|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7861 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
no ja tez sie ciesze ze nie jestem sama
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to zdrowkoagnes - nasza fryzjereczko...prosze o pomoc mi masowo wypadaja wloski, strasznie co z tym zrobic? ![]() Kobitki moje super ze tu dzis juz spokojniej...
|
|
|
#7862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Misiatko, wrzucilam Ci ten szpinak ... tylko sama nie wiem czy lososiem czy tez z winem
|
|
|
|
|
#7863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Skrzyp polny - Drozdze+ bratek (w tabletkach) - szampon Dermena, Vichy - sproboj kapsulki Vichy na wypadanie - odzywka i szampon "Wax" dostepny w aptece, dosc znany produkt..... Chyba to wszystko, jakby mnie olsnilo to jeszcze napisze ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- to jest moj ulubiony produkt, lecz w Uk tego nie dostane https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...plukiwania.htm
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-02-05 o 22:32 |
|
|
|
|
#7864 |
|
Rozeznanie
|
no ladnie napisalam posta i wlasnie widze po powrocie do domu , ze go wcielo :/
w kazdym razie Ilma nie wiem planuje przed 30 i nie wiem tez czy czekac i robic po i liczyc na to , ze nic sie z nimi nie stanie ![]() Angelka no to blisko wychodzi na to , ze mieszkasz najblirzej mnie ... moze kiedys uda sie spotkac na jakas kawke ![]() Agnes blizny sliczne chcialabym zeby i moje jak juz bede po tez tak ladnie sie wygoily i koniecznie wklej fotki po szkoleniu Listopadowa nie no Ciebie to tutaj nie moze zabraknac i nie przejmuj sie jakas krytyka jak dla mnie wyssana z palca ... jestes naprawde tutaj potrzebna , masz wielkie serce , jestes bardzo wrazliwa i wogole bardzo nam tutaj potrzebna Tini hehe no to niezle z tym rowerkiem , a kupilas ta rure w koncu ? ![]() pewnie pominelam cos , ale juz nie bede wracac do tych stron wczesniej ![]() aha co do wypadajacych wlosow mam ten sam problem , ale juz kiedys pisalam u mnie to na 99% przez implant antykoncepcyjny walcze z tym dalej i raz lepiej jest raz gorzej .... w kazdym razie moge polecic kilka sprawdzonych produktow , ktore u mnie dzialaja ( przetestowalam juz wiekszosc roznych specyfikow dosptepnych na rynku ) najlepiej sluzy mi szampon z firmy Ducray z serii Anaphase i do tego zamiast ampulek , ktore sa tylko do chwilowej utraty wlosow i u mnie nie sprawuja sie najlepiej ....lepsze sa spreje do przewleklego wypadania wlosow Neoptide , w opakowaniu sa 3 ... no i napewno wygodniejsze w uzyciu niz ampulki ![]() mam tez olejek Amla tylko , ze ja nakladam go na cale wlosy dosc obficie , zostawiam na noc i w takiej formie pomaga i wloski ogolnie sa w duzo lepszej formie ... natomiast same wcieranie go w skore glowy nie sprawdzilo sie u mnie tutaj stronka do produktow tej firmy http://www.ducray.com.pl/ co do Vichy moze byc ... szampon spoko , ale ampulki u mnie nie sprawdzily sie niestety za slabe oki hehe juz nie bede przynudzac , ale wiem jaki to problem , bo czasami to mi sie wyc chce pod prysznicem ,no i w calym mieszkaniu wszedzie te wlosy |
|
|
|
#7865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja w pracy bylam i zaleglsci czytalam ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- aniu mam takie pytanko a co z krakersami i sucharkami mozna jesc
|
|
#7866 |
|
Rozeznanie
|
agnes - dziekuje slicznie..buziak..
asionek - kofana ja tez mialam tego implanta i po 1,5 roku wyjelam... jak dla mnie byl okropny, caly czas naminowana chodzilam, miesiaczka raz byla raz 3 miesiace nic, jakosc skory i wlosow to byla masakra... wiec dla wlasnego dobra mi wyjeto go z reki... teraz mam plasterki i sa super...
|
|
#7867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja juz ponad dwa lata sie mecze i czas najwyzszy go wyjac ![]() ogolnie to bardzo mi odpowiada , ale wlosy masakra ![]() mam tylko nadzieje , ze jak go wyjme wlosy w koncu przestana wypadac i odzyja , bo mam dosc ciaglej walki o nie aha zapomniala sie zapytac ... wyjecie nie bolalo?? kurcze boje sie , ze np. wrosl za bardzo
Edytowane przez asionek31 Czas edycji: 2010-02-06 o 00:09 |
|
|
|
|
#7868 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Listopadowa- Co do wycieku z implantu , to potwierdzę po raz kolejny po Listopadowej że nawet największa spoistość może w końcu wydostanie się przez dziurę. Widziałam takie wycieki na pokazowych zdjęciach jakie mieli w programie jak byłam na MR. Nawet mnie spytali o spoistośc moich wkładek-jak im powiedziałam że są dwużelowe to mieli problemPrzy tym badaniu było 3 radiologów i dwie lekarki-oni mimo wszystko dośc rzadko oglądają piersi implantowane. I dlatego przyszła nawet druga pani dr. I jak się dopatrzyli na monitorach że poza wszystkimi nieprawidłowościami jest jeszcze dziura-to zaczeli szukać wycieku oraz tkanki wewnątrz implantu. No i ja się spytałam jak by to wyglądało. I mi pan pokazał Niektóre wycieki to były ogromne - wielkie kawały silikonu poza implanetem. A sam implant jak pogniecia torebka foliowa. Ale to podobno po dłuższym czasie od pęknięcia tak wyglada, bo proces postępuje.I popatrzyli, porobili mądre miny ale u mnie jeszcze wycieku nie było. I ja sobie pomyślałm, że oni to chyba za dobrze się nie znają i tylko za bardzo się wczuli i się tej dziury dopatrzyli .I nawet tego pod uwagę nie brałam .I tak być może, że jeśli jest dziura w implancie a torebka łącznotkankowa nie pęknie to na zewnątrz przeciekną tylko mikrocząsteczki i nic poza tym, a pierś nawet kształtu nie zmieni. A jak już pęknie torebka łącznotkankowa to mimo, że do tego czasu z dziurawego implantu wycieku nie było -może do niego dojść. Spoistość żelu nie ma wpływu na to jak cząsto pekają iplanty
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#7869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Goście położeni spać
, więc mogę straszyć po nocach![]() Cytat:
![]() Ale skoro zapłaciłaś za usługę (nie ma co się czarować - dość kosztowną) to masz prawo wymagać nie tylko dobrze przeprowadzonego zabiegu (zgodnie ze sztuką lekarską) lecz także należytej opieki pooperacyjnej... Może warto przy następnej okazji wspomnieć/przypomnieć o tym doktorkowi ![]() A ze swojej strony będę Tobie kibicować i trzymać kciuki za Twoje przody - aby się ładnie implanty poukładały i piersi zrównały Uff, już po imprezie , goście smacznie chrapią , bo jutro z rana wyjeżdżają nach Stolyca![]() Ja również nie widzę związku... Cytat:
A odnośnie wrażliwości...trafiłaś w samo sedno...I ona mi chyba jednak nie pomaga
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-02-06 o 01:01 |
||
|
|
|
#7870 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ja chce wprowadzenia limitow pisania postow dla kazdego uzytkownika tego forum, bez wyjatku . Plissssss
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2010-02-06 o 00:58 |
|
|
|
#7871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, teraz już chyba żadna z nas nie będzie miała co do tego wątpliwości . Dokładnie to samo usłyszałam od swojej pani dr, takie informacje można również znaleźć u dr google , ale najlepszym i niepodważalnym dowodem są właśnie te zdjęcia, które Tobie pokazali (a one nie kłamiąA swoją drogą żałuję, że nie widziałam tych zdjęć MR (z wyciekiem) ![]() Mya ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
A ty co tak walisz tymi młotkami ![]() . Gości mi zaraz obudzisz |
||
|
|
|
#7872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mozna powiedziec, ze bedziemy mialy po rowno
|
|
#7873 |
|
Zakorzenienie
|
![]() żeby starej babie chciało się taki bzdury wymyślać i wypisywać ![]() Przyznaję się, to ja do niej na priva piszę i żebym je uwolniła bo to zło największe i trzeba je ukatrupić![]() ![]() dzidzi fotki też widziałam, i czytałam co pisze No miała kiedyś chwilę przebudzenia, ale cóż.....A ta jak ją wspiera-"poczekaj ze dwa lata " Jeśli dzidzia się tu jakimś trafem zawieruszy: ja radzę ci byś jednak poruszyła ta sprawę z dr. Wiem, że i tak zrobisz drugą operację Więc nic nie tracisz. Od razu mów, że chcesz poprawiać bo nie widzisz różnicy po operacji-a nie jakieś tam ble ble ble..... Jasno, jednoznacznie i stanowczo. I wtedy zobaczysz co zaproponuje lekarz.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#7874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ja mam juz normalnie strach kompa odpalac Po wczorajszej akcji, jakos sie cicho pozniej zrobilo. Mysle sobie...2... no dobra 3 stronki zaleglosci. Ale nie....moje kulezanki znowu robota mnie zawalily ![]() Listopadowa ), tego forum, co proponujesz... Ja mysle, ze po 5... no dobra 6 postow na dobe powinno wystarczyc A jak nie to BAN
|
|
#7875 |
|
Raczkowanie
|
witałam sie piosenką to i teraz pożegnam się nastrojowym utworem,bye bye
http://ted1990.wrzuta.pl/audio/3d2Fu...he_summer_1991 |
|
|
|
#7876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do Cyryl to czytalam i te jej dwa... lata...
|
|
#7877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7878 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnelka wlasnie mialam pisac ze dzis bardzioo malo postow bylo
Listopadowa mialam cos Tobie napisac ![]() sklera na maxaPink star spoxik przy okazji stawiasz flaszke ![]() Mya BARDZO DZIEKUJE ZA USWIADOMIENIE MNIE
|
#7879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Bardzo smieszne... bardzzzzzzzzo smiesznnnnnnne ![]()
|
|
#7880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#7881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zewnątrz wycieka żel-a w środku , w implancie są tkanki, płyny które tam się dostają, w postaci takich kresek i zacieków wewnątrz.
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-02-06 o 01:31 |
|
|
|
|
#7882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kapitalne jesteście Agnelka, da się załatwić, bo czasami to tyle nasmarowane, że głowa boli Mya, ja przez Ciebie to chyba nie zasnę, normalnie rozłożyłaś mnie na łopatki Będą mi się śniły te Cyrylki, Dzidzie, twój stary implant przekrojony na pół i sam Miszczu - i to wszystko w róziowym kolorzeI jeszcze ten ksiądz mówiący: A te wielkie na stosie spalimy pod kliniką bo to zło największe i trzeba je ukatrupić Mykam spać, bo mi się róziowo przed oczyma zrobiło Buziaki |
||
|
|
|
#7883 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tu mniej-to w klubie na maxa
|
|
|
|
#7884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7885 |
|
Zakorzenienie
|
Buziam Cię gorąco
|
|
|
|
#7886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i na szczescie nic poza tym
|
|
#7887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakże, równowaga musi być zachowana |
|
|
|
|
#7888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie Ja tez mykam
|
|
#7889 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty
|
|
|
|
#7890 |
|
Wtajemniczenie
|
wrocila wrocila
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

, aczkolwiek osobiście uważam , że kto się lubi ten się czubi
Kazał mi sie rozebrać dotknoł raz piersi i mówi wszystko ok...pytam sie go co z ta prawa piersia a on mi na to ze taka mam anatiomie

wychodzi na to , ze mieszkasz najblirzej mnie ... moze kiedys uda sie spotkac na jakas kawke 

- wielkie kawały silikonu poza implanetem. A sam implant jak pogniecia torebka foliowa. Ale to podobno po dłuższym czasie od pęknięcia tak wyglada, bo proces postępuje.

i żebym je uwolniła
bo to zło największe i trzeba je ukatrupić
sklera na maxa