|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
zero obowiązków, tylko dobra zabawa. jest wódka, jest impreza ! ![]() czasami balet trwa dniami, a wódka płynie litrami... ![]() procentowy balet. : ) chcę zobaczyć, jak wasze ciała falują... ![]() nie bawisz się - nie żyjesz ! picie to życie ! ![]() wódko, wódko - uszczęśliwiasz mnie ! ![]() z wódką nigdy nie wygrasz - ty ją w mordę, a ona cię na ziemię. nie gadaj tylko polej bimbru ! : ) nadciąga wódki tsunami ! bawić się trzeba, bo bez zabawy nas nie ma. żyję by balangować. balanguję by żyć. w głowie niebiesko, w oczach różowo. impreza ! : ) bo życie jest od tego, aby bawić się na całego ! bawimy się ? yes, yes, yes ! ![]() na trzeźwo świat wybitnie boli. wrócimy dopiero rano, po kefir i paracetamol ! ![]() mocny trunek, mocniejszy pocałunek. : ) dzień za dniem mija, a ty się baw ! / imprezowo. więcej niestety nie mam.
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
TaZInnegoSwiata
przyjaciel to ktoś kto zna piosenkę twojego serca i pomoże ci ją zaśpiewać gdy zapomnisz słów . ` Są ludzie i czasy, o których się nie zapomina. Jeśli zapomnicie że jestem pamiętajcie , że byłam. Bo wy wiecie co to jest przyjaciel.! <3
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Gimme Gimme Gimme just a little smile That's all I ask of you.
mogłybyście mi to przetłumaczyć na polski? ;>
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To wszystko o co cię proszę ( : I coś, że jestem chora, poproszę. Coś typu : Kreskówki, ciepła Kołdra / chora. : < Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-02-06 o 15:42 |
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śniadanie:echinacea, obiad-rutinoscorbin, kolacja-fervex! Czuję się jak pomidor na asfalcie. oddam temp., katar, kaszel i ból głowy... jeszcze dopłace. Kocyk... herbatka... ii aspiryna Doborowe towarzystwo pigułek i chusteczek.
|
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
~~gorącooo, powyżej 36,6 -> w łóżku ~~ zmęczonemu -nie do zabawy, choremu-nie do żartów ~~Gorące chwile w łóżku - z grypą.. ~~Smarkata i pociągająca (czyt.grypa) ~~Romantyczne chwile w łóżku...z termometrem.. ~~[imię] dopadła grypa..Apsiiiiik..łóżkowo A tu o chorobie ale inaczej ![]() Prawdziwa miłość jest chorobą, a czas lekarzem, który nie może przyjść, bo ma zajęte wszystkie terminy. ------------------------------ Wyjeżdżam odpocząć. 3majcie się ciepło Talenciarki Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-06 o 17:26 |
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Prośba .
Kochane . A coś o tym że tęsknie ale nie za ukochanym tylko za bratem . Nie ma już go 8 miesięcy a dotychczas cały wolny czas spędzałam z nim . coś związane z tym , nie muszą być dosłowne ![]()
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
a coś o tym, że mam wrażenie, że każdemu się ułoży tylko nie mi, że każdemu się układa tylko nie mi , że każdy jest szczęśliwy tylko nie ja..? że czasem chciałabym , żeby me powieki zamknęły się na wieki..
bardzo proszę! ;*
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że wrócisz . Wiem, że znowu bedzisz bracie blisko . teraz pojęła jak bardzo rodzina jest potrzebna ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
zastanawiam się co jeszcze mnie tu trzyma... Nie żyć, nie myśleć. Nie być, nie istnieć. Na chwilę się zgubić, a kiedy będzie po wszystkim wtedy wrócić. - wizaz Przpraszam dziewczynki ;/
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żyć ? niby dla kogo ? kochać ? już nie ma kogo... biorę zyletkę , na ręce wypisuje nią smutki... pociąć sie i patrzeć jak wypływa ze mnie krew i nadchodzi śmierć... czasami są takie dni, gdy chcesz zasnąć i już sie nie obudzić. lepiej w ciemnej spocząć mogile niz być kochanym przez chwile... zamknięta w sobie modlę się przy własnym grobie. płacze do pustych ścian i czuje że tak bedzie zawsze... jak mam latać, skoro moje skrzydłą leżą obok, a pióra porwał wiatr ? a teraz tylko deszcz, krople łez i spadające anioły... gdy bóg rozdawał szczęście , stałam w innej kolejce... czasem czuję taką pustkę, że już sama nie wiem jak mam żyć. nikt nie zrozumie powodu moich łez. szukam w snach nadziei na dzień, jednej, małej wskazówki by znaleźć swój cel... samotna wśród ludzi, którzy myślą " ona nigdy nie jest sama " . dobre momenty jak fotografie zbieram w mej głowie, jak w starej szafie... to boli i nigdy nie przestanie.... a ona coraz niżej się stacza... na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia... 3maj się.
|
|
#2561 |
|
BAN stały
|
TurlajDropsa
Podwyzszona temperatura ciala,szwankowanie zmyslow ... nie,tym razem nie na Twoj widok ; D - chorujaco. mow mi choróbko ! : ( . lozeczkowo-serialowo ; ) kreskowki-ogladajaco.Herbatki owocowe-pijaco,ogolnie kurujaco sie. NieidealnaJa rodzina to sila...potrzebuje troszeczke jej od Ciebie bracuszku tęsknie gdy patrzę na nasze zdjęcie w ramce Bo Ty znasz mnie od urodzenia.Znasz mnie najlepiej.Tesknieeee Tesknotki,tesknotki i kto by pomyslal Docenicie swoje rodzenstwo jak na chwile go zabraknie : ( egnesx3 To ciagle wrazenie,ze siniaki,ktore nabil swiat tak szybko nie znikna : ( Moze gdybys byl ... wrocilaby mi ochota do zycia . Tragizm ludzkiej egzystencji.Mojej egzystencji... <sciana> Ciagle to samo.Tysiace potkniec i miliony gleb.Jak dlugo jeszcze ? Z moim szczesciem - wiecznie pewnie. psss ; / Któregoś dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano niby po chleb, wtedy napewno poczuję się lepiej,zostawię za sobą ten zafajdany świat ! Zyla ze swiadomosc ciaglych porazek...Nie badz jeszcze jednym powodem do wiecznego snu / jestes dla mnie wszystkim wiec nie badz kamieniem mi ! 'to ważne,by czasem poczuć się nikim,by zdeptany z chodnikiem, usiąść i pomyśleć.' 'nadzieje odmierzane dnem lyzeczki' Zycie to dzi*ka,ktora nie jest slodka . nadal wierzę w te sny,choć syf widzę dookoła! 'chcę wierzyć w słońce nie chce już wierzyć w chmury Ukrywam emocje dusze je w sobie Codzienne problemy zabieraja mi zdrowie Stres łapie za gardło odbiera oddech i chęci nie wiem czy sie spodobaja . Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-06 o 19:01 |
|
|
|
#2562 |
|
Przyczajenie
|
A macie coś o tym że mam humor i nic go nie popsuje?
![]() ![]() Dziękuję ;] ;**,. |
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam taką inną, nietypową prośbę(a jednocześnie banalną
), bo nie chodzi tu o opisy, a o wpisy do kartek walentynkowych. Wiem że to forum opisowe, ale jeśli macie jakieś teksty zapisane, lub wpadnie wam coś do głowy, to będę wdzięczna ![]() chodzi o kartkę dla chłopaka z którym znam się od 2 miesięcy, poznaliśmy się dzięki wspólnemu kumplowi i między nami cos iskrzy, jednak mieszkamy trochę daleko od siebie i nie spotykamy się .. ale chcę żeby wiedział że jest dla mnie ważny. najlepiej nierymowane.druga kartka jest dla ex chłopaka, z którym mam bardzo dobry kontakt. chodzi mi o teksty żeby wiedział że bardzo cenię naszą przyjaźń i bardzo bardzo go lubię. najlepiej jakieś z humorem, bo to zabawny człowiek ;] z góry dziękuję i bardzo proszę nie zbojkotujcie mnie za tę prośbę
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
Ej Laski macie coś o tym, że on chce ze mną zerwać i daje mi tydzień na to żebym sie zmieniła i nie robiła tych błędów co robiłam.? I że nie mogę go stracić (ale nie dosłowne)
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta a coś o tym, że jest mi tak na luzie? ;d
iii że tak bardzo lubię wtulać się w jego ramiona i wtedy czuję się baardzo bezpieczna
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten kradnę dziękuje;* ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
te dwa są genialne zabieram
|
|
#2567 |
|
Przyczajenie
|
wiatam ponownie talenciary ;**
przepraszam, ze nic tu nie pisze, ale naprawde nie mam głowy do wymślania opisów ;p tym razem miałabym trzy prośby ;d 1) przyjaźniłam sie z pewnym o 6 lat starszym chłopakiem przez rok. potem on sobie znalazł nowych znajomych i mnie olał... ;/ ale teraz niedawno zaczęliśmy znowu pisać. i jest już lepiej. bardzo mi na nim zależy, ale nie jak na chłopaku, tylko jak na przyjacielu. bo od kąd go poznałam jest dla mnie jak brat... 2) dowiedziałam się że chłopak z którym kręciłam powiedział swojemu koledze, że traktuje to jako zabawe i mu w ogóle nie zależy. ale z drugiej strony to nie wiem czy wierzyć temu kto mi to powiedział, bo nie spodziewałam sie po nim takiego czegoś. i w ogóle ja teraz wyjechałam, a on mnie na piciąg odprowadzał i w ogóle... 3) i że wyjechałam do rodziny na tydzień. ze wracam we wtorek i że bardzo tęsknie za znajomymi... wiem, że troche namotałam, ale mam nadzieje że coś wymyślicie. licze na was kochane ;** |
|
|
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się momentem , który daje szczęście . Dla ludzi z sentementem to normalne podejście . `Uśmiech to najpiękniejsza rzecz, jaką człowiek może dać człowiekowi Jakby nie było , jest bardzo miło .; ) ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
W mieście ciągłych melanży. impreza,melange,biba -> wróce jak wytrzeźwieje :P Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać.' Rozmazane filmiki, wóda bez popitki Kielona przechylam za muzykę i za przyjaźń żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro/ / impreza. jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie/ / imprezowo. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? Poszłam walczyć z trzeźwością Upijam rozum Zdrowie prawdziwych mężczyzn... i wasze, gówniarze! Zebraliśmy się tu po to, by sobie popić. Wypijmy za to, żeśmy się tu zebrali poszłam pracować nad jutrzejszym kacem Matko Boska nieustającej libacji , módl się za nami; ) Wyruszyłam z ekipom na podbicie [nazwa baru/klubu] Całe życie z wariatami; ))ale fajnie jest; )) Nie ma mnie. W raziepotrzeby szukaj mnie na najlepszej imprezie w mieście ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia. W zasadzie nie piję na trzeźwo
|
|
#2569 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=wikaa12;17006324]
A macie coś o tym że mam humor i nic go nie popsuje? Bo wiesz ,ja jestem taka szczęśliwa !![]() ![]() podejrzanie wesoła. podejrzanie szczęśliwa. Z uśmiechem na twarzy zaczynam nowy rozdział życia. Nie pamiętać o tym, co bolało, cieszyć się chwilą szczęścia, co tak szybko mija 'Bo ja już nie zwracam uwagi na to co było ,patrzę w przód . 'Może być koniec świata i tak będę z uśmiechem. 'Bo wiecie ,szczęście do mnie zawitało . Wszystkie z wizażu ![]() Mam wielką prośbę,potrzebuję opisów mówiących o tym,że zdaję sobie sprawę z tego ile jestem warta i takich dających domyślenia facetom!Pomóżcie!
|
|
#2570 |
|
BAN stały
|
ForNothing
luz mam od rana,może pojutrze się zmienię.Nie muszę siedzieć,mogę poleżeć luzzzzz blusss i gitara xd Taki luz,który rozpie*dala każdy muł mam ten luz,ten dobry puls. Najbezpieczniej czula sie ... w jego ramionach Lubila zasypiac w jego ramionach. Czy Twoje ramie to tylko ramie ?.. Nie,dla mnie to cos wiecej < 3 Splecione ramiona i juz wiem,ze reszta nie liczy sie. Silne ramiona,namietnosc ... < 3 milena911 1.Badz bratem mi,nie zostawiaj juz mnie! Wiele dla mnie znaczysz.Tak po prostu. 2.Chlopcze ogarnij sie ! Co jest prawda,a co falszem?! Pocalujcie mnie w du*pe o !Jeden glupszy od drugiego. Nie zalezy Ci ? fajnie ! mnie rowniez ; ] Co Ty wiesz o dojrzałości-szczerze nie komentuje. Patrzysz mi prosto w oczy ale nadal kłamać umiesz. Metlik w glowie ! Nic poza . 3.Wyjechała.Tak tak.No i teskni. Rodzinnie.Teskno.Oczekuja co powrotu do was <33 Czas przemyslen i rodzinnych spotkan. Tesknijcie , bo ja tez tesknie ! <3 )Smerfetka77 Znam swoja wartosc.Nic tego nie zmieni. Bo znam swoją wartość,aha u mnie nigdy nie znajdziesz atrapy . Stapala po ziemi z podniesionym czołem znając swoją wartość,ktorej nie zburzy zaden frajer ; ] Wiem ile jestem warta.jak zechce Ci zainteresowanie okazac,bedziesz mial farta . Możesz odejść i tak nie usłyszysz słowa 'tęsknie.' Wiem co jest 5 Wiem ile jestem warta . A Ty ? mysl sobie ze to stracona szansa Lejdissss 1.Ponawiam moja prosbe o opisy o tych zakazanych owocach ![]() 2.moze macie takie yy damskie opisy? cos o szpilkach , cos typu 'makijazem ubieram oczy" Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-06 o 23:09 |
|
|
|
#2571 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ******Zostawiam was skarby na kilka dni? tygodni? miesięcy?... ****
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu co się dzieje ?
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Szkoła dobija.. a muszę nadrobić zaległości bo 1 półrocze nie było za ciekawe (choroba i takie tam)..
I się niestety narozrabiało ocenami;/ Będę starać się zaglądać w weekendy;***** 3mać się słonka! ![]() Jesteście wielkie!
|
#2574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() yyy, jedno mi przychodzi na myśl: zakazany owoc smakuje nalepiej. a coś o tym, że wciąż mój facet mi coś wypomina, coś mu nie pasuje, że nei jestem idealna, ale to nie znaczy, że może mi wypominać to na każdym kroku..
|
|
#2575 |
|
BAN stały
|
a coś o tym, że wciąż mój facet mi coś wypomina, coś mu nie pasuje, że nei jestem idealna, ale to nie znaczy, że może mi wypominać to na każdym kroku..
[/QUOTE]hm hm . Nigdy nie była ideałem,lecz to nie przeszkodziło by sie w Niej zakochał.No więc dlaczego nagle oczekuje idealnej kobiety? Nie ma ludzi idealnych,nieomylnych,zaw sze najlepszych . Wielu rzeczy nie robila idealnie..ale tylko ona wiedziala o Nim wszystko i potrafila sprawic by pojawil sie usmiech na Jego twarzy.Miala nadzieje,ze On to doceni...tym czasem ... [?] Gleboko wierzyla w idealna milosc,DWOJGA nieidealnych ludzi. Zanim kogos skrytykujesz,popatrz na siebie! Ja tam lubie ta swoja nieidealnosc < 3 o ! idealne samouwielbienie ; ] przeciez tak samo myslisz o sobie ; ] |
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
Siemka
A ja bym prosiła o: 1. takie, że nie potrafię nikomu zaufać i trudno jest mi w coś uwierzyć, choć bardzo się staram i bardzo bym chciała 2. takie, że mi zależy, ale niedosłowne ![]() 3. W 3 os. wszystkie jakie macie. ![]() 4. i dialogi jakieś zabawne ![]() 5. takie zaczepne troszkę? ![]() 6. dające do myślenia? 7. w stylu: - Musisz mi pomóc! -Co się stało?! -Potrzebuję misia, bo nie mam z kim spać, a jestem pewna, że tej nocy z szafy wyjdą straszne potwory i bedą chciały mnie zjeść! tzn. podrywające takie ![]() niekoniecznie dialogii ![]() 8. takie, że mimo iż nie mamy możliwości kontaktu między sobą (poza sms-ami i gadu [mieszka dosyć daleko]) to chce żeby to jednak nie było tylko takie zwykłe 'gadanie', a coś więcej. (niedosłowne) Przepraszam, że tak dużoo Proszę ![]() ![]() Z góry dziękuję talenciary |
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
Coś o tym że jest ich 3 a ja nie mogę żadnego wybrać, bo żadnego nie kocham, ale strasznie ich lubię, i cokolwiek bym zrobiła to i tak będzie źle? Coś że nie jestem gotowa na związek?
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
Słońca moja macie coś może o :1) O tym że miłość albo jest ślepa albo jej po prostu nie ma 2)O tym że zakochałam się w moim przyjacielu,a niestety on jest zajęty->proszę aby te nie były dosłowne Licze na was! ![]() ![]() ![]() ![]() : prosi:![]() ![]()
|
#2580 |
|
BAN stały
|
Xx Purple cocaine xX "Milosc w naszych czasach nie isnieje.Trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Panowie paniom,panie panom,kochają,ranią,wyzna ją,kłamią ! Miłość to niewola,płacz i zgrzytanie pochwy ' "Seks ku*wy dragi prawda dla zakochanych " miłość,jak dzwon - poprostu się urywa Chcemy się mylić, by stłumić własne serce kochać kogoś to uczucie,którego nie zamienisz na nic, świat wtedy jest bez granic,jednak też potrafi ranić. Ja Go kocham,a on z Nia . Wiesz,ze jestes dla mnie wazny.Gdybys tylko wiedzial w jaki sposob . nie mam pomysłów ehhh |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY