Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 263 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 22:09   #7861
pink star
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
Pink alez fajnie że mam z kim czekac na Październik
no ja tez sie ciesze ze nie jestem sama jakos dotrwamy

Cytat:
Napisane przez grond Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny, już się odzywam. Nie pisałąm przez chwilę nic, ponieważ nie bardzo chciałam się mieszac, jestemu tu krótko i rzadko, aczkolwiek osobiście uważam , że kto się lubi ten się czubi. Ja od środy już bez szwów, z dnia na dzień coraz lepiej. Zdjęc nie wstawiłam bo nie umiem, a córka wyjechała na ferie i wraca dopiero w poniedziałek, co prawda mama je na pulpicie, ale chyba muszę je zmniejszyc, a to już wyższa szkoła.Szczerze mówiąc teraz zrobię nowe zdjęcia mojemu biustowi, bo są dużo ładniejsze niż zaraz po op.Mają już prawie dziewięc dni i się w nich zakochałam , rozmiarek wymarzony tylko żeby za bardzo nie zmalały.Ogólnie czuję się dobrze wiadomo trochę się rozpierają i trochę kręgosłup ma więcej do noszenia, ale daję radę.Cieszę się , że od poniedziałku wracamdo pracy

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Doktor kazał rankę zasypywac chyba dermatolem i zostawic do odpadnięcia strupków, za dwa tygoddnie zacząc masaże dwa razy dziennie i smarowanie blizn maścią. Miesiąc po op. mogę już nosic zwykły biustonosz, a to już niebawem
swietnie czekamy na fotki...super

Cytat:
Napisane przez zanettt2010 Pokaż wiadomość
Hello
Mi dzisiaj mija 4tyg od operacjiKto wypije zemna
Byłam dzisiaj u mojego madrego dr. najpierw jak weszlam to tak jak mowiłam...o czywiście probowal sie tłumaczyć że powiedziałam nie wyraznie czy ze ma duzo pacjetek psssKazał mi sie rozebrać dotknoł raz piersi i mówi wszystko ok...pytam sie go co z ta prawa piersia a on mi na to ze taka mam anatiomieon operacje zrobił dobrze wiec to nie jego wina i może jeszcze opadnie troche.Jak by cos sie działo to mam dzwonić,nic nie powiedzial o kolejnej jakiejs kontroli,piersi mówił że nie trzeba masowac, stannik za miesac moge nosic juz normalyPoprostu barak słow na niego,poczułam sie jak by wykonał swoja robote dostał kase i ma w du... co sie dzieje dalej.Bede odradzać go każdemu!!
ale ten czas leci no to zdrowko

agnes - nasza fryzjereczko...prosze o pomoc mi masowo wypadaja wloski, strasznie co z tym zrobic?

Kobitki moje super ze tu dzis juz spokojniej... oby tak dalej...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:14   #7862
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
od siebie powiem,że dla mnie wypowiadanie własnej opinii nie jest równoznaczne z opowiadaniem się po czyjejkolwiek stronie

wytłumaczę to na prostym przykładzie:
mam rodzinę,którą kocham,w której każdy ma własne zdanie
ja zwykle mam własne,zazwyczaj baaardzo odmienne zdanie
ale zawsze stoję po ich stronie
i moje poglądy mają nic do tego
działa to też w przeciwnym kierunku

stąd dla mnie mieszanie tych dwóch pojęć(posiadania własnego zdania,które zresztą ma prawo się zmieniać,z byciem po czyjejś stronie)jest nieporozumieniem

choć wiem,że w uproszczeniu często może być to w ten sposób pojmowane,a ja też czasem zapominam,że mam specyficzny sposób pojmowania świata,i dlatego baardzo często mogę być opacznie rozumiana..

w życiu,jak i na tym forum,stoję przede wszystkim po swojej własnej stronie
i nie mam ambicji stawania po czyjejś jeszcze
a swoje własne zdanie czasem mi się zdarza wypowiedzieć,i,jak to w życiu,zwykle nie wychodzi mi to na zdrowie

ta naiwność nie wynika z mojej nieświadomości
to naiwność z wyboru
a taki wybór to luksus, na który myślę,że mogę sobie pozwolić

..i zupełnie nie interesują mnie przegrupowania typu:
kto po czyjej stoi stronie

tak gwoli wyjaśnienia mi się napisało...
ale o so chodzi???

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Misiatko, wrzucilam Ci ten szpinak ... tylko sama nie wiem czy lososiem czy tez z winem
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:24   #7863
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
no ja tez sie ciesze ze nie jestem sama jakos dotrwamy

swietnie czekamy na fotki...super

ale ten czas leci no to zdrowko

agnes - nasza fryzjereczko...prosze o pomoc mi masowo wypadaja wloski, strasznie co z tym zrobic?

Kobitki moje super ze tu dzis juz spokojniej... oby tak dalej...
Osobiscie uzywam i polecam:
- Skrzyp polny
- Drozdze+ bratek (w tabletkach)
- szampon Dermena, Vichy
- sproboj kapsulki Vichy na wypadanie
- odzywka i szampon "Wax" dostepny w aptece, dosc znany produkt.....
Chyba to wszystko, jakby mnie olsnilo to jeszcze napisze

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

to jest moj ulubiony produkt, lecz w Uk tego nie dostane

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...plukiwania.htm

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:32
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:46   #7864
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

no ladnie napisalam posta i wlasnie widze po powrocie do domu , ze go wcielo :/

w kazdym razie

Ilma nie wiem planuje przed 30 i nie wiem tez czy czekac i robic po i liczyc na to , ze nic sie z nimi nie stanie nie chce mi sie czekac nie wiadomo ile ... najchetniej to bym chciala juz

Angelka no to blisko wychodzi na to , ze mieszkasz najblirzej mnie ... moze kiedys uda sie spotkac na jakas kawke

Agnes blizny sliczne chcialabym zeby i moje jak juz bede po tez tak ladnie sie wygoily
i koniecznie wklej fotki po szkoleniu ja wlasnie szukam czegos fajnego bo chce zrobic cos z wloskami , ale nic mnie nie zainspirowalo

Listopadowa nie no Ciebie to tutaj nie moze zabraknac i nie przejmuj sie jakas krytyka jak dla mnie wyssana z palca ... jestes naprawde tutaj potrzebna , masz wielkie serce , jestes bardzo wrazliwa i wogole bardzo nam tutaj potrzebna

Tini hehe no to niezle z tym rowerkiem , a kupilas ta rure w koncu ?

pewnie pominelam cos , ale juz nie bede wracac do tych stron wczesniej

aha co do wypadajacych wlosow mam ten sam problem , ale juz kiedys pisalam u mnie to na 99% przez implant antykoncepcyjny stracilam przez dwa lata z 50% wlosow
walcze z tym dalej i raz lepiej jest raz gorzej ....
w kazdym razie moge polecic kilka sprawdzonych produktow , ktore u mnie dzialaja ( przetestowalam juz wiekszosc roznych specyfikow dosptepnych na rynku )

najlepiej sluzy mi szampon z firmy Ducray z serii Anaphase i do tego zamiast ampulek , ktore sa tylko do chwilowej utraty wlosow i u mnie nie sprawuja sie najlepiej ....lepsze sa
spreje do przewleklego wypadania wlosow Neoptide , w opakowaniu sa 3 ... no i napewno wygodniejsze w uzyciu niz ampulki
mam tez olejek Amla tylko , ze ja nakladam go na cale wlosy dosc obficie , zostawiam na noc i w takiej formie pomaga i wloski ogolnie sa w duzo lepszej formie ... natomiast same wcieranie go w skore glowy nie sprawdzilo sie u mnie
tutaj stronka do produktow tej firmy http://www.ducray.com.pl/

co do Vichy moze byc ... szampon spoko , ale ampulki u mnie nie sprawdzily sie niestety za slabe

oki hehe juz nie bede przynudzac , ale wiem jaki to problem , bo czasami to mi sie wyc chce pod prysznicem ,no i w calym mieszkaniu wszedzie te wlosy
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 23:22   #7865
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
zanettt, za Twoje piersiatka Spokojnie opadnie, opadnie ... z grawitacja zadna nie wygra Byle nie za duzo

Po OP to masaze tylko blizenek.

pysia, gdzie Ty? Misia, spisz? Horo, masz kabelek?

a ja w pracy bylam i zaleglsci czytalam

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

aniu mam takie pytanko a co z krakersami i sucharkami mozna jesc
Stary 2010-02-05, 23:24   #7866
pink star
Rozeznanie

agnes - dziekuje slicznie..buziak..

asionek - kofana ja tez mialam tego implanta i po 1,5 roku wyjelam... jak dla mnie byl okropny, caly czas naminowana chodzilam, miesiaczka raz byla raz 3 miesiace nic, jakosc skory i wlosow to byla masakra... wiec dla wlasnego dobra mi wyjeto go z reki... teraz mam plasterki i sa super...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 00:07   #7867
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
agnes - dziekuje slicznie..buziak..

asionek - kofana ja tez mialam tego implanta i po 1,5 roku wyjelam... jak dla mnie byl okropny, caly czas naminowana chodzilam, miesiaczka raz byla raz 3 miesiace nic, jakosc skory i wlosow to byla masakra... wiec dla wlasnego dobra mi wyjeto go z reki... teraz mam plasterki i sa super...

no ja juz ponad dwa lata sie mecze i czas najwyzszy go wyjac
ogolnie to bardzo mi odpowiada , ale wlosy masakra no i do tego okres raz nie ma raz jest kilka razy w miesiacu mozna sie pochlastac normalnie... do tego inne dolegliwosci dziwne ,ale to tylko moge sie domyslac czy to od niego
mam tylko nadzieje , ze jak go wyjme wlosy w koncu przestana wypadac i odzyja , bo mam dosc ciaglej walki o nie

aha zapomniala sie zapytac ... wyjecie nie bolalo?? kurcze boje sie , ze np. wrosl za bardzo

Edytowane przez asionek31
Czas edycji: 2010-02-06 o 00:09
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 00:39   #7868
MyaDiva
Zakorzenienie

Witam
Listopadowa- strasznie się cieszę, że Cię że jesteś

Co do wycieku z implantu , to potwierdzę po raz kolejny po Listopadowej że nawet największa spoistość może w końcu wydostanie się przez dziurę. Widziałam takie wycieki na pokazowych zdjęciach jakie mieli w programie jak byłam na MR. Nawet mnie spytali o spoistośc moich wkładek-jak im powiedziałam że są dwużelowe to mieli problem.
Przy tym badaniu było 3 radiologów i dwie lekarki-oni mimo wszystko dośc rzadko oglądają piersi implantowane. I dlatego przyszła nawet druga pani dr. I jak się dopatrzyli na monitorach że poza wszystkimi nieprawidłowościami jest jeszcze dziura-to zaczeli szukać wycieku oraz tkanki wewnątrz implantu. No i ja się spytałam jak by to wyglądało. I mi pan pokazał-oczywiście nie z płynnym żelem czy solą , tylko stężonym.
Niektóre wycieki to były ogromne - wielkie kawały silikonu poza implanetem. A sam implant jak pogniecia torebka foliowa. Ale to podobno po dłuższym czasie od pęknięcia tak wyglada, bo proces postępuje.
I popatrzyli, porobili mądre miny ale u mnie jeszcze wycieku nie było. I ja sobie pomyślałm, że oni to chyba za dobrze się nie znają i tylko za bardzo się wczuli i się tej dziury dopatrzyli , bo to nie możliwe by do moich wszystkich nieszczęść jeszcze implant był dziurawy .I nawet tego pod uwagę nie brałam.

I tak być może, że jeśli jest dziura w implancie a torebka łącznotkankowa nie pęknie to na zewnątrz przeciekną tylko mikrocząsteczki i nic poza tym, a pierś nawet kształtu nie zmieni.
A jak już pęknie torebka łącznotkankowa to mimo, że do tego czasu z dziurawego implantu wycieku nie było -może do niego dojść.

Spoistość żelu nie ma wpływu na to jak cząsto pekają iplanty

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 00:45   #7869
listopadowa80
Zakorzenienie

Goście położeni spać, więc mogę straszyć po nocach

Cytat:
Napisane przez zanettt2010 Pokaż wiadomość
Hello
Mi dzisiaj mija 4tyg od operacjiKto wypije zemna
Byłam dzisiaj u mojego madrego dr. najpierw jak weszlam to tak jak mowiłam...o czywiście probowal sie tłumaczyć że powiedziałam nie wyraznie czy ze ma duzo pacjetek psssKazał mi sie rozebrać dotknoł raz piersi i mówi wszystko ok...pytam sie go co z ta prawa piersia a on mi na to ze taka mam anatiomieon operacje zrobił dobrze wiec to nie jego wina i może jeszcze opadnie troche.Jak by cos sie działo to mam dzwonić,nic nie powiedzial o kolejnej jakiejs kontroli,piersi mówił że nie trzeba masowac, stannik za miesac moge nosic juz normalyPoprostu barak słow na niego,poczułam sie jak by wykonał swoja robote dostał kase i ma w du... co sie dzieje dalej.Bede odradzać go każdemu!!
Hmm, to ciekawy egzemplarz Ci się trafił
Ale skoro zapłaciłaś za usługę (nie ma co się czarować - dość kosztowną) to masz prawo wymagać nie tylko dobrze przeprowadzonego zabiegu (zgodnie ze sztuką lekarską) lecz także należytej opieki pooperacyjnej...
Może warto przy następnej okazji wspomnieć/przypomnieć o tym doktorkowi

A ze swojej strony będę Tobie kibicować i trzymać kciuki za Twoje przody - aby się ładnie implanty poukładały i piersi zrównały

Cytat:
milego gosciowania
Uff, już po imprezie, goście smacznie chrapią, bo jutro z rana wyjeżdżają nach Stolyca

Cytat:
ale o co chodzi???

Ja również nie widzę związku...

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

Listopadowa nie no Ciebie to tutaj nie moze zabraknac i nie przejmuj sie jakas krytyka jak dla mnie wyssana z palca ... jestes naprawde tutaj potrzebna , masz wielkie serce , jestes bardzo wrazliwa i w ogole bardzo nam tutaj potrzebna
Dziękuję Asionek, to bardzo miłe co napisałaś...aż tak się ciepło na sercu zrobiło... Czy jestem tutaj potrzebna...może tak, a może nie....
A odnośnie wrażliwości...trafiłaś w samo sedno...I ona mi chyba jednak nie pomaga

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-02-06 o 01:01
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 00:49   #7870
agnelka.pl
Rozeznanie

Ja chce wprowadzenia limitow pisania postow dla kazdego uzytkownika tego forum, bez wyjatku . Plissssss

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2010-02-06 o 00:58
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 00:59   #7871
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam
Listopadowa- strasznie się cieszę, że Cię że jesteś

Co do wycieku z implantu , to potwierdzę po raz kolejny po Listopadowej że nawet największa spoistość może w końcu wydostanie się przez dziurę. Widziałam takie wycieki na pokazowych zdjęciach jakie mieli w programie jak byłam na MR. Nawet mnie spytali o spoistośc moich wkładek-jak im powiedziałam że są dwużelowe to mieli problem.
Przy tym badaniu było 3 radiologów i dwie lekarki-oni mimo wszystko dośc rzadko oglądają piersi implantowane. I dlatego przyszła nawet druga pani dr. I jak się dopatrzyli na monitorach że poza wszystkimi nieprawidłowościami jest jeszcze dziura-to zaczeli szukać wycieku oraz tkanki wewnątrz implantu. No i ja się spytałam jak by to wyglądało. I mi pan pokazał-oczywiście nie z płynnym żelem czy solą , tylko stężonym.
Niektóre wycieki to były ogromne - wielkie kawały silikonu poza implanetem. A sam implant jak pogniecia torebka foliowa. Ale to podobno po dłuższym czasie od pęknięcia tak wyglada, bo proces postępuje.
I popatrzyli, porobili mądre miny ale u mnie jeszcze wycieku nie było. I ja sobie pomyślałm, że oni to chyba za dobrze się nie znają i tylko za bardzo się wczuli i się tej dziury dopatrzyli , bo to nie możliwe by do moich wszystkich nieszczęść jeszcze implant był dziurawy .I nawet tego pod uwagę nie brałam.

I tak być może, że jeśli jest dziura w implancie a torebka łącznotkankowa nie pęknie to na zewnątrz przeciekną tylko mikrocząsteczki i nic poza tym, a pierś nawet kształtu nie zmieni.
A jak już pęknie torebka łącznotkankowa to mimo, że do tego czasu z dziurawego implantu wycieku nie było -może do niego dojść.

Spoistość żelu nie ma wpływu na to jak cząsto pekają implanty
Dokładnie tak, teraz już chyba żadna z nas nie będzie miała co do tego wątpliwości. Dokładnie to samo usłyszałam od swojej pani dr, takie informacje można również znaleźć u dr google, ale najlepszym i niepodważalnym dowodem są właśnie te zdjęcia, które Tobie pokazali (a one nie kłamią)
A swoją drogą żałuję, że nie widziałam tych zdjęć MR (z wyciekiem)

Mya - a w ogóle strasznie się cieszę, że przybyłaś; już myślałam, że sama tej nocy postraszę

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość

Ja chce wprowadzenia limitow pisanych postow dla kazdego uzytkownika tego forum, bez wyjatku . Plissssss
Agnelka,
A ty co tak walisz tymi młotkami.
Gości mi zaraz obudzisz
Stary 2010-02-06, 01:03   #7872
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
Angelka no to blisko wychodzi na to , ze mieszkasz najblirzej mnie ... moze kiedys uda sie spotkac na jakas kawke
Z mila checia . Moze w Baden-Baden Mozna powiedziec, ze bedziemy mialy po rowno
Stary 2010-02-06, 01:10   #7873
MyaDiva
Zakorzenienie

: hahaha: no byłam na róziowym , ta wielka siostra to ma źle pod kopułą żeby starej babie chciało się taki bzdury wymyślać i wypisywać
Przyznaję się, to ja do niej na priva piszę bo wstydzę się Wam przyznać, że mam kłopot z moimi cyckami . One.... w nocy do mnie mówią , ciągle się skarżą, że jestem dla nich o 100 kilo za chuda i że mnie nie chcą i żebym je uwolniła . Ale cyrylka już mi poradziła, żebym teraz sobie ten mój stary żelek na dwa rozcięła, miszczu mi je przemontuje i będzie git. A te wielkie na stosie spalimy pod kliniką bo to zło największe i trzeba je ukatrupić

dzidzi fotki też widziałam, i czytałam co pisze.
No miała kiedyś chwilę przebudzenia, ale cóż.....A ta jak ją wspiera-"poczekaj ze dwa lata ".
Jeśli dzidzia się tu jakimś trafem zawieruszy: ja radzę ci byś jednak poruszyła ta sprawę z dr. Wiem, że i tak zrobisz drugą operację .
Więc nic nie tracisz. Od razu mów, że chcesz poprawiać bo nie widzisz różnicy po operacji-a nie jakieś tam ble ble ble..... Jasno, jednoznacznie i stanowczo. I wtedy zobaczysz co zaproponuje lekarz.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-02-06, 01:10   #7874
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Agnelka,
A ty co tak walisz tymi młotkami.
Gości mi zaraz obudzisz
Dziwisz sie , ja mam juz normalnie strach kompa odpalac
Po wczorajszej akcji, jakos sie cicho pozniej zrobilo. Mysle sobie...2... no dobra 3 stronki zaleglosci.
Ale nie....moje kulezanki znowu robota mnie zawalily
Listopadowa , joko pani Prezes ( czy kesz, czy nie kcesz ), tego forum, co proponujesz... Ja mysle, ze po 5... no dobra 6 postow na dobe powinno wystarczyc
A jak nie to BAN
Stary 2010-02-06, 01:11   #7875
meduza31
Raczkowanie

witałam sie piosenką to i teraz pożegnam się nastrojowym utworem,bye bye
http://ted1990.wrzuta.pl/audio/3d2Fu...he_summer_1991
meduza31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 01:14   #7876
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
: hahaha: no byłam na róziowym , ta wielka siostra to ma źle pod kopułą żeby starej babie chciało się taki bzdury wymyślać i wypisywać
Przyznaję się, to ja do niej na priva piszę bo wstydzę się Wam przyznać, że mam kłopot z moimi cyckami . One.... w nocy do mnie mówią , ciągle się skarżą, że jestem dla nich o 100 kilo za chuda i że mnie nie chcą i żebym je uwolniła . Ale cyrylka już mi poradziła, żebym teraz sobie ten mój stary żelek na dwa rozcięła, miszczu mi je przemontuje i będzie git. A te wielkie na stosie spalimy pod kliniką bo to zło największe i trzeba je ukatrupić

No miała kiedyś chwilę przebudzenia, ale cóż.....A ta jak ją wspiera-"poczekaj ze dwa lata ".
Jeśli dzidzia się tu jakimś trafem zawieruszy: ja radzę ci byś jednak poruszyła ta sprawę z dr. Wiem, że i tak zrobisz drugą operację .
Więc nic nie tracisz. Od razu mów, że chcesz poprawiać bo nie widzisz różnicy po operacji-a nie jakieś tam ble ble ble..... Jasno, jednoznacznie i stanowczo. I wtedy zobaczysz co zaproponuje lekarz.
Powiadasz, ze mowia....
Co do Cyryl to czytalam i te jej dwa... lata...
Stary 2010-02-06, 01:20   #7877
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Uff, już po imprezie, goście smacznie chrapią, bo jutro z rana wyjeżdżają nach Stolyca

To może ich solą i chlebem przywitać

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
Po wczorajszej akcji, jakos sie cicho pozniej zrobilo. Mysle sobie...2... no dobra 3 stronki zaleglosci.
Listopadowa , joko pani Prezes ( czy kesz, czy nie kcesz ), tego forum, co proponujesz... Ja mysle, ze po 5... no dobra 6 postow na dobe powinno wystarczyc
A jak nie to BAN
:haha ha: ale te gaduły z dziennej to zaraz coś wymyślą, będą posty na dwie strony:ha haha:

Stary 2010-02-06, 01:21   #7878
agnes281
Wtajemniczenie

Agnelka wlasnie mialam pisac ze dzis bardzioo malo postow bylo
Listopadowa mialam cos Tobie napisac sklera na maxa

Pink star spoxik przy okazji stawiasz flaszke

Mya BARDZO DZIEKUJE ZA USWIADOMIENIE MNIE

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-02-06, 01:25   #7879
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
To może ich solą i chlebem przywitać

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

:haha ha: ale te gaduły z dziennej to zaraz coś wymyślą, będą posty na dwie strony:ha haha:

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Bardzo smieszne... bardzzzzzzzzo smiesznnnnnnne
Stary 2010-02-06, 01:27   #7880
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Bardzo smieszne... bardzzzzzzzzo smiesznnnnnnne
Ja tez czasem narzekam " Boze ile mam czytania!":haha ha:

Stary 2010-02-06, 01:28   #7881
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A swoją drogą żałuję, że nie widziałam tych zdjęć MR (z wyciekiem)
Oj Ty to byś sobie popatrzyła i pogadała z tymi radiologami Fantastycznie to wszystko wygląda na tych zdjeciach, wszystko tak dokładnie widać.
Na zewnątrz wycieka żel-a w środku , w implancie są tkanki, płyny które tam się dostają, w postaci takich kresek i zacieków wewnątrz.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-02-06 o 01:31
Stary 2010-02-06, 01:31   #7882
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha: no byłam na róziowym , ta wielka siostra to ma źle pod kopułążeby starej babie chciało się taki bzdury wymyślać i wypisywać

Cytat:
A jak nie to BAN
Rżę ze śmiechu - pierwszy raz od wczoraj
Kapitalne jesteście

Agnelka, da się załatwić, bo czasami to tyle nasmarowane, że głowa boli

Mya, ja przez Ciebie to chyba nie zasnę, normalnie rozłożyłaś mnie na łopatki
Będą mi się śniły te Cyrylki, Dzidzie, twój stary implant przekrojony na pół i sam Miszczu - i to wszystko w róziowym kolorze
I jeszcze ten ksiądz mówiący: A te wielkie na stosie spalimy pod kliniką bo to zło największe i trzeba je ukatrupić

Mykam spać, bo mi się róziowo przed oczyma zrobiło
Buziaki
Stary 2010-02-06, 01:32   #7883
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

: hahaha:
Jak tu mniej-to w klubie na maxa

Stary 2010-02-06, 01:33   #7884
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa mialam cos Tobie napisac sklera na maxa
Pewnie jutro pamięć wróci
Stary 2010-02-06, 01:35   #7885
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Buziaki
Buziam Cię gorąco Dobrej nocki

Stary 2010-02-06, 01:36   #7886
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj Ty to byś sobie popatrzyła i pogadała z tymi radiologami Fantastycznie to wszystko wygląda na tych zdjeciach, wszystko tak dokładnie widać.
Na zewnątrz wycieka żel-a w środku , w implancie są tkanki, płyny które tam się dostają, w postaci takich kresek i zacieków wewnątrz.
Mialam pare lat temu TK i RM glowy jak to fajno wygladalo na zdjeciu, wszystko dokladnie bylo widac jak opisujesz, kazda zylke, kreske, komorke i na szczescie nic poza tym To sa najbardziej czytelne badania i bardzo drogie

Stary 2010-02-06, 01:36   #7887
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dlatego żałuję, że nie widziałam

Cytat:
A jakże, równowaga musi być zachowana
Stary 2010-02-06, 01:38   #7888
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Rżę ze śmiechu - pierwszy raz od wczoraj
Kapitalne jesteście

Agnelka, da się załatwić, bo czasami to tyle nasmarowane, że głowa boli

Buziaki
Listopadowa i kolorowych
Cytat:
Wlasnie
Ja tez mykam Pa lasencje
Stary 2010-02-06, 01:38   #7889
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya BARDZO DZIEKUJE ZA USWIADOMIENIE MNIE
No co Ty nie wygłupiaj się:roz a:

Stary 2010-02-06, 01:39   #7890
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie jutro pamięć wróci
wrocila wrocila pisalas o tej wrazliwosci nie? bo to takie skorpiony i wiemy ze czasem szybko nas mozna zranic, chowamy sie potem w swojej skorupce ,myslimy, droczymy ,temat, nawet i obwiniamy....zadziory jestesmy ale chcemy jednak zgody... ale bol jednak pozostaje gdzies tam w glebi duszy.....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości