|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7801 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
#7802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja bym jeszcze chciała taką, co mi się rozprostują jakby co (kiedyś miałam taką właśnie, ale na jasnych włosach, to kondycja była tragiczna..) |
|
|
|
|
#7803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
starcza na okolo 2-3 mcy ale musi byc przeprowadzona naprawde przez profesjonaliste Po takim zabiegu suszysz wlosy z glowa w dol uzywajac do tego dyfuzora, pianki, serum cos do ukladania wlosow po trwalej- cos co utrzyma skret, nawilzy wlosy miska wlasnie ta trwala nie da Tobie skretu typu "mokra wloszka" jest megaa naturalna ,mowie Ci !
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-05 o 16:23 |
|
|
|
|
#7804 |
|
Kazar Lady
|
no rozprostowywały z upływem czasu coraz mniejszy skret był
|
|
|
|
#7805 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam kudły w tak strasznym stanie
, że powinnam się w zasadzie na łyso ogolić![]() A rzadko farbuję, nie używam suszarki, prostownicę od święta, stosuję wosk i inne cuda....więc why, why |
|
|
|
#7806 |
|
Kazar Lady
|
ooooo jak i ja..im bardziej dbam tym gorsze paskudy
|
|
|
|
#7807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#7808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a miałam nie robić... ale ja tak kocham lokiiiiiiiiiiiiiiiii... tylko jeszcze pozapuszczam trochę.. z 5cm Listopadowa, może przyczyną być to samo, czemu nie mozesz przytyć niestety.. dziewczyny, a czego używacie do pielęgnacji włosów? ja myję zwykłym, delikatnym jakimś, bo codziennie, szamponem, odżywki z kallosa za całe 13zł z allegro, od czasu do czasu z serii Radical ziołowej jakiejś mgiełki użyję, czy odżywki bez spłukiwania, hapantoten jak widzę ze zaczynają wypadać, no i suszę niestety też codziennie.. farbuję co miesiąc, ale farbą bez amoniaku, bo ładniejsze włosy mam po niej i nie jest źle wreszcie
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-05 o 16:31 |
|
|
|
|
#7809 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7810 |
|
Zadomowienie
|
wygooglałam ten Headlines Wella trochę i piszą wszędzie, że to się nadaje tylko do względnie krótkich włosów (do ramion plus minus), a ja mam teraz tak do połowy pleców najmarniej i chcę mieć dłuższe
|
|
|
|
#7811 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nie mówiłam - my jakieś rozdzielone bliźniaczki
Cytat:
![]() Cytat:
Jako dziecko miałam 3 włosy na krzyż , a paskudne są od czasu pierwszej i ostatniej w życiu trwałej -zrobionej w wieku ...12 lat![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Samiii - szampon Vichy czerwony na zmianę z Pantene Pro-V int. regeneracja, odżywka Klorane, maseczka Wax L'biotica intensywnie regenerująca do włosów słabych ze skłonnością do wypadania, wosk Sleek silk... A i czasami jeszcze szampon Gliss Kur oil nutritive. I wielkie g.... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-05 o 16:51 |
||
|
|
|
#7812 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7813 |
|
BAN stały
|
A co zrobic z wlosami lamiacymi sie 5cm od skory glowy?? Bo chyba nic sie nie da,walcze tylko z tym by sie daly rozczesywac ...
Dodam ,ze kiedys mialam geste i grube... czy to moze kiedys wrocic??czy jak juz raz spieprzone to juz nie do odratowania??
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-05 o 16:56 |
|
|
|
#7814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prtzestaniesz rozjaśniać i masz poewność, ze nie będą się łamały
|
|
#7815 |
|
Kazar Lady
|
Tini, a może masz jakeiś dojście do kosmetyków Catzy? tam jest fluid niby do włosów kręconych ale jak świetnie rozczesuje rozjasniane pasma, to nie pytaj..
|
|
|
|
#7816 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#7817 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj znowu podcięłam włosy
to znaczy... miałąm podciąć (zniszczone końcówki po farbowaniu), ale do pani chyba nie dotarło to, o co prosiłam i... znowu mam ścięte o kolejne 7-8 cm ... opieprzyłam ... nie zaplaciłam i i przez to któreś tam z rzędu "podcinanie" włosy, które sięgały do pasa opierają się teraz na ramionach
|
#7818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tak raz podcięła fryzjerka... teraz trafiłam na taką zorientowaną trochę i 1 cm to jeden centymetr... Tini, zdecydowanie Horo ma rację |
|
|
|
|
#7819 |
|
Zadomowienie
|
![]() Hej Cycatki, tyle naklawiszowalyscie ze nie wiem w co rece wlozyc, aby to wszystko doczytac Ale jak to mowia wspolny wrog jednoczy rod Zerknelam na pare postow i no zesz ... klamliwe suczydla Wisi nade mna odgruzowanie mieszkania, no ale idz i wez teraz szmate w reke jak tu takie sensacje ![]() A poza tym to fajnie Was widziec w tak dobrej kondycji |
|
|
|
#7820 |
|
Kazar Lady
|
Ania, nareszcie
|
|
|
|
#7821 |
|
BAN stały
|
Tini, zdecydowanie Horo ma rację
Tyle mnie to nerwow kosztowalo ,ze mi po prostu szkoda kolorku stracilam 3/4wlosow![]() Zapraszam do albumu
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-05 o 17:25 |
|
|
|
#7822 |
|
Wtajemniczenie
|
Listopadowa masz cos tam jeszcze na glowie ?
![]() ok , zacznijmy od Ciebie.. Suche wlosy moga byc same z siebie suche -szczegolnie wlosy krecone maja tendencje do przesuszania sie.... zle dobrana dieta, stres, narkoza, brak witamin,oraz brak nawilzania ich to tez przyczyna ich zlej kondycji To tak jak ze skora trzeba ja nawilzac, tak samo wlosy ! Malo tego, juz wczesniej wspomnialam,ze nalezy dopasowac szampon+ odyzwke do rodzaju wlosow, np : Ja mam wlosy farbowane, wiec uzywam produktow do wl. farbowanych ni czasem zdaza mi sie uzywac kosmetyk dajacych im obietosc- wlasnie przyszla mi odzywka Joico nadajaca im Volume Bradzo chwale sobie serie Loreal Vitamino Colour, Kerastase- rozowa wersja do wl. farbowanych.. Zielona do wl. cienkich i delikatnych Zolta do wlosow Blond tu apel do TINI I HORO ![]() seria Sebastian Professionel jest kapitalna- dosc drogie kosmetyki Sami tak ten Headlines jest do wlosow do ramion, jesli sie ma zbyt dlugie to ciezar wlosow jest ciezki i moga sie szybciej prostowac, wszystko zalezy od rodzaju wlosow i jak je potem pielegnujemy o czyms zapomnialam?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-05 o 17:29 |
|
|
|
#7823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie będzie konieczności golenia łba |
|
|
|
|
#7824 |
|
Wtajemniczenie
|
Tini ja leje w gacie z ciebie jaki ty masz smieszny ten album
|
#7825 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nastepnie 150kg wagi jakas ruda poczwara potem dlugowlosa z lekka nadwaga ![]() zaraz jeszcze czarnulke dorzuce ale sie rozszalalam i w jakim kolorze mi najlepiej?? i w jakiej wadze hahah
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-05 o 17:42 |
|
|
|
|
#7826 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7827 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i może coś z tego będzie ![]() na razie zapuszczam dalej ![]() Cytat:
![]() a teraz, trochę ponad 3 lata od kiedy zrezygnowałam z rozjaśniania wreszcie zapuszczam włosy...
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-05 o 17:46 |
||
|
|
|
#7828 |
|
BAN stały
|
ja tak pomyslalam ,ze jeszcze w wakacje poszpanuje blond czupryna ,a we wrzesniu wracam do do do ...
.... naturalnych :P do czarnego nie wracam bo ja dlugo nie potrafie w jednym kolorku ,wiec ciemny braz i bez walki z odrostami...mysliscie ,ze to dobry pomysl?? Juz wszyscy obejrzeli?? Bo chce usunac,bo mi ... lyso
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-02-05 o 17:51 |
|
|
|
#7829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7830 |
|
Zakorzenienie
|
to może zacytuje jak wygladał tenn opieprz... "miałaś podciąć, a ty mi je u***ałaś"
![]() ![]() ... wiem, ze moze za ostro, ale nie wytrzymałam
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

?
wiem, że niszczy i wysusza i raczej ona mnie skutecznie nastraszyła że szkoda psuć jak jest dobrze, ale ciekawość muszę zaspokoić. bo podobno są jakieś turbowypasione płyny które dałyby radę i nie zniszczyły tak bardzo kudełków...

Jako dziecko miałam 3 włosy na krzyż

Dodam ,ze kiedys mialam geste i grube... czy to moze kiedys wrocic??czy jak juz raz spieprzone to juz nie do odratowania??

... nie zaplaciłam i
Wisi nade mna odgruzowanie mieszkania, no ale idz i wez teraz szmate w reke jak tu takie sensacje
stracilam 3/4wlosow
i może coś z tego będzie