochę tłuszczu jest
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-05, 14:47   #2788
Antii89
Zakorzenienie

Wszystkiego naj naaaaajlepszego dla solenizantek! Dużo miłości, uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń!

Claris Przepiękna jest ta suknia! Wyglądasz w niej idealnie... Ah

Ins
Nie zmieniaj kolorku włosów, są śliczne!
Stary 2010-02-05, 14:54   #2789
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana dziękuję i prosze udzielaj się, bo widzę że tylko podczytujesz, a ja tak tęsknie za Tobą

Ano coś by się znalazło Chciałabyś mnie odwiedzić ;>

?

tak żem se obmyślała że jakbym się wzbogaciła to na Twój ślub przyjadę i przekoczuje w takim miejscu
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 14:54   #2790
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Claris ja mam z linkami i licznikiem i fajny jest.Ale najpierw się rozciągam,potem orbitrek, potem Twister,a na końcu próbuję 6 weidera (ale to ostatnie od 5 dni i to jest ciężkie ćwiczenie).

Co do zaręczyn w Walętynki to ja bym nie chciała...nie uznaję tego święta,więc to dla mnie masakra

Jadę po TŻa i pomagać Teściowej.Trza się podlizać
Motylu Tobie już zaręczyny nie przysługuję. Wyczerpałaś limit. Sorry ale life is brutal Ja tam walentynek nie obchodzę zasadniczo. Ale zaręczyny przyjmuję zawsze i wszędzie szkoda tylko, że nikt klękać nie chce.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości