|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
kumple cię oleją, dom ci spalą, facet odejdzie, a mecze zostaną! sport moją siłą. futbol - moja miłość. dla was to tylko piłka - dla mnie to sens życia! sport - to tylko 5 liter, a potrafią określić sens mojego życia. ; ) piłka nożna jest jak codzienność - strzelasz gole lub przegrywasz. wyjazd na obóz sportowy - niby to tylko kilka dni, dla mnie jednak to połowa mojego życia. ; ) obozowo ! ; ) ach, nie, nie... nie wyszło, wybacz. : <
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane
![]() Prosiłabym was o opis: 1) O dążeniu do celu,że sie nie podam 2)O tym że bycie na parkiecie tańcząc jest najwspanialszym uczuciem,że to jest dla mnie wszystkim 3)że ,,Ogarniam człowieczeństwo'' : prosi:![]() :cmok :Z góry dziękuję;*;*;*
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co liczyć na szczęście, wszyscy wiemy, że już dawno odeszło z tego świata. Ponoć dostało lepszą propozycję.
Los jest wredny. Ja to wiem. Kocham. Bezwarunkowo i Nieodwołalnie. I wiem, że gdy dziś wrócę do domu, Ciebie tam nie będzie. Dlatego nie chcę wracać. Moje łzy nic nie znaczyły. Zignorowana przez Ciebie moja prosząca twarz. Kiedyś w życiu bym nie pomyślała, że w przyszłości będzie mnie stać tylko na płacz. Tylko wtedy jestem sobą, kiedy włącza się muzyka odnajduję swój sens życia.
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze bardzo kochanie;*
|
|
#2525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru się poddać. ! I nic i nikt nie złamie mnie.. osiągnę swój cel.. 2. Serce oddałam już dawno tańcu.. Bo to jest to,co kocham... Taniec Nie ma takiego samego uczucia nigdzie indziej.. tylko tam..na parkiecie. 3.Powiedzmy,że rozumiem ludzi. Co do tańca..A jaki taniec ćwiczysz czy tak ogólnie.? ![]() Wróciłam po przerwie... Widzę,że dziewczyny sobie dobrze radzicie .
|
|
#2526 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam cel.Ten cel uswiadamiam sobie z dnia na dzien. Mam cel.I chce byc w tym mistrzem. Bo widze sens w tym i mam cel w tym. 2.Poprzez taniec oddycham <3 Wszystko co zle zostawiala poza parkietem. Ona,parkiet,muzyka.Jej nie trzeba wiecej. 3.Ogarniam,ograniam...a moze jednak nie W nieustannej ogarniarni
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje bardzo : *************** ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- eloszka ; ) chyba każdemu sie to przyda . zbliżają sie walenynki i prosze o jakieś takie śmieszne wierzki czy cos . nie takie slodkie czy cos tylko takie wiecie ! no to jakie propozycje kochanee ; ***** ? Edytowane przez imsthupit0 Czas edycji: 2010-02-05 o 14:58 |
|
|
|
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Raczkowanie
|
łoopś . ^ dopiiero znalazłam ten wątek ! ![]() _________________________ _____ Głębokie myśli o Tobie kończące się tylko jednym i zawsze tym samym stwierdzeniem - zawsze tym samym: Kocham cię. Czy tęsknił za mną chociaż tą minimalną ilością tęsknoty , którą ja tęskniłam ? poświęciła bym Ci całą wieczność . gdybym mogła ją mieć . Wiesz kochanie...może ty ze mną razem znikniesz? ;* słońce na wylot przenika przez głowę życie mi płynie przy tobie cytrynowe, cytrynowe. __________ ii coś meega . ![]() taak 18-nastkowoo . jednaa noc to za mało ... ![]() jeeeea.! osiemnastki czas wiruuje w nas . _________________________ ii co doo prośby . Xx Purple cocaine xX . ![]() ja stworzyłam ten system . i tylko ja wiem o co Wam chodzi . ![]() [ yoo gangstaa . ]---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
moje propozycje : To Tobie oddałam serce swe, To z Tobą już na zawsze być chcę, Przy Tobie chcę co dzień się budzić, Przy Tobie nigdy nie chcę się nudzić, Z Tobą chcę mnóstwo dzieci mieć, Tobie chcę robić obiadki i ciasta piec, To Tobie chcę poświęcić życie swe, A wszystko to dlatego, że Bardzo KOCHAM CIĘ Jesteś bliską mi osobą, Krótko mówiąc - kocham Cię. Chcę być zawsze tylko z Tobą, Twą bliskością cieszyć się. Pragnę patrzeć jak się śmiejesz I jak ronisz smutku łzy. Uwierz proszę, że istniejesz W moim sercu tylko Ty. http://strony.aster.pl/zyczenia/obrazki/serce.gif Ten skromny widoczek, Dla pięknych Twych oczek. Na Świętego Walentego, W dniu zakochanego. Czytając choć pomyśl przez chwile, Że ten co wysyła. < 33 < 33 < 33 Wspomina i kocha cię mile.
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
takie, że jest mi neutralnie. I chce wakacje! Tych samych ludzi, ten sam czas?
Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-02-05 o 15:44 |
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() ja tu długo nie zabawie .. ale czasami odwiedzam wasz wątek ![]() i miała bym do was wielką prośbe ![]() chciałam dać zdjęcie na nk i dać dedykacje moim najlepszym przyjaciołom ![]() i nie wiem jaki dać opis pod tym zdjęciem ;/ prosze o pomoc ![]() moze być dłuższy ale krótki też mógłby być będę bardzo wdzięczna
|
#2532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
'ide za Nimi,bo One ida za mna,wiesz jak to sie nazywa?-to lojalnosc <3 Nie przerazi nas nic poki przyjazn nas trzyma. 'Prawdziwa przyjazń,nierozerwalna więz to co nas razem trzyma sprawia,że rozumiemy się bez zbędnej udręki przyjaciół swych policzę na palcach jednej ręki' |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`Nie jesteśmy przyjaciółkami dlatego, że siadamy razem na każdej przerwie, rozmawiamy przez telefon, mamy pasujące do siebie japonki czy potrafimy wyrecytować zawartość szafy tej drugiej. Kiedy one się uśmiechają, uśmiech mimowolnie wkracza na moją twarz - nie ważne, jak zła na nie jestem. Kiedy one płaczą, ty też czuję ich ból i mam ochotę płakać razem z niimi. Kiedy patrzę w ich oczy wiem że nie ma nikogo, komu mogłabym bardziej zaufać. To właśnie to oznacza, że jesteśmy przyjaciółkami` nie moje. (: |
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoo <3
Mogłabym prosić o opisy w których są słowa " nie potrafie"/nieumiem ?! z góry dzieki i ogółem takie zyciowe :P
|
#2535 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Juz nie potrafie sie odnalesc,cale to zycie przeklinam. Nie potrafie dluzej czekac,dobrze o tym wiesz Doceniam wolnosc,nie potrafie jej oddac . Nie potrafie wypowiadac slow Nie umiem zapanowac nad emocjami. Nie potrafię czasem odwrócić się plecami.Od tych ludzi którzy ranią mnie i mają mnie za nic. Nie umiem sobie radzić,nie jestem aż tak twarda Przepraszam,że nie potrafię strachu ugaszać "Nie potrafię oddychać ustami,wiesz mnie zatyka" Nie umiem rozpoznac swych obliczy. Sa we mnie sprzeczności których nie potrafię zmienić i nie zmienię . |
|
|
|
|
#2536 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty jesteś zimny jak lód, obojętny jak głaz. Mocny to Ty byłes lecz tylko przez chwile w nastepnych momentach w moich oczach wszystko straciłes. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Tam, gdzie moje sny, I warszawskie kolorowe dni . Z Nimi;* w moich snach wciąż Warszawa, pełna ulic, placów,drzew. Jednym z takich miejsc w którym warto być - to Warszawa,żeby to czuć trzeba tu żyć Warszawa, czujesz ją? na plecach jej oddech. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
I nikt nie rozumie, że jedno serce nie wystarczy by żyć. A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz. Może nie wiesz jak tęsknię,może nie wiesz jak szlocham.Kiedy wreszcie zrozumiesz,że naprawdę Cię kocham ? ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
w doborowym towarzystwie.. Z Nią ,która budzi śpiące królewny.; ] -co będzimy robic tej nocy? -to co zwykle! -spac? -nie podbijac świat! z mojąą dupcią. <3 z nią. <3 bo my tak lubimy. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
Taniec To Ruch Ciała Pozwalający Wyjawić Najskrytsze MaRzEnIa . A wieczorem, wychodzę na dach i z gwiazdami tanczę do rana. TANIEC - niezwykłość życia zamknięta w tchnieniu muzyki duszy i ciała. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Nie bała się trudności, przerażała ją konieczność wyboru. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Było fajnie... Pamiętam... Zostały fotografie... Numery telefonów mam... Ale gdzie zasięg.? Brakuje mi tych ludzi... Brakuje tamtych czasów... Tych szczerych słów... POPROSTU ZERO FAŁSZU.! Chciałabym tam wrócić... Tak poprostu cofnąć czas... Zatrzymać sie w tych latach no i zatrzymać tam Was... Wiem,że to niemożliwe... Niepotrzebnie sie łudze... Ten wehikuł czasu tylko budzi ten łez strumień... Pamiętam nie zapomne... Tylko tyle mi zostało... To już jest przegrane... I tak mi sie zdawało... Czy to już jest przegrane.? Ha... Właśnie tak mi sie zdawało... Z piosenki Kawu - Nie ogarniam ;*
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Siemka
A ja bym prosiła o: 1. takie, że nie potrafię nikomu zaufać i trudno jest mi w coś uwierzyć, choć bardzo się staram i bardzo bym chciała 2. takie, że mi zależy, ale niedosłowne ![]() 3. W 3 os. wszystkie jakie macie. ![]() 4. i dialogi jakieś zabawne ![]() 5. takie zaczepne troszkę? ![]() 6. dające do myślenia? 7. w stylu: - Musisz mi pomóc! -Co się stało?! -Potrzebuję misia, bo nie mam z kim spać, a jestem pewna, że tej nocy z szafy wyjdą straszne potwory i bedą chciały mnie zjeść! tzn. podrywające takie ![]() niekoniecznie dialogii ![]() Proszę ![]() ![]() Z góry dziękuję talenciary Edytowane przez TaZInnegoSwiata Czas edycji: 2010-02-05 o 18:48 |
|
|
|
#2538 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinowa Girl-taniec towarzyski ;D
NieidealnaJa Cukiierkowaa7 EjjSenioritta Dziękuje Mogę prosić o jeszcze ?![]()
|
#2539 |
|
Zadomowienie
|
Helloł !
mam meeega ważną prośbę. ostatnio coś mi się nic nie układa. denerwuje się z byle jakiego powodu jestem niezdecydowana i wg. nie wiem czego chce. wcześniej pisał do mnie chłopak o 3-4 lata starszy to było jak ja szłam do gim. pisaliśmy o różnych sprawach aż w końcu wyznał mi miłość. teraz minął już rok i o dziwo się do mnie ostatnio odezwał. ciągle pisał"cześć piękna" i wg. a ja go spławiałam wiem że mu się podobałam. ostatnio przestał do mnie pisać ( od opisu "kocham cię Franek- aktor) a właśnie mi na nim zależy tz nie wiem czy mi zależny ale tak czuje ze zle mi jak go nie widuje i wg czekam na niego aż go zobaczę w szkole ( bo czasami ją odwiedza bo chodzi już do liceum). wiem że to dziwne takie niezdecydowanie ale możne macie takie jakieś opisy na ten temat zeby dało mu do zrozumienia ze jest mi jednak bez niego zle. ale nie dosłowne. błagam bardzo mi zależny. |
|
|
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
Prosiłabym o jakieś pozytywne opisy..
![]() Chociaż nie jest najlepiej. ja nie chce tego pokazywac. niech wszyscy myślą że jest dobrze. |
|
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, znowu ty, a ja nie mam dostępu do ciebie... czekam, aż nasze serca znów się spotkają... spójrz, znów błądzę obok twego serca. nie wierze w cuda, ale wierze w nas... i wierzę, że nam się uda ! wspinam się pod górę schodami niecierpliwych pragnień. nocą wołam cię. za choć jeden znak od ciebie oddałabym wszystko. czasem chciałabym wysłać ci jeden znak, choć kropkę, aby chociaż przez jedną chwilę być główną myślą w twojej głowie. chwyć mnie za ręcę, chcę być drogą twoich myśli. < 3 i spędzasz samotny wieczór wiedząc, że gdzieś jest on i że bardzo cię kocha... bo tu, niedaleko, jest on, ale musisz poczekać na swój czas... żadna maskotka nie zastąpi mi ciebie. < 3 po prostu chodź tu i poczekaj, aż sie zdecyduję. chcę , abyś znów dał mi te powody, dla których moje życie było bardziej kolorowe. aj, przepraszam, nie wyszło. : < większość opisów nie moich . Cytat:
choć w sercu ból, na ustach zawsze uśmiech ! : ) bo wiesz - słońce z deszczem wywołuje tęczę ! a gdy los skopie ci du.pę musisz umieć wstawać ! serce z kamienia, które potrafi rozbić tylko szczery uśmiech na twarzy. : ) z uśmiechem na twarzy zamknę oczy na wszystko. to, że ja mam zły humor nie znaczy, że muszę wszystkich dookoła tym zarażać, no nie ? ![]() a nad nią małe serduszko z napisem szczęście. będę się uśmiechać choćby po to, żeby moi przyjaciele mogli cieszyc się pięknem życia. i chociaż teraz nie jest najlepiej, oni pomagają mi to przezwyciężyć. < 3 uśmiech lekiem na całe zło. : ) też większość nie moich. : )
|
|
#2542 |
|
BAN stały
|
_mandarynka - spróbuje pomóc ![]() nawet nie wiesz ile radości sparwia mi Twoja obecność. mała gówniara, która trochę za późno uświadomiła sobie że znalazła coś na co bardzo długo czekała . nie porafię przejść koło Ciebie obojętnie . poprostu nie potrafie . więc coś w tym musi być. mieśiąc temu było dobrze . a pózniej ? a później się spieprzyło przez moją nieuwagę. chce żeby było jak kiedyś . chce wiedzieć, że mu zależy . tęsknie bardziej , niż twoja psychika sobie wyobrażała. czas ucieka jej pomiędzy palcami . a ona nie potrafi sobie z tym poradzić. nie wiem czy wiesz . ale jej naprawde zależy. nicość . pustka . i pomyśleć . że to wszystko spowodowane przez tęsknote. bo serce cholernie tęskni . szkoda, że jestes blisko tylko wtedy gdy zamykam oczy. jednak nie wiem czy pomoglam. bo takie dziwna wyszla ta moja tworczosc |
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
a macie lejdis cos o pustce ?
O uczuciu pustki. ah i dziękuję za odpowiedź na poprzednią prośbę <3
Edytowane przez Zakochanaaaa Czas edycji: 2010-02-05 o 21:05 |
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Skarby! Przepraszam,że ja tak tylko z prośbami ale cholerny brak czasu..
