|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() irytuje mnie jego zachowanie, widzę same wady. nie chce mi sie z nim gadac nawet. sweterki ![]() za 3 zł ![]() ![]() chyba pójdę też do jakiegoś ![]() ja CHYBA tak, sprawdzę. EDIT: widziałam, wtedy kiedy to oglądałam podobało mi się. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-05 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też uwielbiam 'Szkołę uczuć'. ![]() Cytat:
![]() z D. w porządku.
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi siostra próbowała znaleźć "chłopaka" w Lostach, żebym miała pretekst żeby z nią oglądać ten serial ![]() znalazła jakiegoś, ale ja już go nie pamiętam ![]() no, mam nadzieję, że jej przejdzie ![]() ja płakałam oglądając "szkołę uczuć" tylko za pierwszym razem, później zastanawiałam sie co w tym filmie takiego jest, że się tak wzruszyłam ![]() Za to płaczę za każdym razem, gdy oglądam "zieloną milę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po Brevoxylu tak mnie wysypało, że szkoda gadać i jeszcze cała się łuszczyłam. Masakra. No jest kwas i mnie wypala ![]() Cytat:
Ale to żel do mycia jest, kramu Tin Tina nie miałam nigdy. Tanie są to może zobaczę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
słodkie kolory ![]() Cytat:
Sawyer jest super nie tylko z wyglądu, ale w większym stopniu z charakteru, jest taki złośliwiec ![]() ![]() Hmm bardzo możliwe, że Twojej siostrze chodziło o Jacka.. ![]() W tym filmie wzruszające jest to, że istnieje cos takiego jak ten chłopak, matko ciekawe czy gdzieś tacy istnieją ![]() ![]() Zieloną Milę też oglądałam dość dawno temu, podobało mi się strasznie, ale do momentu, w którym cos się stało że chyba ten murzyn coś magicznego zrobił ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
w pannie czyt. była przyjaciółka.
![]() Cytat:
![]() też muszę się wybrać do szmateksu. ![]()
![]() |
#3577 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o jej. humor mi się popsuł. no i potwierdziła się zasada ( brakowało mi tego słowa xD ) : umiesz liczyc , licz tylko na siebie. ;]. grejt .;] Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-02-05 o 19:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo jest jedną z 3 nauczycielek j. polskiego w moim LO jest: ona, moja polonistka która nie może nas egzaminować i taka młoda, córka dyrektora nie ma to jak odciągnąć Martę od naŁÓki ![]() Cytat:
![]() znam prawie wszystkie na pamięć ![]() oglądałaś o tej dziewczynie, co nie czuła bólu, a House robił operację jej na żywca? wyciągał jej wtedy takiego wielkiego tasiemca.
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16987089]
o jej. humor mi się popsuł. no i potwierdziła się zasada ( brakowało mi tego słowa xD ) : umiesz liczyc , licz tylko na siebie. ;]. grejt .;][/QUOTE] Co się dzieję ? ![]() ![]() A już myślałam, że coś się dzieje u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
I nie pomyliłaś się. ;] ale nieważne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też często mam takie zwątpienia, o czym sama wiesz, więc bardzo dobrze Cie rozumiem ![]() ![]() Wybierz się wybierz, można wiele na tym skorzystać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16984620]aha
![]() ![]() [/QUOTE] Dobrze nawilża. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie z tymi kręglami to jest taki problem, że raz - daleko (trzeba transport, autobusy tam rzadko jeżdżą, bo to klub na obrzeżach miasta), dwa - drogo. Trudno zorganizować ludzi i dlatego nigdy nie byłam. ![]() A jaką ankietę się wypełnia? Jakie przekupstwo. ![]() Każdy? ![]() Właśnie o to chodzi, że ja nie mam takiej wrażliwej. Myślę, że nawet bardzo tłustą by ten żel wysuszył. ![]() O, na pewno spróbuję jak będzie okazja. ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, nie lubię jak TŻ do Warszawy jeździ. Śpi wtedy u koleżanki, która kiedyś do niego w bajer uderzała. ;] Teraz niby już nic, ale i tak mi się to nie podoba, z racji samego faktu. No, ale muszę to akceptować, w końcu on musi gdzieś spać gdy jeździ na zajęcia. ![]() Ale jak to TŻ stwierdził: Są kobiety, które mają to COŚ.. coś, co sprawia, że nie ma ochoty się iść z nimi do łóżka. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Patrzę tu same wielkie fanki House'a [oprócz Kasi ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-05 o 20:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Wtajemniczenie
|
TŻet przyjechał do rodzinnego miasta po tygodniu niewidzenia się i już się zdążyliśmy pokłócić.. A widzieliśmy się godzinę ponad.. Eh
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3586 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a i od października na 1/4 lub 1/2 etatu. chcę być kompletnie niezależna od rodziców. finansowo. chociaż i tak mi się pewnie nie uda. i jeszcze się obrażą, że pieniędzy nie chcę brać ![]() Cytat:
pewnie w cztery oczy by Ci nie potrafiła powiedzieć tyle, ile napisała w smsie. Cytat:
u mnie też 1h kręgli to 50zł. i zapisy trzeba robić dwa tygodnie przed ![]() ja jeszcze nie byłam, ale za to moja mamuśka była już dwa razy z koleżankami ![]() może zależy od uczelni? ![]() ![]() ja też ochłodziłam kontakty z większością znajomych ![]() ale P. znam od urodzenia.. i nie wyobrażam sobie żeby się z nią nie widywać, jesteśmy jak syjamy tak ogólnie rzecz biorąc. rozumiemy się bez słów.. i to jest jedyna osoba, która mnie zawsze zrozumie, opier**li kiedy trzeba, przytuli, powie prawdę prosto w oczy bez owijania w bawełnę. co ciekawsze, raz w życiu się pokłóciłyśmy. o klocki.. ![]() oprócz P. nie mam zamiaru z nikim więcej z mojego miasta utrzymywać kontaktu ![]() a ja lubię tonik głęboko oczyszczający clean&clear.. jedyny kosmetyk na bazie alkoholu, który mi służy, nie wysusza, a cera po nim jest genialna ![]() piankę też lubię, ale nie używam. a reszta tych kosmetyków z c&c mnie strasznie wysusza. a dodam, że cerę mam normalną, bez skłonności do alergii i podrażnień. rzadko mnie coś uczula.
![]() |
#3587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie ja bym się jutro przeszła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wiem o czym mówisz.. mój mieszkał z trzema dziewczynami przez rok ![]() dzisiaj dobry motyw mi P. opowiadała ![]() ![]() wiedziała, że on mieszka z dwoma koleżankami.. poszła do niego, jego nie było.. i jedna z tych współlokatorek się pyta kim ona jest.. czy siostrą jakąś czy co. i W. mówi : jestem dziewczyną M. współlokatorka: ja też. W: ![]() ![]() ja też nie jestem fanką House'a. widziałam dwa, może trzy odcinki jednym okiem ![]() PS. musiałam w dwóch częściach bo grafika ![]()
![]() |
#3588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja właśnie tak myślałam, żeby od czerwca do końca sierpnia sobie popracować, a we wrześniu jechać na porządne wakacje za granicę. Tak mi się marzy. ![]() Twoja mama czadowa jest tak patrzę ![]() ![]() Pewnie zależy. ![]() ![]() ![]() A ja b. lubię mieszane towarzystwo, w sensie faceci i babki po równo. Ale babskie wieczorki też są niczego sobie.. tylko, że teraz prawie każda moja koleżanka ma faceta i niektórzy są tak zaborczy, że swojej drugiej połówki jabłuszka nie wypuszczą z koleżankami. ![]() Ja z moją B. znam się od prawie 7 lat. I mam jeszcze drugą przyjaciółkę - M., ją znam od początku podstawówki, czyli już z 12 lat. Z obiema chciałabym dalej się przyjaźnić. Z M. nie ma problemu, bo chodzimy póki co do jednej klasy, siedzimy w ławce, itd.. a z B. coraz rzadziej się widuję, chodzi do innej szkoły, a nie znam drugiej tak cudownej osoby jak ona. A Twoja G. bardzo sympatycznie wygląda, widziałam na zdj. ze 100dniówki. ![]() Cytat:
![]() ![]() Uu, trzema? Jak były ładne, to bolało. ;> ![]() ![]() No to daj piątkę. ;>
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jaaaa cie niezły zgas.. w sumie to nie jest śmieszne dla tej dziewczyny ale kurcze... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę spać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko obawiam się, że mogę nie dostać kredytu studenckiego. bo papiery złożę w październiku.. a liczą trzy miesiace poprzednie czyli lipiec, sierpień i wrzesień (okres premii, nagród dla moich rodziców), więc dochód na os w rodzinie może mi dwukrotnie przewyższyć próg ![]() chyba, że go podniosą do 10 tys/os w rodzinie to przestanę się martwić. poza tym chyba jestem już na tyle dużą dziewczynką żeby zacząć dorosłe życie,a nie tylko pozornie dorosłe. chciałabym móc mieć własne pieniądze i nie musieć ciągnąć kasy od rodziców.. ojciec i tak już mi wypomina, że zupełnie się nie opłacam ![]() a mama dramatyzuje, że będzie mi musiała pół swojej wyplaty co miesiąc wysyłać.. i wiecie, skończą się zakupy na poprawę humoru ![]() czy moja mama jest taka czadowa ![]() ale lubi o siebie dbać, w sensie.. wydawać pieniądze na dobre ciuchy, kosmetyki, buty, torebki i inne takie. wiecie, ja się zawsze śmieję, że ona taka damulka ![]() godzina 18:00 , środek tygodnia..ojciec ledwo chodzi (rwa kulszowa, miesiąc na zwolnieniu w domu leżał i nie mógł w ogóle wstawać z łóżka) mama: mam chandrę. ojciec: chcesz jechać na zakupy? mama: ale gdzie...? ojciec: Warszawa? Gdańsk? tylko ja z tymi plecami nie dam rady tyle w samochodzie siedzieć.. mama: ![]() ojciec: Olsztyn? tylko 100km to wytrzymam. mama: ![]() i nie obchodzi ją to, że ojciec chorował, że go boli. Ona chce i już.. i tak ma być. i jadą na te zakupy, ojciec zgięty wpół. nieważne. przecież moja mama nawet nie robi zakupów. nie chodzi do supermarketów bo tam jest kiepskie światło i ona ponoć wtedy źle wygląda ( ![]() nawet nie chodzi piechotą. butów ma milion par, a każda wygląda jak nowa.. bo jej codzienna trasa to dom-samochód-praca-samochód-dom.. no i tyle co w pracy po wykładzinie pochodzi. to nawet okazji nie ma żeby fleki zetrzeć. no,ale. w końcu to mama ![]() ![]() a u mnie to nawet nie chodzi o to, że ja nie chcę. chcę, ale wszyscy się poparowali.. pozmieniali towarzystwa.. ja mam tylko koleżanki, z którymi czasami się spotkam na piwo/sok/pizzę. a tak to Tż i jego współlokator. no i moja G. i P. bo i G. jest sympatyczna,a nie, że tylko tak wygląda ![]() nie były ładne ![]() ![]() ![]() Cytat:
one były, ale to jak koleżanki. zresztą mój Tż jest bardzo zamknięty w sobie dla obcych ludzi. więc był z nimi tylko na "cześć" bo to taki dom duży był.. i każdy miał osobny pokój. było 3 chłopaków i 3 dziewczyny. później 2 dziewczyny i 4 chłopaków. i na koniec znowu 3 dziewczyny i 4 chłopaków ![]()
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam Cię, że pomimo tego, że Twoich rodziców stać, Ty chcesz się uniezależnić. Ja przyznaję, że na pewno bym tak do sprawy nie podchodziła. Kredyt studencki? Jesteś na niego zdecydowana tak? w 2009/2010 max. dochód na osobę to było chyba ponad 2000 zł jakoś? Jaka mama.. jakoś tak dziwnie, ale to potwierdza teorię, że im bardziej kobieta jest obojętna, tym bardziej facet się stara. ![]() To dobrze, grunt to zaufanie. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-05 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to dziewczyna biedna miała niespodziankę ![]() Cytat:
nie chcemy, żeby Ci się coś stało;*
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i obawiam się, że jak powiem, że nie chcę od nich kasy.. to się obrażą, tzn. mama.. zaraz powie, że już się zrobiłam wielką panią, i że rodzicami gardzę, czy coś w ten deseń. no właśnie. 2000zł. to jednak mało jeśli chodzi o dochód na osobę w mojej rodzinie ![]() za co mam się obrażać? ![]() ja jestem zupełnie inna. wkurza mnie bardzo to, że zawsze podkreśla, że ona nie miała tego co ja, że nie miała takich warunków, że gdyby była na moim miejscu to ciągnęłaby z rodziców każdą złotówkę. tylko ona nie rozumie tego, że ja właśnie wolę sama zaoszczędzić na coś..i mieć większą satysfakcję. albo dla mnie... wydać na buty 600zł to dużo,a dla mojej mamy to normalne.. ja bym się bała w tych butach chodzić. bo chodzę codziennie kilka kilometrów.. tak samo.. jak kupiła sobie torebkę z bizona (!!!!). myślałam, że pęknę ze śmiechu, ze tyle zapłaciła za jakiś worek z sierścią jakiejś dzikiej krowy.
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi by się strasznie ucieszyli, że jestem taka odpowiedzialna, niezależna, itd. Oczywiście najpierw musieliby sprawdzić, czy oby na pewno sobie radzę i czy nic mi nie brakuje. A potem to już by się tylko cieszyli.. ![]() 1000zł za urlop? pierwsze słyszę. ;> a jakie to ma uzasadnienie? Torebka z bizona? ![]() ![]() Dobrze, że nie wyrosłaś na zapyziałe zamożne dziewczę. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1000zł , tzw. "wczasy pod gruszą". musisz wziąć urlop w ciągłości dwóch tygodni w okresie lipiec-sierpień..i za to właśnie masz dodatkowo 1000zł ![]() kiedyś jeszcze mama dostawała na mnie jakieś dodatki..i np. pokrywali jej 90% kosztów mojej koloni/obozu. ale teraz jestem już za stara. też się cieszę. chociaż mam problemy czasami z wartością pieniądza. szybko mi się rozchodzą. dlatego chcę sama zarabiać żeby nauczyć się oszczędności.
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale torebek z bizona nie kupujesz, co? ![]() ![]() I co, na pieczarkach w Niemczech stanęło? Ja sama widziałam ostatnio w UP ofertę we Francji, bar szybkiej obsługi obok Disneylandu, 5000zł miesięcznie odjąć zakwaterowanie i wyżywienie, jakieś 4200 na rękę miesięcznie. Wymagana komunikatywna znajomość języka francuskiego. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-05 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie;p torebek z bizona nie kupuję. mam trzy, które noszę. jedną z h&m, ma już ze dwa lata ![]() drugą za 12$ z WalMartu ![]() ![]() nie pojadę ![]() ![]() ogólnie to też.. chciałabym wszystko sama załatwić, co związane ze studiami. ![]()
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czemu nie jedziesz ;>? ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Idę spać, dobranoc Żbiczku. ;****
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
mi podobnie
![]() tą z WalMartu to już mam doszczętnie dobitą ![]() ![]() to taka typowa torba szkolna, przez ramię. a nie pojadę bo właśnie chciałabym pozałatwiać wszystko ze szkołą osobiście. no i rodzice na dwa tygodnie jadą na domek nad jeziorem.. i będzie ciocia i wujek z USA.. no i brat będzie robił 18stkę. więc chcialabym być ![]() ja też idę spać ;* dobranoc ;* w zasadzie już dzisiaj.. jadę z rodzicami do Gierłoży na Zlot Słoni (motocykliści z całej Europy mają teraz swój zlot właśnie w Gierłoży), tzn. popatrzeć tylko. no.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.