Prosiłabym o opisy coś w stylu: 1. Czasem mam ochotę zwyczajnie zdjąć szpilki i biec przed siebie. wyładować zbyt silne negatywne emocje, a potem wrócić na obcasy jak gdyby nigdy nic.-wizaz albo: 2. Jestem jak rozbite lustro, jak czarny kot, jak dziura pod słupem... Jestem jak piątek trzynastego. Punkt o trzynastej.- wizaz Z góry wam dziękuję! Talenciarki kochane! Najwspanialsze ![]()
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
1. Mowia mi nie ufaj ! bo raz zaufałam i źle na tym wyszlam. Stracone zaufanie, które wielkim było. Chciałabym znowu zaufać, ale spójrz, do czego doprowadziłeś. Nie umiem już jak dziecko wierzyć w każde słowo, ufać obietnicom, tego spokoju w sobie mieć. Łatwiej odbudować zburzone miasto niż zburzone zaufanie. nie ufamy, ludziom można tylko wierzyć; ) 2. Jaki to dziwny obrót zdarzeń gdy dwie osoby się spotykaja nie tylko w świecie marzeń. Jesteśmy jak planety nic nie zakłóci układu Tylko Ty się liczysz nie obchodzi mnie reszta mam Ciebie jesteś mostem jedynym nie spalonym zawirowalo mnie..wirek w sercu i mozgu mam..ale czy to nie za wczesnie? posiadasz magię przyciągania bo posiadasz magiczne perfumy <3 chcę czuć na sobie Twoje spojrzenie. ' chcę widzieć Twój uśmiech. zawsze, gdy otworzę oczy. ' wiem, że jesteś ze mną, dla mnie. 3. Szukała go wzrokiem po sali. Zawsze siadał w tym samym miejscu. Ona też. Po drugiej stronie. Znalazła. On też szukał, jej. Ich wzrok spotkał się. Jeszcze zanim zdążyli to dostrzec odwrócili się. 1,5 godziny mija. Wychodzą. Mija tydzień. Znów szukają się po sali. I znów... I znów... Tylko tyle zostało z ich przyjaźni. Brak odwagi do szczerej rozmowy i szukanie swoich spojrzeń. Miała nadzieję, że już go nie kocha, że to minęło. Tak bardzo się starała, żeby to minęło. Ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. Odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, od pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego napadów melancholii, jego niezwykłości. Nie udało się. Owszem, może i o nim zapomniała, ale wcale nie przestała go kochać Z kostką czekolady pod językiem lubiła snuć fantazje o pięknej miłości, chłopaku z naprzeciwka i serii namiętnych pocałunków. Niestety czekolada szybko się rozpuszcza, a wraz z nimi rozpuszczają się jej marzenia. wiesz? ona Cię kochała. byłeś dla niej numerem jeden, tym cholernym oczkiem w głowie. Jej chłopczykiem bez wad, za którego oddałaby życie. Jednak idealny chłopczyk okazał się fałszywym dupkiem. Który korzystając z pierwszej lepszej okazji poszedł do innej, nie zastanawiając się nad tym, co ona będzie czuła, że ból wyżre wnętrze jej serca. A ona, ona myślała, że to wszystko przez nią. 4. - i z czego się tak cieszysz gówniaro? - yyy, z niczego. - haha, pewnie jej wymarzony książe puścił jej oczko. - nie, nie oczko. on mi wysłał uśmiech. - od uśmiechu do miłości jeszcze długa droga. - nie prawda. uśmiech to połowa pocałunku.. - Co masz w tej butelce . ? -Eliksir szczęścia . - A mówiąc po polsku . ? -Wódkę z sokiem malinowym -kochasz ją?. -tak -chcesz ja odzyskać? -tak! -to bracie bracie daj jej trochę ciepła i uczuć ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
zadowolona to mało powiedzine .! Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.! Ten, kto kocha, podbija świat-bez obawy że cokolwiek utraci niech sobie trwają te chwile piękne..; *! ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Jeszcze raz uwierzyłam w miłość, zaufałam uczuciu, ale przeżyłam tyle rozczarowań, że nie byłam już pewna niczego. Mimo to, ta miłość była moją wielką nadzieją. Z kostką czekolady pod językiem lubiła snuć fantazje o pięknej miłości, chłopaku z naprzeciwka i serii namiętnych pocałunków. Niestety czekolada szybko się rozpuszcza, a wraz z nimi rozpuszczają się jej marzenia.
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
ejj, Dziewczyny, macie coś o tym że pewien chłopak już mnie nie obchodzi? Nawet jak mnie olewa, pokazuje mi tzw 'faki' i tak zakochana jestem w kimś innym? I tylko na tamtym mi zawsze zależało?
Proszę o pomoc.. Nie musi być dosłownie.
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
a cos o zakończeniu ferii ze świetnie sie bawię na imprezie ze znajomymi
|
#2549 |
|
Rozeznanie
|
SlodkiUparciuch
Pospolity przyjaciel nigdy nie widział Twojego płaczu. Prawdziwy przyjaciel ma ramiona przemokłe Twoimi łzami. Pospolity przyjaciel nie zna imion Twoich rodziców. Prawdziwy przyjaciel ma ich numery telefonów w notesie. Pospolity przyjaciel przynosi butelkę wina na prywatkę. Prawdziwy przyjaciel przychodzi wcześniej, pomaga gotować i zostaje dłużej, aby sprzątać. Pospolity przyjaciel będzie zły jak go obudzisz Twoim telefonem. Prawdziwy przyjaciel zapyta dlaczego to zajęło Ci tak długo. Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiać z Tobą o twoich problemach. Prawdziwy przyjaciel pomaga Ci je rozwiązać. Pospolity przyjaciel rozmyśla o Twojej romantycznej historii. Prawdziwy przyjaciel może Cię nią szantażować. Pospolity przyjaciel gdy Cię odwiedza zachowuje się jak gość. Prawdziwy przyjaciel otwiera sam lodówkę i czuje się jak u siebie w domu. Pospolity przyjaciel myśli, ze przyjaźń skończona jak jest jakiś problem. Prawdziwy przyjaciel wie, ze "prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie". Pospolity przyjaciel oczekuje, ze zawsze będziesz przy nim jak ma kłopoty. Prawdziwy przyjaciel stara się zawsze być przy innej osobie, która ma kłopoty „Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście” 'lecz zrobiłem go swoim przyjacielem i teraz jest dla mnie jedyny na świecie.' Ktoś, bez kogo życie staje się nudne i bezcelowe Ktoś, komu można zaufać i powierzyć swe wnętrze Ktoś, z kim można rozmawiać milczeniem, Dlatego przyjacielu nie odchodź!!!!Bo zagubię się w sobie samej... Przyjaźni nie ocenia się po jej stażu, ale po tym, czy jest szczera i prawdziwa. Dla przyjaciół nieważne jest, jak długo się znaj, ważne czy im na sobie zależy. O to właśnie w tym chodzi." TurlajDropsa Bo z nimi są najlepsze wakacje. wakacje proszę ! Ci ludzie, te chwile, te wakcaje. Xx Purple cocaine xX Daże do celu i się nie poddam, bo nie chcę być kolejną ofiarą losu. Kiedy tańczysz możesz przekroczyć wszystkie granice nie przekraczając żadnej. Just feel the music and dance. And thing about nothig. Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce. cornels możesz robić co chcesz, mnie to nic nie odchodzi Bo dla mnie liczy się tylko on.... Bo on zawsze będzie najważniejszy. myślałeś, że mi się podobasz? Dziś jesteś tylko przeszłością, znaczącą nie więcej niż potargana kartka papieru. _mandarynka Od tamtego spotkania z nim, nie zerkam na zegarek, albo tylko wtedy kiedy wydaję mi się, że pokazuje on 19.OO. Dlaczego? Uroiłam sobie, że ta chwila nigdy nie minie. wczorajszy wieczór odtwarzam sekunda po sekundzie, minuta po minucie aby móc nasycić się w pełni wspomnieniami tego co już minęło Nie ma dzisiaj, został tylko ten dzień, w którym widziałam Cię po raz ostatni. Mam tyle czasu, a Ciebie nie ma w nim. Czasem myślę co byśmy mogli zrobić z nim. Dziewczyna, to taka istota, która sama nie wie, czego chce, a żąda, żeby świat jej to dał. Chciałabym abyśmy stworzyli wspólną przeszłość. Prawdziwa miłość jest w satnie przetrwać wszystko, nawet moje humory i niezdecydowanie TaZInnegoSwiata - Dlaczego te liście są niebieskie...??!!! Wszystko zepsułaś.. -A gdzie jest napisane "Liście nie mogą być niebieskie"...? -To logiczne.. Niebieskie są tylko w bajkach.. a rzeczywistość nie jest bajką... - Moje życie będzie bajką... bo ja mam kredki... dlatego liście są niebieskie - tylko mnie kochaj.. - Taa, może frytki do tego ? |
|
|
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
E Laski
Proszę o opisy o tym że jestem na imprezie. Pije, pije i jeszcze raz pije. I dobrze sie bawię oczwiście Liczę na was!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

: prosi:
Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY

]